|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
12.12.2006 10:10:56   
Saša27
Jutro pupike.

Kot vidim, ste bile že danes pridne. Mišek, potrpi, vse je za user posted image , že komaj čakam tvoje dobre novičke.
Vidim, da se je včerja javila tudi naša dvojna mamica Siskamiska, pa naša Kapica s svojim korenjakom (korenjakinjo).
Poopsie, saj bo kmalu tvojih težav konec, pravijo da do tretjega meseca, še malo zdrži pa boš lahko zares uživala v nosečnosti.
Mekeke, ti pa praviš da te išijas daje, ubožica, upam, da bo hitro minilo.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
12.12.2006 11:00:41   
buškica
Samo en dan ne pogledam na RR, pa ne morem vsega prebrati, ker ste tko pridne.

Ja, Neža, jaz sem tista buškica. Res se trudiva od septembra 2004. Tudi jaz sem v dolgem postopku, z suprafktom in gonalom trenutno.

Jaz se od sobote  poleg suprafakta šipkam tudi z gonalom. V ponedeljek imam UZ, da vidim, če sem pridna kokoška. Je pa res, da ko dobivaš dve inekciji na dan, kmalu zmanjka prostora. Sem suhica, pa so me same kosti. user posted image

Mišek, kako daleč si s špikami?

Pa naše nosečke? user posted image

Pridne bodite in se tipkamo.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
12.12.2006 14:19:06   
teira
čau punce

vidim oz. berem, da ste zelo pridne user posted image  user posted image  user posted image  . Špikanje res ni prijetna stvar, ampak ko ti prinese pozitiven rezultat, garantiram, da se vse pozabi user posted image . Najhujši so glavoboli in močno špikanje v jajčnikih. Pri meni so se še kg pokazali. Eh ni kaj, babe smo trdožive in nič nam ni težko prebolet in prebrodit user posted image user posted image user posted image .

Mišek drži se, pojdi na svež zrakec, morda ti bo pomagalo. Držim pesti, da se bo vse trpljenje tokrat poplačalo   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vse ostale nosečke in bodoče nosečke pa SREČNOuser posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
12.12.2006 17:02:31   
kapica
Misek, tako kot so druge ze rekle, potrpi se malo, saj nimas vec dalec. Glavoboli so huda stvar, vem, ni kaj, v tem primeru je najboljse pocivat, v miru, braz zvoka in kaksno hladno krpico na glavo. Sicer pa to ze pocnes, a ne? Joj, pa se noga zraven, a si mogoce kako drugace spiknila? Ali pa je to taksen stranski ucinek, da bula tako dolgo ostane. Ce te srbi, naredi mrzel obkladek, pomaga, ali pa namazes mesto pika z kaksno kremo proti alegijam, to tudi malo zbija srbenje. Saj bo, jaz te vzpodbujam se naprej, ceprav vem da imas pocasi ze vsega vrh glave, ampak su ze skoraj na cilju draga Miska user posted image .

Poopsie, haj! Ja samo da je vse v redu, o kaksnih izcedkih govoris? Upam da ne o krvi, temvec kaj drugega, kaksno vnetje mogoce,kaj pa vem? A v cetrtek je ze UZ? Uuiiii, jaz tudi ze komaj cakam, da poves kako lepo plavata dve bebici user posted image user posted image . Tudi tebi lahko samo recem, da moremo potrüet, ni druge. Pa saj smo rekle vse za nase pikice, a ne user posted image . Ti kr ostani v postelji in pocivaj ce ne gre drugace, mene pac vedno skrbi, da je kaj slo narobe, ce se en oglasis. Vazno da si se nosecka, vse drugo je nepomembno user posted image .

Zgleda da sem jaz edina nosecka, ko se kr v redu prenasam vse skupaj oz. me se ni napadlo v tako hudi obliki kot vas ostale. Hura za mene user posted image . Danes je tudi bil dober dan, cas pa tako hitro mine, jutri bo ze osem tednov user posted image . Neverjetno res, se malo pa bomo ze drzale svoje bebice, a ne pupe?

