|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.12.2006 14:37:05   
Wahoo RR
uau...tale tvoj možiček te je pa res lepo presenetil user posted image user posted image user posted image

in tamala dva....si kar predstavljam kako je to lepo izgledal user posted image

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 701
24.12.2006 15:56:00   
Dolina
NiLe, čestitke za tvoj RD tudi od nas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In bravo za očka.

Zoja se je zbudila, se javimo kasneje.

Lep božični večer.

Lp, Dolina

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 702
25.12.2006 22:22:46   
Skaana
Heejuser posted image ,

koooončno še malo od nas user posted image . In to prav na božič user posted image . Naj se najprej opravičim, sam res se je tooooliko zdaj dogajalo, da ni blo časa. In potem sem kr zamujala in zamujala user posted image . Brala pa sem vas skoz. In vem, da ste me pogrešali user posted image .

Ne bom poimensko, bom kar malce o nas povedala. Toliko, da se nazaj priklopimuser posted image .

Mislim, da sem že povedala, da sem ta mesec nadomeščala bolniško v prvem razredu. In še december je bil. Tako da je res bilo veliko dela, pa vmes še podaljšano flikat... No, ampak preživeli smo...

Hiša tud napreduje user posted image user posted image . Zdaj že imamo stopnice, januarja okne, februarja pa že knauf in vse ostalo...

Sam res upam in upam, da nama bo zneslo...

In zdaj k našemu user posted image . ATENA je neverjetno zgovorna in brihtna punčka. Čisto vsak dan s čim preseneti. Zdaj so zakon angelčki. Odkar je bla pri Miklavžu, ki so ga spremljali user posted image user posted image user posted image , sem ji morala nardit angelčka, skoz ji jih moram risat in naučila se je pesem Angelčki lepo pojejo... In danes sta me z user posted image  prišla poslušat na božični koncert in je baje mala 10 minut pred začetkom na ves glas zapela to pesem. Da so vsi samo gledali user posted image . Govori že v celih stavkih, vse že preštudira, vse nas že vrti okoli prsta, je že prava pogajalka... Na primer. Zdaj noče zvečer pod nobenim pogojem it spat. In potem se pogajamo:
JAZ: Atena, pojdi spat. Zdajle še samo zobke umijema in potem boš šla v posteljo spat.
ATENA: Ne mami, ne zobke umit.
In jo sklizne in se skrije. Jo najdem, skoraj na silo umijem zobke.
A: Mami, tule v sobi spala. Prav? Čisto pridna.
...
In tako v nedogled. Pa itak da ne zaspi. Pa vstane, in me pride pobožat. Največja kazen je zanjo, če se jaz kao jokam. In potem samo to sprašuje: Ne mami jokala. Jaz grem spat. Pa spet jovo na novo...user posted image

Pa pri hrani je cel user posted image . Tako je zbirčna, da je že kar kriza. Pa tako lepo je jedla vse od kraja, zdaj pa. Že dolgo sem sumila, da je na neko hrano alergična. In ko je pred nekaj tedni dobila tako hudo rdečo in srbečo kožo po licih sem sma jo peljala na testiranje - magnetno resonanco. In ugotovili so, da je alergična na prav vso sadje in cvetni prah. Torej odpadejo vse sadne skutke, sokovi, vsi čaji in vsa kozmetika na osnovi cvetov... Zelenjave pa itak ne je. In zdaj že drug teden klati v bistvu le čokolado in meso. Štirinajst dni se more držat, potem bom pa videla, če bo kaj boljše. Če ne bo, bomo šli pa preko medicine na testiranje s pikanjem user posted image .

Uuuuh, vidim, da je že ogromno in preveč napisanega.

Pa bom nehala, nadaljevanje sledi user posted image .

Ob novem letu pa vam želimo
za zvezdo sreče in radosti, za zvezdo zdravja in izpolnitev, za zvezdo dinamike in uspeha, za zvezdo igre in nasmehov, za zvezdo bližine in dobrote...

vaša Skaana in vaša marčevka Atena.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 703
27.12.2006 14:46:29   
NiLe
Hej, hoj user posted image

zopet je zavladalo zatišje ... pa ga bom kar prekinila user posted image .
Sedaj mi je malo dolgčas ... princeska spi, tasrednji se potepa pri sosedih, možek bo pa vsak čas prišel ... kosilo se kuha - danes imamo ričet in šmorn.

