andrejaz
|
Evo mene nazaj Glede lokacije za srečanje – meni je vseeno, ker me najbrž v četrtek ne bo, ker nimam prevoza. Me je pa vseeno informativno zanimalo in sem zato povprašala ribicoRR in vam skopirala njen odgovor. Glede na to, da je tam igralnica in na tleh blazine, mislim da ni treba previjalnice, saj se lahko previje na blazinah. Joj ko bi vedle kje sem že jaz Marka vse previjala, in bila deležna tudi čudnih pogledov predvsem starejših osebkov – v prtlažniku avtomobila (karavan), na klopi ali celo na stolu v planinski koči, na travi, tako da ga je moj dragi držal v zraku,….Je pa res, da je bolj enostavno v previjalnici, vendar če ne gre drugače, se tudi malce improvizira. Mi še nismo uspeli okrasiti stanovanja, tako da bomo to počeli jutri ali v nedeljo. Sem pa postala zadnja leta zelo pridna za darila in jih počasi nabavljam že od septembra – ko vidim kakšno stvar, ki bi jo komu podarila, jo kar takrat kupim in pač počaka v omari do božiča. Piščanček – sem pogledala na našem koncu in pametnega kužka ni nikjer več. Ptica – Vlogo za jasli pa oddaj čimprej, saj marsikje sploh ni dovolj prostora in imajo prednost tisti, ki so bili prej vpisani. Najbolje da se čimprej obrneš na vrtec ki naj bi ga obiskoval, da vidiš kakšne so razmere. Jaz bom šla za Saro urejat vlogo po praznikih. Hruška – sem doma našla kopijo diete brez jajc in mleka, ki je od pediatrične klinike. Mi jo je enkrat skopirala kolegica, ker je bila na taki dieti. Tam piše, da so dovoljeni naslednji kruhi: martinov polbeli in beli žito, jelenov in krjavljov. Mogoče ti bo to kaj pomagalo. Pa lahko namesto mleka poskusiš poleg sojinega mleka tudi z riževim mlekom, ki ga prodajajo v DM. Imajo, no vsaj imeli so, tudi riževo mleko z okusom vanilije.Jaz sem riževo mleko drugače uporabljala tudi včasih pri kuhi, ko sem kaj kuhala za Marka in še ni bil star 1 leto. Riževo mleko lahko namreč kuhaš, adaptiranega pa ne. Nisaa – držim pesti, da zobobol čimprej mine. Sandra – jaz še nisem dobila pa polno dojim Saro. Sem mislila najprej, da sem dobila po 27 dneh ko sem rodila, pa mi je bilo sicer zelo čudno glede na to, da so mi rezali maternico - carski rez. Očitno je bilo to samo zaradi pretiravanja in premalo počitka – takrat je imela Sara ravno operacijo prstka. Pri Marku sem dobila šele po 8 mesecih. Sem ga pa še vedno dojila. Moja prijateljica je dobila pa šele po 13 mesecih. Če dojiš je torej čisto OK, da še nimaš Lepo se imejte