Cau cau, user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
13.12.2006 11:12:39   
Anonimen
kapica, ojlauser posted image
moji izcedki so se začeli pojavljati v petek in so  rjavkasti, potem rumenkasti, v glavnem nič dobregauser posted image ..tudi jst upam, da se "samo" kakšno vnetje. Ne morem se več sekirati, sem se preveč sedaj samo čakam na jutri.
Me pa spremlja ves čas zvijanje v trebuhu in špikanje..ah kaj pa vem, po moje se mi že malo meša...jutri si bom na jasnem, hvala bogu, ker ne zdržim več.

Sem pa zelo vesela zate, da se tako dobro držiš in da nimaš nobenih težavicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
13.12.2006 11:41:59   
teira
Poopsie,  Kepica in Teira.....srečke user posted image  user posted image  user posted image  vneto navijamo še za vse ostale, ki bodo kmalu v našem klubu.

Poopsie srečno za jutri in brez panike. Vse bo v redu user posted image user posted image user posted image . Pa naj user posted image  čuva tvoji pikici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
13.12.2006 12:02:55   
Anonimen
halo pupe, vsem en velik user posted image in šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teira kako lepo, da se nam končno mal pogosteje javljaš. Še zmeri mi pa ni jasno kakšno sporočilo si mi pustila, res ga nisem dobila. No ja v glavnem, da se nam javljaš, da je vse ok s tabo in tvojim otročkomuser posted image

jaz sem čist povožena, napihnjena, zaspana, z glavoboli..... Napihnjena sme tako, pa špika me, najhuje je pa da se ne morem normalno vsesti. Počutim se dejansko kot po punkciji, ko imaš tam dol vse razbolelo. Upam samo, da bo kaj dobrega iz tega. Poopsie jutri bove skupi na UZ, tadi jaz sem čist neučakana in na trnih. Vendar bom jaz že končala, ko boš ti še sladko ajala. Danes ponoči sem se zbudila in s emije kar bledlo, sploh nisemmogla vklopit na normalne misli, sploh se nisemmogla zavedat kaj je res in kaj ne, tolk sem bila v blodnjah, da sem jim celo verjela, čeprav sem bila čist zbujena in šla še na WC. Pa slabo mi je bilo do amena. Da ne govorim o slabostih čez dan. Določena hrana mi želodec obrne. Marijamatibožja sma naj bo kaj dobrega iz tega, ker me je že ornk strah. Folikli so, sam naj še bojo polni dobrih jajčov

tolk o meni, zdaj pa grem nazaj počivat, ker zelo težko sedim.

vsem ostalim, hvala da vas skrbi zame, hvala za vse želje in tudi ostalim pupam, ki so v postopku vso srečo, naj nam bo božiček in dedek mraz naklonjenuser posted image user posted image

Poopsie user posted image user posted image user posted image

Kapica čuvaj še naprej tako pridno svojo pikicouser posted image .

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
13.12.2006 13:22:11   
Anonimen
teira, kaj naj ti druga rečem kot hvala, ker me že ves čas spodbujaš in misliš nameuser posted image . Čuvaj svojouser posted image !!

tebi MIŠEK pa zmeraj tako kot vedno držim najmočnejše pestke kot jih sploh lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako kot si rekla jutri bova skupaj trepetali.
Naj ti tokrat posije sonček in najbolj an svetu ti želim, da končno prejmeš dobro novičko, da so tvoji folklči lepi, zreli in polni jajčkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj bo jutri lep dan za naju obeuser posted image user posted image user posted image .
Jst imam UZ šele ob 16.15 tko, da bom še celo jutro doma tko da prosim sporoči mi kaj boš izvedela.
Tudi jst slabo spim, se zbujam, razmišljam, se veselim potem me je strah, v glavnem mislim, da čutiva podobno in upam, da bova jutri obe zelo zelo srečni.
Srečno, draga mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
13.12.2006 14:10:06   
Saša27
O Poopsie in Mišek, za vaju je pa jutri zelo lep dan, a ne?

