tinkamiška
|
Hoj O.K. jst bom za nazaj rekla samo to. Če je komu dolgčas ob raznih suhoparnih podatkih, kako kdo spi, oziroma kako preživimo dan ali noč, pa naj vseka kakšno zanimivo debato Jst bom sigurno vesela, če bo kdaj katera napisala še kej drugega, ne pa da se enostavno nehate oglašat in čakate kdaj bo kej zanimivega za vas napisano pa se naj jst zdej zaradi tega krivo počutim, ker težim tle gor? Sej vem Taši, da si napisala, da si ne rabi nobena osebno jemat, samo jst sem pač tak tip, da si več ali manj vse jemljem k srcu in si ničkej ne morem pomagat. Ni pa nič za zamerit, samo občutek ni fajn, to je vse....Meni je fino o vsem čvekat in mi ni nič dolg čas, razen, če nobene ni No tolk o tem. Zdej pa sledijo moji komentarji in par podatkov o nas LIJU VSE NAJBOLJŠE ŠE OD NAJU Z IZO Če so zobki, upam, da hitro zrastejo in boste spet z kakšnim več lepo spali , če se pa kak virus napoveduje pa naj kr lepo gre stran! Mmetka, naj se Tijanu hitro pozravijo ušeska joj, pa kako vam zobki rastejo! Jst bom raje kr tiho Hana sem slišala ze ta to kremo, pa nisem vedla, da ima take učinke in sem kupila eno v naravni trgovini, ki pa nima takih učinkov , razen, da očitno enako diši , sem dala pa tudi veliko zanjo. No jo moram najprej poraboit, potem bom pa sigurno nabavila to Justovo. Upam, da jo imajo v CE tudi... Ovnica, naj vas hitro zapusti prehlad. No, potem je glede tvoje službe tako kot pri vseh stvareh...ima dobre in slabe strani Album bom pa nardila, obljubim Ti pošljem recept za marmelado na ZS... Renan, joj to je pa res hudo , jst dam Izi stekleničko, pa zaspi nazaj in spiva nekje do 9 ure. Lahko poskusiš, samo potem tvegaš, da se bo navadila na to... Shooo exactly No pejt v Explorerja pa jih napopi no, za nas firbce Bobika, to, da poskusim vsaki odgovorit, sem se navadla na forumu zanositev, tam smo si tako pisale, oziroma nas je tega navadila ena Anitka in nam je blo vsem fino Bom poslikala kozarčke, ko bojo gotovi in jih bom dala v album ti javim. Pri nas ni pa nič kaj novega. Iza se 1x na noč zbudi za stekleničko. Čez dan gre spat 1x za 2-3 ure, je pa dopoldan od 11ih že prava tečka. Kar se mi zdi pa smešno je, da je začela "pospravljat" svoje stvari. Tako najdem njeno dudo, nogavičko,... na primer v omari, kjer imam spravljeno olje in moko, kavo,... Najraje se igra igrico ku-ku, kjer se pokriva z odejo ali čim podobnim jst moram pa za vsako, ko se odkrije rečt kuku in nardit kakšen smešen fris, pol se pa reži Zamoti se z raznim zlaganjem in jemanjem stvari iz polic, zato ji vedno zložim na njeno poličko na previjalni mizi stvari, ki jih lahko ima in je to cel žur. Mene pa zanima kaj ve počnete takole, ko ste cel dan same in ne morete ven? Želim vam lep dan! Tinka