Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 15.12.2006 8:44:50
|
|
|
|
teira
|
ČESTITKE POOPSIE jooj kako sem vesela, pa moja tud, ker prihaja še en prijateljček . Punce zdaj pa "AKCIJA" še vse ostale En velik in lep pozdravček od Teire in .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 15.12.2006 11:07:43
|
|
|
|
Elysabeth
|
Vsem skupaj najprej en lep pozdravček! Se vam pridružujem, saj sem z današnjim dnem tudi jaz uradno postala decemberka - danes zvečer dobim prvo injekcijo. Juhu!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 15.12.2006 11:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
takole se počutim danes....nebesa Hvala vsem puncam za izrečene lepe želje, res sem vam hvaležna iz srca. Hvala za vso podporo, ki sem jo prejemala odkar sem na tem forumu, res ste enkratne. Ko nisem mogla z nikomer govoriti sem se lahko zmeraj obrnila na vas in to mi je dajala moč za naprej ....vsem en veliiiik od mene in moje !!!! MIŠEK, sploh mi ne rabiš govoriti, predobro vem kaj misliš in to je zame najbolj pomembno. Ti svojo eneregijo čuvaj zase in svoja jajčka. Moje pestke so itak v akciji in pripravljene nate . Drži se in hvala kapica, moja sonosečka hvala za lepe želje in hvala za pestke, ker si jih ziher držala do onemoglosti . Ja en srček je ampak tako kot si rekla, ta bo ljubljen za dva ali pa tri ali pa štiri Zdej je pa konec skrbi, samo še uživanje in veselje. To so res najlepši prazniki, ever ti pa se čuvaj in pazi na svojega . teira še ena moja sonosečka , kako lepo je reči tebi tako kot zmeraj hvala za vso podporo in besede...pomagaš mi in me miriš in kregaš kadar sem preveč dramatiziram , hvala ti za to . Saša, tebi pa lahko rečem da le pogumno naprej, bodi takšna kot si, vesela in polna optimizma in kmalu boš spoznala ta občutek, verjemi. Jst navijam zate z vsem . Niovi, hvala . Stiskam pestke da se kmalu pridružiš meni, teiri in kapici Vsem ostalim puncam pa veliko veliko sreče in ne obupajte ! poopsie
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 15.12.2006 13:30:35
|
|
|
|
teira
|
Se pridružujem Poopsinim besedam. Punce ne obupat, kmalu bo tudi vaš dan . Mišek, Niovi in ostale Velik vsem.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 15.12.2006 14:13:29
|
|
|
|
siskamiska
|
Poopsie za tvojo pikico. Si me zelo razveselila. No saj smo vse punce tako stiskale pestke da je že moralo ratati . Še enkrat ISKRENE ČESTITKE od mene, mojga možeka in najinih dveh čmrlov . Sedaj se pa pazi in se ne naprezaj. No vidiš, pa se bova res lahko skupaj sprehajale po Tivoliju . Mišek, tudi zate držim , da bo vse tako kot mora biti. Sem nekje prebrala da so štorkle zelo radodarne decembra. Upam da se ti bo počutje hitro izbolšalo, mogoče je pa to zato da se boš kar že v naprej pripravla na slabosti v nosečnosti . Vsem puncam ki še čakate na vam želim da to čimprej ugledate. To so moje novoletne želje za vse vas.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 15.12.2006 18:58:22
|
|
|
|
kapica
|
Hej pupike ! Elisabeth cestitam za dober start, naj bo prva spika cimmanj boleca . In seveda ti zelim cimvec poguma in pozitivnih misli v boju za tvojo pikico . Poopsika, se pa prav vidi iz posta kako si vesela in srecna, pomirjena in zadovoljna, te je bilo lepo brebrati in da si barve prinesla na forum. Izgleda res super, rabimo vec taksnih sporocil .Upam da ne zameris ker jaz tudi malo barvam, upam da bomo to moznost veckrat uporabile, ker res lepo zgleda, polno zivljenja. Misek, ne se mucit in sedet za racunalnikom in cvekat. Da te ne bom skregala zakaj ne ostanes v postelji ce se tako slabo pocutis. Ti, ti, ti... Ti pocivaj in pocivaj in misli na sebe in ne na nas forumke, me te bomo ze pocakale, misli so pa vedno pri tebi. Tako da prosim daj mi obljubi da bos pridna in ubogala in ostala v postelji dokler se ne bos pocutila bolje. A sva zmenjene ? Siskamiska, teira, vaju je tudi lepoprebrati, sonosecke . Upam da je pocutje dobro, tako kot pri meni . Jaz sem danes z sefico uredila, da dobim se vec dopusta, to pomeni da bom doma praznovala ne samo bozic, temvec tudi novo leto. Hura!hura!hura! Ze komaj cakam, res. Moja pikica in jaz se v redu pocutiva, jaz lepo telovadim zraven, tako da je vse v najlepsem redu . Pozdraveck punce in lep vikend vam zelim!
