|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.12.2006 9:18:27   
Tejcha
Dobro jutro,

Saj ne, da imam preveč časa, sam ne lub se mi pospravljat, pa sm šla v akcijo talepih slišic... Upam, da bo uspelo ---
user posted image

Yennika, js tudi, pliiiis: tposedel@gmail.com

Mi smo pa dans stari 3 mesece, :) Se kar pozna, da je mali ujel zadnji septembrski vlakec, user posted image
Jutri je pa eno leto odkar je štorklja imela prelet, user posted image joj,kk hitr je minilo...

Glede telovadbe: pri previjanju si vedno vzamem čas  in malo razmigava nogice, pa prebožava bušija, pa ene trikrat mu pustim, da se dvigne v sedeči položaj tako, da ga primem za rokici - gor se tak sam dvigne. S trebuščka se na hrbet še ne prevali, se pa kar zagnano trudi, da bi to tud ratalo - morm ful pazit, ker je res močen (to že tak skoz). V usta si tlači vse, kar mu pride pod roko... Puli lase, vleče dol očala... Se postavlja pokonci in rita... Zobki so zgleda že v pripravljenosti, ker žveči gumijasta držala kot velik... tud patronažna je rekla, da je vse pripravljeno... user posted image Sam je pa res suhec.. Me kar zanima, kak bo zgledalo 9.1., ko imava posvetovalnico...

Sm mislila, da imamo samo pri nas "probleme" s fuzbalom... Nikol nisem bila posebej (ne) navdušena al pa nad kakšnim športom - OK, izjema so borilne veščine - ampak tale nogomet pa  res sovražim... GRRRRRR.... Pa sem se sedaj odločila, da za vsako, ko me ima, da bi popi*****, preštejem do deset... si mislim svoje in čakam, da mi bo nekoč prišlo prav... Da bom js tud 3x na teden nekam zgasnila in me ne bo po par urc... Sej mi ni potrebno posebej razlagat, kje je moj sedaj.. ali pač? user posted image

No, grem po kapučin, pa potem mal v akcijo, je Tilen malo prej zaspal...

Uživajte še v zadnjih trenutkih letošnjega leta!
Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 776
30.12.2006 9:21:51   
Tejcha
Ma ja... tk kot da sem verjela, da bo OK... Sm zgleda še edina smotka, k ne znam... user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   [Brisano sporočilo]
30.12.2006 9:25:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
30.12.2006 9:28:47   
Tejcha

če mi pa ne pokažeeee.... :( JOKALAAAAA:...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 779
30.12.2006 9:30:57   
Tejcha
Možnost "prilepi" imam, samo nč se ne zgodi... A morm še kje kaj nastavit?

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 780
30.12.2006 9:34:00   
princes
sam preneseš slikce na post pa je....user posted image
zdej sem lahko pameta k znam, prej mi pa tud ni ratal...user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 781
30.12.2006 9:43:25   
Tejcha
Ne gre...  a ktera uporablja mozillo? Bom poskusla še prek explorerja...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 782
30.12.2006 9:51:10   
rose22
tejcha jaz si odprem stran na kateri vam pisem.Potem si pa odprem stran s smajliji in kliknem na smajlija ki ga hocem imet in ga povlecem(drzim levi gumb na miski) na RR.Poskusi.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 783
30.12.2006 9:53:17   
Tejcha
No, da vidmo, kk bo tole prek explorerja, potem poskusim pa še tvoj nasvet, rose.

Hvala za pomoč, :)

user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 784
30.12.2006 9:56:05   
Tejcha
No, pa sm ujela ptičko... MOzilla tega ne zna nrdit... OK, se počutim malo manj smotano... Zdej pa res  nimam več časa.. Mali je seveda
e pokonci in mi bo splezal na mizo vsak čas... pa prelizal tipkovnico.... Njamiii....

Hvala punce,

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 785
30.12.2006 16:46:15   
Anonimen
Helllo , ua še en nov link....ma jest sem dones čist user posted image . Zgledam kukr tale....user posted image

Sem čist brez energije.

Yennika se priporočam za recepte....linkec@email.si

Ja, toliko o hujšanju...user posted image

Rose22, to si pa fullllll lepo napisala.... Ko sem brala, so se mi vtisnili spomini, ko sva se še z mojim možekom takole dopisovala.....ah kje je že to....

Kakšna pa je kaj  vaša sla po user posted image .....jest je nimam od nikoder ! Po porodu je še nekam bilo, zdej pa ... mater se moram mal bolj potrudit, ker drugače ne bo glih dober...

V New York gremo pa samo za 18 mesecev - tokrat, naš ima namreč gor službo in posledice so tukaj.....SOnčica, meni je pa ljubši tisti komad '''Leaving New York was never easy.....'''' od REM.

Ajde se še beremo,,,, je alarmmmmmmmm  !!!

