|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.12.2006 8:26:19   
mojca75
ja sem gledala tud to stran, sam ga moramo prej sprobat... kar na slepo res ne upam kupit, čeprav vem da sta tako Vaude kot Deuter zelo dobra, kvalitetna...

Cofek - kako pa ste prišli do teha znižanja - če ni skrivnost!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
30.12.2006 8:43:05   
Kalina
Oj punce,

Nam je vceraj pokukal vn nas prvi zobekuser posted image Ampak danes ponoci je bilo grozno, celo noc je jokala in jokala, glodala rokice itd, sploh je nismo mogli umiriti. Pa zdej sploh ne razumem, kaj ni tko, da boli preden zobek vn pokuka, nevem kaj jo zdej matra, al to se neki casa boli, res nevemuser posted image Cist smo out, nevem kako naj ji pomagamuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
30.12.2006 9:02:35   
lenika
Vidim, da ste se razpisale o rukzakih. Mi ga ne bomo kupovali in bomo ostali kar pri vozičku.
Kalina čestitke za prvi zobek. Mogoče pa boš jutri zagledala še drugi zobek in je to vzrok zbujanja.

Lepe praznike.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
30.12.2006 9:05:36   
Kalina
lenika hvala, res upam, da bo drugi zobek in to ze danes al jutri, saj pravijo da rastejo v tandemu, ponavadi razlika dan ali dva. Resnicno upam da bo se letos, ker za Silvestrovo greve z Kalinco k prijateljici v PO, ki ima tudi puncko staro 4m, in ne vem kako bi bilo, da moja celo noc jokauser posted image

Aja lenika me veseli, da so to vsec koledarji. Ce bos se kdaj rabila povejuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
30.12.2006 22:50:55   
nina64
Kalina - čestitke za prvi zobek user posted image .

Mi še nimamo nobenega zobka pa se mi tud zdi da že ima nekaj belega na spodnjih dlesnih, mi zgledata kar dve beli pikici.Bomo videli kdaj bo pa res kaj pokukalo na plano. 

Vidim, da ste že vse v polnih pripravah na silvestrovo, nimate nič več časa da bi še kaj napisale ali pa imate za letos že dovolj.

Kaj imate danes generalko za jutri user posted image user posted image ?
Kaj zgledate že slučajno tako user posted image ?

Lep silvestrski večer vsem skupaj in da bi vesele in nasmejane ter polne optimizma preskočile v novo leto user posted image .Pa da ne boste preveč  user posted image , boste zjutraj preveč utrujene, naši zlati majčki in majčice pa tega ne bodo razumeli in bomo morale ravno tako zgodaj vstat user posted image . Ob polnoči pa si le privoščiteuser posted image , malo dalj časa kot tale dva user posted image .

user posted image user posted image

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
31.12.2006 12:37:54   
tt79
Kaj imate danes generalko za jutri ?
Kaj zgledate že slučajno tako ?

Nina, kot si napisalauser posted image user posted image user posted image vse tole je pri meni včeraj 100% držalo. Smo imel radijski žur in smo imel odklop kar vsiuser posted image 5 letošnjih mamic in očijev nas je dalouser posted image v varstvo, mi smo ga pa žural kot pred letiuser posted image user posted image Zdejle pa se prebujamo, pa kličemo en drugega, pa se odpravljamo na prevzem otrokuser posted image user posted image

Drugače pa si lahko fotke ogledate na www.energy-radio.com , morda me kje najdeteuser posted image

Drugače pa danes lepo praznujte, pa vse najlepše in najboljše vam želi naša družinica!

