|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
11.12.2006 22:34:26   
miši
Sandra, vidim,da sta z Andrejo telovadili in nas zastopali na vadbi user posted image . Kaj ste imeli, stepe? Ma, naša pupa je spala do 9.30, pojedli sva šele ob 10h, tako da nama nikakor ni zneslo, res čudežen dan, danes res veliko spi. Je pa tut Sara od Hruške mal potegnila, tako da smo ostali doma. sta pa Sara in Ajda kar dostikrat na isti valovni dolžini, kajne hruška user posted image .
no gorenjke, kaj pravite na ponedeljek po vadbi?

se pravi v četrtek v Koloseju okrog 11h?

Vesna, naša pupa se je pri 3 mesecih že začela preobračat čez bok, sedaj pri 4.5 meseca pa se z lahkoto obrne čez bok in na trebuh, potegne rokico ven in sama pase kravice. je pa zelo živahna in gibčna, non stop maha z rokami in nogami.

Ja, pri uvajanju goste hrane, naj bi več pili. pri nas je zelo različno, kak dan poeksa celo flašo čaja, kak dan pa ga noče...mi smo začeli s sadjem, od zelenjave smo poskusili korenček. zdaj bo treba korenček s krompirjem.

Sandra, super,da ti pridno papa!

Nam zgleda ne bo treba še na dodatne preiskave zaradi refluksa, jo bo pediater samo pogledal, pravi,da nima smisla,da jo še dodatno matramo še v bolnici, ker se redi in gre na bolje pa toliko je že stara. Refluks se popravi z gosto hrano. Moramo pa dajat eno žličko rižolinota v mleko, se mi zdi, da zato tudi boljše spi, je bolj nasitno.

no, fajn spančkajte!

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.12.2006 23:11:09   
andrejaz
Ojla punce

Srečanje v LJ – kar se tiče dojenja, je pa res čisto vseeno ali je v izbrani lokaciji previjalnica ali pa ne, saj menda ne bo šla nobena v previjalnico dojit. Ponavadi je namreč tudi tako, da je vedno več otrok hkrati lačnih, tako da se itak ne bi mogle zvrstiti na tistem stolu
Na zadnjem srečanju gorenjk se je zgodilo, da je bilo vseh 5 otročkov naenkrat lačnih in oni so jedli, mi pa čvekale naprej (nas je pa res vsak pogledal ki je prišel mimo).
Barček zraven Humanica pa po mojem mnenju res ne pride v poštev, saj je tam mimo res prava promenada ljudi.
Torej jaz sem še vedno za Kolosej – dojenje kar med čvekanjem, previjanje pa na plenici na penah, gužve pa dopoldan itak ni.

Gorenjke – ja najboljše da nadaljujemo kar po telovadbi kot je predlagala miši. Se bosta lahko Mark od Sandre* in moja Sara še naprej držala za rokice. Sta bila danes prav prisrčna. Miši – danes smo imeli na telovadbi res stepe. Ja super, da vama z Ajdo ne bo treba na dodatne preiskave.

Gosta hrana – pri nas pri Sari še nismo začeli in čakamo 6 mesecev.
Tiasha77 – jaz sem pri Marku začela tekočino dajati šele po kakšnem mesecu ko je žejedel gosto hrano (pri cca 7 mesecih) – ko je bil obrok že dokaj velik. Je bil pa smešen ker je takrat prvič videl flašo in ni znal iz nje piti, tako da sem mu morala vodo ali čaj še kar nekaj časa dajati po žlički. Sem ga pa zelo dolgo po vsakem obroku goste hrane še tudi podojila.

Vesna – mogoče je pa rdeč po bradici, če ga drgne kakšna zadrga ali pa se tako slini, ali pa kakšen rob od dekice.

Naša Sara je pa glede obračanja očitno pravi lenušček v primerjavi z vašimi otročki – dosedaj se je samo enkrat obrnila iz trebuha na hrbet, sedaj pa že dolgo časa nič. Ona bi se rajši samo nosila.

