miši
|
juhu punce se vam že en čas nisem javila, sem imela en kup dela na računalniku (sestavljala izpite) pa se mi ni dalo še z maili in forumi ukvarjat. no zdaj so stvari pod streho, tako da sem na razpolago . Mi se imamo fajn, tok uživamo z našo miciko. Je izredno živa, naredi tri prevale zapored, sama pase kravice, se steguje, obrača...da jo moraš kar orenk držat. smeji se skoraj non stop. zelo rada ima obiske, še posebej kakšne fejst moške . Zjutraj ko se zbudi, se kar sama mal pogovarja in poje, meni je tako smešno, prav prijetna budnica res. Zvečer, ko je treba zaspat pa imamo še kar koncerte, kak dan "stereo", kak dan pa je "mono". Zaspi še vedno šele okrog 23h in spi do 8h zjutraj. Sicer pa moramo zaradi refluksa dodajati 1 žličko rižolinota v mlekec. jutri bom zvedela,če bo treba še na dodatne preiskave,smo dobili napotnico. upam,da ne,ker bo treba za 2-3 dni v bolnico . srečanje, jao jao, slabo kaže kajne, nekatere ste bolne....? Pol do srede je treba povedat, da ne bojo punce zastonj hodile. Vreme bo sicer menda fajn. andreja, jaz poberem Hruško, res lepo od Sandre,da te pobere. je fajn punca . Verjetno bi blo v CP res boljše zaradi previjalnice. Imamo še majhne dojenčke pa dvomim,da jih bo katera dala na blazine tam....ne vem no. Definitivno pa Intersparova restavracija ni za to, ker je dopoldan en kup folka,ker hodijo na malice pa tut mize so tko bolj za 4 ane, pa tut samopostrežna je. mi smo bli v soboto v šopingu v CP, grozno, koliko naroda, prava evforija. Blagor nam za našo ljubo Gorenjsko. mi prav uživamo v nakupih v Kranjskem centru Supernova, je tako simpatično, majhno, urejeno pa nikol ni gužve. Tudi tanovi center v Lescah je luškan. gorenjke, se vidimo jutri na telovadbi? kaj je s stuhico, zamuja lepe trenutke.... kaj pa naše srečanje?ja pred novim letom se moramo kaj dobit ane? kaj pravite na ponedeljek 18.12. po telovadbi? TODI, mi smo nekako skupaj, naša je imela en teden nazaj 6200g in 62cm. je tudi bolj vitka ampak zelo živahna in gibčna, non stop brca z rokicami in nogicami. skoraj nič nima špehca okrog rokic in nogic, je ravno prav zalita, redi se za dobrih 800g na mesec, kar je tudi ravno na meji. Tiasha77, sem te zgleda narobe razumela, fino,da lepo papate. mi smo tudi danes prvič poskusili breskvico, se je prav oblizovala. zaenkrat nam gre lepo in počasi, tudi ni nobenih reakcij, prebavo ima super. Stwe vi že kaj drugega poskusili od zelenjave? V Paparici so dobri recepti, lahko daš tudi v skrinjo. fino ane. nič punce, zdaj pa je res čas,da grem spat. Upam,da se vidimo v četrtek. sicer še gruntam, če je kje bolj primeren plac.... imejte se lepo! še eno vam pripopam z novo kapo: