Tejcha
|
Dobro jutro, Saj ne, da imam preveč časa, sam ne lub se mi pospravljat, pa sm šla v akcijo talepih slišic... Upam, da bo uspelo --- Yennika, js tudi, pliiiis: tposedel@gmail.com Mi smo pa dans stari 3 mesece, :) Se kar pozna, da je mali ujel zadnji septembrski vlakec, Jutri je pa eno leto odkar je štorklja imela prelet, joj,kk hitr je minilo... Glede telovadbe: pri previjanju si vedno vzamem čas in malo razmigava nogice, pa prebožava bušija, pa ene trikrat mu pustim, da se dvigne v sedeči položaj tako, da ga primem za rokici - gor se tak sam dvigne. S trebuščka se na hrbet še ne prevali, se pa kar zagnano trudi, da bi to tud ratalo - morm ful pazit, ker je res močen (to že tak skoz). V usta si tlači vse, kar mu pride pod roko... Puli lase, vleče dol očala... Se postavlja pokonci in rita... Zobki so zgleda že v pripravljenosti, ker žveči gumijasta držala kot velik... tud patronažna je rekla, da je vse pripravljeno... Sam je pa res suhec.. Me kar zanima, kak bo zgledalo 9.1., ko imava posvetovalnico... Sm mislila, da imamo samo pri nas "probleme" s fuzbalom... Nikol nisem bila posebej (ne) navdušena al pa nad kakšnim športom - OK, izjema so borilne veščine - ampak tale nogomet pa res sovražim... GRRRRRR.... Pa sem se sedaj odločila, da za vsako, ko me ima, da bi popi*****, preštejem do deset... si mislim svoje in čakam, da mi bo nekoč prišlo prav... Da bom js tud 3x na teden nekam zgasnila in me ne bo po par urc... Sej mi ni potrebno posebej razlagat, kje je moj sedaj.. ali pač? No, grem po kapučin, pa potem mal v akcijo, je Tilen malo prej zaspal... Uživajte še v zadnjih trenutkih letošnjega leta! Papa