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
30.12.2006 18:20:21   
x_srečka_x
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa imam še jaz malo časa da se javim tule gor user posted image

Sem ravnokar zavila darila, pa sem se kar namučila predno mi je uspelo user posted image  Je pa vesna veselo gledala kako se jaz matram ko ji zavijam darilo, no še letos lahko takole zavijam drugo leto pa ne.
Sva bila z mojim včeraj še v LJ v BTC-ju pa sva ji še dve majčki in ene hlače kupila za novo leto user posted image

Zradi mojih kil sem pa že napisala, me je kar groza user posted image

No zdaj pa šibam, se Vesna prebuja
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
30.12.2006 18:22:31   
princes
user posted image

Zaspanke alooo, zbudite se mal... Kje ste vse???

Evo mi zdele mal pojčkamo pod mostkom, pa valda rokce papamo...

Dobila receptke, the best, bom znala kaj pripravit....user posted image Sem ga že mal posrala, je bila mal prehlajena, pa sem ji kar mal meda v čaj dala, zdej sem pa prebrala, da ful bolezen povzroča pri user posted image ..Oo shit...user posted image

ma moj se že piz..., ker spet na računalniku visim, pol ga pa pošiljam sem pa ke, zdej je pa znoru, da naj kar sama, da sam kle gor visim..user posted image user posted image

Sva pa danes koledarje dobila, sem fuuuulll zadovoljna, najini so kar skakal od veselja, so bli čist fertik od navdušenja....user posted image

Ma zdej pa neki driska tamle spodaj, tko da šibam, da bo moj user posted image lahko film pogledal v miru...user posted image user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
31.12.2006 11:20:19   
Tejcha
Ojla,

Kje pa se vse skrivate?

Yennika, hvala!!!! Se bom tam enkra februarja opogumla in neki reči napekla... pol pa lahk pridete probat, če se vam bo ljubilo. Itak ste vse pogumne kar se izletov tiče - Velenje pa tud ni tolk bogu za hrbtom, :)

S Tilnom vam želiva krasen vstop v leto 2007, ki naj bo srečno, zdravo in igrivo. Najini želji se pridružuje tudi ati.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 789
31.12.2006 13:41:32   
yennika
Alo mamike!

Kaj zdaj ste šle vse pečt pecivo al kaj?

No, pri nas pa je danes točno eno leto odkar smo zagledali pluseka!user posted image Se še spomnim, kot bi bilo včeraj....menzura mi je zamujala 2 dni-na user posted image  smo delali 3 mesece-in nisem mogla spat, zato sem ob 6ih zjutraj naredila first sign in pokazal se je magični plusek, kateremu sem še danes hvaležna!!Veselje in sreča je bila nepopisna....

Smo ravno prišli iz dolgega sprehodeka, zdaj pa si bova z atekom privoščila user posted image  in pogledala kak filmček.Mali pa veselo panča.

user posted image  vam vsem želimo MI3!

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 790
31.12.2006 14:00:00   
rose22
Pozdrav punce se iz moje strani.
no midve sva tudi iz dolgega sprehodka in zdaj se vedno panca v vozicku k polhek.Mi danes za kosilo ne bomo jedli kaj posebnega,ker imamo v navadi,da je vecerja bolj obilna.Spet bojo sle kile gor.

morem pa povedat,da se je moja user posted image vceraj trikrat zapored obrnila iz trebuha na hrbet.Sicer je slo bolj tezko ampak kotalila se je pa vseen.Pa sva danes spet poskusili,pa ocitno ni bila pri volji.

Naj bo uspesno,lahko malo gresno.
Naj bo ocarljivo,iskrivo,igrivo.
Naj bo bahavo,norcavo in zdravo.
Naj bo mirno,kot nebo vecno.
Preprosto naj bo SRECNO 2007!

Neja&Natasa

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 791
31.12.2006 20:35:21   
alenka11
ojla

Vse ste tako pridne z oglašanjem, jaz pa komaj vse preberem kar napišete potem mi pa že zmanjka časa za odgovor. Zdaj sem si pa vzela čas pa tudi če vse propade.

Yenika jaz bi tudi imela kakšne recepte: alenka_retelj@yahoo.com Hvala, hvala, hvala.

Sem obljubila, da poročam o našem cepljenju, ki je bilo že dooolgo časa nazaj. Aleksejčo je bil priden in ni skoraj nič jokaluser posted image . Samo malo je zastokal ko so ga pičili potem je bilo pa vse ok. Bolj malo se je zredil in so neše mere: 63cm in 6500g. Sem ga pa včerej izmerila doma pa ima 65cm. Tista sestra na pregledu je tako hitro merila, da sploh še ni bil prav naštiman. Saj je vseeno.