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.12.2006 7:43:19   
Tanyka
user posted image
Samo na hitro vam sporočim, da smo že vredu, antibiotik še pijeta oba ampak lahko rečem, da smo skoraj čisto zdravi(trkam).Rene je začel tudi bolj jest, tak da sem kar zadovoljna.
Torej punce iz tega sledi>>>>da se vidimo na srečanjuuser posted image user posted image user posted image .

PIŠČANČEK-kolkih torej v Arji vasi?Če seveda še velja?
Bom pa ti poslala na zasebno mobi št., da se bomo lahko po cesti poklicale......

user posted image  vsem, ki ste želele, da se čimprej pozdravimo-res ste supercauser posted image user posted image

Se vidimo

user posted image Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.12.2006 10:25:49   
Anonimen
Ojla!

Pri nas je tak lep sonček, da kr ne morem verjet. Sicer je komaj 0 stopinj ampak vseen.Ko se Luka zbudi, bova šla na dolg sprehod. Za kosilo imam pripravljeno takoda bo čas.

Našga zadnje dni tud neki nosi. Kr začne se sred spanja jokat. Zakaj mislite, da takle čez dan ko spi, se v trenutku zbudi in se tak joka, da ga komaj utolažmo. Zgleda, glih tak kot da bi se česa ustrašu alikaj groznega sanjal.

Srečanje - ja men je že zdaj tud čist vseen, kje se dobimo. Mogoč res dopoldn v KOloseju ni gužve, ka rza CP ne mormo rečt.  Torej potem v kOLOseju?

Sem bila včeraj na elovadbi in sem dans čist hin. Se mi zdi, da sem se čist polenila odkar sem doma. Včeraj sem ilea obletnico enega leta, kar kraljujem doma. Joj kak je hitro minilo.

No lepo se imejte.

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.12.2006 10:32:16   
Vesna
miši a se tudi vaša pobruha če jo date na trebuh?zaradi refluksa mislim,naš se pobruha tudi če je neo ali dve uri od dojenja.
ptica meni je bilo 2.12.eno leto od kar sem doma,se mi pozna da sem brez kondicije,sploh ker sem v mesecu nosečnosti mogla strogo ležat.je kar težko prit zdaj nazaj v formo.
v službi so mi ponudili že da bom lahko delala 3 leta 1/2 delovni urnikuser posted image user posted image .super,bom kar šla na to varianto,se bova potem z možem izmenjavala tako da mi ne bo treba user posted image dat v jasli.sem se prav oddahnila.
danes naš valčko že od 5 zjutraj govori.vmes je kaj zaspal,drugače je ap kot navita plošča.škoda da se ne da tukaj gor še kak kratek video posnetek poslat tako kot slike(mogoče se da ,pa jaz ne znam).sem ga posnela kako se smejeuser posted image ,je tako srčkan.
še vedno sem vsa smrkava,kiham,in kašljam,ne verjamem da bom do četrtka ozdravla.
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.12.2006 10:58:27   
Splet.Ka
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Jaz že komaj čakam četrtek, da se spoznamo!user posted image

Vesna, naša pupica tudi bruha, ko je na trebuhu. Pa ni važno, koliko je od dojenja...vedno bruha. Ampak menda je res drugače, ko začnejo gosto hrano jest.

Miši, naši dve sta res velikokrat na isti valovni dolžini! Pa mi očitno tudi, v nedeljo si mi napisala, da ste jedli krvavice&co...mi tudiuser posted image

A Sara in Mark sta pa kar par al kaj? Moram naši Sari povedat, da ji na vadbi ostane samo še Marcel, samo bo imela hudo konkurenco!

Saj res, čez vikend smo bili na Pokljuki in smo se kepali...20 cm snega je blo...juhuuuu! Prav lepo je zgledalouser posted image .

