|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
16.12.2006 7:53:19   
Naty*Taja
Ha, Janči, je fajn imet oba naenkrat, a?user posted image  Madona jaz bom danes skup padla, ker ju imam že cel teden in enostavno res ne morem več! V pon je bil ati v Kopru službeno, v torek smo imeli koline in itak nismo nobenga vidli, so vsi zunaj delali, v četrtek je ati prišel pozno domov in šel zvečer na sestanek z gasilci, včeraj je pa skor direkt iz službe šel na zaključek v Koper!! Dela v Istrabenz plinih in vse se dogaja na primorskem, ker je tam sedež! V glavnem poleg tega pa sem še pekla piškotke, spravljala furež, pospravla celo stanovanje, oprala 6 strojev in cirka dva zlikala..... Zdej sem se pa čist iztrošla, me boli križ od dela in nošenja mojih slončkov, pa rit od sedenja pri dojenju, pa noge od laufanja od enga do drugega.... Sam da sem mal pojamrala, sej ni treba brat, če vam ni!!

Drugače se pa tudi naša puža že veselo obrača iz hrbta in skor na trebušček, sam rokica ji še nagaja in se noče umaknit user posted image , včeraj se je pa na igralni podlogi tako dolgo sukala, da je imela glavo pri nogicah! in to tist čas, ko sem Marcela previjala! user posted image  Ju je pa prav užitek gledat, ko se tavečji spravi na tamalo in jo lubčka ona se pa tako krega, da jo je k sosedom slišat!user posted image  Prav rjuje - taprava levinja je !!
Pa naš Marcel je začel ful ponavljat in bo zgleda le začel govorit namesto kazat! user posted image  Zdej se pa tamala dere atiju na uhe - morem it gledat, če je ne bo kr prespal user posted image ...

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 876
16.12.2006 19:56:27   
Jančika_
Za mano je pa tak klinčev dan, da se moram mal skašljat. Mož je včeraj prišel iz službe okoli pol desetih zvečer - par dni je delal ko zmešan na nekam projektu, ki so ga petnajst minut pred projekcijo skenslaliuser posted image . V procesu je rabil moj prenosnik in mu ga je uspelo pokvariti. Sem bila tak žalostna in jezna zaradi vsega skupaj, da ga sploh nisem mogla pogledat.Ponoči ga je Kajči nekaj sračkal, Vasja je vsal ob šestih s takim huronskim dretjem, da je cel blok pokonci vrgel in to dretje se je z nekaj krajšimi prekinitvami nadaljevalo do sedmih zvečer, ko je šel spat. Zgleda, da je zbolel, kašlja že nekaj časa, zvečer pa je dobil vročino.

In evo, po dobre pol ure miru se je vžgal Kajetan in to s takim kričanjem, da kaj takega pri njem še nisem čula. Mož, ki je šel do njega, sploh ni vedel, kaj naj naredi, jaz pa tudi ne. Mali je histerično tulil in tulil, edino joška ga je potem pomirila, zdaj pa s strahom čakava, kateri se bo prvi zbudil in kako na glas se bo drl....

