|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
6.1.2007 21:51:05   
NiLe
Hoj punce,

preden se zleknem pred TV, se vam na hitro javim.
Tamičkena spi, tasrednji je pri mojih starših, z user posted image si bova pa ogledala en dober film ...
Danes je naša princeska spala do pol enajstih in je nisem imela namena popoldne dati spat, vendar je ubožica omagala v avtu, ko smo se vračali z mesta. Smo šli na sprehod in kavico v mesto in ker je zunaj sijalo sonce, sem mislila, da je ful toplo in Nika nisem preveč oblekla. Potem ga je pa zeblo in sva šla v eno trgovino, ki je bila napol prazna in našla super velur ... gor sta bili dve ceni in sem prodajlko vprašala, katera velja in je rekla, da pač višja, nižja pa od ponedeljka, ko bodo razprodaje. Sem bila tolk user posted image , ker načeloma naj bi veljala nižja cena, če sta dve ceni gor. Pa se mi ni dalo pregovarjati. Sama sem si kriva user posted image

Drugače se pa ful veselim naslednjega tedna, ker gremo na krajši oddih v Kr. goro in komaj čakam, da bomo uživali, sicer s snegom najbrž ne bo nič, bomo pa zato malo hodili naokoli, se šli namakat v bazen in skočili do A ali I v shoping.

Če se nič ne javim, se lepo imejte, uživajte vsak trenutek z vašimi malčki palčki in se oglasim, ko se vrnemo s KG.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.1.2007 17:21:23   
Skaana
user posted image  Tole vam pa obvezno moram povedat:

naši Ateni ves čas govorim, naj si obuje copate - in ona itak da ne ne. In ko sem ji zadnjič že tretjič rekla, sem mislila, da bo res šla po njih. Gre ven iz kopalnice - sem pripravljala za kopat. In pride takoj nazaj, pokuka izza vrat in reče: ibice ekle, ne copate go (ribice rekle ne copate gor) user posted image user posted image user posted image  Sem mislila, da me bo pobralo od smeha. Uboga revica si je končno izmislila, kako bi se lahko izgovorila, menda je videla akvarij, ko je šla po copate in izgovor je bil tu...

Dolina - glede sušilca nimam pojma, ker pri nas to še vedno mami prakticirauser posted image , sam načeloma en pralni stroj - enako enemu sušilnemu.

Katrin - sem vesela, da ju nisem zgrešila. Čisto slučajno je bila televizija prižgana in ko sem videla toliko staro punčko - sem jo takoj prepoznala user posted image user posted image . In to samo preko slikice avatarja. Zanimivo, kajne? Zdaj pa še vem, kako ti izgledaš user posted image . In Atena je ves čas kot pribita zraven mene gledala. Tako, da če bo na našem naslednjem srečanju Kajo prepoznala, da se ne boš čudilauser posted image .

NiLe - želim vam bogat teden. In naj doooooollllllgggggooooo traja.

user posted image  se.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 727
7.1.2007 20:04:18   
rainbow
Hojla!

Vse sem vas brala, ampak pri nas gužva, tak da na kratko:
smo v redu, babi razturatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naš ati imel še dopust, jutri pa gre delat, konec lenarjenjauser posted image , jaz pa čakam na razprodajeuser posted image user posted image  in konec polletja v šoli (končno)

da se še pohvalim, da sem bila včeraj v operi, z mojo mamo, gledali Lakme, ful lepo (pa nisem pristaš oper); zjutraj pa seveda Lia cela polulana, ker je ati ni zvečer dal lulatuser posted image ; tak da sem imela še eno dodatno pranje danes;
ampak je bilo vrednouser posted image

uspešen delovni teden želim

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.1.2007 16:08:13   
Katrin
En lep popoldanski pozdrav!

Mi smo zdravi, veseli, radovedni, razigrani, nagajivi, zgovorni, ... skratka vsega po malem user posted image

NiLe: maximalno uživajte na oddihu v Kranjski Gori

Skaana: hvala! Saj sem že enkrat napisala, da izgleda, da bi mogli Atena in Kaja priti skupaj, da se bosta lahko naklepetali user posted image  Naša tudi kako tako strese, da ne veš, kje jo je pobrala....
Kako gre hiška? Bi rekla, da je letošnja zima naklonjena vsem, ki gradijo...

Rainbow: user posted image  za kulturno izobraževanje! Ne spomnim se, kdaj sem bila nazadnje v operi....

Wahoo: kam si se izgubila?

Fipi: upam, da si seminarsko uspešno končala!

Želim vam uspešen in ne predolg teden,

katrin user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 729
10.1.2007 13:24:09   
fipi
Ojla!

Moram vam povedat, da sem tako žalostna user posted image . Naš pikec ima slinavko user posted image . Grozno, nič ne je, ne pije čisto niiiiiiiič, kri pa mu kar iz ust lije, tako da smo že vsi krvavi. Danes sem ostala na bolniški, mi je svetovala pediatrinja, da naj sem z otrokom, ker ima stašanske bolečine, pa tudi zaradi tega, ker mu je edino prehranjevanje cici. Ma tako me boli srček user posted image , ko ga takega gledam, brez voljnega. 

Jutri pa imam še izpit in učila se nisem čisto nič. Saj ne bo privič, da ne bom naredila izpita. Sedaj ko spi, bi si lahko še kaj pogledala ampak nimam volje.

Bom končala, kdaj drugič kaj več, ker tudi pisat ne morem več od žalosti.

Čao, poljubite svoje sončke.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 730
10.1.2007 14:10:43   
Dolina
Joj, Fipi, grozno. Bogi revček. Strašansko vama držim pesti, da se čim prej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tudi za tvoj izpit, mogoče pa ti vseeno uspe. user posted image user posted image  Vem, da ti je grozno, drži se, cartaj svojega sončka .... user posted image user posted image

Samo na hitro se javljam, ker v takšni gužvi pa že sto let nisem bila. Mislim, ta šiht je grozen. In namesto, da bi se decembra potrudili in delali, si je naša gospa od šefice zamislila kolektivni dopust. user posted image user posted image user posted image  In za nagrado (mojo nagrado) je še "zbolela" tako, da sem mogla delat v ponedeljek in torek, danes pa so šli v nemčijo na en sejem in firma pač ne more biti prazna tako, da delam cel teden. Pol me pa še vpraša, saj v ponedeljek prideš, a ne? user posted image  No, pa sem ji kar lepo povedala, da me ne bo cel teden. Naj se znajdejo kakor hočejo. Ta teden so imeli nekaj razgovorov in upam, da je kakšna kandidatka zadela v polno, da končno lahko grem iz te Santa Barbare. 

Zdej pa šibam, ker moram še eno naročilo oddat.

Uživajte....user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 731
10.1.2007 20:48:59   
Skaana
Ooooo, Fipi, ubožec mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

En kup user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image , da bi čim prej in čim lažje ozdrave.

Zate pa tudi - vse dobro. In naj ti dnevi hitro minejo...

Dolina - tebi pa tudi. Kar povej jim in ... saj že veš, čim hitreje od tam. Pa vso srečouser posted image .

Jaz sem pa trenutno čist zmedena. Hiška napreduje. V nedeljo moram fiksno povedat, kakšna okna naj bi imela, jaz sem pa čist zmedena. Ali naj dam križe ali ne. Ogrevam se za vmesno varianto - le prečne prečke, pa ne najdem nikjer kakšne fotke kaj takšnega. Križev pa moj user posted image  noče imet, ker pravi, da se počuti kot v arestu user posted image . Men so pa všeč in še v načrtu so predvideni. Tako da...

Pika raste, vsako uro kaj novega. Nekaj je pa še vedno stalnica - nespanje zvečer. Včeraj je zaspala ob 23. in se zjutraj zbudila ob 7., spočita in razigrana user posted image .
Ali imate kakšen predlog? Zdajle npr. z user posted image  norita po stanovanju - mala se smeji in telovadi, bolj budna kot kdajkoli. In to po kopanju, večerji, umivanju zobkov in branju pravljice...user posted image

Lepo se mejte, papa.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 732
11.1.2007 8:46:23   
Katrin
Dobro jutro user posted image

Fipi: držim pesti za malega korenjaka in vama želim čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image

Dolina: tole s tvojo službo pa res ni prijetno user posted image  A zdaj si se odločila dati odpoved?

Skaana: če vprašaš mene za mnenje, jaz tudi ne bi imela oken s križem; všeč so mi klasična bela okna z belimi žaluzijami user posted image

No, mi smo zdravi; nič novega, razen, da je Kaja pravi sonček, ki naju razveseljuje vsak dan posebej user posted image

Imejte se lepo in se slišimo....

PS: Je že čas za ponovno srečanje malih marčevk in marčevcev? S predlogi na dan ...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 733
11.1.2007 11:19:41   
Špacka

Hojla!

Letos nisem še nič napisala,user posted image  vas pa redno preberem, to je pa tudi nekaj, ne?

FIPI, upam da čim prej mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOLINA , tebi se pa dogaja v službi, ni kaj!!!!!!!user posted image  A nisi dala odpoved, ne vem mogoče se mi samo zdi.user posted image

SKAANA to pa so problemiuser posted image , kaj pa vem, v bistvo meni tisti križi na oknu niso všeč, je pa res, da je zelo odvisno od same hiše. Verjamem, da se bosta prav odločila!user posted image user posted image

Glede spanja oz. nespanja pa nima, receptauser posted image  , pri Lini sem res dosledna glede tega ob 9 je ura za spanje, pa čeprav se ona takrat najbolj igra( sama ), zaspana itak ni, vse igrače so ji najbolj zanimiveuser posted image user posted image user posted image , ampak spat je treba it, sicer pa včasih komplicira med vikendi, ker zjutraj dlje spi, čez dam gre kasneje spat in potem zvečer ni zaspana, ampak zaenkrat kar gre.

KATRIN še ena , ki je zamudila oddajo, gledala zadnjih 5 minutuser posted image

Pri nas  vse v redu, vsak dan kaj novega z Linine strani, seveda, po novem ponoči več ne joka zaradi dude, ampak se samo oglasi " nunu, nunu " in ji je treba dat dudo, če imam srečo jo sama najdeuser posted image

Ko bo srečanje, če bo...............al lahko prideva z Lino, čeprav sva prvič špricali????????user posted image user posted image

Lep pozdrav, še malo pa bo vikenduser posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 734
11.1.2007 11:39:11   
Dolina
Ojla,

Fipi, kako je mali? Že kaj bolje? user posted image user posted image

Malo se oglašam, ker sem čisto sama v službi (direktor in šefica v Nemčiji, komercilaist na dopustu, skladiščnik pa na razpordajah - ker nima dela in ker ni šefov jo je pobrisal.... jaz pa med goro papirjev...).
Ja, Špacka, sem dala odpoved (se mi zdi, da že ene stokrat user posted image ). Od 4. decembra je fiksno, da germ in seveda tukaj vse traja tako, da so šele tik pred novim letom dali objavo za delovno mesto. Nekaj razgovorov je že bilo, ta zadnja je izgledala obetavno, ko je odhajala (se mi je predstavila in tko, imela sem občutek, da se je morda le odločil za njo.... vsaj srčno upam, da bo to zadnji mesec tukaj, ker sem tako nesrečna... user posted image ).

