|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
7.12.2006 16:04:36   
petri85
Ojla!

Čestitke Vilmi in Frufru za njuna sončka!

Ali Manetka tudi že pestuje svoje dete??? Čeprav ji jaz bolj privoščim jutrišnji dan, da bo novopečeni očka dobil najlepše darilo!

Jaz sem še tu, morda celo do božiča v enem kosuuser posted image  Sem imela že par CTGjev, popadki so že dokaj pogosti, vendar pa se pri meni spet pojavlja isti problem, kot lani...spodaj sem čist zacementirana, ne pomaga noben popadek. Bomo videli do kdaj bo potrebno čakati, da mi bodo sprožili vse skupaj - no do 17.12., ko imam drugi uradni PDP verjetno! Ah, saj bo tudi to enkrat mimo. Tile moji otroci se kar ne želijo ločiti od meneuser posted image

T_t_y, a ste vi že poskusili pri vašem fantu, da bi spal v svoji postelji? Jaz sem z našim 16 mesečnikom tako zadovoljna, kar se tiče spanja. Od 3 meseca dalje spi v svoji sobi cele noči oz. od 20.30 do cca 8ih - 9ih.

R1ta, jaz bi tudi rada pogledala tvoje slikice. Prosila bi te za geslo na ZS?!

Moje spanje je dokaj uredu. Spim v enem kosu do 5ih, potem moram na WC, nakar me ponavadi eno urco matrajo popadki, potem pa spet zaspi tja do 8ih.

Sedaj pa čakam na vesele novičkeuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
7.12.2006 16:11:28   
pika30
Glede hopa cupa user posted image moram reči,da se danes res ful dobro počutim in vidim da pomaga če se z user posted image  malo zaziblješ.Danes še nisem niti malo pojamrala,da me kaj boli.Super.
Barbk moj dragi je bil tudi sprva malo skeptičen,da ja ne bo kaj narobe.Po drugi strani pa je zgledal kot stekel pes,tak se je slinil.Revček ko pa že res prej dolgo ni bilo nič.
Severnica77 malo sem kukala albume in naletela na tvojega, in imaš zelooo lepega bušija,pa nobene strije ni videt.Koliko trenutno vagaš in koliko si se v nosečnosti zredila,če mi hočeš povedat,ni pa nujno.Primerjam te s sabo,samo,da je mene na bokih še malo več.Jaz bom rodila bom v Celju.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
7.12.2006 16:13:56   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: pika30
Mogoče zaradi tega ker sem upoštevala inspiracijo od Moj moj in sem v devetih nebesih moj user posted image  pa še zdaj  prišel k sebi.

da ne bo to katera mojmu povedala... vam sem "inspiracija", doma pa party breaker...

tista tresavica pomoje nima veze s prekrvavitvijo, ampak je dejansko šok za izčrpano telo...
Včeraj sem vstala pred 6 in šla med drugim tudi po trgovinah... do 2h je bila zeloooo dolga in tako danes ne počnem drugega, kot jem, ležim in spim. (??? od včeraj od 9h zveč. sem max. 1,5 h v neležečem položaju ??)Pogledala sem že 3 policijske akademije, zdaj grem na naslednjo.

Ne vem pa, kam je izginilo pol ta velike milke? Pa neka zgaga me hoče dajat... Jaz sem pa res zgaga zadnje tedne...  No, če pravite, da pred porodom pade teža, pol ne vem, če bo pri nas sploh kaj do pomladi... pa zgleda, da bodo tud sobe res šele takrat narjene.... 

barbkin "mačo" puca stene... brrr... to sem jaz pred par leti delala v kuhinji in ker bi zdaj spet moral nekdo, sva vzela malarje, ki to naredijo z mašino na hitro... tistega izpred par let pa ne bom pozabila.... z brus papirjem drgnit strop... barbk - bejži stravn, ker se smeš bit v zakajenih prostorih... pa ne smeš delat... :) sej veš, da si noseča, hahaha... vse nam prav pride,a ne?

