najina pikica*
|
ojle čvekalake........ da se po dolgem času še jst mal javim....mi smo kr leteči,povsod ns je dovoj mal tu malo tam! drugače je bil tudi meni ta božič najlepši do sedaj,no če ne odstejem tisti božičev ko smo bili mladi v poberteti in nabiti z hormoni tako ali drugače ....jst sm doma pripravila večerjo,tako malo mehiško speciliteto,in sva povabila tiste najboljše prijatelje,tako da ns je bilo nakoncu polna bajta!tut nš mali nikc se nam je pridružil pri večerji ampak ga je zmankalo tam okoli 22 ure,tako da je svoja darila odpru šele naslednji dan...medtem,ko se je mami nadvse veselila odpiranje daril...hehe tako kot je že ena napisala sm imela tut jst občutek,da sem se jaz bol kot nš žapček veselila njegovih daril.....pa še jst sm jih mogla odpirati...več kot zadovoljiv občutek! miši-čestitke za uspešni krst nisaa-upam,da ste pljučnico pregnali ...tudi nš zadnje cajte nekaj hrope in mal bol pogosto kiha ...vi imate problem s suhim zrakom,medtem ko se jst bojujem z vlago! groza! vlažilec zrak-moja kolegica ga ima,zgleda kot ena 3 cm plošča,podalšek nad radijatorjem,katera je votla in vanj naliješ vodo...no ona je ful zadovolna pravi,da se ji zdi da pomaga...glede na prejšno stanje .....moč ga je kupiti pa povsod(merkur,bauhaus,baumaks,obi,....)onadva sta ga kupla v merkurju! kapica po kopanju-jst jo mojemu dajem že od začetka in še vedno.po kopanju jo ima kake 20-30 min,tako da glih ne skače okrog z vročo glavo!kdaj mojcab-dobrodošla....sm že misla,da ns novš našla,ker ni bilo od tebe ne duha ne sluha,po tistem tvojem postu! no skratka dobrodošla na čveku! s@nta-dobrodošla tudi ti ad3-jst sm imela slabe izkušnje....komaj smo se znebili tistih patološ.krčev....so nam pa te od kaplic pristopili,tako da sem jih zamenjal z D3-zaenkrat jih sprejema dobro,ene dvakrat se je zgodilo,da je bil mal neješč,ker mu je mamica dala mal preveč kaplic ,ampak hvala bogu stanje je brez krčev nš žapček je pa začel ful ločevati ljudi okoli sebe...včasih ga je vzel in pestval vsak,ki ga je hotel,k vsakomur je šel!zdej pa ločuje ljudi...grozno se otepa ljudi,ki imajo izrazito nižek ton glasu,če ima oseba veliko glavo in temne lase,očala,če ga ogovori tako da mal povzdigne glas.....kaj pa vaši kasneje nalepim še jst kake slikce! alarm....se je že na panu....papa
|