|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
8.12.2006 12:47:09   
Strawberrie Cherrie
R1ta: zgleda smo jokali ob enakem časuuser posted image user posted image

Severnica77: ker pojem zlo malo mesa, moj pa ni menda KRAVAuser posted image , da bi sam zelenjavo jedu, mu pač spečem poleg kak zrezek, da se fant (al pa BIKuser posted image ) naje user posted image user posted image
Si me pa fajn spomnila na tole bučkino omako - grem gledat, če se v moji skrinji nahaja še kakšna bučka za popapcat, tut pohana ne bi bla švohuser posted image in pa sojine polpete -> to je moje skorajda najljubše kosilo, poleg pireja in špinačeuser posted image user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
8.12.2006 13:12:14   
severnica77
Ja, včasih se mi zdi, da so vsi isti user posted image . Bom tudi jaz pridala še kakšen mesni zrezekuser posted image , da bo mir.

Drugače pa je tudi meni pire krompir in špinača mnjami!

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 8.12.2006 13:14:05 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
8.12.2006 13:21:41   
Anonimen
Groza! Če pri nas na krožniku ni mesa, vedno najprej poje, nato pa vpraša: Kdaj bo pa tapravo kosilo? user posted image

(odgovor članu severnica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
8.12.2006 14:01:20   
Shorty_
dan!
Jz sem mela tud bolj zanič nočko :(

Meta. pri meni je isto sam da moj vpraša kaj bomo pa jedl dans?
špinača pa pire je pa zakonuser posted image
Z scenarijem se čist strinjam čeprav pr men ne kažemo nobenih znakov premikanja, strinjam pa se tudi da bi se lahko kaka naša mamica kaj oglasila, Fru fru pride dans domov vrjetno, tko da mogoče se nas bo ta vikend usmilila in na potešila radovednostuser posted image
Manetka tvojemu dragemu želim vse naj naj pa upam da ne boš imela preveč dela s pripravami praznovanja, sej veš da moraš počivatuser posted image

No čvekajte še naprej pa se beremo.

Aja moram se pohvalit da sem včeraj uspela pokositi vse grmičevje in podrast in to v nulo rabla sem pa samo uro pa poluser posted image  sm bla hitra a neuser posted image  
moj je bil pa višji kontrolor dogajanjauser posted image

čaw čaw

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
8.12.2006 14:36:29   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Kdaj bo pa tapravo kosilo? user posted image

Bi mu jaz že dala tapravo kosilo! Važno, da je pire, ane?
(moj pravi temu fugirna masa, obstaja pa še moški izraz, da je pire sam za dr.. štukat)

Sicer pa moram priznat user posted image  da se moj veliko bolje suka po kuhinji... Mogoče ni ravno najbolj talentiran za moška dela, ker ga ni kot mulca nihče naučil, v kuhinji ga pa ne zamenjam user posted image

In ker sem bila kar nekaj časa vegetarjanka, predvsem zato, ker ne pogrešam mesa, če ga ni in ker se mi grauža krvavi kos mesa iz katerega se naredi hrana.... zato meso pripravlja moj. Tako točno ve, kdaj bo meso user posted image  , dobro ga pripravi in potem takega jem tudi jaz, če le ne gledam predolgo kakšnega kosa v hladilniku.... user posted image

A ni zanimivo, da ste ženske bolj za zelenjavo in da smo žesnke bolj za pire, moški pa na vsak način meso??

Kdaj pa lahko bebica začne jest pire? Se mi zdi, da od takrat naprej bom znala dobro kuhat zanjo/zanj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
8.12.2006 14:47:20   
manetka

Meta vse bolje kaže, da bova res skupaj v porodnišnici, ti moraš prehitevat, jaz pa zamujatuser posted image

Moj_moj tale tvoj wishfull scenarij je res carski, vsak večer prden grem spat si potihem zamislim, ravno tak potekuser posted image , nič ni narobe upat, da se res keri izmed nas uresničiuser posted image

Res je bolje dve žurki kot ena, imaš vsaj kaj od tegauser posted image   -  user posted image  že ve zakaj še ne danes, se mi zdi, da izgleda drugače kot, da eden izvisiuser posted image

Shorty hvala bom predala čestitke naprej, se mi zdi drugače kar bolj vesel, ker nismo šli danes rojevat, ker si je želel, da bi imel user posted image  svoj rojstni dan.

