|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
17.12.2006 10:40:26   
X 500
Hojla babuške. Vidim da počasi že migate. Od London_paris ni nobenega glasu, na R1to bomo pa čakaliuser posted image .
Moj_moj ti pa kar počivi da si nabereš moči. Potem ko rodimo nebo časa za bolezni. Sploh bomo mogle pazit ker je glih fajn cajt. December pa prehladi pa gripe... pa adijo obiski.
Midva z mojim šibava na CTG. Moj zdravnik je dežuren pa da mu nebo dolgčas me je naroču. Grem gledat kako bojo črtice danes skakaleuser posted image .

Lp
X

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
17.12.2006 11:20:40   
lidijat
Pozdravljene!

Nekam čudno vzdušje (zatišje) vlada na forumu decembrčic. Bolezen, sumljiva tišina, utrujenost user posted image ,  decembrske že mamice so pa vse ponosne, saj imajo ob sebi svoje zakladke user posted image  !! user posted image  Eni pa še čakamo... Božička npr,.. HO, HO, HO!

Shorty, welcome home user posted image  pa velik crkljanja in počitka ter polne XXXLLL zizike še naprej! Ob priliki pa porodno zgodbo, prosim, prosim.

London_paris, a je potovanje v Rim uspelo ali je kakšen drug vzrok za tišino??!!

Moj_moj čimprejšnje okrevanje želim!

Lepo nedeljo vsem, tiste, ki ste blizu dneva D pa hitro v akcijo  user posted image !

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
17.12.2006 12:39:49   
r1ta
Jaz sem še kar tu! Nobenih, NOBENIH znakov da bi danes kaj bilo... Tako da verjetno ne bo danes, ker dvomim, da bi bila v stanju roditi v slabih 12ih urah... Bi moglo it res na hitro...

Vam sporočim če me začne zvijatuser posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.12.2006 13:28:41   
frufru
Vidim, da ste user posted image  in vaši user posted image  kot današnje vreme, pa se vam ne da pisat in migat. Pol pa me mamice med spanjem naših srčkom nimamo kaj prebratuser posted image

A ma katera mobi od london-paris? Je kar čudno, da ni od nje nobenega glasu. Bi lahko vsaj njen dragi, kaj sporočiluser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
17.12.2006 13:40:12   
Zasanjana
Ojla!
Emamair, kok sta tvoja dva fanta drobna pa luštna!user posted image user posted image Shorty, lepo, da ste že doma in da se fajn rihtate.user posted image

Dejmo r1ta, držimo pesti, da te kmalu začne zvijat!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
17.12.2006 14:03:02   
Barbid
Živjo

Sicer spadam v skupino januarčic - rok 9.1, ampak včeraj zvečer - ponoči je bilo prav "zabavno". Nisem vedela a so popadki al kaj, pritiskala je dol, nepresano se je prmikala, čist je bla zmešana tale moja pikica. Tako da, morda drage decembrčice se vam bom pridružila, če bo moja Lana tako živahna še naprej.

Uz imam v petek, če bova zdražali v enem... drugače pa ..... upam, da me sprejmete medse, če ne bova uspeli dočakati januarja.

Pozdravček
Barbi in njen živ srebro v bušiju - Lana

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
17.12.2006 14:05:55   
frufru
Barbid lepo pozdravljena med decembrkami. Daj sporoči, a te damo na naš seznam, ker potem ti ni več spasa, boš naša ne januarskauser posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
17.12.2006 16:00:17   
pika30
Oj,danes smo pa vse nekam tiho...glede na vreme nam ne preostane nič drugega kot da ajčkamo in vsaka po svoje čaka svoj veliki dogodek.
Včeraj sem šla v P...rodit... me je zvijalo in dol tiščalo pa pri fifiki me je skelelo ko user posted image ...pa mi ctg ni kazal popadkov....G mi pogleda še UV in vaginalno...sem odprta komaj 1cm...drugače pa bpuser posted image ....jaz pa že preoblečena v srajčko,misleč da bom notri ostala....pa vse stvari sem si zraven vzela...mi pa G reče da lahko grem domov in čakam,ko se bodo popadki bolj začeli in me v torek naročila na ponoven ctg,če slučajno ne bo prej ničuser posted image .
Sem bila 100% da bom rodilauser posted image .
Ojej Moj moj tebe je pa tako skuhalo..počivaj čimveč in se pozdravi,da si boš za porod moči nabrala.
R1ta v dvanajstih urah pa se že lahko marsikaj zgodi.Mene so pri prvi nosečnosti začeli dajati popadki ob 4h popoldan...zvečer ob 8h sem že zibala.
X500 naj vsaj tebi črtice skakajo,če meni niso.user posted image
Dobrodošla me decebrčicami Barbid in dobrodošla doma Shorty in tvoja lubica Nika.Ko si boš bolj opomogla pa nam le napiši zgodbico.
Le kaj je s London-paris???
Lep preostanek dneva.

