|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
9.12.2006 23:30:09   
frufru
Čer!

Samo na hitrco, se oglašam, nisem še prebrala za nazaj, pa Lovro mi ravno protestira (na 1-2h). Bom pol mal več napisala. Hvala za čestitke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
9.12.2006 23:35:09   
r1ta
Evo, se javim še enkrat preden odidem v mižo. No, upam da bo vsaj trdna miža...

Moje dete pravkar kolca, se je pa zagotovo prestavila en štuk nižje, ker so mi spodnjice postale premajhne. Torej gre vse po planu!user posted image

Glede poroda jaz poskušam čim manj razmišljat zadnje čase. Ko pridejo lažni popdaki vadim dihanje in upam, da bom znala tudi ko bodo ta pravi tu. Je pa nekaj. Moj ima fobijo na plodovno vodo! Tako zelo ga je strah da mi voda odteče v postelji ali v avtu, da mi je danes preden sva šla v šoping rekel, da bi mogoče bilo dobro, da vzamem s seboj kakšen vložek ali pa brisačo za na sedež v avtu, češ kaj če mi ravno v avtu odteče voda. Ja, so what? Nekako ima občutek da je ta voda nekaj umazanega, pa ga ne morem prepričati da je to samo voda...user posted image  Dve noči nazaj sva se spričkala, ker sem jaz bila sita tiste plastike na kateri že ležim od 34 tedna in ponoči postane presneto vroča, kljub temu da imam nad tem brisačo in dve rjuhi... Pa še zmučka se in imam potem bedrce vse razrezane. In sem jo dala dol on pa ves paničen, da bova mogla nov jogi kupiti če mi voda odteče in gor in dol... Pa sem dala nazaj tisto presneto plastiko, danes mi jo je pa zjutraj ko je postiljal posteljo prilepil z lepilnim trakom na jogi. Me res zanima kako dolgo bo ta salotejp držaluser posted image . Strašen je ta moj moški!

Punce moje, karkoli že počnete in kolikorkoli vas dragi jezijo, ne se preveč sekirat. Zdaj smo me najpomembnejše in moramo biti dobre volje. Pa ne delat preveč, no! Počivajte!!! In ne veliko razmišljat o porodu. Za to bo čas med popadki!

Lahko nočko!

Renata

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
10.12.2006 2:14:43   
frufru
Evo nas doma!Marička ste napisale, tako da sem brala z presledki medtem ko je Lovro spal. je tak lakotnik, da ga dojim na 2 uri po 1 uro, ker vmes malo podrnjoha. Mi je R naštimal računalnik, da lahko pišem.  A ste vse mene čakale? user posted image
Če katero zanima kako je bilo, drugače preskoči ta odstavek:
Popadki (zdaj vem, da so bli) so se začeli na 10 minut 10 pred 3 v torek. Ja polna luna. Je pa zgledal kot šraufanje pred menzo. Pol se je še R zbudil, pa me je spet, pa spet. In to kar lepo na 10 minut. No ob 4h je šel R v službo, mene je pa vedno bolj zvijal, pa sva rekla boljš se je it zastonj pokazat, itak je čez rok. Ko sva prišla do P je bilo že kar na 7-8 minut. Sprejela naju je ena ful matasta sestra pa ena čudna babica. Me je dala na CTG. Je bolelo kot user posted image , tako da sem začela od bolečin bruhat. Pa mi je rekla, da mam nizek prag bolečina. Potem je prišel dr.Š in ugotovil, da sem že 4 cm odprta, popadki pa so bli že na 3 minute. V tistem je prišla ena druga mama, ki ji je že voda odtekla, pa sta babica in dr letela k njej (je rodila v 20 minutah). Potem je prišla babica nazaj in me peljala v drugo porodno sobo. Sem ji rekla, da sem zmenjena z EA, pa je rekla, da mi bo najprej dala klistir. V tem je prišlo hvalabogu do izmene (6h) in je prišla babica Jovanka in Tanja. Ko ji je reportirala, je rekla da ne bo nič klistirja, naj kar pokliče anastezistko. EA JE ZAKON!!!. Potem je bilo vse lažje, sem dala poklicat R in ga je šef pustil in mu dal frej. Popadki so bili, ampak sem jih samo čutila da so, bolelo ni nič. Okoli 9h sem bila 10cm odprta, babica mi je predrla mehur, potem smo pa čakal da se bo glavica začela pomikat. Samo ni šla nikamor. Potem je dr.M. odločil, da če ne bo do 12h nič, bo naredil CR, ker je otroček tako velik in ni napredka. Kot da bi ga naš pikec slišal. Je šlo potem hitro kot po tekočem traku. Sem 4x pritisnila pa je bil zunaj. R mu je prerezal popkovnico, potem so mi ga pa dali na bušija. To je trenutek, ki ga sploh ne morem opisat. Mene so zalile solze radostnice, R je bil tudi ves objokan od sreče, ta malo se je pa drlo kot jesihar, potem pa je začel sesat prste in cmokat. Smo se vsi režal. Potem so me začel šivat (sem bila rezana zaradi velike glavice, obseg 37) pol se pa ne spomnim nič več. Sem na odpustnem listu preprala, da se maternica ni krčila in da sem krvavela, pa še pritisk mi je padel. No tko je zgledalo pri meni.
Punce, če katera koleba za EA, naj pozabi na ideale o naravnem porodu in si kar lepo privošči EA, si bolj spočit pa še boli ne.

