|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
25.12.2006 12:00:15   
cofek
ojla punce!

sploh se ni časa javit, tko da vam samo voščim vesele praznike in srečno novo leto.
Kaj več pa kasneje...
na linku si pa poglejte kako naš mali nadebudnež že pleše - pripravil vam je posebno koreografijouser posted image user posted image

http://www.elfyourself.com/?userid=faae6c5add1e97840fe04f7G06122502

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
25.12.2006 14:26:54   
nina64
Lep pozdravček.
Se samo na kratko javljam, moj user posted image  in ta starejši sta šla k tašči pogledat, če je user posted image  kaj prinesel user posted image .Tim je še včeraj imel rahlo vročino, danes pa je zaenkrat brez nje - bomo videli kaj bo zvečer.

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image  za pomoč, da čimprej ozdravijo.

user posted image

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
25.12.2006 16:35:38   
Kalina
Cau punce,

evo mi smo ze dobri, danes nima vec vrocine, pa tud zivahna je, ceblja, krici , se smeji itd. Mi je takoj lazje pri srcu. Vceraj je pa tudi prvic padla z postelje. user posted image Jst sm bla v kuhinji in slisim buuum pa jok. joooj oci se je igral z  njo, za sekundo pogledal v tv in je bla ze na tleh. Ma je zajokala, sem jo vzela mal stisnla k seb in je blo vse ok. Jst sm pa se eno uro jokala, sm smotka vem. Na ocija tud nism mogla bit jezna, ker se lako vsakmu zgodi, pa ze tko mu je bilo hudo, ceprov bi ga v tistem trenutko najrajs zadavlauser posted image

Aja danes zutri smo moral k dezurnem dr odnest urin, in pridemo tja pa pooolna cakalnica otrok, midve z K sva sam vn pobegnile in sle domov, oci je pa caku itd. Je prestel 48 otrok, od tega je slo 8  otrok takoj v izolirko, ker majo norice al ospice. Bogeci mali.
Za nas so rekli da je vse ok,da je pac neko virozico na hitrco prebolela. Hvala bogu.

Punce zelim vam carobne praznike, z ogromno smeha in zdravja. user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
25.12.2006 17:14:23   
Barbs
Drage majčice in majčki, ta stari in ta mladi....

samo, da vam zaželimo lep prazničen dan, pa da bi vsi bolančki prav hitro postali zdravčki....user posted image user posted image user posted image user posted image kaj več pa, tako kot cofek, kasnejeuser posted image

Aleks vsem pošilja slinaste poljubčkeuser posted image

user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
25.12.2006 17:39:13   
žmož
Tudi mi Vam želimo vesel Božič!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
26.12.2006 19:02:14   
majamo
Hojla majčice in majčki.

Vsem želim lepe praznike. 

Naš mali user posted image  je edini, ki še je zaenkrat zdrav.  Midva z očijem, sva oba najprej jaz zdaj pa še on zbolela za salmonelo.  Kje smo dobili user posted image  nimam pojma.  Doma mamo skori vse dobesedno sterilno.  Kuhamo sveže in dovolj dolgo, na čistočo zelo veliko damo, tako da nimam pojma.   Zunaj pa nismo jedli.
Cele praznike smo se furali okoli dežurnega.   Upam, da Jan ne bo nič odnesel. 
Če pa bo kaj fasal bo pa pristal tako ali tako v bolnici, ampak upam da ne.  Panična  in nervozna sem pa tako, da mi že kar škodi.

Upam da nisem zatežila.   Če pa ima katera kakšen pameten nasvet, kako bi obvarovala otroka pa mi naj napiše.   Jaz več ne vem kaj naj naredim.

