Tejcha
|
Rose, tole je pa taaaaak lepo, da mam čist solzne učke... Vidim, da bo treba spet mal romantiko vklopit, se mi zdi, da sem že sama (kaj šele moj) pozabla, kk to zgleda... Držim pesti, da razlogi, zakaj noče zvezo, čimprej minejo in da mu boš tole lahko vsak večer šepetala na uho... Jooooj... Js tud mislim, da punce še kar odvijajo darila... Kar naprej hodim čekirat, če se je že katera spravla kaj napisat, pa glih ni nekega hudega zagona kot pred prazniki. Zgleda, da se že iz navade za vsak, ko grem mimo računalnika zraven poknem in najprej poiščem septembrke,:) Je včeraj pogumno izjavil, da bi verjetno uspela kaj več postorit po stanovanju, če mi odklopi internet... Me je imelo, da bi ga nekam poslala... Potem mi je pa kapnilo, da ima v bistvu prav... in tako pogumno (do večera) sedaj ugašam računalnik v upanju na pospravljeno stanovanje... Če ne uspe, se takega podviga ne lotim več, No, danes po vsej verjetnosti šibamo proti MBju in upam, da ga bom uspela prepričat, da bi šli na Pohorje, da naš mali še v tem letu vidi sneg. Do večera pa pridno pišite, da bom ela kaj za počet, ko pridemo domov, Aja... a mi lahk prosim poveste, kak prilimate talepe slikce zraven? A jih je treba najprej shranit na shrani.si, pa potem enako kot fotke? Al obstaja kakšna hitrejša varianta? Ok, grem zdej dat prat, pa neki reči zlikat, potem pa gremo na frjuks... Papa