Skaana, jaz bi se tudi odločila za okna brez križev. Pa vedno bolj so mi všeč kar plastična (vsaj pri nas doma ima tašča taka, in so zelo kvalitetna, dobro tesnijo, pa lažje jih je čistiti in vzdrževati kot ta lesena....). Ampak, če so tebi križi všeč, se porbaj zmenit z dragim, da jih vseeno nabavita... Pri nasledji odločitvi pa naj bo potem po "njegovo".

Kje so pa ostale marčevke????

Jaz sem za srečanje, pa kot kaže, še ne bo zime tako, da bi se lahko dobile. Špacka, normalo, da prideš, saj jaz tud pridem, čeprav sem ta prvič tud špricala, no ja, se potepala po Turčiji. user posted image  Meni je vseeno, kje se dobimo, mi se pripeljemo tud v Prekmurje, če bo treba. user posted image  Samo glede na to, da je hitro noč, bi se mogoče bilo smiselno dobiti dopoldan? Sicer pa lahko imamo kakšne petrolejke, pa je stvar rešena. user posted image user posted image

Skaana, mi imamo tudi kakšen dan težave z večernim spanjem. Kar od nekje ta mala dobi energijo in nori in noče it spat. Tko, do devetih nekje jo še pustim, pol pa spat, pa če bi bila lahko še ure pokonci. Nekak se pol sprijazni, da je nočka in je treba ajat. Sem pa včasih tok utrujena, da jo ponoči, ko se zbudi, sploh ne slišim več. Velikokrat gre zdej moj dragi tja z mlekocem. No, eno noč sem bila čist preč in ji nesem kozarec mleka, odložim na polico, žal preveč na rob in pok pade dol, se razbije, razlije.... Ta mala začuda sploh ni reagirala, je pa pol, ko sem luč prižgala in ko zagleda mleko polito po tleh... O lala, kakšna histerija, ker ni več mleka. user posted image user posted image  Mi je šlo na smeh.... Sem jo potolažila, da dobi novo mleko.  In seveda čistila in sesala sredi noči, da ja ne bo zjutraj stopila na kakšno črepinjo, ker mene ni več, ko jo tašča prevzame.

No, bežim med papirje. Lepo se mejte, se beremo...

user posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
13.1.2007 12:14:18   
NiLe
Hojla punce user posted image ,

pa smo nazaj ... zakaj lepe stvari tako hitro minejo user posted image No, preživeli smo 4 super dni v KG in res uživali, ker smo bili skupaj in imeli čas samo za nas. Tale zima je res nikakršna, namesto po snegu smo se skoraj valjali po blatu user posted image . Grozno. Smučišča so za silo zasnežena, ampak to ni to. Nika smo sprobali, kako mu gre in je bil za razliko od prejšnjih let ful navdušen in že dobro obvlada. Lea je hitro izkoristila priložnost, ko si je NIk snel smuči in čelado in nakazala, da bi ona tudi probala. No ja, mogoče jo bomo marca, ko gremo spet v KG dali na tiste plastične smuči in probali, kako ji gre.
Drugače je v KG invazija Hrvatov, predvsem Dalmatincev in nekaj malega Slovencev. Uživali smo na svežem in toplem zraku, šli v shoping v A, se šli namakat v bazen ... joj, vam moram povedat prigodo ... seveda sem pozabila plavalne planičke in sem mami prosila, da mi jih prinese, ko se je oglasila pri nas. In prinesla mi je napačne - hlačke planičke. Torej, mi se odpravimo v bazen in ko smo prišli notri, je takoj reševalec pridrvel do nas in vprašal, če so to plavalne planičke.  In seveda sva midva z dragim pritrdila. KO smo šli v bazen, je naša Lea začela čofotati in kar naenkrat jo je začelo dvigovati ... ja, plenica se je napila vode in je bila kot mali buhtelj user posted image user posted image user posted image Pol smo se skrivali pred reševalcem, da nas ni opazil. 

Joj, Fipi upam, da se tvojim user posted image kaj bolje in da ste iz ta hudega ven. Me je kar streslo, ko sem prebrala, kako mora mali pikec trpeti. In seveda, kako vi trpite zraven, ko ga gledate.   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.

Katrin: se strinjam s tabo, da je čas za novo srečanje user posted image user posted image user posted image . GLede na vreme, sankanje odpade ... le kje bi se lahko dobili, da nam ne bi bilo premrzlo ali prevroče???
Seveda so vsi mali marčevci vabljeni ... Več nas bo, lepše nam bo user posted image user posted image user posted image

Dolina: upam, da se tale agonija okoli tvoje službe čim prej konča in da boš končno lahko zadihala in se posvetila študiju.

