|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.12.2006 20:43:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: septembrke 2005
5.12.2006 21:52:50   
TVN
Teta beta, hvala za opozorilo. Seveda cenim tvojo pripombo in pač vse dobronamerne. Tudi sama sem že resno premišljevala, da to moje početje ni ravno pametno, zato sem ravno danes kupila 3,5 mleko in bo od jutri naprej pila tega, mi pa ostajamo na 1,6.
Pety, to je bilo pa res neprijazno, da ti takole posvinjajo voziček. Ma, ljudje so res skrajno usekani. Me veseli, da ne izgubiš humorja.... tisti znani rek pa tako poznaš (kar te ne zlomi, te naredi možnejšega). Boš videla, konec leta bo lep in prijazen, saj se vendarle ne morejo zgrinjati sami črni oblaki.

Miklavževali smo danes 2x - naprej pri nas v cerkvi, kjer je Nika strašansko uživala (kaj Miklavž, parklji so bili najbolj zanimivi - eden jo je kar odnesel in ni nič jokala!), potem pa še v Leclercu (brez vstopnice, Pety!user posted image ). Prav fino je bilo. Zaradi miklavževanja sem tudi prestavila pregled pri zobozdravniku, ki naj bi ga imeli danes. No, zobke bomo tako na svitlo djali v petek, 15.

Sicer pa sedaj res lahko rečem, da Nika hodi. Je večinoma na nogah, hodi sama, občasno se prime za roko. Na vseh štirih je le še zelo redko. V kratkem moram poklicati v RA in se zmeniti za termin, saj je ob zadnjem pregledu rekla, da se spet vidimo, ko bo Nika dobro hodila. Počasi prihaja ta čas.

V nedeljo odhajamo na krajši oddih v Čateške toplice - komaj čakam, tale teden je silno naporen, jaz delam po cele dneve, enako Tomaž (priprave na inventuro, oba sva v vseh mogočih komisijah - buuu, kako to sovražim!).

Ostanite zdravi in lepo se imejte!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
6.12.2006 19:42:30   
ninocka
Ojla,

se vam javljam iz sluzbe. so me dal kr popoldne ta teden, tko da sem zjutri se mal z Evijem, popoldne pa veselo na delo user posted image

Prvi dan je bil mal naporen, ampak sem hitr not padla, zdej se mi pa ze tko al pa tko zdi, kot da sem bla samo na krajšem dopustu. Mi je pa hudo, ker ne dam Evija spat, ampak tko pac je user posted image user posted image

Je pa zbolu (sem misnla, da sploh v sluzbo ne bom sla) - kaslja in smrka in greva jutri do P, da ga pregleda. Sej ni neki kritično, ampak vseen raj vidim, da ga pogleda in požegna user posted image

miklavž - od naju je dobil knjigice, ker jst nisme mela časa it kaj več kupit, od mojih pa se neki za oblečt, neki igrač, mandarine in čokoldanega miklavža ter parklja.

moji starsi - zdej sem na bojni nogi se s fotrom, ker mi je zadnjič take prjavlu, da sem čist popizdila (da nikol ne prinesem plenic s sabo - onadva nikol ne najdeta v ruzaku user posted image , da ga hranim samo s pudingom - vsak dan mu skuham kosilo, itak "najboljša" prijava je pa bla Kaj mam za hodit v kolosej (ko sva se prejsnji teden z 2ursae dobile) in naj bom raj doma in se ukvarjam z otrokom...) user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej se sploh ne pogovarjam z njima, mi je prav bedno, ker bodo zdej prazniki pa RD od ocija, ampak če sta onadva do mene taka, jih ne rabim. Žal, pa starši gor al pa dol.

Pety - ful grdo zarad vozička user posted image user posted image user posted image  Jst se zmeri ne morem verjet, a je lahko en folk tolk nesramen.

Bom končala, pa magar zvečer še kaj napišem, grem počasi domov user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
7.12.2006 19:59:58   
tažana
čer!
no naj še jest pojamram nad tem tednomuser posted image . grooozen je!
ta teden delam do štirih, Katarina je zbolela  pa v vrtcu otroke luna trka, še huje trka njihove staršeuser posted image . sem imela prav "lep" konflikt z eno mamico! sem bila na razgovoru pri naši svetovalki, ampak sem imela njeno podporo (ker nisem nič slabega naredila in če bi bila šeenkrat ista situacija bi naredila popolnoma enako!)

obupen teden dober da je jutri petek. za konec sem še cel dan sama  v skupini, upam da je luna že popustilauser posted image .
s Katarino pa sva bili danes pri dohtarju in sva na antibiotikih. ima vneto grlo in desen ušesek. pa kašlja fuluser posted image  se mi prav smiliuser posted image

tako jest odštevam delovne dni potem imam pa v prvem planu iskanje nove službe in dokončanje diplome. pa mal reda morm doma naredit. prazniki se bližajo vsaj enkrat na leto moram malo pospravituser posted image

grem dete joka. jo grem crkljat

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
8.12.2006 11:12:46   
Pia67
Nič pretresljivega, nori december sicer dobiva pospeške, vsak dan se nekaj dogaja.user posted image user posted image user posted image