čavčav
Majamo

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
26.12.2006 20:09:55   
F*S*M
 mi smo prišli iz ognjemeta in naš fant je zaspal v vozičku nazaj grede kot kakšen pijanček za mizo v gostilni. Sedaj pa spi. Drughače pa je ognjemet prestal z odprtimi usti, bilo mu je všeč nič ga ni bilo strah. upam, da bo vedno tako.

no tolk za danes
lepo se imejte in uživajte v praznikih ki so še pred nami

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
26.12.2006 20:45:30   
Anonimen
VSEM NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE V PRIHAJAJOČEM LETU 007 - LETU ĐEJMSA BONDA :)))

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2183
26.12.2006 20:54:48   
petka
Dober večer user posted image

Mi smo pa bili danes na Pokljuki, je okoli 15 cm snega, žal pa smo bili brez sank user posted image . Je bila prava zimska idila, vse lepo pobeljeno, ceste pa še kar prevozne. Na klančinah je bilo malo panike, ker je poledenelo in se jih kar nekaj rikverc vozi user posted image . Z nami vred seveda, kljub novemu avtu user posted image , smo šli potem po zalet, potrobil pešcem, da so laufal s ceste in nato na jurišššš, pa je šlo user posted image

Mi gremo na Pokljuko za Novo leto in takrat vzamemo s sabo tudi sanke user posted image user posted image , seveda če vreme bo user posted image .

Kam pa greste kaj ve?

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
   [Brisano sporočilo]
27.12.2006 8:48:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.12.2006 8:54:44   
lenika
Pozdravljene.
Andraž user posted image  za 7 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, prazniki so mimo (do naslednjih seveda), preživeli smo jih zelo pestro, nonstop so bili kakšni obiski in včeraj zvečer smo si kar oddahnili, ko smo bili zopet sami.

Drugače pa za Novo leto bomo letos doma, menija še nimam, vem samo, da bo francoska solata.

Imam pa celo štalo s sušenjem perila, odkar je tako mrzlo in se na terasi več ne suši in sva seodločila, da po Novem letu kupimo sušilca. Ga ima katera, kako se obnese in katere znamke je?

Imam pa še eno vprašanje. Namreč vem, kako zelo nepriporočljive so hojice. Nam jo je nekaj mesecev nazaj prinesla moja sestrična in takrat sem bila namreč prepričana, da je ne bomo uporabljali. No in pred nekaj dnevi sem Matica vseeno za probo dala noter in je res užival maksimalno. No in sedaj ga imamo notri vsak dan pol ure, spustili smo pa toliko, da stopa s celimi stopali in ne po prstih. No in zanima me, če še katera druga uporablja hojico in če je res tako zelo škodljivo?

Danes je pri nas full sonček in bomo šli sigurno ven, ko se malo otopli. Drugače pa ima Matic šekar malo zamašen nos in se nikakor ne more do konca pozdravit.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
27.12.2006 8:58:00   
lenika
Ja, mi smo tudi do lani vedno silvestrovali s prijatelji, sedaj imajo pa eni 6 tednov staro deklico, druga pa je noseča z dvojčki, tako da... No midva sva bila pa prva v družbi, ki imava otroka. Pa tudi ena moja druga prijateljica, bo aprila rodila, tako, da otrok se nam ne manjka, našemu Maticu pa ne družbe.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
   [Brisano sporočilo]
27.12.2006 9:20:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
27.12.2006 11:18:20   
mojca75
Joj joj vsi bolančki....user posted image  čim prejšnje okrevanje!!!!!

Midve greva ko se mojči zbudi obiskat moje bivše sodelavce (v prejšnjo mojo službo - ja ja mamo še dobre stike).
Danes sva brez očita (smuča) pa malo harava okoli!

Silvestrovanje: kar doma, "piknik" v dnevni, sva se odločila: malo pršuta, sirčkov, mal tatarca, pa tousti in maslo in touster ... in dobra družba mojega moža. Mojči gre pa spat!

Tud pri nas je tako - vsi kolegi ali imajo otroke do 2 let ali pa "so" noseči, tako da smo razne žurke mal ukinili, oz prestavili na popoldanske ure user posted image . Pa sej mi po svoje prav paše mal miru! Ja skoraj k upokojenci zvenim, ane?

