|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.12.2006 16:39:23   
Alisa
Plenička trenutno sem brez besed. Pošiljam pa ti en lep topel user posted image . Nekak te razumem, ampak poznej o tem.
Ti sam uživaj s svojim sončkom in mu nudi vse kar mu lahko, predvsem pa ljubezen.
Daj malemu Žigecu poljubček od mene.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 776
8.12.2006 20:19:35   
Jančika_
Plenička, nič nisi zamorila, kje pa! Še od mene user posted image user posted image user posted image ! Drži se.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 777
8.12.2006 20:20:54   
sašaš
user posted image  Ojoj, Plenička, brez besed sem.... Verjamem pa, da si močna punca in mamica in bosta z Žigcem skupaj to prebrodila in bila srečna skupaj! user posted image user posted image user posted image

Saj veš, tukaj smo...user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 778
8.12.2006 20:30:06   
plenicka
Angellina, Naty- Taja, Irmy. Tiasha77 in Alisa...hvala za vse vzpodbudne besede, rožice in objeme...danes mi pomagajo tudi objemi preko neta...saj vem, da nisem edina, ki jo je to v takšnem času doletelo, ampak svoje težave je najtežje reševati...vem tudi, da obstajajo še težji problemi, kot so trenutno moji in upam, da ne bom kakšno bolezen nase priklicala!!!
Žiga se je danes v avtu tako jokal, da je imel čisto mokro glavo...ne vem, kaj ga muči...jaz se sicer trudim, da nisem preveč žalostna, ko sem z njim, vendar mi vedno ne rata...vem pa, da čuti z mano!!!
Saj bo vsak dan boljše...sedaj je še vse bolj sveže...

Lepo pančite!!!Predvsem ti Angellina...in Mark seveda!!!

PS:Z Žigecem upava, da bova kmalu vse spoznala tudi v živo!!!Nekaj sva jih že, nekaj pa jih še morava, da vas vse objameva!!!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 779
8.12.2006 20:31:48   
plenicka
Pa hvala še Jančiki in Sašaš!!!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
8.12.2006 20:43:21   
Angellina
Plenička me te mamo vse rade, a ne punce?! Pa Žigeca tut!
Rade rade rade raaaaaaaaaadeeeeeeeeeeeeeee!user posted image     

Vse se mamo radeeeee!!!!!   user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 781
8.12.2006 21:02:02   
Naty*Taja
Ja, Angi vse ju imamo rade, pa drug drugo tudi...če bo še kateri hudo, naj kr pojamra!! Jaz sem trenutno naspidirana od red bula!
Plenička - jaz sem te pa vidla v Citiyu prejle?! Sej si bila ti, a ne? Pa te nisem upala dregnt, ker nisem bila ziher! Tam pri H&M sta šla z Žigecom ven mi pa z našo "odpravo nemogoče" noter! Mali pa ziher čuti tvojo stisko, četudi se ti trudiš bit boljše volje kot si! Ne moremo pretentat tehe naših dojenčkov!! Vsaj men še nikoli ni ratalo!
A veste, kaj se nam je zgodilo?! Tamali se je tako usr.... da je bilo vse mokro - body, hlače, žabice.... ni blo druge, kot da sem jih zaprla v previjalnico in letela v H&M kupit vse novo in preoblečt!! Madona upam, da se je zluftalo prej, ko je kdo prišel not za nami!! To pa je res eno veliko sr... !! Jaz sem pa misla, da je že vredu, ker je zjutraj že lepo kakal! No, sej jest pa res ni cel dan nič hotel.
Grem zdej hitro spat, ker me tako roke, pa križ, pa vrat...boli. A lahko prosim eno masažo prek neta ? user posted image
Imejte se skrajno lepo in uživajte v vsakem trenutku posebej!

MONTIGNAC

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 782
8.12.2006 21:05:27   
Angellina
Hej zakaj pa Tjaša, pa Irma niste pršle na srečanje aaaaaaaa? user posted image

Jooooj mam še za nazaj odgovort, pa sam odlašam user posted image . Grem po spominu...
Naty  JA hujšam zarad križa...itak...pa zarad ogledala tut user posted image . Nebolečnost...zelo znana beseda...pa prijetna tut.