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 877
16.12.2006 20:49:55   
Naty*Taja
Oh Janči, lahko pa da je danes sam tak dan! Tudi naš je bil ob 5:20 pokonc z dretjem, ravno tako mala! Čez dan je mali kr naprej neki jokcal - ma nimam pojma kaj mu manjka! Kr neki otožen je. Pa tudi malo kašlja. No mala je bila pa superca cel dan, skoz dobre volje vriska pa gruli pa se krega....
Jaz bom pa zdejle spet skup padla! Lepo se imejte in nočko - sicer pa zgleda, da je danes tak dan - nima nobena nič cajta, sam midve nekaj vztrajava?!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 878
16.12.2006 21:47:11   
plenicka
Oj, jaz imam čas...pa mi je bilo kar malo zoprno pisat, ker je vikend in takrat se ne javljate tako pogosto...saj vem, možje, fantje ne delajo in ste vsi skupaj...no, zdej pa sem se opogumila, ker sta se javili dve, ki imata urejeno družinsko življenjeuser posted image ...
Jančika, žal mi je, res mi je hudo, da si imela tak naporen dan!!!Želim ti, da bo noč mirna in da sta se tvoja sončka drla kar brez razloga!!!Naty-Taja, tudi tebe mi je žal, da si imela tak naporen teden in želim ti, da se vsaj malo danes in jutri spočiješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Žigec je začel normalno kakat...vam povem, kaj sem storila. Doma sem imela eno vrečko Aptamila, pa sem mu včeraj zvečer naredila to mleko...ob pol šestih zjutraj (Žigi zdej že kar nekaj dni ne spi več do sedmih, kot je prej) je bil pokakan in drekec je bil še zelo trd...zjutraj sem mu dala Novalac, ob devetih pa je kakal normalno, pa še prej enkrat!!!Upam, da bo sedaj ok, dala pa sem mu tudi tisto sluz iz lanenih semen za piti...bom vidla jutri, kaj bo!
Midva sva bila danes na obisku pa se je tud začel tako histerično jokat, da ga sploh nisem mogla pomirit!!!Pa kar naenkrat!!!A ni grozno, ko sploh ne veš, kaj mu fali? On pa se dere kot, da mu bo glavo razneslo!!!No, ko sem ga dala v voziček je še malo jamral, potem je zaspal, ko pa sva prišla domov, pa je bil ves vesel in zadovoljen, o joku ne duha in sluhauser posted image user posted image ??? A mislite, da je mogoče, da je Žigec že spoznal, da živiva sama in da je najraje z mano doma???Saj nekaj časa je tud na obiskih dobre volje, potem pa vsepovsod postane slabe...to sem sedaj že večkrat opazila...ko pa prideva domov, pa je vse OK...ojej, nekaj bom morala storiti, ker drugače bova oba od žalosti umrla, ko bom šla v službo, v kateri bom preživela večino svojega časa...
Punce, lep vikend vam želim!!!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 879
18.12.2006 7:12:50   
klaja
Jutro!

Plenička - tudi Julija se je en čas najbolje počutla doma, kamorkoli smo šli, vsepovsod je bila galama. Zdaj pa se je počasi privadla in na obiskih ne tečnari več. Obratno, sedaj ji je vse zanimivo in z veseljem opazuje okoli sebe.

Jančika in Naty - Taja, upam da vajini sončki niso zboleli, vama pa kar zavidam, kako uspeta vse z dvema malčkoma.  Moj bi rad imel tri otroke, pa si ne znam predstavljat, kako bi to zgledalouser posted image !

Mi smo pa v soboto bili na božičku, so ga v njegovi firmi organizirali. Mala je samo opazovala, kaj se dogaja okoli nje, še slikala se je z božičkom. Bom dala slikico gor, samo baterije moram napolnit pri fotoaparatu. Sma mislila, da bo njamlajša, pa je bil cel regament dojenčkov.

Potem pa smo se cel dan potepali in sploh ni nič sitnarila.

Grem zdaj, se mi zdi, da se počasi prebuja. Se morma zrihtat še preden pride serviser za pralni stroj. Kaj hudiča je s temi pralnimi stroji, da kar nekaj crkavajo?!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.12.2006 7:42:43   
Naty*Taja
Klaja - kaj je s pralnimi stroji? - preveč delajo, pa se vžgejo! user posted image
Ja mi gremo pa jutri na božička v MB, ga tudi atijeva firma prireja. Žal pa sam za Marcela, ker podarjajo od leta naprej. Pa gremo potem še malo v Planeta pogledat. A bo katera mariborčanka tam gor? Klaja, Pearl?
Zdej se pa mala že dere!!