Še 3 dni.........

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
17.12.2006 18:46:59   
Barbid
Živjo

Hvala za sprejem..... hm na seznam, kaj pa vem.....

včerajšnja noč je bila burna, danes je vse normalno, bomo videli kaj bo prinesla nočka.

Jutri imam dopoldne še dekompresijo, mogoče se pikica kaj umiri, če pa preživiva vse tole pa imam 22.12. UZ in takrat bom zagotovo vedela kaj več.

Seveda, če me vse skupaj ne prehiti.

Ne vem, al so res vse to popadki, al pa je samo tako živa - po mojem je oboje, samo da včasih je norela že zjutraj, zdaj pa ima nočno decembersko življenje, tale moj otrok.

Mogoče imam samo prednovoletno zabavo, mogoče pa res pride.  Odgovor na to, pa ve samo ona.

Vsekakor pa bom zdaj spremljala tako vas, kot tudi januarčice.

Vsem,  ki že imate svoje user posted image  iskrene čestitke, vse ki še čakate user posted image , pa veliko sreče in čim lažji porod.

Pozdravček
Barbi z Lanouser posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
17.12.2006 20:59:29   
frufru

Te plenice za enkratno uporabo iz DM in Pamperske so za en dr.. user posted image user posted image user posted image , no polovico dr...a , ker pride povsod ven, zdaj smo se pa umival ob poslušanju sirene in user posted image . Je bil posračkan od srede hrbta do kolen. Kdo bi si mislil, da ena user posted image toliko nasračka. Zdaj pa čakam na pralni stroj, da opravi svoje delo, pa zlivam svoj gnev tuki.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
17.12.2006 21:07:38   
r1ta
Preden grem ajo ajo še povem, da ni nič. Malo sem se še gnezdila danes (beri brisala prah, likala...), drugače pa se nič ne počutim tako da bi kazalo na to da bo kaj...

Pika30 to je bil sanjski porod! Z veseljem tudi sama sprejmem takšnega. Samo, zdajle je ura devet, do dvanajstih mi pa prmejduš ne rata!user posted image

Vam pa zaupam da se bašem s palačinkami z nutello, ker pravijo, da ko dojiš ni priporočljivo jesti čokolade pa za vnaprej not spravljamuser posted image

lahko nočko

(A. Einstein)

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
17.12.2006 21:34:11   
frufru
Ti R1ta, a misliš, da je bil naš Lovro zato tako posračkan? Ker jaz danes nisem mogla več gledat R, ko čokolado vase meče, pa sem mu pomagalauser posted image user posted image user posted image . Pika30 škoda, da ni šlo po tvojih željah, boš še malo z bušijem okoli hodila, pa ga pobožaj, ker ti bo še manjkaluser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 17.12.2006 21:36:06 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
17.12.2006 23:04:42   
Barbk
Čer bejbike,

se javlam na dolžnost.user posted image  Smo še v enem kosu. London_paris je pa res malce sumljiva. Upam, da že carta svoje detece, pa da se nam čimprej javi. user posted image Barbid dobrodošla med nami.user posted image Shorty lepo, da sta že doma s pupiko.user posted image user posted image R1ta user posted image , da bo kaj že jutri.Moj_moj ti bejbika se pa pocajtaj.user posted image A je inekcija padla.user posted image  Ema vajina sončka sta pa tolk lepa....user posted image  Pa še ena user posted image  za vas štiri. Frufru lepo, da večaš svoj album s tako lepimi slikcami Lovrota.user posted image  No takole malce sem vas oblajala.user posted image  Držte se babuške...Jutri imam spet CTG, pa piškat morm it spet...se mi zdi, da sam še lulat hodim h G....

Nočka,

Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
18.12.2006 8:41:54   
crci06
Dobro jutro!

Pokorno se javljava jaz in moj jamr...
Zopet prva... le kje imam konkurenco?

Barbk, glede injekcije: ni padla user posted image  ...  kot prvo sem jaz komaj živa, ampak bi se z malo spodbude potrudila za voljo čustev in pa, kot sem planirala, da zbezamo ven tole našo bebico, samo sem se odločila, da je ta vikend še ne bi bezala ven... Se moram najprej pozdravit...