Drgač sem zdaj OK, mal me železo baše, ampak je že nad 80. Lovro je bil pred odhodom že nazaj na 4 kg, čeprav je shujšal za 10% (zato smo šli med drugim dan kasneje domov). Samo šivi me bolijo kot 100 user posted image .

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
10.12.2006 8:54:07   
manetka
Dobro jutrouser posted image
o sem bila že med sumljivimi včeraj, no ni še nič sem še kar cela oz skupaj zuser posted image , izgleda bom rekorderka....
Nisem se javila, smo imeli doma preveč pestro, pa še malo slabe volje sem bila, mi noben ne da miru, včeraj je moj doma imel malo žurke, jaz sem pa komaj čakala, da se domov spokajo vsi po vrsti.... Sem bila tok zmatrana, da sem šla kar v spalnico, in so čez nekaj časa ugotovili, da sem ušla in zaspala....
Ampak teli obiski pa so smotani, nobenemu ni bilo jasn, da bi lahko že šli... jaz sem se ravno prvo rundo zbudila so začeli pa šele odhajat....

Mene nekaj en prehlad napada in se kar z domačimi zvarki filam, upam, da se ustavi vse skupaj....

O Frufru kako si fino napisala o poroduuser posted image , potem si jo kar dobro odnesla, čeprav je mali precej velik. OOO ti kar zavidam, da je vse že za tabo.... moram rečt, da tole na koncu je kar matranje... jaz sem danes že 9 dni čez rokuser posted image  
Meni so v petek omenili, da se je moja ginek zmotila pri računanju za en teden... pa še daljše cikluse menstre sem imela, na 32 dni, tako da to gotovo vse vpliva... ampak jutri bo gotovo akcija, imam spet pregled in amnio, kot je omenil naj bi kar tam ostala.... no jaz sem čisto za, da bi kar jutri rodila žeuser posted image , upam, da ne bo to samo pobožna želja... da se res uresniči...

Včeraj sem se pa odločila, da ko pridem domov, bodo lahko prišli samo določeni obiski... pa zvonec bom tudi izklopila, ker to je pa tumač, meni gre že sedaj precej vse na živce pa je user posted image   še v trebuhu.

No danes pa ne bo tako deževnato... naša pasja jamračka priganja in bo treba zakjlučit, lp M.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
10.12.2006 9:20:11   
pika30
Dobro jutro,
Dobrodošla domauser posted image .....Frufru krasna zgodbauser posted image user posted image ,ko sem brala sem si sebe predstavljala že tam.Lepo da Lovro napreduje in pridno papca.Ti pa izkoristi njegov spanec in čimveč počivaj.... pa saj imaš genialnega lubeka in bo postoril doma kaj je treba.Vsem trem pa želim čim lepšo starševstvo in veliko cartanja.

user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
10.12.2006 11:14:29   
Shorty_
user posted image Fru fru ful lepo si napisalauser posted image  Lovro je pa res pravi korenjak, veliko caratnja vsem tremuser posted image

Manetka zdej je pa dovolj da ne bom jz pred tabo rodila user posted image  čeprav potihem upam da tud mene jutri not pošlejo čeprov razen lažnih popadkov predvsem zvečer in ponoči in špikanja kot da bi me kdo rezal v fifiki ne kažemo znakov premikanja. Sej je res lepo manetka da hočeš počakat Meto. ampak pretiravat ti pa res ni trebauser posted image
Meta. veš kot smo že milijonkrat rekle nobenga niso še not pustil tud naših ne bojo pa naj nas je še tako strah. Čeprav kot sem rekla mene je bolj strah CR kot naravnega poroda.

Punce a ti na PDP delajo poleg ctg-ja tudi UZ?? K jz ji bom mal zatežila ker nevem kok je dete veliko v 31t je mela 1793gramov to je pa tud vse kar vem.

No kje pa je Barbk? malo jo pogrešam, da ni ona mal prehitevala po desni??user posted image  

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
10.12.2006 11:15:45   
Shorty_
aja Manetka s katerega konca si ti da pri vas ne dežuje ker v Lj lije kot iz škafauser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
10.12.2006 14:53:53   
Anonimen
Drage punce, na hitrco se vam moram še javit. Ne, niti pod razno še ne grem rodit ali kaj podobnega, ampak čez eno uro bo bratranec odpeljal naš računalnik na generalni servis, kar pomeni, da bomo do nadaljnjega brez.