Jutri in v petek delam, zato bom danes bolj na easy user posted image . Saj če sem doma je treba skoz neki delat user posted image
Božič je za nami, otroci so bili z darili zadovoljni ... tako da smo letos opravili z obdarovanjem. Lea je dobila ful velikega telebajska in je čist navdušena, vse povsod ga vlači. NIk pa čaka na jasno noč, da bo opazoval zvezde s teleskopom. Aja, Wahoo: hvala še enkrat za tvojo intervencijo - darilo pri babici je prav tako aktualno.

Oj, Skaana, lepo te je spet brati. Tale vaša navihanka Atena je pa res mala facka. Joj, kaj bi dala, da bi naša Lea začela govorit ... TOle s hrano pa ni ravno najbolje. Zelo hitro se ti skrči izbor hrane in verjamem, da ni nič kaj prijetno. Upam, da opravite brez dodatnih testov in da bo lahko jedla še kaj drugega kot čokolado in meso user posted image
Glede spanja pa sta si z Leo podobni. Zvečer nikakor noče iti spat (mislim, da ima to po očiju, ki je ponočnjak user posted image user posted image ), pa se zmišljuje to pa uno, pa tečnari, če grem za sekundo ven se dere, kot da bi jo iz kože dajal ... Ko končno zaspi potem spi kar celo noč ... ja, končno smo to dočakali in spi do 8h ali celo do 9h (čez vikend ali praznike, drugač jo zbujamo ob pol 8h). Popoldansko spanje prav  tako ni problem, ob 13h jo dam v posteljco in brez problema sama zaspi in šlafa najmanj dve urci. Prav tako v vrtcu brez problema spi.

Mogoče bova šla z možekom danes zvečer v mesto na koncert Sidharte ... odvisno od najinega zdravja. Jaz sem sicer že bolje, dragi pa kašlja in smrka.

Lepo se imejte user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 704
27.12.2006 16:09:14   
Katrin
Prav lep praznični pozdrav vsem!!!

Moram napisati, da zelo uživam doma s Kajo in možićkom, ki je danes žal moral v službo, pa vseeno.... Ti prazniki so pravi balzam za mojo dušo user posted image

S Kajo ravno packava s prstnimi barvami, prej sva plesali in noreli ... Moram jo pohvaliti, saj tvori že cele stavke; še vedno govori kot navita user posted image

Nile: tvoj dragi se je res izkazal za tvoj rojstni dan !

Skaana: vesela sem za vašo hiško user posted image  Pohvale tudi tvoji zgovorni Ateni!

Bom zaenkrat končala in obljubim, da se letos še kaj javim user posted image

Uživajte v prazničnem decembru!

Katrin in Kaja

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 705
28.12.2006 9:41:57   
Špacka

Da nas prestavim bolj na vrhuser posted image ......................

...............ta teden imam na žalost delovniuser posted image , sicer pa tudi če bi bila možnost, da je nekdo doma, to ne bi bila jaz, ker sem bila prejšni teden v bolniški. Eh, bo že, malo mi je hudo zaradi Line, ker mora bit v vrtcu, iz njene skupine so samo 4 otroci, vsi ostali so doma, na srečo pa vsaj njene vzgojiteljica dela, tako da ni čisto drugače. Samo je pa res, da se Lini dogaja v vrtcuuser posted image  nima nobenega domotožja, ko pridem ponjo, kar ne bi šla domovuser posted image  danes bo verjetno drugače, ker gre babi ponjo in bo celo popoldne za razvajanje user posted image

Eni prazniki so za nami, najprej smo praznovali 90-letnico, naslednji dan božič pri enih starših, dan zatem pri drugih starših, vsepovsod kamor pridemo so smrekce in lučke, Lini se pa kar meša od veseljauser posted image  kar kriči od veselja lej to, tooooooooooooleeeeeeeeeee, user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker je bilo dovolj vsega, mislim daril, ji bo doma darilo prinesel dedek mraz, tako da malo presenečenja porazdelimouser posted image

