|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
20.12.2006 12:05:47   
lonja
Ojla punce in user posted image ,

no, imam malo časa, pa bom še sama kako rekla.

Po vrsti:

Shooo, tudi sama sem na žalost v podobnem zosu, le da odpovedi še nisem prejela. Med mojo porodniško so se na delovnem mestu zgodile določene spremembe, zamenjali so direktorja (jaz sem bila lahko bi rekli njegova desna roka kot računovodja), firmo pa so prevzeli Avstrijci. Kolegica, ki smo jo zaposlili za nadomeščanje mene na porodniški je v tem letu ''organizirala'' stvari tako, da so mi takoj po vrnitvi s porodniške rekli, da pač neke prihodnosti ni in da naj dam sama odpoved. Seveda tega nisem storila, pozanimala sem se pri kolegu odvetniku, obiskala tudi pediatra od Ajde (kjer sem dobila potrdilo, da dojim) in ugotovila, da smo doječe matere zaščitene po ZDR prav tako kot  nosečnice. Odpovedi seveda tako v kratkem ne bom dala, kar naj se me spravijo j..., jim bom že pokazala!!! Si pa seveda iščem novo službo, ker v tej milo rečeno res ne vidim več prihodnosti. Ah, bo že!!!

Nannn, mislim, da sem ti na vprašanje, kako je v službi, že zgoraj odgovorila. Trenutno sem na bolniški, saj ima tudi naša Ajda vnetje ušesa. V petek prejšnji teden mi je zakuhala na 39,5, bila full boga, tudi plaziti ni mogla, kar tresla se je cela. Sva obiskali P, dobili antibiotik Hiconcil, ki ga pridno jemljemo vsakih 8 ur. Edin ponoči smo malo sitni, ko jo prisilno zbudimo ob 4 zjutraj, ampak se pol potolažimo z joškico.

Sicer pa že ene tri tedne full lepo spimo, če se ne bi nasilno zbujali za antibiotik bi spali celo noč. In prva noč, ki jo je prespala, je bila ravno tista, ko sem šla prvi dan v službo. Miška mala, kot bi vedela...

Tinkamiška, res si pridna, ko se tako lepo javljaš tu gor. Jaz moram priznati, da vas redno berem, le za pisanje mi potem ponavafi zmanjka časa.

Pikica*, Hana, full lepo da sta se oglasili. Sej je res smotan, ko se nekaj časa ne javljaš, rad bi nekaj pametnega povedal, pa si čist ven in ne veš, kaj bi sploh napisal. A se vseeno še kaj oglasita!

Alenkica, na tvoje CD je Ajda čist nora, Pedenjpeda znamo že na pamet, začne z rito migat še preden se pesem sploh začne. Pa čist s pravim taktom miga.

Rija, sem se kar zgrozila, ko sem brala. Tudi jaz sem človek, ki bi me taka stvar čist zmozgala, še dobr, da se ima moj user posted image  vedno bolj na vajetih in ohrani mirno kri. Sem pa vesela, da ste že doma, polupčkaj Tileka tudi v najinem imenu, daj mu kaj dobrega skuhaj danes, pa če boš imela čas kakšno slikico nalimaj.

Vsi, ki še vedno smrkate, se hitro pozdravite, mamicam pa lep pozdravček

lonja user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
20.12.2006 12:50:47   
tinkamiška
Lonja helouuser posted image user posted image , sem vesela, da si se oglsilauser posted image A da ima toja Ajda tudi ušeska uneta, bogica, ampak gre na bojše ne? Naj se hitro pozdravi in antibiotika naj hitro zmanjka, da je ne boste več budili ponoči.
Je pa res grdo kar delajo po teh službah, pa kr na gobec bi jih tiste, ki pravijo, kako so mame in nosečnice zaščitene, v rit naj se ugriznejo, hudiči!
A bi jst lahko dobila tudi CD od pedenjpeda?user posted image Bi bila zelo vesela, bom šla pa v kratkem kej v knjižnico in poiskala kakšne fine CDje in vam jih vrnem, oziroma posnamem druge in pošljem.

