Špacka
|
Vsem, velikim in micenim, en zvrham kup zdravja Danes ne omenjam nobene posebej, ker se vse bolj površno prebrala, da ne bo prišlo do kakšne pomote Drage moje marčevke, trenutno sem čisto brez energije, dnevi mi tako hitro minejo, da se včasih zvečer vprašam, kaj sem sploh naredila čez dan, razen službe. Grem zgodaj zjutraj, pridem pozno domov, hitim po Lino, domov kuhat kosilo, na kratek sprehod z Lino, na hitro malo pospravit po stanovanju...........moj hodi domov šele zvečer tako da vsaj Lino spravi spat, včasih si pa želim, da bi še mene No ja, bo že, čakam praznikov, da se naspim Lina je zdrava ( že trkam ), čeprav še vedno ne govori, razen nekaj besed, mi vsak dan pove nekaj novega , v tem je prava mojstrica, razlaga, razlaga, malo si pomaga s pomočjo rok, da to svojo razlago še podkrepi Vedno ko jo previjem, pove, da gre kakat in hiti po kahlo, jo prinese v dnevno sobo, se vsede za nekaj sekund potem pa reče, da ni, ni Lini je Miklavž ( moja sestra ) prinesel psa Maxa, ki laja, pije in lula, da vam ne povem, koliko dela imam z njim Lina kar naprej hoče, da pije, ker potem lula, zadnjič sva ga tako napojili, da revež sploh ni več hotel pit in seveda pametna jaz, sem mislila, da se je pokvaril, seveda je potem moj to vse zrihtal. Njegov komentar: " Babnci dober da me imata!" Midva sva ji kupila otroške puzzle, tiste, ki imajo za sestavit 4 živali, in pobarvanko. Sem bila čisto zgrožena, ko sem bila v BC in ljudje niso vedeli, katero večjo škatlo bi vzeli V službi me je ena vprašala, kaj si Lina želi za Miklavža . Želi?????????? Ne vem no, ampak Lina tega ne razume, saj smo ji razložili, oz. govorili smo ji, da bo Miklavž.............Potem mi ta sodelavka začne razlagati, kaj vse bo njihovi prinesel, ker si ona to želi, doma ima že 5 dojenčkov, ampak so ji spet kupili dojenčka, telebajske, Nodije.......... Meni je pa pri Lini najbolj simpatično to, da je bila tisti dan najbolj vesela, ker smo bili vsi na kupu, midva, potem so prišli moji starši in na koncu še sestra. Saj je pogledala, kaj v vrečkah, samo pomembno je, da smo vsi skupaj, da pojemo, plešemo in je srečna Nimam več časa, vam še čez vikend kaj napišem Lp
|