|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
4.1.2007 22:59:21   
nina64
Pozdravček še iz moje strani.
Mi smo danes imeli ponovno ceplenje proti RSV virusu in seveda posledično tudi zelo težek dan user posted image . Bilo je vsega po malem user posted image , user posted image  ,nošenja in še kaj bi se našlo.Zdaj spi in upam, da tako tudi ostane.

Čestitke vsem ki praznujejo user posted image user posted image user posted image .

Joj lenika kar dosti vprašanj si nam natrosila, le kdo bo vse to pisal user posted image user posted image user posted image .

spanje - ponoči od 20.30 do 6.30,pa tud do 7.30 je že spal, potem dobi za jest in največkrat čez kakšne pol ure spet zaspi v veliki postelji zraven mamice user posted image .
To spanje pa traja čist različno, lahko samo do 9 al pa tud do 10.Če je vreme lepo greva okrog 11 ali 11.30 ven, mi v vozičku zaspi in spi tud dve uri.Če smo pa cel dan doma pa spi dvakrat ali trikrat po pol ure čez cel dan.

gluten - sem mu dala kakšen košček kruha da ga je malo poslinil, kaj druga pa še ne jemo

hranjenje - mi smo zaenkrat še samo na malih količinah sadja, ampak res malih kajti nima še tega občutka da bi hrano moral z jezičkom pomaknit nazaj in pogoltnit. Pojeva sicer že kar nekaj sadja ampak še vedno premalo da bi bilo to dovolj za en obrok. Je pa res da bi Tim bil zdaj star  šele 4,5 meseca če bi se rodil normalno.Posledično sva še vedno na petih obrokih mlekeca, količina pa se giblje od 180 ml (samo zjutraj ko je fejst lačen), pa tud samo 60 ml mi poje dopoldan, v povprečju pa okoli 100 - 130 ml čez dan na en obrok.

igrače - čim bolj pisane, potem takšne ki dajejo kakšen glas od sebe, se dajo fajn v usta dat in dobro poslinit, pa seveda šumeč papir in papir ki se da trgat.

Kalina - Kar se tiče napredka v razvoju pa midve ne moreva primerjat najinih user posted image  z ostalimi majskimi user posted image . Saj veš kaj nam rečejo v RA, potrebno je odštet tedne ko so našo otročki bili prezgodaj rojeni in potem je korigirana starost našim malčkov bistveno drugačna.Sicer pa je vsak otrok osebnost zase in ni prav da jih primerjamo med sabo kaj kdo že zna in kaj ne.Ne bodi žalostna, saj bosta tud najina dva vse to znala, pač malo pozneje kot ostali.Saj sem tud jaz kdaj user posted image , ampak bodiva srečni da je tako kot je, saj veš lahko bi bilo veliko slabše.

Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje za vas - koliko GH so vam pojedli vaši otročki, da ste zamenjale obrok mleka za obrok GH?Hvala in dobro spančkajte.

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 6:58:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina64)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
5.1.2007 8:45:42   
lenika
Vid user posted image  za 8 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Nina 64 naš Matic je pojdel nekje 150-200 ml goste hrane in takrat mu je bilo dovolj za obrok.

Je pa danes pri nas full sončno vreme, na vrtu imamo še nekaj snega, tako, da se bomo tudi danes sankali.
Ob 11h pa Matica prevzama tašča za 2 uri in bom šla jaz v šoping po dolgem času, lahko si pa samo mislite za koga bom največ nakupila. user posted image

Uživajte.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
5.1.2007 9:16:39   
žmož
Živijo!
Končno je konec te praznične norije-so še mene zmešali z tekanjem sem pa tja, da ne govorimo, kako je tamala zmešala ves ritem od hranjenja do spanja. Ma vse bo šlo mimo, samo, da smo se imeli lepo.user posted image
No, ko že vse pišete o dieti-jaz sem se zaobljubila, da grem po praznikih na dieto in sem tudi šla. Začela sem včeraj, imam pa 14 dnevno (že preizkušeno, ker grem ponavadi vsako leto vsaj 2x, da se mal prečistim). ni tako huda, da se ne bi dalo zdržat, sploh pa 2,3 dan nisi več lačen. Nimaš pa nič krompirja, testenin, riža in kruha, razen par dni, ko imaš za zajtrk malo žemljico. Bom poročala o napredku.
Zdaj pa k vašim vprašanjem.
Spanje- že  cca. kakšna 2 meseca spimo od 20.00 pa do 8.30/9.00 včasih tudi dlje in sicer z hranjenjem od 06.30. Zadnjih par dni je malo drugače, a upam, da se bo spet udelala.
Obroki- imamo 5 obrokov+ tisto jutranje na flaško, kar pa jaz ne štejem za obrok, ker poje popije zeelo malo. ZjutraJ je ponavadi kakšna mlečna reč (grisek, keksi z mlekom...), okrog 12.00 kosilce (kar  imamo mi, ali pa kakšna zelenjavna minešterca... seveda manj soljeno), okrog15.00 sadni obrok, 18.00 različno in pred spanjem spet en majhen mlečni obrok.
Gluten- hrano z glutenom ji dajem že dolgo, ker psč ni bilo nobene reakcije ali znakov alergije. Sploh pa naj bi "normalni" otroci (nealergiki) začeli dobivat glutensko hrano brez problema od/po 6.mesecu.
Igrače- seveda so najbolj zanimive stvari od starejšega bratca, ki pa jih skrbno čuva, ker mu vse poslini-in posledično je v hiši vrisk in pisk, pa takšno cepetanje, da se kar za glavo držim. Zanimive so ji še živalice (ima kmetijo z domačimi živalcami), pa balomi so zakon!! Seveda pa je najbolj zanimiva tista stvar, ki igrači ni sploh podobna-od vrečk, lončkov.... tako kot pri vseh drugih otrocih.
Sorry, kaj več napišem drugič, ker se je zbudila!
Čao

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
5.1.2007 9:34:30   
tea
Dobro jutro! Čeprav je pri nas kar malceuser posted image , smo bolj slabo spali. Zdaj pa ne vem a je kriva luna ali zobki. Lenika, si nam pa res natrosila vprašanjauser posted image
Hrana- pri nas je ziza še kar zakon!! Sicer se dopoldne nekaj trudimo s sadno kašico in za kosilo poskušamo zelenjavo, ampak mora biti potem še obvezno mlekec, ker nikakor ne poje zadosti. Že ko ga dam sedet v stolček in mu privežem slinček, se strašno huduje in odkimava z glavo. Usta pa tišči skupaj kot za stavouser posted image . Potem pa rabiva dobre pol ure, da pojeva tja do 100 ml. Več ne greuser posted image . Pa še to ga moram ves čas animirat in mu furklce zganjat, da se smeje in začne grulit, jaz pa hop- žličko v usta. Da ne govorim, kako vse nasvinjamo. Ga moram dat včasih dobesedno pod tuš. Včeraj je imel polne lase banane. Še dobro, da je bolj golobučne sorteuser posted image
Spanje- spat gre okrog 8. V dnevni sobi ga podojim, še budnega odnesem v posteljo, mu rečem lahko noč in v nekaj minutah sam zaspi. Krasno, a ne? No, pa pojdimo dalje. Prva sirena nekje med 10 in 12. Se podoji, zaspi dalje. Druga sirena okrog 2. Se podoj in spi naprej. Tretjič, četrtič, petič.... ne vem več kdaj, ker to narediva kar v spanjuuser posted image . Zjutraj, ko Gregi in oči odhajata (okrog 6) se prebudi, ima kake pol ure do uro samogovora, potem pa zaspi nazaj tja do 8- 9. Vačsih tudi 10. Čez dan je pa povsem različno. Nekje od 1 do 3 ur, seveda po korakihuser posted image
Igrače- kot ste že rekle plastenke, papir, razne škatle. Pa od Gregija igrače so imenitne. Popoldne Grega privleče škatlo lego kock in pravi: Oči, prines Jašeka, se bomo fantje igrali!
Seveda je pa veliki brat najboljša igrača, saj je vedno pripravljen zganjati norčije in mali potem veselo cvili in vriska.
Razvoj- naš user posted image  še ne sedi čisto stabilno. Se pa veselo plazi, postavlja se na kolenčke in se ziba naprej in nazaj, veselo maha in zraven čeblja pa-pa-pa, pa ko je treba usta odpirat za hranjenje na vso moč odkimava z glavouser posted image , kliče ata-ata-ata in ga-ga-ga (se mi zdi, da kliče Gregija, ker ko se tako oglaša vedno gleda vanjuser posted image )
Dieta- tudi jaz sem imela dober namen, da začnem takoj po novem letu. Pa je treba pojest še vse piškote, kolače in ostale dobrote. Saj veste, stran pa ne bomo metaluser posted image . Se mi zdi, da bom vsak čas kot user posted image . Bo treba kar začet in ravno me je klicala kolegica, če grem z njo v Klek. Tako, da jaz začenjam z gibanjem, pri hrani bom pa tudi postala malce bolj racionalna. Upam, da mi do maja uspe shujšat vsaj za 5 kg, da bom lahko službene kostime obleklauser posted image .
Nič, zunaj sije sonce, prijateljica naju že pričakuje, tako da se grem kar naštimat. Se še beremo!
Aja, sem od včeraj ob dober glas, tako da lahko samo z vami klepetamuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
5.1.2007 10:41:29   
pikicaa
Vid in Gašper čestitke za 8. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
5.1.2007 18:00:55   
tea
No, takole pri nas zgleda hranjenjeuser posted image user posted image

