|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
5.12.2006 15:31:29   
Barbk
user posted image user posted image user posted image user posted image  ste me spet mal nasmejale....Teli hormnočki so pa res ena čudna zadevca. user posted image  Men se mnogo stvari zdi ful smešnih...Nasploh se ful velik smejim.Moj user posted image  me sam gleda ko se ponavadi tako precej na glas user posted image  ko en user posted image ...cvilim ko en user posted image , ker mi pol primankuje zraka. T_t_y si morm v memori spravt tale (25.) datumček.Sicer pa mislim, da ne bo težko, ker je to tako lep dan.user posted image  No jaz ga imam pa na "pay day" (15), no pa kar se mene tiče lahko naša miška počaka tam nekako do 20.12.Moj_moj a tkole pol ti sušiš sobico. user posted image  No jaz sem se pa kar sprijaznila, da prej kot konec januarja ( razen če se nam res ful posračka in se bo sušilo v pospešenem tempu user posted image ) pač ne bomo fertik in basta. Ja pa tale scenarij tud mene zelo zanima.Pa a mi bo sploh jasno kdaj se gre zares. user posted image  user posted image  Ma menda bomo že vedli, a ne. Me je pa prej pr kosilcu nekaj čudno tiščalo v buškotu, pa moj že " Kaj a morva že it?" user posted image  Pomoje me mal tale vreme daje, pa včeraj sem mal pretiravala s pospravljanjem sobe, pa s sesanjem in pomivanjem....Uh saj sem bila kr pridna jaz včeri.  user posted image  Shorty hvala za čestitke. R1ta ja kaj naj ti rečem bejbika...tudi jaz ti želim (če si seveda tud ti to želišuser posted image ), da greš še ta teden v Rim. Ja pa tebi Manetka seveda tud-dejmo bejbika!!user posted image  No takole, da ne bo fajta. user posted image  Tista k je za...naj kar lepo gre...user posted image  Joj, joj Ema tebi in tvoji družinici pa še naprej držim pestke.Bravo za lepe stvari, ki se dogajajo, pa čeprev jih dostikrat sploh ne vidimo in gredo tako mimo nas...Ampak še je lep svet! Tintara fajn, da se nam lahko mal oglasiš-rada berem tvoje dolge poste...

Čav,

Barbk

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
5.12.2006 16:10:00   
lidijat
Pozdravljene souser posted image  in vse novopečene mamice!

Jaz vas od včlanitve več ali manj bolj prebiram, kot se pa oglašam na forum, ste pa vse prav zanimive in v vsaki najdem en delček sebe in svojih nosečniških muh in težav.
Moram priznati, da mi ni nč jasn user posted image  kako vraga bom jaz vedela, da je treba iti rodit, ker v prvo res ni bilo nobenih znakov, vse zabetonirano od spodaj in to 15 dni po roku. In v drugo naj bi šlo kao hitrejš - a to pomeni "samo" 10 dni po roku. Tudi jaz v temle obdobju samo razmišljam, ali bo vse v redu pri porodu, kako bo, ali je z user posted image  vse v redu, ker se mi v tko čudnih intervalih javlja pa kako bo moj prvošolček, ko me ne bo,...  Skratka, malo čudna faza nosečnosti tale deveti mesec - v pričakovanju, ne veš kaj bo in kdaj bo, pa toliko stvari misliš, da moraš uredit pa še tile zanimivi prazniki, ki praznijo žepe,...

Ah, saj bo! Mislim, da je pa res že čas, da začnete rojevati po vrstnem redu, ker, če se bo takole zmiksano nadaljevalo bom jaz rodila tam enkrat za tri kralje.

Lepo popoldne pa veliko crkljanja vsem! 

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
5.12.2006 16:12:41   
crci06
No jaz sem se pa kar sprijaznila, da prej kot konec januarja ( razen če se nam res ful posračka in se bo sušilo v pospešenem tempu user posted image ) pač ne bomo fertik in basta.

Barbk, obstaja še ena varianta, k se jo bom jaz mogoče polotila jutri. Izsuševalci zraka.
Vem, da ma to "pečko" majster, ki mi je polagal ploščice prejšnji teden... Priklopiš na štrom kot eno el. pečko,
pol pa moraš na vsake tolk časa odlit vodo ven, k se nabere not v eni posodi.

Ravno te dni nas vreme heca, da je vse vlažno, mi smo pa valda radiatorje dol pošraufal, da bo še zadaj lepo pobarvano... Grr...

