|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
9.12.2006 9:26:35   
Strawberrie Cherrie
Uh ja, smučanje sem trenirala, kr dolgouser posted image user posted image -> sem pa ja iz Koroskih koncev, pri nas vsi treniramo smučanjeuser posted image user posted image ; pa ja veš, da vsi dobri slovenski smučarji prihajajo ali iz Kranjske gore ali pa Iz koroske (črna - kunc, Maze; ravne, Sg); no, moja sestrična je bila letos s 16leti sprejeta v C žensko reprezentanco, čez 2 leti boste pa navijale zanjouser posted image user posted image user posted image v svetovnem pokaluuser posted image user posted image

Drgač pa ja - evo, pridi k meni, ti naredim zajtrk -> ker imam poln hladilnik in nič ne morem pojest - ker ima žmah vse po strioporjuuser posted image user posted image ; pomaranče so pa ravnokar izginile v mojem želodcuuser posted image

Drgač pa tole sem 'ukradla' pri novembrkah - kaj bomo lahko jedle po porodu;

Meso in mesni izdelki: dovoljeno je sveže, mlado meso, razen svinjine. Odsvetovane so delikatese in konzervirana hrana.

Mleko in mlečni izdelki: so zelo pomembni. Če mamica ne mara mleka, naj uživa ostale mlečne izdelke, in sicer jogurt, kislo mleko, kefir, skuta,mladi nepikantni siri, manj slani siri.

Jajca: lahko uživamo samostojno ali kot dodatek k jedem.

Maščobe: prednost imajo olivno olje, sončnično, olje oljčne repice, surovo maslo, smetana, kvalitetna rastlinska margarina.

Sladice: naj ne vsebujejo čokoladnih nadevov. Izogibati se moramo orehom,lešnikom, mandeljnom, arašidom.

Zelenjava: priporočeno je korenje, koleraba, pesa, bučke, špinača, por beluši, mehke solate, brstični ohrovt. Odsvetje se stročnice, kapusnice, pekočo papriko.

Krompir naj bo kuhan, dušen, pretlačen. Odsvetje se pražen, ocvrt in v testu.

Sadje: prvi teden naj bo prekuhano. Odsvetujemo južno sadje (pomaranče, mandarine limone, kivi ) in jagodičje. Prehod na surovo sadje naj bo postopen. Najprej poskusimo eno vrsto sadja v majhni količini (npr. dva krhlja pomaranče). Če vidimo, da je otrok to dobro prenesel in nima želodčnih težav ali alergij, začnemo enako z druimi vrstami sadja. Sadni sokovi naj ne bodo presladki, mešani z vodo.

Pijače: ne priporočamo presladke, prekisle, prevročeuser posted image user posted image (dražijo sluznico), premrzle (pospešujejo peristaltiko), naj ne bodo iz umetnih koncetratov.

Začimbe: ne priporočamo ostrih začimb (poper, paprika, hren, gorčica, ocetni kis), čebule, česna. Priporočamo začimbna zelišča ( muškatni orešček, limonina lupina, cimet, vanilija, sadni in limonin kis, timijan, majaron, rožmarin, peteršilj, luštrek).

Tako, da se moramo res VESELO BASAT, ker potem bomo omejene na tole zadevcouser posted image user posted image
Evo, jaz bom čez natanko par minutk (prej moram še na wc) odprla pospravljalno fronto v kuhinjiuser posted image user posted image ; je od včeraj zvečer OBUPNA ostala user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
9.12.2006 9:34:42   
crci06
ja, tale sestavek smo mi dobili v MŠ...
Sem ugotovila, da še graha ne smemo, ki pa je v moji kupljeni zelenjavi za ta hitro zel. juho...

Sem že enkrat razmišljala, kaj sploh lahko in prišla do zaključka, da bom pač še 2 meseca jedla pire in peso user posted image  , kadar pa bo moj doma, da bo kuhal, bo pa piščančja (kurja) rižota (in končno enkrat me bo moral ubogat in ne ful poprat in papricirat user posted image ) al pa cvetačna juha s krompirjem in palačinke...