Včeraj sva bili na dedku mrazu v moji firmi, je bilo kar prikupno, čeprav klasika, vsi otroci so bilo lepo pri miru, sedeli in poslušali, razen Line, ona je pa imela akcijouser posted image user posted image user posted image
Na začetku je imel govor naš direktor, v bistvu nas je pozdravil in nam zaželel vse lepo še naprej, samo ga skoraj ni bilo slišat, ker je stala Lina zraven in prevajala v kitajščinouser posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer sem šla ponjo, vendar ni hotela stran, pol sem pa pustilauser posted image user posted image user posted image

Nato smo imeli malo glasbenega programa in se je Lina malo umirila in pride direktor in nama reče nekaj v smislu, zgleda, da Lino glasba bolj umiri kot pa moj govoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko, se še kaj oglasim iz našega koncauser posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 706
29.12.2006 9:34:51   
NiLe
Drage marčevke,

v prihajajočem letu vam želim:

da vam in vašim najdražjim služi zdravje

da vam vsak dan ponudi najslajše bonbončke

naj vam sonce obsije leto 2007 .

SREČNO!  

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
29.12.2006 10:32:29   
Katrin
Nile, hvala!

Tudi mi vam želimo lepo praznovanje in veliko drobnih pozornosti!

So dnevi in trenutki polni sreče in miline,
ko radostno oči zapremo in si tiho zaželimo:
da ne mine.

Taki dnevi v novem letu,
naj preženejo trplenje!
Naj smeh, ljubezen, mir v svetu srce prevzame,
lepše bo življenje.

Katrin z družino

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 708
29.12.2006 10:45:45   
modrooka
Naj prinese novi čas, vse kar je staro leto zamudilo. Ljubezni, dobrote, sreče, zdravja in veselja. Veliko preprostih besed kakor kruh, ljubezen, dobrota, da ne bi slepi v temi na križpotjih zašli s prave poti.

Punce, vsem želim VSE NAJ NAJ!!!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 709
30.12.2006 9:49:42   
Špacka

NOVOLETNE ŽELJE

Dobro voljo naj pripelje,
                                   zdravje, smeh
                                   in sončne dni,
                                vilo, ki izpolni želje,
                                  coprnico, ki skrbi
                              s svojo palico odžene:
                                         čira čara-
                                          več jih ni!

Lepe praznike vam želi Špacka& Špac&Lina

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.12.2006 22:26:47   
Wahoo RR
Babe...men teli verzi ne dišijo preveč, zato :

Mi vam vsem skupaj želimo maksimalno dobro leto. Bodite zdravi, uživajte skupaj, čimveč se pogovarjajte in cartajte z svojimi malčki in možeki. Vse ostalo bo temu sledilo

Srečno user posted image

Barbara z družinico

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
31.12.2006 16:10:14   
rainbow
Še z mariborskega konca prejmite kup novoletnih želja, zdravjauser posted image , ki je najbolj pomembno, radosti z vašimi bližnjimiuser posted image , veselja in smeha ob novih lumparijah vaših lumpov in lumpikuser posted image user posted image in uspeha v službiuser posted image !!

Pa še srečeuser posted image vsem želim, ker včasih fajn pride!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 712
1.1.2007 1:10:40   
Katrin
Upam, da ste lepo silvestrovali; mi smo (še vedno user posted image ) in da vaši sončki niso preveč trpeli ob polnočni kanonadi (Kaja je spala kot top user posted image ).

Počasi grem počivat. Želim vam veliko lepega in dobrega v letu 2007 in pa seveda še kak naraščaj user posted image

Srečno! Imejte se! user posted image  user posted image  user posted image

katrin

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 713
1.1.2007 18:52:15   
Dolina
Še od nas en kup želja, predvsem zdravja in čim več lepih trenutkov v družbi vaših malčkov palčkov.... user posted image user posted image
user posted image

Našo čebelo pokanje ob polnoči ni nič motilo tako, da je spala, dokler nismo šli spat. Ja, ja, pol pa je bilo trebadat mlekca in je spala do sedmih, pa smo jo še mal nahecali, da je potegnila do osmih. user posted image

Se beremo jutri, ker zdaje je treba še kaj počet, da ji ne bo dolgčas.user posted image

user posted image user posted image user posted image   Dolina

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 714
1.1.2007 19:20:06   
rainbow
Ojla v novem letuuser posted image user posted image user posted image !

naši pobalinki sta že v posteljah, saj kdo bi spal podnevi, onidve že neuser posted image user posted image  tak da sta zdaj šli predčasno drnjohat. fajn, ker jaz moram za službo začet delat.