Madonca danes sem drugače videla kako je, če te postavijo pred dejstvo zdejle bomo rodili, meni se je zdelo kar malo kruto, boga reva, ki je imela amnio pred mano je bila čisto šokirana... k sreči je imela vsaj dragega zraven, ampak sta bila komaj prisebna oba skupaj za enega.

Sem kar mojemu rekla a si videl kako to izgleda? Je rekel ahhh sej ne gre kar rodit, sem rekla no boš videl, bodo zdele prišli ponjo... potem sem mu pa še rekla, da se ne boš ustrašil, če še jaz pridem z navodili za rodit ven iz pregleda.... s

Drugače a vam tud kateri tako na mehur in črevo pritiska, da bi včasih najraje kar na WC skoz sedele?
Pri meni je to vse huje, včasih moram imet WC prav ves čas na razpolago. Napenja se mi pa tudi tako v trebuhu, da imam včasih občutek, da mi bo skoz fifiko ven roko pomoliluser posted image

Pri nas pa meso ni glava kosila, sem celo jaz večja mesožerka od mojegauser posted image .

lep deževnat dan še naprej...
M.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
8.12.2006 14:53:05   
pika30
Hoj punce,da se še jaz mal javim,ravno sem prišla od G,ki pravi da je moja user posted image
zelo nizko in jo je začutil,ko me je vaginalno pogledal."Se že pripravlja"mi je povedal.user posted image A bom že rodila???user posted image No ja,ko bi vedela kdaj se bo alarm sprožil.user posted image To napeto čakanje pa že ni več prijetno,a ne Manetka ti boš to najbolje vedela.
London-paris me veseli,da se ti je stanje popravilouser posted image .
Pire krompir mi je najslajša priloga,ste mi kar lušte naredile.Tudi moj je tak mesojedec,da ga ni...sem včasih kar mal jezna,ko gode nad  fino zelenjavno župco,makarone,....Zdajle mi je ravno user posted image  prinesel kosilo od tašče.Hčerka pa pripravlja maso za makovo pecivo,njammmi....grem preverit,če je dala vse sestavine noter.
Aja ta scenarij wishfull je pa dober,pri meni bi bil prav dobrodošeluser posted image .
Grem papcat.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
8.12.2006 15:19:40   
Zasanjana
Pika30, dober tek!user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
8.12.2006 15:27:47   
r1ta
Veste kaj? Midva pa bova imela za večerjo pire krompir! Toliko ste se danes razpisale o tem pire krompirju, da bi bil greh ne jesti ga! Ja zraven bo pa kar eno meso, še ne vem natančno... In solata, naturlijk! user posted image  

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
8.12.2006 16:11:52   
tintara
Hojla punce! Ena iz inozemstva se oglasa. Ah, jaz sem bolj tako, sem se tako na vas navezala, da se kar pri vas cepim. Se bom skupaj z vami prestavila na drug forum. Itak vsake toliko mal precekiram, ce je kera rodila. Danes ni bilo srece.

Ubogate me ne prevec, samop Fru fru. Cestitke, upam, da ste danes res ze doma. Je tako lepo pol doma.

Sem govorila z Emo, je se v porodnisnici, David na intenzivni v KC, je pa buden, Ema pravi, da je ful hudo, ker mali joka, pa ga ne sme in ne more stisnit k sebi. Ma, vem kako je to, doma skusas nadoknaditz kolikor se da, ampak manjka, manjka. Meni se zdaj,. ko imamo Nadjo in pomislim nazaj na izgubljene dni, ki jih je G, prezivel na intenzivni. Pa se tudi slucajno ne morem primerjat z Emo.

OPa, jokamo, cao.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
8.12.2006 16:23:12   
crci06
dons bomo pa vse na pireju... bojo januarke razbrale, da pire sproža porod user posted image
vse tukaj ga imamo rade, in vse bomo v naslednjih treh tednih rodile

moram it, da se mi  pire ne pohladi.. čeprav sojine polpete sem si pa spet čist zaj...
kako jih ve naredite? (imam tiste okrogle, kupljene). Aja, pa rdeča pesa bo zraven, da vam komplet jedilnik izdam.