Mknuple, fino, da se zdravite!

Zdaj sem pa dobila obisk. Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.12.2006 11:19:51   
moj sonček
Pozdravljene!
Danes smo imele ceplenje. user posted image je samo, ko je dobila pikico in takoj nehala in se naprej smejalauser posted image user posted image . Težka je 6560g in 64 cm dolga. Me se tudi samo dojimo in bom še nekaj časa počakala z GH. Kar se tiče pokrivanja. Jaz jo pokrijem z eno dekico in kovterčkom. Ponoči imamo v spalnici od 18 do 19 stopinj in lepo spi. Rokice pa mora imeti obvezno zunaj.

Ptica - Moja Špelaca je že spala celo noč zdaj pa se tudi včasih prebuja z jokom. Mislila sem, da je lačna in sem jo podojila. Danes sem vprašala pediatrinjo če misli, da je lačna da se zbuja. Pa mi je rekla, da misli da se zbuja zaradi zobkov. Dva že ima, verjetno pa se prebija naslednjih štiri. In pravi, da bolj boli ko se prebijajo skozi kost kot pol skozi dlesen. Tako da jo bom danes probala ponosit, če pa ne bo šlo pa dobi cizouser posted image .

Lepo se imejte na klepetuuser posted image v četrtek. Mi je kar žal, da se vam ne morem pridružit, a sem obljubila da pridem v službo, ker sodelavka praznuje prvih 50 letuser posted image . Se vam pridruživa naslednjič. Lp

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.12.2006 11:25:03   
Sandra*
Pozdravljene!

Mark je spet malo zaspančkal, končno. Danes ponoči se je spet dvakrat zbudil. Spat je šel ob 20.00 kot ponavadi, potem pa se je zbudil ob 2.30 pa še 6.30 no potem pa je spal do 9.30. Ne vem kaj mu je zadnje čase. Zbudi se s takim jokom kot bi se prav napenjal in potem ga dam na joško, poje in zaspi naprej, brez kakšršnega koli prdca. Se mi potem zjutraj zdi, da nisva nič spala. Ne vem kaj mu je, upam da kmalu spet preklopi na stari način spanja od 8.00.-5.00-8.30!

Jaz Marku včeaj nisem dala nič krompirčka, mu bu pa danes vrjetno skuhala korenček. A jim ve odkar ste začele dodajati gh, vsak dan daste obrok gh?

Vesna: Drugače pa lahko da se val slini in potem ima od sline in ker je zunaj sedaj kar mraz rdečo kožo. Vem, da se je to v vrtcu pojavljalo pogostokrat mlajšim otrokom, še posebej če so zunaj imeli dudo. Mal ga namaži s kakšno kremico proti vetru in mrazu, drugače pa to ni nič hujšega. Tudi našem se rado kaj pocedi iz ust, če ga dam na trebušček, no včasih pa tudi, ko je na boku, ampak to pomoje pomeni, da se je fant dobro najedel in je šlo tole mal čez rob.

Andrejaz: včeraj ko sva z markom prišla domov se je gledal v ogledalo in nič mu ni bilo jasno zakaj tistega otročka na drugi strani ne more prijeti za roko, mu je bilo pomoje kar malo dolgčas po Sariuser posted image . Imam čist umazano ogledalo od njegovih prstnih odtisov.

Ptica. tudi naš se čez dan zbudi s taki mojom, kot da se mu je zgodila največja krivica. To je pomoj zato, ker sedaj že ful drugače sprejemajo svet okoli sebe in se jim ful več dogaja in posledično se jim tudi sanja, pomoje je to!