Miklavž: z Nino sva ga preživeli na parkomatu, ker je bil lepši razgled. Zmanjkalo je elektrike, folka je bilo preveč in je org. javno pozval, da ko bo Miklavž delil darilca, naj ne pohodijo bližnjih. Ognjemet je minil v ogrožanju ljudstva, ki je bilo direkt pod padajočimi ogorki. Midve sva zbežali mace prej in se izognili kolonam.
Stari starši in servisiranje varstva: Ninocka, konkretno ne bi komentirala, ker poznam le tvojo plat zgodbe. Dostikrat pa jemljemo pripombe preveč osebno. Meni se zdi zadeva banalna, vem pa, da človeku prekipi zaradi neumestnih pripomb.
Zase lahko le zapišem, da sem hvaležna za občasno varstvo (ker strikno pazim koliko mi hodita starša "v zelje", izkoristim jamranje, da Nine ne vidita pogosto(Nino vidita zjutraj, 15 min, predno greva z malčico v vrtec) in si privoščim kak del dneva odklopa, ono 4 dnevno plezanje je bilo izjemno, ker je večinoma časa bil Gagi v igri). Torej taktika.
Ker sem v preteklosti doživela pripombo očeta, da z mamo jesta le pice, kadar popazita na Nino, striktno skuham obroke, ki so v času varstva, likanje imam generalno itak čez, prav tako servisiranje računalniških storitev (e-maili, el. prosojnice itd). Ko pridem s terena, me doma ne čakajo kočerje, pospravljeno stanovanje itd.- vem, da tudi mnogo vas ne, ampak, roko na srce, med vrsticami, se tudi prav gotovo kdaj zgodi. Vse naredim sama, ker so me že v času nosečnosti postavili pred to dejstvo. Zaenkrat nimam nobenih težav, ker se potrudim, da hvaležno povrnem vsako uslugo. In imam mir. In si ne predstavljam, kaj bi storila brez občasne pomoči. In, ko bo res kaj resnega in ne bom zmogla sama. Lahko mi je, ker je otrok v vrtcu, ko sem jeseni hodila proti vrtcu, sta me kleni mamici, ki sta ostali z otroki doma, gledali postrani, nekaj babic je sočustvovalo z ubogo Nino, ena mi je dala prav in si želela, da bi v preteklosti tudi njena hči postopala enako. user posted image
Skratka, 100 ljudi, 100 razlogov proti ali za. zato, Ninočka, ne si gnat k srcu, izkoristi priliko in "žametne rokavičke" na roke. Življenje je prekratko.

Uh, kaj sem zatežena.user posted image

Tažana, Katarini čimprejšnje okrevanjeuser posted image . Jaz se opiram na alternativo-homeopatija in na tvojem koncu je kar nekaj dobro podkovanih ljudi. Aja, prošnje za job. Odkar sem v job-klubu, sem spedenala svoje in ugotovila, da sem ga pošteno lomila. No, čakam kako bo na razgovorih. Držim pestke, da bo kaka vzgojiteljica v tvoji bližini šla na porodniško in boš vsaj za nekaj časa lahko vedrila in imela dohodek.user posted image

Lep vikend (seg bo, sneg, ve se kjeuser posted image ),

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
8.12.2006 12:06:37   
2ursae
user posted image

men je pa ful čudn občutek, ko se vozim skozi razsvetljeno Grosuplje al pa okrašeno Ljubljano ... tolk je toplo, da nimam niti približno občutka, da se bliža Božič user posted image  Saj ne, da imam kaj proti temu vremenu, sam me počasi res skrbi, da mi bodo začeli tulipani in narcise poganjat, pol pa spomladi ne bo nič z njimi user posted image . Itak sosedom že magnolija dela popke pa leska cveti ... narobe svet ... pol bomo imeli pa še maja sneg, ali kako.

Kako boste kaj z jelkami letos? Po mojem, če jo bom postavila na tla, bodo Anžeta preveč srbeli prstki, da bi bilo še varno zanj user posted image . Pa problem je, ker imamo samo take steklene okraske, bi morala it najbrž po lesene pa plastične. Res ne bi rada malega prikrajšala za jelkico, tko da jo bomo najbrž dali na omarico, pa navesili nenevarne bunke.

Danes imamo Božička pri možu v službi, sam menda ne bo nobene predstave, ampak bomo le prišli, pobasali svoje in adijo. Sicer ne vem, zakaj jim ne morejo darilca dat že v službi in vsem prihraniti pot ... morda bo pa vseen kakšen stric božiček tam user posted image .

Aja, no, tud Anže je že shodil, in to 12.11. user posted image user posted image  (imam v blokcu napisano, da je naredil 4 korake). Ja, mi je terapevtka požegnala. Očitno sem res preveč stroga do bozga reveža user posted image .

Zdaj se uvajamo v varstvo pri tašči in je kar slabo user posted image . Sva včeraj že dopoldne prišla k njej, je mali tam spal (s težavo zaspal - valjda sem ga dala spat jaz, pa še to je bil problem, ker je novo okolje), jedel, se igral, šel na sprehod, skratka vse ok, pol sva pa popoldne z moji skočila ven za 1 urco, pa je bil že čist nesrečen user posted image . Bomo zdaj morali intenzivno delat na tem, in sem kar mal nesrečna, ker bi bila te zadnje dneve raje še mal sama z njim doma, kot pa da bi večino cajta preživela pri tašči, da se mali navadi. Sam mislim, da bo zanj bolje, da sva zdaj čim več tam, da mu bo potem lažje.

tažana, res, kaj pa če bi si kako privat varstvo organizirala? - kot je ne-vem-ktera-že-pardon-ker-se-ne-spomnim predlagala. Maš dva al pa tri otročke, pa je luštno ... a rabiš za to kakšno posebno dovoljenje?

Ninočka, fajn, da si se hitr vživela v službi user posted image . A kar popoldne so te dal user posted image  - škoda, sem upala, da bi se drug teden kaj dobili, če bi bila dopoldne frej.

to je nekako to ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
8.12.2006 21:32:20   
tažana
ojla!
2ursae:
glede privat varstva.jest bi že jih merkala vendar zato ne dobim nobene pogodbe- to bi bilo na "črno".
jest bi si pa res želela eno pogobo za nekaj časa, če ne za drucga da grem spet lahko na porodniškouser posted image .

pia:
veš ko sva bile s Katarino večino časa same doma sem jest tut imela več reda in bolj pospravljeno. pa ne da mi možek nebi nič pomagal nasprotno je kar priden, vendar več je ljudi več je nereda pa tudi če sproti pospravljaš...
uglavnem mislim da  to res ni za primerjat. user posted image

grem film gledat čao, čao

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
9.12.2006 13:42:46   
TVN
Mi smo pa pravkar prišli od Dedka Mraza. Pri Tomažu v službi imajo to vsako leto organizirano v KD Groblje pri Domžalah - najprej je predstava (letos je bila z naslovom Pikin rojstni dan - gre za Piko Nogavičko, seveda), potem čarodej in na koncu prikličemo Dedka Mraza s košem in darili. Potem pokličejo na oder vsakega otroka posebej, pa slikanje, itd. Kot v starih dobrih časih. Zelo prijetno je bilo, cel kulturni dom otrok in staršev, glasba, pesmice.... Nika je strašno uživala. S seboj sva peljali babi, ker ima očka danes inventuro.user posted image

Sedaj spi, jaz pa se spravljam pakirat, ker jutri odhajamo na dopust v Čateške. Jupi!