Sem hotela še napisat, za tiste, ki slučajno ne veste, da lahko v lekarni kupite 1/2 literske fiziološke raztopine. Namreč jst sem do nedavnega kupovala tiste tamale, ker so trdili, da nimajo večjih, razen tistih, na pritisk, ki so pa drage ko hudič. No sem tu na RR brala, da majo tudi politerske, čeprav ne povejo hudiči in danes sem jo kupila za 598 sit, tamala stane skoraj toliko, če ne ravno toliko. Rok trajanja je pa do 2008!

No tolk za zdej.

Lepo se mejte in pišite

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
20.12.2006 13:19:39   
Anonimen
Tinkamiška - fiziološke lahko kupiš tudi 10 litrov naenkrat. Saj pa jo v lekarni imajo v kanistrih v skladišču, sam se jim zdi bolj "ugodno" če na plastično flašo nalimajo njihovo etiketo in je 2 dcl prodajajo po 600 SIT.

Jaz je kupujem po liter naenkrat in plačam zanjo 900 SIT.

Glede supergic - ne, ne v nikicah ne v pumikah se mu nogice ne potijo. Pri supergah je dosti več odvisno od nogavic - čim bolj kakovostne so, tem manj se noga poti. Sam ne me vprašati, kako sem to ugotovila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4828
20.12.2006 13:34:37   
tinkamiška
Hvala Raho za odgovoruser posted image

Bom naslednjič rekla za liter, bom vidla kako me bojo pogledaleuser posted image babe, pa, ko sem jih prej spraševala so vse odmajale z glavo, da nimajouser posted image user posted image user posted image

Za teniske, oz. nogavičke pa tudi fino, bom zdej šla malo v lov za njimiuser posted image

Lp,
Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
20.12.2006 13:48:01   
Anonimen
Tinkamiška - moja prijateljica je farmacevtka, zato vem, da je v lekarni vse, kar kupiš večjo količino dosti ceneje kot če kupiš malo. Enako jaz delam z vsemi proizvodi v lekarni, za katere vem, da jih imajo v skladišču na tone in jih sami razpečujejo - npr. alkohol ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 4830
20.12.2006 13:51:11   
mayflower
Shoo: grozno glede službe. KAr pozanimaj se za svoje pravice. Edino, če je služba za določen čas, ne moreš prav nič. Meni se je pogodba iztekla pred koncem porodniške in me ne ščiti prou noben zakon. Dojenje gor ali dol....

Čeveljčki: V materinski šoli so nam svetovali, čim manj otroke obuvat dokler ne fejst shodijo. Tako, da mi prakticiramo doma samo bremzice al pa opatke z mehkim podplatom. Res pa je, da bo treba zdej si omislit kake bolj tople copatke, k je bolj mraz. Ma pa Ciciban precej modelov- v njihovi trgovini v N.Gorici dobiš tudi copatke z mehkim podplatom.

Neposredna povezava do sporočila: 4831
20.12.2006 16:25:37   
alenkica
Rija: groza me je bila, ko sem prebrala, kajse je zgodilo vašemu srčku. Upam, da je zdaj vse v redu in da se ta krč ne bo niiiiiikoli več ponovil.
Tebi pa čestitam, da si ga začela oživljat, zelo pogumno od tebe!!! Bravo! Samo da je pomagalo.
Čimprej se pozdravite kot je treba!!!!

Shoo: Kako mi je žal zate!!! Pred prazniki izgubit službo!!! Kakšen user posted image !
Zdaj pa se mi boš pridružila na največji firmi v Slov. user posted image

Ajda: ful sem vesela, da so ti CD-ji všeč. Juretu so še vsi lepi, razen unega Najlepše pesmi za otroke, tisti mu je premiren. Tvojega, pa itak ima ful rad. Sploh pesmi, ki imajo živalske glasove. Se začne prav čudit. user posted image user posted image  Zdaj pa poslušamo enega novega, sem ga dobila za darilo od Mojega malčka Božične pesmi za otroke - res lep CD.

Myflower: Sem vesela, da je bilo na pregledu za oči vse v redu. Zakaj pa ste morali it na ta pregled?