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
31.12.2006 17:00:06   
F*S*M
user posted image

SREČNO NOVO LETO 2007

vam želi FILIP

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
31.12.2006 17:53:06   
žmož
<živjo!
No, pa je tudi zadnji dan letošnjega leta začel jemati slovo. Skuhali smo vse kar smo si zadali, spekli tudi, zdaj samo še veselo razpoloženje čakamo-upam, da pride hitro.
Lepo se imejte še v teh zadnjih uricah letošnjega leta, in ćimlepši začetek v prihodnjem letu.
Lepo praznujte in se poslovite od tega leta, ki nam je vsem nam prinesel še eno malo srčece, da ga preživi skupaj z nami!
Pozdrav do naslednjega leta z najlepšimi željami!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
1.1.2007 9:53:54   
lenika
Srečno, zdravo, veselo, ljubezni, uspehov in zadovoljstva polno Novo leto 2007.

user posted image
Kaj več pa jutri, ker danes sem precej zdelana. Smo se po polnoči s kolegi dobili zunaj in sem šla spat ob 4-ih. Moram pa pohvalit Matica, da je vso to pokanje skozi celo noč, prespal.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
2.1.2007 8:59:15   
lenika
Mija user posted image  za 8 mesecev. user posted image user posted image user posted image

Drugače sem se pa končno naspala. Šla sem spat ob pol devetih zvečer in spala do polsedmih zjutraj, ko je bil Matic lačen, nato pa smo skupaj zaspali še do osmih.
No, potem smo se v postelji malo še poigrali, sedaj pa vstanem in šok. Zunaj full sneži in je že kar nekaj snega. Ja, user posted image  bo naš Matic videl kaj je sneg, pa še Dedek Mraz mu je prinesel sanke.

Sem se pa odločila, da bom počasi nehala pazit na gluten in bomo začeli tudi s tem.
Lepo se imejte in čim več snežnih radosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
   [Brisano sporočilo]
2.1.2007 10:28:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2236
2.1.2007 10:50:35   
mojca75
Ojla majčice

Tudi mi preživeli novo leto, tudi pri nas je vsak dan kaj novega v Mojčinem razvoju, tudi pri nas je visenje s kavča zakon in vleka tiste zanke (ko se postelja iz kavča potegne) tudi visenje iz postelje je zakon. pa sedenje za mizo in razbijanje po mizi.

Znamo še pok pok pok (po mizi) in bravo bravo (ploskamo), no včeraj je moj oče (=dedi) to videl in je cel popoldan delal "mojči bravo bravo" in sta se smejala in ploskala user posted image . da ne omenim kolk vriskamo in kolk šprica ko se kopa user posted image  user posted image

Midve sva danes same, pa greva po dopoldanskem spancu do mojih na kosilo in "animacijo" Mojce.

Tu (LJ) nič ne dežuje,še manj sneži, vem pa da na dolenjskem medeeeee!!!!

sicer nam pa nič ne fali, na toplem smo, hladilnik je (še) poln, radi se imamo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
2.1.2007 11:29:53   
lenika
Ja, mi imamo pa že 10 cm snega. user posted image  Je šel možek malo ven odmetat.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
2.1.2007 11:41:32   
tea
Srečno, zdravo, veselja in uspehv polno novo leto!!!
Pa smo se poslovili od starega ( za nas sigurno zelo lepega)  in  stopili v novo letouser posted image . Bili smo doma, z očijem sva si privoščila mlace pršutka, pa sirčka, rukole in terančka, Gregi in Jaša pa sta pridno spančkala. Tudi vsa strašna pirotehnika ju ni prebudilauser posted image . No, Jaši je sicer kmalu po polnoči zahteval svojo zizo, ampak to ni nič nenavadnega. Je kar precej dolgo zdržal, ponavadi jo hoče že ob 10- 11.
Drugače pa je tudi pri nas vsak dan kaj novega. Zdaj že veselo maha in zraven čeblja pa-pa-pa-pa. Ko vidi očija kliče ata-ata-ata, tako da je naš ata za nekaj centimetrov višji.user posted image
Smo pa vsi, razen očija (zaenkrat) krepko prehlajeni. Otroka vlačita strašne smrklje in bolj kot čistim te boge male noske, slabše se mi zdi, da jeuser posted image . Je res zoprno biti tako prehlajen. Še meni, kaj šele otročkomauser posted image
Danes smo brez očija in smo zato kar doma. Je preslabo vreme, da bi z obema zunaj pohajkovala. Pri nas namreč dežuje in ni ne duha ne sluha o snegu in kaki lepi zimski idili. Vse je pusto in sivouser posted image , mi pa poslušamo muziko in se trudimo, da bi se imeli kar najbolje. Kljub temu sitnemu vremenu in prehladu sta moja fanta prav pridna. Zdajle Grega ravno Jašeku razlaga kako se zlagajo lego kockeuser posted image . Prav lepo se razumeta tale moja korenjaka. Ko ju gledam takole skupaj, kar ne morem verjeti, da sta že tako velika. Kako čas hitiuser posted image . Nič, se grem še jaz malo igrat. Bomo zgradili eno lepo kmetijouser posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
2.1.2007 12:30:25   
nina64
Pozdravček vsem - srečno, zdravo, veselo, debelo,  user posted image ............ 2007.
Vidim da ste kar večinoma doma pričakale novo leto.Tudi mi smo bili doma, smo dali Tima ob devetih spat, potem pa njami - pršut, biftek, maslo, malo rdečega in ob polnoči šampanjčka.Pri nas je kako uro pokalo kot le kaj, potem pa se je hvala bogu umirilo.Tim nič slišal - spal ko top.