2ursae, smreko imamo mi vedno zunaj na terasi (tisto pravo, veliko), okrašeno samo z lučkami (kot tudi preostalo hišo). Notri imamo eno manjšo umetno smrečico, ki jo postavimo na komodo, to bo sedaj posebej prikladno, ker je Nika ne more doseči. Torej, prilagoditve ne bo potrebne prav nobene. Bo pa najbrž zanimivo z jaslicami. Pri nas je to projekt, ki si ga izmenjaje podajata Tomaž in moj oče - eno leto eden, eno leto drugi. Jaslice imamo precej velike, ker je ravno tak primeren prostor ob kaminu v spodnji sprejemnici. Odločili smo se, da letos zaradi Nike ne bomo spreminjali ustaljene postavitve, bomo pa videli, kako se bo vse skupaj obneslo. Torej, priložnost, kako otroka naučiti, da mora določene stvari pustiti na miru.
In seveda, bravo, Anže za samostojno hojo!

Se slišimo znova prihodnji teden, ko pridem nazaj! Pa, pa!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
9.12.2006 21:50:24   
teta beta
oj, oj,

moj likalnik je že vroč in čaka. ampak moram še prej čestitati Anžetu za "diplomo" user posted image . A kar pred enim mesecem je že shodil, al kaj, o, ti mama, ti... user posted image user posted image  Pol je tudi Dašo prehitel user posted image  No, saj te razumem, po tej definiciji je tudi Daša prej shodila, ampak jaz pa žal ne vem, kdaj točno.

Za jelko pa še tudi ne veva, kam jo bova postavila, lani je bilo vse na tleh, jaslice seveda tudi, letos pa ne vem, kako bo.

Hm, to bo vse, grem delat in potem spat, moj je pa šel na zaključek. Sva ga prejle z Dašo peljale v Celje in mi je zaspala v avtu (okorg šestih) in sem vedela, da pol itak ne bo spala ob noramlni uri doma, pa sva skočile še malo firbec past v City center. Malo me že daje nakupovalna mrzlica...

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
10.12.2006 19:58:24   
ninocka
Ola,
pa je minil vikend in moram spet v sluzbo user posted image . Pa se ob 7ih moram bit tam, ker mamo mini inventuro.
V petek bi mogla met drugo cepljenje, pa  jih moram poklicat in prestavt, ker je zbolel, pa da dajo komu drugmu termin.

Mi smo bli danes v koloseju, ker je ena kolegica praznovala RD.  Ful je blo enga folka in otrok, me je blo skoz strah, da mi ne bo kdo tamalga zgazu... Joj, dopoldnevi v koloseju cez teden so prav milina.
No, pa so zraven nas (sosednja miza) sedeli eni strasi s priblizno tolk starim fantkom kot Evan in so ga se preden smo mi 3 prisli ze enkrat zgubiliuser posted image user posted image , potem so ga pa se takrat, ko smo bli mi tam. Tamal je vstal in sel proti lokalu in naprej proti glavnemu vhodu, smo jim ene 5x rekli, da jim je otrok odtaval, pa nas niso nc smerglali, sam pogledal so nas, se neki zarezali in obrnili stran user posted image Pol pa kr naenkrat panika, kje je... mislim, kaksni starsi. Tud 1x niso pogledali, kje je njihov otrok. user posted image user posted image user posted image

2ursae cestitke za hojo. Po  tej definiciji je Evan tud ze ful prej shodu, ampak jst mu vseeno ne priznam user posted image . Z zobki je pa isto kot pri ostalih - mi si jih umijemo, ko se kopamo, pol pa dobi se flasko cokolina. Sej mislim, da gre tuki itak bolj za privzgajanje neke higiene, kot da bi mu jih dejansko ful spucali. Pac, da se navadi umivanja zobkov.
Jelka - nimam pojma. Bomo vidli, kako bo. Do zdaj je se vedno stala, kljub dvema mackoma in njunima podvigoma (plezanje po jelki, spanje na vejah, zapletanje v lucke in potem panika in vlacenje cele jelke za sabo...). Bomo vidli letos, kdo bo vecji unicevalec - Evan al macka user posted image

V petek mi je sefe posnel Nodija in ga tamal ze cel vikend nenehno gleda - vzame daljinec od DVDja, se postavi k DVDju in zacne kazat (ce si kje drugje, te gre iskat in te prpelje do DVDja), pol pa zleze na kavc in caka, da mu przges. Je bil uceri ful zalosten, ker sva vmes midva en film pogledala in se je DVD startu, tamal ful vesel zleze na kavc, pol pa NOdija od nikoder user posted image user posted image user posted image Se mi pa zdi, da ga znam ze na pametuser posted image .
Je pa ful smesno, ker v enmu delu je Nodija neki strah enih posati in takrat Evan vedno pobegne  iz dnevne in me pride iskat, da gledava skupi, al mi pa zleze v narocje.  Pri telebajskih je pa pravi sok, ko lezijo in takrat zacne kr pojokavat.

