|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
14.12.2006 23:31:00   
t_t_y
Čestitke Shortyuser posted image in Sončki1user posted image za njuna otročička. Pridno se crkljajte.

lp

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
15.12.2006 8:04:51   
Strawberrie Cherrie
Jutro...
danes sem pa jaz taprva med decembrčicami user posted image ; ne morem več spatuser posted image ;
Frufru - hvala, tut Azzuro se zahvaljuje za pohvale, no tvoj mali Lovro je tut pravi lepotecuser posted image user posted image , in zgleda da je ful pridkan fant - malo joka samo na tisti slikci, ko ga sprevijašuser posted image
Jaz grem pa sedaj na lov za roči za previjalno -> upam, da najdem kaj res velikega in lepegauser posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
15.12.2006 8:27:12   
pika30
Dobro jutro babike,
ponoči sem tako v živo sanjala mojo user posted image ...ima zelooo dolge temne terpalnice(te so mi takoj padle v oči)...zelo lep obrazek...snežno bela polt...spančkala je in delovala zelo zadovoljno...ocenila sem,da ima okrog 3500kg.
Ne morem verjet...še zdaj se mi prikazuje pred očmi...a to kaj pomeniuser posted image
Zdaj pa res komaj čakam na porod,da vidim ali bo takšna kot sem jo sanjala.

London-paris jutro sem že pa mislila,da bom danes jaz taprva,ker tudi ne morem več spat.

Hvala za pohvale mojih slik in seveda mačkozavrauser posted image ...kar prede od zadovoljstva.

Frufru jaz bi si tudi tvoje slike pogledala,če mi daš geslo.

Dobrodošla doma Emamair in Luka,za Davida pa držim pesti in naj čimprej okreva,da bo kmalu prišel v krog svojih najdražjih.user posted image

Kako je kaj s Severnico77?...pa Petra85 ima danes dan D...jutri ima R1ta odhod v Rim....no potem pa sem že jaz in Moj moj na vrsti.
Dajmo punceuser posted image .

Zdaj si bomuser posted image priviščila,potem se pa počasi odpravim h G.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
15.12.2006 8:35:28   
frufru
Barbk user posted image vse najboljše za RD user posted image user posted image user posted image   
user posted image si pa itak lahko sama podariš in greš rodituser posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
15.12.2006 8:37:32   
lidijat
Dobro jutro še user posted image  in vse mamice!

Danes je pa mene luna nosila. Sem se zbudila ob dveh zjutraj,  itak da na kavču v dnevni sobi in se po raznoraznih kuhinjskih opravilih (ne, nisem jedla, bi pa tudi to ne blo tako čudno) končno odpravila v spalnico. In tam smrčanje user posted image  gor in dol mojega user posted image  pa ful idej kaj morava še naredit pa je spanec odšel. Sem se kar na pospravljanje spodnjega dela kuhinjskih omaric vrgla pa še dve žehte sem zlikala, vmes še posteljninico (končno) za našo user posted image . Sva dobila v Arielu 6-delni kompletek za 13.900,00. Se mi še ni zdelo pretirano drago napram cenam v BC-ju pa v ZIBKI pa sva jo vzela. To nam je še manjkalo pa seveda voziček, ki bo počakal, da se user posted image  rodi.
In tako je bila ura šest in smo se morali počasi zbuditi za v šolo. Včeraj smo imeli v šoli novoletno predstavo naših šolarškov, so bli ful luštni, ko so nam zapel božične pesmice pa prestavo odigral.

Sem pa že tolk zmedena, da sem falila datum pregleda pri gin. namesto v sredo sem šla včeraj, ordinacija pa zaprta. Sem šla iz same jeze kar mal v šoping v Špar, samo me je hitro minilo, je bil tak zrak notri, da sem jo kar odkurila.

Čez vikend bomo pa že kar smrekico postavili, tamali že komaj čaka. Jaz in user posted image  pa tudi čakava,.. in vse ve user posted image  tudi. Pa čakajmo skupaj,...

Lep sončen dan vsem pa javite, če bo kaj novega z user posted image .

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
15.12.2006 9:07:32   
frufru
Heureka!

