katjandraž
|
Princess Mononke, boga tvoja punčica, mora biti pa res zoprno v taki vročini imeti gips. Naš Andraž ga je imel, ko je bil star dobro leto in pol, in sicer na roki. Smo šli proslavit zadnji šolski dan v Tivoli in je mislil, da je na obeh straneh ograja, ko je šel po enih stopnicah, ker je ni bilo, je čofnil direkt na roko. Na srečo je tudi tega enkrat konec. Neja, ko sem brala tvoj post, kaj se je malčici zgodilo, sem bila čist fertik. Vsaka čast, da si tako odreagirala. Tudi jaz Andražu težim, da male legice pospravlja stran od Ane in da se z njimi igra samo na mizi, pa itak potem kakšne košče najdem tudi na tleh. Hval bogu jih najdem jaz, ne Ana. Zaenkrat! Bolančkom želim zvrhan koš zdravja in naj se ta Mr. Virus že spoka kam drugam. Med marčki in marčicami se je čisto predolgo zadržal! Dojenje: Bravo, Jana, da si frajerka zdržala vso noč brez! Naša madam, ki je že pri dveh mesecij zdržala vso noč brez, poleti je postavila rekord 13 ur in pol, potem pa ga je po 6. mesecu začela biksat, je danes zopet spala do 7h. Enako je bilo že predvčerajšnijm, včeraj ga je pa spet bikasala in več kot pol noči prespala pri nama. Dojke ji pa pred 5h ne dam že kar nekaj časa. Mi je pa zdaj 2 večera nekaj štrajkala z dojenjem, je zagrabila, enkrat povlekla, potem pa začela jokat. Potem sem ji namazal dlesen in je bilo boljše. Zgleda, da bi spodnji dvojkici radi prišli na plan. Včeraj zjutraj je celo spila 75 ml mleka po flaški. Dala sem ji kar alpskega 3,5, ker svežega nimam doma. Sem bila pa včeraj zvečer in tudi danes zjutraj zelo vesela, ker se je spet lepo dojila. Gosta hrana: po novem pred Ano ne smemo več jest drugih stvari, ker potem ona noče svoje hrane. Predvčerajšnjim zvečer so prišli na obisk Simonovi sorodniki in je pripravil narezek. Ana je začela jokcat za hrano in sem ji naredila gres. Ni bilo šans, da bi gospodična sploh odprla usta. Hotela je jesti isto kot mi (to, da sem na dieti sem zadnji teden malo pozabila ). Tako je večerjala kruh in sir. Kar trgalo jo je od zadovoljstva ! Včeraj zjutraj, ko je jedla sadje, sem jaz zraven jedla kivi in ga je tudi ona hotela. Malo sem ji ga sicer dala, vendar ga do 1. leta ne dobi več. Za vsak slučaj. Še dobro, da ni dobila pikic, ker ne bi vedela ali so od mleka ali od kivija. Porodniška: v petek sem oddala vlogo za podaljšanje porodniške in upam, da mi bodo podaljšali. Drugače moram 2.2. v službo oz. 5.2., ker je 2. petek in bom zaprosila za dopust. Bomo šli 31.1. obiskat sestro, ki je v tujini in bo 1.2. praznovala 30 let. Komaj čakam, da jo vidim, ker se nisva videli že od junija. Lina, čestitke za plazenje!!!! Žaži, uživate, ko imate očita na dopustu, kaj? Simon gre sicer v službo že 3.1., ampak je vseeno doooolgo doma. Skoz neki bluzimo okrog ali pa se s tono igrač, ki jih je prinesel Božiček igramo, zdejle se bomo npr. odpravili na drsanje. Moj je DIF končal, tako da uživa, ko Andraža uči kakšnega športa. Mali bo šel tako danes prvič na drsalke. Jutri bomo ponovili vajo in poskusili iti spet z muzejskim vlakom do Atlantisa in potem na 2 uri čofotanja. Srčno upam, da me teta s Krvavca ne obišče, da bova šli midve z Ano tudi.Glede temperature v stanovanju je pri nas približno tako kot pri Beti; pri mojih starših ledenica, ko pridemo tja dvignejo na 19, mene pa zebe kot cucka, doma je ponavadi okoli 21 stopinj, ponoči nekoliko manj. Danes mi je bilo ful vroče in sem ob polnoči, ko se je moj končno zmigal spat (sej veste, računalnik je hudo privlačna stvar, ki te ne izpusti iz svojih krempljev ) odprla vrata na škarje in sem jih zaprla šele ob 6h, ko sem se zbudila za na WC. Komaj sem dojela, da sta otroka spala brez enega samega jokca , čeprav je bilo že jutro. Bilo je pa super, ker je bilo malo hladneje kot ponavadi. Nč, mene bojo zdele nekam poslal, k visim na računalniku, tako da ne bom še smajlijev iskala. Lep dan vsem!!!
|