MA tud neko ful blazno "hudo" foro igranja - zelo zanimivo je spravljat igracke pod kavc. Potem pa pocepne in gleda pod kavc in kaze, da je neki spodi. Ko se ti ulezes, da bi pogledal, kaj je spodi, se uleze se on na tla in s tabo gleda in kaze, da mu das igracko ven. Pa ne mislt, da je ne doseze. IN potem mu jo das, on pa vstane in jo spet potisne spodi in pol se cel postopek ponovi. Uceri je skoz posiljal pod kavc gasilski avto in smo ga ene 10x "resevali", dokler se nisva midva navelicala in sva ga pospravla. user posted image user posted image

In po novem - njegovem - mu je ime AN. Sem ga neki klicala Evan, Evan on pa ful za mano ponavljal AN, AN. In sva ga potem sprasevala kako mu je ime, on pa AN user posted image user posted image Sva se s Samotom ful nasmejala. 

Teta beta - lahko ti posnamem telebajske, sam so malo mesano - mal slovenski, pa slovaski....
A se kera rabi? Al pa Nodija (nodija mam v SLo in ANG)?

Evo, to je vse za danes, se pisemo prihodnjic user posted image user posted image user posted image

A vas ze daje kaj bozicno - novoletno vzdusje? Mene se nic, ker niti mraza ni, se mi zdi kot da bli enkrat oktobrauser posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
11.12.2006 9:53:36   
Pia67
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

pia:
veš ko sva bile s Katarino večino časa same doma sem jest tut imela več reda in bolj pospravljeno. pa ne da mi možek nebi nič pomagal nasprotno je kar priden, vendar več je ljudi več je nereda pa tudi če sproti pospravljaš...
uglavnem mislim da  to res ni za primerjat. user posted image

Hm, ne štekam? Kaj si hotela povedati, tažana. Jasno, da ni toliko reda, če je več ljudi na kupu, ampak, saj sem samo komentirala, da je včasih v medsebojnih odnosih križ, si pa na žalost odvisen od drugih.
Kar se tiče pospravljanja, včasih imam bombo, včasih pa je sprejemljivo. Mojo mamo morda zasrbijo prsti, ampak distanca, je distanca in potem je blažen mir.user posted image

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
   [Brisano sporočilo]
11.12.2006 20:08:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
11.12.2006 21:12:36   
teta beta
Dober večer!

Naša Daša ima pa novo frizuro. Sinoči sva jo kar fejst postrigla na kratko, da se lasje še zgostijo in da bojo bolj rastli. Na začetku je mal hecno, ker je je sama glava, ampak ko se navadiš, je pa prav fletna.

Ninočka, Daša ima isto to foro z metanjem pod kavč, že slab mesec. Še posebej je to zanimivo pri naših doma, ker je kavč malo bolj dvignjen in je dovolj prostora za igrače. Kar naprej pobiram izpod kavča kocke in avte. In tudi ona se pol vedno tak skloni in gleda user posted image , prav posrečeni so.

Za telebajske bi te pa prosila samo za slovenske, pa tudi če je samo eden. Nodija pa ne rabim, je vsak dan na teveju. V soboto gremo v Avstrijo, ampak ne v Ikeo, najbrž samo v Seiersberg, tako da ti ne morem kaj dosti pomagat. Saj veš, če greš v Ikeo, je pol dneva takoj naokrog in nimamo toliko časa. Gremo bolj cote kupovat in mogoče darila, igrače.

Zanimivo, da si je Evan zapomnil prav AN, ker ga ponavadi ja kličeš Evi. Prej bi pričakovala, da bi bil kakšen Eji ali kaj takega user posted image . Daša je ponavadi Aša, pa tudi Šaša, Data, Daša ipd.

Božično-novoletno vzdušje me nič ne daje. Popolnoma nič. Razen tega, da bi kar po trgovinah hodila, pa kar neki bi imela, kupim si pa pol nič ne, ker se ne morem odločit, kaj bi. Pa v bistvu si samo ogledujem  in zbiram ideje, upam, da bom imela v soboto kaj sreče pri nakupu.

Tery, Daša se še pusti fojtrat. Saj dostikrat sama je, ampak predvsem take stvari, ki so bolj kompaktne, npr. riž, krompir, gost čokolino, gres, ipd. Kakšno juho ali kaj takega ji dajem jaz. Prvič bi imela totalno štalo in bi jo lahko samo preoblačila in čistila, drugič pa so to tudi stvari, ki se morajo pojest tople. Mrzla juha je meni ful bljak. Že če jo jaz hranim, se nama dostikrat preveč shladi. Drugače ji pa kar gre.

Avti so tudi pri nas uspešnica.

Risbice pa so pri nas čičke čačke, večinoma pa je pomazana (ponavadi riše s flomastri) po rokah, obrazu, ušesih, jeziku user posted image . Aja, samo opozorilo, bodite previdne z barvicami. Zadnjič so enemu fantku v ušesu našli odlomljeno špico od barvice. Saj ni bilo nič nevarnega, ampak vseeno...

A vaši malčki kaj tiščijo prstke v nos? Naša je zdaj pred kratkim to začela in to meni tako grozno zgleda. Pa ne vem, a naj ignoriram, ali naj rečem fuj... al kaj. Zaenkrat sem ji razložila, da to ni lepo in ji jemljem prstke ven. Ona pa seveda nazaj noter, dokler ne najde kaj bolj zanimivega. Na srečo zaenkrat še to ni prepogosto, pa saj jo bo menda minilo.

