Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 13.12.2006 22:29:42
|
|
|
|
sašaš
|
Kapesanta, jaz računam šele okoli 10. ure. Pa saj tam ti ne bo dolgcajt, ko je toliko štacun, a ne?! Pa saj se itak slišimo! Alisa, kdaj bosta pa vidva pridirkala? Noč!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 13.12.2006 22:40:08
|
|
|
|
plenicka
|
Oj...ste res pridne...Naty-Taja hvala, ker misliš name...verjamem, da ne moreš verjeti, da kdo lahko zapusti takšnega sončka ampak ga lahko...zaradi druge ženske...veš, jaz še vedno ne verjamem čisto, da se mi to dogaja, ampak mi je vsak dan bolj jasno, da bom v glavnem čisto sama za vse...ko sem danes Žigeca kopala, mi je zdrsnil v vodo in seveda se je jokal kot dež in tudi jaz sem bila na robu joka, da ne rečem obupa...pa na pilates bi morala danes, pa je bilo varstvo zadnji hip preklicano...pa se mi spet zdi, da je tako hudo na svetu in da življenje stalno kaznuje samo ene in iste...no, saj ni tako hudo, sam na trenutke pa je... Alisa, Božičkovo oblekco sem kupila v HM, sama jo nisem sposobna sešiti, na Finsko pa tudi nisem šla, da bi jo pravemu Božičku ukradla...če bi mu jo pa, potem pa bi lahko kakšna šivilja iz te obleke sešila oblekce za vse naše sončke... Jančika, rakci pa se menda zelo radi crkljajo...Žigi se tako rad stiska k meni in jaz k njemu...on je edini h kateremu se lahko stisnem kadarkoli...zdej pa dovolj za danes Lahko noč PS: Carice dobrodošla!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 13.12.2006 22:43:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Plenička, pridejo slabi dnevi, pa pridejo spet dobri...ne morem si predstavljati, kako ti je pri srcu. Tudi zavest, da bo sčasoma bolje, ti zdajle nič ne pomaga. Ja nič, evo en zate, drugega se ne spomnim...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 13.12.2006 23:13:11
|
|
|
|
kapesanta
|
Še vedno nisem šla spat - se bom spet jutri na glavo postavljala.... Saša ok, ti poklič ko prideš, ti povem kje bom. Ob 9 bom pa vseeno pokukala v slaščičarno, če bo Alisa tam. ps: sem pozabla - dobrodošla Carice
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 10:24:57
|
|
|
|
plenicka
|
Jančika, hvala...vse skupaj je že mal "too much"...
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 11:42:32
|
|
|
|
klaja
|
Plenička- tudi mi mislimo na tebe. Sma se z mojim pogovarjala in ne more razumet tega, da lahko nekdo zapusti tako majhnega otročka in mamico. Saj bo bolje, verjemi, zdaj bosta pač rabla nekaj časa, da se navadita, potem bo pa bolje. Še veliko lepih trenutkov vaju čaka z Žigijem! Življeneje pa res kaznuje takrat ko nebi bilo treba. Saj veš kako pravijo, da ima bog dolgo šibo in seže na prav vsako rit, tako da še čaka na Žigijevega atija, kje ga bo lahko kaznoval. Zdaj pa se lepo pocartajata z Žigijem in bo veliko boljše. Ko ti bo pa hudo, ga pa poglej in pomisli, da je on tvoja velika sreča!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 14:20:30
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Naš tavečji pa že dve uri in pol spi! Sem ga šla zdejle gledat, če še diha! Sicer je res, da je imel danes zjutraj malo vročine, zdej pa mislim da nima več! Le kaj se bo izcimilo iz tega?!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 17:03:18
|
|
|
|
plenicka
|
Klaja hvala!!!!!!! ja saj imaš prav, le navadit se morava na to situacijo...saj jaz tud verjamem, da ima Bog dolgo šibo in se bo tud za njegovo rit našla...Jaz in Žigi pa misliva na vas, predvsem na malo Julijo, ki je tako močna dojenčica in v takšno veselje mamici in očku...vse najboljše vam želiva!!! Mene tudi zanima, kaj se imate na CSD za meniti...jaz vem, kaj se moram, ampak vi...če ni skrivnost sporoči... Naty Taja, moj Žigi danes tud kar naprej spi, sploh opažam, da odkar je mraz spi več čeprav v stanovanju nimam mraz !!!Poglejte tole situacijo-danes bi morala zdele bit na plavanju, pa sonček spi...da sploh ne omenim, da je spal od 15 do 4 do pol 5, se jokal, sem mu dala jesti in sedaj spet spi...s plavanjem danes očitno ne bo nič...me tud kr mal skrbi, da ne bo zbolel