Saša Im sorry, so sorry, I wont hurt you anymoreeeeeuser posted image  

Janček ja kruto je gledat stare fotke! Jaz jim bom postavila oltar in vsak dan prižgala svečo. Pa tut jst sem včasih mislila kako debela sem bla.... Najbolj smešna sem bla pri 17 letih. Suha ko trlica okol pasu pa sem mela vedno zavezan pulover in obvezno rukzak na ramenih, da mi kdo slučajno ne bi videl riti, ker ta je namreč bila OGROMNAAAAAAAAAA! user posted image   Pa v kopalke nisem hotla, razen v enodelne, pa še to so me morale kolegice ovito v brisačo pospremit do vode (kapesanta je to doživela v moji nosečnosti user posted image ).
Neumnica namesto, da bi bla vesela in pokazala kaj mam! Zdaj ko sem pa vsa razvlečena bi se pa neki slačla-JOKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Irmy sem pršla k sebi...uporabljam namreč baterije Duracel user posted image . Si že probala? Trajajo, pa trajajo in trajajo....

Tjaša kaj pa vem če je zamenjal dan za noč, nekaj je zgleda res na tem. Ampak zdaj sem ubogala jančiko in večer je blo bolje.

Ok zdej grem pa v postlo.

Nočkooooooooooooooooooooooooooo!!!!  user posted image

< Sporočilo je popravil Angellina -- 8.12.2006 21:12:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 783
8.12.2006 21:23:37   
plenicka
Naty-Taja, ja res sva bila z Žigcom pa s kolegico in njeno punčko v City-ju...škoda, da me nisi opozorila nase in tvojo "misijo nemogoče", kot jo imenuješ...Dobro opazuješ...drugič pa me kar dregni, ker v City-ju sem kar večkrat...mi je prav žal, da te nisem spoznala, pa tvojih 2 sončkov...user posted image user posted image danes je bilo sicer bolj slabo s šopingom, ker sem doma pozabila denarnicouser posted image user posted image to se mi ni še nikoli zgodilo...ja, pa vse je enkrat prvič...sicer mi je kolegica posodila nekaj gotovine, ampak to ni to...saj itak nisem bila razpoložena za zapravljanje...no, zdej grem pa tudi jaz spat...

Neposredna povezava do sporočila: 784
8.12.2006 22:21:20   
ElaM
Evo, punce, mene iz plesnih vaj. Petek je dan za ples. user posted image  Z mojim zgledava, tako kot da bi se objeli dve bukvi in en, dva, tri, .... user posted image user posted image user posted image  Ma, se bova navadila in plesala, plesala,..user posted image
Moram povedat, da je jutri naša Tinkara uradno prvič povabljena na žurko. Moj otrok odrašča.user posted image

Plenička, pogumna punca si, ni kaj..user posted image  zate in za Žigca.

Angie, na srečanje me ni bilo, ker po pravici povedano, ne maram vozit po Lj. Odkar imam tamalo me je vozit full  strah . Posebno, če sva sami v avtu.user posted image  Ja, saj vem, da sem čudna. Samo mene je po porodu napadla poporodna otožnost, in se zdaj še skup spravljam, kar se strahu tiče, pa takih zadev.  Ma, ne bom morila zdaj s tem. Glavno, da sem že skoraj ok.user posted image
Upam, da ti bojo Duracell baterije trajale in trajale,.. Je pa Mark res žurer.

Jančika, upam, da naši tamali rastejo zobje, da nima samo sitnega karakterja.user posted image  Čeprav moj bi zihr rekel, da jabolko pač ne pade daleč od drevesa.user posted image

Naty-Taya, evo pa je mali dobil novo garderobo. On že ve kako se dela.user posted image

Zdaj pa naj neham klamfat. Punce (vse imenovane in neimenovane) lep vikend, pa se beremo.

< Sporočilo je popravil Irmy -- 8.12.2006 22:25:51 >

:)

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 785
8.12.2006 22:44:55   
klaja
Uf, ste se razpisale, komaj sem vas sfolgala prebrat. Bom danes bolj kratka, me je začelo nekaj mučit, v želodcu me nekaj zvija, pa še grlo me boli. Upam da ne bo tamala kaj vstran dobla, ker se ji obetajo antibiotiki.

Danes bi mogli it v Lj na kontrolo (in si je moj vzel dopust), potem pa kličem dol ob osmih in mi rečejo, da naj pridemo v ponedeljek, sem bila jezna ko ris. Tako da boma takrat šli sami, oz. z reševalno. Mi bo pa reševalec moral pomagat Julijo nosit in jo mirit, ko ji bom pripravljala hranouser posted image .

