|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.12.2006 23:03:08   
kapesanta
ja šurda vas vzamem, zato sem pa napisala, ne....
se beremo, grem vodoravno
takole pa midva plavava:
user posted image

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 9.12.2006 23:12:06 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 801
9.12.2006 23:35:07   
Alisa
Sašaš saj jaz drugače v neke coprnije ne verjamem. Te testi na bioresonanci so izvidi oz. ne vem kako se naj izrazim. Na te kar je pokazalo da je alergičen, se je telo drugagače reagiral.
Na tiste stvari na kar ni alergičen je palčka pred Anžetom katero je držala zdravnica šibala gor pa dol, na tiste katere je pa alergičen oz. alergen je pa ta palčka šla levo pa desno.
Tukaj ni to da bi ti neke kreme prodajal oz. neke zvarke.
Ah, pa saj ne vem kako naj ti razložim.
Mi je pa za to bioresonanco povedala Jančika in sem ji prav hvaležna za to. Ane Jančika ti si tud to dala že čez pri obema otročkama in pri sebi.
Edino kar sem pozabila vprašat tam je to ali je s tem terapijam potem zdravijo vse hkrati ali vsako skupino posebejuser posted image .
Bom v pon. poklicala pa vprašala.

Ja Kapesanta in Sašaš bom prav vesela da bom lahko z vama šla mal po Lj.

Malički- zate pa imam ta vprašanje. Mleko katerega si mi poslala do katerega meseca se lahko uporabllja oz. do katere starosti otročka. Nikjer nisem našla.
Pa upam da mu bo odgovarjal, da ne bom tako kot moja kolegica ko je vse vrste mleka probal pa mali ni hotel jest. Tako da je na koncu pristala na tistem katerega je prvega kupila.
Oh, ti naši otroci.

Spravljam se da bi šla še nekaj pojest pa se mi nič v hladilniku ne zdi uredu, oz. nimam nobene volje do hrane.

Kapesanta kok sta luštna. Rokec zgleda že kar velih frajer.

V vsej tej zmedenosti, katera mi je že omenila da bi mi lahko prinesla blazinico iz Ikeje?

Grem kar spat.
Nočka

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.12.2006 23:38:54   
plenicka
Oj, do sedajle sem mela obisk-je bila ena prijateljica pri meni...pa sem spet zvedela še nekaj stvari o očetu mojega sina...ah,, ni da bi ponavljala...

Pearl, ti delaš na CSD-ju? Zelo lepo si mi napisala in jaz se trudim vsak dan posebej, da ne bi gojila prehude zamere do njega in močno, močno upam, da mi bo uspelo do takrat, ko me bo Žigec vprašal, zakaj z očkom ne živimo skupaj...nočem in ne želim Žigcu govoriti grdo o njegovem očetu, ker vem iz lastnih izkušenj, kaj sledi temu...Bom vse naredila, da bom Žigeca vzgojila v poštenega in odgovornega moškega. Pa v moškega, ki ne laže!!!Pa če je to zadnje na tem svetu, kar bom naredila!

Alisa, jaz sicer nimam nobenih izkušenj z alergijami, vendar bi ti tudi jaz svetovala, da si poiščeš še drugo mnenje...to je le malo preveč...upam, da se boš zjutraj zbudila malo boljše volje in vaju boš kmalu naročila na pregled, kjer bosta dobila drugo mnenje...

Vse, hvala vsem za rožice, objeme, tudi Žigec je dobil vaše objeme...dan je bil takoj lažji...

Saj jutri je nov dan in nov začetek! Lepo pančajte...jaz sem še kar pokonci...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 803
10.12.2006 9:32:20   
Angellina
user posted image

Marka je odnesla ga. Božičkova user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
10.12.2006 11:58:16   
klaja
Angellina, kako sta luštna, a je Mark preveč mlekca spil, da ima tako rdeče oči!?

Kapesanta, vidva pa sta prava plavalca, komaj čakam da bomo tudi mi dobili dovoljenje za v bazen.

Alisa, jaz bi  nehala dojit, če bi se mi kaj takega pripetilo, za probat je, tako kot je že ena napisala, bi si pa nekaj časa izbrizgavala mleko, če bi se pokazalo, da ne bi prenesel adaptiranega. Tako bi reagirala jaz, kaj boš naredila ti, se odloči sama.

