|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
11.12.2006 14:01:33   
crci06
čisto na hitro STOP
mene se nekaj prijemlje STOP
še vam sem ravnokar napisala, da grem jest mandarine in rolade, pol pa skuhat kosilo, namesto, da bi se sladkala, pa sem raje vmes pomila okno.
Sploh nisem vedela, da se okno lahko tudi tolk sveti.
Definitivno gnezditveni nagon, ker to se mi še v življenju ni naredilo. user posted image user posted image

Lep sončen pozdravček!

Zdaj pa me res na mizi že čaka kosilo.......

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
11.12.2006 14:14:40   
Strawberrie Cherrie
PACKA!!!! Jaz sem že mislila, da greš v RIM!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
11.12.2006 14:25:12   
crci06
hahaha, namen dosežen.... da sem vsaj eno na finto vrgla...
user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
11.12.2006 14:29:49   
Zasanjana
Oooooj, frajle!

Mate tudi pri vas sonček?Tukaj je že ves dan!Ma ni lepšega kot se zbudit v sončno jutro.user posted image user posted image

frufru in veliki mali Lovro, dobrodošla doma!user posted image Lepo si opisala porod!
r1ta, se 200% strinjam s tvojim opisom nosečnosti oz. kako nas fantje/možje ne razumejo.Se pa zato me med sabo.user posted image user posted image

No, mi smo noč prebedeli.Aleksa je nekaj matralo in nikakor ni zaspal.Ni jokal, ampak samo brcal in se stiskal k joški.Mene so pa takooo bolele bradavice, da sem jokala zraven.Me je moj nahrulil, da naj ga nafutram s flašo, ker me ne more gledat takšno.Sem smotana!Tamal je tako vlekel tisto flašo, kot da ne bi dobil ves dan za jest.Zaspal ni, ker mu je bilo vse drugo bolj zanimivo kot posteljica.Moja dva fanta sem zjutraj našla na balkonu; Zadekana sta gledala avte in user posted image  mu je pripovedoval vse možne zgodbice, Aleks pa je zgledal nekak tko user posted image user posted image user posted image !

Dopoldne sva se z vozičkom odpravila na tržnico.user posted image  je pridno spančkal , dokler se je voziček premikal.Vsakič ko sva se ustavila se je zbudil, pojokcal ravno toliko, da sem ga morala dvignit ven in zaspal nazaj.user posted image

Smo bli pa tudi mi med vikendom pridni!user posted image Končno so nam dostavili regal za čevlje, ki smo ga naročili isti dan kot se je rodil Aleksej.user posted image Zraven sploh niso priložili navodil, zato sva mogla včeraj dopoldne nazaj v trgovino ponje in ga je user posted image  sestavil šele popoldne.Pa KONČNO se je spomnil pobarvat okrog oken.Ama baš ništa se ne spomni in spravi sam narest po stanovanju(da ne boste samo ve šimfale čez dedceuser posted image )! Jaz sem pa tako vesela, da imamo tipi topi urejeno stanovanje.

Danes popoldne greva pa z dragim prvič sama ven odkar imamo Aleksa!Me je povabil drsat pa na topel čajček.user posted image user posted image Bova zganjala malo romantike; se mi zdi, da zadnje čase čist premal komunicirava.

Grem zdaj hitro pomit po tleh in obesit perilo, potem pa se vržem na orbitrek!user posted image

Lep dan!Upam, da me bodo zvečer pričakale lepe novičke od Manetke in Shorty!Dejmo punce!user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
11.12.2006 14:34:21   
frufru
Tako, Lovro je spet spraznil obe mlekarni user posted image , tako da mam zdaj malo časa za čvek. Drugače je zelo pridkan fantič. Ponoči jemo ob 11-12h in od 3-4h drugače pa spi kot top. Razen če je polulan al pa pokakan. Ko ga je treba previt pa vpije kot bi ga iz kože dajali.