Tiasha77: jaz sem Marku že kar nekajkrat ponudila flašo, ker se mi je zdelo da je žejen. dala sem mu komarčkov nesladkan čaj, prekuhano vodo pa ni nič hotel piti, sam na joško je hotel. Potem so me vsi sekirali naj mu sladkam čaj in bo pil, no in sem, mu pa ni bilo nič drugače. Tudi po žlički noče tekočine, zadnjič sem mu v krompir zamešala malo več vode da je bil malo bolj voden, pa mu nič kaj ni pasalo, zato sem mu drugi dan dala bolj gosto in je pomljaskal kot en velik!

Zaj grem pa še malo štrikat preden se zbudi, potem pa bova šla malo na sprehod, je tak lep sončen dan, sam pomoje je kar marzlo, ampak mal se morva preluftat.

Srečanje potem v četrtek 14.12. ob 11.00 v Koloseju!

Lp, Sandra

Mark se je že zbudil, akcija!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.12.2006 11:45:29   
moj sonček
Sandra - če noče piti vode ali čaja nič zato saj ga še dojiš in se odžeja pri tebi. Vodo lahko ponudiš, če je noče ni žejen. Do prvega leta ne potrebujejo veliko dodatne tekočine če še dojiš, razen če je zunaj zelo vroče. Tako, da se nič ne sekiraj in po nepotrebnem ni dobro dodajati sladkorja in soli do prvega leta starosti.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.12.2006 13:39:43   
L & L
Lep pozdrau midva sva imela dones kontrolo kolkou in je vse ok. imamava pa kontrolo čez tri mesece ker se ne vidi jerda user posted image , ni panike samo da ga ni treba več na široko povijat, to mi je blo tko zoprno.
Jest mu dam za nočko spalo vrečko gor pa s koutom ga pokrijem, v spalnici je pa tam ene 19, 20 stopin.
No midva bova kmal začela z GH, že sam zaradi polivanja, me je dones lih pred zdravnico zaliu in mi je vse za majco tekl user posted image .
Naš fantič že kar neki hoče sedet, obrača se ne ampak v naročju se pa sam dvigne do sedečega položaja, res je faca.
No še eno pripopam upam da ne zamerite. Ali dveuser posted image
user posted image
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu moj sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.12.2006 16:04:29   
najina pikica*
kuku še iz moje strani na hitro....pri nas je user posted image  mrzlo....je prej mal sonček kukal pa sva z malim in user posted image  mal vn šmrcnla,nism pa misla,da je tak mraz zunaj!.....drgač pa komaj čakam,da bo sneg...in romantika na višku,...kar se za ta čas tudi spodobi!user posted image
punce a vaši sonči tut ful naglas spuščajo glasove in vreščijo user posted image  nš to včasih počne pol dneva,tako da mene že ful ušesa bolijo,nem se pa to ful dobr zdiuser posted image  sva bila včer v btc-ju in se je tako na glas oglašal in se smejal pol poti,mi je bilo kr mal narodno,k se je fol obračal,češ kaj delam z otrokom user posted image
samojedka-jst sm v računalništvo že geni postala user posted image
nš je še vedno v lupinci sicer nogice mal ven gledajo ampak za ta mesec še bo pol mu bo pa božiček tak la tak prinesel avtosedežek...user posted image
vesan-nš je oblečen v body ter pidžamco,ter pokrit s kovtrčkom.včasih če se mi zdi mrzlo pa ga pokrijem še z dekco!v spalnici imamo 21 stopin.
L&L-to da še ni vidno jedro ni nč hudega,tut pr našem je bilo tako,samo mal je zoprno,ker ga moraš še na široko povijat,ampak sej bo!

grem mali kliče,se hoče igrat in pogovarjat.....papa

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.12.2006 18:55:36   
tiasha77
Čer!

Samo na hitro, preden se mala levinja zbudi iz dremeža! Pri nas ni blo sončka, je pa bil mraz, ampak smo vseeno šle en krog.

