|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.12.2006 14:06:34   
Anonimen
Oj!

Končno je naš mali malo zaspal, da lahko malo preberem kaj je novga in kaj postorim po stanovanju. Se mi zdi, da išče vedno več pozornosti. Če se mu zdi, da bi blo fajn, da se z njimi gram se kr dere. Pa bo že.

Pri nas še ni božičnega vzdušja. Jelko in jaslice bomo postavljali na svet večer, tako kot je bila vedno pri nas navada. Se mi zdi, da ni več pravega vzdušja, ko že cel mesec prej gorijo lučke po mestih.

Srečanje- sem razmišljala, da tam v šparu bomo pa težko kakšno kavico spile. Al se jo da v restavraciji dobit? A mislite, da bi res tak problem bil tam v Kavarni pod vodo pet ,iz skupja postavit. Pa glede na to da bomo vse bolj široke, ko bodo vozički poleg nas. Ne vem, naj še ktera mal razmisl. Jz sem to nocoj razmišljala, ko nisem mogla spat.

Pri nas pada dež ali p aga trenutno ni. Tak da danes bomo šli ven potem zvečer, ko morama nekam na obisk.

Zdaj ppa šibam še dokončat kosilo. Pride moži.

lp

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
7.12.2006 15:51:25   
TODI
Imaš prav Ptica, tudi jaz sem razmišljala, če bomo lahko v restavraciji samo na kofetku, mislim da je treba tud kaj pojesti ali pa se motim, nevemuser posted image .

Po moje bo v tisti kavarni kar ok. se pa mize skup dajo in je saj ko nas bo tolko se bodo tako al tako vsi razbežali in bo potem dovolj placa!!

Ali pa pri tistem barčku pri Humanicu, kjer prodajajo tudi sladoled, je tudi veliko prostora.

No ja to je samo moje mnenje, večina odloči!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
7.12.2006 16:06:08   
piscancek
js sicer ne vem zakaj bi komplicirali v restavracijiuser posted image  sej nas ne bojo nagnali,če se tam usidramo,a ne? sej mogoč bo pa katera kaj pojedla,glede na to,da se bomo iz vsepovsod pripeljaleuser posted image  vsaj kako sladico.  se pa tud js prilagodim večini,zato  povejte še ostale,kaj mislite.

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
7.12.2006 16:34:50   
Vesna
jaz ne poznam razmer v LJ,najbolje je da vprašamo lanske avgustovke kje so se dobileuser posted image .
Val je imel danes posvetovalnico in drugo cepljenje,za prvo sploh kot da ga niso,danes je pauser posted image krokodilje solze,je res bogi,samo cartal bi se.je pa velik 66 cm in težek 7160g.
moram šibat je že jokec

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
7.12.2006 16:49:44   
tiasha77
Hojla babike!

Danes smo še zvozli brez dežjauser posted image , sem peljala Zojo na randiuser posted image , s 3 tedne starejšim fantkom user posted image ! Se vam na hitro javim, mala spi, jst pa grem še na telovadbo.

Srečanje: jst sem že malo pozbala kake so razmere v Lj, tak da nej ktera ljubljančanka pove, ampak mislim da v restavraciji spar ne bi komplicirali, zdi pa se mi, da so se letošnje julijke dobile v koloseju v neki kavarni, ne vem, Ptica, a je to ta pod vodouser posted image

Božično vzdušje: Zaenkrat samo po mestu, pr nas pa mamo vsak svoj user posted image user posted image user posted image , ker so se od prejšnjih let nabrali, samo user posted image   sem zamenjala. user posted image  bomo postavli najbrž že drug vikend, ker nas od božiča do novega leta ne bo doma, pa da bo malo vzdušja, drugač mamo navado to naredit na božični večer. Kakih posebej okraskov po stanovanju pa nimamo.

Darila: Nekaj idej mam, za nekaj ljudi pa se moram še zmislt, pa itak it v nabavouser posted image , vsako leto si rečem, letos bom pa prej nabavla, pa zmeri čakam do zadnjega.

Miši: Sej s kašicami gremo postopno, na 3 dni menjamo, tak da smo še kar pri jabolčku, korenčku, pa breskvici user posted image , zdej je mala boljše volje in tudi spi celo nočuser posted image .