user posted image

pa takole,

user posted image

na koncu pa obupa in poje kar mu mami v usta rine

user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
5.1.2007 19:46:08   
mojca75
user posted image  ja spet sem pozabila da sem na dijeti in večerjala! sm tolk slabe volje!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.1.2007 20:55:51   
MarijaPo
Da se se jaz malo javim.

Sicer mi je crknil racunalnik - imam prenosnega in mu je sel kontakt z monitorjem - imam razdvojen racunalnik. In ker je na servisu, parazitiram na Igorjevem. Igor je peljal Pevko na sprehod.

Mi smo kar v redu, se vedno imamo datum za ponedeljek za kliniko in z igorjem gruntava a bi sli al ne. Pevka tehta 6.100 g pri njenih 7.5 mesecih. S tem se uvrsca pod zadnjo - 3. percentilo.

Je pa zelo zgovoren otrocicek, zdaj ze rece Igorju ATI, seveda jo moramo najprej ful fehtarit in ji govorit - no, Eva, rec ATI, no, dej, ATI, kar probi, ATI, ATI, ATI. In potem pevka izdavi AAATTIII in mi vsi totalno navduseni ploskamo. :) Bravo pevka!

Kar pa se dijet in razvoja tice - jaz nic ne pazim na hrano, ker se vedno ful dojim - ko bi vsaj kaj pojedla, medtem ko pri razvoju smo bolj tako tako - se nic ne kotali, najrajsi sedi in ce jo ulezes - kao, da bi se mal kotalila - cist znori in jo takoj nazaj vsedemo, da ni kricanja.

Uzivajte!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.1.2007 22:27:37   
mojca75
Ojla,

No mi smo bili danes na nft in pri babici in posledično čist zjuser posted image  ritem, tako da je šla Mojči šele ob 22h spat, ja je spala v avtu med 18 in 19 ko smo se vozili domov!  user posted image  user posted image   user posted image   je pol ne morem dat ob 20h spat, ko ima pa polno rit spanja, se je pa ful lepo igrala na blazini do pol desetih midva sva pa film gledala - za čuda je TV sploh ni zanimal, no občasno je kuknila ko so se kej fino tepli!user posted image

vglavnem pogruntala je da noge nista kar 2 nepotrebna priveska ampak da se z njihovo pomočjo lažje in dlje kam pride. Sedaj se še bolj zvija ampak že ful dviguje rit in podmika koleno spodaj...user posted image . Pride že kamor hoče - pogoj je da hoče. Sva jo danes posnela... to se bomo smejali ko bo velika! In čeblja tudi precej - če želi, in veliko bolj čeblja doma, kot drugje...
če jo imaš v naročju pa "fedrera" - miga z ritko kot bi feder pojedla...