Sem ugotovila, da moram Lovra najbrej napojit in potem previjat, pa je jakost in dolžina vpitja bistveno manjša. user posted image Sej če ma človek polno rit je bistveno manj tečen ne? Pa Lovro je pogruntal, da je več mleka, če zagrabi celo joško, ne samo bradavico, tako da zdaj bistveno manj boli. Bomo kmalu brez nastavka user posted image .

Včeraj je bila patronažna na obisku. Je rekla, da se bomo v torek kopal, pa da bi šli lahko drug teden ven, če ne bo premrzlo user posted image Meni že tako manjka, ko samo notri čepimo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
15.12.2006 9:14:32   
pika30
Frufru ali uporabljaš kakšno kremo za bradavice,ker se odpravljam h G bi si spotoma še kremo kupila.
Zdajle grem pa tvojega sončka pogledat..

Še 5 dni........user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
15.12.2006 9:21:42   
pika30
Iiiiiiiiiiiiii kako lep je Lovro,pravi cartko...zelo lepe slike.user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
15.12.2006 9:31:19   
frufru
Kupila sem si lanolinsko kremo od DM babylove in je zelo v redu, pa še spirat je ni treba pred dojenjem, ker je brez konzervansov, mineralnih olj in dišav. Aja pa vitamin E je še zraven, ki kožo gladi. Je v tubici. Jo uporabljam že od začetka (2.teden) pa je še tretjino nisem porabila. Bepanten mi ni odgovarjal, ker je moker, pa si B niso opomogle do naslednjega dojenja. Sem ga porabila zase po tuširanju. Pa v DM majo zelo vpojne in mehke blazinice za joške, se ne vidi, da jih imaš (no razen pri belih majcah) pa še boljše so od Tosaminih in cenejše od Aventovih (približno enaka kvaliteta), pa nalepijo se na modrček.

< Sporočilo je popravil frufru -- 15.12.2006 9:32:50 >

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
15.12.2006 9:44:18   
pika30
Hvala sem mislila iti najprej v lekarno,tak pa grem direkt v DM.Vpojne blazinice imam že doma Chiccotove..bom videla kako se bodo obnesle..baje fajn vpijajo..ne premočijo..odvečno mleko,ki ti odteče pa se absorbira v gel...če ne si grem pa po druge v DM.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.12.2006 10:26:17   
crci06
hej, "dobro jutro"...

Pri nas je seveda že spet lep sonček, ampak še zeloo zebe.
Sprehod že kar vem, da bo odpadel, ker sem zjutraj skoraj pred vrati lekarne čakala, da se odpre, da sem dobila tablete za grlo....  Kot da res moram te zadnje dni še zbolet...

To je pa zato, ker sem preveč optimistična, da bo kaj z majstri in potem sredi noči vstajam, da jim grem pečko priklopit (imamo odprta okna da se suši)... majstrov pa ni in ni.

Tiste special štromarje sem šla spet v oštarijo iskat, da se kaj zmenimo, pa se mi je že prav na glas v fris smejal, da v kratkem ne bo nič... Valda, jaz tud raje za občino lučke obešam, pa jim izstavim abnormalno visok račun... Malarja tud ni, pa pecivo sem "spekla" kao za včeraj ali danes, ko naj bi bilo vse zaključeno... tud kave ne dobi. Basta.

Tolk o temu, da ste bile prve na RR. Jaz sem že bila, pa sem se mogla najprej malo skulirat, da vas ne zamorim.

BARBK, VSE NAJBOLJŠE!!!!!
Želim ti, da bi se ti bebica rodila po hitrem in lahkem postopku ob ravno pravem času, da bi bili srečna mlada zdrava naspana nasmejana družinica, pa čimveč užitkov s tvojim, ko boš spet lahko in ko on ne bo več čutil ovir...  do naslednjič, haha.

Pospravljanje spodnjih kuhinjskih omaric? Ja, kako pa to zgleda? jaz pa si eno posodo, ki jo imam skoraj vsak dan za krompir, kar na odcejalniku puščam, ker tole počepanje in zlaganje posod ven in not mi je pa najbolj grozno. Včasih sem se pač sklonila do tal, dvignila 10 krožnikov in enega velikega pospravila pod njih, danes (v zandjih časih) pa je to neizvedljivo. Vse mi je težko, vse mi je mučno... Zoprna sem za pop...

Me pa čudi, kako da zadnje dni bolje spim. Nekje od 11-7 z 1x WC mi znese, nad čemur sem že zeloo navdušena...