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.12.2006 5:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jawohl, basolutno Kapica, aja pa sem že spet na RR . ok že šibam nazaj v posteljo , se vidimo oz beremo čez kak teden, ker se bom najbrž takrat že bolje počutila, če pa bo uspelo pa čez kaka 2 meseca pa pupe, jutri držite pesti, ne že danes, da se bojo jajčka lepo razvijala, jutri pa da bo čim manj bolelo. srečno tudi vsem ostalim aja kapica in ti mislila, da se ne bi pršla poveselit s poopsie , jok brate odpade, naj mi je še tako slabo in grozno, bom prilezla po štirih do računalnika, da se veselim s poopsie in vami
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.12.2006 16:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica ti kar barvaj, meni je ful všeč . Res sem srečna in vesela, da lahko vse to delim z vami kako se pa ti kja počutiš? že kakšna slabost? še kaj špika? siska hvala ti za lepe želje, vedno sem vesela ko se pojaviš in kaj lepega napišeš zgleda, da se bova res po tivoliju sprehajale,komaj čakam MIŠEK moja zlata , moji misli so že itak cel teden pri tebi in jst držim pestke skoz in veomer ampak jutri si bom pa zažgala dlani tok bom stiskala . Jst vem,d a se boš jutri zbudila z nasmeškom, ko ti bodo povedali da so našli jajčka in ko mi boš sporočila novičko bom delala prevale in slate, moja pa tudi, ker se vedeli novega prijateljčka drži se moja zlata pupa, vso srečo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.12.2006 9:40:25
|
|
|
|
kapica
|
Misek, se kr mislim na tebe. Glede na to, da je cas pri tebi naprej, si ze doma in ze ves dobro novicko . Navijam Misek, navijam , samo cakam da poves koliko je bilo jajck. Danes je tvoj dan . Poopsie, meni gre v redu, veselim se ze jutrisnjega UZ, da vidim kako velika je ze pikica. Sedaj bo ze kr nekaj . Drugace pa nimam posebnih tegob, spodaj me precej tisci, sploh ce dlje sedim, sem tako napihnjena, da mislim da me bo razneslo. Pa prebava, oz. vetrovi me fejst muciji. Ja kaj cemo, vse bomo preziveli . Pa ti, srecka nosecka, a? Sibam popoldan v sluzbo, ne gre drugace, je treba delat .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.12.2006 10:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vsem za pestke , kapica in poopsie zlati sta, ne samo zlati ampak diamantni
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.12.2006 10:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim,da si srečna.Celo jutro čakam tvoje novice.A boš kaj več povedala,ali boš kar skakala?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.12.2006 12:45:29
|
|
|
|
buškica
|
Jutri je pa moj dan. Komaj čakam, da izvem kako pridna kokošk sem. držite pestke še zame. Mišek poročaj. Ostalim nosečkam in ne nosečkam pa lp
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.12.2006 16:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, naj ti še enkrat sporočim:tako sem srečna, da ti ne znam povedati..tako sem mislila nate , moja zlata pupa, ti si vredna vsega, ne zahvaljuj se, to počnejo prijatelji kapica tudi tebi ..moji, moji sta...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.12.2006 17:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
buškica jutri pa so zate stisnjene pestke . da boš taka mene boliko satan vse. ampak bom še to pretrpela, vse za pikice , tudi ti jutri stisni zobe in misli na svoje pikice, ki te čakajo. Bodi korajžna in močna in pokaži strahu in bolečinam grem v mižule, nočko pupe
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 8:47:05
|
|
|
|
Saša27
|
Dobro jutro vsem skupaj. Na hitro se javim, da povem, da sem danes bolj , grlo me boli, kiham, kašljam, glava boli, z eno besedo: prehlad. Kako ste kaj naše nosečke, upam, da brez slabosti . Pa ostale bodoče nosečke??