R1ta, kaj pa je s herpesi? A ti je pol uspela mandarinomanija, da nisi zbolela?

a se za ponoči katera javi, da mi dela družbo na RR? Če bom spala še celo noč, pol bo to res ene vrste vročica z vročino... gripa?

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
7.12.2006 17:36:53   
Strawberrie Cherrie
Jst ne morem pisat, sem vas pa prebralauser posted image user posted image

Btw, kaj lahko pojem aspirin ali lekadol?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
7.12.2006 17:55:59   
crci06
aspirina nikakor ne, LEKADOL pa JA.

Pa veliko zdravja ti želim... zdaj moramo bit vsaj kolikor toliko pri sebi...!!!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
7.12.2006 18:32:22   
r1ta
Ja, moj herpes je šel nazaj. Sem res takoj začela mazati z Virolexom in tako kot piše vsake 4 ure. Je že v okidoki! Hvala za skrb! Mandarinomanija me pa še vedno drži. In bananomanija tudi!user posted image

Takolele, sem skuhala večerjo, pred tem sem obešala metuljčke v baby sobico, zdaj sem pa čisto fertik. Grem kar v posteljo. Moj gre snowboardat pa bom imela mir! Pridem še kaj kasneje pokukat na RR!

London_paris pazi se, pa čimprej odženi kar koli te že napada!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
7.12.2006 18:40:37   
manetka
Čeruser posted image
Še zmeri sem ena, sem videla, da ste se že spraševale in razlabljale.... slišali smo, da bo sneg in nočmo venuser posted image  iz trebuha... Oh ne vem kako je tole, menda je še 14 dni zamudit uradni PDP čist normalno. To mi je včeraj povedala ena znanka, ki se ji je tako zgodilo celo 2x pri obeh hčerkah...

Jutri ima pa naš bodoči očka rojstni dan in zato so danes kar vsi ziher, da bom kar jutri 100% rodila... prej sem dobila občutek, da če pa me same ne bo prijelo me bodo pa kar vlekli v porodnišnicouser posted image  o groza nobeni ne privoščim tega čakanja... pa nergajočih sorodnikov....

Včeraj mi je stara mama od mojega naredila pridigo, da sem se ziher zmotila za cel mesec, ker še kar nisem rodila.... kar glava boli kaj se vse spomnejo, pa vse smrtno resno...

Jaz bom šla jutri kot izgleda spet na amnio, potem bomo pa videli, če bo ukaz da gremo rodit potem bo pač treba... če pa ne sem pa ziher, da znajo rečt pridite v ponedeljek ob 7h.

Madonca, kaj bi dala, da me samo zašraufa, telih umetnih popadkov me je kar strah...

Shorty mislim, da v LJ ne delajo amniouser posted image  nisem pa ziher... Drugače pa ponavadi res začnejo na PDP, če se nič samo ne zgodi prej...

Ta žeja je pa res ubijajoča ponoči, potem pa za vsako žejo še lulanje, meni se zdi kot da to počnem kar napol v spanju...

London_paris lahko vzameš lekadol, meni je ginek svetovala aspirine poleti, zaradi krčne žile, ker redčijo kri... no ampak sem si rekla, da bom raje potrpela, tako da jih sama nisem jemala. Lekadol pa sem vzela ene dvakrat, ko sem imela eno virozo poleti, mislim da lekadol res ne more škodit.

Lp M.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
7.12.2006 19:22:43   
severnica77
London_paris tako kot so že punce zapisale. Lekadol lahko vzameš in res upam, da ti bo boljše user posted image

Pika 30 Hvala za pohvalo, sem je res veselauser posted image zredila sem se 13 kg. No, to je zadnje tehtanjeuser posted image . Pred nosečnostjo sem imela nekje 60 kg (velika pa sem 171), niti ne vem točno. Nič kaj pa ne zatekam, tako da je možno, da bo tudi te kilograme težje dol spravit. Glede strij pa je baje tako, da jih lahko dobiš celo okoli ali po porodu, tako da se nič ne upam veseliti user posted image .
Sicer pa bomo tako dobile vse lepo nagrado in to so naši mali user posted image .

