Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 1.12.2006 19:42:33
|
|
|
|
Alisa
|
Aha, no najprej jaz nisem hotela govorit o svojem glede tega, ker sem najprej mislila da je to sm pr nas. Pa vidim da je povsod isto. En večer je moj prletu domov okrog peti zjutraj in valda ropotol, tako da se je mali začel obračat in nekaj godrnjat in nato jokcat Jaz pa v luft dvignem malega ven in ga dam jest, on pa kaj ga jemlješ ven saj spi. Pa doskrat me zjutraj vpraša a je mali spal do zdele, ura pa 11 dopoldan. Se pa tud nardi da je mali zraven njega pr računalniku pa se mali že dere k sraka on pa nč, pridem zraven pa rečem ej Anže se joka. Ah sam zaspan je . No se že boljš počutim. Grem si zdaj nekaj za jest zrihtat.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 1.12.2006 20:54:37
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa Pa doskrat me zjutraj vpraša a je mali spal do zdele, ura pa 11 dopoldan. Tole pa pa taboljš . Alisa, mislim, da ti bom lahko jaz zrihtala blazinico, moja mama, brat in svakinja bi naj šli naslednjo soboto gor. Če bojo šli, dobiš. Jeeee, mi smo pa danes spali 8 minut dlje kot včeraj ! Namesto do 5.15 do 5.23 . Kaj naj rečem, sem ko roža . Plenička, ne vem, kaj te mori, ampak me te bomo ziher razvedrile, daj pridi . Ležalnik tudi pri nas postaja nevarno orodje, mali se na vsak način poskuša spuliti ven in obrniti na trebuh. Hm, Vasja je pa samo ležal not, lenoba . Pearl, u, že zobki! Fajn, da ni problemov; mi jih pri Vasji tudi nismo imeli - niti za en zob nismo vedeli, kdaj je prišel ven, niti zdaj za petke. Enkrat mu je prišlo ven 7 zob naenkrat, pa se nam še sanjalo ni. Pri Kajčiju ni še pa nič na vidiku. Vasja je prvega dobil pri petih mesecih in pol. Tako, zdej grem pa malo . In zraven buljit v TV. Mož je šel na srečanje sošolcev in srčno upam, da bosta mulca spala. Trenutno še razvijam strategijo, kako Vasju dat sredi noči antibiotik - drugače ga mož dvigne iz posteljice, jaz bom pa zgleda morala not plezat . Skrajni čas, da skinemo ograjo.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 1.12.2006 21:13:11
|
|
|
|
plenicka
|
Oj, Žigec je bil včeraj cepljen in ni nič jokal, samo še malo več spal...res pa je, da se je danes zjutraj zbudil ob 6-ih, pa sva jedla, potem pa oba spala do 9-ih. Velik je 66, vaga pa 7120...sem mislila, da ima manj, ker je tak drobižek... na srečanje bom prišla, no vsaj danes mislim tako, s seboj bom pripeljala sestrično, ki bo imela opravke v LJ, vmes pa bom mogla skočit na banko, da si uredim limit...bom probala ga ne koristiti, vendar "in case of any emergencies"...saj veste december je tu... se vidimo...
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 1.12.2006 21:21:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, za uro in plac se bomo kaj zmenile ? Tista slaščičarna v Koloseju? Pod vodo al kak se reče, ne vem, nisem bila še nikoli, samo slišala sem, da se RR-ovke tam dobivajo.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 1.12.2006 22:23:23
|
|
|
|
Alisa
|
Jančika v koloseju ni slaščičarne Pod vodo v City parku je tam imajo tud kao neko Džunglo za mal večje kot so naši srčki. V Koloseju je pa zgoraj na eni strani slaščičarna in atm je kar veliko prostora tud za vozičke, tko da ne bo problem. Jaz pravim ob 10h al 11h razen če ni prezgodaj Aja Jančika ja bi prosila a kaj veš al so samo bele barve, jaz imam stolček za hranjenje v bež barvi. Drugač bo pa tud bela super.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 1.12.2006 22:43:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Aha, OK, pol sem mal pomešala. Torej Kolosej. Ob 10.30, bi bilo to vredu? Blazinice so pa samo bele, ampak saj bo pasalo na bež. Počakaj še malo, pa bo oboje pisano .
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 1.12.2006 23:51:08
|
|
|
|
pearl
|
Pa bodo naši mali sončki počasi dopolnili 5 mesecev. Jao, kak čas mine. Pa sem bila pametna, kak bom jaz šla po treh mesecih delat. Vraga, zdaj mi niti na pamet kaj takega ne pade. Vsak dan mi je pravljica in ko jo stisnem k sebi mi kar zaigra. Iz pikice, kakršne so bile lani ob takem času, so danes pravi korenjaki in veseljaki. Drugo leto ob takem času pa bodo že peli pesmice božičku in miklavžku .