Čeveljčki: Sama Juretu jih še nisem kupila, ker še ne hodi. Baje da je bolje, da se jih ne uporablja dokler ne hodi. Kaj pa vi? Jih že obujete vaše malčke?
Ko, pa mujih bom kupila, bom 100% kupila Cicibanove. Tudi mi ko smo bili majhni smo jih nosili in mojim otrokom ih bom tudi kupovala. Pravijo da so res dobre kvalitete. Všeč so mi, ker so ortopedski in preprečujejo nastajanje plaktusa.

Malo z zamudo: Čestitke MANCI IN VALU za 11. MESEC!!!  user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa drugače v redu. Spet mu malo teče z noska, ne vem kje se je spet prehladil user posted image .
Včeraj zvečer pa je grozno jokal. Nagajalmu je trebušček, pa se ni mogel pokakat. Stalno sem ga nosila po rokah, enkrat jaz enkrat tatko, ampak vseenoje jokal zelo dolgo in ga nisem upala pomirit. Kaj ve storite v takem primeru? Se da kaj pomagat?
Danes k sreči se je pokakal in je bil prav vesel.
Začel pa je govorit TO-TO user posted image

Lepo se mejte!!

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
20.12.2006 16:45:59   
rija
Evo pupe moje, na hitro....mali je ok, samo jaz sem včeraj tak zbolela, da sem dobesedno do sedaj ležala.....sem morala nek virus v bolnici staknituser posted image  Nisem vedla kaj naj dam na školjko: glavo ali tazadnjouser posted image user posted image

Najbolj pa mi krvavi srce, ker mladička danes še nisem objelauser posted image user posted image

Evo ene slikice našega božička....

user posted image

Raho, še enkrat hvala za fotografiranjeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
20.12.2006 16:59:36   
bobika
Dober dan!
Fiziološka; jaz sem jo dobila v pol literski flaški od sestrične (patronažne) na njen piše, da ni za kupiti v lekarni. So pa kolegici, ki je iskala večjo flašo rekli, da ni večje kot tista mini za 600 sit user posted image . Pred tem so jo pa vprašali za kaj jo rabi a za nosek ali za umivatiuser posted image . Po moje sta to enaki fiziološki, le da za nosek izkoristijo in prodajo to malouser posted image . Ne vem, se je treba pozanimati.

Alenkica: Na srečo mi več nimamo problemov s treuščkomč in te zelo razumem kako je. Pri Manci ni nič kaj dosti pomagalo. Sedaj pa kaka še preveč krat na dan. Morda poskusiš s sadjem. Nosek pa se naj hitro pozdravi!
lonja: moj dvd še vedno ni najdel poti do pošteuser posted image . Bom poslala obljubim.
Tinkamiška: je fajn občutek, ko ti mali škratek reče mama, a ne. Jaz še sedaj hodim meter nad tlemi, ko me kliče, pa čeprav to počne že lep mesec user posted image
meta22: super voščilo in mali je taka faca, da se mu moraš kar zasmejati user posted image user posted image
shooo: sem brez besed, glede tvoje službe. Približno vem kakšen občutek je nepričakovano izgubiti službo pred novim letom. Se je to zgodilo mojemu user posted image  pred parimi leti in je naju skoraj kap. Vsa voščila za prihodnje leto so se mi takrat zdela neizpolnjiva, saj nisma vedela kako bova shajala. Še dobro, da so nama lahko pomagali starši. Na srečo se je že kar hitro ponudila nova priložnost in upam, da bo tudi pri tebi tako. Po moje boš pa dobila še boljšo službo user posted image . Glede vsega tega pa se res pozanimaj, saj te to nič kaj dosti ne stane. Če pa kaj dobiš pa tako in tako še boljše.
Sem se kar spomnila kako si se trudila z varuško, da boš lahko brezkrbno šla delat, sedaj pa to user posted image , sranje.
lonja, tebi pa tudi želim, da čimprej najdeš super službo. Vsem ostalim pa tudi!!!!

Jaz pa danes že cel dan okrašujem naše stanovanje. Ko Manca vidi kaj novega se ji kar očke svetijo. Bo verjetno malo po mamiciuser posted image . Včeraj smo napeljali lučke in je ati rekel "ooooo kak je lepo" in Manca to ponavlja z svojim čudnim glasom, ki posnema atija user posted image . Sedaj kak sliši besedo "lepo" že dela zraven svoj "ooooaa"user posted image .
Se mi zdi, da zadnji teden full vse besede poskuša ponoviti? A je pri vaših tudi takšno obdobje?