Srečanje: Kje točno je ta plac v koloseju? Če sem prav razumela, je dvigalo levo od glavnih stopnic, kam pa potem? Je ta kavarna levo ali desno od blagajn za kino? Če si jst prav predstavljam, je to v smeri proti CP? Nej mi ena mal pojasni, da ne bom lutala naokroguser posted image , čeprav vas bo najbrž težko kiksntuser posted image . Potem velja okol 11-tih al pa mal čez, bomo vidle kak se nam bo ratal od doma spravit! Ne bit jezne, če mal zamudimouser posted image !

Pitje: ja naša mala žabica noče pit iz flaškeuser posted image , ne mleka ne vode, nč, sem se odločla da ji kupim tisti lonček za pitje

Alarm, se še javim, T

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.12.2006 22:08:09   
HuAnita
A to je kar v Kinu ali kako?
Ali lahko katera napiše na ZS številko, da jo lahko pokličem, če ne bom našla? (ko sem zapuščala prestolnico, o Kolosej še gradiliuser posted image )

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.12.2006 23:08:07   
miši
Huanita, s katerega konca pa si?
Tiasha, ne skrbi, saj boš vidla celo četico vozkov user posted image

torej, se vidimo v četrtek dopoldan v Koloseju.

Najina pikica, ja, tudi naša je zdaj v obdobju kričanja in vreščanja pa rada poje in se pogovarja z igračami, še posebej,če ima kaj v ustih. tudi zjutraj ko se zbudi, nam naglas zaželi dobro jutro.user posted image

Hruška, avto sem zrihtala, upam,da bova zbasali vozke noter, bo pa zadaj polica dvignjena.

Vesna, ja če pasemo kravice tudi bruhne, še raje pa podre kupčke. zdaj ko uvajamo GH pa rižolinota je res veliko veliko boljše.

lepo se imejte, mirno noč vsem!
aja, še moja št. (se mi ne da pisat na ZS): 041 532 332 (Taja)

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.12.2006 23:13:22   
Sandra*
Pozdravček!

user posted image user posted image že spita, jaz pa še malo čekiram rr. Danes sem bila na telovadbi in sem še vsa naspidirana in kar ne morem zaspat. marka sem dala spat ob 8.00 in šibala na telovadbo, ampak sem mal zamudila, ker je bla taka megla,da sm komej vozila.

Jutri naju pride pogledat patronažna sestra, saj tako je obljubila, da bo prišla, ko bomo začeli uvajati gh in se najavila jutri. Bomo videli kaj novega bo povedala.

Joj Mark danes ni nič sračkal, za včeraj pa se sploh ne spomnim. čez dan se je skos nekaj napenjal, a o drekcu pekcu ne duha ne sluha, pomoje bomo jutri kidali.

miši: za srečanje gorenjk v pon po telovadbi se čist stinjam. Kaj pa stuhica?

Zdaj pa še malo druge forume pregledam, potem pa upam da me spanček zaspanček ujame!

Nočko

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.12.2006 23:45:45   
stuhica
ojla,
kok ste pridne mamce ste tolk že napisale da tud uspem ne sproti prebrat kaj se dogaja!

Vidm da ste kar lepo dogovorjene za četrtekuser posted image jest načeloma če bom imela avto doma in pa mojga seveda potem grem oz pridem če pa nega ne bo potem pomeni da tudi avta ne bo!?

Miši Hruška vidve gresta skupaj kajneda v ljubljano ful dobr!?

Andrejaz a ti imaš prevoz al ne?! Sem vidla šele pol da si me klicala upam da te jutr uspem poklicat zjutraj!Andrejaz sem ravno študirala če bi bla varinata da greva skp sam je naš avto mal premaajhn sploh ker gre naš tud pol po opravkih v Ljubljano, pa tud ne vem kam bi vozke spravle samo eden bi šel noter ker twwingo je pa mal premajhen žal!?user posted image

Sandra lepo da misliš name kaj pa ti hodiš v naš konc na telovadbo al v Kranju?

