Sandra*
|
Pozdravljene! Mark je spet malo zaspančkal, končno. Danes ponoči se je spet dvakrat zbudil. Spat je šel ob 20.00 kot ponavadi, potem pa se je zbudil ob 2.30 pa še 6.30 no potem pa je spal do 9.30. Ne vem kaj mu je zadnje čase. Zbudi se s takim jokom kot bi se prav napenjal in potem ga dam na joško, poje in zaspi naprej, brez kakšršnega koli prdca. Se mi potem zjutraj zdi, da nisva nič spala. Ne vem kaj mu je, upam da kmalu spet preklopi na stari način spanja od 8.00.-5.00-8.30! Jaz Marku včeaj nisem dala nič krompirčka, mu bu pa danes vrjetno skuhala korenček. A jim ve odkar ste začele dodajati gh, vsak dan daste obrok gh? Vesna: Drugače pa lahko da se val slini in potem ima od sline in ker je zunaj sedaj kar mraz rdečo kožo. Vem, da se je to v vrtcu pojavljalo pogostokrat mlajšim otrokom, še posebej če so zunaj imeli dudo. Mal ga namaži s kakšno kremico proti vetru in mrazu, drugače pa to ni nič hujšega. Tudi našem se rado kaj pocedi iz ust, če ga dam na trebušček, no včasih pa tudi, ko je na boku, ampak to pomoje pomeni, da se je fant dobro najedel in je šlo tole mal čez rob. Andrejaz: včeraj ko sva z markom prišla domov se je gledal v ogledalo in nič mu ni bilo jasno zakaj tistega otročka na drugi strani ne more prijeti za roko, mu je bilo pomoje kar malo dolgčas po Sari . Imam čist umazano ogledalo od njegovih prstnih odtisov. Ptica. tudi naš se čez dan zbudi s taki mojom, kot da se mu je zgodila največja krivica. To je pomoj zato, ker sedaj že ful drugače sprejemajo svet okoli sebe in se jim ful več dogaja in posledično se jim tudi sanja, pomoje je to! Tiasha77: jaz sem Marku že kar nekajkrat ponudila flašo, ker se mi je zdelo da je žejen. dala sem mu komarčkov nesladkan čaj, prekuhano vodo pa ni nič hotel piti, sam na joško je hotel. Potem so me vsi sekirali naj mu sladkam čaj in bo pil, no in sem, mu pa ni bilo nič drugače. Tudi po žlički noče tekočine, zadnjič sem mu v krompir zamešala malo več vode da je bil malo bolj voden, pa mu nič kaj ni pasalo, zato sem mu drugi dan dala bolj gosto in je pomljaskal kot en velik! Zaj grem pa še malo štrikat preden se zbudi, potem pa bova šla malo na sprehod, je tak lep sončen dan, sam pomoje je kar marzlo, ampak mal se morva preluftat. Srečanje potem v četrtek 14.12. ob 11.00 v Koloseju! Lp, Sandra Mark se je že zbudil, akcija!
|