Mi smo včeraj do osmih bili pri mojih, dobro jedli in pili, pol pa tv, sem mrknila že skoraj pred dvanajsto. Danes smo šli na sprehod, popoldan pa se igrali, obiskov imamo čez glavo, božička smo danes sicer še videli nekje na balkonu, pa Lia še vedno upa, da ji bo prinesel barbiki in to dveuser posted image , sicer pa fajn, da je konec s temi darili in jedenjemuser posted image .

se kaj beremo, trenutno sem brez zaimivih idej za napisatuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 715
2.1.2007 10:37:39   
Wahoo RR
Jap...evo pa imamo 2007 in imamo Euro user posted image

Mi smo bili tudi doma in kljub temu, da je bilo to najbolj mirno silvestrovanje do sedaj...smo se imeli zelo lepo. No sva se imela...tamale so spale, hehe.

Skuhala sem dobro večerjo, pol sva se cartala kot že dolgo ne...lepo s otroškim šampanjcem pričakala polnoč...in se počasi odpravila v posteljo :)

Včeraj smo bili pa pri mojih. Vsako leto se vsi otroci z svojimi družinami dobimo gor. Tradicionalna sarma in ognjemet sta bila super user posted image  

Danes pa smo zopet same doma...Možek dela, Tara trenutno spi...Lina pa skače tle okrog z novimi igračami, hehe

Tako...tok za danes

Še enkrat vse najlepše vam želimo....

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 716
2.1.2007 11:44:35   
NiLe
Pozdravljene v novem letu user posted image

prazniki so skorajda že za nami, fino da bo konec prenažiranja, obdarovanja, ker je bilo vsega too much. Tudi mi smo novo leto pričakali doma in imeli smo se super. Pb 5h so k nam prišli prijatelji, jedli bolj na easy, ob 9h zvečer smo naredili rakete show za otroke, potem so prijatelji odšli domov.

Ob 10h zvečer smo si privoščili kopel v štiri user posted image in uživali ter skupaj dočakali polnoč. Sta škrata popoldne ful spala, tako da sta zdržala do polnoči. In včeraj smo spali skoraj do 11h ... potem smo šli na sprehod in obisk, popoldne se malo igrali in ob pol osmih sta bila že oba komici tako da sva imela z user posted image cel večer zase user posted image

Danes smo pa sami, ker dela ... počasi se bomo spokali in gremo k mojim na kosilo.

Tako, upam da ste prijetno zakorakali v novo leto, želim vam veliko lepega in da bvoste uživali vsal/1 dan  posebej.
Moja mala pupik a  mi skače v naročju  tako  da se  poslavljam ...  pa p a

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 717
2.1.2007 14:37:11   
Skaana
user posted image user posted image user posted image S user posted image  R user posted image  E user posted image  Č user posted image  N user posted image  O user posted image user posted image user posted image

Pa smo v 2007. Sedmica je moja srečna številka - tako da...user posted image

Glede evra pa... Sem ravno prejle v Atenin šparovček dala po eden tolarski kovanček - me je huda nostalgija prijela, ker je res lep denarček bil tale tolar user posted image .

Novo leto pa sma midva pričakala divje user posted image  - Atena pa je že čisto zaspana ob pol osmih že spala v varstvu moje mame. Se je javila, da jo bo pazila, da se njej ne ljubi it nikamor in da bo najbolj vesela, če bo kar doma. Pa sma midva šla najprej na super večerjo k user posted image  sestri, potem pa na praznovanje na prostem v Podčetrtek - potem pa še mal divjat v lokalni klub. Skratka res divje user posted image user posted image . Mala pikica pa je itak komaj čakala na dedka Mraza, da bo prinesel darila. Sem ji pred štirimi dnevi rekla, da gre sam še trikrat spat, potem pa pride... In je revica takoj šla po odejico, jo pogrnila na tla in skušala spat user posted image . Se mi je zasmilila v dno duše user posted image . In tisto Siva kučma, bela brada tud skoz poje. Pa ga je le dočakala. In eno malenkost pod smrekico - leseno sestavljanko.

Dolina - a vaša Zoja še tud zjutraj pred prebujanjem pije mleko? Atena tud user posted image .