Kdaj bomo pa ostale smrekce postavljale? Jaz imam kuverte in voščilnice že napol pripravljene, le še voščilo moram dodat, pa ne vem, al naj pišem v dvojini ali množini, ker bodo šle na pošto v torek....  Malo računam, da bi jih znal moj srč dokončat, ker to pa res ni eno izmed težkih moških del... To mu bo šlo, haha.

Upam, da se boste počasi tudi ve pribezljale izpod toplih kovterčkov v lep, sončen dan, z nasmehom na obrazu.... 

Lep dan!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
15.12.2006 11:05:15   
Barbk
Alo bejbike,

Hvala vama Frufru in Moj_moj!!user posted image user posted image  Jaz bi danes kar vse nekaj objemala. Sem že prejle jokcala od sreče in ganjenosti, ko sem dobila sms od brata.Je tako lepo napisal, da kr mal srček buba. Rada ga imam...Vse vas imam rada...London_paris vaš user posted image  je res pravi lepotec-pomoje se pa tega kar malo zaveda, a.user posted image user posted image  Tako lepo pozira ko taprav profi maneken. Pika tvoj albumček lep in vse kar je v njem je tud.user posted image  Bauhi lep, pa oprema lepa in raznih dodatkov velik user posted image , pa seveda user posted image  lep.Je tud maneken, a ne. Ema sem tako vesela novičk od tebe...Spet jokam...Lepo, da sta že doma z Lukatom, David pa se vam bo tudi kmalu pridružil.user posted image Sonček1 iskrene čestitke za Gašperja.user posted image user posted image  Pa Vilma ti si prava carica.Hvala za še kako koristne informacije.Jaz to vse v memory spravljam, če bom pa te podatke pol uspela aktivirat in jih izbrskat iz betičke pa ne bi šla glih stavt.user posted image  Pomoje bom čist razturana...Aja Moj_moj ma ne se sekirat zaradi teh majstrov.Očitno imajo res preveč dinarčkov ko so takole vsi neresni.Al si pa preveč dela nakoplejo-vsem nekaj obljubijo, pol pa na 10 koncih mal podelajo vsake kvatre-glih tolk, da ga ne moreš naterat v 3krasne. Severnica držim user posted image  za danes, naj bo to tvoj dan!Pa Petri85 tud saj res.Dejmo punce. Kaj a v nedeljo moram navijat za R1to.... in pa Moj_moj bi se tud rada mal pršvercala za kakšne 2 dneva.user posted image user posted image  Može...Jaz bi tud kar v sredo 20.12 šla proti P, je glih luna-prazna.Sam upam, da ne bo v LJ P prevelike gužve.Jah datum je res lep.Pa še moj user posted image  je izvedel, da je prostor kjer je hotel žur za našo pupiko izvest zaseden na 22. in 23.12. in imam takrat prepoved rodit.user posted image  Pravi, da se je že zmenil z našo Manco.user posted image  Ah je tud posrečen ta moj lubek.Mah nič grem spet lubeka zbudit za user posted image .

Čav,bav,

Barbk

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
15.12.2006 11:57:02   
r1ta
Dobro jutro!

Za mano je spet ena lepa dolga noč. Prav lepo sem se naspala, le prste imam tako zelo zatečene. Mogoče sem včeraj preveč migala z njimi, ko sem pekla vse tiste silne marmeladne žepke. Toliko sem napekla, da je skoraj za malo ohcet!

Barbk vse najboljše za tee, vse najboljše za teee! la la lauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Frufru, lepe slikice si nam spet dala na videlo! Tista mi je še posebej všeč ko Lovro leži odet v zeleno odejico in zadovoljno spančka. Res je čeden!

London_paris, tvoj kužek je res en velik frajer. Krasen je in iz slik se vidi, da ima simpatičen karakter. Res je frajer!

Pika30 lepe slike imaš. Vidiš da je šlo. Muca maca je pa tudi izredno zadovoljno bitje pri vaši hiši. Šefica, nimaš kaj! In tvoja posteljnina za bebico mi je zelo všeč!

Moj_moj ne se hecat in pozdravi se čimprej! Meni za grlo najbolj pomaga Angal s, vem pa ne kako je z uporabo v nosečnosti. Pa klinc gleda še tiste smotane majstre! Jaz jim že zdavnaj glave odšraufam! Dobra si, dobra si, to že dolgo govorim...