V soboto smo pa vabljeni na eno prav posebno, Miklavževo fešto, mora vsak prinest simbolično, domiselno darilo v vrednosti 1500sit, pa imamo potem žrebanje, tak da moram zdej še to nabavt, mam v planu it jutr v šoping.

Lepo se mejte, pa se tipkamo! Čez en teden se pa vidimo!

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.12.2006 21:12:00   
tiasha77
Spet jst! Zdej je pa tud pri nas že dež! Hotla sem vam samo povedat, da je danes Zoja po zadnjem dojenju spila še cca 60ml Aptamila po flaški, ki se je je prej otepala ko user posted image , tko da zgleda da je bla revca res lačna, pa da so moje mlekarne na minimumuuser posted image , sem kar žalostna, glih zdej, ko je dojenje postalo lepo. No ja sej bom še vztrajala, ne bom še vrgla puške v koruzo, pa sej je že dost stara, da je že tud kašice, tko da ... bom mogoče že jutri boljše volje!

Grem spat, me je telovadba čist zdelalauser posted image , lahko noč, T

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.12.2006 21:49:01   
melitkica
Dober večer!

Se vam javljam po dolgem času. Krst je minil in nimam lepih spominov iz cerkve, ker je Azra nepretrgoma jokala dobre pol ure (bila je zelo zaspana, 11 je njena ura za počitek). Sem mislila, da se mi zmeša, že sem jo hotela ven nest. user posted image  Sem pa vesela, da je to za nami. Slik si še nisem uspela na računalnik naložit, tako da bom ob naslednji priložnosti prilepila vsaj eno sliko. Tudi s fotografiranjem nismo pretiravali, ker sem hotela, da gremo čim prej ven in jo potolažim.

Taisa 77 - krstno ime je Azra, goduje pa 15.8. (en dan pred rojstnim dnevom) na Marijo, kajti Azra je nadimek Marijine matere in pomeni "devica".

Nisaa in Maj - dobrodošla med avgustovkami in čestitke za user posted image !

Sem zelo razočarana, ko sem brala (piščanček), da so razprodani pametni kužiji. Upam, da pri nas v MS niso. Sem hotela Azri za Božička nabavit. Jutri grem v akcijo, pa tudi avtosedež nameravamo kupiti. Vozila pa se bo še naprej v lupinici. Kakšne avtosedeže imate?

Azra ima danes zelo tečen dan, spala ni skoraj nič čez dan, zdaj pa spi kot top. Dojive se še vedno. Tudi spi celo noč. Z GH še ne mislimo začet, ko dopolni 5 mesecev. Jaz še vedno nimam user posted image  in si je niti ne želim. Tudi okraševati sem začela, adventni venček pa lepša dnevno sobo.

TODI - čestitam za glasen smeh. Kako je to neverjetno slišat. Glas, ki seže do dna.

Grem pod tuš in mižole, ker sem zelo utrujena

nočko

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.12.2006 22:24:04   
HuAnita
Pri drugorojencih gre vse hitreje in tudi prehitrouser posted image
Naš mali se že 2 tedna ful ful glasno smeje, se ful ozira za belo čupico od sestrice, včeraj pa sem glasno kihnila, mali se je skoraj razpočil od smeha --- takšen smeh je Caoinka 'sproducirala' pri kakih7, 8muser posted image user posted image user posted image  Smejal se je potem vsakih, ko sem se pretvarjala, da kiham, tako da se mu je začelo močno kolcati...
Pri 4m je težak skoraj 7700g, velik 69 cm  (je nekaj skuhjšal znje dni, verjetno viroza, 'podedovana' od sestrice), ampak ni panike, mleka imam dovolj, zizaland pa mu je na voljo, kadar hoče (žal prevečkrat tudi ponočiuser posted image )

Komaj čakam prihodnji četrtek - srečanje, samo upam, da ne bo kdo zboleluser posted image
Gre še kakšna Celjanka oz. oz okolice?

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
8.12.2006 9:00:05   
Anonimen
Ojla!

