Anonimen
|
Evo menene! Izgubljenko A ste me kej pogrešale? Ne, verjamem, ko pa ste tako zgovorne! Meni se po pravici in iskreno povedano, ne ljubi vsak dan pisati o moji , pa tudi čas, ki mi ostane, raje namenim zase. Grem na kolo, plavanje, ustvarjam...Zato sem večinoma samo po drugih temah. Tudi berem vas bolj malo oz. nič, ker ste tako čvekastočvekaste, da vas še jz, ki sem tut čvekaste sorte, ne morem dohajati . Me je pa zato po drugih temah več kot dovolj Zdej mencam al naj napišem en dolg roman al vas samo na hitro pozdravim ...Hm..pa začnimo,.. Klaro smo veselo začeli uvajati v vrtec, ko je po enem tednu obiska že fasala eno hudo virozo. Je bilo zares hudo - 3x pri zdravniku v 1 tednu, vročine do 40 pa nikakor je nisem mogla zbiti. Je bila že skoraj panika, potem je pa zdravnica predpisala malo "močnejše" svečke za zbijanje in potem je počasi šlo dol - po parih dnevih. Krvna slika in test na neke bakterije - vse OK ......No, zdaj je že boljša, verjetno gre jutri spet za kako urico v vrtec. Prva dva dni je uživala 100na uro, potem pa ugotovila, da ni mamice zraven, kadar joče in potrebuje topel mamin objem...Je hudo jokala. Jaz pa tudi - potem zunaj v avtu, da me ni videla Težko gre od mene med otroke, jokca ko odhajam, ampak vzgojiteljica pravi, da je v parih minutkah že dobra in se začne igrat z otroci. Hoja: ma, če ima pred sabo nekaj da poriva (miza, kolo, porivalček, stol,...) potem že skoraj teče zraven ne samo hodi. Ampak čisto sama pa nikakor ne. Ampak bo že. Govor: tukaj se pa jz že sprašujem ali bi morala že znati kaj malega povedati? Namreč nič smiselnega ne spravi iz sebe; še vedno je pri atatatataa, dajdajdaj, amamama, nanana,....Ok, če bi pogledala mene in rekla amamama ali vsaj dajdajdaj, bi predvidevala, da mene tako kliče...pa nič Zadnjič mi pa ena kolegica pravi, da njen 7 mesečnik vidi avto in reče "ato" trma: ujoj...se kar po tleh začne metat, če ni po njenem Hranjenje: danes sem se odločila, da ji bom od danes naprej pripravljala hrano v malih koščkih, nič več pretlačevala, miksala,...ker je tako razvajena da vse iz ust popljuva če ni dovolj fino pretlačeno oz. če struktura ni enaka (jogurt s koščki sadja)... Ok, toliko zaenkrat o Klari. Tiste, ki kaj več spremljate druge teme, veste, da bom po NL brez službe, tako da imam še ful časa zase in za svojo , ampak zraven pa seveda intenzivno iščem novo službo. Aja..in shujšala sem. Nazaj na svoje kg Vsega skupaj sem v 11 mesecih izgubila 18 kilogramov. Bravo jz Zdaj sem spet manekenka (a to pa ne, tko grdo suha pa nisem) Zdej pa šibam.. Lepo se imejte, lepo praznujte, objemite svoje male srčke!
|