Jančika_
|
Alisa ! Irmy, jaz Vasji nisem nič mazala dlesni, ker nismo imeli nobenih problemov s tem. Niti za en zob nismo vedeli, kdaj bo prišel ven - enkrat mu jih je prišlo ven 7 naenkrat, pa nič problemov. Niti zdaj s petkami ne. Imaš pa kar nekaj teh zadev v lekarni, enemu gelu se reče menda Gengi-gel. Kaj pa vem, bratrančeva pupa je kao že pri dveh mesecih "dobivala zobke", tečnarila in se slinila, pa so mazali in mazali, potem se je pa izkazalo, da je mala pač bolj sitnega karakterja, ker je prvi zob prišel pri enem letu . Tako da ni vedno nujno, da so zobje krivi (so pa priročni grešni kozel, to pa ). Jaz sicer ravno hujšam ne, se pa trudim, da se ne zredim in da sem čimbolj v formi. Od prvega poroda imam to izkušnjo, da ni šlo dol nič, dokler sem dojila in zgleda, da bo zdaj tudi tako. Sicer sem si zadala, da do novega leta oklestim še eno kilo; bomo videli, če bo šlo v tem grešnem mesecu . Zadovoljna sem, da sem kar se teka tiče v zelo dobri kondiciji, pa upam, da bo teh nekaj kil šlo potem lažje dol kot prvič. Včeraj sem našla eno mojo golo fotko, na kateri sem deset let mlajša, osem kil lažja in imam dva otroka manj , pa bi se lahko zjokala, tako suha sem bila - in jaz sem se sekirala, da sem debela ! Pa saj sem še tri mesece pred prvo zanositvijo imela tako postavo, da je ena prijateljica, ki me je spoznala šele po porodu in je videla eno fotko od prej, komentirala, da je to ziher fotomontaža . Lasje mi pa izpadajo že 4 mesece, ker so mi začeli ven leteti tri tedne po porodu. Zadnje dni se mi zdi, da se stanje umirja, odtok se namreč ne zamaši več, ko si operem glavo . Mislim....kakšna tolažba . Ej, ženskice, kaj boste počele na Silvestrovo? Jaz imam lepo novo pižamo , upam, pa, da se mi bo dalo vsaj kakšen prigrizek zrihtat, da ne bo ves skupaj šlo kar tako mimo.
|