Glede alergij, pa ti lahko povem, da so meni rekli, da imam alergijo na cvetni prah pleveli, brezo, koruzo, lesko,.. Za hišni prah, pršico in pa plesni pa je pokazalo, da nimam. Samo potem pa mi naj nekdo pove, zakaj sedaj kiham in imam neprestano zamašen nos ter me srbi žrelouser posted image , ko ni pleveli in koruze. Da se ne pogovarjamo, ko pridem v kako bližino preprog, itisonov, tetra plenic... No v glavnem, ni rečeno, da je v resnici alergičen na vse kar je pokazalo oz. je mogoče v manjši meri.

Mene bo počasi pobralo, nonstop mi teče iz nosa, kiham, v želodcu mi kruli (pa ne od lakote), riga se mi, pa ne vem od česa. Groza, mala še zaenkrat nič ni vstran dobla, upam da tudi ne bo.

Danes sem ji dala kašico od hrušk, tako jo je mazala, da nisem mogla verjet. Boma počasi uvedli še naslednji obrok - zelenjavni. Zvečer pa se mi zdi, da komaj čaka, da dobi rižeka, se kar nakremži, če mami nese žličko v usta.

Grem zdaj voščilnice delat, imam danes fraj, saj ponavadi čez vikend kuha mama.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 805
10.12.2006 12:32:35   
Angellina
Evo pomanjšano, prej me je zaneslo... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

Alisa pošiljam ti user posted image    

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 806
10.12.2006 13:26:56   
Jančika_
Alisa, meni se ta tvoj seznam sploh ne zdi tako hud! Prijateljičina pupa je imela ene 3x daljšega - med drugim je bila problematična skoraj vsa zelenjava in sadje. Pa so jo poštimali. Na uradnem testiranju v bolnici ji je pokazalo samo mleko in jajca, prijateljica je šla na dieto (mala je imela takrat kakšna dva meseca), pa ni bilo bistveno boljše - potem, ko je izločila vse, kar ji je pokazal Bicom, je bilo pa vredu. 14 dni moraš držat dieto, potem začnejo s terapijami, naredijo pa najprej manj problematične zadeve, to je ponavadi vredu po eni terapiji, potem pa grejo na bolj trdovratne. Ta prijateljica je vseeno potem še dojila; če hočeš, te povežem z njo, mogoče ti bo lahko svetovala.

Pa mleko - še vedno ti ostaneta vsaj sojino in riževo (pa izdelki iz tega, sojini jogurti, tofu....); meni je pokazalo tudi to dvoje. Ker ne jem mesa, mi je tofu eden glavnih virov beljakovin, poleg sira seveda. Ko bom šla na dieto, torej vse to odpade, ampak mi je rekla, da mi lahko sojino  in riževo mleko spravijo stran v eni terapiji. Meni se res ne zdi tako hudo, no. Mogoče zato, ker dolgo itak nisem jedla res nobenih mlečnih izdelkov in jih ne bi pogrešala. Je pa res, da takrat nisem imela težav z dihali; to sem opazila šele, ko sem spet začela jesti mleko in so se mi težave ponovile.

Blaznico sem ti obljubila jaz - na žalost ne bo nič iz tega, ker moji včeraj niso šli gor; bratu je malo zagustilo pri denarju, pa so raje ostali doma.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 10.12.2006 13:31:25 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 807
10.12.2006 17:47:13   
sašaš
Alisa, mi bomo v kratkem šibnili v Ikeo - dobiš blazinico! user posted image  Bomo pa tudi kupili ta stolček Antilop! user posted image

Ma saj tam, kjer sem bila jaz na "pregledu", ne gre za nekakšne "coprnije". Coprnica sem napisala kar tako, ker mi je šlo vse skupaj na živce in se mi zdi zdaj brez veze, da sem šla tja. Sem bila prav huda na mami, zaradi takega darila - naj mi raje čokolado kupi, bom bolj vesela! user posted image  

Morem it!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 808
10.12.2006 18:12:19   
Angellina
Mark pokaži kok še manjka do Božiča....  user posted image  

user posted image

Njami želva!!!! Končno nekaj konkretnega! user posted image   

user posted image

Pišuka je pa zategla user posted image !!! user posted image  

user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 809
10.12.2006 21:23:12   
tiasha77
Zdravo!