Ma me tako roka boli v zapestju da grem jo jutr prav slikat ker komaj tamalga držim, pa če se hočem nmp. nasloniti na roko oz opreti me ful zaboli! pojma nimam kaj bi to blo oz. kje sem se udarla al kaj!?

Sej vem da še nisem uspela vse prebrat samo zasledila sem vas da že dajete GH!? Kaj ste pa kaj začel dajat sadje al zelenjavo pa po kolk?Jest mam še zmeri mleka dost user posted image  mlekarne poslujejo z viškom proizvodnjeuser posted image user posted image
zjutraj se še tolk potrudi pa sesa, dons mu pa tud ni blo druge popoldne  kot d a vleče ziziko ker nismo bli taprav čas doma pa se kr za vsa čuda ni nič razburjal?user posted image user posted image user posted image  Tko da mi ga je usplo podojit brez izstiskanja mleka!user posted image

Dons smo bli na drugem cepljenju naš mali je sam za sekundo zajokal pol pa nehal.Težki smo 6900 in veliki 64cm! user posted image user posted image user posted image

Upam da se vam bom zdej pa lahk prodružila na kofetkih in telovadbah- nađš dragec bo začel delat v ponedeljek si je najdu službo končno- mal sem vesela mal sem pa žalostna ker vem da spet ne bo poletja da ga bomo skupaj preživeli user posted image več kot en teden! ampak ok pač tko to je če maš gostinca_user posted image gre pa delat na grad!

V glavnem sem pa mal nestrpna glede rezultatov od izpitov čakam zdej dva rezultata ta mesec mam na easy predavanja, sem imela spet nemščino predavanja in ko nam je pokazala kakšni približn bodo testi me je skor fršlok k pomoje spet bom rabla kar neki časa da nardim to nemščino user posted image !

Zdej si bom vzela ta teden ko je naš še doma mal časa zase da se skuliram in kaj nardim zase, si prvoščim mal prostega časa- aja pa eš to morm povedat da me je moj dragi pesenetu z kartami za koncert od dina Merlina tko da sva bla in sem se res ful sprostila in uživala - na poti domov pa sem imela izlive iz zizilandauser posted image user posted image user posted image  Še dobr da nisem nardila poplave na koncertu user posted image user posted image

Ma punce dost zaenkrat lepo se imejte se slišmo da upam zdej pa malo bolj pogosto pa da se vidmo v četrtek!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
12.12.2006 23:47:07   
piscancek
lp vsem

mknuple moja telefonska 041801072,se jutr proti večeru lahk slišima,ko se s Ptico fiksno zmeniva za uro.

Huanita,če se ne motim si ti iz okolice Celja,se lahk še ti v Arji vasi pridružiš.

se jutr oglasim po izpitu.držte pesti

nočko

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
   [Brisano sporočilo]
12.12.2006 23:48:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
13.12.2006 9:55:43   
Anonimen
Pozdravljene!

Sandra* jz tud pridem iz telovadbe še polna energije in pol kr ne morem zaspat. Sem bila v ponedeljek spet po dolgem času in me danes tako vse boli. Zdaj pa ne vem al od telovadbe al od včerajšnjega dolgega sprehoda in hitre hoje.

Piščanček jz upam, da vam auspe naredit izpite. Se slišma!

Bambina jz mislim, da mal kompliciraš, glede tega kje boš vozla tamlao. Jz kamorkoli grem, vedno imam jajčko s tamalim od zadaj. Čeprav se nama izklopi air bag. Zdi se mi tudi bolj primerno in varno. Ker če se bo otrok začel grozno jokat, ustaviš in pogledaš k njemu. Če pa sedi spredaj pa lahk non stop gledaš v njega in nisi pozorna na cesto. Pa lahk pride do nesreče. Saj tako je moje mišljenje.

Stuhica fino, da je tvoj dobu službouser posted image . Čeprav kot praviš, poletja ne bo z njimuser posted image , je dobro, da je med ljudmi, ker mislim, da se mu doma lahk sam zmeša.upam, da ti je uspelo pri izpitih.