Mogoče ti pride ideja prav, če si vsaj pol toliko nestrpna kot jaz :)

Pa nestrpna sem tudi, katera bo naslednja poslala SMS....

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
5.12.2006 16:15:02   
crci06
če se bo takole zmiksano nadaljevalo bom jaz rodila tam enkrat za tri kralje.

Nope, to pa je že januarja.
Nč ne bo, boš kar mogla prej rodit, sej si ja decembrčica! Tja do pomladi se pa ne bomo čakale!

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
5.12.2006 16:23:11   
severnica77
Pozdravjene babike!

Midva (oz. mi trije) smo pa se sedaj lepo napapcali. Pečena pipika, mlinci, rdeče zelje in radič. Mnjami - za povrh pa frape iz gozdnih sadežev.user posted image

Vidim, da imate tudi ve manijo na mandarine. Tudi jaz sem jo imela, zdaj pa abstiniram. Pojedla sem jih kakšne dve kili na dan, potem pa se mi je zgodilo tisto z žlezo slinovko (sem že pisala o tem pa da več ne gnjavim) in od takrat dalje več ne upam. Zdaj pojem tu in tam kakšno pa še to zelo previdno. Nočem biti več kot žaba!user posted image

Imam pa še eno manijo, ki pa je res čudna. Namreč, nenormalno mi dišijo na novo stiskane tiskovine, časopisi, revije, reklame ... user posted image  Zdaj nosim v stanovanje reklame samo za to, da jih malo tu in tam povohljam. Res je čudna ta moja user posted image .

Glede tega kako lahko hitro pride do tega, da greš rodit ... Prijateljice pravijo, da lahko pride kot strela z jasnega. Ena je bila celo na CTGju, kjer je bilo vse mirno, šla domov, ponoči pa bila že v porodni sobi! Kaj vem, meni se ne sanja kako veš. Se mi zdi, da me bo čisto presenetilo in bom letala kot nora kura user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
5.12.2006 16:25:33   
severnica77
Aja punce, bi bila katera tako dobra in bi mi zaupala svoj GSM na zasebno, da bom lahko tudi vam spročila, ko pride do dneva D, ker bi vam res rada ...

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
5.12.2006 16:27:47   
TinaM
Lepo pozdravljene Decemberciče!

Sicer se res nisem veliko oglašala (služba, služba, služba), vendar pa sem večkrat prečekirala kako kaj napredujete oz. napredujemo ... In zdaj se oglašam, da se pohvalim, da sem ponovno malo prehitela in namesto 21.12. smo "dobili dostavo" user posted image  že 27.11.  No ja, glede na to, da je tudi že ta prvi pohitel za nekaj tednov, sem pričakovala, da bo tudi tokrat tako, sam ne da bo toliko prekmalu.
Sam porod je bil ekspresen - dobro urco, nič umetnih popadkov, nič šivanja ... Skratka, takšna brzina, da bi očka kmalu zamudil user posted image .
Zdaj imamo naše malo čudo že doma in s ta večjim (3 leta) zaenkrat nobenih problemov ... upamo, da bo tako še naprej.
Skratka, punce. Nič vam nisem "fovš", ker ste še noseče, ker sem bila sama sebi na koncu že okorna kot nasedli kit, pa ne se bat poroda ... sej ni tko hudo.

Lp, TinaM

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
5.12.2006 16:31:44   
manetka
Ojla!

Jest sem pa dones vsa nesrečna že s temle trebuhom, kar za zjokat se mi je.....
Se mi zdi, da samo čičam in čakam.... pa nič...

Zdejle sem pa dobila en nasvet od sestrične iz Amerike, ki je napisala knjigo Dojenje in materinstvo iz srca, če katera pozna...

Malo sem pojamrala, da si nikamor ne odvija vse skupaj in, da mi je šlo že lepo, sedaj pa se je vse ustavilo... in je rekla najbolje je, da greš hodit, pa kar pomatraj se tudi, če ne gre.....
Treba je jest hrano, ki malo zašraufa, da naredi boljšo prebavo... no pa sta že dva nasveta...

Jaz bom probala, bomo videli, če bo kaj delovalo...