Ponoči sem tudi malce v zrak gledala in potem je še moj začel smrčati pa sem ga hotela posneti na telefon in mi žal ni uspelo in je šel moj dokaz po vodi (mi ne verjame, da smrči)

Lepo prespite nočko.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
7.12.2006 20:03:40   
Shorty_
Punce zdejle sem mal brala prve strani našega dopisovanja in ugotovila da pogrešam sasabelo. Mogoče katera ve a je že rodila dvojčka(pdp25.11 )?

nazadnje se ja javila oktobra na forumu tko da nevem je že rodila..?
če katera ima kake informacije naj sporoči

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
7.12.2006 20:53:13   
pika30
London-paris čimprej se pozdravi,lekadol pa res brez skrbi vzameš.
Manetka ti nergajoče sorodnike kar presliši,ker ti itak s tem godenjem ne bojo pomagali prej rodit.Najboljše da karuser posted image ...Jutri pa kar bo pa bo,notri že ne bo ostal,pa veliko sreče.Sporoči kaj si rihtala.
Severnica77 se mi je zdelo da sva nekje blizu v kilažah.Jaz sem se zredila 3 kg več kot ti.Strij novih nimam,hvala bogu,sem jih dosti v prvi nosečnosti dobila.
Za Sasabelo pa nisem nič slišala,Shorty poglej na drugem forumu,kjer se novopečeni starši zadržujejo,mogoče jo boš tam kje zasledila. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
7.12.2006 20:57:10   
Shorty_
frufru
Ponovno javljanje v imenu frufru.

Frufru počasi prihaja k sebi,  še težko hodi in težko vstane s postelje. Lovro pa kar napreduje.
Ja pozna se, da je bil naporen porod. Malo jo bolijo seski na dojkah, ker Lovro samo napol zagrabi sesek in ga močno stisne.
Ugotavljava, da je težavica v tem, ker Lovro premalo odpre usta in tako ne zaobjame celega seska.
Ampak uživa, da se le tišči k mamici in njenim dojkam....
Vesela je, ker so ji otekline na nogah izginile, le trebuh je še ves mlahav...
Včeraj sva s taščo pekla dobrote, da sem danes odnesel v službo in tako smo proslavili našega Lovrota.
Če bo vse ok, bo že v petek popoldan doma.

Lp,
Očka

PDP 1.12.2006 je mimo, pikolino zbudi se!

tole sem ukradla iz foruma po porodu pa  tega tudi

frufru
Hvala vsem za lepe čestitke in želje.

Se že crkljamo....še boljše pa bo, ko pride naša mamica z Lovrotom,
upam da v petek domov, če bo vse ok.
Zaenkrat dobro kaže.

Tudi vam obilo uspeha in lepih trenutkov ob porodu želim.