Poopsie, ti boš prvič vedela svoji pikiciuser posted image , še prej boš pa ti Mišek, videla OGROMNO foliklovuser posted image , ki bodo sigurno vsi polni prečudovitih celicuser posted image .

Držim za obe ogromne pestke jutri, da bo vse OK.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
13.12.2006 19:06:14   
kapica
Teira res lepo da se malo oglasis, je lepo prebrati dobre novicke od stare borke user posted image .

Sasa, kako je v sluzbi, a si ze kaj v praznicnem vzdusju, verjetno komaj cakas da pride januar, a ne?

Misek in Poopsie, jutri pa mislim na vaju z svetlobno hitrostjo in drzim pesti kolikor se bo najbolj dalo. Vesele novicke bom pa lahko komaj zvecer prebrala, tako kot danes. Upam da bo vse v redu, vem da je napetost pri obema ogromna, zato se toliko bolj mislim na vaju. Srecno user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
13.12.2006 23:14:10   
Niovi
Držimo pesti za Mišek in Poopsie user posted image , pa teira nas je prišla pozdravit user posted image .... punce jutri mislimo na vas.
Kapica tebe je prav užitek brati, ko uživaš kot user posted image ...no saj bomo kmalu za teboj.

Vsem ostalim user posted image

...ponavadi nisem prva jutranja, pač pa zadnja večerna v dnevu user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.12.2006 6:10:53   
Anonimen
dobro jutro pupike user posted image

evo moj UZ je za mano, zaenkrat vse ok, imam tudi eno cisto, za katero pa upam, da ne bo delala problemov. Bolečine zaradi nje in foliklov pa itak čutim. Še nekaj špik pol pa punkcija. tokrat pod rahlo narkozo. sva vprašala, če lahko brez, pa kljub temu, da je v začetku rekel, da ja, pa zdaj ni hotel popustiti. In tako bom cel dan preživela v bolnici, samauser posted image , ker tle možek nima kaj delat zraven, še najmanj pa da je ob tebi ob punkcijiuser posted image . tako, zdaj pa še zajtrk, pa sprehod, pa počivat. Ker še zmeir nisem ta prava. Punce hvala za pestke in prosila bi, da še kar naprej pridno stiskate ne samo za naju s poopsie, amapak tudi za ostale pupe, ki so v postopku. buškica in ješa poročajta kako napredujeta.

Poopsie  zdaj so lahko moje misli, še bolj usmerjene k tebi in moje pesti so še lahko bolj stisnjene zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj ti danes UZ pokaže neki najlepšega v življenju, neki, kar ti bo izvabilo najširši nasmeh na svetuuser posted image in hkrati najdebelejše solze kar si jih točila, SOLZE SREČEuser posted image . Danes naj bo samo tvoj dan, dan tvojih pikicuser posted image user posted image user posted image

Kapica a ti pa spet non stop v službi. No sam da te vsaj šparajo in te preveč ne matrajo. Dinarčke itak moraš mal prislužit, ker bo treba kmalu gledat za posteljko, pa vozeka, pa oblekce, pa dudike, pa pleničke, pa.....................

Saša, kaj zdaj se je tvojauser posted image vlila al še ne ? al sem jaz kaj spregledala?

Mekeke kako pa tvoj išias? a so ti ga kaj omilili, je že kaj boljšeuser posted image

Niovi in ostale en velik user posted image in uživajte v zadnjih dneh pred prazniki. Jaz sploh nimam občutka, da je december in kmalu božič in nov letuser posted image . Naj vas vse zasuje snegec pegec, da boste vsaj ve v decemberskem vzdušjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.12.2006 7:53:06   
Saša27
Dobro jutro Mišek!

Bravo za tvoje foliklčkeuser posted image , pa res, koliko pa jih je videl??? Pa škoda, da te sedaj poleg hormonov pa še cista matrauser posted image , saj bo vse vredu, ti se kr spomni, da te v rojstni deželici podpira ogromno sotrpink in pa seveda že tudi nosečk, vse držimo ogromne pesti zate, vse bo vredu.

