piscancek
|
evo mene,zdej pa vas grem brat...... S@nta- dobrodošla Huanita- js tud opažam zadn tedn,da me Ajda hoče zvečer, ko jo položim spat ,ob sebi. Dans je že tretji dan,ko jo dam v najino posteljo spat. Lepo zaspi,seveda morem js svoj nos zraven njenga met,pol jo pa prestavim v kinderpet. Ker če jo dam v kinderpet takoj, se smeji in gode in nikakor ne zaspi. Se pa strinjam s tabo, da ne boš pustila,da joka. Js tud nisem pristaš tega. Js sem ji pa včeraj prvič dala eno kapljico ad3,dans je dobila že 2,jutr 3.....,morem rečt,da nisem opazla kakih reakcij. Samoyedka- nč se sekirat,js sem tud brezposelna,sej nam doma nč ne manjka ,socialka je pa taka ko plače na Koroškem Ptica- tud Primož mi je dans pobegnil na zaključek s kolegi,js sem tud šla za dve urci z bivšimi sodelavkami prej ven,pa je blo super,sem enga zakuhanca ruknila,sem bla kr v rožicah . Tk da dans nas je kr dost samih doma,itak bom presrfala pol neta . Upam,da se stari mami stanje izboljša.Pa če maš še kaj cajta,prid še k nam kaj spečt,to bi te bil Primož vesel Js "spečem" kekse ponavadi kr v Merkatorju al pa Šparu Hruška tud tvoji stari mami želim le vse najboljše. Vem kako se počutiš,je bila moja bicadva meseca nazaj na enaki operaciji kot tvoja. Stanje se ji izboljšuje. Upam,da je dobla Sara fajna darilca . Bambina super da se selite,boste pred Božičem uspeli vse zrihtat? Stuhica- čestitke za desetko,ti pa razturaš,svaka ti čast. Če ne veš kaj bi kupila v BC,lahk bone odstopiš meni,sploh ni problema,jih zapravim takoj . A mogoče poznaš koga,ki kaj potrebuje iz BC? no,na tak način bi lahk bone zamenjala za denar- mi smo tk naredli. Ja.Na pisnem mi je šlo boljš kot na ustnem- mi je znižala oceno na 7,ampak glavno da sem naredla. Miši uživajte pri krstu,pol na gavdi pa še bol.Pa na slikce ne pozabi!!!! Hvala vsem,ki ste držale pesti,je pomagalo Tiasha- mala je pa tak cukr,sem se mogla prav nasmejat slikci,tk sladka je,pa tk prikupno gleda,da je kaj. Melitkica- hvala za čestitke Ajdi,tud mi čestitamo Azri za 4 mesece. Pa na najino obletnico si se spomnila Danes oz. zdaj je že včeraj 22.12. sva imela pet let,nisva ničpraznovala,ker je bil ati cel dan na šihtu,pol smo se mal cartlali,pol sem js šla na zaključek,nato pa še Primož. Bomo danes,ko se zbudimo praznovali tk na izi- če ne bo mel ati mačka Mi imamo že vse okrašeno,zavito,js pa že komi čakam,da bomo odvili. lepo se mejte in se slišimo po praznikih http://www.syllienachtvlindertje.nl/images/Kerst/creddyheader.gif No, pa si me prehitela Andreja ,Tud mi smo za obračanje in za tlačenje nogic v usta nezainteresirani,bo pa že...
< Sporočilo je popravil piscancek -- 23.12.2006 0:22:08 >