Zato vas VSE zelo prisrčno pozdravljam, javim se, čim bom mogla, želim pa vsem veliko sreče. Manetka, zate pa gotovo vprašam v porodnišnici, morda se pa res srečava.

Ahja, za objavo vesele novičke bo pa poskrbela teja., tako da vas ne pustim na suhem user posted image  Srečno vsem!!!

PS. Upam, da ne bom takrat, ko pride računalo nazaj, jaz še kar tukaj user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
10.12.2006 15:02:03   
Gina
Srečno, meta! Jaz bom tudi brez pc-ja zdaj v kratkem in to za kar nekaj časa, ker se slimo, tako da ti želim res vse lepo in čim lažji porod. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
10.12.2006 15:10:36   
dory
sem se ze ustrasla da letis rodit :)...vsekakor cakam na novicke :)...drzite tko fajn kot ste se do zej :)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
10.12.2006 17:42:09   
Strawberrie Cherrie
Uf ste napisale user posted image user posted image user posted image user posted image No, jaz pa sem malo utrujena, pa bom samo brala -> v glavnem frufru čudovito si napisala user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
10.12.2006 18:15:35   
manetka
Čerčekuser posted image
Ja Shorty nič ne bi bilo čudno. če bi ti pred mano rodila, no srčno upam, da bova obe čimprej, ti navijaj zame jaz bom pa zateuser posted image
Sem pa iz Tržiškega konca, smo imeli kasneje tudi mi precej mokro vremeuser posted image . sem izgleda prezgodaj hvalila

Jaz se pa že cel dan bašem z vitamini, da bi le šel tale prehlad, ker kaj če ma dajo jutri rodit, morm bit tip top.

Hehe... Mete upam, da res ne bom čakala to bi bla pa res malo prehudauser posted image , lahko se pa zgodi, da ona pohiti meni se pa zavleče še za kak dan.... hmmm potem se vam bova pa lahko obe skupinsko javljali iz KR porodnišnice hihi.

Sem na hitrico pogledala post od Mete sem najprej pomislila ja pa ja še ne gre rodit... hihi no pa gre samo računalnik na dopust, Meta mogoče se res srečava v P., če ne pa kdaj kasneje z user posted image ....

LP M.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
10.12.2006 18:30:38   
frufru
Čer!

Jaz sem danes bolj ležkala, R pa me je crkljal od spredaj in zadaj. Spodaj se mi je vse razbolelo, da hodim kot ena stara tetika iz doma starejših občanov user posted image

Lovro je pridkan. Spi po 3 ure, je kot za stavo, da komaj dohajamo, tako da je R kupil Novalac, pa ga malo goljufamo. Bubisi so po navalu mleka trdi kot kamen, tako da sem kot user posted image simentalka, ko jo priklopijo na molzno mašino. Pol pa pumpamo, da ne bo kakšen mastitis prišel na obisk. user posted image

Lepo, da ste pridne in gnezdite kot za stavo. Pol bo pa kmalu, pri meni je bilo čez teden dni, ko sem vse popucala, napekla in nazjala okoli sebe user posted image user posted image Saj je prav, ker potem res ne bo časa. Moj R je čisto zmozgan. Še dobro, da jutri nastopi očetovski dopust, da bo moj ¨sluga Pokorni¨ user posted image user posted image

Nosečke pobožajte svoje napete bušije. Moj je zdaj kot žolca, pa zdaj ko je vsega konec, sem na bušiju pridelala dve strije user posted image

Aja pa za odhod domov vzemite kar nosečniške hlače. Nič dol ne lezejo, ker se na kolkih ustavijo, ko je tam vse razrahljano in razširjeno, mogoče edino tiste, ki ste jih nosile tam nekje pred 2-3 meseci.

Manetka, moje soožalje za tole čaaaaaaaaakanjeuser posted image , držim pesti, da greš še danes po hitrem postopku v P, pa da bo vse na ekspres.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
10.12.2006 20:48:46   
Barbk
Čer bejbike,

Shorty jaz sem še v enem kosu, je pa lepo, da si me že pogrešala.user posted image  Je pa res, da me je včeri tako nekaj čudno tam doli zvijalo.user posted image Sem bla glih na školki user posted image  ko me je začel črvičit.Sem se pa že resno spraševala, če je to to.user posted image No očitno so bile prebavne oz. sračkalne user posted image  motnje. user posted image  Frufru iiiiiii...Lepo, da se tako lepo rihtate, pa Lovrotu enga lupčka.user posted image A bodo kakšne slikce padle? Joj, da se pohvalim.Končno sem si pofrzenkala fifiko.user posted image user posted image  Na blef...pa je kar šlo. Fifika je še cela. user posted image  Za nogce in bikini bo pa kar kozmetičarka poskrbela z voskom. To mormo še definitivno poštimat, ker res smešno zgleda-oskubljena fifika, bikini pa kosmatulja. user posted image user posted image  Ej babuške jaz tud močno upam, da bo naša mlekarna obratovala. Prostornina mlekarne je precejšnja, če bo pa še proizvodnja velika pa samo upam, Mi še prav nič ne curlja. O Manetka vidim, da se še nisi odpravla v Rim. Da ne bosta nazadnje z Meto res vkup prtiskale.user posted image  Oh saj jutri je pa D dan naše Shorty.user posted image  Me prav zanima al bo al ne bo. Drgač babuške je pa v torek spet en krajc lune. Pa da vidmo...user posted image

Barbk

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
10.12.2006 23:44:25   
r1ta
Ja Barbk, krajc lune pa še tak fini datum 12.12.!

