HuAnita
|
Hoj, malo sem preletela za nazaj, ene ste res pridne, nas obveščate o razvoju vaših pižekov Za zobek sem tako napisala, mislim, da bode že drugi... Kot je rekla Nea, ne daji vsi otroci nogic v usta - Capnka jih ni dala, newborn pa tudi nima interesa. Danes sem KONČNO nabavila D3 kapljice, po AD3 smo imeli zadnje noči takšne, da sem že skoraj razprodala svojo deco prek neta GROZA! Danes je bistveno boljše, je pa zdravnica rekla, da možno, da se je razvila alergija na mleko. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Drugače je pa čez dan ful vesel, pa tako rad se cartlja, se mi smeji, vleče za lase.... Jaz ga 100x na dan poljubčkam!!! Znajo vaši dojenčki sami zaspati? Mi ninakor, je pa res, da je trenutno na joški najboljši način, da oba zaspita v doglednem času, sicer če mlajši preveč gode, se še ta velika razbedi in imam 2 težavi namesto ene Žal spimo v isti postelji. Ima katera kak pameten nasvet, kako ga navaditi, da bi sam zaspal? (jokati ga ne bom pustila...) Capinka tudi ni znala, je vedno z dojenjem, kasneje pa dudo, še zdaj moram ležati ob njej...
|