Mija - čestitke za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

lenika - pri vas sneži, superca kakšni srečneži.Če imate že 10 cm snega bi pa še nam na Štajersko kaj poslala .Pri nas pa že včeraj zvečer dež, zjutraj tudi malo, zdaj pa se počasi nekaj jasni in tudi megla počasi izginja.

Uživajte še danes zadnji dan praznikov tiste ki imate svoje drage doma, kajti jutri bo spet vse po starem user posted image .

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
2.1.2007 15:04:54   
cofek
pa je tukaj novo leto - nov začetek....in prazniki so že pri kraju user posted image , pa tko je bilo fajn, ki smo skupaj lenarili, se igrali in jedli....Ažbe se trenutno sam zabava s svojimi igračkami, user posted image pa glede dokumentarec na HTV2 in se smeji pingvinom...

ja, res je Tea - nobene zimske idile ni tukaj - na to bi mogoče lahko namigoval samo mraz (pač  - nismo več navajeniuser posted image ).

mi smo si danes kot kaže"prislužili" prvo modrico user posted image ...nisem bila dovolj hitra in se je vrgel na levo in bum v rob omareuser posted image user posted image ...

silvestrovali smo pri nas - 4 otroci in 8 odraslih...sem se ful veselila, user posted image  je bil cel dan v kuhinji in delal tatarce, carpaccio, zrezke, zavitke (ne vem, ampak ko se ti fantje zmenijo je zmeraj fuuuul preveč hrane - še od sestrične mož je prinesel rebrca, pa meso iz tunke, salamo,...pol pa ostane in sta lahko še vsej dve potrjeniki, pa vseeno še ostane..user posted image )pol me je pa okrob 5h popoldan panika, da kako bomo to izpeljali, pa ful sem bila zmatrana in bi najrajši kar vse odpovedala...no, vse to me je kmalu minilo - je prišla frendica na obisk in smo s čvekom to pregurale...Ažbe je prespal cel direndaj - smo mu naštimali njegovo muziko (malce glasneje) in se sploh ni nič sekiral - tudi "vojne", ki je divjala zunaj ni zaznal...jo je pa zato naš lovec - no, ampak to je že druga zgodba...

grem naprej uživat preostanek praznikov....