Jančika - vi mate pa res pestro, upam da je ženski večer vseeno uspel

Angellina - kok sta luštna

Alisa - ja maš kar dolg seznam, sam ni mi čisto jasno, ti ne smeš teh stvari al mali ne? Jst bi na tvojem mestu rajši še naprej dojila, po moje bi mel z umetnim mlekom še več težav, ne vem, no, vsaj meni se zdi in tud učil smo se tko, da je dojenje boljša zaščita pred alergijami; rajš probaj jest več sveže pripravljene hrane oz. sadja in zelenjave, glede mleka ti je Jančika napisala, kruh je pa še kak pirin al kej takega na voljo; kakorkoli se boš že odločla, upam, da se kmalu zboljša stanje, pa eno user posted image  za pomoč pri odločitvi

Sašaš - a tvoja Ele že tok okrog kobaca? Pri nas smo še bolj statični, zaenkrat se vali le levo in desnouser posted image  kobacanje pa poteka na mestu, zgleda kot kak ranjen partizanuser posted image

Nč, punce lahko noč, grem se mal razvajat, če bo mož za!T

Neposredna povezava do sporočila: 810
11.12.2006 0:05:34   
pearl
Alisa Imate pa res dolg seznam. Pa sem vseeno pomislila,  vsaj sadje in zelenjavo pa meso in ribe bosta lahko jedla. Glede na to, da se je alergija razvila tako zgodaj, mislim, da bo tudi izvenela. Poznam fantka, ko pri treh letih ni bil več alergičen na živalsko dlako, prej pa je bila katastrofa, če je le videl muco ali psa.
Jaz pri alergijah tudi ful cvikam. Tomaž je imel kar močno alergijo na pelod, cvetni prah, kostanj, brezo, pa me res skrbi, da še Vanessa ne bo imela kakšne, zato me ob vsaki driskici, mozoljčkih, pa zamešen nosku malo zaskrbi.
Defenitivno pa bi se v primeru alergije pri malo večjem otroku odločila za bioenergetika in to konkretnega. Kot sem že rekla, moj je imel zelo močno alergijo in ko so zdravila odpovedla in bi moral po injekcije, mu je zdravnik - alergolog predlagal, čes, saj nimaš več kaj izgubiti, pa škodit ti tudi ne bi mogel, poskusi z bioenergetikom. Verjetno je prekršil zdravniški kodeks, ampak smo mu nadvse hvaležni. Intenzivnost alergije se je precej zmanjšala. K bioen. sem ga peljala z zamašenim nosom, krvavimi očmi, kihanjem, skratka bilo je user posted image  ,ven pa je prišel, kot da ni sluha in ne duha o alergiji. Tisto leto je opravil še nekaj terapij. Decembra pa je odšel v vojsko in sledil vsem obveznostim vse do julija, a o alergiji skoraj ni bilo sluha. Tarapij več ni ponovljal, pa moram rečt, da je sedaj intenzivnost alergije skoraj zanemarljiva.
To je naša resnična izkušnja v boju zoper alergijami.

Plenicka Ne, ne nisem zaposlena na CSD. S takšnimi primeri sem se srečevala na drugem področju, o dolgoročnih posledicah pa govorim predvsem iz izkušenj.  Verjamem, da boš dobra mamca in da bo Žigec ponosen, da te ima, eh to je že itak sedaj, kar dobro ga poglej, ko te tak nebeško pogleda in bi ti tako rad povedal, pa še ne zna z besedami: "Veš mami, ti si zakon user posted image !"

Taisha Mi se pa še ne kotalimo (mogoči ji je uspelo 2x),  probava pa probava, pa se muči in muči. Le roka ji nagaja, pa mislim, da se bo zelo kmalu. Poskus kotaljenja največkrat prakticira ko jo previjam, še malo pa je ne bomo več previjali, sem ji obljubila danes, bo pač pokakana user posted image .  Zvija pa se z glavico in nato odriva, tak, da mi že tudi pride skoraj na pol dnevne. Že lep čas pa se mi iz ležečega polažaja dviga v sedeči, če ji le nastavim roki. Me prime za prste, pa se dvigne.

Angellina UUU, vi boste pa pri vašem kar precej prišparali pri vrcu user posted image user posted image . Mislim, da bo šel kar direkt v šolo, tak raste kot gobica in tako bistro gleda.

Jao, danes pa sem res zatežila, grem raje spat.
Nočko, vsem mamicam in našim sončkom.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 811
11.12.2006 9:12:08   
Angellina
kako naj pomagam Marku, k je prehlajen? Noska že pucam, sam je težko k ne pusti (fiziološka r + pumpca).