LPM.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
5.12.2006 16:46:16   
Strawberrie Cherrie

user posted image   
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej 
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  user posted image  - David Llewelyn, Luka Griffin 
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva 
27.11 - TinaM - 21.12. user posted image
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura 
05.12 - Vilma - 17.12. - user posted image - dominik

Trenutno stanje:
user posted image user posted image  8
user posted image user posted image  6

Nestrpno čakajo: user posted image
Manetka -  1.12. - user posted image  -  
Daniela27 - 1.12. -
frufru - 1.12. - (presenečenje, za ime še ni konsenza)
sončka1 - 2.12. -
Katja34 - 9.12. -
Shorty - 11.12. - user posted image  - (Nika)
Daisy - 12.12. -
Lara 612 - 12.12. -
PeterPan  - 12.12. -
Severnica77 - 13.12. - user posted image - (Leo)
Petri85 - 15.12. -
Mala pika - 16.12. -
R1ta - 16.12. - user posted image  - (Ana)
Meta - 17.12. -  user posted image  ali user posted image - (Neža ali Matija) 
Zasavka - 18.12. -
Pika30 - 20.12. - user posted image - (Ajda)
Barbk - 20.12. - user posted image - (Manca)
Moj_moj - 20.12. -
Anneli - 21.12. -
Barbk - 22.12. -
Baltazarka - 25.12. -
T_t_y - 28.12. -
lidijat - 28.12. - user posted image - (Sara ali Eva ali ... ) 
London_paris - 31.12. - user posted image  - (Nal Gaber ali Ožbej...)
Anckabancka - 31.12. -
Ferr  - 31.12. -
Malecka - 31.12. - 

Bravo TinaM in vse čestitike iz moje strani...res ste prehitevali od zadaj naprej...user posted image user posted image user posted image
Moja teorija od sredine proti začetku kr držiuser posted image
Moj_moj tale tvoj seznamček je najboljšiuser posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
5.12.2006 16:53:53   
pika30
Še tu čestitke Sabini in Vampirki za vajina sončka.user posted image user posted image

Meta in Barbk ta s tvojo kosilnico je pa dobra,imam tudi jaz take probleme,da ne pridem več do "fifike" (ta izraz še je meni zrasel k srcu),ja pol si pa jaz prismoda ogledalo vzamem v roke,pa že hočem kaj pokosit se mi pa še to zarosi,tak da itak nič ne vidim........user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem zakaj se sploh obremenjujem s ta kosmato,saj mi bojo pa v bolnici
pofrzinkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Moj moj a ti še lahko hopa cupa?user posted image ?Res pa je,da sperma pospeši porod,samo jaz si ne upam več user posted image .....,čeprav se mi mal lušta.Moj pa že zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nori.user posted image user posted image
London-paris tistega zajčka s sivko bi jaz tudi imela,kje ga naj kupim?user posted image

Upam,da me ne bo prišel parkelj iskat,ker imam poredne misli?user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
5.12.2006 16:56:56   
r1ta
Manetka, čakaj, čakaj. Torej ena stvar je, da poješ kilo fižola in kislega zelja, pa s kislo repo presekaš, druga pa? Aja, da se greš sprehajat?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 3011
5.12.2006 17:01:04   
Strawberrie Cherrie
Evo babe zajček s sivko je v albumuuser posted image user posted image user posted image ;
imajo ga pa v Mercatorju v hipermarketu, malo pod 4tisoč stane; taki malo bolj težki jeuser posted image ;
sem se pa odločila da bom za vsak slučaj vzela še en termoforček, za v voziček za sprehode...skoz imam občutek, da bo mrzlouser posted image , zunaj pa je okoli 15stopinjuser posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
5.12.2006 17:26:46   
Strawberrie Cherrie
No tole sem našla na Rodili smo:

Danes 5.12. ob 11:07 se je v Nm rodil Lovro 4150g težak in 53cm dolg mamici(frufru)....mamica se je kar namatrala....otroček pa je hvalabogu zdrav.
Toliko zaenkrat.
Lp,
Očka

Luna deluje, Frufru je bila nam sumljiva in evo - rodila je user posted image user posted image user posted image

Čestitke še tukajle med decembrčicami ->
Čestitke mamici Frufru (najslajši mamici glede bombonovuser posted image ), čestitike novopečenemu očku in pa seveda BRAVO ZA MALEGA KORENJAKA Lovrota - > res je KORENJAKuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3013
5.12.2006 17:27:57   
Strawberrie Cherrie

user posted image   
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej 
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  user posted image  - David Llewelyn, Luka Griffin 
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva 
27.11 - TinaM - 21.12. user posted image
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura 
05.12 - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik
05.12 - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro

Trenutno stanje:
user posted image user posted image  9
user posted image user posted image  6