L&L imaste pa enkao banico kot mi. Sam mi ni jasno, kak se oba tvoja otroka notr spravta, ker našmu bo kmalu premajhna.user posted image

Neki me zanima, če delaš za polovični delovni čas, dobiš tisto polovico plačano, kaj pa drugo polovico? Al kak to gre, jz kr nimam pojma.user posted image user posted image user posted image

Danes je spet megla in kaže se tudi sonček, bomo vidl, kake so kaj temperature zunaj. Verjetno bo mal kasneje že kaj topleje.

Pa še nekaj. A ima katera zavarovanga otroka po tistih dveh variantah Nadstandard A in B?
Jz razmišljam o tem pa se ne moremn odločit.

Zdaj pa š emalo drugam pogledat pol pa likat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.12.2006 10:16:33   
Nea
Hojla!

Vidim da se vse pripravljate na jutrišnje srečanje. Blagor se vam! Škoda, da sem tako daleč, drugače se bi prišle še midve z Laro pokazat!

Veliko se pogovarjate o gosti hrani. Včeraj smo Lari dali banano za polizat, tolko za hec... čeprav ji je bila ful všeč, bom raje še malo počakala. Sicer pa tukaj priporočajo da se najprej začne z uvajanjem zelenjave, potem pa sadja. To zato, ker so user posted image navajeni na sladek okus mleka in se bojijo, da se ne navadijo preveč na sladko sadje, ampak da sprobajo tudi druge okuse (mislim na zelenjavo). Jaz bom tako kot prvič, najprej začela s korenčkom, potem pa s krompirjem..., potem pa postopoma s sadjem.

Zunaj sije sonček, ampak je hladno. Zdaj me čaka perilo, potem pa z Laro šibava po Emo v vrtec, popoldan pa bom pospravila balkonsko cvetje. Ne boste verjele, ampak moje poletne rožice še vedno cvetijo... vseeno pa mislim da je čas da jih dam stran, ker že vsako jutro imamo mraz.

Vesna - a tebe še vedno bolijo sklepi? Pri meni je zdaj še slabše kot je bilo en mesec po porodu user posted image Enako je bilo tudi prvič. Takrat sem šla na preiskave, ampak niso nič najdli. Mogoče pa je vse skupaj posledica dojenja in da mi v mleko gre vse kar pojem, al pa tudi več. Ne vem kako ve, ampak jaz moram vsaki 2 uri nekaj jest, na dan pojem cel kup sladkarij, pijem pa kot kakšna kamela... imam pa samo še pol kg več kot pred enim letom ko sem zanosila. Bom mogla it vsaj kri prečekirat...

Dovolj jamranja...

Lepo se imejte na srečanju in upam da pošljete kakšno slikico,
Nea

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
13.12.2006 11:11:31   
L & L
Lp.
Najina pikica Veš men je rekla da mi ga ni več treba široko povijat, čeprau se jedra ne vidijo. No ko sm šla pa gledat na izvid je blo pa pri jedrih obkljukano, vidna, ne vem a se je Dr. zmotla al kva user posted image .
Ptica Veš v banjo se pa ta velk že nekako stlač notr sam da je zravn ta mauga, ga more skoz stiskat pa lupčkat, zdej bi naj rajš vidu da bi že kr za njemu hodu na okrog. Naj bol se mu pa smeji ko sedi pri men v naročju, ko je bl pokonc, pol se pa en drugmu smejeta in se pogovarjata v svojem jeziku, po moje mene opravljata user posted image .
Dones sem Lorisu probala dat žličko jabolčka (kašico) pa je sam z jezičkom ven porivou, po moje še ni pripravljen na GH, bo treba še mal počakat.
Srečanje Če mi bo slučajno uspel dat ta velkega v varstvo bom mogoče tut jest priletela če vam je prau.
Lp, mogoče se vidimo.
Tut našmu je banca že skor premajhna
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
13.12.2006 11:20:48   
Splet.Ka
Juhuhu?

