|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.12.2006 8:26:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
   [Brisano sporočilo]
15.12.2006 8:28:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
15.12.2006 10:54:17   
Anonimen
Ojla!

Ma ženske ste bile še včeraj tak pridne,d a ste vse napisale. Midva s Piščančkom sma prišle šele okol pol  sedmih domu in se mi pol ni dalo nič več. Pol osmih sem še malega skopala in revček je tak zaspal in spal do pol šestih zjutraj.user posted image user posted image user posted image . Pol sma se najedla in še do pol devetih. Tak da sem se jz tud fajn naspala. Res je bil izmozgan. Saj ni čudn, če je mogu bit eden izmed najbolj glasnih.  Naslednjič bo že bolje, ko bodo malo večji.

Ja srečanje je res fino izpadlo. Sem vesela, da smo se zmenle in dobile.  Midve s Piščančkom sma prve prišle pa zadnje šle. Sma izkoristile trenutek. Z Andrejaz, Sandro in Stuhico se kr nismo molge razidit. Kot je napisala Piščanček sma imele koncert večino poti. Začel se je že v Ljubljani, tak da sma obstale na prvem parkirišču, da sma uštimale otroke. Res sma se nasmejale zraven.

Luka trenutno spet spi, pol pa skuhama kosilo in hops na sprehod, ker tak lepo sije sonce.

Evo slišim alarm.

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.12.2006 15:51:17   
najina pikica*
ojle punce!!!
pr nas je bila dopodan taka megla da bi jo lahko rezala user posted image ...no zdej pop.se je pa le pokazau mal sonček...hvala boguuser posted image  sva tako šmrcnla vn....
nš je drgač dons mal tečko,nevem kaj mu je skor neki tečnar...user posted image
srečanje-vidm,da vam je uspelo...blagor....men ni uspelo pridt,ker se je v RA zavleklo user posted image  sm bla tok žalostna,k sm misla,da vs bol končno lahko spoznala user posted image  no pa drugič!sm mal slikce v albumčkih pogledala ful cortkane!drgač pa punčare moje sm vidla,da ste vs prostor v koloseju zasedleuser posted image ...pridne!!!
miši-vaje;
-ko pase kravce,ga objameš z obema rokama iz obeh strani,tako,da paziš,da ima hrbtek zravnan in mu stegneš rokice naprej nad glavo,tako da lahko z obema rokicama naenkat prime igračno,ki je pred njem...
-pravilni prijem pri nošenju....
-ko leži na hrbtu mi obe rikici stegneš nad glavo,nato pa rokice raztegneš so ritke,s tem paziš,da jo rame na površini in obrnjene na ven-zravnane!
-leži na hrbtku z levo rokico prime desno nogico in jo nese v usta...ter obratno desna rokica leva nogica....
-pomoč pri obračanju oz kotalenju iz trbta na trebušček
pa še veliko je teh vaj....drugače imaš slikice v albumu KRIŠTOFINJA-hendling...
pri vzajemni pa se da naročit cd z pravilnim pokvanje...cena okoli 2.000 sit
sori neznam prilepit spletne strani:www.vzajemna.si

morm it nik kliče se še oglasim....papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
16.12.2006 10:56:47   
Anonimen
Alo punce, kje pa ste? Se vidi, da je vikend in se vse malo razkropimo.
Mi smo danes bili že zelo pridni. Z mojim sv aimela čistilno akcijo. Nekja stvari se je bilo treba znebit. Nekaj pa bo ostalo še za drugi teden.

Jutri se še nekaj obiski napovedujejo, tak da bo spet pestro. Pridejo za kosilo in že razmišljam kaj bi se pripravilo.

Sem kar malo žalostna. Mama od mojea očeta, torej moja stara mama je v komi. Že v četrtek glih po našmu srečanju mi je mama povedala, da ji ni več pomoči, tak da se kar malo bojim kakšni bodo prazniki.

Zdaj me čaka pa še velik kup cunj za zlikat. Mož pa danes kuha. Res uživam ob vikendih ko je on za štedilnikom.

