crci06
|
hej, "dobro jutro"... Pri nas je seveda že spet lep sonček, ampak še zeloo zebe. Sprehod že kar vem, da bo odpadel, ker sem zjutraj skoraj pred vrati lekarne čakala, da se odpre, da sem dobila tablete za grlo.... Kot da res moram te zadnje dni še zbolet... To je pa zato, ker sem preveč optimistična, da bo kaj z majstri in potem sredi noči vstajam, da jim grem pečko priklopit (imamo odprta okna da se suši)... majstrov pa ni in ni. Tiste special štromarje sem šla spet v oštarijo iskat, da se kaj zmenimo, pa se mi je že prav na glas v fris smejal, da v kratkem ne bo nič... Valda, jaz tud raje za občino lučke obešam, pa jim izstavim abnormalno visok račun... Malarja tud ni, pa pecivo sem "spekla" kao za včeraj ali danes, ko naj bi bilo vse zaključeno... tud kave ne dobi. Basta. Tolk o temu, da ste bile prve na RR. Jaz sem že bila, pa sem se mogla najprej malo skulirat, da vas ne zamorim. BARBK, VSE NAJBOLJŠE!!!!! Želim ti, da bi se ti bebica rodila po hitrem in lahkem postopku ob ravno pravem času, da bi bili srečna mlada zdrava naspana nasmejana družinica, pa čimveč užitkov s tvojim, ko boš spet lahko in ko on ne bo več čutil ovir... do naslednjič, haha. Pospravljanje spodnjih kuhinjskih omaric? Ja, kako pa to zgleda? jaz pa si eno posodo, ki jo imam skoraj vsak dan za krompir, kar na odcejalniku puščam, ker tole počepanje in zlaganje posod ven in not mi je pa najbolj grozno. Včasih sem se pač sklonila do tal, dvignila 10 krožnikov in enega velikega pospravila pod njih, danes (v zandjih časih) pa je to neizvedljivo. Vse mi je težko, vse mi je mučno... Zoprna sem za pop... Me pa čudi, kako da zadnje dni bolje spim. Nekje od 11-7 z 1x WC mi znese, nad čemur sem že zeloo navdušena... Kdaj bomo pa ostale smrekce postavljale? Jaz imam kuverte in voščilnice že napol pripravljene, le še voščilo moram dodat, pa ne vem, al naj pišem v dvojini ali množini, ker bodo šle na pošto v torek.... Malo računam, da bi jih znal moj srč dokončat, ker to pa res ni eno izmed težkih moških del... To mu bo šlo, haha. Upam, da se boste počasi tudi ve pribezljale izpod toplih kovterčkov v lep, sončen dan, z nasmehom na obrazu.... Lep dan!
|