Rainbow - men tud že presegajo tile obiski in lavfanje okrog. Pa darila tud, ja.

Wahoo - sliši se prav lepo, kako ste preživeli. Jaz tudi koooooomaaaaj čakam, da bomo sami v svoji hiški - pri kaminuuser posted image .

NiLe - super ideja skupna kopel user posted image user posted image user posted image . In da je mala princeska dočakala novo leto še budna user posted image . Jaz sem tud, ko sma stala pod ognjemetom, najbolj pogrešala najino pikico. Ker vem, kako bi ji bilo všeč. A bo že še videla te zadeve.

user posted image  se.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 718
2.1.2007 21:45:10   
Dolina
Čer,

se pofočkam preden bo spet služba. Čeprav naša ta mala danes nekaj štrajka s spanjem, že dobre pol ure je v postelji, pa še vedno kliči in joka. user posted image  Pa danes sploh ni tako dolgo spala popoldan. user posted image

Mi smo bili malo doma, malo pri sosedih za silvestrovo. Dobili smo se ob šestih, imeli fondi, da bodo ta mali tud kaj jedli - evo njih pa hrana sploh ni zanimala (svak ima dva malčka palčka - eden se sicer še doji, soseda pa tud dva fanta, tak da je bilo veselo). Ob pol devetih smo dali pančat vsak svoje in se dobili nazaj na hobotnici in ribici... njami. Ampak vsega je bilo ravno prav. Za konec smo šli k sosedom na baklave, ker je njuna varuška (tašča) šla na ognjemet, našo čebelo je pa pazila moja mami. In novo leto smo zamudili. user posted image  Ker smo tolk klepetali. user posted image  

Mi se pa niti nismo tolk potikali po obiskih. Ampak hvala bogu, da je konec obdarovanja, ker letos mi pa ni prav nič pasalo tole nakupovanje.
Zoja je dobila šal, kapo in rokavice-ji nismo nič zavili, ker smo že prej začeli uporabljat. Pa sobico sva ji uredila: položila eno luštno fototapeto s pravljičnimi bitji in preobleka omare v belo, pa tako otroško borduro sva še gor nalepla. Zdej je šele otroška sobica. user posted image user posted image   

NiLe, skupno kopanje... kok fino. user posted image user posted image  Moram priznat, da midve z Zojo se še nisva skupaj kopali v domači bani. user posted image  Tud to bo enkrat.

Skaana, naša pije mleko pred spanjem, med spanjem in po spanju.... v glavnem skoz. user posted image  Mislim, da porabimo en karton mleka v dobrem tednu dni, več kot 10 dni še nikoli ni zdržal.

Uf, še vedno noče spat moja čebela. user posted image
Punce, ta sušilni stroj je pa zakon. user posted image user posted image  Čist neverjetno. Skoraj nič dela s perilom ni več. Je pa zato z mojim možem več user posted image ... ker ga skrbi elektrika in mi ne dovoli vsako rundo tudi sušit. Pa še neki me matra: količine. A date ve sušit isto količino kot jo operete? Ker včasih se mi zdi, da je čist mal perila v bobnu sušilca. Enkrat sem dala pa dve rudni skupaj sušit, je bila pa katastrofa - vse zmečano.
O, pa na aerobiko sem se vpisala. Jupi. user posted image  Samo sem že mal pozabila korake in sem šla na eno vaje, ki je bolj "plesna", mal zakomplicirana koreografija, sem skoraj pobegnila ven. Šele ko smo zadnjič ponavljali sem približno pokapirala korake. user posted image user posted image  Me je vaditelj (ja, tip je vodil zadevo - sicer odlično, ampak mal prekomplicirano) ful pogledal, kdo je zdej to ena "leva", ko sem odhajala user posted image  (že tko ni blo gužve, tko da se me je briljantno videlo user posted image ).
Sicer sem si pa izposodila od druge svakinje sobno kolo, ker ga že pet let niso premaknili, men bo pa prav prišlo. Mal bo treba migat, ker smo mi ene dvoje hlače mal tesne. user posted image  Se kar pozna, da v službi samo sedim, pol pa še doma, ko študiram. Bo treba mal migat... user posted image user posted image  

Mi je kar hudo, da je praznikov že konec, ker je treba it v službo. Se mi prav nič ne ljubi.