Danes je bila patronažna na obisku. Midva sva se ravno napala, pa smo se odpravljali spat. Je kar pogledala, kako je velik. Je rekla naj mu raje ne dodajam, samo potem bi se mi pa zadušil od lakote, ker postane kar histeričen pa pozabi mislit na dihanje user posted image . No malo pretiravam. Ga je umila in me 5x vprašala če je sit. Ni mogla verjet, da tako protestira samo zaradi previjanja. Popek je že skoraj suh, tako, da ga bomo naslednjič že kopali. Pa pokazala je kako naj telovadimo, pa jo je spet presenetil ko glavico kar sam dviguje. Mami je bila pa seveda 3 glave višja od ponosa user posted image

Pol je še mene malo poštimala. Sem zaradi železa, ki ga moram jest čisto zabetonirana (nisem kakala že od poroda). Pa me je rešila in mi dala klistir. Človek ne more verjet, kakšno olajšanje pride, ko se pošteno us...je user posted image

Danes se je našla moja zdravstvena kartica. Sem 3x klicala na porodni oddelek, kam so mi jo dali. Pa mi kokoši niso vedele nič povedat. Jaz sem jo nazadnje videla ob sprejemu v porodnišnico. Potem sem zjutraj R pospravljal telegrame in jo je našel v vrečki od darilnega telegrama. Sem takrat, ko so ga prinesli spala, pa je zgleda sestra dala kartico kar v vrečko. user posted image

Moj-moj ti nas pa ne zezaj, sem že druga, ki je mislila, da gre za dan D.user posted image user posted image user posted image
Manetke pa danes ni nič brat, mogoče je pa odjadrala. Držim fige. Drugače sem pa dodala še albumček našega user posted image . Se beremo. Pa-pa

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
11.12.2006 15:13:46   
severnica77
Za mano je najbolj grozen vikend v mojem zivljenju! V soboto popoldan me je začel boleti zob pa je malo nehalo in potem sva šla spat okoli enajste ure. Potem pa se je začelo, nenormalna bolečina.  Vzela sem lekadol, ki ni pomagal popolnoma nič. In potem celo noč bolečina, ampak res nenormalna. Nikoli v življenju se me ni tako zelo bolel zob, zaspala nisem niti minute in sem celo noč čakala, da bo ura sedem.  Niti vlečt se nisem mogla, ker takrat je še bolj začelo boleti. Proti jutru sem mislila, da bom vsak trenutekuser posted image pa še trest sem se začela...  No potem končno grem do dežurnega, ki je začel delati v nedeljo ob osmih zjutraj, da mi je porihtala zob. Je pa bil kriv zob na katerem sem imela plombo menda že od osnovne šole ... V glavnem tak me je zmatralo, da ne morem povedati pa še strah me je bilo, da bi morala taka še kje slučajno rodit ... Ob devetih sem prišla domov, se vlegla in zaspala v sekundi. Potem pa smo šli na kosilo ob dveh k mojim, ob petih sem šla nazaj spat, se zbudila ob pol dvanajstih, šla jest in nazaj spat danes do enajste ure. Drugače je zdaj O.K., malo me dol tišči vse skupaj, ko hodim. Sva šla peš v trgovino in mi je bilo čisto dovolj sprehoda!Se pozna, da imam v sredo rok. No, takrat imam tudi CTG in bomo videli kako in kaj, če se ne zgodi prej kaj nepričakovanega.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
11.12.2006 15:36:27   
severnica77
Vampirka je nazaj! Vidim, da se potepa po RR... Komaj čakam, da nam zapišeš par vtisov!