Da o trmi ne zgubljamo besed.... o moj bog ... bikca smo naštimali, zdej pa mamo user posted image  - še žel nam bo - A TO PA NE....

TKO ZDE GREM pa počas spat - prei nas imamo zadnje čase cele vojne preden zaspi, včasih sem jo sam položila v posteljico pa je zaspala, zdej pa kuka iza obloge ven, se reži, najbolj pomaga da se uležem z njo na najino posteljo in jo uspavam in pol prestavim... ah ja... vsaj ne traja zelo dolgo!

Nič ... se beremo!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
   [Brisano sporočilo]
6.1.2007 7:56:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
6.1.2007 8:52:49   
mojca75
Kuuuul Auroraa za ruzak.... to smo vam pa fouš!!!!! user posted image  JAz pa upam da ga dobimi v naslednjem tednu!!!!!

In še bolj kuil za "odklop"

Neposredna povezava do sporočila: 2287
6.1.2007 9:02:07   
lenika
Auroraa fajn a ne da paše malo odklopa? Jaz sem bila na službenem Novoletnem žuru in je bilo user posted image user posted image user posted image  A naslednji dan sem izgledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobra si, da si že tako zgodaj vsa aktivna. user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
6.1.2007 11:50:00   
petka
jaz sem pa danes čisto nesrečna user posted image . Jutri imamo krst in namesto da bi se veselila (kot sem se do sedaj), sem besno-razočarano-žalostno-nesrečna. Ja, saj pravijo da je žlahta strgana plahta. In kako res je !!!

Najprej sva povabila moževo babici in dedka, ki sta rekla da ne moreta, ker imata registracijo user posted image user posted image  (ja, dober razlog, še posebej če imaš registracija avta v nedeljo user posted image ).
Nato sem povabila mojo teto in njenega fanta (stara je 28 let in smo kao dobri prijatelji user posted image ), ki sta najprej rekla, da imata druge plane nato vprašala kdo pride (ja le kdo pride na krst), potem končno potrdila. Moja babica (mama omenjene tete) je rekla, da za nič na svetu ne bi zamudila krsta svojega prvega pravnuka, nato pa danes od omenjene tete izvem, da je šla pred 2 urama za 1 teden v istrske toplice user posted image .
Potem pa me za nameček spet zgoraj omenjena teta prejle pokliče in me vpraša, če bi bilo kaj narobe, če ne prideta onadva in njen brat z družino (skupaj 5 komadov) k mašiuser posted image user posted image user posted image user posted image  V čem je pa fora krsta user posted image user posted image user posted image  Baje krst user posted image

POtem se mi je mal utrgal film in sem rekla, da u gostilno PAČ vsi radi pridejo, a ne ??? sedaj sem pa spet JAZ tista grda tečna z veliko osebnimi problemi, ki naj raje išče težavo v sebi in ne v drugih... da bi jo user posted image

Moj foter je rekel, da še dobro da sem jih povabla, da sedaj vsaj vem, koga bom naslednjič.... Ja, iskrene prijatelje, s katerim nismo niti malo v sorodu, nas imajo radi in bi z veseljem prišli v cerkev, čeprav tam še nikoli v življenju niso bili... user posted image  Jest se pa fulll sekiram, pa vem da je brezveze, ampak... najraje bi videla da ne bi bilo nobenega, ne pa da mi delajo uslugo... in jih za nagrado peljem še v gostilno na kosilo, ko so tako dobri..