No pri ns se pa danes celo sonček kažeuser posted image , sam prej vem da je malo pihalo, tako da bomo videli kak bo s sprehodom.

Srečanje - saj ne da kompliciram, sam ko v sparu se mize ne dajo prestavit in bo malo težko za vozičke kam spravit.Vem da nas noben ne bo pregnal. Piščanček saj v kavarni imajo tudi tortice in še kaj drugegauser posted image . Todi tud tisti barček pri Humanicu ni slab. Tam se mi zdi še skoraj najbolj prostorno. Sicer a ni najina pikica iz ljubljane?user posted image Sigurn bolj pozna city park kot jz ko nisem tam bila že sto laških let. Tiasha tisto v Koloseju je pa neka druga kavarna.

Jz ne vem kaj naj naredim z mojim križem. Tak me boli že cel mesec. Danes upam, da mi bo uspelo iti na telovadbo po dolgem času. Že kar lep čas nisem bila. PA saj ne morem iti če moža ni doma, da bi pazu tamalga. Dans pa zaenkrat ni nič v planu. PA saj tudi doma se trudim delat kake vaje za hrbet.

Sinoči smo bili na obisku, ki je kar dobro uspel. Seveda je večji del prisotnih prvič videl Lukata. NAš revček se mora ponavadi vse ogledat in počassi navadit da je pri novih ljudeh, če ne je tak user posted image  da ga komaj utolažmo. Bila je tudi moja "preljuba tašča". Je bilo zanimivo, ko je Lukata moževa sestrična htela imeti skoz na rokah, razn ko  nas je postregla nama ga je vrnala. Vmes ga je htela pa tu tašča spet po cmokat.user posted image  In ko je bila sestrična z postrežbo konc, je šla do tašče in ji dobesedno Lukata strgala iz rok. Jz sem se morala tako nasmejat, ker je sirota ostala spet brez njega. Obisk se je zavleku kar tja do devetih in še kar bi morali ostat, ker itak bo otrok potem dlje spal. Vedno vejo drugi več kot midva ko sva starša. Čeprav je šel ob pol desetih spat je vstal ob štirih kot je njegov standard. Mislim, da je to samo mučenje otroka, da je tak dolgo pokonci, če bi že moral spat.

O joj joj, kok sem zatežila. Moram mal potožit. Ja pa še to. Tašča si zelo želi,da bi imela Lukata v varstvu, ko bom šla v službo. Men pa to tak nič ne diši. Upam, da bodo finance dopuščale, da se boma lahk odločla za jasli. Bomo videli.

Kulk prej pa moraš dati kaj prošnjo za jasli? A katera kaj ve?

No zdaj pa dost.

lp vsem

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1034
8.12.2006 9:19:06   
Anonimen
Še neki. Sem glih brala na forumu srečanja,da se Ljubljančanke&co dobivajo v Koloseju na vrhu v bifeju. Dobijo se pa dan za nami. Tak da zgleda,da tud tam ni slab plac.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
8.12.2006 10:19:31   
Vesna
dobro jutro vsem.pri nas je tak dež da bom kar v pižami cel danuser posted image .Danes ima Val 4 meseceuser posted image user posted image user posted image .verjetno ve da ima mali praznik,ker je že od 7ih pokonci in noče niti malo počivat.
pri nas doma še ni jelke,bi jo pa rada postavila čimprej,ker mi je všeč novoletno vzdušje,,vendar ne klasično,da bi pa sama naredila kake posebne okraske a nimam časa,ker val čez dan ne spi skoraj nič,razen v vozičku,takrat sem pa tudi jaz zunaj.
alarm moram it
lp

< Sporočilo je popravil Vesna -- 8.12.2006 10:20:49 >

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
8.12.2006 10:56:35   
Splet.Ka
Dobro jutro.

A vidite, kolk je ura? No, naša Sara še spi....zjutraj ob 6.00 se je zbudila in sem jo vzela v posteljo...vmes je šla malo v ziziland in zdaj spi naprej kot ubita. Sem vsa zadovoljna, ker sem že pozajtrkovala, popila kavo, obesila preilo,..user posted image

Drugo cepljenje sem prestavila. Morali bi ga imet tik pred prazniki, pa nisem upala reskirat. Tako da ga imamo zdaj drugi teden po praznikihuser posted image .