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 881
18.12.2006 15:52:39   
plenicka
Oj..kako ste kaj z darili? Mene že spravljajo ob živce...včeraj sem v veliki večini že nakupila, ampak se vsako minuto še spomnim, komu sem še pozabila...želim malenkosti, potem pa se premislim...katastrofa!!!Sploh ne maram decembra, res ne, pa naj se sliši še tako grdo!!!Vsi so kakor veseli, srečni, v krogu svoje družine...saj ne rečem, saj bom tudi jaz z mojim user posted image , ki je sedaj moja družina, ampak tako lepo bi bilo, če bi imel še očeta...ja, saj ga ima, ampak on bo nekje drugje...tam kjer mu je lepše...saj nisem preveč žalostna, počasi se pač privajam na to situacijo...moram se navaditi gledati na stvari iz svetle strani: sedaj res ne bom nikoli več sama za praznike, z mano bo vedno moj Žiga!
Danes pa sem tudi sama sebe razveselila, kupila sem si velik šopek tulipanov!!!In moje stanovanje je veliko lepše...
Klaja, upam, da je to pri Žigatu samo obdobje, ki ga bo kmalu minilo...dejstvo pa je, da je res zelo veliko z menoj...vseskozi je z mano. Kako pa je kaj z Julijo? Kako se drži in kako je na fizioterapiji? In upam, da pralni stroj že dela, čeprav bo potem treba prati in likati...mene čakajo že 3 stroji za zlikat...odkar naju je on zapustil, nimam več prave volje za likat, pospravljat...in večkrat je moje stanovanje v razsulu...
no, dekleta pridne bodte pa javte se kaj!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 882
18.12.2006 18:34:43   
Alisa
Čer,
evo mene.user posted image  V petek nam je crknu računalnik. In cel vikend nisva upela pogledat kaj user posted image  je narobe. Danes pa sva ga presesala ( kaka svinarija se nabere-prah) in zdaj za enkrat dela.

Naty-Taja in Jančika upam da je bila pri vajinih sončkil le neka kratka muha in da sta zdaj ok. Pa upam da sta se spočili.
Plenička - saj boš kmalu prebolela, mogoče ti bo lažje če  pomisliš na Žigeca in si misli da je on tvoja največja sreča. No saj vem da je!!!
Če boš za novo leto sama pridi k meni. Jaz bom tud sama za novo leto in moj mišek Anže. Pa bova potem dveuser posted image  mamice z majhnimi sončki.

Ja mi smo že vse nakupili za božička, za vsakega ena malenkost pa gre po denarjuuser posted image . Zdaj si moram samo en dan vzet čas za zavit.                       
Zasavčanke kaj boste med prazniki kaj doma? Pridemo za par dni dol pa če bo lep vreme se lahko kaj dobimo.

No toliko za enkrat,
Pozdravček

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
18.12.2006 19:55:31   
Jančika_
Ja, pri nas se je situacija umirila, Vasja se je končno nehal dreti, dva dni je tulil kar tako malo za brezveze. Danes se je jajcal Kajči, on ne bi spal, pa bi bil gospod in bi zaspal na joški, pa take finte v levouser posted image . Moj računalnik je čudežno oživeluser posted image , niti sanja se nama ne, kaj je zdaj to.

Darila sem večinoma nakupila že pred časom, nič velikega, pa tudi ne obdarujeva veliko ljudi. Sicer se vse skupaj potem vendarle nabere, ampak ni krize. Za novo leto bomo doma, čez dan pride tast na kosilo, zvečer bo pa čisto običajen večer verjetno.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 884
18.12.2006 22:45:57   
sašaš
Ojla! user posted image

Cele 3 dni me ni bilo na RR - to se pa že lep čas ni zgodilo! Pa vidim, da nisem nič posebnega zamudila! user posted image

Kapesanta, ta Narhinel punce tu gori zelo pohvalijo. user posted image  Je že večkrat omenjen na RR. Pa smrkelj ne gre tebi v usta. user posted image  Ampak pri nas ga ne prodajajo, v Italiji se dobi.

Danes smo pa mi bili v Ikei! user posted image  Privlekli smo cel kombi prčkarij. user posted image  Ampak večinoma za druge - za darila. Pa za Elo stolček Antilop. Jao, jao, kako je grd! user posted image  Janči, saj se mi je zdelo, da je grd - ampak, ko ga vidiš v živo... user posted image  Moj ni mogel verjet, da bomo to reč res kupili! user posted image  Alisa, zate imam blazino in brisače. user posted image

Naty in Jančika, upam, da sta si spočili! Plenička, upam, da si tudi ti kaj boljše volje! user posted image

Aja, Klaja, a ste že bili pri soc. delavki? Po mojem se bo šlo okoli papirjev za kategorizacijo. Upam, da boste to kmalu uredili - se zna zelo zavlečt. Če boš dala Julijo v vrtec, boš te papirje nujno potrebovala čim prej, da dobi tudi v vrtcu ustrezno dodatno pomoč.