Saj bo, pri meni bo težje zaradi čokolade in pa tudi malo zaradi sadja... (spet mi je miška ponoči pojedla pol ta velike milke???)

na zajtrk pa žal ne morem priti, ker nimam letala doma.... Če se odpravim z avtom, pridem na večerjo... če ste pa gor nekje daaaaleč... je pa res, da znate smučat, jaz pa sploh ne...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
9.12.2006 9:45:19   
Strawberrie Cherrie
Tej pa najbolje, da se odpraviš danes ponoči, ko ne boš mogla spat...in boš ravno jutri za zajtrk tukajle - sicer pa, tut večerjo znam nardituser posted image user posted image , po želji tut pire krompir in rdečo peso user posted image ; in da te še bolj razveselim - včeraj je tašča prinesla 3l rdeče pese, ki jo dela sama doma, in sploh ni solena user posted image , tko da po želji niti čevapčičev na roki ne bouser posted image user posted image ; je pa res, da ti lahko naredim čevapčiče in pa lepinjo + čebulo + zemf in ajvaruser posted image user posted image - za posledice na odgovorajam;

Ok, zdaj pa dost o hraniuser posted image user posted image , bom mogoče še lačna postala, tut piščančja rižota je MNJAMIuser posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
9.12.2006 10:00:41   
crci06
jaz pa od pese prisegam na Etino... mi je tanartabol, druge sploh več ne probam...
(še dobro, da jo imam v kleti še 6 ta velikih kozarcev user posted image ).

Tisto ajvar ipd... pri meni vse odpade, razen čevapčičev, ki pa delajo čevapčiče...
Kaj misliš, da je pesa tudi slana? nisem še dojela, da bi mi pesa delala kakšne probleme... bom pla preverit deklaracijo. Ne, ne bom šla. Raje ne.

Prav čudi me, da ne pride nobena gor z nama pospravljat? user posted image  

jaz sem ravnokar dala odmočit moje domine in neke gumjaste figurice iz Sneguljčice... po 15 letih je pa lohk mal spucano, ane? Ful smo šparali enih igrač, dons jih bom pa jaz pol stran zmetala... Se mi zdi, da se šare itak hitro nabere. Tako, da danes moram še sestavit cca 30 sestavljank in kar ne bomo kompletne - adijo!
tako ali tako komaj čakam, da bom lahko kupila kakšno od teh novih ta luštnih igrač ala smoby sestavljanko ipd...  O, nekdo se strinja user posted image

Imam pa na vsako igračo full spomine... Točno se spomnim, kako smo se igrali... Še ravnokar user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3104
9.12.2006 10:11:40   
Strawberrie Cherrie
Ja pomojem je slana + sladkana user posted image user posted image
sam ne rabiš it pogledat, ni take panikeuser posted image user posted image , sem jaz tudi včeraj jo šla raje kupit - jaz pa prisegam na Natureto - MLJASKuser posted image
Uf jaz sem pa moje 'tastare' medvedke že lepo razkužila s parnim likalnikom, pa jih lepo naložila -> so taki luštni, malo uguljeniuser posted image user posted image ; ampak da bi bila optimist in šla iskat svoje stare sestavljanke - hehe, ko sem pomojem kot otrok ne samo zgubila 3/4 delčkov, še pojedla sem kateregauser posted image user posted image
Edino kar mi je pa FUL hudo, da kot otrok nisem pazila je pa tisti TAPRAVI MONOPOLI user posted image user posted image ; to mi je pa tako svetovna igrica, ampak tile novi so ful češkiuser posted image user posted image
Imam pa še 2 stari porcelanasti punčki iz Dunaja, taki ful veliki, pa nore cotike matauser posted image user posted image , ampak mislim, da naš user posted image user posted image ne bo nekako navdušen nad njimauser posted image user posted image , zato bosta lepo počivali v škatlji, mogoče pa bomo imeli kdaj user posted image user posted image user posted image

