|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.12.2006 9:01:30
|
|
|
|
Naja31
|
Dobro jutro , Tinatona, upam, da bo Ožbej kmalu zdrav. Vidva se pa mal izmenjujeta na bolniški , a ne? BarbaraE, tudi za Manco upam, da bo kmalu zdrava. Mene kar skrbi kaj bo naslednje leto ko bo šel Marko v vrtec. A potem bo skoz bolan? Ker potem ne vem če ne bi kar doma ostal še eno leto. MajaZ, kako je bila noč brez KAje? Sicer res škoda, da so se vajini načrti tako šfizili. Kako je pa Kaja zaspala pri tvoji sestri? Midva Marka še nisva dala k babici spati za čez noč, ravno zaradi tega uspavanja in nočnega zbujanja. Skrbi me, da ne bi potem tam full jokal, ko bi ugotovil, da mene ni. Sva se pa zmenila, da ko ga bova končno dala enkrat k babici spat, da bova midva nekam šla za eno noč. Taška, bravo za Manco ! Naš Dedek Mraz je bil polom po celi črti. Marko se je takoj ko smo vstopili v dvorano začel k meni stiskati. Ni bilo šans, da bi ga kam odložila ali da bi se kaj spoznaval z drugimi otroci. Ko so prižgali mikrofone, se je začel trest od strahu in jokat, da sva morala ven. Cel čas, ko je bila predstava, sva stala pred vhodom v dvorano in samo, da sem naredila en korak proti dvorani, se je spet začel trest. Ko je Dedek Mraz poklical njegovo ime, sva šla not, zagrabila darilo, Marko je bo pogledu na Dedka Mraza spet začel jokati in potem smo šli domov. Očitno je bila huda travma. Mislim, da smo ga posrali ker smo šli zadnjič na Miklavžev sprevod. Od takrat povsod kjer je kakšna gužva in je glasno začne jokati. Marko tudi zna nekaj novih besed. Zdaj tudi pokaže na kakšno stvar in vpraša "Kaj je to?". No, ne tako razumljivo, ampak meni se zdi, da to reče. Pa zadnja beseda je "noj". Branje vseh živalskih knjigic se obrestuje Midva sva se pa včeraj dopoldan kulturno izobraževala. Sva šla v Mestni muzej, na razstavo fotk Bryana Adamsa, pa sva si ogledala še stalno razstavo. Je bilo ful zanimivo. Marko je bil pa najbolj navdušen, ker so bili eni konjčki kot del razstave in je potem skoraj plezal v razstavni prostor. Sem se spomnila, da bova šla naslednjič, ko bo tako odurno vreme, v Naravoslovni muzej, tam imajo cel kup živali pa mu bo mogoče zanimivo. No, zdaj pa delat. Lp,Naja
|
|
|