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 2.12.2006 7:11:50
|
|
|
|
Angellina
|
Oooooo jst imam Marka tooooooook rada! Sicer mi je celo noč nagajal (bdw Kapesanta, a veš ko sem ti zvečer rekla, da moram v postlo, da bo treba kmal vstat? No to se je zgodilo že ob 11:30 ), sam prej ob šestih zjutraj, ko sem z svojim noskom podrgnila ob njegovega, pa mi je zakričal muavaaaaa in z obema rokicama stisnil moj obraz k svojemu. Kako lepo je blo! Je blo vse bedenje kar pozabljeno. Včer zvečer, mi je pa skor očko staknil...me je tok žoknil! So se mi solze kar ulile...pol pa še Marku, pa sva skup jokala Grem si zdaj kofetka skuhat, potem pa prat, pospravljat, likat, kuhat...itd... Aja dans bom tut jaz spekla kruhka . Jest ga sicer ne smem, ga bom pa celga oblizala in poslinila nato pa dala . Hecam se, hecam se...nč bat, tako zelo mi pa spet ne trga Nkol pa ne veš... Ihaaaaaaaaaaaaaaa nov začetek dnevaaaaaaaaa Lepo soboto vsem skupaj! Cmoooooook!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 2.12.2006 8:53:21
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ti Angelina, a tale dieta tebi tak na živčke vdarja, da take klamfaš? Mi smo pa danes spali do petih, papcali in potem še do pol osmih!! Ja, no midve z Marušo - onadva sta imela pa prej budnico Grem zdej zide farbat!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 2.12.2006 10:12:45
|
|
|
|
malicki
|
Punce ve ste hiper aktivne s pisanjem! Jančika ful dobra slikca! Pearl - imate že 2 zobka?? Pa ful dobro, ker jo ni preveč matralo. Zala je imela UZ glavice, ker sem se v nosečnosti okužila s toksoplazmozo. Je vse OK in nadaljne kontrole niso več potrebne, sicer pa kmalu UZ ne bi bil več mogoč, ker ima tisto luknjico na glavici ( ne vem kako se temu reče) že skoraj čisto zaraščeno. Zala tudi še ne sedi, edino v naročju. Se ji je pa posrečilo iz trebuščka obrnit na hrbet.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 2.12.2006 11:51:19
|
|
|
|
pearl
|
Tak, malecka se je zbudila, zdaj pa ven na sončka - po dolgih treh dneh, kol sma bli doma. Mama se je pozdravila juhu - granobil je res zakon.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 2.12.2006 19:34:59
|
|
|
|
sašaš
|
O žio! A potem v torek okoli 10.30 v Koloseju? Ok! Ampak bomo pa mi zelo hiteli, saj zadnje čase z Elo drnjohava do ene devetih ali pa še dlje. Potem imam pa slabo vest, ker se mi zdi, da sva pol dneva zamudili! A Vanessa ima pa že dva zobka!? Stolčka za hranjenje mi sploh še nimamo. Saj se ne mudi. Kolikor jaz vem, je za najbolje, da je čim več na tleh. In zdaj Ele niti za trenutek ne smem pustiti same, saj se na tleh kar naprej obrača na trebuh in potem si igrače ali pa roke tako v usta porine, da kar brez sape ostane, 2x je pa še bruhnila zraven. Ma ni pri miru niti sekunde, zraven pa še kriči in vriska, da gre čez ušesa! Sem pa v enem katalogu gledala stolček Slex - se moram še malo pozanimati o njem. Danes smo bili v Gorici v Italiji, na Andrejevem sejmu. Pa saj ni nič posebnega, vsak tretji štant je enak...Ampak meni je tako fajn vzdušje na takih rečeh! Grem, Elica hoče večerjo!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 2.12.2006 23:09:37
|
|
|
|
klaja
|
