pearl
|
Alisa Imate pa res dolg seznam. Pa sem vseeno pomislila, vsaj sadje in zelenjavo pa meso in ribe bosta lahko jedla. Glede na to, da se je alergija razvila tako zgodaj, mislim, da bo tudi izvenela. Poznam fantka, ko pri treh letih ni bil več alergičen na živalsko dlako, prej pa je bila katastrofa, če je le videl muco ali psa. Jaz pri alergijah tudi ful cvikam. Tomaž je imel kar močno alergijo na pelod, cvetni prah, kostanj, brezo, pa me res skrbi, da še Vanessa ne bo imela kakšne, zato me ob vsaki driskici, mozoljčkih, pa zamešen nosku malo zaskrbi. Defenitivno pa bi se v primeru alergije pri malo večjem otroku odločila za bioenergetika in to konkretnega. Kot sem že rekla, moj je imel zelo močno alergijo in ko so zdravila odpovedla in bi moral po injekcije, mu je zdravnik - alergolog predlagal, čes, saj nimaš več kaj izgubiti, pa škodit ti tudi ne bi mogel, poskusi z bioenergetikom. Verjetno je prekršil zdravniški kodeks, ampak smo mu nadvse hvaležni. Intenzivnost alergije se je precej zmanjšala. K bioen. sem ga peljala z zamašenim nosom, krvavimi očmi, kihanjem, skratka bilo je ,ven pa je prišel, kot da ni sluha in ne duha o alergiji. Tisto leto je opravil še nekaj terapij. Decembra pa je odšel v vojsko in sledil vsem obveznostim vse do julija, a o alergiji skoraj ni bilo sluha. Tarapij več ni ponovljal, pa moram rečt, da je sedaj intenzivnost alergije skoraj zanemarljiva. To je naša resnična izkušnja v boju zoper alergijami. Plenicka Ne, ne nisem zaposlena na CSD. S takšnimi primeri sem se srečevala na drugem področju, o dolgoročnih posledicah pa govorim predvsem iz izkušenj. Verjamem, da boš dobra mamca in da bo Žigec ponosen, da te ima, eh to je že itak sedaj, kar dobro ga poglej, ko te tak nebeško pogleda in bi ti tako rad povedal, pa še ne zna z besedami: "Veš mami, ti si zakon !" Taisha Mi se pa še ne kotalimo (mogoči ji je uspelo 2x), probava pa probava, pa se muči in muči. Le roka ji nagaja, pa mislim, da se bo zelo kmalu. Poskus kotaljenja največkrat prakticira ko jo previjam, še malo pa je ne bomo več previjali, sem ji obljubila danes, bo pač pokakana . Zvija pa se z glavico in nato odriva, tak, da mi že tudi pride skoraj na pol dnevne. Že lep čas pa se mi iz ležečega polažaja dviga v sedeči, če ji le nastavim roki. Me prime za prste, pa se dvigne. Angellina UUU, vi boste pa pri vašem kar precej prišparali pri vrcu . Mislim, da bo šel kar direkt v šolo, tak raste kot gobica in tako bistro gleda. Jao, danes pa sem res zatežila, grem raje spat. Nočko, vsem mamicam in našim sončkom.
|