Za bruhat user posted image user posted image

Še dobro, da imam vasuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
6.1.2007 14:46:37   
mojca75
Joj Petka user posted image  ! Ma vem da ti ni vseeno! Sam lej mogoče pa niso vsi tko slabo mislili....
Pa tud če so, bodi jutri ponosna mama svojega Davida, naj ti žlahta ne pokvari lepega dogodka in lepega dneva, ja za drugič pa veš...

Ej mi (majčice in majčki) bi zihr pršli,.... user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
6.1.2007 16:02:10   
Barbs
Ja, Petka...user posted image in z mano bi imela ful mal stroškov, ker sem na dieti že četrti dan in bi pojedla le kak list solate in kakega purančka na žaruuser posted image user posted image

Kar pa se žlahte tiče, pauser posted image user posted image ....resnica sicer boli, ko jo občutiš na tak način in predvsem v trenutkih, ki tebi osebno veliko pomenijo , fajn je pa, da zdaj veš... pa tako kot je Mojči reklauser posted image  .... jaz te mam tud radauser posted image

Marija, ja hvala no, da se enkrat na stopetdeset let oglasiš.... vmes naj me pa skrbi za vas, al kajuser posted image  user posted image

Takole.... mene vse boli, ker ponoči spim pretežno na levem boku, da ima Aleks, ki spi na sredini, pri roki levega joškota, ki je bolj poln od desnega, kajti desnega pocuza zvečer, preden gre KAO spatuser posted image

Čez dan je zlat otrok, kaj vse zna sem že napisala (nova veščina je papa - pomaha z rokico in reče papapapapapa...kakih trikrat revež ponovi, da ga ne gnjavimouser posted image ,) pridno papa, tudi gluten , ampak to pri nas sploh nikoli  ni bil nek problem  ali big deal, ker sem bolj kmečke sorteuser posted image , pije iz navadnega lončka, zadnji hit je čaj KRTEKuser posted image ,seveda s sladkorjemuser posted image .....stoji kot skala, sedi lepo ampak noče, praska se za ušesi in JA, je pravi bikec!!!! No ja.... o naših nočeh in spanju pa ne biuser posted image

Sirena...ajd se beremouser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
7.1.2007 8:57:06   
lenika
Tim user posted image  za 8 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Petka tebi pa želim, da imate danes čim lepši krst, uživajte pač s tistimi, ki si tega želijo in se ne sekirajte za ostale. Ne splača se sekirat za tiste, ki se ne sekirajo za vas.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
7.1.2007 10:35:53   
nina64
lenika - hvala za čestitke Timu, ti se pa res vedno spomniš na tiste ki praznujejo user posted image .

petka - Upam, da si danes boljše volje kot včeraj.Skušaj danes pozabit na to, kajti danes je vaš dan in ne pusti si ga kakor koli pokvarit.Sicer pa ne rečejo zastonj vsaj pri nas - žlahta raztrgana plahta. Lep dan vsem skupaj - uživajte.

Kalina - kje si, se že dolgo nisi nič javila!

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
7.1.2007 10:47:37   
tea
Pri nas smo pa resno zboleliuser posted image . Včeraj se zbudim ob 5.30, ker je čudno jamral in jokcal, ga dvignem, pa je bil čisto vroč. Mu zmerim temperaturo, 39,8user posted image .Zbudim očija in hitro v bano, da ga ohladimo. Potem pa še nobene svečke nisem imela, samo sirup, ki ga je pa itak vsega ven pošpukcal. Ampak sva ga ohladila na 37,5, potem je pa še sirup malce pripomogel. Smo šli potem k zdravniku, so mu vzeli kri in ima virozo. Ampak ima ves čas vročino, tako da na vsakih 6-8 ur dobi svečko, da mu vročina malce pade. Je ves bogi, revček moj zlati. Pa strašno kašlja in iz noseka mu moram stalno smrklje čistit, potem je pa jok. Aja, pa še zobek je dobil v petek in drugi na vrhu bo tudi vsak čas. Skratka imamo vse na kupuuser posted image  Gregija smo poslali pa k moji mami na počitniceuser posted image  Sem mogla mal pojamratuser posted image
petka, tebi pa čim lepši krst in uživajte neglede na to, kdo bo prišel in kdo ne. To je pomemben dan zate in za tvoja dva fanta, če pa drugi nimajo interesa, da bi tako lep dogodek delili z vami, je to pač njihov problem. user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
7.1.2007 18:10:47   
petka
Tea, upam da se bo mali sonček hitro pozdravil user posted image user posted image
Se mi zdi da le mi še nismo zboleli. Upam, da še dolgo ne bomo na vrsti user posted image .

