plenicka
|
Alisa, super, da gre Anžetu na boljše!Naj se le tako naprej nadaljuje!!! Jančika, saj vem, da boš jutri že dobre volje, ampak si me spomnila na en moj strah, ki se tam pa tam prikrade v moje misli...zdaj še toliko bolj, ko bo Žiga dejansko odraščal brez očeta...skratka strah imam pred tem, da se bo kdaj moj sonček Žiga obnašal tako do mene kot se včasih tvoj sonček Vasja...ja, sigurno se bo kdaj zgodilo, saj imajo tudi otroci slabe dneve, kot mi odrasli...no, ko se bo to zgodilo, mi bo že drugič počilo srce, čeprav vem (saj veš tudi ti Jančika), da otroci tega ne mislijo resno!!!!Kar nekaj jih piči...želim ti, da ti bo jutri zjutraj Vasja dal en moker poljubček preden bo šel v vrtec! Moj Žigec je danes tako vriskal, da so se mu vsi smejali...tako je bil srčkan, da sploh nisem mogla verjeti...včasih, ko ga gledam kar ne morem verjeti, da je to moja kri in da je nekaj tako lepega, mehkega in v glavnem prijaznega moj sinček !!! Pa še ena novička: tudi Žigecu teče iz noska in tudi on se sedaj dere, ko mu čistim nosek s fiziološko...ja, prav dere se in me je kar groza zlivat mu to slano vodo v nosek, ker jo nekaj tudi popije in to mi je najbolj grozno...no, saj do sedaj se je smejal, danes, ko pa je šlo zares in je imel res veliko sluzi v nosku, pa se mi je prav smilil...pač je takšen čas..za prehlade...upam, da ne bo dobil vročine in zbolel...držte pesti! Jančika, eno vprašanje imam zate-ta tvoja ideja, da sama pripravljaš fiziološko se mi zdi fantastična. A mi lahko zaupaš v kakšnem razmerju voda sol narediš to zelo pripravno raztopino? In ali tvojima sončkoma čistiš tudi oči z doma pripravljeno fiziološko? In ali je važna kakšna je sol? Mogoče sem hecna ampak preden začnem doma pripravljati zvarke, rabim natančne recepte...hvala ti!!! Pa še to: Žigcu sem dala jesti že korenček, ki mu je kar všeč (ampak poje dve majhni žlički-ne vem odkod jim ideja, da imajo ti naši sončki pri 5 mesecih samo še 3 obroke mleka no, saj dojenčki so si različni ampak Žiga ne kaže nobenih znakov, da bo kmalu pojedel goste hrane toliko, da bo zadostovala za 2 obroka), cvetačo, ki mu ni všeč, ter jabolko, ki mu je všeč...počasi že bo...pa pripravljam ga na to, da bo začel sedeti in jesti v Antilopi (to je tisti stolček iz Ikee)...jutri pa imava že 3 ultrazvok kolkov, čeprav se je že rodil z oceno 1A, ki je najboljša...takšen sistem imajo pač v Trbovljah...zdej sem se pa že pretirano razpisala!!!Imejte se fajn, lepo spite, pa se beremo...