Dere se, da je groza! vročine nima, sam neki ne štima! No hitro povejte če katera ve.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 812
11.12.2006 9:19:47   
tiasha77
Angellina - če ma zamašen nosek, ga probaj po prsnem košu namazat s kakim mazilom z eteričnimi olji, kot je npr. Fitobalm bimbi, namesto fiziol. pumpice pa probaj s kapljicami ali pa mazilom (Nisita), kej več ti pa ne vem svetovat, mi nosek čistimo s kapljicami pa bibo palčko za otroke

Neposredna povezava do sporočila: 813
11.12.2006 9:30:09   
Jančika_
Angie, kar vztrajno čisti s fiziološko in pumpico, čeprav se dere. To ni pomembno samo zaradi lažjega dihanja, ampak tudi zato, da se vse skupaj ne zapaca in gre na ušeska, tisto je pa res sranje potem. Pa v nos mu zlij res veliko fiziološke (mimogrede, to je sterilna slana voda, jaz jo kar sama delam - deci vode in malo soli zavrem, če se mudi, pa niti ne zavrem, samo solim). Jaz imam eno kapalko iz lekarne in mu zlijem v vsak nosnico dve celi kapalki. Dere se ko hudič, pomaga pa. Fino je tudi, če mu brizgneš fiziološko v nos medtem ko sedi, da ne steče vse nazaj not v žrelo, ampak v bistvu pri drugi nosnici ven.

V posteljici mu dvigni vzglavje, to resnično olajša dihanje med spanjem. Najboljše je, da pod jogi daš kako zloženo brisačo, fascikel, whatever, samo da je dvignjeno.

Alisa, si kaj boljše volje? Ponavadi čez dan ali dva zadeve ne zgledajo več tako črno. Še en argument za dojenje imam - če mu boš dajala adaptirano mleko, je to vendarle kravje mleko in bi mu morala dajati Pregomin, ki je drag in ogaben. Resnično mislim, da se ti splača it na dieto, saj za nekatere stvari bo to samo 14 dni (za tiste, ki bi mu jih delali takoj).

Neposredna povezava do sporočila: 814
11.12.2006 9:41:54   
Angellina
Hvala punci! Vzglavje mam dvignjeno že cel teden, z bibo palčko pa ne upam Tjaša, ker me je zadnjič trešil po roki, ko sem mu skušala pomagati z njo, pa bi si kmal celo zabil v nosek.

Grem v boj z fiziološko

Kopat ga pa ne smem ne? Ga že cel teden nisem k je prehlajen user posted image . Edino včeraj sem dobro segrela kopalnico in ga na hitro obrisala z vlažno rokavičko. Noge so mu smrdele k pr norcih! Fej fej fej user posted image
Pa drisko ma.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 815
11.12.2006 10:02:05   
Jančika_
Hm, jaz ga kopam v vsakem primeru. Se mi zdi, da mu čisto paše, škodi mu pa tudi ne, kolikor vidim.

Neposredna povezava do sporočila: 816
11.12.2006 10:02:37   
sašaš
Punce, ko ste ravno pri noskih - a je kakšna fora pri tej pumpici? user posted image  Meni namreč ne uspe ponavadi nič ven potegnit. Pa ji prej špricnem fiz., zamašim eno nosnico in probam - pa nič! user posted image  Pa imam 2 različni pumpici.

Jaz največ naredim z vat. palčko - ampak imam tako slab občutek. Pa ne, da bi jo dregnila, ampak, da ji nosek "raztegujem".

Angellina, ti ga normalno kopaj, če nima vročine. Vsaj meni je pediater tako naročil.

Lahko mu zvečer, ko gre spat, v sobo daš velik lonec vročih kamilic, da to hlapi.

Neposredna povezava do sporočila: 817
11.12.2006 10:13:44   
pearl
Angi Pri nas pa je nosek zdaj ok. Točno en teden je trajalo, da smo mačke in žnoder pregnali. No, neki v globini se še sliši žubodrenje. Pa tudi driskico ima, mislim, da je to čisto normalno.
Sem jo že hotela peljati k pediatru, pa mi je sestra prijazno svetovala nisito kremo. Pa še pod noskom sem ji namazala s fitobalmom, res natanko, sam potem ne smeta na mrzli luft, ker je kar oster.