Glede blazinic za dojenje je meni prijateljica, ki ima 5 mesecev starega fantka priporočala Chicco blazinice. Pravi, da je sprobala vse vrste ampak so te najboljše prav zaradi tistega gela, ki deluje po principu Allways vložkov. Jaz imam sicer zaenkrat pripravljene Aventove, ko bo pa teh zmanjkalo bomo pa poskušali poiskati Chiccove.

Mazanje bradavic. Prav tako mi je ta ista prijateljica svetovala, da si že pred porodom mažem bradavice z navadnim lanolinom, ki ga dobiš v lekarni. Nimam pojma če imam ta pravega, ker tukaj za mazanje bradavic z lanolinom še niso slišali in so lekarnarke malo čudno gledale mojega dragega ko je povedal za kaj rabi lanolin. Je pa ta lanolin takšen kot se ga da dobit v Sloveniji tako da veliko ne morem zgrešiti, ne? Imam pa tudi Bepanthenol na zalogi, ker ga uporabljam za 1000 in 1 stvar.

Ja punce, moj PDP je bil prvotno res 16.12. potem so ga pa spremenili na 17.12. En dan gor ali dol. Če rodim na 16. je lep datum ker ima moj ati roj.dan na 16-ega, sicer februarja. Če rodim na 18. je tudi fajn ker je mami rojena na 18-ega, pa ne decembra. Potem pa sta na 20. rojena oba moja nečaka, eden novembra in eden julija. No, potem pa mi je všeč še 24.12. ker je pač predbožični večer, polnočke in to. In naša punca bo imela kar takšno krščansko ime (Ana je bila Marijina mati). Ker pa ne bo samo Ana ampak še nekaj zraven bo pa sploh! Njeno ima bo Ana in "tista ki prinaša luč". Pa še eno zraven. No saj boste kmalu zvedele... Še malo! Upam!

Če vam pa po pravici povem, se me pa loteva predporodna nervoza (obstaja takšen izraz?). Poskušam čim manj misliti na to ampak mi v podzavesti nekaj ne da miru. Vsa sem nataknjena in kar nekaj hrulim na mojega dragega. Dober je da me prenaša. Vem, da tudi njemu ni lahko... Uf... saj bo! Jaz samo goreče upam, da se bo dete prestavilo v spodnji štuk, da dobim popadke in da mi šele potem enkrat odteče plodovnica. To je vse. In da bi šlo dokaj na hitro...

Se tipkamo!

R.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
15.12.2006 12:31:22   
frufru
Moj-moj za grlo si kupi Granobil, ga lahko ližejo tudi user posted image . Je iz islandskega lišaja in suhih hrušk, tako da ni glih ful negravžen. Pa kamilce si skuhaj, daj notr soli, toliko kot premalo slana juha pa grglaj, pa Cvitamin na kubik. Kar ga je viška, ga itak zlulaš. Meni to vedno pomagauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
15.12.2006 12:33:32   
vampirka
Pozdravljene! Midve z Lauro vam med čakanjem na patronažno malo piševa user posted image ... Tudi jaz komaj čakam, da se vse odpravite v Rim in se preselimo na debato pod drug forum user posted image .

Ema, dobrodošli doma! Uživajte družinsko srečo z malim Lukcem in kmalu se vam bo pridružil še David - ne dvomim, da bosta zmogla user posted image user posted image .
Barbk, hepi brzdej tu ju!!!user posted image  Eno pridno pupo ti želim! In seveda v štartu izi porod user posted image .
Frufru - mi smo sicer bolj tihe sorte (upam, da se ne hvalim prezgodaj user posted image ), ampak tehnika je naslednja (pomaga tudi zaradi podiranja kupčka): najprej joška za 10 minut, nato po poti do previjalne (poskušamo) podirati kupček, se v tišini previjemo in potem do konca popapcamo...
Pa za geslo se priporočam, da naša črvika pogleda potecialnega ženina user posted image .

London_paris: pozdravi Azzurota! Res je lep.

Moj_moj: a ti še iz porodne misliš majstre preganjat? user posted image

Vilma: no, takole sem si jaz predstavljala rodit...pa je bil scenarij čisto drugi user posted image . Ampak vseeno lepa in nepozabna izkušnja user posted image .

