kapica
|
Misek, tako kot so druge ze rekle, potrpi se malo, saj nimas vec dalec. Glavoboli so huda stvar, vem, ni kaj, v tem primeru je najboljse pocivat, v miru, braz zvoka in kaksno hladno krpico na glavo. Sicer pa to ze pocnes, a ne? Joj, pa se noga zraven, a si mogoce kako drugace spiknila? Ali pa je to taksen stranski ucinek, da bula tako dolgo ostane. Ce te srbi, naredi mrzel obkladek, pomaga, ali pa namazes mesto pika z kaksno kremo proti alegijam, to tudi malo zbija srbenje. Saj bo, jaz te vzpodbujam se naprej, ceprav vem da imas pocasi ze vsega vrh glave, ampak su ze skoraj na cilju draga Miska . Poopsie, haj! Ja samo da je vse v redu, o kaksnih izcedkih govoris? Upam da ne o krvi, temvec kaj drugega, kaksno vnetje mogoce,kaj pa vem? A v cetrtek je ze UZ? Uuiiii, jaz tudi ze komaj cakam, da poves kako lepo plavata dve bebici . Tudi tebi lahko samo recem, da moremo potrüet, ni druge. Pa saj smo rekle vse za nase pikice, a ne . Ti kr ostani v postelji in pocivaj ce ne gre drugace, mene pac vedno skrbi, da je kaj slo narobe, ce se en oglasis. Vazno da si se nosecka, vse drugo je nepomembno . Zgleda da sem jaz edina nosecka, ko se kr v redu prenasam vse skupaj oz. me se ni napadlo v tako hudi obliki kot vas ostale. Hura za mene . Danes je tudi bil dober dan, cas pa tako hitro mine, jutri bo ze osem tednov . Neverjetno res, se malo pa bomo ze drzale svoje bebice, a ne pupe? Cau cau, .