Barbs
|
Živjo..... pikicaa, ti misliš tole reč od Tomy? No, mi smo tudi nabavili in je res super, čeprav ni neke primerjave s hojico ker deluje pač tako, da otrok lahko poganja, ko že stabilno stoji, v hojci pa je lahko že prej.... Zaenkrat ga še malo podpiramo pod pazduho je pa že pogruntal princip ena dna ena dva (z nogicami) in ful uživa, ko se premika v pokončnem položaju.... Meni se hojica ne zdi tako hudo napačna.... pa saj veste, tako, kot z ostalimi zadevami (lupinice, ležalniki, kengurujčki...bla bla) je treba pač ravnati po pameti in občutku... Če otrok uživa in ga daš not večkrat na dan za nekaj minut, potem zagotovo ne more biti nič narobe - Lenika, jaz se ne bi sekirala....Moja tastarejša ni hotela biti v hojci, pa smo jo kupili, potem ta srednja je noro uživala , vse je bilo obutano in podrajsano (vrata, omare...zato, če imaš kako hudo pohištvo, potem mal pazi ).....no, hotela sem reči, da sta obe normalno shodili, imata lepe noge in ni nič narobe z njima...Aleksu je nismo kupili in zaenkrat ni potrebe, ker ni preveč mobilen otrok (trenutno ) ..rad stoji in miga z ritjo (sploh, kadar sliši harmoniko , sedi in se igra.. kotali in plazi se pa ne - začne nergat, ko bi se rad prestavil (tako kot mala Petka )... Aleks je še brez zob ....poje pa tudi piškot in tudi nespasirano meso, če je čisto na majčkeno nastrgano... Marija, mislim nate , na Igorja in predvsem na našo tamlado ..... Aleks jih ima tudi "šele" 7.500 in je med majčki, kakor berem, pri ta švoh descih.... TiaSara, pozdravi se Mi bomo tudi kar doma......
< Sporočilo je popravil Barbs -- 28.12.2006 15:32:59 >