XXYY
|
Dober večer! Po dolgem času se vam malo javljam. Saj vas redno berem, ampak za pisanje pa sedaj ni toliko časa. Lara je vredu. Pridno hodi v vrtec. Prejšnji vikend je nekaj zbolela z vročine in sve se šle vseeno pokazat k dežurnemu, ker je full kašljala in me je bilo strah da ne bi zopet fasala kakšne viroze bronhitisa. Pa je bilo hvala bogu vse vredu in temu smatram, da dobiva že 10 zobek, samo še ven ni pokukal - kmalu bo. Drugače veselo teka okrog in se prav lepo igra sama. Jaz pa že veselo v službi po 1,5 letu, kar je bil prvi dan zelo dober. Zdaj proti koncu tedna pa je že blek, k je taka gužva, da mislijo, da bo že konec sveta, da ne pokupijo vsega za čez praznike . Tista, ki dela v trgovini, že ve o čem govorim, a ne. Tako, da tudi za darila še nisem imela časa, da jih nabavim . Ni se mi dalo čakati v dolgiiiiiiiiiiiiiiiiiiih vrstah pred blagajno. Tak, da bom verjetno JUTRI (ker delam celi dan), probala kaj skočit da kaj malenkost kupim, pa se malo "prešvercala " na hitri blagajni. Tako, da sploh nimam več toliko časa za forum. Berem še, a pisat se mi pa ne da več. SHOOO: zelo mi je žal zate, upam, da kaj ugotoviš kako je to s tem. Upam, da si se pozanimala tukaj na tem forumu, k jih po mojem veliko ve, kako in kaj. http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=96 RIJA: joj, kolk mi je bilo hudo, ko sem prebrala, da ste bili v bolnici. To je res full grozen občutek. Samo, da ste zdaj doma in da ne vidite več te bolnice dolgo časa. BOBIKA: res je lepa smrekica in Mancina slikca z odtisi njenih rokic . Kako ti je uspelo ji namazat in jih dati te rokice na list papirja? Naša to nebi pustila = dati odtis roke na kos papirja. Svaka ti čast. TINKAMIŠKA: upam, da se kmalu pozdraviš in hitro vseliš v svoj novi domek. EROS oz. NEMSIS: WB. in kako to, da si si spremenila NICK. LIJU: upam, da kmalu zbereš denarčke - EVRE za nov računalnik . RAHO: lepo da si se tudi pri nas oglasila. Pa hvala za recept fiziološke . RENAN: mi nimamo ninice. Včasih, ko smo še imeli dudo, je mogla zraven imeti pleničko, da je lepo zaspala. Zdaj ko je nima več, pa tudi pleničke več ne mara. Ima pa zraven glave oz. spančka na povštru plišasta žirafa, ki jo je dobila še v porodnišnici. Včasih jo malo poboža, pa zaspi, ni pa to vedno. FIZIOLOŠKA: jaz jo že od začetka kupujem 1 liter v naši lekarni za 700-800sit. In Lara tako dobi tudi po večkrat na dan fiziološko v nosek. Zdaj pa še posebej, ko je prehlajena. Veliko, veliko jo uporabljamo. PONAVLJANJE BESED: tudi naša še nima pravega interesa za to. Saj bo. Potem je ne bomo mogli več ustavljat, ko bo samo ponavljala za nami. Joj, sem se razpisala. Nč, lepo se imejte. S toplino božič naj te greje, srce naj tvoje pomiri, a novo leto naj zaseje, vse, kar srce ti poželi! Ljubezen, zdravje in obilje bogato naj ti obrode. Da nove vse dosežeš cilje iskrene moje so želje! VESEL BOŽIČ vam želijo LARA, Ovčka in Ati.
|