Fru fru super porodna zgodbica!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
11.12.2006 15:38:17   
vampirka
Bejbe, pozdravljene! Vem, da se kar nekaj časa nisem javila user posted image , ampak smo šele od četrtka doma in pač so druge stvari vseeno bolj važne kot RR user posted image ... Najprej se opravičujem, ker trenutno ne bom uspela vse za nazaj prebrat. Na hitro sem se na "rodili smo" pozanimala koliko nas je že decemberčic med novopečenimi mamicami in koliko vas je še pridnih user posted image ...vidim, da ene še kar vztrajate user posted image !
No, 30.11. se vam popoldan pač z razlogom nisem javila user posted image ...šla sem na CTG (ki je bil BP), potem pa še na UZ, kjer pa je nastala panika - naša pupa ni v dveh tednih nič zrasla (enake mere kot v 35. tednu), plodovnice pa je bilo tudi že bolj malo...diagnoza: urgentni CR! In tako je 1.12. zjutraj na svet prijokala mala Laura, ki za ta veliki zaostaja samo po merah user posted image  (razlog za zastoj rasti je bila pa popkovnica ovita okrog nogice user posted image - kar se na UZ ne vidi!)...jemo kot ta veliki, glasilke so tudi razvite (na srečo samo kadar mami prepočasi odpenja moderc user posted image )...v glavnem - vse je ok (tudi z mamico user posted image )! Drugače se dojimo na 2-3 ure, ponoči pa zdržimo tudi do 4 ure...ampak je ati tako priden in priročen, da ni panike user posted image . Saj ne vem več kaj naj še napišem - zaenkrat toliko (nekaj slikic je v albumu...). Ob priliki si bom prebrala kaj vse zanimivega se je dogajalo v zadnjem tednu in vam še kaj javim...

Ne preveč pisat zdaj, da mi bo uspelo vse prebrat user posted image !!! Pozdravček in poljubček od mene in male Laure.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 3158
11.12.2006 15:42:54   
Strawberrie Cherrie
Joj, ti strukeljček, kok je mejcena user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tut že user posted image , PROSIM

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
11.12.2006 15:48:39   
severnica77
Jooj, takšna lepa štručka. Želim vam obilo lepih trenutkov in dosti cartanja. Kar pa sploh ne dvomim!
Zdaj pa si nam naredila še dodatno lušte. Izgleda, da se nobena decembrčiča zadnje dni ni odločila rodit ...

Neposredna povezava do sporočila: 3160
11.12.2006 15:49:53   
r1ta
Ja ja punce to so speculas keksi! Tudi sama jih imam rada in sem jih v Sloveniji kupovala kot nora, tukaj jih pa še povoham ne. Tu pa pečem maslene piškote in vanilijove rogljiče, pa jabolšne zavitke, pite, saherce in tako... Bom pa res probala zrihtat recept!

London_paris če imaš veliko ogledalo se naštimaj pred njega in se poslikaj. Tako delam jaz, ker če bi čakala na mojega knufleka bi do zdaj res imela samo 5 slik!user posted image
Glede Agate sem pa že jaz tudi razmišljala. Čeprav me je na rit vrglo včeraj ali predvčerajšnjim ko se je v Visoški kroniki pojavilo ime Ana Renata!user posted image  Drugače sem jaz že od malih nog požirala knjige samo vmes me je malo sfalilo (nora leta oz. kar desetletje) potem pa služba, pa razni drugi hobiji, pa šola... in nekako nisem brala. Odkar je pa diploma za mano pa spet požiram knjige! Prav žerem črke in besede in mi to tako zelo veliko daje da je kar čudno. Prav uživam še posebej v slovenski literaturi. Kaj čem, sem pač nekako ljubitelj slovenske pisane besede...

No, jaz imam že spakirani torbi za obe, sem pa za ta malo naštimala dva roza kompletka (en št. 50 in en št.56) ker me je malo strah, da bo imela dolge noge in ji bo št. 50 premajhna, za vsak slučaj pa sem zraven še dala beli kompletek. Nikoli ne veš, kaj pa če bo Jure? Saj si mislila za otroka, ne?

Ne vem kako mi je ušlo da ima Pika30 toliko flašk in dud? Pa kaj si ja nor!!! Ti lahko odpreš spletno trgovino in jih prodajaš! Samo fotič ti naj kolega vrne!