Skaana: moje mnenje glede oken je podoben kot od predhodnic. Meni osebno tista okna s križem niso všeč in sem zagovornica plastičnih oken, čeprav imamo strešna okna lesena in oboja so dobra za vzdrževanje.
Glede spanja: tudi mi imamo že nekaj časa zvečer veselice. Ne glede na to, kdaj popoldne odspi tisti 2 urci, je zvečer šov. Premetava se, zmišljuje, da je žejna, pa lačna, pa da je pokakana, pa začne jokati, če grem za par minut ven, pa kar igrala bi se v posteljci .user posted image .. v glavnem, ne zaspi pod pol ure. Ko zaspi, sicer spi celo noč in zjutraj bi pa mala dama spala ... Ne vem no, mislim, da je še premala, da je čez dan ne bi dajala spat. Nik je hodil popoldne spat do 5 leta user posted image

Malo sem se razpisala, sedaj me čaka gora perila in pospravljanje, potem kosilo, pa obiski ...

Lepo se imejte, bodite zdravi in javite se kaj ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.1.2007 19:24:52   
rainbow
Hojlaaaaa!

Končno kaj napišem, ste ve bolj pridne!! 

Pri nas kot vselej pestro:
Enja ta teden malo driskasta, kašlja, a brez vročine, en dan bila doma, ni hotela spat čez dan, groza, v vrtcu imam vedno slabo vest, ko jo pripeljem, ampak kaj čem, če pa kašlja samo v horizontali, in potem seveda ne spi in še ostale otroke budiuser posted image
v službi seveda konec konference, gužva na kvadrat, poleg tega fasala še alergijo na bogvekaj, po vratu in obrazu (sumim na novo kremo za obraz, čeprav po vratu se nisem mazala, čudno)

Fipi, groza, bogec mali, ali je bolje? lahko malo opišeš to zadevo?? V Enjini skupini trenutno pojav aft, ali stomatitis, ali kakorkoli, mi sploh ni, da bi to dobila, vendar se slinavka huje sliši.

Dolina, tudi jaz sem nadejam čimprejšnje solucije tvoje službe!!

Skaana, nimam pojma, kako zgledajo križi, vendar kakorkoli se bosta odločila, bo v redu. Nova hiška, juhuhuuser posted image

katrin, o hvala, res mi je ful pasalo, sicer je mama dobila zastonj karte, ampak vseeno.

Čujte, ta naša Enja je pravi user posted image  postala, se pridružujem problemu spanja; doma sploh noče več podnevi spat, tak da ju danes sploh nisem dala spat, ampak sta gledali Nodija, ker se drugače dere po eno uro skupaj, oziroma cvili, buta z nogami ob ograjo, se sleče, obupno. Pol pa je ob sedmih koma, ampak ne, ona ne bo šla spat, se upira, da jo komaj držim. V glavnem, pravi izziv je postala.

Ju grem dat spat, se pol poslovim

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.1.2007 19:37:31   
rainbow
V glavnem, kot rečeno, pestro!!

Aja, glede srečanja, valjda, pridemo, razen v primeru konkretne bolezni.
kaj če bi zbrali neko lokacijo, ki ne bi bila južnjeje od Ljubljane. Sicer pa sem jaz bolj boga glede geografije SL;

Lep preostanek vikenda želim!!

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.1.2007 19:47:14   
Dolina
Čer,

vidim, da so se ti naši marčevsi malo zarotili proti nam kar se tiče spanja. user posted image  Jah, jaz sem tudi mnenja, da so še malo premali, da bi spustili opoldansko, popoldansko spanje. Zoja tega sicer niti ne želi. Ampak zvečer je pa kriza. Pa ponoči. Tko, da sedaj hodi spat med pol deveto in deveto. Pravijo, da ko bo šla v šolo, bo prej hodila spat. user posted image user posted image  Hm, bo treba še mal potrpet. No, imamo vsaj to srečo, da ponoči samo spije mleko in takoj nazaj zaspi. user posted image
NiLe, Zoja tud rata lačna, pa žejna, pa pogovarjala bi se, pa telovadila... tako, da pižama party... user posted image  Ampak, jaz jo dam spat, zavrtim tisto muziko od vrtiljaka, jo pobožam, polupčkam... pol pa grem. Včasih stojim pred vrati in poslušam, kaj vse razlaga živalcam (ja, skoraj ne bo več prostora za njo v postelji, ker sedaj spi z medvedom, zajčkom in konjičkom user posted image ).

Trenutno noče pospravit igrač nazaj v koš in jo oči ne spusti nikamor, dokler ne bo pospravila. user posted image Seveda jok in stok, odbijanje od tal, me kliče na pomoč...user posted image  Sem šla kar stran, ker mi je hudo. Ampak, če se bom zdej vmešala, bodo večni problemi. user posted image

Danes smo šli na Šmarno goro, prav pasal je ta sprehod. user posted image  Pol pa še ven jest, ker so mi zadišale pečenice z zeljem. mal je bilo težav z Zojo, ker je hotla noret po gostilni. Zato tud ne grem rada ven jest, ampak enkrat na vse kvatre si pa privošimo.

NiLe, prav lepo ste se imeli. user posted image user posted image  A ne da, je treba večkrat za par dni nekam skočit, da se mal odmaknemo v svoj svet.