Mirno in dolgo noč vsem skupaj! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 885
19.12.2006 11:57:24   
Alisa
Sašaš hvala tiuser posted image . Se bom mogoče v četrtek oglasla pri tebi, če ne bo kakšnega snega.
Zdaj je mali zaspal pa moram ta čas hitro mal pospravit, je cela bomba , pa še za likat mamuser posted image .

To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.12.2006 12:05:01   
Angellina
Daaaaaaaaaaaaaaan!

Punce sorry, ampak ne sfolgam pisat sploh...brat vsega tut ne...tko da sam to povem:
pr nas je pestro za ****! Od pol enih se zbuja na vsake 10 min in sitnari k en drek k ne ve a naj gre ven z riti al naj not ostane!!! Zdele leži v ležalniku, se gleda v špegu in nakuhuje k star fižol. Za spremembo mam vse razmetano, skuhano nič, vse kar delam je da zabavam jonija in ga nosim na okrog kot žakel krompirja.

Napredki:
-poje cel frutek in to tako hitro, da komaj dohajam, pa še zame nič ne ostane...niti žlička user posted image
-na knjigici, kjer se oglašajo živali pritiska tipke in ko pritisne muco, skupaj z njo naredi maaaaaaau-čist na tanko, je tko smešen
-ko se vsedeva za računalnik hoče tipkat, pa basta user posted image . tko tolče po tipkah, da jih bo en dan sesul user posted image . Včasih prižgem msn, da kaj napiše Roku al pa Žigcu user posted image .

Ok zdej pa že rjove in hoče pojesti ležalnik...

ČauBau

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.12.2006 17:24:56   
klaja
Ojoj, sem dobla par minutk prosto, danes mi naša frajla ne da miru, nonstop nekaj sitnari. Sedaj je zaspala, samo se mi zdi, da ne bo dolgo. Več ne ve kaj bi rada, da sem že jaz zraven sitna, pa še sami sma doma.

Plenička - pralni stroj je popravljen, upam da bo delal, ker drugače ga čez balkon.....

Sašaš - včeraj sma bla pri socialni delavki. Predvsem se je v se vrtelo okoli Downovega sindroma, o tem kaj nam pripada in kaj ne. Pogovarjali smo se o podaljšanju porodniške, vendar smo na koncu ugotovili, da iz tega ne bo nič, ker dobivam starševsko nadomestilo, ki traja le 365 dni in nič več! Možnost je le, da mi odobrijo bolniško in sem tako lahko še nekaj časa z njo, pol pa vslužbo, če jo bom dobla. Pripada pa nam dodatek za nego otroka, le vlogo moramo oddat. In to izvemo sedaj pri 5. mesecih. Glede invalidnosti je rekla, da bomo še počakali, ker je še premajhna, da bi lahko kaj rekli. Pripada nama dopust oz. njemu (0-5dni), odvisno kako se bodo odločili v njegovi firmi. Pa tudi pri dohodnini bo olajšava. In tudi polovični delovni čas pripada enemu, odvisno od delodajalca in kako se sama odločima. Možno je dobiti tudi nalog za kakšne pripomočke, to pa določi fizioterapevtka. Jo bom jutri malo intervjuvala, me zanima kaj mi bo še ona povedala.

Tako da grem jutri urejat papirje za dodatek za nego otroka.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 888
19.12.2006 19:40:09   
Alisa
Čer mamice,

Jaz sem se pa danes spravila darila zavijat, ker mi bo drugače zmanjkalo časa. Dan gre tako hitro okrog da niti ne dojemam kdaj mine.

Mi pa imamo po novem takle urnik oz. dnevni red.
Zbudimo se ob 7h in najprej je Anže, potem si še jaz dam kuhat kavico in nastavim da je kuhana ob 9h. Potem še malo zadremamo in se zbudimo ko zadiši moj user posted image .
Pripravim zajtrk zame in za mojga user posted image , seveda če je doma. In nato grem Anžeta zbudit da poje kašico ( sadno) okol 10h. In potem dobi še mal mlekca in se kake 2 ure igra ko ga kar na enkrat zmanjka. Jaz v tem času pripravim kosilo in ostale opravke potem jemo in nato še Anže.
Ob 16h dobi zelenjavno kašo ( ma nima jo glih rad), tako da mu vmes dam še mal jabke da je bolj sladkega okusa in potem zmaže.
Po kosilu pičimo ven na zrak za kakšno urco in nato imamo popodanski počitek.
Ob 19h ga še skopava in sledi igračkanje na moji postelji. Zvečer pa Anže je ob 21h in zaspi kot top do 7h zjutraj. To nam ratuje že dobre 5 dni in upam da bo vsaj tako približno ostalouser posted image .