Jaz sem zdaj na brezmlečni dieti...smo včeraj v trgovini ugotovili, da se komaj da dobit kruh, ki nima nobene mlečne stvari primešane. V glavnem, od takrat, ko sem na dieti, se je Sara ful umirila, plinov je malo manj, predvsem pa se zaradi njih ne zbuja in ne kriči. user posted image

Edino, ker je kriza...moja najljubša zabava, kava, je postala ogabna user posted image . Po novem pijem kavo brez vsega - kofeina, sladkorja in mleka...bljak. Sem šla včeraj po sojino mleko in sploh ni tako zanič.

Vesna, čestitam za 4 mesece!

Tiasha, saj veš, glavno, da je otrok sit. Nikar se ne obremenjuj preveč!

Melitkica, lepo, da je krst kljub joku uspel. Upam, da bo Azra danes bolj veselauser posted image

Huanita, a kar glasen smeh al kaj? Super!

Ptica, sem se prav nasmejala tvoji zgodbici z obiskauser posted image .

Drugače je pa danes spet dež. Včeraj sem dopoldne ravno ujela 1 uro brez dežja za sprehod z vozičkom, proti večeru smo šli pa še s kengurujčkom in z dežnikom malo na zrak.

Uživajte!

Cvetim...

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
8.12.2006 15:40:39   
najina pikica*
ojle punce sm si mogla kr cajt vzet,da sm vse prebrala,k ste bile tok pridne user posted image
mi imamo mal slabši teden,nevem al je tečko zaradi polne lune,ki je bila v tor.?al zaradi slabšega vremena?al ga kej črvič,res je da tut kaka ne čist tako kot običajno?težko za pana popoldan!skratka nimam pojma user posted image user posted image ...počas mi že mal živčke papa!user posted image
no sicer je tut pri nas danes dop. posijalo mal sonce,tako,da sva ga hitro izkoristla in šla na sprehod user posted image
ta teden sva brez user posted image  v službi imajo inventuro,tako da je pestro...v slu. gre zjutraj in se vrne zvečer okoli 19h,jasno ves zmatran....tako,da komaj čakam naslednji teden,da bomo spet mal skupaj user posted image
drugačće sm bila pa pridna sm,tako kot vsako leto,tudi letos naredila adv.venček...JUPI,ne maram tistih kuplenih,se mi zdi da je to dec.vzdušje čist drugačno,če sam narediš nekaj,jasno če imaš le čas!december je res en tak lep mesec,,ko okrasimo domove z lučkami....pa še za naše malčke je to zanimivo...
meni je pa miklavžek prinesl KONČNO randi z mojo frizerko,sm jo bila že na smrt "potrebna",sm v glavo,kot bi .......raje ne povem user posted image
stuhica-držim pesti za izpit user posted image
melitkica-user posted image  za krst,res ni fajn da se take stvari ne iztečejo uredu...eno user posted image  za vaju!
srečanje-če bom hitro konec v R.A. se vam definitivno pridružim,to sm tak al tak imela v mislih....user posted image  kar se pa tiče bifeja....tale v city parku pri humanicu bi bil ok,ker je veliko prostora...v koloseju je pa tako,nevem če bi bil prostor za voziče...en velik bar je v 1 nadst. pri igralih al pa tisti bar v kleti...samo neven,mislm,da je pa za kadilceuser posted image

morm it mali težačka....papa se beremo....papa

imam eno prošnjo,misl da si mi ti piščanček napisala ling za smeške,pa bi prosila,če mi ga še enkrat napišeš.....hvala