Pa doebr tek!

Neposredna povezava do sporočila: 3086
8.12.2006 16:23:35   
tintara
Mala se je umirila, se preden sem prisla do nje. Vcasih jo kaj zacrvici, pa kar v spanju mal pojoka. Ampak itak se bo kmalu zbudila in hotela malo mlekeca.

A se loh pohvalim? Vceraj smo bili prvic zunaj (7 minut) in danes ze kar dvakrat. Do zdaj smo bili le na balkonu, jutri pa gremo, upam na prvi sprehod z vozickom. Ce bo danes vozicek koncno nared. Za moje pojme bi mraz lahko se malo pocakal, kakih par dni, da se orenik utrdimo in ne prekinjamo zacetega in nehamo ven hodit. Sicer sme pa jaz ful za zrak, tko da mislim, da otroku nima kaj skodit. Ce le ni tista zoprna megla.

Drgac spet trpim za sindromom mlekarice. Ena ta izraz sovrazi, ampak jaz nisem prav nic drugega. Pomoje bi bila med kravami ful cenjena, ker imam mleka za izvoz. Upam, da se res ustima scasoma, ceprav pri prvem se kar nekako ni. Nadja sploh ne more dost hitro pit in tudi kolicinsko ne. In pri vsem tem naj bi pridobila ravno nekje spodnjo mejo za en teden? Baje da imam toliko mleka, da dobi samo sprednej melok, ta vodeno, pol ima pa ze obcutek sitosti in tav gostega ne dobi. No, ja nobena skrajnost ni dobra, ne prevec ne premalo mleka.

So mi pa v porodnisnici ful tezili, da je nemogoce da imam drugi dan po porodu s CR mleko, in da bo mala dobial dodatek. Pa sem se kar skregala, da ga imam ze na pretek, pa spet da to ni mogoce, da literatua pravi drugace, pa bla bla. No, pa smo se tehtali in od takrat sem bial pac fenomen. PA da veste, sme ga imela ze en dan prej, sam  sestram nisem sla tega razlagat.

Se neki vam moram povedat: A veste, kaj me je mali vprasal, ko je videl mojo rano? Mami a si precrtana? Tok da veste, ce slucajno kaka rodi s CR, da vas bodo v bistvu precrtali.

Tko, spet se je mal oglasila, bo treba nehat.

Cau, bau. Drzte se, pa ne zamerit, ce se kar pri vas visim.

Tina

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
8.12.2006 16:37:20   
r1ta
Tintara ti kar bodi tukaj! Te je tako fajn brat in vsaka beseda je nekako napotek za naprej! Res!

Moj_moj, dobro da si me spomnila! Jaz bom tudi peso potem papala moj pa je nima rad pa naj bo kar brez!user posted image

Manetka lepo praznujte pa kaj finega popapcaj!

Bravo Shorty za ta podvig! Jaz sem tudi to počela ta teden, pa še nohte na nogah mi je uspelo pristričt. Kako me ne spraševati, upam pa da je to zadnjič s trebuhom!user posted image

Petri85 sem ti poslal geslo!

Zdaj grem pa počivat. Za zvečer ne vem še ali se mi obeta čiščenje ali  mesečni veliki nakup. Odvisno kako bo moj prišel utrujen iz službe....

R.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
8.12.2006 17:20:29   
Zasanjana
Živjo punce!user posted image

Sem se skoraj celo uro mučila tule s slikicami in komaj komaj spravila nekaj slikic  v album.Več jih pač nisem našla.Na eni sem tudi jaz, samo za vas, da vidite kako izgledam.user posted image Nisem talent za take zadeve.user posted image

Presneta mularija!Včeraj popoldne je Aleksa nekaj matralo tako da je bolj malo spal in je večino dneva prejokal in grulil sam sebi.Okrog šestih smo ga komaj uspavali(z rave glasbo od sosede.Sem si izposodila CDuser posted image .Ne morem verjeti, da ga tisto nabivanje kar nekako pomiri.Z dragim sva ga nekaj časa opazovala in ga je prav hitro zmanjkalo.) potem pa POK!!!Mulci so začeli metat petarde pred blokom.user posted image Aleks pa v histeričen jok!Groza, ga je mož komaj potolažil.