Hvala vsem za informacije o čeveljčkih!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
20.12.2006 17:02:02   
bobika
Joj boga rija!
Hitro se mi pozdravi.
Sedim z Manco v naočju in ko jesem ji rekla kak je Til z božičkom lep je naredila tisti njen " ooooa" Res je lušlkana fotka!!!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
20.12.2006 17:12:54   
Anonimen
Rija (in ostale) - najboljše zdravilo za drisko in bruhanje je kuminov čaj. Prevreješ semena (2 žlički) in počakaš, da se ohladi. Precediš in spiješ.
Sicer je bljak, ampak meni je po vseh borovničevih čajih, linexih, oglju in ostalem pomagalo edino to.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4836
20.12.2006 17:45:37   
rija
Moj osebni zdravnik prisega na koka kolo in banano! Sicer se skupaj čuje res bljak, ampak jaz sem malo boljša.......jap, danes je bil to moj jedilnik....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
20.12.2006 17:58:59   
rija
Evo, da še malo pokomentiram, sicer bom od ležanja nazaj zbolelauser posted image

Čevlji: mi smo prve kupili super fit, za naprej pa imam kot raho nagledane geox.....ciciban ne pride v poštev...

Shooo: res mi je žal za to, kar se ti dogaja.....user posted image

Fiziološka: kot je napisala Raho....dobiš tudi velike pakunge, je pa res, da ti uturijo tiste male, drage, če poveš, da je za noseka. Jaz mam hvala bogu "veze" na kliničnem, pa jo kar od tam dobimuser posted image
Je pa še ena boljša zadeva za nosek: sterimar, dobiš ga v lekarnah in sanolaborjih.....morska voda v spreju....preverjeno.....sicer pa je naš mali v bolnici dobil operil za otroke, ker mu nič drugega ni pomagalo. Po operilu pa je bil ko nov.

Tinkamiška: vem kako se ti topi srce, ko zaslišiš MAMA....jaz kar verjeti nisem mogla, ko me je zbudil s temi besedamiuser posted image user posted image user posted image  zdaj pa itak hodi cel dan po hiši in cel cajt govori mamamamamamma.....samo ne vem, če to povezuje z manouser posted image
Sorry za cd, ti ga spečem. Enako Lonja tebi....

Bobika: meni je ob vsem kar se dogaja te dneve enostavno uplahnila želja po okraševanjuuser posted image user posted image  pa tako sem se veselila.....user posted image  Okrašeno imamo le toliko, kot sem to naredila red odhodom v bolnico. Mam nekaj slik v albumu, geslo je ida.

Alenkica: jaz mojega pač nosim, ko joka....ga ne morem poslušati.....pa če je treba cel dan, pač cel dan.....

Lonja: niti pod razno ne smeš dati odpovedi! Naj ti jo dajo oni, pa odpravnino in vse, kar sodi zraven....

Pa še naša dva nova dosežka: Til je včeraj naredil prva dva samostojna korak, stoji pa že tudi kar nekaj časa user posted image user posted image  in danes je ob mali pomoči samo pojedel cel krožnik juhe z žlicouser posted image  sicer traja in traja, ampak bo...user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
20.12.2006 18:25:03   
Anonimen
Sterimar za nos uporabljamo tudi mi. Res je daleč najboljši.

Rija, sam ga nosi. Jaz našega že komaj (še dobro, da imam 65 kg), ker ima 16,6 kg.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4839
20.12.2006 18:33:54   
rija
Ja, RAho, jaz sem že tudi rekla, da je pretežek za nositi, samo kaj, ko ga vidim jokati pozabim na kile......user posted image  

