|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
31.12.2006 9:19:07   
Anonimen
Uh, ne vem če nam bo ratalo naklanfat še 3 strani danes.user posted image  Jaz sem sicer v službi in do 13.30 nimam nobene posebne gužve, potem se mi pa začne, pa če se keri čveka, komot nafilava strani.user posted image

Čestitke Klavdiji in Tilu za prve samostojne korake (pa Tilu še za ploskanje!)!!!user posted image  Pri nas se bomo še načakali, ker nima absolutno nikakršnega interesa hodit. Je tako hitra in spretna po vseh štirih, da se ji ne splača it po dveh. Šiba pa res ko strela okrog.

Manca, super za prvi zobek!!!user posted image  Mi smo prejšnji teden dobili še zgornji dve enki in zdaj tamala tako grozno škripa z zobmi user posted image , da je ni za poslušat. Meni grejo kar kocine pokonci.

Bobika, saj verjetno je res najbolje, da smo sami. Špela itak ne ve, da bi bilo fajn it okrog 20h ali najkasneje 21h spat, je prava ponočnjakinja (po mamici user posted image ) in jo pred 22h ne spraviš spat, pa ponavadi raje ob 23h. Zadnjič je potegnila do 00.30, mene je skoraj kap. Igrala se je in ni hotla spat. Če sva jo dala v pojstlco, je bilo pa tuljenje. No, če jo danes spet kaj piči, glede na to, da bo vsak čas polna luna, se zna zgodit, da bomo skupaj dočakali polnoč.user posted image  Sicer pa je tudi zato bolje, da bomo sami, da se po polnoči takoj spokam spat, ker imam jutri zjutraj spet službo. user posted image  Mene samo boli, da so se naju "prijatelji" začeli tako izogibat, pa ne zaradi silvestrovega zdaj, ampak na splošno. Sploh ker nisem mama, ki ne zna govorit o drugem kot o svojem otroku.

AJDA IN LARA, ČESTITKE ZA 1 LETO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tinkamiška pa že uživa v svoji novi hiški. Smo bili na praznovanju Izinega prvega RD in je bilo super! Hiško čaka sicer še ogromno dela, ni še dokončano vse, ampak je pa že zdaj prijetno in bo res lepo. Ne vem pa kdaj bo dobila internet, da se bo lahko kaj oglasila.

Joj, nisem še povedala, da se je Špeli nohtek na prstku na rokici vraščal v kožo. Pa smo ji ga rešili, samo še po nekaj dnevih ni s prstom nič bolje, ves je zatečen in rdeč, čeprav je en dan šlo že na boljše in smo jo včeraj peljali k dežurni P, pa nam je dala eno kremico, pa z mehko krtačko ji moramo krtačit tisto zateklino. Ful je boga, ker to res boli in revca kriči zraven, da reže čez možgane.user posted image Meni se tako smili. Upam, da se bo pocajtalo zdaj, je pa P rekla, da zna trajat 2-3 tedne. Se mi zdi ful dolgo. No, če ne bo bolje, ampak bo šlo še naprej gor po prstku, moramo pa nazaj.

Punce, krasne slikice ste napopale!user posted image  Vsi otročki so zares lepi!

Tako, če ne bo nobena prišla čvekat, vam za danes želim lepo praznovanje, sicer pa vse naj naj v novem letu!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4926
31.12.2006 9:23:41   
rija
Ej Tašonka.....

Vidim, da imamo vsi podobne "probleme"...tudi mi smo se z našo brez dece družbo malce distancirali....po moje smo kar sami malo krivi, ker se bolj doma držimo in podzavestno iščemo družbo takih, ki imajo podobno stare malčke, da potem nismo edini, ki si ne moremo v miru spiti kaveuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
31.12.2006 9:26:27   
rija
Sem pozabila napisati, da sta Raho in njen mladiček včeraj pristala v bolnišnici, ker mali bruha in driska....user posted image user posted image user posted image  upam, da bosta šla danes že domov.

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
31.12.2006 9:45:48   
Anonimen
Ojej, raho, upam, da se pocajtata čimprej! Pa res je samo sranje zadnje čase povsod. Sami bacili in virusi razsajajo okrog.user posted image  Jaz sem tudi spet bolana, že drugič v 14 dneh. K sreči obakrat brez vročine, ampak počutje zato ni nič boljše.