Nestrpno čakajo: user posted image
Manetka -  1.12. - user posted image  -  
Daniela27 - 1.12. -
sončka1 - 2.12. -
Katja34 - 9.12. -
Shorty - 11.12. - user posted image  - (Nika)
Daisy - 12.12. -
Lara 612 - 12.12. -
PeterPan  - 12.12. -
Severnica77 - 13.12. - user posted image - (Leo)
Petri85 - 15.12. -
Mala pika - 16.12. -
R1ta - 16.12. - user posted image  - (Ana)
Meta - 17.12. -  user posted image  ali user posted image - (Neža ali Matija) 
Zasavka - 18.12. -
Pika30 - 20.12. - user posted image - (Ajda)
Barbk - 20.12. - user posted image - (Manca)
Moj_moj - 20.12. -
Anneli - 21.12. -
Barbk - 22.12. -
Baltazarka - 25.12. -
T_t_y - 28.12. -
lidijat - 28.12. - user posted image - (Sara ali Eva ali ... ) 
London_paris - 31.12. - user posted image  - (Nal Gaber ali Ožbej...)
Anckabancka - 31.12. -
Ferr  - 31.12. -
Malecka - 31.12. - 

Neposredna povezava do sporočila: 3014
5.12.2006 18:01:49   
r1ta
Frufru in očka, iskrene čestitke za ornk pajba! Pa veliko zdravja obema oziroma vsem trem! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sem dala ene slikce v moj album. Vidna novost je polička z darili tete Nore(tu komaj čakajo da lahko dajo darila, ne glede na to da je dete še v meni) in sicer vrtiljak in čeveljčke iz pravega srebra, copatke ter prvi šparovček. Druge slike pa so slike mene cele. Pišite mi na ZS, če ste kaj radovedne! 

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 3015
5.12.2006 18:06:58   
Shorty_
Frufru čestitke ob rojstvu sinčkauser posted image user posted image

Manetka kje si??  Midve sva na vrsti sam pri meni se vse ustavlja namesto da bi napredovala v teh 14 dneh se pomojem kar nazaj zapiram sej je moji bolhici čist ušeč tam kjer je!!
Sicer sem ji pa celo nosečnost govorila da pride k mamici v objem takrat ko bo snegec, upam da ga ne bo res čakala ker to zna bit še dolgo čakanje...user posted image

No luna nam je prinesla dvauser posted image user posted image  le kaj bo prinesel miklavž??

Neposredna povezava do sporočila: 3016
5.12.2006 18:07:52   
pika30
Čestitke Frufru še tukaj,user posted image user posted image
no pa smo danes dobili še dva user posted image .Mamici Frufru in Vilmi odpočijta si in cartajta svoja sončka.Ja očitno polna luna ni imela praznih rok.user posted image user posted image
Veliko sreče in zdravja!!!
lp

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 3017
5.12.2006 19:49:23   
manetka
user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke za Frufru in še enega dojenčkozavra!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Shorty jaz sem še vedno tu, izgleda sva si podobni, nič od nič.... Jaz sem šla res kar na en sprehod, prej sem se pa kar mandarin napokalauser posted image

Rita tistega s fižolom, zeljem in repo si pa ne upam skombinirat-vsega skupaj bi eskplodiralauser posted image , čeprav sem pa jedla vse to prejšni teden, ampak vsako reč posebaj, pa mi nič ni pomagalo....

Pri nas doma so sigurni, da bom šla jaz kar danes rodit... paa kako če ni nič od ničuser posted image  oja so živčni.

Ja nič očitno bo sledila jutri spet amnio, kar mi je pa še najmanj všečuser posted image , ker če bo spet mesarski ginekolog bo spet bolelo uuaaaa, kar ne upam mislit.

LP M.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
5.12.2006 19:51:14   
lidijat
Ja, se strinjam, da se bo treba konec decembra v kompletu preselit na drug forum in čvekat o dojenju in previjanju in ne skoz jamrat kolk nas vse boli pa trebuh otrdeva pa lulanje non-stop,... luštno, a ne, user posted image ...

Gremo, decemberčice user posted image  pa nič v januar vlečt in nič prehitevat, kar lepo po vrsti!

Lep večer vsem in veselo pričakovanje Miklavža - pa naj bodo to sladkarije ali pa še lepše za tiste, ki so blizu PDP-ja - user posted image !!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
5.12.2006 20:23:30   
t_t_y
Frufru - čestitke za orenk poba. Fajn se crkljajte....

pozdravček

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
5.12.2006 21:53:55   
crci06
Imamo nove dojenčke!   user posted image user posted image user posted image

A se danes še katera ni javila?

