Dolina
|
Ojla, Fipi, kako je mali? Že kaj bolje? Malo se oglašam, ker sem čisto sama v službi (direktor in šefica v Nemčiji, komercilaist na dopustu, skladiščnik pa na razpordajah - ker nima dela in ker ni šefov jo je pobrisal.... jaz pa med goro papirjev...). Ja, Špacka, sem dala odpoved (se mi zdi, da že ene stokrat ). Od 4. decembra je fiksno, da germ in seveda tukaj vse traja tako, da so šele tik pred novim letom dali objavo za delovno mesto. Nekaj razgovorov je že bilo, ta zadnja je izgledala obetavno, ko je odhajala (se mi je predstavila in tko, imela sem občutek, da se je morda le odločil za njo.... vsaj srčno upam, da bo to zadnji mesec tukaj, ker sem tako nesrečna... ). Skaana, jaz bi se tudi odločila za okna brez križev. Pa vedno bolj so mi všeč kar plastična (vsaj pri nas doma ima tašča taka, in so zelo kvalitetna, dobro tesnijo, pa lažje jih je čistiti in vzdrževati kot ta lesena....). Ampak, če so tebi križi všeč, se porbaj zmenit z dragim, da jih vseeno nabavita... Pri nasledji odločitvi pa naj bo potem po "njegovo". Kje so pa ostale marčevke???? Jaz sem za srečanje, pa kot kaže, še ne bo zime tako, da bi se lahko dobile. Špacka, normalo, da prideš, saj jaz tud pridem, čeprav sem ta prvič tud špricala, no ja, se potepala po Turčiji. Meni je vseeno, kje se dobimo, mi se pripeljemo tud v Prekmurje, če bo treba. Samo glede na to, da je hitro noč, bi se mogoče bilo smiselno dobiti dopoldan? Sicer pa lahko imamo kakšne petrolejke, pa je stvar rešena. Skaana, mi imamo tudi kakšen dan težave z večernim spanjem. Kar od nekje ta mala dobi energijo in nori in noče it spat. Tko, do devetih nekje jo še pustim, pol pa spat, pa če bi bila lahko še ure pokonci. Nekak se pol sprijazni, da je nočka in je treba ajat. Sem pa včasih tok utrujena, da jo ponoči, ko se zbudi, sploh ne slišim več. Velikokrat gre zdej moj dragi tja z mlekocem. No, eno noč sem bila čist preč in ji nesem kozarec mleka, odložim na polico, žal preveč na rob in pok pade dol, se razbije, razlije.... Ta mala začuda sploh ni reagirala, je pa pol, ko sem luč prižgala in ko zagleda mleko polito po tleh... O lala, kakšna histerija, ker ni več mleka. Mi je šlo na smeh.... Sem jo potolažila, da dobi novo mleko. In seveda čistila in sesala sredi noči, da ja ne bo zjutraj stopila na kakšno črepinjo, ker mene ni več, ko jo tašča prevzame. No, bežim med papirje. Lepo se mejte, se beremo...
|