|
RE: no aprilke 2005, kako? 7.12.2006 22:00:32
|
|
|
|
taška30
|
Haj, haj, no, sej po pravici se ne sekiram kaj dosti, pravzaprav sploh ne, sem že čisto pozabila , edino malo grdo mi je ker sem jo okol ušes (se mi zdi bolj primerno po riti recimo), ampak imela sem jo v naročju, glavi sva imeli čisto skupaj in sej pravim, sama se mi je roka sprožila - refleksno. Ah klinc, se je zgodilo, upam, da se ne bo več (kmalu). Hoja po stopnicah - gor zna sama (z eno roko se drži za ograjo), ampak ima raje da jo jaz držim za drugo roko in potem cel čas 'štejeva' stopnice: a, gua, ti, ti, pe (ena, dva, tri, štiri pet)-kitajka moja. Dol ne gre sama (me vedno počaka, da ji dam roko) oz. če je skušnjava prehuda - da hoče atku naproti, se usede in po riti drsa dol eno po eno stopnico ) Imam vprašanje - za Ljubljančanke. Kam kej hodite z otroci recimo takole popoldne, zdaj ko je tema že ob polpetih, razen v nakupovalne centre? Na igrišče po temi ne moremo. A so kje kakšne prireditve, kje kakšen spored za videt? Saj čez vikend gre, ker smo cel dan fraj, pa gremo kam ven, ampak med tednom mi gre pa že prav na živce ta rutina, da smo kar doma in potem ker sem malo lena (beri: utrujena ), ležim na kavču, največkrat še prižgem TV in z enim učem skos malo gledam in se mi zdi tako nekvalitetno preživljanje časa skupaj. Še vprašanje: (saj mogoče ste to že obdelale, pa ne vem); a vaši že vsi pijejo iz kozarčka? Manca ima namreč še vedno magični lonček - čedalje raje ga ima . Sicer zna piti iz kozarca, samo ji ga jaz držim, če sama drži, jo je treba nujno preoblečt. Še vprašanje: (danes sem polna vprašanj ): a za naše še vedno velja, da morajo spiti/pojesti pol litra mleka na dan? Upam, da ne, ker naša že dolgo ne pije več samega mleka- noče. Za čokolino in gres in podobno ji tudi že dolgo ni, edino jogurte ima rada in skute, samo to ni dost, upam, da v vrtcu dobijo več mlečnega - tam namreč itak vse poje. Dost za danes, lp Taška
|
|
|