Plenička, verjamem da ti je hudo, vendar vedi da bodo minili hudi časi. Počasi jih boš prebrodla, potem pa bosta z Žigijem prav uživala drug z drugim.
Mislim nate in na Žigija, vse lepo vama želim. user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 786
8.12.2006 23:11:22   
pearl
Evo, spet jaz, zamudnica.

Plenicka  Nič se sekirat - ta glavni pri hiši je zdaj Žigec. Boljši zdaj, kot pa iz dneva v dan, mesec za mescem pa leto za letom prenašati partnerja, ki te ni vreden. Verjemi, da je bolje zdaj, čeprav zeloooo boli. Pa še Žigec ne dojema tako stvari, kot bi jih čez nekaj let, v tistih letih, ko so otroci najbolj občutljivi in ranljivi, pa še partnerji znajo biti zelo nesramni in izkoriščajo otroka, kot maščevalno orodje drugemu partnerju. Tega pa ne dopusti. Moj nasvet je ta, govorim iz strokovnih, pa posredno tudi iz lastnih izkušenj, kot opazovalka. Očeta tud kakršen je, ni pametno otroku prikazati v slabi luči, to je največja škoda, ki jo lahko narediš otoku, pa tudi odnosu med tabo in otrokom. Ko bo dovolj star mu le odkrito povej, zakaj z očetom ni šlo, eni se z drugimi bolj ujemo, z drugimi malo manj in žal se z očetom nisva dovolj ujela, da bi lahko živela skupaj, ampak vedi, da te tudi oče ima rad, ampak na svoj in poseben način.
Pa si verjetno kasneje misli, mater kak neki me ma rad tak starec, da me je z mamo pustil samo, ko sem imel še ne komaj pet mesecev, če prej ne, to spozna, ko je sam starš.
Kljub tej smoli, želim Žigcu zares prijetno otroštvo, kar pa ne dvomim ob taki mamici. Pogumno in samozavestno skozi življenje ti želim Plenička, veseli se vsakega trenutka, ki ga boš preživela s sinkom, pa ko ti bo prvič rekel mama, se prvič vstal in začel stopicat, se ti iz srca smejčkal, skratka,  teh trenutkov ne bi hotela za nič na svetu zamuditi.

Irmy Mi že imamo dva zobka spodaj, nič je ni matralo. Sem ga lepega dne, op pred enim tednom zagledala en dan enega in en dan drugega.

Jančika, Angellina, Naty Taja Meni je kar slabo ko stopim na vago, si sploh ne upam. Pa ne vem kak, ko pravijo kak lepo shujšaš, ko dojiš, ma lari fari. Prva dva tedna po porodu je res šlo dosti dol, sam pol se je pa ustavlo.

Kapesanta Moja slaba vest že trka. Zdajle grem poslati tvoj mail mojemu, da ti pošlje kar sem ti obljublila. Skuzi!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.12.2006 0:14:09   
Alisa
Čer,
sem mogla še it mal gor pogledat kaj ste kaj napisale. Mali je šele zdaj zaspal. No vsaj upam da se ne bo čez par minut zbudu.
Danes ima nekaj svoje fore, očitno čuti da se bo jutr nekaj dogajalo.
Jutr šibam na bioresonanco z Anežtom in upam da bo priden v avtu, ker na tako dolgo vožnjo pa sploh še nišem šla z malim sama.

Bom pa sporočila kaj smo izvedeli tam. Upam pa tudi da bom kmalu fertik in da bom lahko čim prej odhitela proti domu. Na obisk pride ena kolegica, ki se bo 23.12 poročila v Ameriki. Ne vem zakaj ima glih to željo ( ona), no njena stvar. Pa morava mal user posted image  in user posted image .
Joj, Plenička tvoj me še kar jezi bi najraje prišla dol in ga   user posted image  in bi kar

user posted image  ( to naj bi bil binLaden)  poslala nad  njega. Ne vem zakaj sam men je full hudo. Še en user posted image  tebi in enega Žigatu.
Zdaj pa šibam še nekaj  popapcat, sem lačna kot volk.user posted image
Angellina tebi pa tud želim mirno noč, upam da si se vsaj malo naspala. Pa pazi nase!!!!

