Anonimen
|
Uh, ne vem če nam bo ratalo naklanfat še 3 strani danes. Jaz sem sicer v službi in do 13.30 nimam nobene posebne gužve, potem se mi pa začne, pa če se keri čveka, komot nafilava strani. Čestitke Klavdiji in Tilu za prve samostojne korake (pa Tilu še za ploskanje!)!!! Pri nas se bomo še načakali, ker nima absolutno nikakršnega interesa hodit. Je tako hitra in spretna po vseh štirih, da se ji ne splača it po dveh. Šiba pa res ko strela okrog. Manca, super za prvi zobek!!! Mi smo prejšnji teden dobili še zgornji dve enki in zdaj tamala tako grozno škripa z zobmi , da je ni za poslušat. Meni grejo kar kocine pokonci. Bobika, saj verjetno je res najbolje, da smo sami. Špela itak ne ve, da bi bilo fajn it okrog 20h ali najkasneje 21h spat, je prava ponočnjakinja (po mamici ) in jo pred 22h ne spraviš spat, pa ponavadi raje ob 23h. Zadnjič je potegnila do 00.30, mene je skoraj kap. Igrala se je in ni hotla spat. Če sva jo dala v pojstlco, je bilo pa tuljenje. No, če jo danes spet kaj piči, glede na to, da bo vsak čas polna luna, se zna zgodit, da bomo skupaj dočakali polnoč. Sicer pa je tudi zato bolje, da bomo sami, da se po polnoči takoj spokam spat, ker imam jutri zjutraj spet službo. Mene samo boli, da so se naju "prijatelji" začeli tako izogibat, pa ne zaradi silvestrovega zdaj, ampak na splošno. Sploh ker nisem mama, ki ne zna govorit o drugem kot o svojem otroku. AJDA IN LARA, ČESTITKE ZA 1 LETO!!! Tinkamiška pa že uživa v svoji novi hiški. Smo bili na praznovanju Izinega prvega RD in je bilo super! Hiško čaka sicer še ogromno dela, ni še dokončano vse, ampak je pa že zdaj prijetno in bo res lepo. Ne vem pa kdaj bo dobila internet, da se bo lahko kaj oglasila. Joj, nisem še povedala, da se je Špeli nohtek na prstku na rokici vraščal v kožo. Pa smo ji ga rešili, samo še po nekaj dnevih ni s prstom nič bolje, ves je zatečen in rdeč, čeprav je en dan šlo že na boljše in smo jo včeraj peljali k dežurni P, pa nam je dala eno kremico, pa z mehko krtačko ji moramo krtačit tisto zateklino. Ful je boga, ker to res boli in revca kriči zraven, da reže čez možgane. Meni se tako smili. Upam, da se bo pocajtalo zdaj, je pa P rekla, da zna trajat 2-3 tedne. Se mi zdi ful dolgo. No, če ne bo bolje, ampak bo šlo še naprej gor po prstku, moramo pa nazaj. Punce, krasne slikice ste napopale! Vsi otročki so zares lepi! Tako, če ne bo nobena prišla čvekat, vam za danes želim lepo praznovanje, sicer pa vse naj naj v novem letu!
|