No, za danes sem že spakirala meso v skrinjo, pospravila kuhinjo in vmes pogledala Spet doma. Zdaj grem pa čistit kopalnico. Na langsam, ker me spet cel trebuh boli ko se beba premika...user posted image  

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 3161
11.12.2006 15:50:49   
Strawberrie Cherrie
Vampirka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je lepota tvoja punčka user posted image user posted image user posted image user posted image Prava Laura user posted image user posted image

Samo smo pa res čudne?
Btw, kdaj je naslednja LUNA?

Neposredna povezava do sporočila: 3162
11.12.2006 16:01:55   
r1ta
Vampirka čestitke! Lepa je Laura! Joj bi jo kar stisnila k sebi! Ajdi Ana, pridi že!

Frufru jaz ne vem kako nej pogledam slikice od Lovra. Boš poslala geslo prosim?

Aaaaa, naslednja luna je jutri - 12.12. Super datum. Če pa še naciljaš uro 12:12 bi pa bilo sploh idealno!

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 3163
11.12.2006 16:04:15   
pika30
Pika30 povej ti svojemu prijatelju naj se ne heca z nosečo žensko in naj takoj vrne fotoaparat. Pravijo, da se noseči ženski ne smeš zameriti - to prinaša veliko nesrečo!

Veš kolikokrat sem mu že rekla zanj pa nič...ga še bom danes enkrat poklicala,saj ga itak ne rabi več,ko je njegova nemška ovčarka že zdavnaj povrgla....pa je moral pofotkat enih 1000 slik od mladičev....da jih je dal na bolho...če ne si ga grem pa prijateljici sposodit.....da vsaj bušija slikam...user posted image

Punce res bi lahko 2 skupini jasli založla z dudkami....meni se tudi zdi da jih imam fulll preveč....pa kaj morem..te moje frendice... so mi še drugih stvari nakupile,ko imam že vse po dvoje al pa trojeuser posted image ...ropotulje...glavnik in ščetke...škarjic...grizala....verižic za dudko...termometre za v vodo...dva paketa nastavkov za dojenje...user posted image
Nekaj stvari kar ne bom uporabila bom pa drugi user posted image podarila,se sploh ne bom več s tem ubadala.
Dobila sem še tudi aventov nastavek za vbočena prsa oz. bradavice Niplette,ki ga 100% ne bom rabila,ker imam bradavice čist o.k. zunaj.Če bi ga katera imela ji ga pošljem...drugače stane čez 7000sit.

Kako lahko na sporočilo dvakrat ali trikrat citiram nekaj posta od drugega sporočila????Probala pa ne znam.Enkrat ga pa lahko citiram,kako ve to delate??

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
11.12.2006 16:16:00   
pika30
user posted image user posted image Vampirka kako lepo princesko imaš,če ti bo tako pridno papcala,ti bo vse za nazaj nadoknadila.user posted image user posted image
Ojoj kako bi že jaz tudi rada cartala.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
11.12.2006 16:24:08   
crci06
pika30, nam boš mogla na ZS napisat, kaj prodajaš in cenik... to me spominja na tista bivša poročna darila iz starih časov... naša mati ima še zdaj ene 10 grn posteljnine še neodprte... take ekstra čipkaste, da sploh niso za vsakdanjo uporabo....

citiranje:
Klikneš: "citiraj" in ti odpre okence, kjer je s standardnim programerskim jezikom napisano kje začneš in kje končaš citirat (ala quote-end quote). Jaz urinem svoje besedilo vmes, pol pa copy+pastam te
"[guote]" tolk časa, da imam pred in za vsakim tvojim stavkom to napisano. S tem mu daš ukaz, da ti to besedilo da v bel okvirček, ker je tako vnaprej definirano.

Boš poskusila?

Zdaj pa grem malo pospravit, da bom lahko poslikala....
Pa moram bit kratka, da nas bodo mamice lahko prebrale, kajne Vampirka...

Če pa se nam nič ne dogaja! Sicer nas je danes aktivnih le peščica, ampak me prav zanima, kaj je z ostalimi... 
Mislite, da je kaj? Imate katero na sumu?  Prav preveč surfat se mi pa ne da, ker sem spet brez miške... namesto, da bi do konca napolnila baterijo, jo vsak teden za pol urce, pol pa moj p... da so se baterije pokvarile in se nočejo polnit user posted image  

LP!