Evo nas, pa smo doma. Že v četrtek zvečer smo prišli domov, vendar nisem uspela priti prej do računalnika, ker smo si mogli najprej odpočit od vsega skupaj. Že od te vsakodnevne vožnje sem bila crknjena. Tudi Julija je bila ponavadi cel dan pokonci, ko pa je že hotla zaspat, pa so ji prišli jemati kri ali pa pregledovat. Saj bi lahko bila tudi ponoči ob njej, vendar ko je bila na intenzivni negi, ni imelo smisla, ker je tako ali tako spala in je rabla mir, da je nisma preveč vznemirjala, pa tudi v napoto si jim bil. Ko pa je prišla na oddelek, pa nama je zdravnik rekel, da bo šla hitro domov in se mi ni zdelo smiselno tam ostajat, pa še naspala se nebi nič in bi bla še bolj crknjena. Na UZ srčka je bilo rečeno, da je operacija perfektno uspela in da so odstopanja minimalna, tako da ne bo potrebovala še ene operacije. Sem pa zelo zadovoljna z kirurgom dr. Sojakom. Nisem si predstavljala, da je lahko tako preprost in se da z njim tako pogovarjat. Sicer že kar lepo govori slovensko, vmes pa ga še malo zanese. Povedal nama je vse, tako da sem res zadovoljna z njim. Tudi ko sma šla na obisk in sma ga slučajno srečala na hodniku, je prišel k nama in obrazložil kakšno je stanje. Povrh vsega pa je še za pogledat, ful je simpatičen (upam, da moj tega ne bo bral). Tako da sedaj se privajamo na domač ritem, tudi jest je začela ogromno, ne vem če bom sfolgala hrano kupovat. Včeraj je imela sedem obrokov, tako da je spravla skupaj 700 ml mleka, pred operacijo pa je pojedla le 350 do 400 ml. Sprememba je kar očitna. Tega srečanja se žal ne bomo udeležili (imam Ljubljane zaenkrat dovolj- se opravičujem in s tem ne mislim nič slabega). Tako da se čim več slikajte in prilepite slikice v album, da bom lahko malo pogledala. Lep pozdravček vsem, sedaj bom imela več časa za javljanja.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 2.12.2006 23:25:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Klaja, super, da je operacija tako lepo uspela ! Zelo vesela sem, da si se javila; sem mislila, da si bila skoz v LJ. A tako se je Juliji popravil apetit, kdo bi si mislil.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2006 8:46:25
|
|
|
|
Alisa
|
Jutr, Klaja tvoji Juliji v se čestitke!! Pridna punca. No pa tud vama z možekom vse čestitke, sem prav vesela da je s pikico vse ok. In da je operacija uspela v enem šusu. No za srečanje smo zmenjen. Se pravi Kolosej v slaščičarni ob 10.30. Pearl ne morem verjet, šele zdaj mi je predelal 2 zobka - Že? Ja Vanessa ti si pa res prava princeska . Zdaj pa grem babic težit, če sem lahko pr njih mal. Majo tak dobr luft. Tukaj v Lj. Je sama svinarija v luft. Grem, Se vidmo. Lep preostanek vikenda.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2006 8:47:10
|
|
|
|
Angellina
|
Super, super, super,supeeeer! Zelo sem vesela za vas in vam vsem pošiljam veeelik Upam, da nekoč uspem osebno sopoznati to pogumno mamico in njeno zlato zlato hčerkico. Za zlato mamico: in za malo Klajo
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2006 8:59:15
|
|
|
|
plenicka
|
Draga Klaja in Julija (seveda tudi očka, mož), super, super!!!Saj ne vem ali bi jokala od sreče ali se smejala!!! En velik aplavz za takšne zdravnike ter tako vzdržljivo in pogumno deklico kot je Julija! Kar lepo se crkljajte in jejte-bo Julija kmalu ostale juličke dohtela!!! Tudi jaz upam, da se kmalu spoznamo tudi v živo! Pazite nase še naprej! Objem in poljub vsem skupaj!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2006 10:42:32
|
|
|
|
sašaš
|
Klaja, super, same dobre novice! Bravo, Julija!!! Vidiš, da se takoj nekje pozna napredek - zdaj bolj papa. Res sem vesela za vse vas! Zdaj pa si vsi skupaj dobro odpočijte in se čim več cartkajte! Ma...kar kocine imam v luftu... Jaz sem včeraj pozabila napisat, da je bila Ela v čet. cepljena in reakcije na srečo spet ni bilo! Ima pa 5800g in 64cm - skrbi za linijo, ni kaj! Moj je šel pa včeraj zvečer na žurko, ker sta dva prijatelja v petek povila hčerkico Nino! Čestitke! Ampak domov ga pa še ni...Saj je bilo zmenjeno, da bo tam prespal, da ne boste mislile, da mi tako lufta... Evo ga, zdaj se je priklatil - smrdi kot kuga in kolca kot zmaj... Ob 12.30 imamo pa gostilno rezervirano z obojimi starši - mislim, da nam bo za mizo zaspal! Jao, jao!