LP,
Očka 

PDP 1.12.2006 je mimo, pikolino zbudi se!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
7.12.2006 20:59:42   
Shorty_
žel pika 30 sem že gledala drugje in je bila nazadnje na forumu začetek oktobra, na začetku te teme je čvekala z nami in jo malo pogrešam, sicer pa tiste ki so se javljale na samem začetku že vse cartajo (naja3 tintara zasanjana ženkica...)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
7.12.2006 21:30:04   
pika30
Na forumu po porodu sem tudi jaz zasledila skrbnega očka,ki je pisal v imenu Frufru.Se vidi,da bo dober očka,sine ga bo verjetno ovijal okoli prsta.
Tiste,ki so kramljale od začetka pridno cartajo...srečnice.... in so se prestavile drugam.Tudi me se bomo kmalu videvale na drugem forumu.
Ti si že zelo blizu,imaš še samo 4 dni do roka.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
8.12.2006 9:15:44   
Strawberrie Cherrie
Jutro čveke...
No, jaz sem malo boljša, in to samo zato, ker sem zjutraj ob 7.30h bila že pri svoji G -> da je preverila, če je z malim vse OK, pa če srček bije itd...v glavnem vse BP, samo jaz imam še vseeno vročino, ki pa menda ne more škodit na tamalega. Če bom pa popoldne še 1x imela tako vročino, kot včeraj, grem pa bolnico. Mi je rekla G, da boljš da grem popoldne kar z napotnico tja, kot pa da sedim 4ure in čakam pri naši zdravnici, da me blagovoli vzetuser posted image ; je rekla, da bom dobla prej popadke, kot pa da bo ona hitrej delalauser posted image
In ja, lekadol lahko kamot vzamem; sem ga včeraj vzela pol - pa je bilo kr za kakšno urco bolje, potem pa jovo na novo - trest in ležat -> ponoči sem pa jokala, ker se mi spodaj vse razteza in to je AVVV!user posted image user posted image
r1ta: dvoj dragi je smotko, ti pa tut ko me spominjaš na SNEG! Jaz bi tut šla boardat, pa ne moremuser posted image - prvič, ker ni snegauser posted image user posted image , drugič, ker mi stanje ne omogočauser posted image
Bi pa mogu it moj dragi za naslednji vikend smučat s prijatelji, samo glede na to, da je moje zdravstveno stanje nihajočeuser posted image in lahko zgleda tudi kadarkoli rodim, se bom v dobre družinske odnose odpovedal smučanju decembrauser posted image user posted image
Uhhh Manetka , jaz ti prav nič ne zavidam, da si še v enem kosu -> je pa lepo, da se še prideš oglasit; tale tvoja babica je pa prav posrečenauser posted image user posted image ; no tolk o tem, da se verjetno včasih tut prav nič niso razburjali, če je kdo zamujal kakšen teden. Mogoče vama je pa res usojeno, da bosta danes dobila user posted image , ko ima tvoj dragi RDuser posted image user posted image Res dvojno veselje.user posted image user posted image
Severnica77: tut moj dragi ne verjame, da je on sposoben smrčati - NE, on nikakor neuser posted image user posted image user posted image

Uf ja, tole , da sem dobila vročino je pa pri meni vplivalo na -3kg in nič zatečene prste na rokahuser posted image (no more čevapčičiuser posted image ), samo noge mi še zatekajouser posted image

Nič, grem zdajle poskusit malo zaspat...mogoče bo pa šlo...

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
8.12.2006 10:22:53   
crci06
London_paris: no more čevapčiči? pol sem pa jaz tvoje fasala...
Ponoči in zjutraj sem imela obupne mravljince po rokah... verjetno zaradi preveč cukra. Od same žalosti in lenobe sem včeraj zmazala celo ta velik milko...

Sicer pa me vesli, da si malo bolje... jaz sem tudi. Od srede po dnevniku sem bila praktično budna le toliko, da sem včeraj pozajtrkovala, čokolado in sadje sem jedla na kavču (med spanjem), šla 20 x na wc; aja pa 1x sem šla v spodnji štuk po pošto. No, danes sem pa tudi ravnokar pozajtrkovala in ugotovila, da ne morem bit bolna, ker je tak lep sončen dan in en kup stvari imam za nardit. Če bom našga čakala, ga baje danes ne dočakam, ker imajo eno službeno žurko...  v soboto se bo cajtal, v ned pa gremo na družinsko kosilo z njegovimi, tako, da spet ne boma nič nardila.... Ta vikend torej nimam časa it rodit.