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
20.12.2006 19:18:08   
Anonimen
Najboljš nasvet, ki sem ga dobila od mojega pediatra: Pestuj, cartaj in nosi ga kolikor hočeš. Prehitro bo prišel dan, ko tega več ne bo dovolil.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4841
20.12.2006 20:06:36   
renan
bravo til za korake!!!user posted image naš vladimir je še bolj okoren, ker ga trebušček ovira pri ravnotežju. 10,6 kg ni tako enostavno na nogah nositi..user posted image user posted image user posted image
za drisko ipd. pa meni najbolj pomaga zafrigana župa s kimenom. mogoče si staknila najin virus, ki sva ga pustila v bolnici.user posted image

posnemanje besed ipd.: vladimir, ko mu je kaj všeč, reče: ijeeeeeee.user posted image zadnje čase je začenjal posnemati moje petje s tako visoko frekvenco, da dol padeš od smeha. zelo rad tudi pleše, takoj ko sliši bilookakšno glasbo. mogoče je pa podedoval dedkov glasbeni talent..(dedek mu je bil plesalec, glasbenik in pevec v ladu) mamamam se pa tudi ne nanaša vedno le name, ampak je vseeno lepo za slišat.

vprašanje: so vaši malčki tudi zelo navezani na ninice? jaz našega slončka niti več oprati ne bom upala, tako ga ima rad. upam, da ne bo kot oni mali v charlie brownu z odejico..user posted image

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
20.12.2006 20:49:14   
bobika
Rija, sem zares vesela, da ti je malo bolje in da se nam kljub temu oglašaš user posted image
Slike okraševanje fenomenalne user posted image , sploh prve tri so mi full všeč, ja p Til seveda tudi.
Bravo za prve samostojne korake user posted image

ninice: Manca mora imeti ob sebi pleničko (ni pa nujno, le lažje zaspi z njo). Sem pa že od vsega začetka menjavala pleničke (različne oblike), da se ne bi na eno navadila. Sem videla pri prijateljici kako je hudo odvaditi od ninic. Hčerka še v 6 razredu ne gre spati in nikamor brez koščka (beri gumba in malo blaga), ki je ostal od blazinice. Sin pa tudi ne more brez ninice.Vem, da je zelo hudo, če se tako navežejo na določeno stvar. Enim niti ni potem všeč, ko jo spereš.

Mi smo pa končno postavili jelkico z belimi medvedkiuser posted image . Še snežake naredim in to je to! Kak jaz uživam v tem!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
20.12.2006 21:10:28   
renan
eh, bobika, saj tam do pubertete se bo pa slončka že odvadil.user posted image jelkico pa kar poslikaj in prilepi, da dobim kakšno idejo za naslednje leto.

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
20.12.2006 21:27:06   
tinkamiška
Hoj!

Najprej ČESTITKE KLEMNUuser posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav je že skoraj konec dneva...

Alenkica, kadar je Izo bolel trebušček, oziroma ni mogla kakat, sem ji ga masirala z krožnimi gibi in z nogicami pritiskala na tebušček(z njenimi koleni), zdej, ko je večja pa ji najbolj pomaga kakšno sadje, naprimer mandarine, se takoj pokaka. Seveda jo pa tudi jst nosim, če joka, tako se najbolj potolaži...

Rija, sem vesela, da si se oglasila, pa da si morala še ti zbolet?user posted image Boga vem kako je hudo, verketno si fasala trebušno virozo, ampak je že boljše ne? Traja menda ene tri dni, še dobro, da samo toliko...Slikica je čudovita in moram zdej še Raho pohvalituser posted image user posted image Okrašeno mate pa tudi leo, okusnouser posted image . Pa upam, da se fino cartaš z svojim Tilekom. Čestitam za korakce,  pa za papanje z žlico, sej sem ga že na srečanju občudovalauser posted image Mi smo trenutno še pri pacanju z žličko po hrani in potem mazanju po lasehuser posted image Rija, ne sekiraj se za CD mi ga boš že poslala, kadarkoli bo, bo super. Pa čimprej se pozdravi, da boš lahko jedla dobrote ob praznikihuser posted image Pa polubčkaj Tileka.

Bobika jst tudi nisem vedla, da jo imajo, ker so vzrtajono govorili, da je nimajo, danes sem pa kr rekla, da naj mi dajo politersko, pa me ni nič spraševala za kaj jo bom mela. Ti kr reči, da hočeš met tako.

