Strawberrie Cherrie
|
Jutro čveke... No, jaz sem malo boljša, in to samo zato, ker sem zjutraj ob 7.30h bila že pri svoji G -> da je preverila, če je z malim vse OK, pa če srček bije itd...v glavnem vse BP, samo jaz imam še vseeno vročino, ki pa menda ne more škodit na tamalega. Če bom pa popoldne še 1x imela tako vročino, kot včeraj, grem pa bolnico. Mi je rekla G, da boljš da grem popoldne kar z napotnico tja, kot pa da sedim 4ure in čakam pri naši zdravnici, da me blagovoli vzet ; je rekla, da bom dobla prej popadke, kot pa da bo ona hitrej delala In ja, lekadol lahko kamot vzamem; sem ga včeraj vzela pol - pa je bilo kr za kakšno urco bolje, potem pa jovo na novo - trest in ležat -> ponoči sem pa jokala, ker se mi spodaj vse razteza in to je AVVV! r1ta: dvoj dragi je smotko, ti pa tut ko me spominjaš na SNEG! Jaz bi tut šla boardat, pa ne morem - prvič, ker ni snega , drugič, ker mi stanje ne omogoča Bi pa mogu it moj dragi za naslednji vikend smučat s prijatelji, samo glede na to, da je moje zdravstveno stanje nihajoče in lahko zgleda tudi kadarkoli rodim, se bom v dobre družinske odnose odpovedal smučanju decembra Uhhh Manetka , jaz ti prav nič ne zavidam, da si še v enem kosu -> je pa lepo, da se še prideš oglasit; tale tvoja babica je pa prav posrečena ; no tolk o tem, da se verjetno včasih tut prav nič niso razburjali, če je kdo zamujal kakšen teden. Mogoče vama je pa res usojeno, da bosta danes dobila , ko ima tvoj dragi RD Res dvojno veselje. Severnica77: tut moj dragi ne verjame, da je on sposoben smrčati - NE, on nikakor ne Uf ja, tole , da sem dobila vročino je pa pri meni vplivalo na -3kg in nič zatečene prste na rokah (no more čevapčiči ), samo noge mi še zatekajo Nič, grem zdajle poskusit malo zaspat...mogoče bo pa šlo...
|