< Sporočilo je popravil sašaš -- 3.12.2006 10:44:57 >
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2006 18:03:38
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Evo babike na hitrco, ker je mala že tečna in lačna pa zaspana-... Bravo in super za našo Julijo. Nas pa ne bo na srečanje, ker na žalost ni izvedljivo! Pa drugič. Le pofotkajte se, da vas vidim.. Lahko nočko.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2006 20:17:29
|
|
|
|
nina64
|
klaja - super, da je Julija že doma in da je vse ok .Upam, da res ne bo več potrebna še kakšna operacija.Držim pesti za malo Julijo in seveda za vse vas doma. Lep pozdrav!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2006 20:21:16
|
|
|
|
ElaM
|
Punce, pozdravčki. Najprej, Klaja, super, da je operacija uspela, si kar predstavljam kakšen kamen se je odvalil od srca, Bravo, Julija. Sicer pa nimam nič kaj za napisat, danes smo se potepali, tamala je bila super pridna. Sašaš, tvoja Ela bo tud manekenka. Ima ene take zavidljive mere, kot moja. Punce lepo se imejte, uživajte na srečanju,...
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2006 22:23:42
|
|
|
|
sašaš
|
No, takole je pri nas - Ela je čisto zabasana s smrkljem! Upam, da ne bo kaj zakuhala. Če ne bo šlo na bolje, ne bo v torek z nama nič! Upam, no, da se bo zrihtalo in da se spet vidimo!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 4.12.2006 4:03:59
|
|
|
|
pearl
|
Klaja hura, hura za Julijo , njeno mamico in očka. Fejst jo pocartajte in polubčkate že zame, pa vse nadoknadite. V soboto je bil očitno sprehod too much. Sva bili debele tri ure zunaj. Zdaj pa naš študeljček šmrka in kiha, pa to kar fajn, na srečo pa malo manj kašla. Tolažim se, da je to dobila od mene in ne od sprehoda , sem jo fajn zadekala, le obrazek je bucal ven. Sem jezna ko . Dans bova prebili spet med štirimi stenami, no saj vreme ni nič kaj obetavno, jo bo mama malo animirala, pa bova spali, pa bo. Ste se že spoprijele kaj s prehladi in kaj svetujete, saj meni se naša tak smili, ko šmrka, pa ker je voden izcedek ji niti z vato in fiziološko ne morem kaj dosti pomagat. Menda obstaja neka fajn kremca Bibi al nekaj takega. Sašaš upam, da bo vaša Ela tudi čimprej pregnala prehlad. Hitro postiskajte svoje sončke in jih polubčkate še zame, ker jih jutri ne bom mogla videt.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 4.12.2006 9:11:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Kajetanu skoz iz nosa teče, kaj češ, imamo pač enega vrtičkarja doma, ki vse domov prinese. Jaz mu spiram nosek s slano vodo, kar s kapalko mu not vlijem, potem pa posesam ven z električno pumpico. Se dere zraven ko zmaj, ampak boh pomagaj, vsaj diha lahko. Če ni zelen smrkelj, se jaz sploh ne sekiram več. Prehlad je virusno obolenje, tako da ga od sprehoda sigurno ne dobijo, ampak se nalezejo od nas ali koga drugega. Jaz sem šla včeraj spat ob 20.45 - jap, petnajst do devetih . Sem imela migreno in tako nimam potem kaj drugega, kot da grem spat. Kajči ga je sračkal malo manj, jedel je ob treh, ampak potem je spet hotel vstati ob 5.15. Pa od kod mu ravno ta ura???? Mogoče se lahko naslednjič dobimo v MB, ko bo Julija že zdrava, da jo vidimo in pomučkamo? Naty-Taja, škoda, a ne moreš malega kje v varstvu pustiti? Te pa čisto razumem, jaz tudi ne bi prišla z obema. Bi bilo čisto tu mač.
< Sporočilo je popravil Jančika -- 4.12.2006 9:24:47 >
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 4.12.2006 9:20:00
|
|
|
|
malicki
|
Klaja super da je operacija uspela sedaj pa se le stiskajte in cartajte In tudi super da ima apetit, naj kar papca punca. Zala je včeraj dopolnila 5 mesecev meni sploh ni jasno kako hitro mineva čas. Z babiko ful uživam, zjutraj se cartava do 9h v postelji, pol se pa še malo igrava in smejiva. Če bo šlo tako naprej, bo še malo in bo konec porodniške. Malce me tolaži to, da imam zaradi toksoplazmoze precejšnje možnosti, da mi bodo porodniško podaljšali. Tako sedaj pa se greva zrihtat in ven na sprehod, da beba gre na sveži zrak, mami pa na kavico .
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.