Punce moje lahko noč, pa se tipkamo.

user posted image     user posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 9.12.2006 0:19:32 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.12.2006 8:18:17   
Alisa
Dobro jutrooooooooooo,
Evo jaz sem že pripravljena da z Anžetom šibneva. Sam počakat moram še mojega princa da se zbudi, je in se oblečeva potem pa greva.
Spala sem pa 6 h in se prav fajn počutim. Sem bila že v trgovini, da sem dobila svež topel kruhek. Zdaj pa samo še počakam da se kofi skuha, da bom res budna za na pot.
JOj, me je kar mal strah sama se vozit z otročkom, pa saj on itak prespi celo pot.
Punce fajn bodite, čeprav je zunaj pa prav grd vreme - dežuje.
cawci

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.12.2006 9:10:02   
Naty*Taja
Alisa a si že šla?

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.12.2006 10:26:14   
sašaš
user posted image user posted image user posted image  Ej, babe, jaz sem pa zdajle po dobrih 4ih mesecih prvič sama doma (vsaj zdi se mi)! user posted image  Brez Ele grem večkrat kam, da bi jo oči kam peljal brez mene pa se še ni zgodilo. Sta šla k prababici.

Jutri bo pa točno 1 leto, kar sva se preselila sem! user posted image  Sva v mansardi pri njegovih starših in je prav fajn! user posted image  In sem se s taščo zmenila, da bo popoldne Elo čuvala, jaz pa peljem user posted image  na eno morsko kosilo! Kot presenečenje, da ne bo vedel prej...Ma, kok sem jaz faca! user posted image  

Se pravi, nič hujšanja pri meni, ker imam že zdavnaj "svoje" kilce - so pa precej drugače razporejene kot pred user posted image , to je pa res! user posted image  Bo treba migat, migat, migat...

En deževen pozdravček! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.12.2006 10:36:33   
sašaš
Mami ga je po dolgem času prijela v roke (fotoaparat mislim)...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.12.2006 13:42:35   
tiasha77
Zdravo!

Naty - Taja - sem se user posted image , ko sem prebrala tvojo zgodbo nemogoče misije, verjamem pa da tebi ni blo smešno

Angellina - ta teden nam ni zneslo it na izlet v Lj, pa drugič, OKuser posted image

Alisa - upam da sta dobro opravlauser posted image

Sašaš - a vi ste tud v fazi, ko gre vse v ustauser posted image

Dieta - trenutno jem vse, pa še večuser posted image  sem se zgovarjala na dojenje, ampak zdej počasi mlekca zmanjkuje, pa jemo že kašice, tak da bo treba kmalu eno dieto vžgat, samo zaenkrat je k sreči zima, pa ni potrebe po kopalkahuser posted image

LP, T

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.12.2006 15:56:06   
Jančika_
Ej, ženske, meni je pa rahlo dolgčasuser posted image . Vasja je pri mojih starših, Kajetan pa spi že 4 ure in 15 minut!!!

Ponoči je bila pa veselica - Vasju se je ob desetih zataknil smrkelj v grlu in se ni mogel odkašljati in se je začel dušiti, potem je pogoltnil preveč zraka in ni mogel rigniti, pa mu je začelo it na bruhanje, kar se je stopnjevalo do histerije na vseh koncih; ko mu ni bilo nič več, se je začel dreti še bolj, tako da je se zbudil še Kajetan in se spomnil, da on bi pa joško, meni se je pa za to zdelo še prezgodaj in tako se je drl še on.

Na koncu bi se najraje vrgla skozi zaprto okno, ampak potem je tavečji ob pol dvanajstih zaspal, tamali dobil joško in je bilo kul do pol šestih, ko je tamali spet jedel - se hočem počiti nazaj v posteljo in slišim iz sobe MAMI!!! Ok, spije frajer flašo mleka, nakar izjavi ŠOU! Kam???? Kam hudiča bi šel ob pol šestih zjutraj????? STAT! Ne, ne boš vstal, mami gre nazaj spat, ti pa tudi. NE, ŠOU. Ne, ne boš!!! In pol je res legel nazaj, hvala vsemogočnemu manituju. Ko se je Kajči zbudil ob pol osmih, ga je mož vzel v kuhinjo in tako sva z Vasjem potegnila do pol desetihuser posted image , se sploh ne spomnim, kdaj sem nazadnje tako dolgo spala; odkar je K. na svetu, še ne, po mojeuser posted image .

Zvečer grem pa na babji žur, juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Alisa, kak sta zrihtala?