Frufru, lepo da si nam zaupala svojo porodno zgodbo! Lepa zgodba! Objemček tvojemu korenjaku!

Jaz kar hodim gledat če je že kakšna novička! Midve z mojo japkico sva še eno, sem pa danes rekla, da je temu dovolj in sva z mojim kar sredi belega dneva po menda dveh mesecih abstinence šla malouser posted image . Pa mi naj njegovi hormoni malo razmehčajo maternični vrat, mogoče pa bo potem lažje šlo!user posted image  Dlje kot sem noseča bolj sem prismuknjena!

No, da se malo pohvalim, prejle sma imela obiske, taščine in teto Noro in nama je teta Nora prinesla (spet) darilo za bebico. 3 paklce Pampersk (po 28) za 2-5kg, 4 paklce (po 80) za 3-6kg in 2 paklca (po 70) za 4-9kg! V glavnem morje plenic! Čeprav nama ni nič v sorodstvu (z mojim sta skupaj odraščala) jo kar vzamem za našo in se toplo priporočam še za velikooo takšnih daril!

Jutri sem pa spet cel dan sama doma in bom malo bolj pokomentirala!

Lepe sanje!

R.

(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
11.12.2006 5:14:48   
crci06
Ja, kolk ste ve zgovorneuser posted image .... vidim, da se nobeni prav dosti ne da, še rodit ne...

Jaz pa sem imela tak plan, da ob treh vstanem, likam, pol peljem mojga "na šiht", pridem nazaj,  še malo likam in pol za nagrado pridem preštet dojenčke.
No, drugo rundo likanja sem iz nestrpnosti preskočila, dojenčkov pa nič!

Frufru, prav lepo si opisala tole! Pa lepo, da tako pridno papate. Verjetno je na ta način dete pridno, če pa ne bo šla papica, bi pa jokal, ane?

Jaz sem do pred par let nazaj mislila, da pač dojenčki skoz nekaj jokajo, zdaj pa zadnji trije, ki jih imajo prijateljice, sploh niso jokali. Ene punce do 1.r.d. nisem slišala jokat! Upam, da ne bodo pol glih moji taki....

Čeprav, če bodo po mamici, pol ne vem, kako bo. Še vedno oz. spet sem prava jokica. Mojga napizdevam od spredaj in od zadaj in grdo rečeno, ampak danes sem že prav čakala, da gre spet za 1 teden, da lahko postorim vsa moška in ženska dela.  pač moj še skoz ni dojel, da ima ženo nosečo. user posted image user posted image
OK, res mi je popravljal računalnik, ker je v soboto koj po žurki nekaj inštaliral in zaj..., jaz pa sem hotla na RR "štet dojenčke"... ampak da bi pa še kaj "moškega" naredil, to pa ne.
Sej vem, da sem grozna, samo sem pa to danes celo vožnjo razmišljala (2x45 min) in sem prišla domov že prav besna...
Bistveno mu je, da rodim, da bo žurka (se mi zdi, da bi bil rad zraven v smislu "statusnega simbola"), pa seveda, da bomo zdravi. Sej ni slab človek, je pa marskikdaj SMOTAN.

Svaka čast pa Meti. . Kako lahko še pomisli na prespano noč? Jaz sem že pozabila, da to sploh obstaja in mi sploh ni več težko. Danes sem spala od 10.30-1.00, šla lulat, pol sm gledala v zrak, naprej sem pa vam že napisala....
Se mi zdi, da sem od 10h do 8h nazadnje spala enkrat pred morjemuser posted image user posted image  

Sicer pa sem vam hotel včeraj napisat, da sem skozi okno že videla sneg na gričih....

Punce, smo skoz bližje!!! user posted image user posted image  Mogoče bi se jaz kar prijavila za petek zvečer (moram še mojga vprašat, če ima časuser posted image ), ker do takrat bom pa recimo da vse pospravila...

Sobico bodo pa že sami zrihtali...  Če danes do 8h ne bo majstra, ga bom šla pa poiskat!!! Pomoje že cela vas čaka, da rodim user posted image user posted image user posted image

Aja, joj, samo še to!!!

(sorči!!)