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
8.12.2006 15:45:30   
Samoyedka
Evo mene user posted image Sem menda med pogrešanimi- me je Miši našla na eni drugi temi- se pa tut ne morš človk več skrit hehe.
Uuuuu ste pridne s pisanjem, se moram enkrat malo zraven spravit, da bom ažurna glede dogajanja.
Pri nas nič drastičnega- prestali prvo cepljenje, tehtamo 7.200 g, veliki 63 cm. Sem mu začela zvečer dajat zraven malo rižolinota, v upanju, da bomo pa mogoče pregurali noč brez tistih treh kapljic čaja ob dveh ponoči, pa ne pali. Eh, saj bo, ni take sile.
A ima še katera doma akvarij? Naš piki je čisto zaljubljen v ribice, ga ful pomirijo, če jih gledama.
Danes sva bila dopoldan zunaj- kakšna vročina za december, pa to ni več normalno- saj ne vem, kako naj malega sploh gor oblečemuser posted image Noro.
Toliko na kratko, da ne bo kakšne tiralice za mano user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.12.2006 16:51:54   
tiasha77
Samoyedka - welcome backuser posted image   , smo te res že pogrešale, mi mamo akvarij, pa je žal samo ena riba še not, tak da ni velik za gledatuser posted image , jo pa ta voda ful zanima

Melitkica - res smola za krst, pa ne se sekirat, samo da je za vami, pri nas nam je župnik rekel, da gremo lahko ven, če bi bil prehud jok, ker smo meli med mašo

Ptica - za jasli ne vem, ampak po moje moraš dat prošnjo čim prej, vsaj pri nas je kar gužva

Najina pikica - samo zate user posted image  http://www.cosgan.de/smilie.php ali http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm za
user posted image
Hruskauser posted image  ti jst častim eno ornk kavouser posted image , na žalost samo virtualno, tud jst sem zaenkrat še na brezkofeinski, sam dam noter ful mleka, pa gre

Huanita - user posted image za smeh, to je res nekaj najlepšega

Torej, včeraj smo imeli še eno bujenje kako urco po aptamilu, smo se malo pogovarjali, pa cartali, pa še enkrat dojile, potem je pa zaspala do danes zjutraj do pol sedmih. Tak da zgleda da ni samo lakota problem, ampak pač noče zaspat, preden se ne utrudi dost oz. dokler ni njena ura. Danes se mi zdi, da mam spet več mleka!

Nč punce, grem user posted image , so mi tak zadišale, sploh z Nutello! LP, T
user posted image pa še malo vzdušja

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
8.12.2006 17:43:26   
najina pikica*
oj na hitr,se mal švercam...user posted image
tut mi imamo akvari no z eno ribico več kot tiasha user posted image ...sicer sta mu pa zanimive samo nekaj časa,pol se jih pa hitro naveliča...morda zato,ker sta bl počasni,se zelo počas premikata,ker sta mal bl oooookrogli user posted image
tiasha-hvala za link,jst ga dans shranm jutr zbrišem....pa nastane problem

aha mor it me je moj user posted image  že dubu,da se švercam na RR....šibam papa

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
   [Brisano sporočilo]
8.12.2006 21:02:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
8.12.2006 21:15:50   
Nisaa
OJ!

Se še jst mal javim mi je včeri uspel  hišo okrasit no ampak sam na polovico tko da neki lučk že gori ostalo bomo pša ta teden pa smrekco  no pa še jaslice mi je že ratal postavtuser posted image .Maj je bil  pa dons ponoč tkooooo priden je pankou od 23ih do pol devetih zjutri pa še bi vrjetn pa ga je ati kar  zbudu da ga je previl pa nahranil,mami pa v postli še do 11 zjutri jupiiiiiiiiuser posted image user posted image ampak to itak z razlogom ker je bil spet zobobol na sporedu jaooooooooooo no pa smo šli k zobarju pa  sem zvedla eno big super novico  zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja je rekla tega zoba vam noben drug nebo ven dal kot pa kirurg pa kao 15 m čakalna doba pa brez slike ne zdej pa itak ne smejo slikat k smuser posted image tko da me lohk  čist gladko prej pobere  sem jezna kouser posted image user posted image user posted image .No vsaj mal sem se potolažla k so mi pri ginik. lahko rekli  da lohk  amoksiklav jem  da je bolš da  jih pojem kot pa da boli oz. da je oteklina,ker lekadol pa itak za en k.... pomaga no uglavnem tko že pri prvi nosečnosti se je začel z zobeki  in smo nekak poštimal da ni več bolel zdej pa kokr zaklet speeeet.Ok dost nakladanja pa jamranja.
Akvarija tud mi nimamo več smo ga mel  vsako zimo  k smo ribe z ribnika noter dal zdej smo pa tak velik ribnik naredl da so lohk čez zimo noter pa smo mel že čez poletje okrog 40 tamladih  me prav zanima če bojo prežvel zimo  vsaj kaže da bojo k ni tko hude zime!!Zdej pa letim hitr Maj more papat mogoč še kej pridem papa

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
8.12.2006 22:21:32   
andrejaz
Da se malo na hitro javim.

