crci06
|
Hej, super, 3 dvojne nosečke v decembru! Pa seveda sprejemamo nove - več nas bo, bolj bo luštno! Jaz samo upam, da nas ne bo kaj decembrčic moralo čakat na januar... tega nam pa res ne privoščim! Me pa zanima, če je možno, da pomešaš lažne popadke in otročkove gibe... Jaz včasih ne vem, al se je kaj not premaknilo, al pa mi otrdeva trebuh... Tak, čuden občutek. Mislim že, da ni več nobega muvanja v bušiju, po drugi strani pa se skoz nekaj dogaja... Včasih mi zateguje kožo kar tako, včasih pa ven ritka pogleda... :) Sem pa žal ugotovila, da so se mi strije razrasle oz. raztegnile še navzdol... A to pomeni, da je tud bebica že kaj nižje, al kaj?? A se vedno vidi, ko se spusti? (npr. nižji trebuh ipd...) . Men se zdi, da razen jamranja, ki ga je skoz več in občasnih čudnih trenutkov je vse isto, kot par tednov nazaj. Zdravje -> 5% bolje! Malce mi je sumljivo, ker že celo dopoldan luftam, ker je tolk vroče, pa sem ugotovila, da sploh ni zakurjeno... Ja, saj 2 dekici pa tud morata dat kaj od sebe, ane? Včeraj sem pa imela 1 kovter in 3 deke in posledično skoraj muskel fiber od obračanja, ker je bila zadeva že prav težka... Tatam - priporočam ti kakšno dobro knjigo. Tako jaz najlažje zdržim na mestu... No, pa blizu hladilnika, RR, kavča in postelje... na teh mestih mi nekako najbolj paše.... Sploh hladilnik je problematičen zadnji teden, od objave, da si moramo nosečke vse privoščit v zadnjih dneh, ker sem moramo potem stvarem odpovedat... Mislim, da bom po logiki "zaloge iz zadnjih dni" lahko dojila 1 leto! Kar malo sem vam fouš mamicam, ki že zibate.... Bova mogle z R1to danes kakšno debato usekat, da bo šel čas hitreje mimo... Najprej si se hecala, da hočeš nedeljo zase, potem sem te prosila, če vseeno lahko rodiva na isti dan, zdaj me boš pa čakala, al kako? Tudi druge dobrodošle pri čvekanju, samo se mi zdi, da nas je vedno manj... Katera bo pa danes na vrsti?
|