miši
|
juhej punce sem vam včeraj že pisala pa je šlo nenadoma vse v maloro...pffffff..... najina pikica, hvala ti za linke in nasvete, tole z nogicami mi je všeč,da jih grabi diagonalno. piščanček, sem ti pozabla napisat,da je tvoja Ajda prav faca, da kar v sede zaspi, prav smešna je bla . bambina, upam,da si že boljše volje in da je najhuše mimo, se je meni zdelo,da nekaj nisi "taprava", nam pa naslednjič podariš kak nasmeh več . hruška, ja itak, jutri vaju pobašem in gremo na juriš . če maš kej odveč energije pridi še k nam kej v ror dat (spečt), imamo krst v nedeljo pa bo treba mal v akcijo. sicer pa se moram pohvalit,da sem naredila odličen štrudl, mal ga je še ostalo pa ne bo dolgo, hehe. ne boste verjele, naša pupa je včeraj spala od 20.30 do 8h zjutraj. oh ja, si želim še kak tak dan . vikend smo imeli pester, šopingirali v Avstriji (vključno s hruško preko sms-ja), malo okrasili, prali, prali prali, obešali...bi blo fino pred Božičem mal spucat domek...Ajda ful gleda lučke, čist je fascinirana. smo papali korenčka s krompirjem pa je imela bolj trd drekec, čeprav se je 2x pokakala. fino papamo res. šibam, gremo čofotat imejte lep večer!