Včeraj pa je bil zgovoren dan, ha?
Pa kar mislila sem, da bo res sneg ponoči. Kot veste, se moj malo daleč v službo vozi in dogovor je, da če je grda cesta, gredo raje v nedeljo zvečer... Je že skoraj kazalo, da ne bodo šli ponoč... pa so pol vseeno šli... Zdaj se pa moram še zbuditi in ugotoviti, če je na kakšnem koncu SLO vendarle kaj snega...

Da ni res London_Paris na koroškem zamedlo? Če drugega ne bo, lahko počakamo Vampirko, pa jo pošljemo v detektivsko akcijo... Jaz pogrešam vsako posebaj, če se nekaj časa ne javi...

Vam pa SLAVNOSTNO razglašam, da sem ta vikedn oprala 4 stroje cunj in jih tudi zlikala, nato pa zvečer zložila likalno desko ter "na njeno mesto" v dnevni postavila smrekico. No moj mi jo je postavil, jaz jo bom pa te dni malo okranclala. Sem kar povedala, da ne mislim več likat. Drug vikend si bo al sam pral, če mene ne bo doma, al pa bodo cunje malo počakale....  pa voščilnice imava že dokončane... Skratka - bližajo se prazniki... 

zdaj sem se pa tolk raznežila, da grem na en lep zajtrk ob lepo muziko, pol bom pa še lepo majstre poklicala in jih nežno napizdila user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
18.12.2006 10:41:57   
r1ta
Še nič...

Nočka je bila super, fino sem se naspala, zjutraj je sicer moj trebuh oddajal neke čudne signale, kot bi imela marsovce notri, ampak kot se je kasneje izkazalo je bilo črevesje, ki si je zaželelo poštene ispraznitveuser posted image . Naravni klistir kljub vsej tisti večerni nutelli?

Jaz tudi pošteno pogrešam london_paris. Le kje jeuser posted image

Moj_moj langsam und sicher! Ne se preveč naprezat ker res rabiš počitek! Se mi zdi, da si rahlo hiperaktivna zadnje časeuser posted image . Pa ne se sekirat zaradi majstrov slučajno. Bo že!

No, naj bo dovolj za jutranje javljanje. Lep dan mamicam in njihovim bebicam ter vsem souser posted image ! user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
18.12.2006 10:42:20   
tatam
Pozdravljene!
Tudi jaz sem drugače januarka,a vseeno upam,da se vam bom pridružila...
Pričakujem user posted image  user posted image  in moram priznat,da že obupujem,saj me že lep čas vse boli, hodim še komaj..Prejšnji teden sem prišla iz bolnice,kjer sem bla 8 dni na opazovanju zaradi previsokega pritiska in od takrat gre samo navzdol- razpoloženje in počutje!Sedaj mam predpisano mirovanje,a dlje ko 5 min ne zdržim na enem mestu ali položaju..
Aja,sigurno pa se vam bo pridružila naša Bianka,ki tudi pričakuje dvojčke. PDP ima sicer 15.1.,a ima že dogovorjen termin za CR (če ne prej) 27.12.

Frufru bi pa rada povedala,da lahko sproba vse plenice,pa bo povsod kaj mimo "udarilo".Jaz sem pri prvi sprobala vse,pa dokler je blo blato tako tekoče so ble te težave skoraj na dnevnem redu.Pač kakajo leže in teče tja,kjer je prostor- ob straneh ven!Če se ti je to zgodlo prvič,naj ti samo povem,da sigurno ne zadnjič!Je pa res,da včasih ne veš kak bi se zraven spravil in spucal,saj je d... povsod!Kaj češ!Aja,pa če dojiš je to seveda še bolj izrazito,saj pri "flaškarjih" je blato bolj kompaktno!Se pa splača dojit!Jaz sem oba do leta in malo čez, pa nista bla niti enkrat bolana!!! To se je začelo kasneje....
Uživajte še zadnje dni s svojimi trebuščki!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
18.12.2006 10:50:40   
X 500
Juhu
moj_moj konkurenca počiva pa si nabira moči za pol. Sem se sicer zbudila že mal čez sedmo (gremo lulat) in že ko sem mislila začet po stanovanju letat me je še mal na hrbet vrglouser posted image . Nikol ne veš. Danes naj bi bil moj dan D. Sicer nič ne dogaja, CTG včeraj kar miren, ampak... Vprašanje kdaj bom lahko spet tolk lenarla.user posted image
frufru ti kar zlij svoj gnev. Bomo me mal gledale kakšne plenice kupituser posted image . Nama je kolega glih ta teden prinesel 2 paketa Huggies tko da pripravlen mam, kako se bodo obnesle za naše male seronje bomo pa vidli.
barbid in tatam dobrodošle. Čeprav tatam moram povedat da tisto s plenicam ni blo nič kaj vspodbudnouser posted image . Čeprav povem da komaj čakam da malo vsrano rit previjem-pa čeprav se mogoče čudno sliši...