Verjetno pa bomo popoldne šli malo ven ker je lep sonček. Menda je v nedeljo napovedan sneg. Bomo vidl. Čeprav jz ga nič kaj dost ne pogrešam. Če ga bo padlo bolj malo bo vredu. Pri nas je problem ker imamo full zakidat snega, da pridemo do avta in tud v takem ne gremo kam daleč, ker mi ni prijetno vozit.

Lepo soboto in uživajte!

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.12.2006 12:36:07   
najina pikica*
miši-ne mi imamo dr.Zavrl,zdr.dom Moste....je ful prjazna-tuki ti pošiljam še links-e o hendlingu...-www.storklja.si in www.mameibebe.net
sori neznam prilepit linkse,tako da...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
16.12.2006 13:23:21   
Polly
AndrejaZ in Piščanček - super slike user posted image . Vidim, da ste se imele zelo lepo.
Vaši levčki in levinje pa so prekrasni!!! Tako so cartkani user posted image .
Upam, da se bomo naslednjič lahko tudi midve z user posted image   udeležile srečanja.

Vam moram povedat; danes je Pia poštudirala, kako fajn si je tlačt nogice v usta in se ob tem na ves glas smejala user posted image .

Lep vikend

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.12.2006 18:26:31   
Splet.Ka
Ojla.

Jaz sem še vedno pod vtisom srečanja. Sem gledala slikice in sem se prav nasmejala. user posted image

Se moram vsem malo opravičit...Sara se mi je v naročju začela dret vedno, kadar je katera do mene prišla in jo/me ogovorila. Ne jemljite tega osebnouser posted image .

Mi drugače uživamo vikend, bili smo na dolgem sprehodu, jaz izkoriščam svojega user posted image , kar se le da (in kolikor se pusti).

Najina pikica, Polly, Vesna,... se vidimo na naslednjem srečanju.

Gorenjke, mi gremo pa na kavico v ponedeljek po vadbi, ane? 

Mene ful drži, da bi nekaj pekla...piškote alpa kaj takega. Prazniki so res pred vrati!

Lep vikend!

Cvetim...

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
16.12.2006 19:06:30   
tiasha77
Čer!

Danes je bil en tak lep dan, smo bili v šopingu, pa na sprehodu, zdejle pa šibamo še na eno rojstnodnevno fešto. Včeraj sva bila z user posted image  na predstavi 5moških.com - ful dobra, priporočam, sva se ful nasmejala, sploh Jurij Zrnec je zakon, pa tud Lado Bizovičar ni slabo odigral, da o Sebastajanu Cavazzi sploh ne govorim. Drugače pa sem ugotovila, da gospodična noče kupljenjih frukov jest, moje, doma pripravljene kašice pa je - to je res pohvala za mojo kuhnjouser posted image . Danes smo jedli banano z jabolčkom - zelo okusno, tisto kar ostane, pa v tem pirmeru kar jst pojem, njami.

Hruska - tud mene drži, da bi pekla, ker mi je všeč ko po stanovanju tako lepo diši, mogoče jutriuser posted image

Lep vikend, T

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
16.12.2006 20:29:51   
HuAnita
Danes smo se z muzejskim valakom peljali v Velenje, Capinka je vriskala od navdušenja, ni utegnila sproti govoriti, kaj se ji dogaja, pa še božiček je prišel pozdravit otroke, res doživetje. Newborn pa je spal na babici, nazaj grede pa tudi vriskal - s pokakano ritko, res je bil priden.
Prejle pa ju sama pedinam za spat - ati je na službeni večerji (KDAJ BO KONEC DECEMBRA?!) - oa opazim, da ima mali 1. ZOBEK!!!! Capinka prejšnji emsec zadnjega, newborn PRVEGA!!!!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa - kdaj ve to pečete? Jaz ponavadi zvečer, ko zaspita, ali vam to uspe narediti sredi dneva? (ker meni nikakor - vedno eden bedi in je vsaj na momente zahtevenuser posted image )

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.12.2006 23:36:40   
Sandra*
Pozdravljene!