Imam pa v torek pregled in se mi zdi, da bom šele takrat dojela, da sem "tik pred", tako, da bi rada do torka, da pripeljeva zibko (BTW zdaj sem vsaj obrobo in baldahin dobila, da operem... žakeljček pa dobim za darilo.... kdo bo pa tistega opral?  Bi najraj kar povedala tašči v nedeljo, da mora bit opran in zlikan in to ne z bilokakšnim praškom/mehčalcem... samo me je kar sram, ker v končni fazi je ona spravila gor 3 otroke, zdaj ji bo pa ena smrklja govorila, kateri prašek je dober user posted image user posted image ), da jo oblečem (vsaj obrobo) in da spakiram zase in za bebico....
Pol nej se pa ostali sami znajdejo, če se zdaj noben ne zmiga....

Jaz pa zbiram energijo, da grem na sprehod. Se mi zdi, da že ene 14 dni nisem šla, razen sredinega šopingiranja, ki me je za 2 dni sesul...

No, dajmo bit dons mal zgovorne... jaz sem se izjamrala, zdaj pa ugotavljam, da je res full lep dan... jamr odleže. dokazano. user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
8.12.2006 10:51:24   
manetka
Jaz vam bom še delala družbo... upam, da me še niste site, izgleda bom največja zamudnicauser posted image ...
No spet sem bila na amnio, pa smo še kar malo preveč zapakirani za rodit... tako, da po besedah ginekologa se še vedno splača čakati na naravo, če bo še kaj naredila po svoje... da bo lažje rodit.

Danes so se mi kar precej posvetili, ginekolog je posumil, da je našuser posted image  lahko za kak teden mlajši, pa še menstruacije so bile na daljše cikluse, tako da zna biti precej pravilno tole čakanje...

Tako, da z darilom našemu očku danes izgleda ne bo nič, bo pa sigurno do božičkauser posted image , smo se kar malo nasmejali v ordinaciji, ko me je vprašal če je že kaj hudo, ker vsi nergajo zakaj še ne rodim.

Fino je, da ti lepo razložijo, da se ne sme ničesar prehitevat in silit, da zna biti narava najboljša rešitev, sem vprašala če imam še kako šanso, da me samo zvije in grem rodit... čisto naravno, pa je rekel, da na to najbolj upajo pri vsaki. Mene je danes tale pregled kar pokonci spravil in mi dal kar voljo še čakat... se vse izplača.

Tako, jaz bom še malo vztrajala z dojenčkom vuser posted image , saj se ima očitno še lepouser posted image

Ostali bi me pa najraje kar prvezali v porodnišnici, češ da skoraj nočem rodituser posted image

pridne bodite, pa čimmanj čevapčičevuser posted image  

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
8.12.2006 11:05:03   
Anonimen
Ne, manetka, jaz nisem med onimi, ki bi te radi spravili čimprej rodit. Sem velik zagovornik, da je treba čakat, dokler se le da. Sploh če to pomeni, da bova skupaj v porodnišnici user posted image

(odgovor članu manetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
8.12.2006 11:18:31   
crci06
manetka, pravijo, da je v porodnišnici najtežje čakat...

Ti kar razširi info od G, da so se za 14 dni zmotili pri PDP, pa boš imela še kakšen dan mir...
Al pa, da ste se zmotili za 1 mesec, pa bosta z babico največji frendici for ever :)

prav nič ti ne zavidam. Mene zaenkrat še skrbi, kdaj bo dan D, ker se po najstniški pripravljamo rihtat sobo...
Se pa zavedam, da se zna situacija hitro obrnit tudi tako, da bomo čakali user posted image  .

Pol bodo pa meni vsi težili, da sem paničarila za sobici...
Sej sploh ne vem, kaj je najbolje.

Enkrat sem ti že napisala wishfull scenarij: da greš zgodaj spat, se malo naspiš, potem te proti jutru zvije, tvoj te pelje, po vseh postopkih ...na hitrco rodiš zdravo dete in tvoje domače za dobro jutro zbudi SMS...