Vem pa da zdaj ko bodo prazniki bo pa ziher se mu ritem čist uniču, ker ne bo spal domauser posted image .

Kako pa kaj vaši sončki? Angellina upam da se bo tvojemu sončku kmalu uredil nek ritem in da bo priden, in ne bo nič jokcal.

To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 889
19.12.2006 21:03:11   
plenicka
Oj! Vidim, da vaši sončki kar lepo napredujejo...predvsem kar se goste hrane tiče. Žigi jo sicer tudi probava, vendar ta sesalni nagon ima še zelo močan in marsikaj njegov jeziček prinese nazaj. Bo že prišel čas za to, trenutno mleka še sploh ne zavrača.

Alisa, hvala za povabilo, vendar bova letos z Žigcem kar sama. Bova lepo prespala silvestrovo, saj mi nikoli to ni pomenilo ne vem kaj. Z veseljem pa prideva kdaj drugič na obiskuser posted image user posted image . Veseli me, da tvoj Anže tako lepo spi, tudi moj Žiga ima ritem, ki je obema všeč...najin dan pa zgleda nekako takole: kralj se zbudi nekje med pol šesto in pol osmo. Če se zbudi med pol šesto in pol sedmo mu dam v temi jesti, potem pa greva v mojo posteljo svpat in spiva do nekje osmih, pol devetih. Potem je general pokonci kakšno uro pa pol do dve, da se utrudi in pripravljen je na nov spanec. Dokler je bilo vreme OK sva šla okrog enajstih na sprehod in kavico, potem pa spet tako naprej...hranjenje vsake 3 ure in spanje...spat ga dajem nekje med sedmo in pol deveto in spi brez premora do zjutraj...potem pa jovo na novo...jaz sem včeraj darila zavijala, danes pa bi morala nadaljevati, pa mislim, da ne bom, ker sem imela stresen dan...jutri pa grem na CSD, da se z Žigatovim očetom zmeniva glede Žigata (dodelitev, stiki in preživnina)...imam občutek, da ne bo prišel, kar pomeni, da potem sledi tožba...
Klaja upam, da se boš lahko še kaj zmenila na CSD-ju...se mi zdi tako čudno, da ti ne bodo dopusta za nego in varstvo otroka podaljšali...skratka izkoristi vse kar ti pripada!!!Pa dobro se pozanimaj!!!Ma, saj pralni stroj pa mora delat...danes mi je Žigca pazila njegova babi (moja nesojena tašča) in medtem, ko je spal mi je zlikala...user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem bila zelo zadovoljna!!!
Zdej pa grem še voščilnice po mailu poslat, pol pa spat!!!
Dolgo in mirno noč vsem skupaj

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.12.2006 21:16:51   
Jančika_
Prebrala sem vse, nimam pa časa za pisanje, zato se javljam bolj na hitro. Očitno Vasja vendarle ni tulil za brezveze - ponoči je spet ful jokal in zjutraj je končno povedal, da ga boli uho. Verjetno se mu je čez vikend pripravljalo, ker sem ga spraševala, če ga boli, pa je rekel, da ne, zdaj je pa ven udarilo. Dobil je antibiotike in bo cel teden doma, čeprav je razen ušesa dober, tako da imam zdaj dva migeca in zato ne ravno veliko časa. Smo se imeli pa kar fajn danes.

Kajči začenja plaziti, sicer v rikvercuser posted image , ampak pride kakšna dva metra. In vrti se na trebuhu okoli in okoli. Ful je spreten, meni je to kar neverjetno, ker se Vasja sploh ni nikoli plazil ali kobacal, samo po riti je puzal.