No sedaj je pa Poopsie na vrsti, že komaj čakam, da bom jutri prišla v službo, odprla forum in prebrala kako je Poopsie gledala na ekranu, prvič v svojem življenju svoji pikici.

No pupe, kako se vam dopade nova preopleka (barva) foruma, meni osebno je zelo všeč, modra je moja barva.user posted image

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 14.12.2006 7:57:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.12.2006 8:34:21   
Saša27
Aja Mišek, ti sprašuješ kako je z mojo M, ja prišla je v petek popoldne, tiho brez napovedi, in tako je tudi odšla v nedeljo, punce, to se mi pa še ni zgodilo, da bi imela M tako kratek čas, se je moj možek hecal, da sem dobila vikendM

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.12.2006 8:56:29   
Anonimen
Dobro jutro moje pupikeuser posted image

Danes sem bolj zgodnja, ponoči z dragim nisva kaj dobro spala, jst nisem zatisnila oči...očitno so zivčki naredili svojeuser posted image .
Danes samo čakam na 16.15, da otpeketam k Rešu in da spoznam svoje pikice...user posted image .
Rada bi se vam zahvalila za vso podporo in lepe želje, ki ste mi jo izkazale, to mi veliko pomeni sploh pa sedaj, ko je strah tako zelo prisoten.

kapica, hvala, ker misliš na naju z MIŠEK in stisni pestke, jst jih tako zelo potrebujemuser posted image . Tako rada te beremuser posted image

Saša tebe je zmeraj tako lepo bratiuser posted image , hvala, ker misliš name in ker zmeraj tako lepo napišeš, da se moram nasmejatiuser posted image . Super siuser posted image

MIŠEK, tebi sem že vse napisala in naj ti še enkrat rečem, da močno mislim nate in čakam na nedeljo, ko mi boš sporočila da so jajčka zdrava in lepauser posted image user posted image user posted image . Verjamem v tvoj uspehuser posted image . Najlepša hvala, ker me že ves teden spodbujaš, pošiljaš lepe misli in me tolažiš..ne vem kaj bi brez tebeuser posted image user posted image !!!

Punce držite se in močno močno upam, da boste vse kmalu user posted image !!

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
14.12.2006 10:00:01   
teira
Punce dobro jutro!!!!

Mišek sem tako vesela zate user posted image  user posted image  user posted image . Upam, oz. sem prepričana, da bo tokrat  sreča na tvoji strani in na strani vseh, ki še čakate na najlepši dan user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image .

Poopsie pogumno naprej. Sprosti se , pojdi na sprehod, da si skrajšaš čas. Držim močne pestke, tako kot vse ostale punce, ker danes boš prvič zagledala svoji user posted image  user posted image

Kapica ti pa samo tako naprej. Čuvaj svoj zakladek user posted image

Lep dan in naj bo za vse nasmejan user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
14.12.2006 14:20:23   
siskamiska
Bravo Mišek , še malo, še malo, pa bo finish muk in potem se bo začelo najlepše obdobje. Čestitke za folikelčkeuser posted image user posted image user posted image .

Poopsie držim pesti zate da zagledaš nekaj najlepšegauser posted image .

Tiera in Kapica, sem vesela da se dobro počutita. Pri meni se stanje izboljšuje, slabosti so se zmanjšale, trebuh pa rasteuser posted image user posted image .

Ostalim puncam želim čim več jajčk in user posted image user posted image .

Srečkauser posted image

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
14.12.2006 16:05:51   
JEŠA
No pa je že popoldan,...

Že celi dan se odpravljam, da vam napišem kako je stanje pri meni,....ma mi ne rata in ne rata.....

No pri meni gre zdej zares. user posted image mi je malček ponagajala in mi je zamujala... Mogoče so živčki, ker imam v torek zagovor diplome. Danes je prišla user posted image  in sem kar vesela, ker jutri začnem postopek, in v sredo po diplomi imam prvi UZ.

