2ursae
|
ma res, če zdajle ne bom nič napisala, še cel teden ne bom Kako ste? Mene se je danes pa čist prijelo praznično vzdušje, pa ne zato, ker diši po snegu (če sem odkrita, bi raj, da ga ne bi bilo. Se mi te sitnosti okoli transporta v snegu nič kaj ne dopadejo ), ampak ker smo postavili jelko, pa pekli piškote . Ta teden bomo še šli mal v Lj gledat lučke in štantke, pa bomo en dva tri globoko v predbožičnih pripravah. Darila - z mojim sva naredila koledar s slikicami malega in to bova dala staršem in starim staršem, zraven pa kakšno bonboniero pa šrumfe z božičnim motivom. Po mojem bomo vsi zadovoljni. Anže bo dobil kaj od Lega, najbrž živalski vrt, poganjalec in dojenčka (ne tapravega, da se razumemo - to bo še mal počakalo) pa morda še kaj, če nama bo v oči padlo, kar je, roko na srce, zelo verjetno. Mi2 z mojim bi si rada privoščila kamero, pa še ne veva, če bova lahko tak zalogaj zgurala skozi. Drugače ni nič novega. Zrastel je sedmi zobek - spodnji desni kočnik. Ful hecn zgleda, k ima spodaj le enkice, pol je pa zraven en velik plac, kjer se bodo enkrat pojavile dvojke in trojke, pol tale osamelec, pa spet nič . Upam, da mi bo ratal kakšno fino fotko narest. Hodi že kar lepo, se res trudi, da bi prehodil čimveč. Danes je bila na obisku sestrična z družino, in sicer ima dva fantka, pa se je tastarejši, ki ima 9'5 let, ful ukvarjal z Anžetom - ga šetkal naokoli, se z njim kobacal, se igral. Sem bila res pozitivno presenečena, ker ponavadi tolk stari fantje takih malčkov ne pogledajo dvakrat. Pa Anže je bil tud očaran nad njim . Tud z navajanjem pri tašči je že boljše, ta teden sva skoraj ves čas previsela tam (se počutim kot v službi ) in se je že navadil, drug teden bo pa tud šže sam pri njej brez mene. Ajdi, dost nakladanja, vprašanja: doroteja, boščka Alina, pri vas pa res ni miru . Fajn, da bodo to tko hitro poštimali . za zobeke. Mi bomo za božični večer (upam, da nas bo kdo povabil na božično kosilo ) in za novo leto doma, Anže bo šel spat po predvidenem urniku, mi2 bova pa mal praznovala. Upam, da bova zdržala pokonci do polnoči . Tko sva ven iz žurov, da sploh ne veva, kako bi si zorganizirala, da bi se imela čim bolj fino ... upam, da ne bova zijala Tv ... zdej sva mal odvisna od nadaljevanke "Battlestar Galactica", ki jo imava na DiVXu, pa kar precej časa porabiva, da to gledava. Ninočka, pri nas pliškoti niso neka uspešnica. Jih ima kar ene par, pa če mu rečeš npr. "moj moj medi", ga stisne k licu in malo poziblje, naslednji moment ga pa vrže stran in že šiba k drugi igrači . Fantovska nežnost pač . Mi smo imeli tud dedka mraza v soboto pri nas na firmi, pa sta imela najprej 2 klovna predstavo in je anže kakih 5 minut kar gledal z odprtimi usti , pol mu je pa dojadilo in smo se šli šetkat naokoli. Pol smo pa ful dolgo čakali, da smo prišli na vrsto (klicali so nas kar na random, čeprav sem že pri parih primerih slišala, da kličejo najprej najmlajše, kar se mi zdi zelo smiselno) in seveda totaln jok, ko sem ga dala dediju v naročje. To je ujel uradni fotograf, tko da bomo imeli lep spomin . Dobili smo ful lep flis jopico+šal+rokavičke in tono sladkarij (teh ne odobravam najbolj, raj bi porabili sredstva za kakšno manjšo igračo). Nika, seznam že imam, ja, ga bom kar poslala. Mal sem še čakala, če se bo še ktera javila, sam bom kar zaključila Tiste, ki so se javile, bodo pač gor, tiste, ki se pa niso in tiste, ki so izrecno rekle, da nočejo dat podatka, pa pač ne in tem tud seznama ne bom poslala. teta beta, prstki v nos ... pri nas tega ni, najbrž bo pa tud to enkrat moderno, ko bo pogruntal tery, samostojno hranjenje je kar ok, dosti bolj obvlada vilice kot pa žlico. S slednjo ima kar težave, ker je ne drži naravnost, ampak jo stalno suče, tko da se vse ven izlije. Čokolino še gre, k se fajn gor napopa, kaj bolj tekočega mu pa sama dam. Zelo rad je sam, mora imet pribor v roki in pacat in ko je tko zaposlen, mi dovoli, da mu dajem. Sem pa tud že prešaltala z plastičnega prbora na navadnega. je dobil za rojstni dan en tak lep komplet in uporabljamo kar tistega. Noža še ne, jasno . Anže avtov ne porajta, je pa nor na šraufanje, vrikanje, odvijanje, zavijanje ... je bolj detaljno usmerjen, vse ga zanima, kako deluje in na kakšne prafaktorje se da razstavit . Naj naj igrača je orodje. nočko, se beremo