Včeraj nisem imela nič časa, da se vam javim. z markom sva bila pri meni doma. Kupila sva avtosedež romer, ki je bil včeraj v akciji na baby center internetni strani in ga uspela plačati z boniuser posted image user posted image user posted image , kar sicer ni mogoče, ampak so potem ureili in je mogoče. Ampak sedaj bo sedežek do božička čakal na podstrehi, potem pa še malo da bo Mark imel vsaj devet kg, potem pa hop v nov sedežek!

moj lubi danes dela na eni žurki, upam da bo kmalu doma.

Poslala sem vam fotke s srečanja, tistim, ki ste mi poslale E-mail naslove, upam da vam nisem čist zabasala mail.

Zdaj grem pa cunje pobrat iz sušilca pol pa v mižule mažule!

Nočko!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
17.12.2006 10:43:33   
Anonimen
Ojla punce!

Mi smo kljub temu, da jew nedelja, bili že ob pol sedmih budni. Pol sma ga pa kr pustila pri miru, dokler je bil tiho in sma še malo podremala. Pol se je prišu pa k nama caratat.

Že nekaj časa ugotavlja, kak je fajn če najde kako bolj trdo površino in po njej kraspa. Zgleda tak kot bi si nohte brusil.

Men se dans nič ne da. Dobila sem user posted image  in sem čist zanič. Dobimo še neke obiske na kosilo, poleg vsega bom pa še sama za vse, ker mora mož na nek pogreb. Bedno. Za kosilo bomo imeli pa žar varianto. Tak da si meso sam sproti pečeš in topiš sirček zravev. Zraven bo pa še malo solatk in zelenjave.

Zdaj p agrem k možeku se mal pocartat. Luka namreč spi.user posted image

lp

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
17.12.2006 11:37:59   
Splet.Ka
Dober dan.

Danes je pa tako sivo zunaj. Dobro, da smo vsi doma in da smo dobre voljeuser posted image .

Sara se je zbudila, zdaj se igra z user posted image , jaz pa bom počasi pripravila vse za na sprehod.

Kar se tiče peke piškotkov in peciva...Huanita, jaz nič ne pečem (razen zmrznjenih Pečjakovih rogljičkov), ker pri zahtevni princeski ne gre. Če si čez dan uspem rižoto skuhat, se sama sebi klanjam. Zvečre pa tamala itak ne zaspi do 23ih, no ja, včeraj smo imeli žurko do pol dvehuser posted image

Mi je pa še vedno všeč ideja, da bi kaj spekla. Da bi malo dišalo, kot je rekla Tjašauser posted image .

Sandra, hvala za fotke.

Miši, a gremo jutri migat?

Lepo nedeljo vam želim!

Čau bau!

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
17.12.2006 15:07:31   
Vesna
ojla ženske.lepo da ste se imele fino,ma meni ne rata pogledat slik,kakšna gesla so?
val je priden,pridno papa jabolčni sokoc,ma samo rdečo jabolko,zelena ni šla v ritko.
zadnje čase se je pa začel trmarit za oblačit,pa za vozit v vozičku,skratka fant vedno bolj uveljavlja svojo voljo,pa še niti 5 mesecev nima,kaj še bouser posted image .
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
   [Brisano sporočilo]
17.12.2006 19:17:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
17.12.2006 19:20:03   
Tanyka
   OJ
hvala za slike, sedaj se gremo kopat, se še javim....... 

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.12.2006 19:50:40   
miši
juhej punce

sem vam včeraj že pisala pa je šlo nenadoma vse v maloro...pffffff.....

najina pikica, hvala ti za linke in nasvete, tole z nogicami mi je všeč,da jih grabi diagonalno.

piščanček, sem ti pozabla napisat,da je tvoja Ajda prav faca, da kar v sede zaspi, prav smešna je bla user posted image .

bambina, upam,da si že boljše volje in da je najhuše mimo, se je meni zdelo,da nekaj nisi "taprava", nam pa naslednjič podariš kak nasmeh več user posted image .

hruška, ja itak, jutri vaju pobašem in gremo na juriš user posted image . če maš kej odveč energije pridi še k nam kej v ror dat (spečt), imamo krst v nedeljo pa bo treba mal v akcijo. sicer pa se moram pohvalit,da sem naredila odličen štrudl, mal ga je še ostalo user posted image  pa ne bo dolgo, hehe.

ne boste verjele, naša pupa je včeraj spala od 20.30 do 8h zjutraj. oh ja, si želim še kak tak dan user posted image .

vikend smo imeli pester, šopingirali v Avstriji (vključno s hruško preko sms-ja), malo okrasili, prali, prali prali, obešali...bi blo fino pred Božičem mal spucat domek...Ajda ful gleda lučke, čist je fascinirana.
smo papali korenčka s krompirjem pa je imela bolj trd drekec, čeprav se je 2x pokakala. fino papamo res.