Kako ste?

Mi smo fino. Sara je spala do 8.30, tako da sem si iz ene razbolele dojke spumpala dobra 2 dl mleka, drugo je pa potem sama izpraznilauser posted image .

Sem imela že obiske, pa cunje sem obesila, iz pomivalnega stroja zložila, krompir za na radič olupila...

Zunaj je tak lep sonček. Kdaj hodite vi ven z malimi? Nama uspe šele okoli 13ih, 14ih. Je pa fino, ker je res toplo takrat.

Miši, super, da boš imela mamin avto. Jaz bom voziček razstavila na prafaktorje. Če ne bo šel zadaj, bom pa kakšen del k nogam dala, ok? user posted image

Nea, se bomo pa kdaj dobile tudi, ko boš ti v Sloveniji, prav? Jaz že razmišljam, da bi lahko spomladi naredile piknikuser posted image .

Popoldne gremo pa po okraske za stanovanje. Da bo še pri nas božično vzdušje!

Aja, tiste, ki vam otroci zvečer brez težav zaspijo, kako ste jih navadile? Pri nas so večerni žuri po 20. uri vse bolj vsakdanji... 

Cvetim...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
13.12.2006 15:17:19   
najina pikica*
ojle
naš žapček spi kot ubit smo imeli danes prvič RA,pa smo telovadli.nam je zdravnica pokazala tel.vaje za pravilni razvoj....nažga nese v desno in na eni strani so mišice bol razvite kot na drugi str.,zato ima eno ramico bol dol kot drugo....skratka cela zmešnjava,no sicer naju zdr. potolažla,da se to da z hitrim ukrepanjem in predvsem z pravilno razvojno telovadbo vse lepo rešit!
user posted image  user posted image ...jst sm imela v najstniških letih skolioso,pa upam,da jo ni nš cvergel podedval po meni!!!user posted image
no jutri imava pa še en obisk v RA...upam,da končamo prej kot danes,da pridm še jst mal čvekat...kje ste se zdej zmenile?v koloseju?jst sm si prepisale tel.št.tvojo piščanček in od miši....da pokličem,če vas slučajno ne najdem...upam,da nista jezni! user posted image
ptica-a misliš tako delaš polovični delovni čas,plovično pa imaš priznano bolniško user posted image ...al da delaš samo polovični čas(4 ure)user posted image
mislm da je tako;
-če delaš polovični čas in je druga polovica priznana bolniška imaš obračunan 4 ure kot delovne ure v slu,pripadata ti 100% malca in prevoz,ostale 4 ure imaš obračunano bolniško,nevem al je še 90%,al je že 80%....
-če pa si že  iz štarta zaposlena da delaš samo po 4 ure,imaš palčane samo te 4 ure,pa mislm,da ti mora kljub temu pripadati in 100%malca in prevoz
jst imam svojga žapčka zavarovanga čez sebe,nism ga nič dodatno zavarovala,ker sem že jst nadstandardno zavarovana....a je tale nadstandard A in B to,da če mora sonček ostat v  bolnici,da si lahko znjim user posted image  a je to to?

ok pupe morm it,moj žapček se je zbudu,greva se mal pocrklat pol pa telovadit....bodite pridne...in uživejte v čvekanju jutri,če se slučajno ne vidimo!!!!!papa

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
13.12.2006 15:23:28   
najina pikica*
aja hruška-nš žapček si je prilastil mojo šal-ruto,k je ful nežna na otip-zdaj je to njegova ninica user posted image ...žapčka stisnem k seb k srčku,on pa k sebi stisne šal,jst pa ga z drugim konem šala nežno božam po ličku...tako ga zmanka v manj kot 15 min...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1099
   [Brisano sporočilo]
13.12.2006 16:02:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?