plenicka
|
Oj, jaz imam čas...pa mi je bilo kar malo zoprno pisat, ker je vikend in takrat se ne javljate tako pogosto...saj vem, možje, fantje ne delajo in ste vsi skupaj...no, zdej pa sem se opogumila, ker sta se javili dve, ki imata urejeno družinsko življenje ... Jančika, žal mi je, res mi je hudo, da si imela tak naporen dan!!!Želim ti, da bo noč mirna in da sta se tvoja sončka drla kar brez razloga!!!Naty-Taja, tudi tebe mi je žal, da si imela tak naporen teden in želim ti, da se vsaj malo danes in jutri spočiješ !!! Žigec je začel normalno kakat...vam povem, kaj sem storila. Doma sem imela eno vrečko Aptamila, pa sem mu včeraj zvečer naredila to mleko...ob pol šestih zjutraj (Žigi zdej že kar nekaj dni ne spi več do sedmih, kot je prej) je bil pokakan in drekec je bil še zelo trd...zjutraj sem mu dala Novalac, ob devetih pa je kakal normalno, pa še prej enkrat!!!Upam, da bo sedaj ok, dala pa sem mu tudi tisto sluz iz lanenih semen za piti...bom vidla jutri, kaj bo! Midva sva bila danes na obisku pa se je tud začel tako histerično jokat, da ga sploh nisem mogla pomirit!!!Pa kar naenkrat!!!A ni grozno, ko sploh ne veš, kaj mu fali? On pa se dere kot, da mu bo glavo razneslo!!!No, ko sem ga dala v voziček je še malo jamral, potem je zaspal, ko pa sva prišla domov, pa je bil ves vesel in zadovoljen, o joku ne duha in sluha ??? A mislite, da je mogoče, da je Žigec že spoznal, da živiva sama in da je najraje z mano doma???Saj nekaj časa je tud na obiskih dobre volje, potem pa vsepovsod postane slabe...to sem sedaj že večkrat opazila...ko pa prideva domov, pa je vse OK...ojej, nekaj bom morala storiti, ker drugače bova oba od žalosti umrla, ko bom šla v službo, v kateri bom preživela večino svojega časa... Punce, lep vikend vam želim!!!