Ena stvar pa gre našmu od rok... me peljat v šoping (denar je že druga stvar)... in ker je včeraj ravno odpadla njegova košarka, je šel (nepovabljen) z menoj v LJ v Baby Center, ker sem dobila SMS, da dajejo bone. Rabila sem še posteljnico za posteljico, pa jogi... pa sva kupila še varuško in eno tako luštno zvezdico (tud iz kataloga)... Svašta. Koj je čez 50.000. Pol smo pa imeli prednovoletno družinsko kosilo, sva pa kar "razdelila darila" user posted image  Tako vsaj vemo, kdo je kaj kupil, da niso kakšne bedarije al pa podvajanje...

Pa še misel za konec: zdi se mi, da bom jaz kar pogrešala mojega buškota....user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
11.12.2006 8:22:03   
Strawberrie Cherrie
dobro jutro...
No, pa je spet ponedeljekuser posted image , in ja pa ZOPET DAN D od Shortyuser posted image , ok mala stiskamo pesti, da danes pa res greš in bo UPAM zopet kakšen dojenček -> ker tole ni normalno, in JA pomojem je res krivo, da še ni snega, naše user posted image pa vse čakajo na tale sneg - to smo se pa same zarekle v smislu, ko bo sneg, bojo bebike...jah, ni snega, ni otrokuser posted image user posted image
Moj_moj: tko brezveze, da ti rečem dobro jutro, ker imaš že kilometrino za sabo user posted image ; sicer pa - tale kregarija itd, ne brini, to so HORMONI, jaz sem včeraj tudi 2x jokala, od tega 1x drla kot jesiharuser posted image user posted image , pa vse mi gre ful na živce, premikam se pa kot kit na suhem user posted image user posted image ... moj tut ne zastopi, zdaj me vsaki dan vpraša Kdaj bom rodila user posted image user posted image (jap, prav on je začel) - včeraj mi je pa razložil, da če je user posted image v meni, potem že vem, kako je dete naštimano in kdaj bo prilezlo venuser posted image ...super je tole razmislil user posted image user posted image user posted image
No, sicer sem pa tudi jaz imela noč od noči - končno me ne več vse boli, je pa mojga bolel zob - in potem je zgledalo takole : ' Miš...kje so tablete?' luč gor, jaz aaa - ok, mu povem; in mu celo grem po tablete tko je jamru...3minutke minejo - luč zopet gor...Miš, boli meuser posted image - Ja, kaj naj zdaj, če te boli, sej bo tableta prijela. Obljubim user posted image 3minute mir. Se začne oblačituser posted image , da gre dol na cigareto -> jako mu bo pomagal čikuser posted image user posted image Vmes jaz zaspim seveda, in zopet buf v spalnico - 'Miš. kje natančno so tablete?' Ja v teh parih minutkah sem jih šla prestavljat....v glavnem, 2 uri je prižigal in ugašal luč v spalnici...me prou zanima, kako bi on odreagiral če bi jaz zmeraj, ko grem na wc prižgala lučuser posted image
Manetka: daj no, idi že rodit user posted image ; joke; v glavnem pomojem so pri tebi res za cel mesec zamuštali user posted image user posted image ; v bistvu je tvoj PDP enak mojemu - 31.12 user posted image user posted image Upam pa, da te ne bo zagrabila viroza, kot je mene - pou nič fajn ni user posted image , ampak pri meni je bolje, ti pa se le drži in res veliko vitaminčkov + čajčka!
r1ta: prav paše kajne tole hopa cupa user posted image po dolgem času; samo žalostno pa je, da moramo me dece zvlečt v posteljo, da imamo potem aktivnosti, ker so taki pussyi, da si tega sami ne upajo user posted image user posted image
Nisem si mislila, da bom zgleda kdaj to doživela - ampak, VSE JE MOŽNOuser posted image
Barbk: jaz sem te tudi že skorajda dala pod 'mamice', kje pa si hodila tko DOLGOOOO????

Menda res vse čakamo Božička, da iz vreče potegne user posted image , ker so se nam štorklje zgleda utopile user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
11.12.2006 8:41:25   
crci06
v vsem ti dam prav, razen tega, da so za kregarijo krivi hormoni...
Ženski že ne. Jaz točno vem, kdaj sem zoprna, pa ne vem točno, zakaj že.... 
Zadnje čase pa točno vem za kaj in točno vem, da sem upravičena...

zdaj pa še plusek: majster je tukaj že od 7.10
(minusek: zaspala sem 6:45user posted image ).

Flaške se kuhajo, jih grem pazit.
A imate vse ta velik komplet flašk? Jaz mam eno malo in eno veliko?
Je pa v pikapolonci zdaj akcija aventov kpl 4.000 pa resno razmišljam...

