|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.12.2006 12:02:04   
Naty*Taja
Ne Janči, na žalost ga nimam kje pustit!
A greste vi kej na miklavža v sredo v Planet? Mi bomo po vsej verjetnosti šli, da gremo mal v civilizacijo user posted image
Mater me križ boli od te kilaže naših malih!
Zdejle mi oba hkrati spita po dolgem času, super user posted image .
Ja, mami pa namesto peglet, hit malo na net! Če je pa  tak fajn vas brat in slišat. Se mi zdi, kot da vsak dan na kavici klepetamo user posted image .

MONTIGNAC

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.12.2006 12:13:12   
Alisa
Punce kaj je zdaj to, veseli december je tuki, zdaj bi se pa mogle ja v čim večjem številu dobit.user posted image
No jaz bom prišla, pa če bom sama se bom pa delala da nas je ogromno in bom kar čvekala kar s stolim in mizam se bom pogovarjala.
Zasavčanke ve pa pridete a, ne? No pa Jančika bo s sabo pripeljala eno prijateljico, no tako pa nas je 6 mamic + 6 user posted image .
Naty-Taja pa daj pripelji Maruško pa Marcelinčka- rada bi videla tvojega cukerčkauser posted image . Saj bo priden ti bom pomagalauser posted image .

Punce a ve vse praznujete božič in se obdarujete? Jaz sem že čit noter padla, sam imam pa vsako leto isto napako- kupovat grem v gužvo dan pred božičem in potem letam gor pa dol po štacuni in iščem za vsakega posebej user posted image , ne vem kdaj bom potuhtala da bi bilo to boljš prej kupovat.

No mi se imamo drugače prav fletn. Mali Anže me je danes ponoči res pustil spat. Zaspal je ob petih popoldan in sem ga ob 21h zbudila da je jedel- ker sem bila že tampirana bombauser posted image .
Pa je ob 22h zaspal in spal do 6h. Zdaj pa spet spi.
Joj kok je že ura jaz pa še nič nisem skuhala, pa še za zlikat mam 5 strojev, grem v akcijo.
Se vidmo jutr.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.12.2006 12:14:18   
Alisa
Aja Sašaš nate nisem pozabila itak da bosta prišle. Saj veš Anže bi rad Elico videl, da mal poklepetata.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.12.2006 13:00:59   
Jančika_
Alisa, jaz pa še kar nekako zrihtam tole obdarovanje. Že nekaj časa visi v kuhinji na omarici listek, pa ko se kateri od naju z možem spomni, kaj bi lahko komu podarila, napiševa. Lani sem darila za celo familijo, darilne vrečke in ovijalni papir kupila v 20 minutah v DM-u, pa še nalepke za popust sem imelauser posted image .

Praznujemo pa Miklavža in božič pri mojih starših, dedek Mraz hodi pri tastu, midva se pa nič ne obdarujeva. Letos, ko Vasja že malo šteka, bova prvič tudi doma priredila obdarovanje. Sva bolj runkla, kar se tega tičeuser posted image .

Aja, nič ne obljubim, ampak če bo danes kaj časa, da mi mož pokaže, kako se dela z njegovim fotičem, pa če mi ga bo sploh pripravljen posoditi (sej veste, žene pa fotoaparata se ne posojauser posted image ), bom imela mašino s sabo in bom probala kako nobel fotko naredit.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.12.2006 13:50:29   
sašaš
Babnce, jaz upam, da je Kolosej dopoldne odprt - filmov takrat seveda ni, ampak po moje bifejčki in štacunce vseeno laufajo!? user posted image

Upam, da nama bo uspelo prit! Nič pa ne obljubim, vse je od Elinega smrklja odvisno, še bolj pa od njenih očk. Če ji bo tako teklo, ne bo nič. user posted image

Mene pa še nič ne razganja kakšno praznično vzdušje. user posted image  Po me je prejšnja leta kar precej. user posted image  Letos je verjetno krivo vreme - zame mora bit decembra mraz pa sneeeeeeeg! Tudi o darilih še ne razmišljam, ponavadi sem doma sama kaj načarala. user posted image  Miklavža pa k nam verjetno ne bo, ali pa bo samo kakšno malenkost pustil.

Janči, če boš letos hotela svoje obdarovat iz DM-a, boš morala pa še štok s sabo v štacuno nest! user posted image

Naty-Taja, a misliš, da res ne bi šlo? Saj se je Alisa javila, da bo za tvojim škratkom letala...user posted image

Alisa, če ne jutri, bosta pa Ela in Anže proti koncu tedna en dan poklepetala, ok? user posted image

Joj, bi še kar kaj naklamfala, samo, da mi ni treba pospravljat...user posted image  

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.12.2006 14:10:34   
Jančika_
Jaz imam spet par minut časa, ker se Kajči trudi zaspat, pa itak ne morem nič početi, da ne zmotim gospodauser posted image . Sašaš, celjski in mariborski Kolosej sta odprta tudi dopoldan, oz. lokali in štacune. Sem ziher, da je ljubljanski tudi. Ojej, mali se dere ko jesihar, grem pogledat, kaj si je zdaj zmisliluser posted image .

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.12.2006 15:21:22   
Naty*Taja
Jao punce, ni šans - sej verjamem, da bi mi tam pomagale - sam kaj pa do LJ?
Je kr okrog ene ure od nas do tja in to po avtocesti, kjer nimaš kje ustavt, če se začne tamala dret, jaz sem pa potem čist živčna, in nisem ziher za volanom!
Res ne upam. Pa še včeraj, ko sem po dolgem času peljala avto, sem šla skor s ceste - sem s špeglom zadela on količek ob cesti in je šel na tisoč koncev user posted image  !user posted image  Sem bla tak presrana, da sem kr dala ključe iz rok, ko smo počakali!
Sej gre mali januarja v vrtec, pa bom lažje kam šla tudi dopoldne in se bomo še kej vidle! Magari pri meni doma - imam dost placa in dela user posted image  za vse!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.12.2006 16:52:27   
Angellina
Ojlaaaaaaaaaa!