šibam, gremo čofotat
imejte lep večer!

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.12.2006 22:40:09   
andrejaz
Ojla punce

Vidim, da smo v teh predprazničnih dneh vse bolj zaposlene in tudi lene za pisanje. Jaz že včasih komaj dohajam sama sebe.

Gorenjke – se vidimo jutri na telovadbi in na kofetku, če nas sneg ne bo zametel.
Nisaa – A se nam boš pridružila, da te spoznamo?

Hruška – jaz pa si včasih vzamem čas za kakšno peko piškotov in podobno, ker bi Mark rad kar naprej kuhal in mi pomagal. Sicer piškoti niso ravno lepi na pogled, ampak važno je da ima Mark veselje ko jih izrezuje
Sem ga danes vprašala, če greva palačinke delat – je kar s svetlobno hitrostjo šel v kuhinjo, pristavil stol in je že iz predala pripravil 2 kuhalnici (eno zase in eno zame) in že čakal, kdaj bo lahko začel kuhati.

Huanita – sej pečeš piškote lahko skupaj s capinko –sej oblika ni toliko pomembna

Tudi naši Sari so prav všeč lučke. Smo jo včeraj zvečer dali v kengurujčka in šli po našem kraju gledat kako je okrašeno ponoči z lučkami. Je prav uživala.

LP

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
17.12.2006 22:49:06   
tiasha77
Čer, punce!

Danes smo končno postavili user posted image  , zdej pa naj samo še  user posted image   pride in prinese darila za spodaj! Piškotov še nismo pekli, bom pa se jih najbrž lotla takrat ko bo doma moj user posted image  ali pa moja mami, da bo malo pogledal/a na user posted image , ker se grem stavit da bi bil jok točno takrat ko bi mela polne roke mokeuser posted image .

Miši sem si ogledala tudi tvoje slikice, super so. Sem vam pozabla povedat, da se mi najbolj dopadejo slikice skupinskega spanjauser posted image .

Sandra in Andrejaz - poslala sem vama zs

Čakamo na user posted image !

Lahko noč!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
18.12.2006 9:46:16   
Anonimen
Pozdravljene!

Danes je pa našga maleganekaj nosilo.Že ob pol štiruh sma mogla jest. Ob šestih bi pa on že vstal, mene je skor kap. Sicer sma pol nekaj malega pojedla in se nekako pregurala do pol osmih. Se vidi, da je slab vreme. Zdaj se pa tud trudi v kinderpetu, da bi zaspal. Mislim, da bo počasi.

ponedeljki so pa res obupni. Men se še kr nič ne da. Včeraj sem imela popoldne boiske in bila sama za vse, ker mojga ni blo doma. Zvečer sem bila tak utrujena da sem sam padla na sedežno.

Dans moram še malo zlikat. Se tak nabere cunj, da to je višek. Za kosilo bo še naekaj od včeraj, tak da saj za tisto nimam skrbi.

Piškotov jz ne bom pekla. Rada bi se pa lotila potratne potice. Upam, da mi jo bo uspelo nardit. Delala jo bom pa proti konc tedna. Mogoč v četrtek ko bo moži doma in bo lahk na Lukata popazu.

No s spanjem očitno ne bo nič. Že skupaj pišema post.

lp

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
18.12.2006 10:41:46   
moj sonček
Živjo!

Super, da vam je srečanje uspelo. Upam, da se vam naslednjič pridružimo tudi me. Se, da kje pogledat slikceuser posted image .