Če sem na katero pozabila...sorči  user posted image ! Lep dan in veliko sončka iz totega konca vam pošiljam.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
15.12.2006 12:46:01   
lidijat
Ojla!

hja, moj_moj, moram priznati, da pogled name ob čiščenju spodnjih kuhinjskih omaric ni bil ravno lep. Sem kar bolj sedela na tleh in vlačila ven robo. Največja težava je blo potem vstat, ampak nekako je šlo. Do 10-ih je bil današnji dan, ki se je zame zgodaj začel čist uspešen, ampak potem sem pa pri sesanju hodnika premaknila omarico z ogledalom in uuuups user posted image  ogledalo je šlo na nekaj kosov pa še vaza s suhimi rožami. Ne mi omenjat 7 let nesreče itd, sem žalostna,mi je enih par že danes to povedalo, ko sem omenla razbito ogledalo. 
Ampak jaz sem si rekla naj bo to za srečo, mal je treba tudi razbijat,...

Vidim, da ste ful pridne pri peki, jaz bom pa danes popoldan "štrudl" delala iz domače skute in smetane (mamo pri dediju in babici kravico) pa seveda z jabolki. Njamsi, direkt v žilo,..

Vsem, ki ste že blizu cilja čimprej se pošibajte rodit, vas je kar nekaj na kupu, da bo potem še prostor v porodnišnicah okoli Božička za tiste, ki smo bolj proti koncu leta 2006, ker jaz se nisem nič pri januarčicah najavlja in se tudi ne mislim.

čau
L.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
15.12.2006 13:25:34   
X 500
Ojla babuške kok ste pridne. Sej enkrat za spremembo sem tut jaz hotla bit pa se že skoraj dve uri z računalnikom tepem ker skos neki štekauser posted image .

Barbk vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ema user posted image user posted image  za Lukca in Davida.

Drugače pa vsem NOVOPEČENIM MAMICAM: tako lepo je da se še oglašate na za vas ''starem'' forumu. Je tako fino prebrat kaj nas vse čaka. Da nas malo pripravite user posted image .

No sem videla da sem tut jaz na seznam prispela. Malo pozno pa bol kot nikoli. Kakšna črtica bo, bomo pa vidli. Rekli so da bo rozasta ampak nikol se ne ve... Sem v zadnjem času prevečkrat slišala da so se dohtarji zmotli user posted image .

Za bradavice sem pa jaz dobila od babylove-a lanolin. In sedaj se že par dni pridno mažem da si malo utrdim oziroma da nebi mela problemov z udrtimi bradavicami. Sicer raznorazne kremce za mazanje pa čaji za pitje... ne vem če kaj pomaga ampak škodva sigurno ne.

Moj_moj tebi sem pa poslala ZS za telefonsko da sporočim novico ko bo. Mam sicer še malo časa, zdravnik je rekel da je lahko kakšen teden kasneje ampak nikol ne veš...

Grem malo pojest pol pa na sprehod. Zunaj tako lepo sonček sije. Ga je treba kar izkoristit.

Lp, X

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
15.12.2006 15:54:23   
petri85
Ojla!

Barbk, vse najboljše in najlepše(tisto kar pride v roku 1 tedna:)!!!!! Pa lepo praznuj!

No, očitno naše dete ne bo praznovalo na ta datumuser posted image  Sem pa kljub vsemu danes prišla (no sva prišla skupaj z možem) z amnio, kjer so mi vlili upanja v lažji porod, kot je bil 1.!user posted image  Namreč, maternični vrat je zmehčan, odprta sem slaba 2 cm, naslednja amnio v tor., če se ne bo prej kaj dogodilo:)
Moram pa povedat, da se je tista teorija, ki sem jo 14 dni nazaj razlagala Manetki o bolečinah pri amnio danes izkazala za pravilno. Lani me je pri vsaki amnio bolelo kotuser posted image , ker sem bila čist zacementirana. No sedaj pa sem komaj vedela, da G spodaj šari, ker je že lepo pripravljeno. Moj_moj, amnio delajo samo med tednom zjutraj od 8ih pa do takrat, ko so kandidatke! Sem pa pomoje našo Meto. tud videla na amnio! Baje je šla tudi ona danes na amnio in je bila res ena nosečka s punčko staro toliko kot je njena Ana - me prav zanima, če je bila to ona!

