lonja
|
Ojla punce in , no, imam malo časa, pa bom še sama kako rekla. Po vrsti: Shooo, tudi sama sem na žalost v podobnem zosu, le da odpovedi še nisem prejela. Med mojo porodniško so se na delovnem mestu zgodile določene spremembe, zamenjali so direktorja (jaz sem bila lahko bi rekli njegova desna roka kot računovodja), firmo pa so prevzeli Avstrijci. Kolegica, ki smo jo zaposlili za nadomeščanje mene na porodniški je v tem letu ''organizirala'' stvari tako, da so mi takoj po vrnitvi s porodniške rekli, da pač neke prihodnosti ni in da naj dam sama odpoved. Seveda tega nisem storila, pozanimala sem se pri kolegu odvetniku, obiskala tudi pediatra od Ajde (kjer sem dobila potrdilo, da dojim) in ugotovila, da smo doječe matere zaščitene po ZDR prav tako kot nosečnice. Odpovedi seveda tako v kratkem ne bom dala, kar naj se me spravijo j..., jim bom že pokazala!!! Si pa seveda iščem novo službo, ker v tej milo rečeno res ne vidim več prihodnosti. Ah, bo že!!! Nannn, mislim, da sem ti na vprašanje, kako je v službi, že zgoraj odgovorila. Trenutno sem na bolniški, saj ima tudi naša Ajda vnetje ušesa. V petek prejšnji teden mi je zakuhala na 39,5, bila full boga, tudi plaziti ni mogla, kar tresla se je cela. Sva obiskali P, dobili antibiotik Hiconcil, ki ga pridno jemljemo vsakih 8 ur. Edin ponoči smo malo sitni, ko jo prisilno zbudimo ob 4 zjutraj, ampak se pol potolažimo z joškico. Sicer pa že ene tri tedne full lepo spimo, če se ne bi nasilno zbujali za antibiotik bi spali celo noč. In prva noč, ki jo je prespala, je bila ravno tista, ko sem šla prvi dan v službo. Miška mala, kot bi vedela... Tinkamiška, res si pridna, ko se tako lepo javljaš tu gor. Jaz moram priznati, da vas redno berem, le za pisanje mi potem ponavafi zmanjka časa. Pikica*, Hana, full lepo da sta se oglasili. Sej je res smotan, ko se nekaj časa ne javljaš, rad bi nekaj pametnega povedal, pa si čist ven in ne veš, kaj bi sploh napisal. A se vseeno še kaj oglasita! Alenkica, na tvoje CD je Ajda čist nora, Pedenjpeda znamo že na pamet, začne z rito migat še preden se pesem sploh začne. Pa čist s pravim taktom miga. Rija, sem se kar zgrozila, ko sem brala. Tudi jaz sem človek, ki bi me taka stvar čist zmozgala, še dobr, da se ima moj vedno bolj na vajetih in ohrani mirno kri. Sem pa vesela, da ste že doma, polupčkaj Tileka tudi v najinem imenu, daj mu kaj dobrega skuhaj danes, pa če boš imela čas kakšno slikico nalimaj. Vsi, ki še vedno smrkate, se hitro pozdravite, mamicam pa lep pozdravček lonja
|