Ravnokar si cefram možgane s tem, ker ne vem, kaj naj mojemu dragemu kupim za BOŽIČKA???? Je pa res, da vem, kaj lahko vse on meni kupiuser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
9.12.2006 10:22:44   
crci06
no, eta, natureta... a ni to isto?
Mislim, da imava isto v mislih.

kaj za božička? kaj praviš na enga fantička? user posted image  da bo imel družbo pri igri...

Midva se letos ne bova nič obdarovala... kaj pa naj mu rečem: a mi daš denar, da ti kaj kupim, haha...
Je pa res, da sem jaz za miklavža dobila kosilnico, ker sem prejšnjo polomila... j... ga, če mi je pa na tla zletela user posted image   nej se pa on poskuša briti z ogromnim trebuhom pred sabo...

Medvedkov pa jaz še nisem dala prat. Kaj mi pomaga, če pa imam vsak drug dan majstre v hiši in vse zaprašeno... Jih ne bom nič razkuževala. V stroj, pa bo. Edino s tistimi metrskimi ne vem, kaj naj... Zaenkrat imam dva v turbo vreči "zaščitena", dva pa v spalnici nad omaro, ampak sta kar v polivinilu, razen, ko se najde kakšen kandidat za igrat, ju vzamem ven... Ne da se mi vsak teden z globincem jih čistit...  Sej bodo otročki zrasli, pa ne bomo tako občutljivi, do takrat bo pša vse še 100x prašno user posted image

tisti monopoly pa jaz še imam... pomoje ga tud ti lahko še kje dobiš, če drugje ne, na kakšnem bolšjem sejmu... al pa ti ga katera proda...

ej, sestavljank je tudi meni kar nekaj manjkalo, ampak se jih je zdaj tekom 15 let kar nabralo spet enih koščkov... vsako, ko jo je kdo kje našel, jo je vrgel v en predal, kjer imamo vrečke... in ko sem pred parimi dnevi zlagala po predalu, je bilo na dnu kar nekaj uporabnih končkov...

takoj zdaj grem iskat eno, ker imam poleg tipkovnice še dovolj prostora... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3106
9.12.2006 10:42:39   
Strawberrie Cherrie
Verjetno res misliva enako peso user posted image user posted image - neki časa nazaj so imeli v Mercatorju ful akcijo na tele tavelike pakungeuser posted image za 'kao' ozimnico...hehe;
vsaka ti čast, da še prenašaš ves ta prah in delavce -> jaz sem nazadnje pred 14dnevi dobila panični napad, ko je moj šel še hodnik brusituser posted image user posted image , pa vse je blo zapackano s kitom, jaz pa s tem trebuhom res ne morem več po vseh štirih lazit in pospravljatuser posted image user posted image ; je blo kar hudo jauser posted image user posted image , no zdaj je pa obljubil, da do spomladi NIČuser posted image user posted image , samo načrte lahko riše na računalnikuuser posted image
Uf, tole z bolho si me pa fajn spomnila - grem malo prečekirat, mogoče se pa najde kakšen monopoli za pozimiuser posted image user posted image
Btw, a uporabljaš epilator -> ker jaz si res ne morem predstavljat, da bi si zdaj z mašino dlake vun pulila user posted image user posted image ; je pa res, da si ga že ful dolgo želim nabaviti, pa me je strah, da bi 20tisoč vstran vrgla, ker mi ga bi blo preveč hudo uporabljat ...
No, če glih omenjaš prostor okoli tipkovnice -> mislim, da bi ga JAZ RES MOGLA MALO pospravituser posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
9.12.2006 10:51:54   
crci06
ne, nimam epilatorja, imam kar navaden ženski brivnik. Načeloma sem ga uporabljala za noge,a mpak pride prav za povsod. Fajn ga opereš, pa je. Glede epilatorja me je pa moj malo prestrašil, ker je od začetka njegovo bivšo ful bolel. tako da tudi zdaj, ko sva menjala kosilnico, sem ostala pri istem..