Sicer pa smo ravno prišli iz gostilne in sporočam, da smo uspešno prestali krst user posted image . Prikazali so se sevada vsi user posted image user posted image user posted image , pa smo dali na stran zamere in se raje lepo imeli. Distanca sicer ostane, ampak bil je res prekrasen dan user posted image .
zdele pa šibam k mojim staršem, ker so se moj fotr, tast in dedek mal grdo napil, pa da si ne bojo sramote delal user posted image user posted image user posted image . Žurka se nadaljuje user posted image .

Pol pa spat, je bil naporen vikend. V petek orto žurka, v soboto orto žurka (obakrat roj.dan), pa še danes krst in gostilna...... mam že do tal podočnjake user posted image . Lahko noč !

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
7.1.2007 19:58:57   
pikicaa
Tim čestitke za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
8.1.2007 8:35:05   
Barbs

Fisher Price - Pametni kuža
* PREDNAROČILA*DOBAVA 20. JANUAR*

user posted image

Vse tiste, ki smo "zamudile" pametnega kužata.... v Sončkovi spletni trgovini ga lahko zdaj naročimo ( ok, o super ceni bi se dalo govorit, ampak...juser posted image ga)

Sem vam hotela sam to povedat...zdaj grem pa kavo kuhat pa pit...potem se pa še kaj beremo...user posted image

p.s.

Klikneš na kužata, pa si že na sončkovi strani...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
8.1.2007 8:59:02   
lenika
Karin user posted image  za 8 mesecev. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa samo na hitro, ker šibam Maticu naredit malico. Vikend je bil kratek, zopet sva sama user posted image , komaj čakam jutrijšnjega dneva, ko greva na plavanje. Drugače bo plavanje ob ponedeljkih, a ta teden bo izjemoma v torek.
Upam, da bo Maticu všeč. Imeli bomo 10 ur in sem si izračunala, da se mi ravno izteče do konca porodniške.

Imejte  se lepo.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
   [Brisano sporočilo]
8.1.2007 9:10:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
8.1.2007 10:37:06   
Kalina
Oj!

Evo nas, tecke k user posted image .
Zdaj nam ze drugi zobek nagaja, oz kr noce in noce vn pokukat, ceprov je dlesen vsa nabrekla in pol Kalinca skoz cmera, gloda, slini se itd. Ponoci ni nic spanja in smo user posted image
Vceraj smo imeli bozic, je blo ful fajn, smo jedli in pili k norci. Tko da jst tud zdej zacnem spet z dieto. Sam se morm se odlocit ker danuser posted image

Jutri imamo NFTH po dolgem casu, konec meseca preiskave na Vrazovem trgu, zaradi Kalinine trombocitozeuser posted image
Kalinca se kr se nic ne plazi, ne vstaja, sedi tud se ne, jst pa tko komi cakam, ampak ok, dajmo ji cas.user posted image

uuu danes moram klicat na CSD, ce nam je komisija  odobrila dodatek za nego al ne, al pa mormo spet nekaj poslati, ker tole se pa vlece ze kaksnih 6muser posted image

nina64 a ste vi vlozili vlogo? Kako ste drugace?

Punce kako vase diete, ste pridne al tud kej gresiteuser posted image

A gre katera na razprodaje, meni se reees ne da guzvat, za Kalino sm pa itak ze vse nabavla itak tud kar ne rabimouser posted image Jah kaj cm ce se ne morem upretuser posted image

tea upam da se hitro pozdravite in da ni nic hudegauser posted image user posted image user posted image

zdej pa user posted image pospravljat...

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?