To si želimo, ane?

Sicer pa - manetka - kakšen pa še mora biti tukaj... zdaj so decembrčice rojevale v dveh šusih... da ne bomo tiste s PDP po 20. same ostale??

P.S: kljub tvojim željam sem ti že nekajkrat hotela namignit, da meni osebno ne bi bilo fino, če imata očka in bebica na isti dan rojstni dan... Boš imela celo življenje probleme z žurkami... Najprej praznujte očka po odraslo, čez par dni pa še otroška žurka za RD. A ni to boljše? Da se malo porazdeli.. Saj veš, v vsakih stvari lahko najdeš kaj dobrega...

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 8.12.2006 11:23:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
8.12.2006 11:23:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj
Enkrat sem ti že napisala wishfull scenarij: da greš zgodaj spat, se malo naspiš, potem te proti jutru zvije, tvoj te pelje, po vseh postopkih ...na hitrco rodiš zdravo dete in tvoje domače za dobro jutro zbudi SMS...

Točno takole se je odvijalo pri meni v prvo. Le da je bil vmes še cel dan popadkov - to pa ni bilo ravno wishful user posted image  Zgodaj sem šla spat, ob 3h dobila popadke, jih imela v blagi obliki cel dan, opolnoči sva šla v P, ob 5h sem rodila, domače je zbodil SMS ob 6h user posted image  Kul, a? Eni pač znamo user posted image

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
8.12.2006 11:24:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Najprej praznujte očka po odraslo, čez par dni pa še otroška žurka za RD. A ni to boljše?

Vsekakor, ker se tudi maček že poleže user posted image

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
8.12.2006 11:38:29   
severnica77
Tale wishfull scenarij pa se tudi meni zdi super. Ko bi le tako bilo ... Smo pa z zadnjega pregleda pri G. Vse je O.K., nadaljujemo s CTGji v porodnišnici. Naslednjega imam na PDP, torej drug teden v sredo.

Sem pa tokrat jaz tako slabo spala, da sem zdaj kar omotična (pa še zjutraj sem imela G, ko bi pa jaz najraje spala). Celo noč me je tako brcal, se premetaval in matral moj mehur, da sem skoraj vsakih 15 minut bila na WCju ... Če bo tako do konca user posted image  ...

Pika 30 - tudi jaz pravim, da hvala bogu še ni strij, sem jih pa že pred časom skasirala po bokih oz. bedrih zaradi nihanja teže ...

london_paris - samo, da ni nič hudega, čeprav vem, da je dodatna težava ob vseh naših user posted image  še toliko hujša. Držim pesti, da ti bo čimprej bolje.

manetka - malček že ve, kdaj želi pokukati na svet. Jaz sem tudi že bila čisto neučakana pa sem se zdaj sprijaznila, da ko se bo odločil bo to njegov in samo njegov dan, ne glede na datum. Se mi pa zdi, da mu je res že fejst tesno - ven pa nočeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
8.12.2006 11:48:14   
petri85
Manetka, saj bo! Me pa veseli, da so te danes naredili tako optimistično!user posted image  Pri nas je bila lani ravno taka zgodba...PDP sem imela 8.8., potem pa kar nič ni bilo, 15.8. pa je očka praznoval 30. let, ki pa je bil darilo svoji mami (moji tašči) za 18. RD! Tako, da so vsi pričakovali, da bo že 3. generacija rojena na isti dan - no pa se naš mišek ni dal, tako,da sedaj praznuje 2 dni za atijem in babico! Ti povem, da je fajn, ko imamo 2x razlog praznovat!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 8.12.2006 11:50:32 >