Ej, tale tempo pospravljanja mi je pa všeč. Sem šla po sestavljanko, vmes pognojila rože, oprala ene ful fajne lesene domine, zdaj pa spet 3 min počivam... nosečniški tempo!

Delavci... kaj pa naj? Tolk sem se že presekirala in prejokala... zdaj pa si v spalnici rihtam za cunjice in za zibko, pol jih pa več ne j... Moj sicer pravi, da mu je vseeno, kako bo sobica pobarvana, mislim, s kakšno barvo, ne vem pa, kako bo določil barvo, če mene ne bo doma.... Verjetno bo morala vse skup prevzeti sestra, ker mojga tud skor nič ni. Zdaj imam že 1 mesec "zaposlenega" brata, da mi pomaga prekladat stvari ipd... Se mi zdi, da bodo morali kar oni dokončat.

pa že par dni se sprašujem - kje je Vampirka? Pomoje je najbolj, če ji samo ena SMS pošlje, da ne bomo vsaka posebej... A se ti je kaj javila? Upam, da je dobro. Mogoče je tudi ona še notri zaradi slabe krvi ali podobno...? Se mi zdi, da je to kar pogosto.

Neposredna povezava do sporočila: 3108
9.12.2006 11:10:39   
Strawberrie Cherrie
Nazadnje se mi je javila, ko mi je poslala sms, da so ji naredili CR, ker mala ni pridobivala na teži....pa da naj pozdravim vas vse punce na RR. Včeraj sem ji pa pozabila poslat sms, tako da se lahko odločiva, katera ji ga bo poslala. Mene pa tudi zanima kako je z malo Lauro...vsekakor pa upam, da so že doma in se imajo ful lepouser posted image

No, jaz sem si 1x poizkušala epilirat noge, pa sem mislila, da bom umrla user posted image - ampak je menda naslednjič ful boljš, da ne boli več tako, pa naslednjič se epiliraš šele čez 3tedne,...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
9.12.2006 11:16:43   
crci06
epila tor... dokler nisem skoraj popolna in vsa lepa, se tudi cukat ne bom šla...
mogoče po porodu, če bom nosila konfekcijsko 36 :)

No, potem pa jaz tebe javim, da pošlješ Vampirki SMS, pa seveda lepo jo pozdravi!
Tudi jaz upam, da je vse OK.

hej, še Meta. je prišla pospravljat :)

Neposredna povezava do sporočila: 3110
9.12.2006 11:30:21   
Strawberrie Cherrie
Ok Vampirki sem poslala sms, zdaj pa čakamo odgovor user posted image , vmes bom pa malo zlagala nogavice....

No, jaz si tudi želim nazaj svoje stare kilograme, samo bubbies bi pa obdržala user posted image user posted image - tko fajn zgleda, da imam vsaj 1x v življenju fajn dekolteuser posted image user posted image

Meta.: tudi jaz te vidim user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
9.12.2006 11:36:46   
crci06
men pa moji bubisi niso skor nič zrasli...
že prej ni bila ravno revščina in tako sem velikokrat imela boljtesen modrc kot ne, in zdaj se mi zdi, da se lahko še skoraj v vse stlačim, da pa mi je malo bolj udobno, pa imam 2 za 1 cifro večja user posted image

ve pa vse tako navdušene....

Edino, kar je zraslo, je rita...user posted image  z okolico

Štunfe zlagat... jaz jih pa še prat nisem dala, ker mojga še kar ni...