Kako sem vam fouš, ko vse tako okrasujete, jst pa še nič nimam, ker se bomo verjetno v soboto selili, upam, upam, upam, in stiskam pesti, da nam bo ratalo. Potem pa letim po smreko in jo hitro okrasim. Ostalo bo pa za letos bolj tako-tako, ker je hiša še nedodelana. Bomo pa meli en luškan venček na vratihuser posted image Bom vse poslikala in nardila albumuser posted image

Ninice: Iza ni nevem kako navezana na ninico, no mi je nič ne imenujemo. V postlci ima mojo ponošeno majčkouser posted image , ki jo zamenjam za vasko, ko si zamenjam pižamo, da ne boste mislile, da je stara eno letouser posted image in bruhico(plenička, ki sem ji jo vedno pogrnila čez poušterček, ker je Iza zelo polivala) ampak jo menjujem in sploh ne opazi razlike. Si je pa kakšen dober teden nazaj izbrala enega medvedka, ki je že ves čas med plišastimi igračami in ga ima zdej pri poušterčku.

Rija, dej povej kako bi lahko poslala kakšno plišasto igračko v vašo bonico. Sem jih mislila nest v tukajšno varno hišo. Sej jih ni nevem kako veliko jih bom pa v vsakem primeru oddala...

Ponavljanje besed: ni ne vem kakšnega zanimanja, čeprav ima trenutke, ko ponovi prva dva zloga, ampak to je kr mimo grede. Edino kar  reče je oooooooooo, ko se začudi in nardi en hecen frisek. Pleše pa res rada, miga z rito in stopica iz nogice na nogico ali pa se postavlja na prstkeuser posted image

Mene je pa začelo grlo boletuser posted image in jem Coldrex, pa mi nič kaj ne pomaga. Upam, da ne bom ravno za praznike zbolela

Lepo se imejte pupe, mogoče pridem še kej pokukat, če ne pa lahko noč!

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
20.12.2006 22:27:33   
lifcsi
Halo, halo!
Da vas ne bom le brala in me še kje spet ujamte na delu user posted image

Rija  pri vas pa se izgleda vedno kaj dogaja - veselim se, če kaj dobrega, zabavnega, ampak zadnjič me je kar mrazilo. Malemu ramboju (tako ga je, po srečanju, poimenoval moj možek, z dobrim in pozitivnim prizvokom, da ne bo pomote, kajti s tem misli na vse njegove velike dosežke) da se je kaj takega pripetilo...

Shoo resnično mi te je žal, upam, da se ti bodo stvari obrnile na bolje.

Glede čeveljčkov - mi imamo cicibanove copatke na ježke, a jih ne nosimo, ker si jih zbrše dol- kupili smo jih za jesen, pa ene mehke usnjene, ki jih ima rada, za notri so pa itak abs-ke zakon. Jaz ji ne mislim utesnjevati nogice z ortopedskimi gor in dol zadevami. Menim, da je za nogo najbolje, da je bosa (razumi zokni, nogavice pozimi). Ker pa se še vedno dosti sprehajamo z vozičkom in nahrbtnikom smo ji nabavili še ene geoxove škorenjčke, ki se mi zdijo ok.

Renan mi ninice nimamo oz. v postelki ima pikapoko, medvedka, pleničko - nikoli ni nič stiskala k sebi, za te svari se ne zemni.

Tudi jaz jo nosim kolikor ji paše, pa me naj boli roka ali križ, tak mi je fino, ko se stisne k meni, da mi je vseeno, kljub njenim 10kg. Sem si pa končno naročila ruto za nošenje.

O fiziološki pa le toliko, da sem sama kupila 2X malo, pol sem pa možeka poslala, in njemu so v lekarani ponudili ta večjo 1/2 l za ceno male. Izgleda je šarmiral  lekarnarice. Eno butasto vprašanje: A ve vsak dan špricate fiziološko v nosek? Ali za kaj jo še uporabljate?

Naj vas malo na tla spravim, da ne boste letale nekaj metrov nad tlemi? Bom malo grda. Glede besede mama: tudi Tara govori mama, mamamama, pa zagotovo ne meni, ker se mi doma pogovarjamo madžarski, in v tem jeziku se mama čisto drugače glasi, no, ko bo to izgovorila bom jaz resničbno dobila krila.