Malo mi je vse čudno, ne vem kako bodo zgledali ti piki inekcij,...ma bomo preživeli. Malček me je le strah punkcije.

Mišeke13 še malo pa bo..... Držim pesti.Super,.. Poopsie čez pol ure imaš Uz in boš videla svojo user posted image  ali celo user posted image user posted image .....

Vsem ostalim user posted image , želim veliko sreče, zdravlja in lepe user posted image ,...ostalim pa, da se jim čimprej pridružimo in dakmalu zagledamo magični user posted image user posted image ...

Lep dan, JEŠA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
14.12.2006 18:01:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes sem videla srček moje zlate pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image punce ne znam opisati občutka, ko vidiš kako bije srček, kako utripa..nekaj najlepšega!!

Hvala za vse pestke in lepe željeuser posted image

(odgovor članu JEŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
14.12.2006 20:12:02   
kapica
Uuuuuiiiiiii, danes pa samo lepe novicke user posted image user posted image .

MISEK bravo za tvoje foliklcke, da so tako pridni in delavni. Super res, tako sem vesela, to pomeni da so tudi nase pestke malo pomagale, a user posted image ? Sicer sem ti pa vse drugo ze napisala, brez skrbi, moje pestke so se naprej zate v pripravljenosti.

POOPSIE tebi tudi cestitke za tvojo pikico user posted image . A ne kako je to lepo gledat bitje srcka user posted image user posted image user posted image . Si napisala v ednini, to pomeni da je ena pikicauser posted image ? Juhu, bo pa ta eden dobil vso tvojo energijo in ljubezen. Sedaj pa se sprosti in uzivaj v nosecnosti user posted image .

JESA pri tebi je pa guzva vidim. Dve tako pomembni stvari se naenkrat dogajata. Najprej cestitke da si ze pri diplomi in drzim pesti, da bos uspesno zagovarjala, pa javi kako je bilo.
Glede postopka pa, nic se en boj pikice, mogoce se bojo poznale, mogoce ne, pa to je tudi najmanjsi problem, a ne? Dokler pride bebica na svet bojo ze izginile user posted image .

user posted image SASA, taksen vikend M se jaz tudi nisem imela, pa sem si jo velikokrat taksno zelela user posted image . Ja kaj ces, takrat ko nekaj hoces, ne gre.

Jaz sem bila danes v soli, smo imeli neko predavanje, jutri pa spet sluzbica naprej. V ponedeljek imam spet UZ, da vidim ce pikica lepo raste , v torek pa grem domov v slovenijouser posted image . Prvic bom bozic praznovala doma z druzino, odkar sem v tujini. Cudovito.

LP punce, user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
14.12.2006 23:23:45   
Niovi
Poopsie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uživaj v svoji sreči.
Mišek, držimo pesti in za tvoje folikelčke user posted image user posted image user posted image  tole bo Mohamed zrihtal 1,2,3 user posted image
siskamiska, ze cist taprava user posted image , lepo prebrati user posted image , Kapica, srečno pot domov in vesele praznike želim, sploh pa zdaj ko vas je že več user posted image
Ješa, saša, buškica in ostala dekleta pa predvsem vero vase in v naše user posted image

user posted image  vsem

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.12.2006 6:10:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image tako se počutim danes zjutraj, odkar sem prebrala, da ima poopsie čudovito pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image . Poopsie moj besedni zaklad je že iztrošenuser posted image , nimam ti več kaj povedat, vse sem že napisalauser posted image , edino kar pa še ni iztrošeno pa so močne pestke, da bo izcedek izginu in da bo zdrava pikica ostala not še 8 mesecev.
Kapica tudi zate so pestke močno stisnjene, da bi še naprej uživala v  user posted image brez skrbi, da bo tudi tvoja pikica lepo rastla in se razvijala v pravega korenjaka. Hvala za vse besede, hvala za vse želje user posted image
Siskamiska dvojna sreča, dvojna radost, dvojno zdravje za pikiceuser posted image user posted image