Kakšne novice o london_parisuser posted image

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
18.12.2006 10:59:10   
crci06
Hej, super, 3 dvojne nosečke v decembru!
Pa seveda sprejemamo nove - več nas bo, bolj bo luštno!
Jaz samo upam, da nas ne bo kaj decembrčic moralo čakat na januar... tega nam pa res ne privoščim!

Me pa zanima, če je možno, da pomešaš lažne popadke in otročkove gibe...
Jaz včasih ne vem, al se je kaj not premaknilo, al pa mi otrdeva trebuh... Tak, čuden občutek. Mislim že, da ni več nobega muvanja v bušiju, po drugi strani pa se skoz nekaj dogaja... Včasih mi zateguje kožo kar tako, včasih pa ven ritka pogleda... :)  Sem pa žal ugotovila, da so se mi strije razrasle oz. raztegnile še navzdol...
A to pomeni, da je tud bebica že kaj nižje, al kaj?? A se vedno vidi, ko se spusti? (npr. nižji trebuh ipd...) .
Men se zdi, da razen jamranja, ki ga je skoz več in občasnih čudnih trenutkov je vse isto, kot par tednov nazaj.

Zdravje -> 5% bolje! Malce mi je sumljivo, ker že celo dopoldan luftam, ker je tolk vroče, pa sem ugotovila, da sploh ni zakurjeno... Ja, saj 2 dekici pa tud morata dat kaj od sebe, ane? Včeraj sem pa imela 1 kovter in 3 deke in posledično skoraj muskel fiber od obračanja, ker je bila zadeva že prav težka...

Tatam - priporočam ti kakšno dobro knjigo. Tako jaz najlažje zdržim na mestu... No, pa blizu hladilnika, RR, kavča in postelje... na teh mestih mi nekako najbolj paše....

Sploh hladilnik je problematičen zadnji teden, od objave, da si moramo nosečke vse privoščit v zadnjih dneh, ker sem moramo potem stvarem odpovedat... Mislim, da bom po logiki "zaloge iz zadnjih dni" lahko dojila 1 leto!

Kar malo sem vam fouš mamicam, ki že zibate.... 

Bova mogle z R1to danes kakšno debato usekat, da bo šel čas hitreje mimo... 
Najprej si se hecala, da hočeš nedeljo  zase, potem sem te prosila, če vseeno lahko rodiva na isti dan, zdaj me boš pa čakala, al kako?   Tudi druge dobrodošle pri čvekanju, samo se mi zdi, da nas je vedno manj...

Katera bo pa danes na vrsti?

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
18.12.2006 11:14:35   
crci06
Da ne bomo čisto brez novic, vam posredujem SMS od Severnice77:

"Midva pa zgleda da bova še nekaj dodatnih dni v bolnici, ker je mišek dobil zlatenico in še infekcijo, možno da od dolgega poroda, saj je od odteka vode do rojstva preteklo več kot dvanajst ur. Hvala za čestitke!"

Seveda ji želim, da sta za praznike doma....  To pa je še cel teden časa... 
Mislim, da si vsi želimo bit za praznike doma, ane, od user posted image  do user posted image  pa user posted image  in zdravniki in sestre...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
18.12.2006 11:24:28   
frufru
tatam dobrodošla med nami, če želiš te damo na seznam in Bianko, samo javita podatke (nick, PDP, spoluser posted image  in ime, če že vesta. ) Samo naj Bianka sama uredi, da ne bo pol kakšne zamere, ker ko ste enkrat naše, vas več ne damo. Nam je preveč user posted image  v november pobegnilouser posted image user posted image user posted image
Hvala za informacije o plenicah, samo je tako tudi pri lulanju (danes ponoči 2x) Drugače pa naš Lovro že drugo rundo spi. prva je bila od pol1h do pol6h, druga od 6h do 10h (to rundo sem jaz prespalauser posted image  in je moj user posted image R vse sam poštimal s flaško iz hladilnika), zdaj pa pikec spi že od 10.30. Pa rečte, če ni zlato dete. Zdaj pa po netu malo skačem in čuvam oba speča fanta, malega in velikegauser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
18.12.2006 11:56:22   
bianka
ojla  user posted image

Vidim da se je nekaj pisalo o meni.
Ja kar dajte me na seznam k decemberčicam.Bianka-16.1.2007,predviden CR 27.12.2006 user posted image user posted image

Sem ravno sedaj prišla iz porodnišnice,imela sem CTG ki je ok,tako da je dr.Mijajlovič,samo še potrdil da se vidiva 26.12(sprejem),razen če se začne dogajat kaj prej.