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 19:29:31
|
|
|
|
_clea_
|
Živjo! že celo večnost se nisem javila...Nekaj se vas še spomnem..in vidim, da uživate z svojimi sončki. Najin sonček je prišel na svet 23.6. točno ob 00.00 tako da smo imeli kar precej problemov z datumom-enkrat so nama popravljali na 22. drugič spet na 23. in tko je potem ostalo. Čez nekaj dni bomo dopolnili 6 mesecev in se še samo dojimo oz. danes je dobil prvo žličko jabolke. A mi prosim poveste kako daš slikco zraven imena ker zdej mi je uspelo samo tu spodaj skopirat? Zobkov še nimamo nič ampak imam občutek da so te zadnje neprespane noči mogoče prvi znaki..Ponoči se še kar 3x dojimo in se sploh ne spomnem kdaj bi spala več kot 4 ure skupaj.No, zaenkat toliko ker gremo počasi pančkat.. Nočko vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 19:47:28
|
|
|
|
Alisa
|
_clea_ lepo sa si se oglasila. Kaj si kar k junijkam pobegla? No lepo pa je da si se oglasila. Midva z Anžetom sva danes postavila smrekico, ko mi uspe slikat bom prilepla. Zaenkrat toliko, mali hoče jest.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 21:03:26
|
|
|
|
plenicka
|
Moj Žiga bruha, vročine nima in kar spal bi, ko pa je buden pa ni slabe volje...mislite, da so to znaki kakšne bolezni? Opazila sem, da je začel zelo veliko bruhati, ko sem mu dala nadaljevalno mleko...piše, da je od 5 meseca naprej Mogoče je vzrok za bruhanje to? Bom še malo počakala, če ne pa bo treba k zdravniku ... Lahko noč vsem
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 21:23:21
|
|
|
|
Alisa
|
Plenička upam da ni kaj narobe. Sam jaz bi tud šla kar do zdravnika, če bo še bruhal. Držim pesti da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 21:35:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Plenička, a prav bruha ali samo malo bolj poliva? Če je to drugo, potem bi jaz najprej zamenjala mleko. Če ne bo boljše, pa kar k zdravniku.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 22:09:49
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Plenička - po moje pa , glede na to, da so tile bruhalno-driskalni virusi na pohodu, bodi pozorna in kr raje k zdravniku, boljš večkrat, kot enkrat premalo!! Ma me je kr groza, od kar je bila sosedova 1 letnica na infuziji na pediatriji zaradi dehidracije od driske in bruhanja! Naš je pa zdaj zaenkrat vredu, nima več vročine, pa tudi kej druga ne?! A...ravno zdejle sem ga slišala, da ful kašla ( sem namesto l v ful napisala k in se sama sebi smejim)! Je pa prej rekordne tri ure skup spal! Zbudil se je pa čist vroč 38,5! Tak da sem mu dala še eno svečko, zdej je pa vredu. Je pa bil kr živahen za tako vročino! Grem zdej spat, ker mi oke skup vleče! Nočko!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 22:54:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Svašta, tega še pa nisem videla . Sem videla podobnega, ki se ga priključi na sesalec, so ga punce na RR hvalile, ampak mi je totalno hecno, da moraš za pucanje noska sesalec zalaufat . Tole po moje dela, samo ne vem, če kaj bolj kot navadna pumpica, ker saj ne moreš lufta vleči v sebe v nedogled.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2006 23:56:45
|
|
|
|
Alisa
|
Kapesanta prvič vidim to čudo. Upam da se danes nisi načakala in da si kmalu prišla domov. Evo slikici, (mal sta slabi ). Bom jutr slikala še enkrat, ker nekaj ne znam zrihtat Jaz Božiček in moj mali božiček; Ho ho ho ho
< Sporočilo je popravil Alisa -- 15.12.2006 0:02:47 >
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2006 7:11:51
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Svašta! Kapesanta tegale pa jaz nebi uporabljala! blek
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2006 8:51:46