Ema, pozdravljena doma!!!! Občudujem vaju oba z možem, da se tako dobro držita ob vsem, kar ste že morali prestati v teh tednih!!!! Bosta videla, da bo vse poplačano!!!!! Imejte se lepo, sreča bo pa popolna, ko dobite domov še Davida!

Oh Vilma, kaj bi dala za tak porod! Še enkrat čestitke in pa fajn se pedenajte!

Moj_moj, le pocajataj se do poroda!!!!!

Slikic še nisem uspela pogledat...ampak jih bom, takoj ko bo čas!

Očka je zaradi mojega PDP danes že vzel dopust - ker nismo šli rodit, smo dan zelo prijetno izkoristili z izletom na Bled, ki je bil danes čudovit v sončku in brez gneče!

Lepo pozdravljene, mamice in tudi tiste, še čakajoče!

(odgovor članu X 500)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
15.12.2006 16:09:39   
crci06
potem se na amnio verjetno ni treba najavit.... Pa je res treba bit tam do 7.30?

Ja, ko bi se le pocajtala. Zdaj popoldan mi je bilo še slabo in sem bila vročična, zdajle pa sem se po sili razmer spravila k sebi, da grem mojega negovalčka iskat.

Upam, da bo kaj od vikenda... 

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
15.12.2006 16:17:44   
manetka
Ojla vsem!

Hvala  vsem za čestitke, midve z mojo Aljo sva od včerej doma, zmatrani kot po velikem maratonuuser posted image

Bravo in čestitke vsem, ki ste že rodile, madonca še danes ne morem verjet kaj smo mi pridelali in spravili na svet...

Zdej pa novim zmagam naproti.....

Sem videla, da vas je Žiža pridno obvestila o naši princeski, hvala Žižauser posted image

Nisem vas uspela niti prebrat, punce vse ki še greste rodit držite se!

LP M.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
15.12.2006 17:32:18   
Strawberrie Cherrie
Kuku punce - mi smo iz NAPORNEGA nakupovanja user posted image
Dobila roče za previjalno, a še vseeno nimam posteljnine user posted image Dons me pa že vse boli in trebuh otrdeva, upam, da NE BOM začela kje puščat, med kupovanjem recimo -> in da se bo mali držal datuma 20 user posted image
Vampirka; Tut tebe Azzuro lepo pozdravlja, in na teh slikicah je čist in se ne valja po listju user posted image user posted image Priporoča pa se, da pride spomladi na kakšno 'šetnjo' z 2 vozičkoma na Lent user posted image
Lidijat: Kaj naj rečem punca - vsaka ti čast user posted image user posted image , ker jaz zdajle lahko še samo sedim, nič se ne morem premikat, niti levo niti desno - NASEDLI KIT SEM user posted image
Barbk: VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEE, VSE NAJBOLJŠE DRAGA BARBK, VSEEE NAJJJBOLLLJJŠŠEEE ZAAA TEEE user posted image user posted image user posted image user posted image
In ja, naš kuža se VČASIH zaveda da je res lep in potem se ful dopade sam sebi user posted image user posted image
R1ta: verjamem v predporodno nervozo -> smo vse po malem takšne---in tudi jaz držim pesti za to, da se ti tamala najprej prestavi (čeprav ob raztezanju medenice in teh zadev je mene bolelo kot user posted image ) v spodnji štuk, potem da se ti čep odlušči, dobiš popadke, v bolnici (da bo tvoj lubi happy) ti odteče plodovnica in rodiš...(tega si jaz vseee želim tudi zaseuser posted image )
Manetka: no pa si le prišla nazaj - ČAKAMO SLIKICE user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam borovničev sladoled in ga grem zdaj jest user posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
15.12.2006 17:50:02   
tintara
Punce zivijo!
Koncno! Tudi pri nas se malo stanje izboljsuje in gre vsaj vsake toliko katera rodit. Torej, Shorty in Manetka, cestitke, sta se pridno nacakali in docakali. Cestitke.
Cestitke tudi tebi, Soncka1, lepo ime si izbrala. Si pa skombinirala moja dva otroka, pri prvem si vzela spol in ime, pri drugem pa mere (no, par gramov in en cm nas ne mo0ti, ane).

