kapica
|
Niovi, zal nimamo druge moznosti kot cakat,ampak kot sama pravis, gre hitro naokoli . Pikovit, joj, pa ne zdaj zobobol, ko gres na dopust. Jaz mam tudi take probleme, skoz mam nekaj za delat, pa boli, tako da se mi zdi da se zobarja nikoli ne bom resla. Upam da bos prisla jutri na vrsto in se bo dalo nekaj narediti, da gres lahko v tople kraje . Buskica, upam da bo jutrisnji Uz kaj boljsi in se bos lahko zacela spikat . Mekeke, jaz sem tudi imela tezave z M po postopku, dva, tri cikluse, potem je bilo pa dobro. Glede napihnjenega trebuha, sem ga jaz tudi imela, ampak nic bolecine in nic. Tako da ce mislis, da nekaj ni v redu, pojdi raje k zdravniku. Jaz sem ze prava nosecka, znaki so precej ocitni. Me doli ves cas nekaj spika, cuka, vceraj sem imela se lahke krce, vzdusje se mi spremeni v trenutku, kr naenkrat bi se lahko zjokala brez razloga. V sluzbi mi sploh ni za bit, ceprav me vsi pazijo. V glavnem sem trenutno velika tecka, pa se vreme je tako, pa se glava me boli skoraj cel cas. Jao, a vidite kako sem tecna? Najboljse da grem spat za par ur, mogoce bo takrat boljse .