Dajmo, bejbike, novice!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3143
11.12.2006 9:22:00   
Strawberrie Cherrie
Jaz imam točno 2 flaški - eno aventovo, pa eno od Mam -> nekak mislim, mogoče bomo pa dojiliuser posted image user posted image
Bravo za MOJSTRAuser posted image user posted image
Da se še jaz pohvalim - moj previjalni mizi manjkajo le še roči za predale, pa jih moram si it zbrat user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
11.12.2006 9:34:26   
crci06
user posted image user posted image
jaz bom pa danes do večera enkrat dodala v album slikice
od postavljene in oblečene zibke...
in ko bo tema, mogoče še demonstrativno pofotkam tisto mojo
zvezdico, ki pojčka in na strop riše medvedke...
Zdaj grem pa čokolinonjam.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3145
11.12.2006 11:44:53   
Barbk
Dan bejbike,

ja pa kaj je zdaj to...Kje so kakšni dojenčki....Tudi jaz najprej uč vržem na rodili smo, če ni kaj novega. Dejmo bejbike-Manetka, Shorty. Go girls, go girls.user posted image user posted image  Moj_moj ja juhej za majstra. Pa veš kaj dej pofotki še svojga buškota, me res zanima kolk je zrastu od zadnjič ko smo ble na kofetku.user posted image  Oh kje je že to, še Ženkica je bila v enem kosu. Kolk gre res to hitro. Ja pa London_paris vidim, da si tud ti mali nadarjeni fotograf, dej še svojga buškota pofotki...user posted image  Uh Moj_moj si me pa spomnila, da moram še flaško pa cuclo prekuhat.Aja flaško imamo pa samo uno tamalo, ker močno upam, da bom dobra mati dojilja. user posted image  Če bo kriza bo pa že moj user posted image  letel nabavit, za bolj ziher nakup bom mrbit rajš mami se pravi bodočo babi poslala med police v BC.user posted image  Uhuhu R1ta a kar user posted image user posted image ...Blagor se tebi...user posted image  user posted image  Moj lubek me je glih včeri čist v user posted image user posted image  spravil, ko mi je en prijatelj razlagal kaj moraš počet ko si čez rok, bebica pa še kar uživa v buškotu. Valda je bilo svega i svašta sam user posted image ne. Pa rečem, da bo najbolj ziher user posted image , če user posted image . Moj lubek pa ja to pa ne...Saj jo bom še v glavco zadel. Jaz pa najprej user posted image user posted image  pol pa user posted image user posted image  ko je še prijatelj hitel pritrjevati mojmu. Ja teli dejsci so pa res trotlčki, pa res nimajo jajc.user posted image  Ja nič babuške jaz se grem zdele z mojim lubkotom, ki je danes še frej potepat po City-u, je treba ša darilca za Božička nakupit. Aja pa včeri sva šla neki stavt in če dobim stavo padejo novi škorenjci.user posted image  Morva še to prečekirat. No ko pridem nazaj upam, da preberem, da je vsaj Manetka odbrzela v porodno, če ne tud Shorty.

Čav,bav,

Barbk

< Sporočilo je popravil Barbk -- 11.12.2006 11:49:56 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
11.12.2006 11:59:23   
pika30
Dan punce,
a bomo danes dobili kakšnega dojenčka?????user posted image user posted image user posted image Upam,da bo Manetka al pa Shorty danes kaj..........držim pesti.....ja pa če bo še krajec vplival še zna tudi katera druga presenetit...user posted image user posted image
Drugače jaz sem imela kar miren vikend,kar se mene tiče...moja babika pa se še kar nekam preteguje,da me že user posted image  boli.....večinoma je pa pridkana in bolj miruje.
Stekleničk imam cel kup aventovih....dobila od prijateljic...preštela sem jih 15kom,dud pa celo morje... 22kom aventovih in 1kom mam.... sploh ne vem če bo moja user posted image  imela dudko,če ne jih bom pa začela deliti al pa prodajatuser posted image .
Ful si pa želim nabavit vsaj eno stekleničko od mam,ki je proti krčem,a tiste mi pa ni nobena prineslauser posted image .
Tak bi si rada nafotkala par slikic za v album,pa še zdaj nisem dobila nazaj fotoaparatauser posted image ......posodila prijatelju...verjetno pred porodom mojga bušija ne bom mogla slikatuser posted image .....pa posteljo sem si lepo naštimala,gor že visi tomy vrtiljak od medvedka puja in tomy lučka zvezdica....kak lepo....ja pa tak lep kompletek sem kupila za iz bolnice...

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
11.12.2006 13:03:33   
r1ta
Dobro jutro!

Ne vem kaj mi je bilo ponoči... Tako zelo me je cel trebuh bolel, da sem od treh do pol šestih hodila po hiši in do konca prebrala Visoško kroniko. Hja, prejšnji teden Cvetje v jeseni, zdaj pa še to. Mislim, da nimam nobene druge Tavčarjeve knjige več. Bom pa začela brati Prešernovo poezijouser posted image . Sem razmišljala, da bi prišla na RR, pa sem raje ostala zavita v toplo odejo. Zdaj mi je žal, ker vidim da je moj_moj spet imela nočne podvigeuser posted image . No, zjutraj sem zaspala in spala kot topek do enajstih! Vsaj to!

