tintara
|
Mala se je umirila, se preden sem prisla do nje. Vcasih jo kaj zacrvici, pa kar v spanju mal pojoka. Ampak itak se bo kmalu zbudila in hotela malo mlekeca. A se loh pohvalim? Vceraj smo bili prvic zunaj (7 minut) in danes ze kar dvakrat. Do zdaj smo bili le na balkonu, jutri pa gremo, upam na prvi sprehod z vozickom. Ce bo danes vozicek koncno nared. Za moje pojme bi mraz lahko se malo pocakal, kakih par dni, da se orenik utrdimo in ne prekinjamo zacetega in nehamo ven hodit. Sicer sme pa jaz ful za zrak, tko da mislim, da otroku nima kaj skodit. Ce le ni tista zoprna megla. Drgac spet trpim za sindromom mlekarice. Ena ta izraz sovrazi, ampak jaz nisem prav nic drugega. Pomoje bi bila med kravami ful cenjena, ker imam mleka za izvoz. Upam, da se res ustima scasoma, ceprav pri prvem se kar nekako ni. Nadja sploh ne more dost hitro pit in tudi kolicinsko ne. In pri vsem tem naj bi pridobila ravno nekje spodnjo mejo za en teden? Baje da imam toliko mleka, da dobi samo sprednej melok, ta vodeno, pol ima pa ze obcutek sitosti in tav gostega ne dobi. No, ja nobena skrajnost ni dobra, ne prevec ne premalo mleka. So mi pa v porodnisnici ful tezili, da je nemogoce da imam drugi dan po porodu s CR mleko, in da bo mala dobial dodatek. Pa sem se kar skregala, da ga imam ze na pretek, pa spet da to ni mogoce, da literatua pravi drugace, pa bla bla. No, pa smo se tehtali in od takrat sem bial pac fenomen. PA da veste, sme ga imela ze en dan prej, sam sestram nisem sla tega razlagat. Se neki vam moram povedat: A veste, kaj me je mali vprasal, ko je videl mojo rano? Mami a si precrtana? Tok da veste, ce slucajno kaka rodi s CR, da vas bodo v bistvu precrtali. Tko, spet se je mal oglasila, bo treba nehat. Cau, bau. Drzte se, pa ne zamerit, ce se kar pri vas visim. Tina
|