A ste sploh opazile, da nas Zasanjana draži z orbitrekom? valda, ona, k že vse lohka..... Jaz bi tudi že pestovala. No, danes še ne, čez par dni pa že...

Samo malo se moram prej naspat user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
11.12.2006 16:26:05   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

hehehe, jaz kao neki informatik, pa sem se zaštrikala s citiranjem brez miške, hahahahaha

Sorči! Ampak princip pa je pravi!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
11.12.2006 16:45:37   
Strawberrie Cherrie
Hehe, sem tekala zdaj s fotoaparatom po stanovanju -> zvecer pa se poslikam samo previjalno, ker jo dobim okoli 8h zvecer; brez ročajev user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
11.12.2006 16:46:35   
Strawberrie Cherrie
r1ta: ne najdem slikic tvojih kompletkov user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3169
11.12.2006 17:07:38   
Strawberrie Cherrie
Ok, se moj busi -> PAZI, sama sem se slikala user posted image user posted image , zato mi josk mal vlece user posted image user posted image user posted image
geslo: bu

Neposredna povezava do sporočila: 3170
11.12.2006 17:48:36   
r1ta
Saj jih ne moreš ker jih nimam gor, hahauser posted image . Samo povedala sem, da imam že zapakirane. Mogoče mi jih pa uspe malo poslikat. Ti sporočim, če mi uspe, velja?

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 3171
11.12.2006 18:39:11   
Shorty_
Pozdravljene!
Pokorno se javljam še v enem kosu!! Moja G je dans bla na bolniški in sem bla sam na ctg-ju jutri zjutraj pa grem še enkrat in to ob 7h zjutrajuser posted image  upam da bo moja G že v službi al pa da me druga pogleda k dans je una v drugi ambulanti rekla da nima časauser posted image

No morm pa za izjemo od vas pohvalt lubija k je dans naredu cppuser posted image

Nč jezna sem na dohtarje in slabe volje, upam da je manetka dans kej bolš opravila in da bo kmalu caratala svojopupiko. fru fru jz bi pa rada vila lovrota dej mi geslo pjosim.

Vampirka tvoja Laura (vajina) je pa res lepotičkauser posted image

Lupča vsemuser posted image  in objemček vsemuser posted image

p.s.: grem likat mogoče se bo pol kej premaknilouser posted image  

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
11.12.2006 18:56:06   
žiža
Drage decembrčice, sporočam vam, da manetka zdele daje vse od sebe, da pride njena mala štručka čimprej k njej v objem.
Dejmo manetka, še mal pa bo  trud 1000x poplačanuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
11.12.2006 18:59:37   
crci06
No morm pa za izjemo od vas pohvalt lubija k je dans naredu cpp

user posted image    kmalu po porodu si pa ti na vrsti! Al' cpp že maš?

p.s.: grem likat mogoče se bo pol kej premaknilo

?? pol bi blo pr nas dons že kaj ob 3h zjutraj, ampak OK, naj ti bo, ti grem delat družbo...

DAJMO, MANETKA!!!!!

In čimprej pričakujemo še eno Žižino sporočilo...

Katere še ni? Barbk?...

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 11.12.2006 19:05:31 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
11.12.2006 19:02:58   
Strawberrie Cherrie
Upam, da Manetka čimprej opravi in da decembrčice dobimo novega člana user posted image user posted image user posted image
Držim pesti na nogah in rokah user posted image user posted image , da bo čimprej rodila in to ČIMLAŽJE!
DAJMO MANETKA....user posted image user posted image user posted image
Žiža, hvala za novičke user posted image user posted image user posted image

Shorty: daj idi že rodituser posted image Pa bravo za tvojega dragega in CPP user posted image user posted image

r1ta: čakam na tvoje slikce kompletka user posted image user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?