Punce, hvala vam za vašo podporo in želje glede službe.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.1.2007 19:51:33   
Dolina
eh, namesto, da bi stisnila na smeškote, sem potrdila sporočilo. user posted image

Drug teden naj bi bila doma (upam, da me ne bodo klicali, naj kaj pridem, ker se mi ne ljubi pregovarjat).
5. februarja se začnejo izpiti tako, da se moram v roke vzet in pridno študirat.

Joj, kaj se dere, grem pogledat, če se da kaj rešit situacijo s tem pospravljanjem. Aja, a vaši malčki že pospravijo igrače za sabo?

Nočko in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 740
14.1.2007 15:27:52   
rainbow
Spet se vam oglašamuser posted image , da pojamram glede spanja: spet frčafeli ne spitauser posted image user posted image  in zdaj gledata Nodija, jaz pa razmišljam, kaj naj počnemo popoldan, ker noter ne bom zdržala.
Tak težko se je eno zadevo z obema igrat, ker razen risanja se še ne moreta obe iste stvari igrat. Groza. Aja, še branje knjigic nam rata, ampak kako daljšo pa Enja ne zdrži.
Tečna sem grozno, srbi me, kašljam, pa seveda počivat ne morem. Pa bo že.

O, kaj sem vam povedala, da so ta teden rodile kar 3 moje kolegiceuser posted image user posted image user posted image , dve punčki in en fantek so privekali na svetuser posted image user posted image user posted image ; finta pa je, da so imele vse tri čisto različne datume v januarju, pol pa rodijo isti teden, hihihi.

Dolina, glede pospravljanja, ne vem, če vama bo ravno uspelo, sicer vztrajat ni greh, a ne. Jaz zdaj z mirno vestjo vztrajam pri Lii, ker je že res toliko stara in ker v vrtcu tudi pospravljajo igrače. Enja me ne bi šmirglala niti 5%.

Danes sem šla z njima peš na sprehod do parka in moram rečt, da je Enja kar naporna. Prime vsako rjasto ograjo, noče me držat z roko, ko gremo čez cesto, sem jo ji danes skoraj zvilauser posted image , no, saj ne, ampak ona bi se na sredi ceste na tla metala, svašta. Pa včeraj sta šla moja dva z njima za pol ure ven, pa je moj foter, ki je ful za otroke in potrpežljiv itd, rekel, da je utrujenuser posted image user posted image ; tak da v bistvu sem kar ponosna nase. da sem še psihično ok. relativno.
saj ni tak hudo, ampak to nespanje me vedno iz tira vrže, oprostite mi prosim.

Dolina, smo glih na istem glede gostiln; zdaj smo iznašli eno picerijo v MB, kjer imajo noter igralni kotičekuser posted image user posted image user posted image , pa gužve ni; v kako napolnjeno pa ne grem niti pod razno.

lep teden vam želimuser posted image

ps sori za moje tečnarjenje, saj drugače sta zlati moji babiuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 741
15.1.2007 9:25:18   
Katrin
Dobro jutro user posted image

Danes sem tako dobre volje, saj grem namesto v službo, na seminar user posted image  (sprememba okolja user posted image ).

V soboto sva bila z možem na Polževem (kratek planinski izlet), Kaja pa je bila pri babici. No, včeraj smo bili doma in smo šli do bajerja račke gledat in jih hranit, seveda user posted image  Kaja je uživala!

Kar se spanja pri nas tiče, se tudi zgodi, da bi Kaja zvečer počela vse kaj drugega kot spala. Najbolj mi je smešna, ko se v posteljici obrne k medvedku in mu začne pripovedovati (pravljico user posted image ) in ga boža ter šepeta. Zaenkrat še nisem popustila; eprav se včasih uspavamo dobro uro, vztrajam in je ne vzamem več ven iz posteljice.

Sem ravno včeraj brala v Mojemu malčku, da je starostno obdobje od dveh do treh let, najbolj zahtevno in naporno. Otrok prične govorit in s tem uveljavlja svoje želje in zahteve (no, mi to že poznamo user posted image ); poleg tega želi biti samostojen in vse storiti sam (tudi to že poznamo user posted image ). Ker pa mu to vedno ne uspe, saj še ni dovolj spreten, se potem jezi in je žalosten. Potrebno je/bo veliko mirnih živcev in potrplenja user posted image

Včeraj si je Kaja sama obula copatke in ne znam opisati sreče na njenem obrazu; resnično ji veliko pomeni, če lahko kaj naredi samauser posted image

Nile: vesela sem, da ste uživali, pa čeprav na blatu user posted image

Tudi mi imamo rezerviran teden Kranjske Gore med zimskimi počitnicami user posted image  
Če bo katera kaj tam okoli hodila, se lahko slišimo.

Skaana: hvala! user posted image user posted image

Fipi: upam, da ste zdravi!

Dolina: upam, da si lahko doma in da se pridno učiš!

Rainbow: ja, včasih je naporno...a je treba vztrajat....

Srečanje: nimam idej za lokacijo; ali bi bilo bolje kje notri ali zunaj... glede na izkušnje, kako dolgo smo se menili za prvo srečanje, se bomo letos po mojem videli šele aprila user posted image  (marec je mesec praznovanj, februarja pa so že počitnice; torej imamo na voljo le slab mesecuser posted image )

Uspešen teden vsem!

lp, katrin 

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 742
15.1.2007 19:16:23   
fipi
Ojla!