|
|
|
|
kapesanta
|
sej se mi je zdel - sm kr debel pogledala ko sm vidla
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2006 11:45:21
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta a ima mogoče katera aspirator Narhinel? Kako se obnese pa to.... http://www.babymarket.it/babymarket/narhinel/usa.htm Žio babnce!!!! Nimam se časa javlat...je preveč pestro...ata je pravkar pobegnil v Špara, da se mal zbrihta in v ihti poudarjal kako me razume, da sem utrujena, pa kako, da lahko še vse skuham in poštimam... Hja to pa smo mamice V glavnem Mark vpije kot...mah ni primerjave... clea lepo pozdravljena! Javi se še kaj... (imam drug nick...drgač pa iz sosednjega hriba ) šibam...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2006 15:47:35
|
|
|
|
plenicka
|
Zgleda, da Žigija malo to nadaljevalno mleko zafrkava!!!Danes je po 2 dneh začel kakat pravo trdo klobaso!!!In seveda je revčka bolelo, saj tud mene, kadar je tako!!!! Sem ga slekla in mu malo pomagala, čeprav mu nisem mogla veliko...čez par ur pa je še eno veliko manjšo klobaso naredil...verjetno bi bilo najbolj pametno mleko zamenjat...katero mleko mi svetujete????Do zdaj sem imela Novalac 1 in je bilo super, sedaj imam Novalac 2 in zelo težko kaka...A probam Aptamil, al kaj? Glede bruhanja pa je takole: danes je čisto malo bruhnil, včeraj zvečer je pa res velik in ustrašla sem se, ker nikol ni ne bruhal, ne polival...Jančika, mislim, da je blo tisto včeraj bruhanje...spal je od 9 do 5:30, ko se je zbudil z glasnim jokom...no in ugotovila sem, kaj ga muči, kot sem že zgoraj omenila...2 dni že ni kakal in ob 5:30 se je zbudil z jokom, seveda ko je pa kakal tako klobaso!!! Če ima katera kakšen nasvet glede trdega drekca ali katerega mleka, prosim!!! PS: Kapesanta, ta respirator je pa živa katastrofa...no, saj zgleda tako...mogoče je učinkovit...a razumeš italijansko?
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2006 16:17:37
|
|
|
|
plenicka
|
Angellina mi je že dala nasvet glede drekca...sej je že vse na tem forumu opisala
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2006 18:36:08
|
|
|
|
klaja
|
Kapesanta: mi smo si tak aspirator naredili sami doma in je zelo učinkovit. Vzela sem nastavek od pumpice in cevko. Res da moraš na sebe potegniti zrak, samo sčistiš pa noseka zelo učinkovito. Pa brez skrbi, vsebina iz noska ostane v začetnem delu, tako da nič ne pride do tvojih ust. Meni je to super zadeva.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2006 18:43:58
|
|
|
|
Alisa
|
Plenička jaz imam mleko Comformil 2, je pa ta mleko proti krčem, uravnava blato. Jaz sem z njim zadovoljna. Je blato malo gostejše kot je bil prej samo nima problemov. Kaka pa 2x na dan. Večinoma zjutraj in pozno popoldne.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2006 20:41:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Plenička, ne Aptamila, ta tudi zapira. Vasji je najbolj ustrezal probiotični Hipp, dobiš ga v Müllerju, vijolična škatla. Danes sem cel dan sama s tamalima (no, V. je itak v vrtcu dopoldan), pa smo se popoldan in zvečer tak fajn imeli. Prišla je HuAnita s tamalima dvema (oba sta stara približno toliko kot moja dva), zvečer sem pa po dolgem času sama zrihtala Vasjo in se mu čisto posvetila, ker je tamali že spal. Prav v užitek mi je bilo vse skupaj. Bohved, kdaj pride ati iz službe . Joj, se moram malo považit. Danes sem Kajetana putila na hodniku na tleh na igralni podlogi pasti kravice (drugega itak noče, ni šans, da bi bil na hrbtu) in sem šla v dnevno. Ko sem čez par minut prišla nazaj, me je majster pričakal sredi hodnika, meter od igralne podloge ! Nekako mu je uspelo priplaziti do tja. Ko me je zagledal, se je režal ko zmešan, se obrnil proti podlogi in skušal zlesti nanjo, pa je revežu preveč drselo in ni šlo; jo je pa malo požvakal in poslinil .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.