Ptica - Tudi moja user posted image  tako praska po vseh stvareh in vse bi rada prijela v roke in seveda nesla v usta. Žal mi je za tvojo staro mamo.

Jaz tudi ne bom pekla piškotov. Kakšne mufine še uspem speči, drugo bo še malo počakalo. Tudi jaz sem dobila user posted image . Lahko bi še malo počakalauser posted image .

HuAnita čestitke za prvi zobek user posted image .

Lp!

Neposredna povezava do sporočila: 1146
18.12.2006 11:29:50   
tiasha77
Takole - mala spi, pa mam malo več časa za RR

Huanita - user posted image  čestitke malemu za prvi zobek in veliki za zadnjega

Andrejaz in Sandra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slikice

Ptica - mi smo tudi v fazi praskanja površin, nošenja stvari v usta, pa metanja na tla, trudimo se prevalit s hrbta na trebuh, pa še ne gre, ... drugač je pa danes en tak dan, ko se tud meni nč ne da, je pa začuda mala ful pridna
Vesna - ja mali user posted image  znajo hitro pokazat kaj jim paše in kaj ne, sej veš da so taglavni, pri nas mala že tud zna uveljavit svojo voljo, pa ne vem al je to ok al že razvajanjeuser posted image  se vidi da je prvi in glavni otrok v družiniuser posted image

Gorenjke  - uživajte na telovadbi in čveku

Grem kuhat kosilo, lep dan vsem, pa upam da neha deževat!

(odgovor članu moj sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
18.12.2006 11:30:15   
Nea
Hojla!

LAra leži v ograjici in opazuje medvedke, jaz pa na hitro napišem en post, pol pa šibam kuhat. Danes naredim samo prilogo, ostalo pa imamo od včeraj... smo namreč imeli obiske in je vsega ostalo.

Slikice so vam super in vidim da ste se fajn imele. Upam, da vas bom enkrat imela priložnost vse spoznat.

HuAnita - čestitke za prvi zobek user posted image Če bo LAra tako kot Ema, potem pa prvi zobek lahko pričakujemo tamo okrog 9ega meseca, drugi pa ko bo stara eno leto... Ema namreč še danes nima 5ic, čeprav bo januarja stara 3 leta. Zato pa ima stračno močne zobke... po user posted image
Tako kot je napisala andrejaz, tudi midve z Emo vedno skupaj pečeva. Ji dam majhen košček testa, in potem sama dela žemljice in kruhke. Popoldan, ko se zbudi, bova delale kekse. Res je lepo ko hiša diši po vanilijevem cukru in cimtu... mmmm

Smreko še nismo postavili. Mislim, da bo mož jutri šel po njo, potem pa nas čaka dekoriranje... Ema že komaj čaka. Sicer pa sem hišo že malo okrasila, zvečer pa vedno prižgemo sveče... za lepše vzdušje

Tolko za zdaj... Alarm!

Lep dan,
Nea

(odgovor članu moj sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 12:10:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
18.12.2006 12:34:23   
najina pikica*
ojle punce!
pr ns je tako posrano vreme,čudni turobni oblaki in dež!user posted image
drugače smo pa mi tudi to noč dežurali ni nikakor mogu zaspat tm od 2 ure pa do 4h...nimam pojma,kaj se mu dogaja!sm že vn iz dežuranja in sm zarad tega danes kot marsovc user posted image !upam,da bo današnja nočka spet po starem!
mi2 sva pa včeraj špilala božička-malemu sva končno kupila avtosedežek maxi cosi-ja (9-18kg)sicer bo do 7mes počakal v garaži,po pa jupi na nov stočkek!
danes pop greva pa še po nakupih po darilca za najbližje.....user posted image
jst se bom pa v čet al pa petek vrgla pečt dobrote....njami,komaj čakam polno obloženo mizo saaaaaaaamih dobroooooot! user posted image
huanita-user posted image  za prvi zobek,nš se slin kot polžek že od 2 mes o zobkih pa ne duha ne sluha!

ja drži na naslednjem srečanju se vam definitivno pridružim!user posted image

grem.....morm malega preoblrečt,ker je naredu kupček pardon kup polente,pol greva pa papcat.....papa pridne bodite....

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?