Uf... sem zbrisala zadnji odstavek, da sem bila par uric besna, zdaj pa me že skrbi, kje je... pa je ravno poklical, da starta iz Kranja. zdaj vsaj vem, na katerem koncu SLO je bil...
No, vmes sem bila že vsa zaskrbljena, ko pa pride, bom pa spet zoprna... Se že kar vidim...

Neposredna povezava do sporočila: 3112
9.12.2006 11:48:35   
pika30
Jutro babike klepetave,zadnje dni bolj razmišlajam o dojenju....a bom imela mleko....bom dolgo dojila....kaj če mi ne zagrabi sise (namvreč pri ta prvi sem imela takšne težave,dojila pa samo mesec in pol)....podojim na levi sisi,drugi obrok pa na desni......ali naj nadaljujem na tisti ko sem nazadnje podojila....???
Čeprav sem že mamica vam povem da je od tega 9 let in vse to podoživljam kot bi bilo prvič,pa bi bilo vaše mnenje dobrodošlo.
Tintara in Zasanjana,...novopečeni mamici...,če se bosta še vedve kaj javili se malo razpišita o vajini izkušnji z dojenjem.
Saj vem,da še vse pričakujemo,mogoče katera ne razmišlja o tem,ampak
danes ali jutri ali......bo mamica katera od nas....in ko si že pred dejstvom smo ponavadi vse izgubljene,kaj bi bilo dobro,kaj ne....

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
9.12.2006 11:59:13   
r1ta
Madonca moj_moj in london_paris sat pa pridni danes! Tako ali drugače!

Jaz se javljam, da sem še v enem kosu, zaenkrat. Danes se mi je že dvakrat stožilo, najprej ko sva po tv gledala eno oddajo o paru, ki je dobil punčko z Downovim sindromom, potem pa še ko sem slišala po radiju pesmico od Mariah Carey - All I want for Cristmas... in sem božala mojega bušija in si tako zelo zaželela, da bi bila moja pikica že tu in porod za menojuser posted image ...
Spala pa sem tako-tako. Ne nejbolje, sploh pa ne veliko. Kar ležim v postelji in buljim v strop in razmišljam o vsem mogočem... Moram ta razmišljanja spraviti na papir, bo zanimivo brati čez nekaj časa...

Danes bova verjetno šla nakupovati fasngo na veliko, včeraj ni uspelo, ker sva se spričkala, tako da se tipkamo kasneje. Aja pa tudi pireja nisem kuhala, ker se mi je zdelo zamalo kuhat neko fino večerjo, če me pa moj jezi. Pa sem naredila šmorn, potem pa ananas v vanilijevem pudingu pa je bilo glih tak vredi!

Pa kolki so me začeli boleti... Ampak ne bom preveč jamrala, velja?

Lepo soboto vam želim!

Renata Copata Pesina Solata

Brr, brr?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
9.12.2006 14:00:53   
Shorty_
Renatka ti si res ena posrečena punčarauser posted image  london_paris in moj moj danes lahko do 21 nadaljujemo debato ker mi je tako prekleto dolgčas da nevem kaj bi sama s sabo ves prah je prebrisan vse je tipi top čisto z mano vred in res nevem kaj zaboga naj počnemuser posted image jem že cel dan in to tud nemorem več tko da HELP.
jz mam tudi doma un tastar moder monopoli sam pa nimam nobenega da bi ga igral z mano. Mam Simse (igrca) na računalniku pa sem jih naveličana, za game boy pa ne najdem pravega položaja ker me vse tišči, spala sem za en k........... no dost jamranja ok?user posted image
Frufru želim da čimprej prideš domov, vampirka pa upam da je že doma in se carta s svojo pupiko

Pika30 glede dojenjaje tudi mene mal skrbi kako bo, sploh če moja punca ne bo hotla it lepo vn pa bom mela kakšn CR . Sicer men teče iz jošk že od 5meseca nosečnosti sam nevem če je to garancija da boš mel pol mlekouser posted image

No pa da se pohvalim ne samo da mam joške kot zebra (strije) ena taka lepa črtica se je pojavla še na trebuhu in sem jezna kot ris in to glih zraven popka se je pojavlauser posted image

No hitr popapite kosilo in se javite da bom mela kaj za početuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
9.12.2006 15:35:51   
severnica77
Joj, kako ste pridne. Pa ste se res razpisale! Berem, da se nič pri nobeni ne dogaja. No, tudi pri meni še ne pa so še tudi samo trije dnevi do PDP.
Bo treba počakati, da nas naši user posted image  presenetijo.