Saša, a Antilop ti je pa grd? Hecno, meni je pa lep. Sem bolj za minimalizem in moje oči zelo trpijo ob raznih onih pisanih oblazinjenih okoleščkanih zadevahuser posted image . No, kakorkoli že, tudi če je grd, je zelo praktičen; če ne prej, se to izkaže ob čiščenju. Med drugim ga lahko opereš tudi v pomivalcu, če snameš zgornjo košarouser posted image .

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
19.12.2006 21:18:39   
Jančika_
Plenička, jutri bom mislila nate in držala pesti, da bo vredu potekalo. Drži se.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
19.12.2006 21:36:08   
plenicka
Hvala Jančika!!!Bom javila jutri...

še to: Tudi meni je Antilop proti vsem ostalim stolčkom, ki imajo vse barve, koleščke in ne vem kaj še, zelo lep...pa zelo praktičen in poceni!!!Meni je zakon, Žigi pa notri sedi brez blazince...evo bom eno slikco pripela, kako on je...ko pa smo že pri stolčkih, za Božička bo Žigi dobil lesen stolček, ki ga bo lahko uporabljal kasneje in mi je tud zelo všeč...ala Trip Trap, samo da je slovenski proizvajalec in cena je veliko bolj primerna kot Stokkejev Trip Trap..

še slika pol pa lahko noč
user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 893
19.12.2006 21:38:33   
Naty*Taja
Madona prej sem vas kr naprej čekirala, pa ni blo nič novega, danes ste se pa razpisale, da sem komaj prebrala! user posted image
No Plenička, upamo s tabom na najboljše - da dec pride in se zaveda kaj mu je dolžnost! A s taščo se pa zastopta? Kak pa ona gleda na njegova dejanja?
(Madona sem radovedna, a ne?se mi zdi ful lepo, da ne zagovarja svojga sinčka in kljub vsemu popazi na vnukca!)
Mi smo pa bili danes pri dedku mrazu in se ga je mali ful bal!! Je pa dobil onega lesenega konjička za zibat in  knjigico! Se mi zdi ful lepo darilo od atijeve firme! Cel dan smo bili od doma in maladva sta imela zvečer že vsega poln kufer in sta hotla domov. Tamala se je kr naprej nekaj pritoževala, tavečji pa je kr naprej govoril "ma,ma"(domov!) No zdej pa sta že nekaj časa koma! Upam, da celo noč?! user posted image
Janči vi boste imeli pa pestro?!
Mi smo pa darila že skor kupli (večino sem kr prek neta naročila,ker nimam časa po trgovinah šarit!user posted image ). Zavijat pa ne bom mogla, ker sem pozabla kupit papir, pa pečt tudi ne, ker sem pozabla kokos, moko.... Groza, kaj hudiča sem delala v trgovini?!
Angi - se mi zdi, da boš ti s temle tvojim jonijem v enem takem sranju kot jaz pri Marcelu. Trajalo je ... recimo kako leto in še mal user posted image user posted image ! Upam, da se motim!
No vi le pridno pišite , ker men zdejle tako oči skup lezejo, da ne morem več! user posted image  Noooočččččkooooo!user posted image user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 894
20.12.2006 10:19:52   
sašaš
Dan! user posted image

Tak lep sonček zunaj, mene pa kuha in grlo me takoooooo boli! user posted image  Ampak bo že jutri veliko bolje, se bom nafilala z vsem mogočim!

Jah, saj tisti oblazinjeni stolčki (ala prima papa) tudi meni niso všeč - moja mami si ga je zapičila in ga na vsak način hotela kupit! Uf, sva se kregali...user posted image  Meni že zato ni všeč, ker je tako ogromen (pa imamo kar veliko prostora). Z razvojnega vidika pa itak - stolček naj bo stolček, ne pa udoben fotelj. Moram pa rečt, da doma ta antilopa ne zgleda tako slabo - v Ikei, ko je vse naokoli toliko stvari, je bil pa res grdo grd! user posted image  Eli je pa tudi všeč (no, saj nima izbireuser posted image ), čeprav še nekaj časa ne bo sedela not - vsaj za dalj časa ne. Je tudi v razvojni pediatrinja rekla, da user posted image  do 6. meseca niso za v stolček. Ampak kakšnih par min kdaj pa kdaj pa mislim, da ni panike.