Današnja noč pa je bila za nas odlična.Aleks se je zbudil samo dvakrat.Prvič sva se pridno podojila.Je "izpraznil" kar obe teti joški, drugič pa se je pri meni samo cartal in posledično so danes moje bradavice krvave in boleče.user posted image Bom zopet uvedla nastavke, ker to presneto boli!Mi gre kar na jok, ko povleče.
Drugače nam dojenje še vedno dela preglavice.Podnevi se na joški zgolj crkljamo, ker ga moje mleko pač ne nasiti in zato dodajamo.

Danes dopoldne sva bila spet pridna!Jutro je bilo sicer oblačno, a ni bilo dežja, zato sva z rolerji in vozičkom spet pičila na dolgo turo po mestu.Je padla odločitev, da bo to najino dnevno opravilo, kadar bo lepo vreme.user posted image

No, ker ste danes skoraj vse na pireju bomo pa mi jutri in bomo danes za večerjo papcali šmorn.user posted image

Punce, kakšne imate pa kaj načrte za silvestrovo?

To je bilo zaenkrat vse, da ne boste rekle, da smo se vse mamice distancirale.user posted image Vsem želim lep in miren večer(edino pri shorty in manetki je lahko pester)user posted image !

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
8.12.2006 18:23:32   
crci06
uuu, še ena huda bejba.....

pa kakšna fora za aleksov glasbeni okus, a? Me tako pridno downloadamo Raimond-Lape, pol pa hočjo mulci že prvi mesec rave poslušat :)   Petarde pa ja... skoz več jih bo. Ti si kar svoje CD-je rava pripravi, da jih boš nabijala in pregalsila petarde... sam ne preglasno!!

A ti nas sprašuješ kaj bomo za novo leto? To pa si prišla prave vprašat... pomoje bomo vse doma ali v družinskem krogu z našimi starši...  Jaz sem sicer danes na ušesa ujela, da naj bi moja dva nekam šla za 3 dni, brat tud skor ne more bit doma, k ga itak nkol ni, tako, da bi znalo biti to intimno družinsko praznovanje...Ampak, kljub vsemu ne bom nič načrtovala, ker se pol nardi, da dec ob 10h zaspi...
Mogoče edino, če bom doma, bom kaj spekla, da bo dišalo... Če bom lahko, seveda.
Ker mi še danes ni jasno, česa je mamica zmožna npr. 10 dni po porodu.
Če bo vse bp in če bom lahko že šla ven, bom šla mogoče "nazdravit" pod vaško smrekco, kjer je žur 100 m od doma.
Ja, če bomo že imeli el. varuško, sicer pa me nič ne premakne od mojega dojenčka....

Neposredna povezava do sporočila: 3090
8.12.2006 19:55:53   
Shorty_
Zasanjana hvala za želje da bi se kaj dogajalo vendar mislim da ma moja žabica zelo rada G in bo počakala do ponedeljka ko mamo spet pregled. drugač pa geslo prosimuser posted image  , pa zelo lepo da sta se s tintaro oglasile. Tintara predaj emi naše najlepše želje in naj david čimprej okreva da se bodo lahko cartali.

Ve ste res neke pirejevkeuser posted image  jz pa sem lačna pa nevem kaj bi jedlauser posted image  mogoče si bom naredila uštipke k jih nisem jedla že celo večnostuser posted image
London_paris čimprej se pozdravi in naj te tvoj dragi razvaja kako se le da!

Silvestrovo bom pa preživela z lubijem in bova čuvala tri otroke user posted image user posted image user posted image user posted image  tko da bo zelo pestro

grem nekaj vržt v želodček pa se mogoče še kasneje javim

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
8.12.2006 20:22:42   
Strawberrie Cherrie
Dober večer...
Hehe, ste se pa zrajcale s tistim pire krompirjem, ni kejuser posted image user posted image ; no mi2 z lubijem bova večerjala polpete, pire, on bo še en cordon blue, pa zeleno solato + rdečo peso (ste me zrajcale z rdečo peso, sem jo mogla it kupit prejuser posted image ); -> komaj čakam, da pride iz nogometauser posted image user posted image