Nič, grem napol prištimat za malico, da potem hitro greva!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2189
27.12.2006 11:22:22   
mojca75
Aja, hojica! Meni so jo v Razvojni prepovedali, ampak midve imava mal "težav", no ja...

Lenika, daj po občutku, za kakih par minut po moje sploh ni panike, da bi bil pa ful not pa ni, pa tud za učenje hoje ni, baje celo tisti otroci ki so veliko (na tem je poudarek) v hojici, kasneje shodijo.
In prav je da je na stopalih in ne na prstih, to je najbolj škodlivo!

tudi ležalniki so kao škodlivi, pa je men rekla v RA da za malo ni panike, ko kuham, grem na Wc, in podobne zgodbe...

Jaz mislim da je zdrava pamet ključ do uspeha!!!!!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
27.12.2006 11:43:27   
Kalina
Sam na hitr odgovorim glede hojice, ker dons sm leteca... ja nam so jo na NFTH itak prepovedal, ampak razvojna zdravnica je rekla, da bi to ona vsem prepovedala, ker dela samo skodo otrokom, ker potem imajo nepravilne gibe, misice se nepravilno razvijajo sploh na nogicah, in potem so kao problemi pri hoji itd. Da pac hojica nima niti ene pozitivne stvari.

Zdej pa laufam naprej, fajn se mejte, pa se zvecer oglasim.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
27.12.2006 22:18:24   
SelmaC
Lep pozdrav,

Upam, da ste imele lepe praznike in želim vam, da bo praznovanje novega leta tudi fajn. Tudi jaz bom kar na hitro. Malo smo utrujeni od vseh teh obiskov in od nespanja, drugače pa me to vzdušje navdaja z dobro voljo.

Bolančki, upam, da niste več bolančki, ena za vas user posted image

Sušilni: jaz sem si ga zaželela za rojstni dan, kot bi že slutila kako bo koristen. Imamo pa Bosha, ma ne vem zdaj na pamet katerega. Sem super zadovoljna, še posebno ko cel dan ne uspem obesiti perila, kljub lepemu vremenu, in ga zvečer vržem noter in je v 1 urci suho, pa še likam ga ne.

Nic, tokrat toliko lepo se imejte še naprej

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
27.12.2006 23:54:13   
pikicaa
Dober večer!

Samo na hitro se javim, ker grem po hitrem postopku v posteljo.
Se moram pohvalit, da imamo že dva zobkauser posted image user posted image user posted image . Spanje še vedno enakouser posted image user posted image .

GH zelenjava nam sploh ne gre. Noče kolerabe, pire krompirja.. rada ima samo sadje in korenček z jabolko. S čim naj ji zmešam zelenjavo, da bo jedla?

Na silvestrovo bomo mi doma. Samo ne vem kako bo ob polnoči, ko bo pokalo. Se bojim, da bo Majo preveč strah.V našem koncu je kot druga svetovna vojna. Nimam pojma kam bi šla tačas z njo, če se bo zbudila?

Lenika mi ji ne bomo kupili hojice, ker jo res vsi odsvetujejo. Smo ji pa kupili od Tomy ne vem točno kako se imenuje, ko otrok pred sabo poriva, kadar pa sedi pa ima kot igralno mizo.

Zdaj pa grem res spat. Nočko in čimveč spanja vam želim!

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
28.12.2006 9:06:42   
MarijaPo
V imenu nase male druzinice - Pevke (Eve), Igorja in mene vam vsem zelim srecno novo leto, da bi bili zdravi in srecni!

Mi smo bili na kliniki in so nas poslali domov in nas narocili spet cez en mesec, Evicka je pod peto percentilo, tako da se boj s hrano nadaljuje.

Uzivajte!