Je pa mali dobil eno alergijouser posted image user posted image user posted image . Ima po celem telesu neke lišaje in rdeče pikice. Tudi okoli ust je flekast. Sploh ne vem kaj naj naredim, da bi izginilo. Vse cunje sem preprala z drugim praškom brez mehčalca. Vse zlikala.
5 dni jedla hrano brez mleka in jajc. Pa ni nič boljše.
Ti prazniki me že čist ob živce spravljajo, ker ne morem do zdravnika. Dežrni pa itak nimajo pojma.
A ima še katera težave z alergijo?

Drugače tudi mi praznujemo Dedka Mraza in je bil letos do malega zelooo radodaren. Danes pa ne mislimo nekaj pretiravat s praznovanjem. Vsi trije bomo doma in upam da bom sloh zdržala do polnoči user posted image . Smo bili pa na kosilu pri moji mami, včeraj pa pri tašči. Smo zeloooo dobro jedli ta dva dneva user posted image .

user posted image  LEPO PRAZNUJTE
user posted image  IN VSE DOBRO V 2007. 

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   [Brisano sporočilo]
31.12.2006 22:11:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
31.12.2006 22:39:48   
Tanyka
Evo, še jaz letos zadnjič.

V novem letu naj bodo:
                    dnevi srečni in zdravi,
                        poti uspešne
                    in nasmehi zadovoljni.    

SREČNO 2007

user posted image  

Želijo
Tanja, Lara, Rene, Matej

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 794
   [Brisano sporočilo]
1.1.2007 11:02:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
1.1.2007 12:18:30   
Tejcha
Preživeli silvestrovo.... Spravljamo se na kosilo k mojim, tak da bom zlo hitra.

Sončica, razmoči jih s fiziološko, da bodo postali mokri.  Potem bo šlo pa z aspiratorjem. Pa kakšno mokro brisačo daj na radiator, da bote imeli bolj vlažen zrak. Sem opazila, da če ponoči vlažilec (tista lučka, k se iz nje kadi) ne laufa, imamo zjutraj takoj akcijo pucanja noska. Če je prižgana, ni problema...

Šibamo.

Neposredna povezava do sporočila: 796
   [Brisano sporočilo]
1.1.2007 12:55:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
1.1.2007 13:30:05   
Anonimen
lep pozrav še od lanske septemberke lepo uživajte ov vzgoji svojihuser posted image in nič bat prehitro zrastejo!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 798
1.1.2007 21:50:13   
princes
user posted image

No pa smo preživeli novo leto...user posted image Sva bila pri moji mami na večerji, pol pa doma pred Tv... Sem hotla že ob enajstih it spat, pa sva gledala eno ful napeto nadaljevanko na DVD-ju, tko da sva bila do dveh pokonc, ful dober sva pol zjutraj vstala, tko da sva se kregala, kdo bo vstal, pa šel previt...user posted image user posted image
Kome sva bla...Sva vmes mal na Tv pogledala, da sva odštevala, pa nazdravla z šampančkom, pa mal zaplesala, pa rakete pogledala, letos je bilo res noorooo...
Sem že mislila, da se bo tamala zbudila, pa je kar koma spala..user posted image

Zdej pa uglavnem akcija z hujšanjem, ker tole je bilo pa too much žretje...user posted image

Se je pa tamala začela že ful dvigovat v stolčku, kar hoče sedet, jo bo treba kar pripet..user posted image Vali se pa še nič ne...user posted image
Se pa že ful reži, res je faca....user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 799
2.1.2007 0:42:39   
borovnička
Helou pupe!

Jaz vas dokaj redno berem, ampak mi čist nič ne uspe napisat.user posted image Ful ste pridkane s pisanjem.user posted image Kako vam uspe? Zgleda, da je najin lump pravi mali razvajenčekuser posted image . Ampak kdaj jih pa bomo razvajal, če pa ne zdej a ne.user posted image

Naj se mal pohvalim, da mi že pridno papkamo kašice.user posted image Sicer ne vsak dan, ampak mal mu pa že damo in usta odpira, ko krokodilček.user posted image Tiste kupljene ne mara kaj preveč. Mu kar jabolčne kašice sama delam. Pa sploh niso tolk švoh. Ma mami tud rada.user posted image

Novo leto smo tud mi trije sami počakali doma. Pa je kar pasalo. Zunaj pa kot na fronti, ampak se mali ni dal motit.user posted image Je prespal polnoč. Je blo celo noč veselo pri nam na Lentu. Se je okrog in okrog dogajalo.

Juhuuu, zdej pa lahko že rečemo, da gremo letos na morje.user posted image Tale zima bo hitr mimo, pol pa bo že pomlad, pol gremo pa že na morje. Komej čakam.

Mknuple, kdaj greva na kavico? Al se bomo spet v posvetovalnici srečali?user posted image Midva imava cepljenje 15. januarja. Spet bo hudo.user posted image No, ok, sej mene bolj boli, kot pa Nika.user posted image

Gremo spat.user posted image Skrajni čas.
user posted image Leto 2007 pa naj bo zdravo, srečno in veselo!user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......