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
8.12.2006 12:08:30   
Strawberrie Cherrie
Hoja čveke...user posted image
No jaz se res ful bolje počutim; kar se mene tiče; samo mam iz dneva v dan občutek, da je mojmu user posted image ful tesno v trebuhu -> glavo mi pritiska tam nekje na konec fifikeuser posted image user posted image , noge pa seveda v rebra -> z nečim pa mu uspeva še na mehur; pomojem ga zvečer uporablja za povšterčekuser posted image user posted image

Počasi se bi nam lahko že kaj Vampirka oglasila; zdaj mora bit že doma? Pa Laura tudi... bom pa malo firbec zagnala in tekom dneva ji poslala kak sms, da NAJ SE MALO OGLASI, ker smo vse ŽELJNE SLIKIC in firbčne izkušenjuser posted image

Ostale mamice pa so se resnično kar malo distancirale, jih vidim na RR, pa nič več ne komentirajo - razen Tintare tam pa tam; DAJTE PUNCE NAM MALO POVEDAT, KAJ POČNETE IN KOK JE PRIJETNOuser posted image user posted image

Sicer pa, tudi jaz bi takoj tale wishfull scenarij -> TAKOJ SEM ZAuser posted image ; s tem, da bi sms poslala okoli 9h, da bi se malo spočila, ker vem, da bodo potem pridrveli v trumah in hoteli videt malo čudo user posted image ; sicer sem pa mal premislila in sem ugotovila, da naj kar vsi pridejo v porodnišnico, pa tam napasejo svojo radovednost, bo vsaj prve dni doma bolj mir...

Hvala vam punce, da mi vse želite čimprejšne okrevanje -> za1x dobro kaže in upam, da bo pri tem tudi ostalouser posted image user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
8.12.2006 12:11:35   
r1ta
Oj babike!

Ste že bile pridne danes!

Jaz bom pojamrala, da nisem skoraj nič spala oz. kar sem je bilo grooooza! Zaspala sem ob 1.30 potem pa me je moj ob 3-eh zbudil da smrčim. No, pa nisem mogla več zaspati. Potem me je začelo podprsje boleti in sem se od muke zjokala. Ker nisem in nisem več mogla ležati sem se prestavila na kavč in tam okoli 4-ih sede zaspala. Ko sem se ob sedmih zbudila (vmes šla 2x na wc) sem imela noge popolnoma zatečene. Kak pa ne če so mi dol visele!? Ob 7.30 sem se prestavila v spalnico in še tam malo po obrokih dremala, nakar me je ob 8.30 spet moj zbudil, češ da gre v službo. Pa ljubi Jezus pojdi že, kaj me budiš za to??? Joooj. No ob 10-ih pa so mi neki delavci, ki renovirajo poslopje zvonili na vhodnih vratih. Pa porkomotorko!!! Čisto sem ožeta, nič se mi ne ljubi, spati pa tudi ne morem... Tolaži me to, da je vsaka noč bližje koncu...

Včasih sem se nekaj poskušala ukvarjati z radiestezijo, ampak ker menim da sem bila premlada je bila avtosugestija premočna in ni delovalo. Včeraj pa se spomnim, da bi lahko poskusila, če bo delovalo. Narišem si predlogo, napišem preostale dneve decembra in začnem. In veste kaj mi je pokazalo? Da bom rodila 18.12. Pa da vidimo!user posted image

No, pridem še kasneje kaj pogledat in pokomentirat. Zdaj pa grem nekaj popapat!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
8.12.2006 12:31:35   
severnica77
Joj R1ta sva imeli skoraj enako noč, no budile so naju različne stvari. Tudi jaz danes ne morem do nekega konkretnega spancauser posted image

Pa saj bo bolje kmalu! Nas bo pač kaj drugega budilo user posted image !
Jaz pa grem sedaj kuhat pire krompir in omako z bučk pa še kak vegetarjanski zrezek bom dodala.
Bo moj že spet  user posted image . Vedno ko je kaj takega za kosilo sprašuje zakaj kuham rastlinje user posted image . Ja, ne morejo biti vedno zrezki po njegovo user posted image !

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?