Ema, cestitke!!!! Je lepo biti doma, ane. Sem mislila nate in te ravno danes hotela poklicat, ampak od hotenja se telefon noce vrteti. No, pri meni od zelje do uresnicitve ponavadi nekaj casa traja. Zdaj te bom malo pustila na miru, potem te bom pa enkrat set mal zamorila. Plenice imam zate, dva paketka newborn, nasa punca je prevelika. Ti jih enkrat ko bom v Domzalah dostavim, preden jih se vi prerastete. Mislim, da vam bodoprisle prav, kaksno darilce vcasih ne skodi, ane. Za Davida pa drzimo pesti naprej, naj vam laufa, ceprav bos zmozgana od vsega letanja, zagotovo. Ampak ti si punca in pol in ti bo uspelo.

Barbk, vse najboljse! A bo danes en otrocek iz darila ven skocil?

No, pa nazaj k nam. Nadjo malo matrajo krci, vsaj mislim, da bi to lahko bilo to.

o, jok, sibam.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
15.12.2006 18:41:13   
Barbk
Bejbike hvala za čestitke, vas imam vse tolk rada...user posted image user posted image Moj_moj moj user posted image  je meni ko me ja kaj matralo vedno predlagal ta najboljše zdravilo. A bi eno "inekcijo", je bil njegov znameniti stavek.user posted image  Na evo še ko sem na škrge dihala mu je sex po glavi hodu, zdaj pa tkole...user posted image  Manetka lepo, da sta s princesko že doma. A je katera Severnico kje zasledila? Madonca a mislite, da je kam v P odrvela danes.Kar se tiče nervoze glede poroda pa čist odkrito priznam, da mene pa vsake tolk časa kar mal panika pograb.user posted image  Kar nekaj me je strah, pa sploh ne vem česa.user posted image  Pa drugač nisem taka boječka...Eh sem jaz ena smotka.user posted image  Pa tolk komaj čakam, da vidim tale naš zakladek...user posted image  a ima kaj lask, pa kakšne barve so, pa noska kakšnega ima....Komaj čakam, da jo k sebi stisnem, jaz pa tlele neko paniko zganjam...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
15.12.2006 18:46:38   
emaa
Tintara hvala za ponudbo plenic, jih bomo ponucali, zaenkrat imamo še plenice za nedonošenčke. OB priliki nalepim kako slikico naših škratov, ki sta si podobna, ampak tako različna. Danes ni zneslo saj smo imeli zjutraj patronažno, popoldne pa sem šla k Davidu na obisk. Se kaj pišemo, ko bo več časa. Čestitke vsem puncam, ki so rodile, še nisem uspela pregledat foruma, naj uživajo tako kot mi trije, ki smože skupaj doma.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
15.12.2006 19:41:57   
pika30
Iz pregleda prišla še v enem kosu..moj G je rekel da se je user posted image  še bolj niže spustila, samo ti popadki ki jih že čutim morajo postati še boj močni...pol pa navali narode.user posted image Zdajle sem se malo naspančkala...hodit po teh štacunah je kar naporno...v sparu je bilo tako polno folka,da sem na voziček morala čakat.user posted image
No mislila sem vam povedati,ko sem se vstala sem šla na wc in imela malo mokre hlačke...mislim,da še ni neki bav bav za v bolnico al kajuser posted image

Frufru kupila sem si kremo za bradavice od babylove pa stane samo 400sit..superuser posted image ....ja pa še iste vlažilne robčke sem vzela..bom videla kakšni so.
Moj moj daj že res enkrat te majste pošlji v tri krasne, ti pa veliko čajčeka z limono (s pomarančo je ful dober če jo imaš...probaj) popij pa se pocajtaj.

R1ta nisi edina ki se te loteva predporodna nervoza...občutljiva sem na vsako
malenkost in si hitro vse k srcu vzamen pol pa jočem...na mojega se že drugi dan mulim,ker me je včeraj prizadel,ko se mi je zlagal.Laži pa ne prenesem pa naj bo takva ali onakva me sploh ne briga.user posted image
Manetka dobrodošla z Aljo doma...javi ko boš imela slike,da se raznežimo še od enega sončka.

Barbk  tebi čestitke za rojstni dan-lepo praznuj!!!
user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?