Našemu pikcu je že veliko bolje user posted image user posted image user posted image , kar se tudi pozna na njegovem obnašanju, začel je tudi jesti vse ostale stvari in ne več samo ciciuser posted image  (hvala bogu, saj so me že začele boleti bradavice. No v glavnem da je vse hudo zaenkrat za nami. Kar pa se tiče spanja mi že dobra dva tedna ne spimo, nekaj gre pripisati izraščanju zob, nekaj slinavki, nekaj razvajenosti......., mama je pa kot cunja, ati pa nič boljši. Odkod vzamem energijo nimam pojma user posted image .

Dolina: Pa kaj ti delaš v zaporu!! Tvojo zgodbo spremljam že od samega začetka. Svetujem ti, da čimprej zamenjaš službo ali pa jo pustiš. V isti situaciji sem bila jaz na koncu sem se odločila, da pustim službo. Brez službe sem bila 5 mesecev in tudi brez kakršnega koli nadomestila, pa smo tudi preživeli. Sedaj sem pa že zaposlena v novi službi za nedoločen čas in sem zelo zadovoljna, no skoraj user posted image , malo me muči, da je majhna plača. To bom pa si probala izboriti za več.

Skaana: Upam, da ste se že izbrali okna. Meni osebno okna s križci tudi niso všeč, je pa to stvar okusa.

Rainbow: Vse bo enkrat minilo, ta čas pa stisni zobe.... in se tolaži, da nas je več takšnih

Nile: Fajn, da ste se naužili v KG svežega zraka in se odpočili ter se veliko smučali user posted image . Se malo hecam. Včasih se je treba odklopit.

Za srečanje pa upam, da ne bo preveč daleč in, da bo naš malček zdrav, da bomo le lahko prišli.

Aja, moram se vam pohvaliti, da mi je uspelo narediti izpit user posted image .

Lep večer še naprej,

Čao.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 743
15.1.2007 19:59:19   
Skaana
Zdle sam na hitro - pol pa upam, da mi bo uspelo kasneje zaspat kot Atena user posted image ...

Najbolj sem vesela tvojega posta - Fipiuser posted image user posted image user posted image , ker je mali pikec boljši. In ker si naredla še izpit user posted image . Čestitke.

Danes potrdila naročilo oken. user posted image  Najlepša hvala za namige user posted image . Popolnoma upoštevani. Torej, na hiški bomo imeli plastična bela okna POPOLNOMA brez vsega. Le rolete. user posted image  Ker križi so sicer res v najinem izrisu fasade in izgledajo ful lepi. Sam... Tam so mišljena lesena okna - to pa je druga pesem. Tako da zdaj bo prav fino - bom nalepla kakšno fotko, ko bo zadeva notri (predvidoma desetega februarja user posted image ).

Morem it - Atena me kliče. Mami, pidi. Kje si? Gema hopa hopa. Bom potem skončala.

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 744
15.1.2007 22:20:50   
Skaana
Evo, naša pika še kr ne spi user posted image .

Zdaj jo pa počas že ignoriram. Da bi jo pustila v postelji ni šans - dobi verjetno živčni zlom. Pa itak ne morem, ker imamo na sredini štiri letve ven vzete, tako da lahko frajlica hodi neovirano notri in ven user posted image . Da ne govorim, da hoče zdaj konstantno zaspat v dnevni sobi pred TV (to ma čist po očiju user posted image ). In zjutraj bi se najraj tud tam zbudla. Moram jo namreč JAZ nesit v dnevno in tam potem naprej spi. Drugač je kriza. Pa si vsak dan obljubim, da zdaj boma pa res vztrajala - in enkrat sma, dve uri. Pol se nam je pa že vsem začel user posted image .

NiLe - pa sem ti ja zaželela čim daljši teden user posted image .

Dolina - glede pospravljanja. Kaj je že to user posted image  Včasih ja, včasih ne - po njeni volji, tako kot večinoma vse user posted image . Razume pa ja, o to pa res. Sam...

Rainbow - tebi sem se pa res nasmejala.user posted image  In si me spomnila name - ko tako jamramo in se sami sebi smilimo. Potem se pa v isti sapi zahvaljujemo, da je tu. Da je naš in edini naš svet. Naš otrok user posted image  . In bravo za tvoje prijateljice. Men je pa ravno moja sestrična sporočila, da je bil test pozitiven. user posted image  Ah, sem ji kar malce favš, user posted image . Privoščim ji pa tako zelo zelo zelo...

SREČANJE, ja, ja, ja in ja. Sam... Trenutno sem brez ficka. Res user posted image . In da se pripeljem v Ljubljano, mi gre tam nekje 40€. Tako da bi jaz bla bolj za varianto Celje. Kaj pravite? Pojma pa nimam kjeuser posted image  Lahko se pa pozanimam user posted image . Bom pa prišla, pa če bo vse gorelo, res. Bom že nekak.

Pa pa neki se dogaja - micena že išče dudo user posted image . Veliiiikkkkk napredek.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 745
16.1.2007 20:36:21   
rainbow
čeruser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej vsem hvala, da ste prebrale moje jamranje; saj vem, že mineva, ampak včasih se mora človek malo izkašljat.