Moj Bernard vas vse lepo pozdravlja. Lepo se imejte in čau, čau (aja, tako pravi Daša, poleg pa-pa user posted image ).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
11.12.2006 21:28:42   
tažana
čer.

ninočka: sem se nasmejala, ko si opisovala kaj vse vi počnete z novoletno jelko. vidiš ima vsaj še kakšno funkcijo več, kot pa samo stati nekje user posted image .
tudi mi bomo smrečico postavili kar na tla, ker računam, da jo bo po nekaj prepirih le pustila pri miru. saj v dnevni sobi nimamo nič prilagojeno njej pa je vse na svojem mestu. (CD-ji, DVD-ji, knjige, stolp, 2 kar veliki roži na tleh: vse to je na njenem dosegu in nezaščiteno pa nikoli ne razmetavauser posted image .

ninočka jest bi pa mela Nodija. a bi ga lahko meni presnela ti pošljem dvd oziroma bom ta teden gotovo hodila v Ljubljano se še zmeniva.

tery: mi imamo zelo veliko avtomobilov, ker smo dobili igrače od mamine sestrične, ki ima dva fanta pa sem dobila celo vrečo za smeti (ta veliko) avtomobilov. nekaj celo na baterije. za te smo rabili nekaj časa, da se jih je nehala bat- zdej so pa opaženi kot ostale  povprečne igrače.

največ zanimanja kaže za tiste penaste puzle (ristanc) in tabla magnetna s katero piše. aja pa še punčke iz cunj jih je za miklavža dobila kar 3user posted image .

lepo se imejte PA, PA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
13.12.2006 20:22:38   
teta beta
ojejej, smo že skor čisto na dnu. Vsaj bom vsaj lepo pozdravila, ker se sicer pri nas nič kaj novega ne dogaja. Razen tega da je Daša dobila vabilo od dedka mraza na srečanje naslednji četrtek. To je pri atiju v službi, jaz že komaj čakam in ful fajn se mi zdi user posted image .

Danes sva srečali enega Gregorja (1m starejši od Daše), ki ga že ful ful dolgo nismo videli in smo šli malo skupaj na sprehod. Je bilo prav luštno.

Hm, to je pa že res tudi vse. Aja, kje pa je kaj katja? Se pa že kar lep čas ni javila, jo že malo pogrešam. Lp!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
13.12.2006 21:07:20   
tažana
ahoj!
evo zadnji delovni dan je za mano!user posted image
je šefica rekla, da se ne bo poslavljala od mene, ker ima tako ali tako občutek, da bom kamlu spet delala pri njih!
hudo je ker je to samo njen občutekuser posted image , kaj bo pa ravnateljica rekla je pa druga pesem.

danes sva s Katarinino vzgojiteljico priredili "gala" božično novoletni koncert za otroke iz našega vrtca. bilo je ful finouser posted image .
v petek sem še povabljena na čajanko samo bom mogla katarino doma pustit, ker je še na bolniški pa še kavo morm častit ker je še nisem.

tako sedaj pa bom aktivno iskala kakšno zaposlitev. pa diplomo bom do konca napisala zato bo Katarina kar pridno hodila v vrtec še naprej. tako vsaj ne bom imela izgovorov, da nimam časauser posted image .

no to bo vse uživajte pa kej pišite.

Neposredna povezava do sporočila: 2891
14.12.2006 10:11:31   
pety78
Da ne bomo čist na koncu strani...user posted image

Mi smo zaenkrat zdravi, besedni zaklad se veča, najbolj obožuje sesalec, avtomobilčke ima tudi rad, prav tako pametnega kužka, s katerim se pozibava, ko poje.
Samostojno hranjenje baje prakticira v vrtcu, doma raje ne, ker je pol preveč svinjarije. user posted image No, da vam še povem, kaj naš najraj je. Pazi to: kisle kumarice, pa vložene pečene paprike!user posted image Mandarine bolj scuza, ostalo pa leti po tleh. Aja, pa kis od salate. Ojej, je hujš ko ena nosečnica.  user posted image
Joj, je zabavno!user posted image

Lepo se imejte!

LP, Petra

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
15.12.2006 13:34:03   
TVN
Se vidi, da smo vsi po službah in polno zaposleni, ko je tak "slow motion" tukaj na septembrčicah.
Mi gremo čez eno uro k zobozdravniku - pregled št. 2. Sedaj bo najbrž bolj zanimivo, saj imamo že 7 zob + nekaj jih je na poti.

V Čateških toplicah je bilo luštno, polno gostov, a ne nabasano. Veliko je bilo družin z otroki, kar je bilo fino, ker je bila igralnica ves čas polno zasedena in Nika je super uživala. Midva pa tudi. Tomaž si je privoščil celo masažo, meni pa je čas nekako ušel in termina ni bilo več, tako da sem padla mimo. Ampak bom šla v kratkem v Sabai, pa bo še bolje.

Tery, avtomobilčki so pri nas (kljub ženskemu spolu) hudo aktualni, vendar morajo biti čim večji. Najbolj ji je všeč en tovornjak s kasonom, ki se sname (ves čas ga meče po tleh, da razpade) ter smetarsko vozilo s smetnjakom. Sicer pa so naši Niki všeč tudi plišaste igračke (ima kravico Lizo, pa bikca Ferdinanda, pa Nodija in ne vem kaj še) ter glasbene zadeve, ob katerih pleše. 

Samostojno hranjenje je pri nas bolj tako-tako. Se vidi, da ni v vrtcu, zato "zaostaja" v tej vrlini. Zadnje čase sicer dokaj rada sama nosi koščke hrane v usta (in mimo), rada ima tudi svoj krožnik in vilice (še raje nož, ampak tega ji ne dam), da potem sama nabada in poskuša tranportirati do ust. Je pa huda packarija. Mi samostojno hranjenje prakticiramo predvsem, kadar jemo izven doma (restavracije, hoteli) - saj vem, grdo, ampak tako je.

Ninočka, pri nas risanke zaenkrat še niso aktualne, ko bom potrebovala, te kontaktiram. Hvala vseeno za ponudbo, prijazno od tebe.
Tudi naša Nika ima podobno veselje s skrivanjem stvari pod sofo. Najraje tja daje babičine bonbončke in ščipalke za perilo.

Teta beta, pri Niki še nisem opazila tiščanja prstkov v nos. Je pa sedaj pogruntala foro, da gleda nazaj med nogami. Simpatično.

Tažana, uspešno pisanje diplome in čimprej najdi kakšno dobro (plačano) zaposlitev. Najbrž iščeš zgolj v svojem poklicu, ali pač ne?!