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 10:21:48
|
|
|
|
Liya
|
Punce pozdravljene vse po vrsti,upam da se me še malo spominjate, res da se bolj malo javim pa vseeno... Kako ste kaj? No zdaj pa je že čas da tudi vam sporočim veselo novico, namreč po dolgom času sem zagledala + Veste kolk sem srečna. Pa nekaj bi vas rada prosila a ima mogoče katera kakšno domiselno vabilo za abrahama. Hvala že v naprej Lp
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 11:06:50
|
|
|
|
Saša27
|
Estara76, čestitke za plusek, pa zdravo ti želim.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 11:34:02
|
|
|
|
buškica
|
Pozdravljene, Pa sem iz pregleda. Moji foliklčki so bili veliki 14-16 mm, tako da imam v sredo še enkrat UZ. me pa vse boli in trebuh je tak, kot da bo ravnokar eksplodiral.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 11:43:48
|
|
|
|
siskamiska
|
Bravo Mišek , no vidiš arabci niso od muh, Mohamed je pa car . Estera isktene čestitke tudi tebi za . Čuvaj sebe in svojo pikico. Lepo nosečnost ti želim. Kapica komaj čakam da napišeš koliko je pikico že velika, sigurno je pravi korenjak. Poopsie ful ful sem vesela, res mi je v veselje brat da je konec leta tako uspešen za skoraj vse punce. Saša čim prej se pozdravi, ker bo kmalu sneg in se bo res začel tapravi veseli december. Buškica držim zate za čim več jajčk. Jaz imam pa jutri drugi pregled, komaj čakam da jih spet vidim in da dobim materinsko knjižico, pol bom pa taprava .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 11:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Estera najprej tebi vse čestitke za . bodi še naprej srečna in naj te spremlja zdrava nosečnost. Punce hvala še ostalim za lepe želje, ampak po vsej radosti včeraj, sme danes kar mal potrta. Včeraj sem pridelala za celo fuzbalsko moštvo celic. Bilo jih je 15. Ja 15 in danes sva izvedela, da jih je večina spet bila zanič, nezrelih. 4 celice so se celo razvijale, s tem, da se je ena končala. 3 pa so še zaenkrat lepo razvijajo, je pa šele prvi dan, tako, da tudi te lahko končajo tako kot una ena. . Mal me je stisnilo , če glih še zmeraj upam na najboljše in da jutri ko grem na ET bom vseeno ratala nosečka, pa če tudi za samo nekaj dni . Punce lepo vas prosim držite še naprej močne pestke za moje pikice, da bojo še naprej se lepo razvijale in da ne bom jutri doživela šok, ko mi bojo rekli, da ni več nobene pikice . Vem da moram pozitivno mislit, ampak zdaj to več ni v mojih rokah, ampak zdaj morajo pikice ostat močne in bojevnice da preživijo, ve in jaz pa jih lahko z močnimi petskami samo spodbujamo. ko že enkrat misliš, da se ti je končno sreča nasmehnila in da je šlo vse ok, pa zgleda da bi bilo preveč lepo, da bi bilo res .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 12:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira Siskamiska Bety Kapica Sisy Poopsie Estera Saša postopek- januar Maza postopek-januar Niovi postopek- januar Ninika postopek- januar Neža postopek- januar Mojca Mekeke postopek- januar Pikovit Buškica postopek 16.11. Taja postopek-januar/februar Uršulca Tobika Ješa postopek- december Pika postopek- december/januar Anabanana Elisabeth Mišek postopek- december Vsem en kup močnih pestk in velik sreče pri
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 18.12.2006 12:14:41 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 12:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mišek jaz bom močno držala pesti za tvoje pikice.Od srca ti želim,da ti jutri uspe.Boš videla,da ni bilo vse zaman.Vem kako se počutiš,ampak vedi,da nisi sama,da smo tukaj zato,da ena drugi stojimo ob strani. Malo se stisni k možeku in videla boš,da bo bolje.Glavo gor in z optimizmom čakaj jutrišnji dan.V mislih bomo s teboj!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 12:26:54
|
|
|
|
Saša27
|
Mišek moje peske so močno skupaj zate in tvoje celice , je pa že to dober znak, da si jih sploh kaj imela, pa saj veš kako je, važna je samo ena, da boš lahko cartala. Kdaj pa imaš jutri ET, da bomo lahko še posebej takrat držali pesti
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 13:14:39
|
|
|
|
Liya
|
O mišek,mišek veš da bo tudi zate enkrat posijalo snce boš videla No pa setudi jaz pridružujem pestkam,veš močne,močne bojo saj jih rabiš a ne? No pa vso srečo jutri na ET
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 18.12.2006 13:15:24
|
|
|
|
Liya
|
Sory sem mislila da imaš že jutri ET
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?