Ko vas berem skoraj vedno postanem lačna. Najprej sem vas prebrala, potem šla jest, zdaj pa komaj lahko nekaj napišem user posted image .

Punce, ki smučate. Mislite, da se nam bo uspelo letos kaj spustiti po belih strminah? No, tudi, če bo vreme dopuščalo.

Tudi jaz želim Vampirki in Fru fru, da prideta čimprej domov in se nam kaj javita. Ju pogrešam in tudi radovedna sem, kako je cartati svoje user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.12.2006 16:54:35   
Zasanjana
Hojlari!user posted image

Punce, ve ste "grozne".user posted image Tud če nisem več noseča, postanem lačna, ko berem vaše jedilnike.Sem si zdej za ziher prinesla banano in milko z lešniki, da bom lažje  preživela tole urco.user posted image Potem gremo pa jest v eno "fensi šmensi" restavracijo, ker ima moževo podjetje novoletno zabavo za družinske člane.So pa zgodnji, kajne?

Zdaj je pa ene par dni kar zatišje.Nobeni se ne ljubi rodit, ko je tako vreme?Ali se user posted image  ne da prilezt ven v takem vremenu in čakajo sneg?Bognedaj, potem boste tu čakale do božiča.user posted image

Pika30, glede dojenja: Jaz v prvo nisem dojila.Ni bilo delavcev v mlekarni.Ful sem se sekirala zaradi tega in ena dva meseca po porodu sem bla že prava živčna razvalina, pod pritiskom vseh kolegic in družinskih članov, ki so mi prigovarjali; Če bi želela dojit, bi dojila in bla bla bla.Larifari!Zato sem si zdaj v drugo še bolj želela dojit, pa nimam dovolj kaloričnega mleka oz. pri meni se mali ne nasiti in moramo dodajati.Ampak zdaj se ne oziram na nobene opazke!
Drugače pa se pri nas dojimo enkrat ponoči, dvakrat do trikrat pa podnevi.Ostali obroki so adaptirano mleko.Važno je, da je otrok sit.Se mi pa zdi, da je flaša še vedno nekako boljša, ker vsaj veš koliko otrok poje itd.No, dovolj nakladanja, ker sploh nisem nič pametnega napisala v temle sestavku.user posted image

Renata Copata Pesina Solata(tale je dobra)user posted image , vidva imata pa vsak vikend šoping manijo.A stole sta že dobila??

Ufff, sirena!Lep vikend!Upam, da nimate tako gnilega vremena v Slo.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
9.12.2006 17:39:34   
r1ta
Oj oj!

Zasanjana, ja, skoraj vsaki vikend nekaj letama... Če se mi pa zdi da moram vse nakupiti preden pride dete. Se mi zdi, da potem celo večnost ne bom mogla nikamor, pa sva mogla nakupiti malo več fasnge sploh če prideta moja dva na obisk v januarju... Ja prejšnji teden sva pa okraske kupovala, kaj pa še prejšnji teden se pa ne spomnim več... Stolov še nimava. Naj bi prišli zadnji teden v decembruuser posted image , sem še vedno jezna kot user posted image . Pa nima kaj drugega kot potrpežljivo čakati, ne? Si pa dobra da si zapomniš takšne malenkosti!user posted image
Tvoja Zalka metalka je pa dosti tebi podobna se mi zdi, kaj ne?