Na forumu srečanje sem zasledila, da se Ljubljančanke dobivajo v igralnici  v Koloseju, to je zgoraj desno od vhoda.

Sem vprašalo ribicoRR kako je kaj v Koloseju in da mi še točno nimamo zmenjene lokacije v CP (City parku).

Napisala mi je takle odgovor (kopiram)

"Hoj,

v CPju se ne boste imele kam dati user posted image  Tam, kjer se mi dobivamo je veliko prostora (pol prostora je zasedenega, pol pa praznega), na tleh je tepih (tapison?) in pene in neke take blazine za igrat, pa mize in stoli (ki si jih mi prestavimo po svoje). Poisci album od nalin (mivda z Zanom na srecanju al nekaj takega), ima dve slikci iz Koloseja.

Skratka, nam je fajn, ker je res veliko prostora, otroke imas pod nadzorom, prostora za vozicke kolikor hoces pa se zakajeno ni ... edino kar je, da so blaaaaaaazno pocasni, pa zal nimajo .. imajo pa tore pa jezke pa te zadeve, pa en kup vrocih cokolad ..

Pa previjalnice nazalost ni v Koloseju. Imas pa levo od stopnic (tistih ta velikih, za v Kolosej) dvigalo, tako da komot pridete z vozicki. Pa veliko parkirisce (dopoldne dovolj prostora) in se bankomat je ravno pri nekadilskem lokalu user posted image

Uau, kaka reklama user posted image  Ce te pa se kaj zanima, pa vprasaj ..

Lahko pa seveda pridete tudi 15. user posted image "

Se še kaj javim kasneje, saj imamo alarm

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
   [Brisano sporočilo]
8.12.2006 22:25:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.12.2006 23:00:04   
Sandra*
Pozdravljene!

No da se še jaz mal javim. Mark že pančka. Danes smo se šli mal sprehajat po Ljubljani, zdaj pa se že odpravljamo spat.

Glede lokacije je meni čisto vseeno. No, važno da ni prostor zakajen!!! Aja glede koloseja, lahko se tut tam dobimo, čeprav je malo bolj zoprno, če otroka nimaš kje previt glede na to da boste nekatere prišle kar od daleč? No, kokr se boste zmenile za lokacijo velja in prideva!

velja pa četrtek 14.12. ob 11 uri!!!

Zdaj grem pa tudi jaz spat. No, še prej moram zbudit user posted image ki je zaspal na kavču da se prestavi v spalnico.
Pa še nekaj me zanima. A ste že vse dube user posted image ? Najbolj me zanima tiste ki še polno dojite? Jaz še dojim in je še nisem dubla in me je kar malo strah, da nismo še enga user posted image naredl!

Zdaj pa grem!

Mirno in prespano nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.12.2006 23:56:24   
andrejaz
Evo mene nazaj

Glede lokacije za srečanje – meni je vseeno, ker me najbrž v četrtek ne bo, ker nimam prevoza. Me je pa vseeno informativno zanimalo in sem zato povprašala ribicoRR in vam skopirala njen odgovor. Glede na to, da je tam igralnica in na tleh blazine, mislim da ni treba previjalnice, saj se lahko previje na blazinah.
Joj ko bi vedle kje sem že jaz Marka vse previjala, in bila deležna tudi čudnih pogledov predvsem starejših osebkov – v prtlažniku avtomobila (karavan), na klopi ali celo na stolu v planinski koči, na travi, tako da ga je moj dragi držal v zraku,….Je pa res, da je bolj enostavno v previjalnici, vendar če ne gre drugače, se tudi malce improvizira.