Marija

P.S.
Lenika - susilca pa le kupite, sicer je energetsko zelo potratna stvar, ampak popolnoma nepogresljiva pri majhnih otrockih. Mi imamo bosch maxx neki. In je zelo v redu.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
28.12.2006 11:29:06   
TiaSara
user posted image

Lenika, hvala za čestitke od Andraža, ki mu trenutno rine ven že četrti zob. Sicer je kar ves čas malo prehlajen - a na srečo manj kot ata in mama, pa je dobro razpoložen in veselo odkriva svoje sposobnosti - včasih mu že rata malo pokobacati, splazi se pa že kamor hoče.

Praznovali bomo kar doma - smo malo kolegov povabili, pa ne vem, če bo sploh kdo prišel user posted image . No, saj ne vem, če ne bom šla raje kar spat kot pa da bi bedela prav dolgo. Ker mi mali kar pogosto "serje" ponoči in ker sem v tako slabem zdravstvenem stanju, mi je spanec ta hip še najbolj dragocena dobrina. Ah, pa noben mi ga ne more prinest "za dedka mraza" user posted image

P.S: MarijaPo - no, vsaj na kliniki ne boste preživeli praznikov. Držite se, bom stiskala pesti, da se mala Evica lepo poredi, kolikor se mora.

< Sporočilo je popravil TiaSara -- 28.12.2006 11:30:55 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
28.12.2006 15:02:06   
petka
Tia Sara - fulll lepa čestitka user posted image

Lenika, sušilca le kupite, pri nas je nepogrešljiv, pri nas se doma na dan tudi po 3 runde operejo in posušijo. Škoda le, da se še ne zložijo user posted image .
Mi imamo Siemens Bosch nekaj, ima pa cel kup programov, jaz pa seveda uporabljam le dva....

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
28.12.2006 15:29:03   
Barbs
user posted image Živjo..... pikicaa, ti misliš tole reč od Tomy?

user posted image

No, mi smo tudi nabavili in je res super, čeprav ni neke primerjave s hojico ker deluje pač tako, da otrok lahko poganja, ko že stabilno stoji, v hojci pa je lahko že prej.... Zaenkrat ga še malo podpiramo pod pazduho je pa že pogruntal princip ena dna ena dva (z nogicami) in ful uživa, ko se premika v pokončnem položaju....

Meni se hojica ne zdi tako hudo napačna.... pa saj veste, tako, kot z ostalimi zadevami (lupinice, ležalniki, kengurujčki...bla bla) je treba pač ravnati po pameti in občutku... Če otrok uživa in ga daš not večkrat na dan za nekaj minut, potem zagotovo ne more biti nič narobe - Lenika, jaz se ne bi sekirala....Moja tastarejša ni hotela biti v hojci, pa smo jo kupili, potem ta srednja je noro uživala , vse je bilo obutano in podrajsano (vrata, omare...zato, če imaš kako hudo pohištvo, potem mal paziuser posted image ).....no, hotela sem reči, da sta obe normalno shodili, imata lepe nogeuser posted image user posted image  in ni nič narobe z njima...Aleksu je nismo kupili in zaenkrat ni potrebe, ker ni preveč mobilen otrok (trenutnouser posted image ) ..rad stoji in miga z ritjo (sploh, kadar sliši harmonikouser posted image user posted image , sedi in se igra.. kotali in plazi se pa ne - začne nergat, ko bi se rad prestavil (tako kot mala Petkauser posted image )...

Aleks je še brez zobuser posted image ....poje pa tudi piškot in tudi nespasirano meso, če je čisto na majčkeno nastrgano...