Pety, lepo te je slišati po daljšem času! Očitno Vidu paše kislo. Niki pravzaprav tovrstnih zadev niti še nisem dala, ne vem, se mi zdi, da tile ostrejši okusi lahko tudi počakajo. Kumarice pa tudi jaz obožujem, čeprav nisem noseča (pravzaprav mi takrat sploh niso prijale).

Bodite lepo pozdravljene, se čujemo ob priliki.

Sedaj sem se spomnila - 2ursae, kako napreduješ z listo septembrčic in kontaktnimi podatki?

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
15.12.2006 23:16:22   
teta beta
Ja, septembrke drage, res ste zelo neaktivne user posted image . No, jaz sem bila zdajle zelo aktivna, ker sem zlikala velik kup perila, pomila velik kup posode in še žemljice imam v pečici. Teh se mi v bistvu sicer ne bi dalo pečt, ampak gremo jutri zjutraj že ob sedmih na pot in tale naša trgovina se odpre šele ob osmih ali morda ob osmih, potem smo pa že direkt na avtocesti. Ampak sem nekaj zafrčkala, upam, da bodo vseeno v redu za jest. Ja, v šopnig gremo jutri, se že prav veselim, upam, da ne bo prevelike gneče (sanja svinja kukuruz). O nakupovalnih uspehih pa poročam jutri user posted image . Nočko!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
16.12.2006 20:11:49   
ninocka
Dober vecer!!!

Mi smo meli danes bozicka v sluzbi. Najprej je pela Romana Kranjc in je Evi se neki spremljal, pol se je pa po eni drugi pesmi navelical in bi kr norel. Ko je prsu bozicek je bil pa ze do amena zdolgocasen in smo setali po koloseju. Na sreco smo bli kr kmalu na vrsti za darilo in slikanje, ampak je nastal rahel problemcek user posted image Ko sem Evija posadila bozicku v narocje, je samo spodnesel rit in planu v jok in takoj k men v narocje. Pol se pa se tolk ni hotu obrnt, da bi se vsaj pr men v narocju in z bozickom ob strani slikala. In kaj hujsga, ko se je bozicek mal k nama stisnu user posted image Jah, no, sej sem itak predvidevala, da bo tko, ker pac ni nek blazen crkljivc in da bi ful po narocjih sedel. Darilo mi je pa vsec - dobil je Lego - duplo resilca, in eno leseno igracko ter bonbone (jih je moj ze 3/4 pojedu user posted image ). Ko je vidu tisto skatlo od legota, jo je hotu nosit, sam k je skatla za polovico njega. In smo pol na vsakih 15 sekund mal pocivali in popravljali skatlo user posted image

Pol sem sla pa se veselo na delo user posted image do 3h. Ampak mi je kr hitro minilo, je bla mal guzva in se je ura kr hitr obrnila. Najleps je pa blo, ko sta pol mojadva pikija prsla po mene in se me je tamal tolk razveselu in zalaufu do mene user posted image user posted image

V cetrtek smo meli sluzbeno vecerjo, mi je blo bolj tko, kr neki...sploh se nisem mogla ujet s sodelavci in sem tud ful mal govorila. Za jest je blo pa tud bolj tko, vegetarijanci bi bli razocarani. Prilog ni blo skor nic oz. za max 3 osebe. V sredo mamo pa se novoletni zur, se ne vem, ce bom sla. Mal mamo probleme z varstvom, ker sva pac obadva v isti firmi. Neki se je moja sestra ponujala, ampak bomo vidli. Ce bi sla, bi sla samo za kaksni 2 urci, da visim kako je, pol pa domov spat.

Mam eno vprasanje za vse zaposlene mamice - a ste ve tud tolk zmatrane oz. ste ble, pa ste se zdej ze unesle?
Jst sem ob 9:30 zvecer ze taka koma, sploh ne morem enga filma na TVju pogledat. O kaksnem blaznem pospravljanju pa itak ni govora...

Tazana, jst tud drzim  pesti, da cimprej najdes eno dobro sluzbo in da hitro napises diplomouser posted image user posted image . Mene je tud prjel, da bi dokoncala letnik, sam kaj, ko sem zamudila vpis (a me ni moglo to septembra prjetuser posted image ).

Teta beta, pr nam tud ne tisci prstkov v nos. Jih pa tolk raj men v usta poriva, mojmu pa v oci user posted image

Pety, Evan je pa vceraj odkril kecap in je pol ful ponfri not pomaku (me je oponasal), dons pa pizzo. Je ful smesen, ker namoc v kecap pol ga pa dol polize in spet potunka. Grizt pa kr pozabi...user posted image Pa zadnjic, ko je moj jedu klobasu, kolk se je zraven dru AM AM, da sem mu dala en koscek in je pol bil ves srecen in ko ga je pojedu, je prisel se po enega (hrenovk pa ne marauser posted image ).

Tery pr nam je nor na avtomobilcke in razne traktorcke, bagrcke... se jih pa tud hitro navelica. V trgovini sploh ne smeva it mimo igrack avtockov, ker se takoj zacne dret TO TO TO in bi kr z vozicka skocu in vse mel. Kaj pa plisaste igracke - a majo kero crkljivko, ki jo skoz s sabo prenasajo? Evi nima nobene, razen za spat ma sloncico in ko se zbudi, jo se neki casa s sabo vlaci (10 min), pol jo pa pusti. Ce sva pa slucajno lih takrat v njegovi sobi, jo pa celo v pojstlco odlozi user posted image
Samostojno hranjenje -  vedno ma svojo zlico in z njo zajema, jst mu pa vmes dajem. Ce pa midva jeva, pa da on nima obroka, mu pa vseeno dam na kroznik in zraven vilcko in zlicko, da mal trenira in kaj poje, ce prnese do ust. Svinjarija, ki jo pusti za sabo - raj ne komentiram user posted image (sej ni tolk grozno), na sreco mamo pa dva sesalca (macka), ki samo isceta, kje je kdo zgubil hrano user posted image