Tko, se bom poslovila... Uživajte še zadnji večer praznikov.

Sladke sanje...user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 719
3.1.2007 20:10:46   
fipi
Oj!

Se na hitro pofočkam, pol pa grem pisat seminarsko nalogo. Hja prazniki so za nami. Se bo slišalo čudno ampak mi je danes prav pasalo, da sem šla v službo. Sem si odpočila, ker sem se doma čez praznike ful zmantrala. Moja dva sončka sta me čisto izčrpala, pa še obiski, pa kuhanje..............user posted image . Lubi pa je cele praznike delal od 7 zjutraj pa do 11 ali pa še dlje zvečer user posted image , ker je nalagal programe za preračun na evre. Sovražim evrouser posted image .

Prehladi in vnetje ušes so za nami, tako da sta sončka trenutno zdrava (trkam). Ej punce naš mali pikec je pa tako prebrisan, dela vse tisto, kar ne sme bolj mu rečem, da naj pusti bolj se mi na glas smeje. Včeraj je bil še posebno nadarjen user posted image , sedežno je posipal z drobtinami, z najbolj debelim flomastrem je popisal steno, stopnišče, vrata......., z jelke je pojedel vsak bonbon.... V sobota pa je v mikrovalovalovni skuril žemljico, ko sem pogledala v mikrovalovno je žemljica gorela...user posted image  Sploh ne vem, kdaj mu uspe vse to narediti, malo pogledam stran in evo packa je že na steni user posted image .... glavno je, da so zdravi, upam da pri 15 ne bo več skuril žemljice user posted image .

Bom končala, ker moram  pisati seminarsko, pa še kaj pišite, vas berem vsak dan, vendar nimam časa, da bi kaj več sodelovala na forumu user posted image .

Čao

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 720
   RE: Marčevke 05
4.1.2007 11:07:34   
Katrin
Da vas še jaz malo pozdravim user posted image

Prazniki so mimo, novo leto je tu... a vseeno smo spet v straih tirnicah user posted image  Prazniki pri nas so bili lepi, nepozabni, nori, veseli in hkrati mirni, pa vseeno sem bila ful utrujena in sem si želela, da se končajo. Ko pa je bilo včeraj treba iti v sluužbo, me je pa panika: A ŽE?

Kaja je zdrava in se je začela ful cartati (posledica praznikov). Še vedno govori kot navita, tvori stavke, uspe ji tudi pravilno uporabiti tožilnik user posted image  Ni kaj, vsak dan je viden napredek. Še vedno vsak večer kliče Dedka Mraza in govori, kako ji je / ji bo prinesel darila user posted image

Želim vam čim bolj miren januar in veliko Eurov user posted image

Lp in poljubčke za naše najmlajše....

katrin

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 721
4.1.2007 19:22:34   
Skaana
user posted image Heej,

upam, da se ne motim, sam mislim in močno sumim, da sta tvoja najdražja bila predvčerajšnjim na TV - oddaja o očkih in otrocih.

Superca sta bla - in takoj sem vedela, da je Kaja user posted image  naša, marčevska Kaja. In kako je očija oz. atija pitala user posted image ,  na koncu še z bananouser posted image . Sem htela takoj letet na RR, pa je bil ravno moj user posted image  pri taroku.

Skratka, vse pohvale celi družinici.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 722
4.1.2007 22:54:47   
Katrin
user posted image user posted image  Skaana, res sta bila naša Kaja in ati na TV (pa mami je bila tudi statistka user posted image ).

Hvala za pohvale!

Lepo se imejte,

Katrin

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.1.2007 10:28:49   
NiLe
Ej, Katrin zakaj nas nisi spomnila na oddajo? Škoda, ker sem zamudila. A bo mogoče ponovitev?

Letim delat ... se javim kaj čez vikend.

Lepo se imejte.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 724
5.1.2007 17:42:45   
Katrin
NiLe, oprosti user posted image user posted image

Ponovitve bodo, samo ne vem, kdaj.... Sporočim, če bom izvedela prej....

Lep vikend vsem,

katrin

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

sindarin

Kako pomembna vam je cena pri nakupu igrače?

zelo (35%)

srednje (42%)

malo (3%)

mi ni, kupim igračo, ki se mi zdi v redu (21%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!