Aja, rija, veš kaj me najbolj jezi pri teh prijateljih - mi smo se vedno pri nas doma dobivali. Praktično nikoli nismo šli kam ven, tudi ko sva bila še brez otrok, tako da kakšno zapečkarstvo ni razlog. Se sprašujem, če je pri eni moji prijateljici problem, ker mora po novem, odkar sem zanosila (in že od takrat se stiki vztrajno in drastično zmanjšujejo), hodit kadit na balkon.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4929
31.12.2006 9:46:54   
Anonimen
Hm, mogoče nam pa celo uspe danes.user posted image  Jaz sem prejle odprla novo stran, pa pišem že peto sporočilo na to stran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4930
31.12.2006 9:57:45   
rija
Potem pa so res čudni....mi smo se pa vedno dobivali po lokalih in naša družba počne to še vedno....midva pa pač ne moreva ponočevati....tako se jim pridruživa vsako nedeljo na kavi....čez teden pa so itak vsi zaposleni od jutra do večera ker so sami karieristiuser posted image user posted image

Glede kajenja: v garsonjeri se ne spodobi kaditi tudi, če nisi noseč. Tam ja valda spiš, ješ. Ne se sekirat zaradi take prijateljice, ki postavlja čike pred tebe in tvojo družino.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
31.12.2006 10:07:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Glede kajenja: v garsonjeri se ne spodobi kaditi tudi, če nisi noseč. Tam ja valda spiš, ješ. Ne se sekirat zaradi take prijateljice, ki postavlja čike pred tebe in tvojo družino.

No, to je itak res. Pa saj se je samo pozimi not kadilo, poleti smo itak zunaj na balkonu viseli. Pozimi smo pa sproti luftali, bili bolj oblečeni, pa antismoke svečke in eterična olja kurli... Pa kak cigaret manj je pokadila. Sicer sem bila pa itak že noseča, ko sva se preselila sem, prej sva bila v najemu v dvosobnem stanovanju in je bil posebej prostor za druženje in kajenje, garsonjere nama niso praktično nič zakadili, ker so se naju potem že vedno intenzivneje izogibali.user posted image  
Pa tudi tvoj zadnji stavek je še kako resničen, samo vseeno kar ne morem verjeti, ker smo se leta in leta družili, pa ta prijateljica je moja poročna priča. Ah, kaj češ, interesi se spreminjajo. Njih to nekoč še čaka. Saj sva si našla družbo z otroci, večinoma sem vas kar jaz našla preko neta, samo kaj ko smo raztreseni po celi Sloveniji in so prevelike razdalje in premalo časa za družit se.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4932
31.12.2006 10:19:40   
rija
Ja, res smo raztepeni....mi še čakamo na vaš obisk...mogoče, ko bo vreme res malo bolj prijazno....ker zdaj se v tej megli ni za vozit...jaz sem včeraj dobesedno znorela že iz MS domov.....pa tak me skrbi, ker se K. vozi vsak dan v službo 30 km...pa taka cesta....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
31.12.2006 10:32:31   
Anonimen
Januarja nam sigurno ne bo zneslo na obisk prit, ker je T skoz na terenih, ne vem pa kako bo februarja. Če nič prej, se bomo povabili enkrat spomladi, marca ali aprila, odvisno od vremena, ko nam bojo balkon spreminjali v spalnico, da bo za drugega pamžka tudi plac, pa se bomo moral nekam spokat. Pa upam, da nas boste vi vzel.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4934
31.12.2006 10:39:55   
rija
Veš dauser posted image user posted image  ta drugi bo mel pa luksuzno spalnico....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
31.12.2006 10:41:18   
rija
Aja, pa januarja bi bilo tudi bolj težko, ker mamo cel januar že tak natrpan, da mislim, da bom februarja zrela za Polje ali kot pri nas pravimo Ormožuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
31.12.2006 10:44:06   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  Ja, samo se bo v tej luksuzni spalnici moral še z nami tremi oz. petimi gužvat. user posted image  user posted image  user posted image  Tam si bomo naredili spalnico za naju (omarna postelja, da bo čez dan več placa), pa pograd za tamala dva. No, za začetek še ne vem, kao bomo razporedili vse skupaj, da bo tamala v veliki pojstli, tamali pa v tamali pojstlci - kam bomo vse postavli, ne vem, ampak mamo še ene tri ali štiri mesce cajta vse pregruntat. Sej smo misnli, da bomo mel to že pred zimo narejen, samo nas na SSRS zezajo z (ne)odpravljanjem napak.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4937
31.12.2006 10:46:16   
Anonimen
Ja, sej jaz bom tud februarja zrela za Polje. Cel mesec več ali manj sama s tamalo, delam že na polno, moja mat je nekaj bolana in ne vem koliko bo lahko Špelo mirkala, za varstvo še ne vem, kako in kaj bomo, pa še šihat se bom morala tko neugodno glih zarad tega varstva, da bom rabla Polje al pa toplice februarja. Jaz bi sicer raje to drugo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4938
31.12.2006 11:01:53   
rija
Ja, sranje....jaz bom tudi začela proti koncu meseca delat....sicer samo 4 ure......ampak vseeno....se bova tudi midva šihtala, vmes pa bo baka servis vskočil....sem mislila ostati doma, pa bom morala v letu 2007 še delat....tak da bom mogoče lahko ostala doma naslednje leto...user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
   [Brisano sporočilo]
31.12.2006 11:04:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4940
31.12.2006 11:13:18   
rija
Če se tudi ostale strinjajo, mislim, da kar to temo peljimo naprej.....