Lp

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
18.12.2006 12:34:35   
crci06
Ravno sem razmišljala, da v bistvu dejansko nikjer ne piše, da greš po treh dneh domov in sem že skoraj ratala malo slabe volje... pol sta pa prišla majstra, pa še tak lep SMS od Severnice 77:

"Mislim, da ni fejst hudega. Držim pesti za lahke porode in zdrave sončke. Se pa res splača, ko dobiš to malo bitjece k sebi, kar ne moreš verjeti, da je bilo v tebi, pa čisto nova neverjetna občutja so to.
Držim pesti in mislim na vas. Hvala. Lp, "

Človek kar malo energije dobi, ane??

Dejmo, bebice!  V nizki štart, da bo kaj v parih dneh!

Ta nove pa - dobrodošle...!!!

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
18.12.2006 12:37:23   
mika
oj decembrke, da vas malo pozdravimuser posted image .

jaz sem bila decembrka pred dvema letoma in sedaj podoživljam nestrpno pričakovanje naše lucije. v sredo bo pihnila drugo svečkouser posted image . uuuuu čas res hitro mine.
večkrat preberem vaše poste in se spominjam svojih nosečniških dni. malo me trga, za drugimuser posted image  in to že drugi decemberuser posted image . ni lepšega trenutka v življenju, kot pa ta, ko ti položijo tvojega sončka v naročjeuser posted image .

Punce, lahek in hiter porod vam želim, veliiiko cartanja in čimmanj neprespanih nočiuser posted image .

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
18.12.2006 12:37:48   
pika30
Hoj souser posted image  čez vikend se nič novega zgodilo,a nobena noče iti rodit al kaj?Kaj se dogaja z London-parisom še nič ne vemo.
Odločila sem se da bom danes naredila čistilni maraton po hiši in močno upam da bo to moje user posted image zbezalo ven,ker če bom samo ležala in jamrala še do božiča ne bo nič.
Moj moj saj že jaz tudi ne vem a mam popadke ali se mi user posted image tako čudno notri premika da imam trebuh cel trduser posted image Bebico imaš že ziher v sp. štuku samo vrata od lifta se še morajo odpret.user posted image user posted image
Dobrodošla Tatam in Bianka med nami...iiiiiii pa še dvojni dvojčki kak superuser posted image .
Frufru tvoj Lovro je pa res zlat,bitno je da ti pridno spančka....pa če tudi veliko sračkauser posted image .
A R1ta ti pa še nič znakov ti booogggaaauser posted image .

Še 2 dni ...................

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
18.12.2006 12:57:51   
frufru
user posted image   
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej 
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  user posted image  - David Llewelyn, Luka Griffin 
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva 
27.11 - TinaM - 21.12. user posted image
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Katja34 - 9.12. - user posted image  - ???
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura 
05.12. - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik
05.12. - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro
07.12. - sončka1 - 2.12. - user posted image  - Gašper
11.12. - Manetka - 1.12. -  user posted image  -   Alja
12.12. - Shorty - 11.12. - user posted image  - Nika
15.12. - Severnica77 - 13.12. - user posted image - Leo

Trenutno stanje:
user posted image user posted image   11
user posted image user posted image   9
Nestrpno čakajo: user posted image

Daniela27 - 1.12. -
Petri85 - 15.12. -
Mala pika - 16.12. -
R1ta - 16.12. - user posted image  - (Ana)
Meta - 17.12. -  user posted image  ali user posted image - (Neža ali Matija) 
X500 - 18.12. -
Zasavka - 18.12. -
Pika30 - 20.12. - user posted image - (Ajda)
Moj_moj - 20.12. -
Anneli - 21.12. -
Barbk - 22.12. - user posted image - (Manca)
Baltazarka - 25.12. -
T_t_y - 28.12. -
lidijat - 28.12. - user posted image - (Sara ali Eva ali ... ) 
London_paris - 31.12. - user posted image  - (Nal Gaber ali Ožbej...)
Anckabancka - 31.12. -
Ferr  - 31.12. -
Malecka - 31.12. - 
Bianka -  16.1. (predviden CR 27.12.) - user posted image user posted image

Takole, Bianka je že ugrabljena od januark, Tatam ma pa še čas za premislek.user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?