Steklenički imam jaz dve od Aventa, dudic pa imam zdaj že celi kup. Ne vem, če sem vam povedala, da sem po pošti dobila eno revijo v kateri je bil en kuponček za izpolnit, potem pa si s tistim kupončkom lahko šel v otroško trgovino in dobil darilni paket. To sva naredila v soboto in sem se tako zelo razveselila paketa, da se mi je še ponoči sanjalo o njem. V paketu pa so bile pamperske, pampers škatlica z vlažilnimi robčki, bodi, duda, nastavek za stekleničko, en paket dodatne hrane in merica za mešanje le-te. Zdaj čakam na pošto, da dobim še en drug kuponček in dvignem še eno drugo darilo. Saj ne vem kaj mi je, ampak se tako razveselim teh zastonj paketovuser posted image .

Moj_moj, bravo za mojstra. Kot sem že rekla, dobra si! Jaz že zdavnaj vse spelajdram, nahrulim in pošljem v tri krasne. Res imaš potrpljenje! Glede buškota sem tudi jaz razmišljala, da bo verjetno kar malo čudno prvih par dni, ko me ne bo nič prestavljalo in ne bo nobenega skakanja v meni. Verjamem, da bom pogrešala ta občutek, čeprav po drugi strani pa upam, da se s porodom rešim te bolečine od tiščanja nogic v podprsje... Hja, in seveda čestitke za tako uspešen nakup! Midva bova letos zaenkrat obdarovala samo njegove starše in strica, pa še to bo šel moj dragi sam po nakupih. Meni se ne da več...

London_paris tale filozofija tvojega dragega je pa posrečena. Torej me že vemo, če nosimo otroka v sebiuser posted image user posted image user posted image  Je pa zagotovo res, da naši fantje nimajo pojma, ampak res nimajo pojma kako se me počutimo in kaj sploh nosečnost je. Verjetno si nas oni predstavljajo kot eno kinder jajčko, ki po devetih mesecih prinese kinder surprise, medtem pa veselo poskakuje okoli... Jaz lahko jočem in kričim, imam tisoč in en živčni zlom pa moj ne bo skontal, da mi je zadnje čase vse odveč. Vsi telefonski klici, vsak obisk, vsako delo, vsaka nuja... Sploh ne razume, da enostavno jaz nisem jaz, ampak sem dvoje v enem (bebica in jaz), ki ne samo, da se morava prilagajat ena drugi (seveda jaz njenemu počutju) in skupnim sposobnostim temveč še njemu in celemu svetu okoli naju. To pa zna biti včasih malo naporno, glede na to da sem še sama sebi včasih odveč... Sicer pa, malo še... Jaz močno upam, da bo ob porodu dojel kako je biti ženska in da bo znal bolj ceniti mojo požrtvovalnost. Sicer se malo čudno sliši, ampak nosečnost to na nek način tudi je, saj nenazadnje se ženske popolnoma žrtvujemo za naša mala bitjeca, ne?
Drugače je pa moj knuflek pravi seks manijak in on bi celo mojo nosečnostuser posted image , po trikrat na dan če bi se dalo ampak meni ni do tega. On res nima nobenih predsodkov. Že tako me čudi, da je zdržal tako strpno vseh devet mesecev! Me je bilo malo strah, da mi bo vmes zbezljal v amsterdamsko rdečo četrtuser posted image user posted image

Pika30 povej ti svojemu prijatelju naj se ne heca z nosečo žensko in naj takoj vrne fotoaparat. Pravijo, da se noseči ženski ne smeš zameriti - to prinaša veliko nesrečo! Če pa ti ne vrne fotoaparata hitro, se pa ne bo zameril samo tebi, ampak vsem nosečim decemberkam! Kar povej mu! Potem pa lepo poslikaj vse, da še me vidimo kako lepo sobico bo imelo tvoje dete, velja? 

Zdaj pa grem papat!

R.

(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
11.12.2006 13:09:02   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: pika30
preštela sem jih 15kom,dud pa celo morje... 22kom aventovih in 1kom mam....

A ni to glih dost za 2 skupini jasli? Men se zdi to ogrooomno?? A pa so vse dude od 0-6 mesecev?
Pomoje boš morala prijateljicam malo namignit, kaj bi imela za darila, ker naslednja stvar bo 20 zavitkov pampers newborn, pol boš pa mogla imet še 5 otrok, hahaha...

IZVIRNO SPOROČILO: pika30
verjetno pred porodom mojga bušija ne bom mogla slikat

japaja..., kar kolega naj ti do časa nazaj aparat prinese! insistiraj! A boš šla rodit brez, on ti ga bo pa čez 1 mesec prinesel??????? halooo!!