No, moj dragi je rekel, da vam ga moram pokazati in sem dala v album nekaj slikic. Pa je rekel da naj bodo kar brez geslauser posted image  tako da si ga lahko prosto po prešerno ogledate!user posted image

Zdaj grem pa en stroj belega perila zlikat, ker se mi ni čisto posušilo, sušilca se mi pa ne da še enkrat zalaufat. Zlikat itak moram, danes ali pa jutri...

Še pridem kaj pogledat!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
9.12.2006 18:19:55   
crci06
grrr.. da oddam poročilo, če sem že dopoldan zapisovala vsak moj korak...
Torej, moj je prišel iz žurke, sicer dvomim, da prav zelo naspan, definitivno pa zelo lačen :)
Ker sem imela odprte fronte po celem štuku, sem samo vprašala, kaj mu najprej pospravim, da se bo lahko muval in je rekel, da bo najprej jedel.
Kuhinjo sem dokončala v 2 min, ker sem morala samo ene domine iz korita pobrat in jih splaknit ter dat sušit...
Po "zajtrku" sem pa bila tako nesramna, da nisem spraznila ne postelje, ne kavča in tako je revež moral na net...
Vmes me je še malo debelo gledal, zakaj sama prestavljam omarice, pa sem mu lepo vrgla naprej, da en jih mora, da ne morem skoz naših ponucat, da mi kaj naredijo.
Pol sem mu pa postavila ultimat, al bo zibka do jutri do njegove košarke v spalnici, al pa bomo postavili kar našo posteljico al pa bova šle v ponedeljek z mami kupit novo.
"če pa prej nisem mogel pripeljat, ker ni blo prostora"... valda, pol je pa bil, ko sem jaz omarice prestavljala!!

No, in zdaj sem ga poslala s kolegom in hčerkico na pico (IN UPAM; DA BOSTA IEMLA KAKŠNO MOŠKO DEBATO!!), jaz pa nadaljujem generalko še od včeraj zvečer. Res že zeloo dolgo nisem pobrisala poličk v omaricah nad lijakom ipd. (čeprav ne vem točno, zakaj jih moram zdajuser posted image )
Pa valda moram zdaj lustre snemat, da jih spucam... samo, da me debelo gleda, kaj počnem.
Je pa res, da je spekel kuro, to pa kapo dol.  (kura, pire, pesa, hahahaha)
Samo kaj, ko sem morala sama prestavljat omarice in sesat in pospravljat pod posteljo....

Še dobro, da se je šel revež zdaj malo sprostit, ker ima naslednjo fajn stvar na sporedu šele jutri ob 9h.
Me prav zanima, kdaj naj grem rodit, da mi bo prej uspelo vse nardit in da bo lahko šel zraven...
Čeprav se mi ne sanja točno, kaj bo tam počel, saj še nisva utegnila o porodu spregovoriti niti stavka...

Aja, razen to, da ko sem ga dobesedno nagnala po zibko je malo prpo stisnil in se z njegovim očetom zmenil, da če bo panika, bo zaprl delavnico in me on peljal... mal ga pa je stisnilo, mogoče je vendarle dojel, da gre zares?

A SM NESRAMNA, A? Sem pa zdaj vsaj dobre volje, ker vmes še to nisem bila in je že kar bila panika...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
9.12.2006 18:57:43   
Shorty_
Moj moj tko je to k deci delajo pa smo za vse same!!
Moj je že 20 dni brez dneva fraj tko da komaj čakam ponedeljek k je dobu s težavo frej čes sej boš šel pol itak na porodniški dopustuser posted image

Moj bi se mogu še učit za cpp da bo končno spackal ta izpit za auto sam mu nekako službe tega ne dopušča, upam da bo vseeno po čudežu v ponedeljek to naredu.
No v pon. mava itak polno zaseden dan jz mam ob 13h G pol ob 15h ma on cpp pol greva pa po darilo za moje k mi se obdarujemo ponavadi za dedka mraza sam jz takrat ne bom preveč okoli letala tko da bova midva dala darila že prej oni pa po stari navadi.
kako se pa vi kaj obdarujete, kateri dobri možje nosijo?