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
2.1.2007 16:26:39   
lenika
Dodajam slikico iz naše današnje zimske idile, da ne boste mislile, da se izmišljujem user posted image

To so nedeljske priprave na sankanje
user posted image

To pa je današnje sankanje
user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
2.1.2007 16:35:31   
nina64
Glej ga kak je važen ko se lahko sanka, mi pa nič user posted image , user posted image  pa samo tako gledamo v nebo, če bo kaj belega začelo padat.
lenika - a je prvič videl sneg, si ga kaj naribala user posted image  ?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
2.1.2007 16:36:57   
lenika
Sem mu staknila rokavičke, da se ga je dotaknil in ga je takoj zagrabil in nesel v usta. user posted image

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
2.1.2007 16:40:07   
nina64
Se pravi da mu je všeč, še večkrat se bo lahko sankal user posted image user posted image user posted image , če le sneg bo user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
2.1.2007 21:42:51   
Anonimen
o vsem hvala za čistitke. saj ne morem verjet kako čas beži. :)
sploh ko gledam tole našo mijčo kako je že mobilna. sestro prehteva za 3 mesece al pa več. zdej namreč že veselo puza naokoli in sestrici vleče igrače iz rok. pa za mano jo v kopalnico priroma, ali pa jo kaj zmoti po poti pa se lepo usede pa občuduje tisto stvar, recimo tepih na hodniku :) dones je začela tudi karnaprej lesti do omare in do kavča in se spravi na kolena, potem pa še vstane na noge če ima dober oprijem :) res je faca :)

tudi jaz sem upala na vsaj malo snega pa nič. smo celo hoteli it včeraj na pokljuko pa je bil pol tako zanič vreme da smo si premislili.

ja seveda vsem šeenkrat srečno in veliko zdravja, pa da bi vse noči mulčki prespali in se vse dneve presmejali :)

(odgovor članu nina64)
  Neposredna povezava do sporočila: 2246
3.1.2007 7:57:13   
lenika
Aleks in Ažbe user posted image  za 8 mesecev. user posted image user posted image user posted image

Pri nas je še nekaj snega in bova danes še videla, če bova šla z vozičkom ven ali se bova šla sankat.
Prazniki so se končali, imeli smo se skrajno lepo, a danes je vse po starem in sva zopet sama.
V petek imam pa sestanek za plavanje z dojenčki in prihodnji teden začneva s tečajem. user posted image

Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
3.1.2007 9:30:34   
nina64
user posted image  Aleks in Ažbe za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image .

lenika - izkoristita še danes sankanje, saj ne veš kdaj bo spet sneg user posted image .

Pri nas je danes lepo sončno vreme, da bi bilo kaj preveč mrzlo tudi ni videt. Tako, da je treba iskoristit sonce in it čimprej ven.Praznikov je konec in spet je vse po starem user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
3.1.2007 9:56:06   
tea
Ja, pa so prazniki mimo in z Jašekom sva spet sama. Gregi je šel "v rejo", oči pa v službo. Je moja mama že kar pogrešala malega korenjaka. Je bilo menda kar preveč tišine v hišiuser posted image .
Sem pred nekaj dnevi srečala kolegico, ki ima fantka 2 meseca starejša kot so naši junački in je po parku veselo hodil SAM. Sem prav debelo gledala, ker je kar malce smešno, da tako majhen otroček hodi. Je shodil en teden pred 9 mesecemuser posted image . Sem mislila, da je bil moj Gregi pri 11 meseceih zgoden, zdaj pa vidim, da se enim še bolj mudiuser posted image . Pri Jaškotu bo pa zgleda precej kasneje. Nima nobenega interesa, da bi sedel, kaj šele stal. Najrajši se plazi okrog po trebuščku. Zdaj se sicer postavlja tudi na kolena in se ziba naprej in nazaj, in to je to. Če ga dam v sedeči položaj, se kar hitro zopet vleže na trebušček in potem je srečen. Bomo videli, mogoče me bo pa presenetiluser posted image
Tudi pri nas je danes res lepo vreme, čisto nekaj drugega kot pa včeraj. Jo bova kar ven mahnila, da se naužijeva sončka, čeprav sva prehlajena.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
3.1.2007 10:07:36   
pikicaa
Aleks in Ažbe čestitke za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?