Moram rečt, da pa imava res srečo: izgledalo je., da bo Lia zbolela, pa očitno ne bo ničuser posted image user posted image ; Enja ne kašlja več in tudi kakec je bolj normalne trdoteuser posted image user posted image
edino jaz sem še  kar primerna za obisk zdravnika, alergija še kar ne izgine, pa glasu mi je spet sfalilo user posted image , ampak zdaj lahko grem vsaj na bolniško, ker je konferenca za nami, statistike narejene, obvestila o (ne)uspehu sprintana, podpisana, v glavnem gužva mimooooooouser posted image user posted image user posted image

Katrin, tvoja je prava asicauser posted image user posted image , kot zmerom pravimuser posted image ; glede napornosti v tem obdobju pa imaš prav, se mi zdi, da je Lia zdaj že izven tega, sadovi mojega dela se že kažejo, čeprav je potrebno še veliko diplomacije, vztrajnosti, ampak neke stvari so ji že kakobirekla samoumevne. največja razlika pa je v tem, da si da dosti bolj zadeve dopovedat kot Enja, na primer, ki sili tudi z glavo skozi zid, ampak saj sčasoma bo tudi ona bolj dojemljiva.

Fipi, tudi jaz sem nadvse vesela, da je sinek ozdravel; pa tudi spanje bo prišlo nazajuser posted image

Skaana, dobra odločitev glede okenuser posted image user posted image ; joj, tudi vi imate še kaos s spanjem; mislim, da jaz ne bom več jamrala glede našega dnevnega spanja, tudi če ga več ne bo. Ker zvečer pa pri nas ni debate, čeprav poskusi odlašanja so, ampak jih v mejah normale reguliram (Lia recimo si zmisli še jabolko pred spanjem, pa dobro, naj poje vitaminčkeuser posted image ; Enja se upira sto na uro, pa jo potem v sobi nekako ob glasbi umirim, zaspita pa obe ob CD-ju, jih nič ne uspavamo)
No, upam, da vam uspe to zrihtat.

Jutri pa, v kolikor ne pristanem pri zdravniku, končno, grem na razprodaje, gledat, če je še kaj ostalo zameuser posted image , se že ful veselimuser posted image

Lepo se imejteuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 746
17.1.2007 13:59:39   
Dolina
Dan,

Fipi sem ful vesela, da je sinek boljše in da je in pije. user posted image user posted image  In čestitke za izpit. user posted image user posted image  Jaz ga imam čez približno tri tedne.danes zaenkrat še nisem prišla do knjig. user posted image  Nekam čuden dan je, Zoja je vsa tečasta, mene boli vse spodaj (prvi dan m)... Danes se je tako izšlo, da sem jaz čuvala ta mali in smo šle na sprehod.... Katastrofa! user posted image user posted image  Zjokala sem se sred griča. Alja niti ni bla tko "problematična", me je kar poslušala, Zoja pa je čisto druga pesem. Prva četrina poti je bila sicer super, pol se je pa začelo cmevkanje, pa nočem to, pa ne grem tja, hočem tja, nesi me... In pol ni več nehala, na vsak način se je hotla nest, jaz je seveda nisem hotla, ker pol bi še Aljo mogla. user posted image  Potem se je ustrašila vsakega avtomobila, ker mene ni bilo zraven in začela tečt in seveda padla - ene trikrat...  vsa blatna, bunda pa ravnokar oprana. Komaj sem ju spravila domov in rekla tašči, da ne grem več na sprehod. user posted image user posted image  Se mi je mal režala, ker ona nima teh problemov. user posted image  Le zakaj?

Evo, da se še jaz mal izkašljam. Ampak, Skaana, imaš prav! Vedno se potem spomnim na lepe stavri, na njen nasmeh, iskrice v očeh in pozabim vse te naporne trenutke. In čestitke za okna. Dobra odločitev. user posted image user posted image
Men je vseeno za srečanje. Mi pridemo tud v Celje. Sam tam pa res nič ne poznam tko, da Skaan, mal se pozanimaj, pa poročaj, če najdeš kaj ustreznega. Fipi, kolk časa pa misliš, da bo še trajala slinavka oz. kdaj bi vidva lahko prišla?

Rainbow, čestitam za uspehe pri Lii. user posted image user posted image  Kok je fino brat, da pridejo tudi te časi na vrsto. user posted image  upam, da sta žabi ostali zdravi. user posted image user posted image user posted image

O, fipi, a ti si tud bila v zaporu? user posted image  Saj je res zapor. No, ta teden sem doma, in včeraj me kliče sodelavec, da je bila v ponedeljek ena nova, ampak je na koncu dneva rekla, da ne želi tukaj delat, da ji ni všeč. user posted image  Kaj ji ni všeč, še ne vem. Je pa baje moja šefica rekla njej, Ja saj mi tud nismo zadovoljni s tabo! user posted image  V bistvu sem ful razočarana, ker sem upala, da bo to moj zadnji mesec.  user posted image  V bistvu ne vem, kako naj rečem direktorju, da želim čim prej stran. Že zdavnaj bi mogla it. Oni pa si jemljejo ves ljubi čas za iskanje nove. In pol še očitno ne znajo izbrat ta prave. Sem vse prošnje prebrala, kar smo jih dobili. Mislim, da bi sem pasala ena starejša z izkušnjami in ostrim jezikom. Ah, prosim držte pesti, da čim prej najdejo zamenjavo.