Še eno anekdotico iz včeraj iz špara sem se spomnila. Imajo ravno ene take piškote ala cimetove v akciji, pa z mojmu ful razmišljava, katera firma je že delala te piškote včasih....  so bli ful dobri... pa značilni za eno državo... pa gor so eni mlini.... Doma pa preberem deklaracijo: po SLO so to čajni piškoti, po CRO pa HOLANDSKI PIŠKOTI!!!!! Tja gor se je priženila naša R1ta!!! Vsaj piškote imajo dobre, a?

Se jih moraš naučit pečt in ko prideš v SLO, nam jih prineseš na srečanje.... (samo par kilc za probat, hahaha).

Zdaj grem pa spet jest.... malo mandarin in cukra, da "jazubogarevadolnepadem", vmes pa še kuhat.... (če bi lahko spreminjale fonte, bi spodaj pod drobni tisk pripisala, da bo zel. juha, pire, kura in pesa user posted image )

Ok, slikice pa sledijo - tam do večera enkrat. Mogoče celo res tudi od "bušija"....  mam kar ornk bauh, sploh ni več pomanjševalnic zanj user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
11.12.2006 13:40:30   
Strawberrie Cherrie
Juhu punce....user posted image
Včeraj odprta fronta v kuhinji je danes dosegla višek in vse je lepo in čisto in diši po čistilih - JUPI! Sem kar boljše volje -> samo moje roke, so kljub latex rokavicam nastradale - že čiutim, kako se koža krči in grbanči in sušiuser posted image
Tudi lubiju sem okoli računalnika pospravila, pa prah pobrisala, pa cdje sem lepo v stojalo zložla, pa Uh in OH, celo dopoldne sem gnezdilauser posted image user posted image
No, pa še češpljeve cmokčke sem vmes naredila, ful so mi uspeli, so bli taki rahli in res DOBRIuser posted image user posted image ; je pa res, da nisem prav nič visela na RRju, no, ste se pa vsaj malo spočile od mene, tale vikenduser posted image (ja, grozno, včeraj in pa danes do zdaj user posted image )
Pika30: jaz imam flaško od Mam proti kolikam; ta plavo; JE FUL FUL FUL lepa, najlepša flaška kar sem jih videla do zdej user posted image ; sicer pa, POJMA NIMAM KAJ BOŠ DELALA s temi flašami in dudamiuser posted image ; no, jaz sem kupila samo še 1 MAM dudiko, pa upam, da bo vsaj za nekaj časa mir user posted image , sklepam pa, da bom dobila kaj ob rojstvu - vsaj kak kupon (in ne samo cotike, katerih imam že preveč...), pa bom potem s kuponi raje kupila tele komplete flašk.

Kar se pa tiče daril ob rojstvu - hvala bogu, najbližje kolegice so me vprašale, kaj naj mi kupijo, povedale mi tudi znesek, v katerem se giblje kupljeno in sem si zbrala Baby phone. Mi je tolk fajn, ker točno vem, kaj bom dobila in da mi bo to dejansko koristilo. Dragi pa je rekel svojim sodelavcem, ki so ga tudi spraševali, da je najboljš, da nama kupijo bon, pa da potem jaz zberem, kar potebujeva -> kar je še najbolje, ker dejansko NE VE, kaj že vse imava in kaj ne. Če ne bi on sestavljal vozička, še tega ne bi videl, ker ga ima zdajle lepo priročno za odlaganje svojih cotuser posted image user posted image user posted image
Barbk: jz držim pesti za tvoje škornje user posted image user posted image ; decembrčice imamo zgleda manijo na določene artikle in hrano user posted image - na škornje in pa pire krompir in čokolado user posted image user posted image
Če pa mi še nekdo zaupa, kako se naj sama sebe pofotkam (moj user posted image je trenutno v službi), se grem kar takoj, drugače bo pa potrebno malo počakat user posted image
r1ta: Tvoja mala Ana bo zgleda slovenist ali pa pisatelj, ker tolk bereš tega Tavčarja user posted image user posted image - sem ravno razmišljala, da bi moglo bit njeno drugo ime Agata user posted image ...
Drugač pa na Nizozemskem dobivate super darilca user posted image user posted image in logično, da se jih veseliš!!! user posted image user posted image
Moj_moj: to so speculas keksi ; mi2 z mojo sestrično sva se skorajda zmeraj stepli, ker sva obe hoteli SLONA user posted image user posted image user posted image ; aja, drugač so to ingverjevi keksi, tapravi speculas...Špar je dal pa zdaj fake speculas kekse ven, samo niso tako dobri in res se splača odštet tistih 150sit več za taprave user posted image user posted image ;
In če kdo najde kje recept se toplo priporočamuser posted image user posted image ...
Mislim, da je najbolje, da gre r1ta malo v akcijo k svoji tašči in naj ji zaupa, kako to gre user posted image user posted image

Zdajle pa ne vem, če ne bom gledala In the wombuser posted image

Btw, ko že vse tolk slikate, poslikajte še v čem boste šli domov - grem tudi jaz zdaj to naredit user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?