...vox populi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
31.12.2006 11:19:42   
Anonimen
Hm, jaz ne vem. Kaj, a čmo novo temo odpret, ali tole prestavit? Jaz se zdaj na veliko trudim nafilat strani do 200 user posted image , pa sklepam, da ste mele namen novo temo odpret.

Rija, a prov doma doma boš ostala? Mislim - delo na domu ali ne boš sploh delala? Ker jaz se poigravam z mislijo, da bi koristila polovični delovni čas, dokler ga bom lahko, pa malo doma prčkala (računovodstvo), pa upam, da mi tudi kdaj rata samo še doma delat, ker ob moji službi najkasneje ko bojo šli otroc v šolo, jih ne bom videla več kot 2-3x tedensko, ker sem skoz zvečer v službi (zato tud ne vem, če ju bom sploh v vrtec dala). No, vmes pa še upam na sedmico na lotu user posted image , da odplačamo kredit, če ne bom o kakšnem resnem delu na domu lahko razmišljala šele čez 13 let.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4942
31.12.2006 11:22:29   
rija
Ja, prav doma bi ostala. Zaprem sp in pač nekaj malega še prčkam za eno firmo.....user posted image  ker tale sp je eno velko s.....user posted image  Če bo zneslo, finančno mislim.....ker ta velke investicije so mimo.....no, je treba še kredit odplačat.....ampak ne mislim se več gonit na polno do konca življenja....jaz sem svoj deloholizem tole leto nekje zgubilauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
31.12.2006 11:25:48   
Anonimen
Ja, meni bi blo tudi to najboljše, zapret ta kuser posted image  s.p. in dat vsaj glede tega možgane na pašo. Tudi mene deloholizem mineva, samo se ga na silo še oklepam, dokler ne odplačamo kredita (ali zadanemo sedmice user posted image ).

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4944
31.12.2006 11:34:58   
rija
evo, sem uštimala sobo za goste...samo še posteljico za mladiča postavim pa voila...user posted image

potem pa počakam, da se naš mali zbudi in greva k babi na kosilo...joj, kak sem srečna, da mi ni treba skoraj nikoli kuhatuser posted image  mamica moja, tak te mam radauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
31.12.2006 11:41:29   
Anonimen
Jaz pa moram kuhat. No, saj velikokrat tudi ne, sploh tale zadnji mesec smo bolj na junk foodu (pice in podobno), zlasti odkar sem končala s polovično porodniško, samo za tamalo skuham. Sem pa jezna, da T nikoli ne skuha tamali kosila. Takole ko sem jaz v službi, on po liniji najmanjšega odpora odpre tamali hippovo kašico in jo s tistim nafutra.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4946
31.12.2006 11:53:17   
rija
ja, saj bi bil K isti, če bi moral sam kuhatuser posted image user posted image

kaj špela še je kašiceuser posted image  til jih že od morja naprej nočeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
31.12.2006 12:16:37   
Anonimen
Še jih je, ja. Večinoma kakšno sadno, sploh če mi doma sadja zmanjka, pa T ji futra tiste juhice (krompirjeva in paradižnikova od Hippa), ker bog ne daj, da so kaki koščki not (ja, še zdaj, razen če ji jih z roko daješ v usta), pa če smo kje zunaj, dobi kakšen gres, jogurt ali puding iz teh plastičnih lončkov za malico.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4948
31.12.2006 12:17:02   
Anonimen
Aja, zakaj jih pa Til od morja dalje noče?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4949
31.12.2006 12:29:37   
rija
ker smo ga tam na pomfri navadiliuser posted image user posted image user posted image

Tak, zdaj pa greva na kosilo, so se gospodič zbudili...

Če se ne beremo popoldan: srečno in zdravo vsem!

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?