Jst tud Katjo pogresam, pa Tiat, pa Kinokijo... Kjeee steee? (a je kera gledala Kekca v nedeljo?user posted image user posted image )

Bozicno-novoletno vzdusje - smo dobili v sluzbi mail, da mormo strankam zazelet vesele praznike. Pa sem pol ful razmisljala, kako naj se sploh spomnem, ce ni nobenga praznicnega filinga?
2 leti nazaj smo jim ze na zacetku decembra govoril, ker je bil mraz, pa sneg, pa okraseno vse, zdej se mi pa zdi, kot da bi bli oktobra in kje mi bo sploh na  pamet padlo, da se to recem user posted image user posted image

Sem hotla se to povedat, kaksen lump je ta nas mali. Ko nardi kaksno stvar prav al pa se jo na novo nauci (zdej se uciva, da med previjanjem dvigne ritko), mu vedno recem Bravo in ploskam zraven. In potem, ko mu reces naj to ponovi, lepo nardi in potem z mano ploska, ker je bil tolk pameten. Po parih dneh, pa ko mu reces npr. dvigni ritko, pa samo dejanje lepo spusti in si samo ploska user posted image user posted image user posted image Mislim...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2895
16.12.2006 20:51:38   
teta beta
Punce, jaz sem čisto zbita. Smo imeli kar naporen dan, kupili pa smo kar nekaj. No, moj si je kar precej stvari kupil, v bistvu je bil itak on v prvem planu, da si nabavi, ker rabi, jaz sem pa pol na koncu tudi nekaj malega zapravila. V C&A sem si vzela dva bolj tanka flisa za 5 evrov user posted image  in še en puli, in pa žametke v Espritu, ki sem jih že pred dvema mesecema gledala, zdaj sem si jih pa privoščila. Daša je dobila čelado za na kolo user posted image  (ja, saj vem, ni ravno pravi letni čas, ampak smo jo ravno videli, pomerili in vzeli, da ne bo spomladi spet letanje sem in tja). Moram rečt, da ji je zelo všeč, zdajle ko smo prišli domov, si jo je non stop devala na glavo in se režala zraven user posted image . Pa sem jaz rekla, da ne bi bilo slabo, če bi jo skoz nosila, ne le na kolesu, in to takšno, ki ima tudi spredaj zaščito, smučarsko user posted image . V eni trgovini je spet padla tako,d a si je presekala ustnico, in to ta teden že drugič. Drugače daril nismo kupovali, ker sva bila že oba zdelana, pa še mudilo se nam je že domov. Razen za mojo nečakinjo smo kupili zdravniško torbo, tako bolj za hec. Če že druga ne, vem da ji bo torba všeč, ker je čisto nora na torbice. Za ostale bom pa pri nas kupila, imam še tri fante (5, 2.5 in 0.5 let) in za Dašiko še mogoče nekaj, za odrasle bodo pa to itak kake bonbonierce, buteljke, čaji ipd.

Sploh si ne morem predstavljat, da je čez en teden že božič!! In čez 14 dni novo leto?! Hecna zima je tole, ja, pa tudi tole leto mi je ful hitro minilo.

Ninočka, Daša ima enega dojenčka (glava, roke in noge so plastični), ki ga najraje okoli nosi, daj spat ipd., potem pa še nekaj medijev, kužka in nonija (nodija).

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.12.2006 21:24:48   
tažana
čer.

uh kakšna naporna nedelja. sem čuvala še sestrično in bratranca od Katarine. sej samo posebi ni bilo tako hudo ampak Katarina in Sara sta se stalno kregali. kar koli je katarina prijela v roko je hotela tudi sara. potem ji je pa iz rok vlekla Katarina se je pa drla ko odtrganauser posted image . če bi zvok odvzel bi bilo čist superuser posted image . dober da je Urbanček večinoma spal.

Katarina je postala nora na NODIJA. ves dan samo poslušamo: NODIIIIII, NODIIII ali pa včasih DODI, DODI...
vse skupaj meji že na obsedenost user posted image , pa sploh nimamo nič risanke samo iz knjige je vse skupaj nastalo. kjer koli vidi kakšno rumeno stvar (knjiga je rumena) se že deremo.

Juri gre Katarina po 14 dneh v vrtec. v petek sva bili sicer 2 uri tam pa so jo otroci iz njene skupine čist napadliuser posted image . so vsi v njo nekaj lezli.
jest pa zutrej fotra peljem v Ljubljano ima pregled. upam, da ne bo spet prav veliko slabih novicuser posted image .

kar zavidam vam tistim, ki ste že kupile darila mene vse to še čaka! pa tako v slabo voljo me spravlja, ker se nič pametnega ne spomnim ponavadi user posted image . ah bo že vsakmu eno čokolado pa bouser posted image .

uživejte

Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.12.2006 21:53:32   
doroteja23
Čer

No jaz ki sem na porodniški pa edina nič ne pišem. Se bom potrudla, da se bom poboljšala. Obljubim.

No pri nas je vse po starem. Glede na to da so izvidi od ledvičk slabi smo optimisti. No saj niso tak slabi. <res pa je da ima refluks 3. stopnje in da bo mogl ana operativni poseg. Ne bo vrezana, ampak ji bojo delali skoz kateter. Pa pod narkozo. Poseg bi naj trajal 10 minut. Upam da neboma rabli bit dilgo v bolnici in da bomo to čimprej dali skoz.

Drugače pa imamo že tri zobke. Ven gre že dvojkica spodaj, čeprav še vseh enk ni zunaj.
Smo pa malo smrkavi in malo kašljamo, ampak ni sile. Saj zaj je tak čas da moremo bit malo prehlajeni.

No pa so prazniki pred vrati, čeprav sploh ni nekega vzdušja. To vreme mi prav nič ni všeč. Mi pa za letošnjo zimo take načrte kako bomo hodli smučatuser posted image in sankatuser posted image . Pa kot zgleda nebo nič s tega. Te pa se bomo pač hodli kopat. Smo pa bli prejšnji vikend v termah zreče in sem bla malo razočaran, me je fi+ull zeblo.