Moja bebica je pa tako živahna in boleče brca, da včasih res pomislim, če bom čutila razliko med otrdevanjem trebuha ene in druge vrste... skrbijo me začetki, to, da je na koncu "rahlo bolj boleče " in da ne moreš falit pa vem že dolgo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: severnica77
Imam pa še eno manijo, ki pa je res čudna. Namreč, nenormalno mi dišijo na novo stiskane tiskovine, časopisi, revije, reklame ... Zdaj nosim v stanovanje reklame samo za to, da jih malo tu in tam povohljam. Res je čudna ta moja

previdno, bejbi, to je tud ena od oblik zasvojenosti oz. zadevanja... folk se zadeva z vohanjem bencina, lepila... svašta! Najlepše pa je, ko smo zadeti od ljubezni!!

Sicer pa ste prav face: jaz res od ponedeljka do četrtka  full pišem in pol me kar pod vse "podpišete"... zadnjič me je mislim da ena zamenjala v zvezi z amnio, pa še z nečim, danes me hvalite, da je ta seznam res dober... Hvala, hvala, ampak mislim da je delo in ideja naše mamice frufru! Prej je pa bil od Vampirke...

TinaM - tak porod bi si tudi jaz želela, pa čeprav moj user posted image  zamudi... Čakala ga pač ne bom, bo pa naslednjič zraven :)  Do Kranja rabim slabo uro, pol pa ko pridem do tja, pa lahko rodim v kratkem času... user posted image

Pa prav vesela sem za vas vse (tako za TinoM in Tintaro in še katero, če se najde tukaj notri, upam, da se Zasanjana...), da so vaši starejši otroci tako lepo sprejeli dojenčke... uapm, da bo še zelo dolgo tako, da se ne bodo naveličali, če se bodo štruce samo drle, igrat pa se še ne bodo znale :)

Pika30.... A če jaz še hopa cupa? Načeloma ja, sicer max 1/teden, ko bodo boljše okoliščine, pa bomo izkoristili... zakaj pa ti ne upaš? Da ne raniš dojenčka al zarad česa??? Da ti  ne sproži poroda? Kot pravim, se mene sperma od znotraj ne dotakne... drug teden pa politiko spremenimo user posted image

iiii.... Tega zajčka bom pa jaz tud kupila, upam, da je moj že dobil plačo user posted image .

R1ta, a ti pa praviš, da imaš zaklenjen album? Pol pa sploh ne bom poskušala, ampak te kar prosim za geslo... Lepo je to, če imaš ob sebi ljudi, ki radi obdarujejo, ane? Če so le darila tud tebi všeč. Ker men gredo od določenih kar malo na živce, pa nč ne morem...

A se je splačalo biti pridne celo leto?  Meni se je, seveda!! Za našo/ga user posted image  pa nisem našla peharčka... Se pa je trgovka fajn nasmejala, ko sem rekla, da jih imamo zaenkrat dovolj velikih, da pa rabim enga mejčkenga....
Je pa bil danes tak dan, da jim jih je vseh zmanjkalo... Pol bo pa spet celo leto mir...

user posted image

Zdaj grem pa pančkat, ker sem od 7.00 že non-stop aktivna. Se mi zdi, da je bil edin počitek ob hrani ob RR in v avtu... Uf... (mogoče pa me prime gnezditveni nagon? )...

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 3021
6.12.2006 1:16:15   
severnica77
Punce hvala za telefonske. Zdaj lahko še samo čakamo user posted image .
Moj moj - saj tako hudo ni. Je pa res, da se mi je to začelo dogajati med user posted image .
Bomo videli, če se bo nehalo po porodu.

Zdaj sem ravnokar ujela na TV spet en ultra kričeč porod. Sploh jim ne verjamem! Pa to bomo tudi kmalu izkusile ... Sicer pa so moje prijateljice imele kar lepe porode, pravijo, da sicer boli ampak, da tako hudo pa spet ni. Bom raje kar njim verjela user posted image .

Nič, se bom tudi jaz odpravila spat. Odkar sem doma se mi je čas za spanje res premaknil. Hodim pozno zvečer ali ponoči spat in pozno dopoldan vstajam ...

Zdaj pa tudi jaz že komaj čakam, da še katera sporoči veselo novico, jih je tako lepo brati!