Jaz sem se pa zdajle KOPALA v baji -> joj je pasalo, pa tamaliuser posted image še zdaj ful veselo skače - češ, mami to mi deliuser posted image user posted image , je BLOO TOLK FAJNuser posted image
Sem tko mal premišljevala v banji pa sem se odločila, da takoj, ko bova tele ploščice menjala (za zdaj so mi dobre še za kakšne 3lete, ko sem fuge na novo pobarvala), ampak potem pa pride talno gretje in basta...user posted image Samo financministru (beri: user posted image ) moram to zaupat, ko pride iz fuzbala domovuser posted image user posted image

Danes ga čaka zgleda dosti presenečenj, mojga dragega namrečuser posted image ; poleg tega, da je cote obešal (sej je bil pa ja v vojski, pa ja znauser posted image user posted image ) in ker je petek je še sesal (ja itak saj je bil v vojski, ni problemauser posted image ), pa še smeti je ven neseluser posted image user posted image , bil je pravi COPATEKuser posted image ; kaj vse ne naredi ženska nosečnost user posted image user posted image

Tintara in Zasanjana
- lepo , da sta se javli in nam malo lušte naredili z user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale srečke nosečke pa lepo in mirno noč, pa da bi čimveč spaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
8.12.2006 20:26:33   
Anonimen
No dobro, babe, bomo pa še mi pire jutri naredili. Ker je naša mami sama doma, sem jo povabila na pire krompir, repo in krvavice. Od tega ona itak je samo repo user posted image

Zdej se ful hitim basat s stvarmi, ki vem da jih potem dolgo ne bom smela jest (repa, zelje, fižol, čokolada, sadje...), domov nosim kot hrček - vsak dan en žakelj hrane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
8.12.2006 20:47:26   
Zasanjana
Opa Barbk, zdejle mal gledam albume in sem odkrila tvojega z smučarije!Fletni modeli, si mi naredila lušte glede snega in smučanja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
8.12.2006 22:02:17   
Shorty_
nočko in lepe sanje pa čim manj obiskov wc-ja vam želimuser posted image
jz grem še pod tuš pa stiskat  k mojmu k glihkar prihaja domov

Neposredna povezava do sporočila: 3095
8.12.2006 22:46:24   
Barbk
Čer bejbike,

se samo pofočkam in grem ležkat.Sem počekirala,če ste vse še v enem kosu.No to je to bejbike, bom jutr kej pokomentirala današnjo debato.O Zasanjana si me že odkrila-ja, ja saj je bil namen lušte nardit.user posted image  Krivca sta pa R1ta in London_paris.user posted image

Nočka,

Barbk

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
9.12.2006 3:48:46   
crci06
dober večer oz. dobro jutro user posted image
(spet bo ena stran monologa user posted image )

Me veseli, da vse spite... jaz sm pa kar nekaj zoprna in se samo premetavam, pa sem se že itak čisto budna ustavila pri RR, da vidim, če je katera s podobnimi težavicami... Še dobro za vas!

Jaz pa še kakšno urico počakam, če ne bo nič s spanjem, grem pa cunjice po kupčkih zlagat. Sploh ne vem, kako naj se lotim. Po velikosti 56/62/ostale ali tud po barvi, po "kvaliteti" (staro/novo/čist ta lepš), po tem, kdo jih je posodil (ker bom ene še bolj čuvala), kolk so debele... ??

No, sicer mi je pa brskanje po kupih zelo znano in če mi je šlo 25 let, bom tudi še kakšen ekstra teden potrpela. Samo vedno mi je žal, ker še nimaš dobro posortiranih cunj, se mi zdi, da na ene kar pozabiš...

A bomo dons tud pire jedle?  Pri meni je to čisto mogoče, sploh, če mi moj "jutri" pride domov čisto prekrokan, in če ne bo nič delal, ne bo nič po njegovo... prav mu je. user posted image  Heh, sem zlobna. Pač že danes vem, da bu jutri kura in da se bom spet pogajala za pire in peso. Taka fina kombinacija mi je to, pa še fajn mi je, ker lahko moški pač ne zmečkajo krompirja in je...

Sevedaaa, zdaj sem pa lačna ratala... Mogoče bo pa padla čokolada, da naše dete spet začne malo brcat. Včeraj je bilo sumljivo pridno.