No saj ne vem kaj naj še napišem. Upam da se še javim kaj pred novim leto al pa pred Božičem. Če pa ne pa vesele praznike.

Kje pa boste za Božič in Novo leto? Mi bomo pri mojih in seveda doma.

No papa se pišemo!!!

LP., Doroteja

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.12.2006 23:23:20   
2ursae
user posted image  ma res, če zdajle ne bom nič napisala, še cel teden ne bom user posted image

Kako ste? Mene se je danes pa čist prijelo praznično vzdušje, pa ne zato, ker diši po snegu (če sem odkrita, bi raj, da ga ne bi bilo. Se mi te sitnosti okoli transporta v snegu nič kaj ne dopadejo user posted image ), ampak ker smo postavili jelko, pa pekli piškote user posted image user posted image user posted image . Ta teden bomo še šli mal v Lj gledat lučke in štantke, pa bomo en dva tri globoko v predbožičnih pripravah.

Darila - z mojim sva naredila koledar s slikicami malega in to bova dala staršem in starim staršem, zraven pa kakšno bonboniero pa šrumfe z božičnim motivom. Po mojem bomo vsi zadovoljni. Anže bo dobil kaj od Lega, najbrž živalski vrt, poganjalec in dojenčka (ne tapravega, da se razumemo user posted image  - to bo še mal počakalo) pa morda še kaj, če nama bo v oči padlo, kar je, roko na srce, zelo verjetno. Mi2 z mojim bi si rada privoščila kamero, pa še ne veva, če bova lahko tak zalogaj zgurala skozi.

Drugače ni nič novega. Zrastel je sedmi zobek - spodnji desni kočnik. Ful hecn zgleda, k ima spodaj le enkice, pol je pa zraven en velik plac, kjer se bodo enkrat pojavile dvojke in trojke, pol tale osamelec, pa spet nič user posted image . Upam, da mi bo ratal kakšno fino fotko narest. Hodi že kar lepo, se res trudi, da bi prehodil čimveč.
Danes je bila na obisku sestrična z družino, in sicer ima dva fantka, pa se je tastarejši, ki ima 9'5 let, ful ukvarjal z Anžetom - ga šetkal naokoli, se z njim kobacal, se igral. Sem bila res pozitivno presenečena, ker ponavadi tolk stari fantje takih malčkov ne pogledajo dvakrat. Pa Anže je bil tud očaran nad njim user posted image .
Tud z navajanjem pri tašči je že boljše, ta teden sva skoraj ves čas previsela tam (se počutim kot v službi user posted image ) in se je že navadil, drug teden bo pa tud šže sam pri njej brez mene.

Ajdi, dost nakladanja, vprašanja:

doroteja, boščka Alina, pri vas pa res ni miru user posted image . Fajn, da bodo to tko hitro poštimali user posted image user posted image . user posted image  za zobeke.
Mi bomo za božični večer (upam, da nas bo kdo povabil na božično kosilo user posted image ) in za novo leto doma, Anže bo šel spat po predvidenem urniku, mi2 bova pa mal praznovala. Upam, da bova zdržala pokonci do polnoči user posted image . Tko sva ven iz žurov, da sploh ne veva, kako bi si zorganizirala, da bi se imela čim bolj fino ... upam, da ne bova zijala Tv ... zdej sva mal odvisna od nadaljevanke "Battlestar Galactica", ki jo imava na DiVXu, pa kar precej časa porabiva, da to gledava.

Ninočka, pri nas pliškoti niso neka uspešnica. Jih ima kar ene par, pa če mu rečeš npr. "moj moj medi", ga stisne k licu in malo poziblje, naslednji moment ga pa vrže stran in že šiba k drugi igrači user posted image . Fantovska nežnost pač user posted image .
Mi smo imeli tud dedka mraza v soboto pri nas na firmi, pa sta imela najprej 2 klovna predstavo in je anže kakih 5 minut kar gledal z odprtimi usti user posted image , pol mu je pa dojadilo in smo se šli šetkat naokoli. Pol smo pa ful dolgo čakali, da smo prišli na vrsto (klicali so nas kar na random, čeprav sem že pri parih primerih slišala, da kličejo najprej najmlajše, kar se mi zdi zelo smiselno) in seveda totaln jok, ko sem ga dala dediju v naročje. To je ujel uradni fotograf, tko da bomo imeli lep spomin user posted image . Dobili smo ful lep flis jopico+šal+rokavičke in tono sladkarij (teh ne odobravam najbolj, raj bi porabili sredstva za kakšno manjšo igračo).

Nika, seznam že imam, ja, ga bom kar poslala. Mal sem še čakala, če se bo še ktera javila, sam bom kar zaključila Tiste, ki so se javile, bodo pač gor, tiste, ki se pa niso in tiste, ki so izrecno rekle, da nočejo dat podatka, pa pač ne in tem tud seznama ne bom poslala.

teta beta, prstki v nos ... pri nas tega ni, najbrž bo pa tud to enkrat moderno, ko bo pogruntal user posted image

tery, samostojno hranjenje je kar ok, dosti bolj obvlada vilice kot pa žlico. S slednjo ima kar težave, ker je ne drži naravnost, ampak jo stalno suče, tko da se vse ven izlije. Čokolino še gre, k se fajn gor napopa, kaj bolj tekočega mu pa sama dam. Zelo rad je sam, mora imet pribor v roki in pacat in ko je tko zaposlen, mi dovoli, da mu dajem. Sem pa tud že prešaltala z plastičnega prbora na navadnega. je dobil za rojstni dan en tak lep komplet in uporabljamo kar tistega. Noža še ne, jasno user posted image .
Anže avtov ne porajta, je pa nor na šraufanje, vrikanje, odvijanje, zavijanje ... je bolj detaljno usmerjen, vse ga zanima, kako deluje in na kakšne prafaktorje se da razstavit user posted image . Naj naj igrača je orodje.

nočko, se beremo

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 20:48:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.