Sestra mi je predlagala tudi dnevno nego s fiziološko, sicer to že delava od rojstva, je imela v nosku zmeraj kako user posted image . Najprej kanem kako kapljico potem pa v napad s svaljkom vate namočeno v fiziološko. Se kar razveseli ko vidi sprico in zraven veselo vriska, ko ji privlečem user posted image .
Sestra mi je tudi rekla, da imajo nekateri celo zimo polne noske user posted image , zaradi suhega lufta v stanovanjih. Treba je baje na sveži luft, tačas preluftati stanovanje in čimveč vlage v stanovanju.

PS Mi smo se ta teden držali bolj v stanovanju le 3x sem jo peljala za tričetr ure ven, v soboto in včeraj pa sva bile izključno doma. Nam je res bilo tečno.

Angi še kak dan pa bo OK, verjemi mi.

Neposredna povezava do sporočila: 818
11.12.2006 10:49:25   
Alisa
oj
punce bom zdaj zelo kratka ker imam ogromno dela.
Glede dojenja in diete; Jaz drugače zelo malo pojem. Večinoma sem zjutraj jedla kak jogurt+ musle, al pa kosmiče, redkogkdaj kakšen košček salamce s sirom. Problem pri tej dieti je to da ne smem nobene začimbe uporabljat. Glede kruha mi je prav vseeno. Rekla mi je naj si skuham gov. meso v vodi, brez soli in to jem. Ampak že ko samo pomislim na to mi je kar user posted image , ne vem ne predstavljam si stvari brez soli, al pa sladkorja,... oz. brez nobebene začimbe.

No bom že nekaj ustvarila.
Grem, v boj s hrano.

To je čudež življenja.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 819
11.12.2006 11:52:59   
Naty*Taja
Joj punce pa kaj toliko komplikacij z noski? Jaz jo kr v "primež" dam (tal čez obe rokci pod vratom ji dam svojo roko in primem glavico, da je pri miru in na hitro, brez nevarnosti, da jo piknem, potegnem ven vsako mačko. Tavečjemu isto. Jaz sploh nisem nikoli uporabljala fiziološke! Sej če malega nvzdol obrneš mu tudi ven steče, če ima nosek zabit! Drugače pa si sami čistijo noska, ko kihajo - pa vse muce prinese tak daleč,da jih s palčko poloviš. Vsaj jaz nimam drugačnih izkušenj. Kar se pa driske tiče, je pa lahko kr hitro kej narobe pri tako malih! Sploh če dosti ne pije - jaz sem v takem primeru vedno ono luknico na glavici spremljala , če bi bila namreč vdolbinica je lahko otrok dehidriran. Je bila ravno sosedova punčka (11 m) v bolnici na infuziji, ker je imela tri dni drisko in ni hotla nič pit in jest!! Pa  so ji dali infuzijo. Srotka je ene dve kile zgubila!
Drugače pa jaz že tri dni piškotke pečem user posted image  ! Me malo daje božično vzdušje!

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 820
11.12.2006 15:24:23   
tiasha77
Zdravo!

Pearl - sej mi se tud ne kotalimo še čisto, bolj niha levo desno tak nekje do tričetrt user posted image , pol ji pa malo pomagam; je sedenje bolj zanimivo

Naty - Taja - mmm, je do sem pridišalo, si pa res pridna, da še piškotke pečeš

Midve sva bile danes bolj terenske, smo ble pri eni kolegici, pa v trgovini, pa na sprehodu, ... zdej pa mala pančka, potem gremo pa še malo pohajat - do ene kolegice, ki je nismo že dolgo vidle. Zvečer bomo pa imeli "foto sešn" - pri nas bo Zoja gospa Božičkova (sem ji nabavla kapico, pa naredimo eno cart slikico, nalepmo na karton, nekaj dopišemo in voila - novoletne čestitke so tu, držte pesti, da bo uspelo, jst nisem tok ustvarjalno nadarjena kot Alisa).

