crci06
|
Imamo nove dojenčke! A se danes še katera ni javila? Moja bebica je pa tako živahna in boleče brca, da včasih res pomislim, če bom čutila razliko med otrdevanjem trebuha ene in druge vrste... skrbijo me začetki, to, da je na koncu "rahlo bolj boleče " in da ne moreš falit pa vem že dolgo IZVIRNO SPOROČILO: severnica77 Imam pa še eno manijo, ki pa je res čudna. Namreč, nenormalno mi dišijo na novo stiskane tiskovine, časopisi, revije, reklame ... Zdaj nosim v stanovanje reklame samo za to, da jih malo tu in tam povohljam. Res je čudna ta moja previdno, bejbi, to je tud ena od oblik zasvojenosti oz. zadevanja... folk se zadeva z vohanjem bencina, lepila... svašta! Najlepše pa je, ko smo zadeti od ljubezni!! Sicer pa ste prav face: jaz res od ponedeljka do četrtka full pišem in pol me kar pod vse "podpišete"... zadnjič me je mislim da ena zamenjala v zvezi z amnio, pa še z nečim, danes me hvalite, da je ta seznam res dober... Hvala, hvala, ampak mislim da je delo in ideja naše mamice frufru! Prej je pa bil od Vampirke... TinaM - tak porod bi si tudi jaz želela, pa čeprav moj zamudi... Čakala ga pač ne bom, bo pa naslednjič zraven :) Do Kranja rabim slabo uro, pol pa ko pridem do tja, pa lahko rodim v kratkem času... Pa prav vesela sem za vas vse (tako za TinoM in Tintaro in še katero, če se najde tukaj notri, upam, da se Zasanjana...), da so vaši starejši otroci tako lepo sprejeli dojenčke... uapm, da bo še zelo dolgo tako, da se ne bodo naveličali, če se bodo štruce samo drle, igrat pa se še ne bodo znale :) Pika30.... A če jaz še hopa cupa? Načeloma ja, sicer max 1/teden, ko bodo boljše okoliščine, pa bomo izkoristili... zakaj pa ti ne upaš? Da ne raniš dojenčka al zarad česa??? Da ti ne sproži poroda? Kot pravim, se mene sperma od znotraj ne dotakne... drug teden pa politiko spremenimo iiii.... Tega zajčka bom pa jaz tud kupila, upam, da je moj že dobil plačo . R1ta, a ti pa praviš, da imaš zaklenjen album? Pol pa sploh ne bom poskušala, ampak te kar prosim za geslo... Lepo je to, če imaš ob sebi ljudi, ki radi obdarujejo, ane? Če so le darila tud tebi všeč. Ker men gredo od določenih kar malo na živce, pa nč ne morem... A se je splačalo biti pridne celo leto? Meni se je, seveda!! Za našo/ga pa nisem našla peharčka... Se pa je trgovka fajn nasmejala, ko sem rekla, da jih imamo zaenkrat dovolj velikih, da pa rabim enga mejčkenga.... Je pa bil danes tak dan, da jim jih je vseh zmanjkalo... Pol bo pa spet celo leto mir... Zdaj grem pa pančkat, ker sem od 7.00 že non-stop aktivna. Se mi zdi, da je bil edin počitek ob hrani ob RR in v avtu... Uf... (mogoče pa me prime gnezditveni nagon? )... Nočko!
|