No, kot rečeno - dobro jutro!!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
9.12.2006 7:58:10   
Strawberrie Cherrie
Dobro jutro!
Moj_moj: ti si svojevrstni fenomenuser posted image ; pa kako se ti da vstat iz tople tople postelje?? Ker če se bi meni dalo, bi tut bla vse noči tlele gor, tko se mi pa ne da - > raje špikam mojga pod oči ali nos, da se zbudi, mu malo 'pojokcam' kako me vse boli, potem me pa božauser posted image user posted image po bušijo dok spet ne zaspim, potem pa ponovimo vajouser posted image user posted image
Danes zjutraj sva se še malo sproščala (beri - tole je svojevrstni user posted image v visoki nosečnosti, pa ful pašeuser posted image user posted image )
Barbk: eh, ti si SMOTKA. -> sam pa res; zdaj moram pa še jaz it slikce gledat iz lanskega smučanja; no pri nas je tko, da ko se gremo smučat, je moj na smučkah, pa 2 punci od njegovih kolegov, jaz pa dva njegova kolega pa na boarduuser posted image user posted image ; sem si prisegla, da ko sem nehala trenirat ski, da ne bom več stopila na smučke - > zdaj si jih pa že kupujemuser posted image user posted image - Elan Black Pearlauser posted image user posted image
Meta: ma, pomojem se vsi hitimo basat s tem, kar še lahko jemo -> ampak meni se zdaj vseskupaj ustavi v grlu; včeraj nisem pojedla od .slastnega pireja, polpetk in solatke prou nič -> sem bila kar jezna sama nase, da bo šlo toliko v nič; samo se je pa potem moj malo potrudil in zbasal vase še 2polpeti, tako da nismo glih kaj vstran metaliuser posted image

Lepo soboto vam želim; mene je pravzaprav mavrica prebudila - RESNOuser posted image user posted image user posted image ; sem šla na wc in pogledam skozi okno, koliko je kaj freezing, pa zagledam sončece in mavricouser posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
9.12.2006 8:01:24   
Strawberrie Cherrie
Frufru še ni prišla danes iz porodnišnice.
Lovro še malo hujša in to menda še ni dobro. Pa tudi mamica Frufru še ni ok, ker je njena kri še slaba, pa tudi nasploh je še nakam izčrpana videti, zato ji dajejo železo.
Upam, da bosta kmalu oba doma, ker kar nekaj manjka v stanovanju, ker ju še ni...

Lp,
Očka

Uboga frufru user posted image user posted image ;
želim mamici in seveda Lovrotu, da čimprej oddideta domov iz bolnice, ter se cartlata doma pri svojemu očku...

Me je kar strah postalo, kajti tudi jaz imam ful nizek hemoglobinuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3099
9.12.2006 9:19:20   
crci06
no, končno je ena pokonci, da bomo spet klepetale...
ja, saj jaz sem šla vmes še za eno dobro urico ležat, zdaj mam pa po štuku odprte 4 pospravljalne fronte.
Vsaj eno (kavč ali posteljo) moram izpraznit, da se bo moj lahko kam ulegel, ko se vrne iz žurke...

A kako to, da se mi da ustat iz "postelje" - (hehehe... sem zaspala na kavču in pol sem že padla v ultra budnost, preden sem do postelje prišla...): ponavadi kar nekaj časa bluzim na pol pokonci, torej budna v postelji, pol začnem pa take traparije razmišljat, da imam raje, da vstanem in sem budna, kot da se vse skup prelevi naprej v nočne more...

london_paris, a ti si smučanje trenirala... uuu, še ena huda bejba... tale klub decembrk je pa pomoje ornk, še vemo ne, kaj vse imamo :)  Res se moramo enkrat dobit!!
Se mi pa ful smiliš, ker ti ne paše jest... no, bom pa jaz za naju obe,OK? (oz. za nas 4user posted image )

Kaj boste pa ve kaj počele na ta deževni vikend? Kaj, če bi šla katera rodit?

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

milo za intimno nego
zeljka m

Katero milo za intimno nego uporabljate ?

nivea (15%)

hygieia (8%)

chily (14%)

lactacid femina (17%)

nobeno od naštetih (23%)

jih sploh ne uporabljam (24%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!