Marija, mislim nate , na Igorja in predvsem na našo tamladouser posted image user posted image ..... Aleks jih ima tudi "šele" 7.500 in je med majčki, kakor berem, pri ta švoh descih....user posted image

TiaSara, pozdravi seuser posted image

Mi bomo tudi kar doma......user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 28.12.2006 15:32:59 >

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
28.12.2006 15:36:15   
Barbs
uuuhhhhh, pozabla povedat....na travnik pri Kolpi (kjer bomo imeli v maju piknikuser posted image ) smo včeraj "Naselili" zimsko speče breze.......take, že mal večje....držte pesti, da se vseh deset prime...jih hodim božat in jim pet zimske pesmiceuser posted image

user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
28.12.2006 18:06:33   
Lara28
Ojla punce!
Vidim, da ste kar zaposlene in da nimate časa zelo veliko pisat. No še dobro, ker jaz niti brat nimam časa. user posted image  Danes sem se podolgem času spravila malo prečekirat kako ste preživeli prvi del praznikova, sem napisala že dopoldan en post, potem pa tik preden sem ga poslala v eter je naš mali dirkačuser posted image  svoj prstek pritisnil točno tam kjer ni treba, ačunalnik je ugasnil in vse mi je šlo v kuser posted image .
NAš Anej zdaj že kak teden veselo bavca po vseh štirih in ga je vsepovsod polno.. Komaj še pridem na WC ali se na hitro preoblečem, takoj je za mano ali na kakih prepovedanih položajih. Kuham pa z njim pod nogami ali pa se vleče po predalih in meni navzgor. Še hvalabogu za stajico, sam je kar hitro dretje v njen ker se ne more gibat tako kot hoče.
Mi smo praznike lepo preživeli, Anej je dobil en kup igračk, nekatere zelo uporabne in lepe -  tdu tega Tomyja smo dobili, pa pametnega kužija (zaenkrat ni nekega zanimanja za njega, razen ko se midva z atijem igrava z njim in se učiva pesmiceuser posted image  )
Joj bom še kasneje probala kaj napisat

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
28.12.2006 18:24:36   
Lara28
Sem že nazaj, Anej se je malo ruknil, pa ga je že ati porihtal.
Glede zelenjave pikicaa - smo imeli enake težave. Anej ni hotel nobene zelenjave, v nobeni obliki in na noben način. KAr na bruhanje mu je šlo. Potem pa sem ga nehala silit in sem mu dajala samo korenček, ki ga je imel še kar rad. Počasi ko sem začela kuhat juhice pa sem mu zmešala zraven postopno še drugo zelenjavo (cvetačo, por, kolerabo, grahec)  ampak res v minimalnih količinah - na obrok žličko dve med rezančke ali meso. In toliko zdaj tudi poje. Zdaj ima že rad tudi pečeno bučko na olivnem olju, pa kak pečen krompirček, pireja pa ne mara. Tako da postopoma res uvajamo in se navajamo na okuse.

lenika - sušilec je zakon. Ne samo da konkretno zmanjša kup za likanje, tudi perilo je v zelo kratkm času oprano, posušeno in pospravljeno. TAko kot je ena napisala tudi po tri stroje v enem dnevu. az sem prej lahko prala največ enega na dan, ker nisem imela kje sušit, pa še potem se mi ni dalo takoj porat in je viselo tudi po tri dni. Zdaj perilo takoj ko je suho vzamem ven iz stroja in zložim, da potem ne rabim skoraj nič likat. Res zakon!!user posted image  MI imamo gorenjevega.

Hojica - jo imamo ampak jo ne uporabljamo kaj dosti, ker se zamoti z drugimi zadevami, razen ko smo kdaj cel dan doma in ni več nič druga zanimivo. Amak uživa v njej takrat ko je not. Mogoče kakih 15-20 minut vsaki teden. Tak da to mu sigurno ne more škodit.

Aja še silvestrovo - gremo k prijateljem ki imajo 14 mesečnega sina in še eni bodo z 10 mesečnim. Tako da bodo otroci imeli družbo. Sicer pa Anej tako zaspi ob max. devetih.  No pravzaprav imajo že (skoraj) vsi našiprijatelji male otročke, tako da je druženje kar pestro in navade podobne.

Vsem želim res lepo in zdravo Novo leto in predvsem veliko veselja z našimi najmlajšmi. Pa da bodo zdravi!user posted image user posted image

LP Lara 

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?