Hm, Kajči še vedno spiuser posted image . Da ne bom zvečer vendarle imela doma žurkeuser posted image user posted image ?

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.12.2006 17:07:28   
pearl
Nas je danes kar nekaj potegnilo čez 9. ure. C
Vanessa je spala do 10.00, je pa imela žurko med 6 in 7 zjutraj. Dala sem ji zizo, pol pa se je sama s seboj igrala, aja pa naši zidovi takrat oživijo. Jim tak maha, se jim smeji in se znimi pogovarja, Ma me pa res zanima, kake afne ji guncajo user posted image user posted image .

Alisa, upam, da sta dobro opravila.

Sašaš Ela pa jo bo že počasi mamici pobrisala user posted image . MMM, kak so dobre roputuljice. Naši pa najbolj tekne pilot.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.12.2006 17:15:47   
Alisa
Dan,
vam napišem sam da malčka probam nekak uspavat, pa nisem glih dobre volje.
Zraven me mal pa še vreme dajeuser posted image .

To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.12.2006 20:04:02   
Alisa
Oh kok sem jezna, napišem cel scenarij in mi na koncu napiše erorr, napaka na straniuser posted image user posted image user posted image .

Ne vem kje naj začnem. Najboljš da kar na začetku a, ne?

Za popestritev se mi je mali Posračkav do glave ko sem sva se odpravljala od doma, tako da sem ga morala vse preoblečt in sem ga kar v tuš kabini stuširala in še enkrat oblekla in poetem sva odivjala proti Rogaški.
Kar sem najbolj sovražila je mokra cesta in dež kar mene kar oreng utrudi.
Ko sva prispela tja je bila ura 12h. Morala sva počakati da sva prišla na vrsto. To je bilo okoli 1h in Anže ni pa ni hotel nič jest. Bolj so mu bili všeč otroci ko so se igrali tam priključeni na kable.
Ko sva prišla na vrsto sem najprej morala segreti neko pozlačeno palčko, katero sem potem Anžetu dala na hrbet in on je veselo opazoval tisto palčko ko je šibala gor pa dol, pa sem ter tja. Res bil je zlo priden.
Med tem časom mi je zdravnica vse razložila kaj kej  pomeni.
Na koncu sva dobila rezultate. Mislim da bi vsako mamico to kar sva slišala zelo pretreslo, al pa je samo mene.
Do zdaj sem bila sama nase zlo ponosna da lahko svojega otroka dojim in mu s tem tudi nudim neko toplino.
Rezultati so pa naslednji; Anže je alergičen na;
- Vsa žita ( pšenica, rž, riž, oves,...)
- Cvetni prah-pelodi
- Mleko ( kravje, kobilje, kozje)
- Med
- Vse začimbe ( ampak res prav vse)
- Vsa umetna barvila
- na vse emulgatorje
- pelode trav, plevelov, zelišč
- pelode dreves, iglavcev
No to je vse!
Zdaj pa mi naj katera pove kaj hudiča naj jem.

Potem mi je na kratko razložila. Oz. najprej me je vprašala kaj jem za zajtrk.
Jaz pa kosmiče, jogurt z muslim, včasih kruh z namazom, itd,..
In od vsega tega kar sem naštela ne smemuser posted image .
No tako moja dieta je sledeča nič ne jem, imej pa mleko za malegauser posted image
Ko sva se odpravila rpoti domu je še kar deževalo kot iz škafa, in povrh vsega je še mene oblilo, solše so mi tekle kot za zastavo. Tako da sem se ustavila na Trojanah in sem stopila ven iz avta in sen skupaj z nebom jokala. Ko sem se že dobro premarazla sem se vsedla in odpeljala proti domu.
Skočila sem še do trgovine, da bi kupila tista kar smem jesti. Našla nisem nič oz. me je minilo iskat in brat deklaracije. Tako da sem šla na tržnico in kupila sadje in zelenjavo.
Odločla pa sem se po dolgem premisleku d abom nehala dojit, ker vem kaka sem in potem spet ne bi nič jedla in ne bi bilo mlekca za malčka.
Kaj pa zdaj?
JOj sem zmedena, rada bi dojila še naprej sam nekak se mi zdi da se ne bo izšlo. Da bi za sebe nekaj kuhala posebej za mojga pa posebej. Ma znorim po parih dneh.
Kaj naj po celem dnevu jem? Nič mi ne paše od samih živcev.
Tako, kaj naj naredim?
Ne bom vam več morila, grem ven na zrak, da se mal sestavim skup in da bova skupaj z nebom pretočila še par solzic, ker tukaj za računalnikom je že kar kriza.