Jaz tud še nisem bila na razprodajah, mogoče najdem v petek kaj časa, al pa jutri po aerobiki. Po novem hujšam!!! user posted image user posted image  En kolega od moža me je opazoval, ko je bil na obisku in strokovno ugotovil, da sem noseča. user posted image user posted image user posted image  No, jaz nič ne vem o drugem stanju. user posted image user posted image  

Uživajte, user posted image user posted image  

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 747
17.1.2007 14:24:14   
NiLe
Živjo punce,

na hitro vas pozdravim pol pa v ležeči položaj ... sem prišla malo prej iz službe, sploh ne vem, zakaj sem šla user posted image
Čist sem fertik, grlo boli, da komaj požiram, kašljam k nora, vse me boli ... upam samo, da se ta maladva ne nalezeta. Včeraj popoldne sem ležala in sta se stalno cartala pri meni in bila ful pridna user posted image - kot da bi vedela moja dva user posted image user posted image , da je njuna mami čisto fuč user posted image

Fipi: ful sem vesela, da je mali bolje. Želim vam, da se boste čim prej naspali, spočili in bili spet zdraviuser posted image

Katrin: veš, naša Lea še ne govori, pa se začne prekleto dobro pogajat z mano in res je treba postavit meje, drugače se prehitro razvadijo. Da ti vidiš, kako se naša frajla obuje in že skoraj obleče. Ful so luštni, ko hočejo biti samostojni in najlepše je videti njihov zadovoljni izraz user posted image

Dolina: jst mislim, da bi ti morala biti malo bolj ostra in postaviti ultimat kar se službe tiče. Preprosto rečeš: delam do konca januarja, do takrat si najdite zamenjavo, vse ostalo NI TVOJ problem. Tista izjava šefice je bila pa kar huda. Uboga punca.

Rainbow: ja, pridejo taki trenutki, ko smo čisto preč in se moramo malo izpovedati in pojamrati .Zato pa smo tukaj, da si pomagamo user posted image

Skaana: super za odločitev glede oken. Glej, da nam pošlješ kako fotko oz. da narediš album, da vidimo, kako napreduje hiška. SPanje: tudi mi imamo problem zvečer (čez dan ni problema), zato sem se odločila, da določim uro in jo tudi upoštevamo. Tako bo imela stalno bioritem in upam, da se čim prej rešimo večernih tegob glede spanja.

Pa sem se spet razpisala ... lepo se imejte. Ostanite zdravi.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 748
18.1.2007 8:48:58   
rainbow
Dobro jutro!

Jaz pa špricam šolouser posted image user posted image user posted image
saj ne, sem pa na bolniški; sem včeraj vseeno šla k zdravniku, in sva skupaj ugotovili, da se bom prej pozdravila, če bom doma in tihouser posted image ; torej sem in je user posted image celo odpeljal babi v vrtec.
Sicer sem pa zdaj itak že pred računalnikom in si bom neke stvari za službo pripravila.

NiLe, pa ti si tudi v klubu bolanih, bogauser posted image

Dolina, babižabi sta zdravi, kašelj minil, driska tudiuser posted image ; sta kar trdoživi, imamo res srečo letos.

Sem včeraj malo gledala ono oddajo o siamskih dvojčicah; in se spet znova zavedla, kako srečo imamo, da imamo zdrave otroke, res smo lahko hvaležni usodi ali čemurkoli pač.

No, grem kaj počet, pa vmes kašljat, pit čaj...

Ve pa kaj napište.

Včasih se spomnim na marčevke, ki se že dolgo niso javile, napr Spacey, Eva1 (no, ona ima zdaj gužvouser posted image user posted image ), morskadeklica, pa na marčevko iz Dubaja se večkrat spomnim, kak je že imela nick??
Upam, da ste vse super krasnouser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 749
21.1.2007 18:24:53   
NiLe
Heeeej, marčevke, a ste na zimskem spanju ali kajuser posted image ? Čisto ste potihnile user posted image

No, jaz sem danes po 5 dneh spet med živimi, saj se me je angina lotila in že dolgo nisem bila tako švoh. V četrtek sem začela z antibiotiki, spila na litre čaja, veliko preležala - čeprav ob dveh malih škratih je kar težko, pa še v petek sem imela Leo doma, ker je imela zjutraj vročino ... no, na srečo se ni nič razvilo iz vročine in je zdrava kot dren user posted image user posted image user posted image NO, jutri bom še doma, pol pa spet delat. Rainbow, si se pozdravila? user posted image user posted image user posted image

Srečanje: se strinjam s predlogom Skaane, lahko je na celjskem koncu ... mogoče se nas pa sneg le usmili in se gremo kam sankat. Počakajmo, pa bomo videli.

Wahoo: kam si se skrila? Upam, da ste zdravi.

Ja, nekaj marčevk je res poniknilo ... oglasite se!

Tako, mojih 5 min. je minilo, grem pripravit kopel za moja škratka, potem večerja in spat. Danes pop. nismo dali Lee spat, ker je zjutraj potegnila do 10h zjutraj in je bila prej okoli 4h čist boga. Smo bili na kosilu pri mojih in je v avtu malo zaspala, da bo lažje zdržala do 8h.

Uspešen in predvsem zdrav teden vam želim.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Domače živali
Taddy78

Koliko živali imate doma?

od 1-2 (37%)

od 2-4 (13%)

imamo kmetijo/jih je več (13%)

nimamo živali (38%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!