Plenička, držim pesti! Saj bo, saj bo! user posted image user posted image user posted image

Še tole:

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 895
20.12.2006 15:27:46   
klaja
Današnja fizioterapija je za nami in je do polovice potekala vredu, potem pa je bil jok in stok, na koncu pa ni imela več glasu, da bi tulila. Vse bi še nekako bilo ok, če ne bi mami vaj pozabla, joj če pa jih je bilo tolko. Nekaj sem si zapomnila, malo pa boma priredili, pa bo.

Mi je kar hudo, ko berem, kaj vse že počno vaši malčki, da se prevalijo iz hrbta na trebuh oz. obratno, pasejo kravice, se malo plazijo,...(Super za vas!) Pri nas se že kar pozna, da smo v zaostanku. Mislim da se začenjam počasi zavedat, da bo vse potekalo bolj počasi, da ne bo več dohajala svojih vrstnikovuser posted image user posted image . Saj smo to vedeli že prej, samo ko pride tako daleč, se komaj začneš zavedat kaj nas čaka. Očitno nisem bila dovolj pripravljena na to, zdaj me pa počasi začenja skrbet, kako bomo zmogli in kako bo z njenim razvojem.

Plenička - upam, da si uredila na CSD in da je Žigijev ati prišel.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.12.2006 15:35:33   
klaja
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 897
20.12.2006 17:30:43   
kapesanta
Klaja user posted image .
Že nekaj časa ti hočem napisati par besed, mogoče je pa zdajle pravi čas zanje. Otroci kot je tvoja Julija so pravi čudeži našega sveta - narava jih je naredila najbolj dobrodušna bitja na svetu, so večni otroci in čeprav to prinese veliko skrbi prinese tudi ogromno lepega. Nikar ne obupuj, če se še nisi priključila, ti toplo priporočam da se čimprej priključiš najbljižji skupini Sonček, kjer boš dobila potrditev mojih besed.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 898
20.12.2006 18:46:50   
plenicka
Sem vse že napisala, pa sem dobila msg, da mi ne more poslat posta...user posted image user posted image

Skratka, Žigijev očka je sestanek v zadnjem trenutku odpovedal, sedaj imava datum 10.1. To je edina prilika, ki mu jo še dam, da se zmeniva brez odvetnika in tožbe.

Klaja, popolnoma se strinjam s Kapesanto! Kapesanta, tako lepo si napisala, da so mi prišle solze v oči! Klaja, če ti je to v kakšno tolažbo, Žiga se niti ne plazi, niti ne kobaca, prebrača, kravce ne mara past, samo noge daje v usta...Julija se bo razvila v eno krasno osebo in hvaležna vama bo, da sta ji dala življenje...saj veš, kaj imaš napisano v svojem podpisu!!!Julija je tukaj za srečo in ljubezen!

Naty-Taja, glede nesojene tašče...je popolnoma na moji strani...ne morem ti opisati z besedami, kako trpi zaradi dejanj svojega sina...se mi zdi, da bolj kot jaz...saj jo razumem, da se vsak dan sprašuje, kako je lahko vzgojila takšnega sina...skratka pazi na Žigca, da grem v trgovino po večjih nakupih, na pilates, še raje bi ga pazila celo noč samo, da bi jaz šla ven...vendar zaenkrat nimam nobene prave želje...zaenkrat mi je dovolj Žiga, kakšen izliv na forumu, pogovor s prijateljicami...za vse ostalo pa bo še prišel čas, kajne?

Dekleta, zdej se moram pa še jaz pohvalit-Žigi zna dati lubčka, ne tako z rokico kot to ponavadi počno otroci, ampak tako z ustnicami in ob tem spusti zvok poljubčka...upam, da veste kaj mislim...pa mislim, da bo operni pevec, ker mora na mamino željo poslušati 4 prečudovite fante Il Divo...skoraj že zna operne arije zapetiuser posted image user posted image user posted image ....

Bodte pridne, mirno noč, jaz pa grem danes na pilates...

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 899
20.12.2006 20:36:11   
Jančika_
Plenička, tole je za tvojega bivšega: user posted image user posted image

Klaja, tole pa zate - user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.