Mi še nismo uspeli okrasiti stanovanja, tako da bomo to počeli jutri ali v nedeljo. Sem pa postala zadnja leta zelo pridna za darila in jih počasi nabavljam že od septembra – ko vidim kakšno stvar, ki bi jo komu podarila, jo kar takrat kupim in pač počaka v omari do božiča.

Piščanček – sem pogledala na našem koncu in pametnega kužka ni nikjer več.

Ptica – Vlogo za jasli pa oddaj čimprej, saj marsikje sploh ni dovolj prostora in imajo prednost tisti, ki so bili prej vpisani. Najbolje da se čimprej obrneš na vrtec ki naj bi ga obiskoval, da vidiš kakšne so razmere. Jaz bom šla za Saro urejat vlogo po praznikih.

Hruška – sem doma našla kopijo diete brez jajc in mleka, ki je od pediatrične klinike. Mi jo je enkrat skopirala kolegica, ker je bila na taki dieti. Tam piše, da so dovoljeni naslednji kruhi: martinov polbeli in beli žito, jelenov in krjavljov. Mogoče ti bo to kaj pomagalo. Pa lahko namesto mleka poskusiš poleg sojinega mleka tudi z riževim mlekom, ki ga prodajajo v DM. Imajo, no vsaj imeli so, tudi riževo mleko z okusom vanilije.Jaz sem riževo mleko drugače uporabljala tudi včasih pri kuhi, ko sem kaj kuhala za Marka in še ni bil star 1 leto. Riževo mleko lahko namreč kuhaš, adaptiranega pa ne.

Nisaa – držim pesti, da zobobol čimprej mine.

Sandra – jaz še nisem dobila user posted image  pa polno dojim Saro. Sem mislila najprej, da sem dobila user posted image po 27 dneh ko sem rodila, pa mi je bilo sicer zelo čudno glede na to, da so mi rezali maternico - carski rez. Očitno je bilo to samo zaradi pretiravanja in premalo počitka – takrat je imela Sara ravno operacijo prstka.
Pri Marku sem dobila user posted image  šele po 8 mesecih. Sem ga pa še vedno dojila.
Moja prijateljica je dobila pa user posted image  šele po 13 mesecih. Če dojiš je torej čisto OK, da še nimaš user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
8.12.2006 23:59:00   
andrejaz
Sem opazila, da Samoyedka ni več med pogrešanimi. Kje pa je Polly?

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
9.12.2006 11:54:07   
najina pikica*
srečanje-tale bar v  1 nast.koloseja je fajn,veliko miz,narejena igralnica po tleh pene....luškano,samo nevem,če je prostora za vse vozičke...sicer se prostor od miz pa do stopnic razteza,nevem no!skratka prej javite kje se boste dobile,da če hitro končam na RA lahk priletim na čvek!!!user posted image

drugač pa šibam,dans sva si z nikom prislužila avto in greva mal v šoping v btc,medtem,ko očka pridno dela še zadnji dan inventure!

papa

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
9.12.2006 13:32:00   
tiasha77
Samo na hitro, ker smo same doma, tamala spi, jst pa kuham kosilo, tak da bom z vami samo do prve sireneuser posted image .

Bambina - palačinke so ble njami, sploh Nutella na njihuser posted image  Tud jst lahk pojem vse, kar je čokoladno na en mah, tak da 100g čokolada zgine takoj, sej se mi pa tud na kilah poznauser posted image

Nisaa - upam da zobobol kmalu mine, ja v nosečnosti je to kar problem, ker ni veliko izbire zdravil

Andrejaz - hvala za info glede Koloseja, škoda da te ne bo; seveda se lahko dobimo tudi tam, predlagam da glasujemo; kar se tiče previjanja ni panike, sem že previjala v avtu na zadnjem sedežu, pa v prtljažniku, pa v gostilni na stolu (oblazinjenem), tak da lahk tud na pencahuser posted image , bolj me zanima glede dojenja, kakega posebi placa v Koloseju najbrž ni, čeprav zdej mi okol 11stih jemo kašico, tak da punce, pripravte se na packarijouser posted image

Pogrešane - Polly, L&L, Tija75, ... dejte še ve kej napisat, ne sam bratuser posted image  sej veste več glav, več ve

Takole, šibam, ker se mi zdi, da se nekaj žge!T

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?