Caw

< Sporočilo je popravil Alisa -- 9.12.2006 20:09:01 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.12.2006 22:27:53   
kapesanta
Plenička: en veeeeeeeeeeeeeeeeelik user posted image  - ma ne naj bosta dva, še za Žigata eden.
Alisa: to je pa kriza, kar pišeš - jaz bi šla še h kakšnem drugem zlatopaličarju, za vsak slučaj - a so ti povedal, česa se moraš popolnoma odpovedat, kaj pa lahko v manjših količinah? Če je res alergičen na vse, bi pa jaz tudi na umetno mleko prešaltala, samo bi pa za vsak slučaj še iztiskala, če bi se pokazal, da tud umetno ni dobro user posted image
Jaz grem pa v četrtek v Lj (seveda z Rokom), peljeva mami na eno zadevo in bom po 9 uri frej - pa do neznano kdaj, ko bo končala. Če ma katera voljo postopat po centru naj se javi, pa se dobimo. Vreme baje bo fajno. Če ne se pa še vseen lahk do BTC zapeljemo.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.12.2006 22:40:51   
kapesanta
Aja pa končno sva dorekla barvo fasade - bo pa rdeča in drap - bom enkrat porisala in prilepla not, da bote vidle. Okenske police bojo pa tud rdečkaste.
Sem ugotovila, da moram Roku zvečer dat pit obe zizi, da spi do 6 - očitno nimam več tolk močen mlek kot prej, ker se mi je začel zbujat okrog 4. Tako da definitivno še ni nobene diete na vidiku, tortice pa bureki paste se! Hja, hujšanje zarad dojenja - pri men tud ne dela.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.12.2006 22:53:59   
sašaš
Ja, Aliska, no! user posted image  Ti povem, da jaz teh "izvidov" ne bi za 100% vzela! Še kam bi ga peljala na tvojem mestu. Na vse to pa verjetno res ni alergičen, oz. vsaj ne v taki meri, da bi mu to povzročalo težave. Pa veliko alergij tudi sčasoma mine.

user posted image  Vem, da si trenutno zelo, zelo slabe volje. Ampak boš prespala in malo pretuhtala pa bo čez dan ali dva bolje! user posted image user posted image user posted image  Cmoka Anžetku! user posted image

Sem se zdaj spomnila, da sem bila 2 ali 3 leta nazaj na enem diagnostičnem pregledu (dobila sem darilni bon), ki je tudi potekal nekako tako. V rokah sem držala ene elektrode in na čelo so mi nekaj naštimali! In tista baba je pogruntala, da imam hudiča pa pol! Cel kup alergij (tudi na čokolado - pa kaj še user posted image ), astmo, problematične sklepe, rodila,... user posted image  V glavnem, 2 dni sem bila čisto sesuta! user posted image  Sem jo vprašala, kje se mi te alergije kažejo (meni se namreč nikoli ni zdelo, da bi bila na kaj alergična) in mi je začela flancat, da na dihalih pa ne vem kaj vse! user posted image  Ja najboljše, da se kar takoj pokopljem, če je pa vse narobe z mano, a kako pol!? user posted image  Pa sem rekla klinc, najbolje pozabit vse skupaj - z mano zaenkrat vse štima, diham, bašem se s čokolado, rodila sem tudi že... Seveda mi je na koncu ponujala cel kup zdravilc in pripravkov, ki jih nikjer drugje ne moreš kupit in bla, bla, bla... Čez par dni sem res rekla, da je najbolje vse pozabit. Če bo kdaj kaj narobe z mano, bom pa takrat to reševala - ne pa se basala z njenimi arcnijami, če mi nič ni! user posted image  Coprnica! user posted image

Evo, napisala cel roman za brezveze! user posted image

Kapesanta, če naju maraš z Elo zraven, sva takoj za - sva bolj potepuške sorte! user posted image  Pa še Aliso in Anžeta bomo s sabo vzele in jih razvedrile! user posted image

Ja, Ela seveda vse v usta nosi (kot verjetno vsi) in ima zato občasno pikice okoli ust. Pa tudi kar daleč stran od igralne podloge sem jo že dobila, ko sem 1x prišla iz kopalnice - ma ni zverca čisto nič pri miru! user posted image

Grem počasi proti spalnici... user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.