Nočko in lepe sanje!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
6.12.2006 7:41:06   
Strawberrie Cherrie
Jst se ne grem večuser posted image ; ponavljajo se moji študentski časi - spim po 2uri na noč!!!! Cela hrbtenica me boli, komaj hodim, vprašanje, če me bodo noge še sploh držaleuser posted image user posted image
Tole je GROZNO!
Pa sem mislila, bom zdaj spala, ko je dragi šel, mah JAAAA, ne gre in ne gre...v glavi mi pa kr bobni, se mi zdi, da mi telo ne pusti spat - v glavnem, kakorkoli je že, jaz se bom čimprej vrnila in šla rodit - ker nima smisla te muke prenašatuser posted image ,sej sem rekla, da drgač bom šla pa k zdravniku -> nekaj mi more dat, ne more me kr tako pustit, ko pa se iz postlje spravljam 5minut kot en user posted image , predenj se prigungam do wcja spet mine čas, potem se vsetst in vstat iz wc in nazaj do postelje - vse je en bedast NAPOR! Saj pravim, ko bi vsaj spala, tako pa NEuser posted image user posted image
Jaz HOČEM ŽE RODIT, jaz ne morem več čakati...

Neposredna povezava do sporočila: 3023
6.12.2006 9:15:08   
lidijat
Dobro jutro user posted image !

Vidim, da je bila današnja noč malce naporna (london-paris), tudi meni je malo luna nagajala (neki popadki, boleč trebuh, bejbike skoraj nič čutila ponoči, kljub nespanju...), ko malo zadremam me spet vse boli na enem boku pa spet na drugem boku potem me zbudi sine, ki ga preganjajo parkeljni pa ene 5x na WC, tako, da sem pridelala ene 3 urce spanja. Zdaj pa likam tele mini cunjice in po 15 minutah se malo dol vležem pa zadremam user posted image   - ravno pravi tempo, da bom zlikala tja do datuma poroda,...
Hja, tale zadnji mesec je res najbolj naporen, ampak bomo zmogle.

A ste bile kaj pridne, vas je Miklavž kaj obiskal?? Naši user posted image  je prinesel AVENT-ovo stekleničko in dudo pa glavniček in krtačko. Sine je dobil robota, tako, da sem že ob 6-ih zjutraj uživala v robo-predstavi in sva skoraj zamudila v šolo.

Lep dan želim vsem, pa crkljajte se danes, ker vreme ni za drugega kot za crkljanje.

L.

Neposredna povezava do sporočila: 3024
6.12.2006 10:08:03   
Barbk
Ojla babuške,

najprej juhej za novo decembrsko bebo!!user posted image user posted image  Frufru iskrene čestitke za sinkota Lovrota!!user posted image  R1ta si pa prav fejst bejbika.user posted image  Tvoj srček bi ga fejst usračkal, če bi te pustil, da mu uideš.user posted image  Pa darilce tete Nore je tolk cortih.Moj_moj tisto zadevo o sušilcih bomo pa mi prakticirali.Bo od mojega user posted image  foter privlekel dve taki mrcini, da bosta sušila teh 20 kvadratov po hitrem postopku.Problem je v tem, da je zidar zamujal cel mesec.No prejšnjo soboto je na grobo ometal stene, ta vikend bo pa na fino še stene.Pol je treba še poden poštimat, potem prideta na vrsto tisti dve mrciniuser posted image , še pobelmo in potem sledi parket...user posted image  No vsakem primeru ne bomo fertik do mojga roka, pa če pol še za kakšen mesec zobke stisnem pa bo pol tako lepo.user posted image  No pa vseeno hvala za idejo.user posted image  Ja kje pa ste danes vse? London_paris tebe sem nek zvohala...user posted image  Si mela naporno noč,a.No tud naša ni bila briljantna.Tole premetavanje je res napor. Preden se skotalim na drug bok itak, da ful traja, da kako to zgleda ko vstajam s postelje spoh ne govorim-ma cel projekt je to.user posted image  Pa zvoki, uh kaki zvoki to prihajajo iz mene...user posted image user posted image  Pa saj vem je to vsem nekako znano, a ne. user posted image  No zdej se grem pa počasi (drugač itak ne gre user posted image  ) fifiko sfriškat ( po slovensko pod tuš grem ), grem spet v ZD piškat pa na CTG.No ve pa kej čvekite.

Čav,bav,

Barbk

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?