LP, T

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 821
11.12.2006 15:55:23   
Angellina
Naš je pa že v mali šoli user posted image

user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 822
11.12.2006 17:19:32   
plenicka
Oj, Tiasha77  jaz sem tudi danes Žigeca v Božička napravila, ker bom takšne voščilnice pošiljala...sem že imela photo session, pa se mi zdi, da je kar uspela...bom zdej slikce po internetu v foto studio poslala, pa imam že ene probleme...trenutno sem brez Žigeca, ker je s svojim očetom...odločila sem se, da se tu ne moreta videvati, ker se on obnaša nemogoče, mene pa vse to preveč boli...pa vas ne bom morila z mojimi težavami, vidim, da ima vsaka svoje...kljub vsemu se še enkrat zahvaljujem vsem za vse vzpodbudne besede...saj bom nekako prebolela...

LP.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 823
11.12.2006 18:49:36   
Alisa
Čerr,
no zdaj bom pa razložila svojo situacijo.
verjamem da je dojenje še vedno najboljše od adaptiranega mleka. To verjamem.
Anže je danes star 5. mesecev in sem vesela da sem ga lahko do zdaj polno dojila. Problem pri vsej te dieti je to da sem jaz pred kakšnim dobrim letom preden sem zanosila imela problem s svojo krvjo, premalo železa, pa tudi kalcija mi je kar primanjkovalo. In po pogovoru z mojim osebnim zdravnikom je najboljš za mene in po vsej verjetnosti tudi za Anžeta da se nehava dojit.
Lani sem imela neko dieto sadjem in zelenjavo, ter občasno malo mesa, pa me je kar precej zdelalo, tako da si res ne upam.user posted image

Anžeta od včeraj zjutraj , ter danes hranim z adaptiranim mlekom pa je na ličkih občutno boljše in tudi ne praska si več. Če se v 1 tednu ne bo vsaj za polovico izboljšalo bom pa po vsej verjetnosti še kaj dojila, vendar to bom še preštudirala kako in kaj. Morate me razumet, da bi tudi jaz rada videla da bi bilo z mojim sončkom vse uredu in da bi imel lepo kožico.
Tako kot pravijo; lepa kožica kot dojenčkova ritka.user posted image
Ker po uporabi teh kremic s  katerimi moram mazat, da ne pride do grojnega vnetja mu lahko ostane rdeče lise, drugih kremic pa ne prenaša za enkrat.

Si pa s črpalko črpam ven in bomo potem videli kako in kaj naprej. Me pa danes nevrjetno bolijo jajčniki in upam da ne bo kakšnega obiska iz Krvavcauser posted image , ker se mi še ne da s tem ukvarjat.
Jančika tebi hvala za podatke, in diete, ter za stik s RR-jevko. Bom kontaktirala z njo da molo poizvem kako naprej in kakšni so kaj rezultati pri nje. Res še enkrat hvalauser posted image

Sašaš kaj a gremo jutr, pojutršnem?
Za četrtek smo pa zmenjen a ne? No še urco morš Kapesanta povedat kako in kaj, kdaj,..?
Sašaš- če boste res šibali v Ikeo, bi te res prosila za blazinico.

Danes so nas zjutraj ob pol osmih zbudili delavci ki v sosednjem stanovanju ponovno nekaj štemajouser posted image . Pred kakim mesecom je bil v tem stanovanju en mlad parček in sta zdaj prodala stanovanje. In preden sta ga prodala sta ga prenavljala, pa tolkla, pa belil so, uglavnem vse.
Zdaj pa so ga eni kupili in glej hudiča, štemajo pa štemajo in komaj mi Anže zaspi oni s tisto grozno mašino ropotajo. No tiste k živite v bloku boste si to mal lažje predstavljale kakšen ropot je touser posted image .
Tako da smo ob 13h zbežali ven k kolegu ki stanuje v sosednjem bloku in smo tam jedli in si spočili ušesa. Anže pa je od pol dveh pa do pol šestih spal. Revček je končno prišel do mirauser posted image .
Tako zdaj pa šibam malega skopat, pa zmasirat, pa cartat, potem pa počasi user posted image .
Danes bom pa z veseljem odšla v meževo dolino.

To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 824
11.12.2006 19:07:19   
Alisa
Še to;

Glede noskov pa hm....pri nas je še vedno trajal kak teden da se je pozdravil. Sem mu pa vsakič ko sem ga previjala sčistila še nosek, in itak da se jokca. Sam jaz sem mu vedno rekla ; Boš videl kok bo potem fajn ko boš lahko dihal. Pa sva šla v boj.

Komaj čakam da bom jedel Ego- jogurt tako kot mami! 1 ego na dan odpelje zdravnika staranuser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 11.12.2006 19:18:06 >

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.