Drugače smo mi še zmeraj vredu, nič ni novega.

Tudi vam želim vse dobro

Livija

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
20.12.2006 22:33:52   
mayflower
Fiziološka raztopina: Ne morem verjet, da vam vedno uturijo te male flaškice. Meni so v lekarni že na začetku pokazali različne pakunge. Na začetku sem mela pollitrsko, zdej pa kupujem po 250 ml. KOt mikrobiologinja raje nimam tako občutljive stvari predolgo odprte. Glede na to, da je razen ob prehladu ne rabim glih dosti. Smo pa meli tud že litrske pakunge doma.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
20.12.2006 23:51:52   
shooo
PRAV VSEM hvala za tolazbo.Po previci povedano , niti nisem tako obupana -saj se bo izkazalo zakaj je to bilo dobro-sam sem pa hudicevo jezna da se taksne stvari dogajajo.mi imamo se sreco da m. zasluzi dovolj da bomo shajali,sam to se v sluzbi itak niso vprasali. lahko bi bila brez partnerja ali pa bi tudi on ostal brez sluzbe, kar je v nasih koncih precej pogost pojav.
(smo med 10 obcinami v sloveniji ki imajo povprecno najmanjse dohodke).
jutri klicem odvetnika, danes ni bilo casa ker sem dragega vozila po pregledih je namrec fasal nekaj taksnega kot RIJA.39 t, briska , bruhanjne, bolecine v grlu.tak mocna angina da ded driska in bruha. in zmiraj jo fase kadar ima full stresno obdobje v slubi. se sreca da je najhujsa guzva od vceraj ze mimo...
TINKA: mamauser posted image user posted image user posted image
LIFCSI:rutauser posted image user posted image , S
poroci kako je ko dobis. kje ste jo pa narocili?si pogledala nase fotke?a mam geslo?ce imam vec ne vem katero...user posted image probaj nezek,nežek..
no, saj mi lahko poljes mail pa ti posredujem par fotk. meni je "rutanje" super dozivetje.trenutno smo v krizi ker je nezek preradovedna za na trebuh in na hrbet se se naznamo nastimat ce sva same.na boku pa je nemorem nosit zaradi oblacil...zato imamo za ta cas pouch.
PA se  bravo za bilingvizem!no, saj v vasih koncih je to itak nujno potrebno, a ne?

PA se čevlji dolgo nismmo imeli nic.kajti nezica se je komaj zacela plaziti in je bila  v copatkih brez podplata. ker je pa huda zima pred vrati sem sla v nabavo in bila vec ali manj razocarana nad vso ponudbo. vsi cevlji so imeli za moje pojme neprimerno trde podplatke za nehodecega otrocka. potem sem pa v geoxu naletela na en edini model praviih usnjenih čevljev z pravim samo cisto mehkim ,upogljivim podplatkom.in  odpirajo se na notranji strani z zadrgo in zunanji z jezkom.bravo geox!odznotraj so podlozeni z krznom in odzunaj so usnjeni. ko bo shodila pa verjetno ciciban.ce dobim novo sluzbo , mogoce geox.bo pa mati v starih hodila naokoliuser posted image .

rija, super fotka. bravo za korakce! pa pozdravi se...

sem imela napisati se kaj pa je vse ven spuhtelo..grem se ucit imam v petek izpit.tokrat pa ne vem kako bo slo.ponavadi recem da grem naredit izpit, tokrat pa grem pogledati kako zadeva funkcionira.bo ze...

dobro se imejte v naslednjih dneh.
lp
'

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
21.12.2006 7:32:01   
renan
dobro jutro!

fiziološka: jaz jo špricam vsak večer pred spanjem. meni so jo zadnjič prodali v spreju za 700 sit.user posted image user posted image user posted image bom od zdaj naprej večjo kupila in jo bom v to flaško prelila.
je mogoče katera fiziološko sama pripravljala? sem nekje prebrala recept, da na 2 dcl vode daš eno žličko soli in prekuhaš in to naj bi bilo to. edino stoji verjetno ne.

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
21.12.2006 9:31:14   
Anonimen
Se pozanimam za recept za fiziološko in vam javim. Mi bo kolegica povedala recepturo in rok trajanja.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?