Ješa, božiček bo pri tebi letos zelo radodaren, najprej diploma,pol pa še user posted image user posted image . Posluši kapico, ker je lepo rekla, nič se ne boj luknjic, je pa ja zima in bo vse zakritouser posted image . Jaz sem sred poletja pridelala nekaj modric na trebuhu, ap sem preživelauser posted image . Zdaj sem že mojster in ni nobene modrice na meni. Samo špikanje in bolečine v jajčnikih. kAR JE PA DOBER ZNAKuser posted image user posted image . ups, aprdon za kričanje, se mi ne da popravlajtuser posted image . Ješa kar pogumno naprej.

Niovi naj bog, božiček dedek mraz, štorklja usliši tvoje besedeuser posted image user posted image . So tu v dubaju tudi štorkljeuser posted image , sva jih videla v ZOO, tako, da tudi tu nosijo otročkeuser posted image , edino je imela nekam zlomljeno nogouser posted image , pa upam, da je že končala z bolniško in je že v službi in bo prinesla kakega user posted image .

saša zgleda da so decemberske M vse vikend M user posted image user posted image . Sem ta mesec tudi jaz tako pokasirala, res da je lila sto na uro, ampak je bila 3 dni. Zdaj je veseli december in kdo bi rad, da se še s to user posted image ukvarja, je pa treba ja user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja pa po končanem romančku DOBRO JUTRO PUPEuser posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 15.12.2006 6:11:44 >

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.12.2006 7:11:15   
Saša27
JJJJJJJJJJEEEEEEEEuser posted image bravo Poopsie za tvojo pikicouser posted image , ki praviš, da ji lepo bije srček, kako sem vesela s tabo, so mi solze pritekle ko sem prebrala tvoje besede, res mora biti prečudovit občutek ko prvič v svojem življenju vidiš pikico, vidiš srček, ki bije v tvojem otroku, zakladu, tvoji sreči.
Vse, katerim je to iztekajoče se leto prineslo nekaj najlepšega na svetu, želim da uživate v teh 9. blaženih mesecih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.12.2006 7:31:21   
Anonimen
jutro zgodnja saškauser posted image , že delovno in pridno user posted image , a ne da kako lepo je, ko že na vse zgodi prebereš tako lepe novičke. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem hotela dane smal več z vami klepetat, ap ne bo šlo. Slabo mi je takouser posted image user posted image , da sem že 4 x šla na sekret, če bom bruhala, pa nekak ne gre. Zelo šitovsko in bljekovsko se počutimuser posted image user posted image . Še nikoli mi ni bilo v postopku tako slabo in čudnouser posted image . Tako da grem počivat. Mal se tolažim, da je vse ok,ker so mi včeraj vzeli kri za razne hormone in estradiol, ap tudi hiv in hepatitis (tudi tu so potrebni testi za nalezljive bolezni) in so rekli, če bi bilo kaj narobe, da me bojo poklicali. Včeraj klica ni bilo, danes in jutri pa ne delajo ker je vikend. Za hormone je reku, da bo stestiral, ker sem vedno imela malo jajčec in slaba jajčeca in je hotel prevert, če so ok, ker bojo pol tudi jajčeca ok. No bomo videli, upam, da je res ok in me zato niso poklicali in bom  nedeljo lahk dobre volje. Zdaj ap grem res v posteljo, ker me spet obliva val slabostiuser posted image user posted image .

bodi pridna saškauser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.12.2006 7:37:28   
Saša27
Joj bogi Mišek, te čisto razumem, da ne moreš čvekati z nami, ti kr počivaj in se čuvaj.
Praviš, da ti je slabo, jaz pravim, kar naj ti bo slabouser posted image , če bo potem na koncu rezultat ena pikica na las podobna Mišekuuser posted image , hec na stran, verjetno se sedaj v tvojem telesu odvijajo pravilne reakcije, da imaš takšne stranske učinke, pa še hormonov verjetno nimaš enakih kot si jih imela v prejšnjih postopkih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?