No jz bi spet neki jedla sam nevem kaj?? ma katera idejo??
pište kaj pa se tipkamo

P.s.: men je še vedno dolgčasuser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
9.12.2006 19:00:47   
Shorty_
saj res kje je pa Manetka danes? morda v porodnišnici?
a je vampirka kej odpisala?

No zdej grem pa globoko razmišljat kaj bi jedla....hm...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
9.12.2006 19:13:30   
Zasanjana
Men je tud dolgčas!Dedca še ni iz službe, Aleks spi ko top v lupinici, Zala pa bulji risanke in ji ne smem težit, ker je ravno njena najljubša na razporedu.user posted image

Ja, manetka se pa res ni še javila danes.Mogoče je zmatrana od včerajšnjega praznovanja ali pa z dragim lovita še zadnje trenutke v dvoje.

Shorty, evo ideje!Meni se je glihkar zaluštal mlečni riž.user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
9.12.2006 19:42:27   
lidijat
Živjo srečke user posted image !

Sem pisala ene pol ure post pa me je vn vrglo (sem neki mojga kritizirala, pa kolk da je zmatran itd...)  pa se je zgleda kompjuter čist skuru od tapkanja po tipkovnici in je šlo vse k vragu. Zdaj pa ne bom vsega še enkrat pisala (sem bla mal velik huda na mojga dedca, ki mu "dol visi" se mi zdi zame in za mojo 2 nosečnost, itak brez veze.

Sem vas prečekirala od včerajšnjega pire krompirja pa do nočnih podvigov nekaterih user posted image  (beri moj_moj) pa do generalnih čiščenj, ki se jih tudi jaz malo poslužujem, da jezim mojega, ker je pa treba po moje čist vse spucat (na višini in pri tleh),... No, da ne nakladam preveč, za rodit se očitno ni nobena odločila (ali pač??), a čakate snegec? Upam, da ga dočakamo, vsaj kakšen centimeter za lušte delat.

Mirno nočko želim vsem, edino tistim ne, ki bi res rade šle rodit!
Upam, da zdaj ne bo comp zatajil user posted image , da se mi uspe pofočkat.

LP
Lidija

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
9.12.2006 19:56:27   
Shorty_
mlečnega riža ne maram sem si pa zatom privoščila en puding mmmmmmmm. Ja moj tud pride šele okol 9h domov pol pa spet ob 7h zutri gre in bom jutri spet cel dan mela monologe na rr (upam da se me katera usmili). Prav fouš sem vam ker mate svoje dedce doma pa čeprav so tečni se lahko vsaj skregate pa vam ni dolgcaj in cajt hitreje mine. men se prov vleče še jutri pol pa dan DDDDuser posted image  Mejčkn me je strah kako bo ampak noben še ni not ostal a ne?? no tud naša ne bo, komi čakam da pridem iz porodnišnice domov in bo mel moj mal dopusta joj res komi čakamuser posted image

No zdej grem pa še mal brat naše poste od začetka in se spominjat da je šlo teh 9 mesecev tok hit mimo da tale en dan al pa dva ne bi smela bit problem za zdržatuser posted image

papa 

< Sporočilo je popravil shorty -- 9.12.2006 20:01:16 >

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
9.12.2006 22:22:51   
Anonimen
Ja, meni se tudi zdi, da me manetka že čaka v porodnišnici. No, jaz sporočam, da ne kažem nobene hude volje za odhod user posted image  Oziroma volja je, ampak mesa ni user posted image

Sicer me pa vse manj skrbi, kako bomo z dojenčkom potem, mene skoz bolj skrbi porod. Majke mi, da me je zdaj v drugo 10x bolj strah kot me je bilo v prvo user posted image  pa sem imela OK porod...

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?