Midva sva imela dans sistematski pregled. Je bil zelo priden. Pred zdravnico se je celo prevalil iz hrbta na trebuh user posted image , pošteno prdnil in jo poslinil. Ko je dobil pikico je sicer malo jokal, pokazal pa ni vseh čarov, tako da so bile tako sestre kot zdravnica presenečene. Mark zadnje 2 meseca gruli kot gremlin (dobesedno) in danes je vse prisotne pošteno nasmejal. Mogoče bo tut jutri vam kaj povedal.

Jutri pa piči joško v Ljubljano!!! user posted image user posted image user posted image  Joooj punce kak jaz pogrešam Ljubljano! 3 leta sem hodila tja v službo, zdaj pa tega kar ne bo več. Ma pa saj je po eni strani bolje tako. Sem vsaj postala nazaj kar sem bila: dobra stara zasavka, ne pa tista afna, ki jo je metalo 100 na uro user posted image . Ja to pa je to, ko kmet pride v mesto user posted image

Dans ponoč mi je pa pošteno vrelo v glavi. Pa zakaj hudiča moram sam jaz vstajat ob pol štirih zjutraj? Zakaj vaši otročki lahko spijo moj pa ne? Če bo šlo tako naprej, se bom kmalu spremenila v kavni avtomat user posted image

No komaj čakam da se jutri spet vidimo user posted image . Sam jst še kar nimam fotoaparata user posted image !!!! Tok časa je že na popravilu, ker kao nimajo dela, da bi mogu že iz Japonske sem pridet! Edin če ga peški nosijo, pol pa ekskjuzemua user posted image .

No zej pa grem odštevat minute do večerje, ko bom končno lahko pogoutnila kaj užitnega user posted image user posted image user posted image

Adijooooooooooooooooooo!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.12.2006 21:07:52   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika
ko se kateri od naju z možem spomni, kaj bi lahko komu podarila, napiševa.

No, tole. Kot da je že on kaj tja gor napisaluser posted image .
Zdajle dobim inštrukcije iz fotografiranja s turbo mašino, jutri se pa vidimouser posted image . Upam, da ne bom preveč zamudila (moj otrok se zelo rad posračka do vratu, medtem ko si mama zavezuje čevlje).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.12.2006 22:35:36   
pearl
Angellina Tudi mi se prebujamo med 2 in 4, sam pol ko jo pa nahranim v njeni sanjam, pa če sem pri volji piči miško na internet, pa pogledam kaj se kaj dogaja v Baru, to mi sicer požre kaki dve uri, pol pa nazaj spat. Tako je moje ponočevanje, pa ne vsako noč. Eh Angellina saj bo boljše.

Dans je naša ob 9  zvečer tak spala, da sploh ni vedla za sebe, roka tu, roka tam, trda kot kamen, sem se tak vstrašla, da sem dragega poklica, ga je skor infarkt, pol pa se je zbudla, verjetno prestrašla in pošteno razjokala.
Je pa hitro zaspala nazaj. Samo straha pa mi je nabila v kosti, jaz pa mojemu.

Jutri pa uživajte, kar hudo mi je, ker žal ne morem user posted image  biti zraven.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 735
5.12.2006 2:04:14   
Angellina
Uuuuuuuuuu Pearl, a pol smo medve duo night active mams a? Veš ko sem napisala zakaj moram sam jst vstajat ob pol 4, sem misla dobesedno. Takrat jaz namreč ZADNJIČ vstanem in ne grem več spat. Sem pa zdele npr. že drugič pokonci. Ampak hrani ga ati, jaz pa sem medtem počistila kuhinjo, zdaj pa tuhtam, če naj dam meso ven, pa da ga bom lahko ob naslednjem bujenju, čez slabo uro, dala tenfat user posted image .

Nočko drage sleepeheadke user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.12.2006 3:53:22   
Angellina
Jutro punce! Kako smo kaj user posted image , mi še kar čujemo. Budnica četrič! Če bom dans mesečna in histerično nora na srečanju, mi prosim ne zamerit. Prosim za razumevanje zaradi kroničnega pomankanja spanca.

Še vam kaj skuham user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.12.2006 6:08:56   
Angellina
Evo, moja nočna je končana. Mark je zaspal.

Neposredna povezava do sporočila: 738
5.12.2006 17:04:55   
klaja
Zdravo!

Upam, da ste se danes fajn imele in da boste prilepile kaj slikic, da vas vidim! Naslednjič pa tudi mi upamo, da se vam bomo pridružili.

Alisa: si pa potrpežljiva, da greš v največji gužvi nakupovat. Sva v tem času kar spoznala Ljubljano in mi niti na misel nebi prišlo, da bi šla pred prazniki v trgovino, rajši bi bla brez vsega. Ko smo šli v četrtek domov, smo se vozli skozi Lj ene tričetrt ure, sva bla že oba na koncu z živci, še sreča da je mala spala. Nisem navajena tega.

Angellina: v tvoji koži pa nebi rada bla, bi bla potem verjetno ko marsovec.

Julijo pa spet luna nosi. Je sitna ko 100 user posted image . Vmes tako neutolažljivo joka, da ne vem, če jo kaj boli ali jo trebušček mantra ali pa so zobki. Zdaj pa vedi kaj je narobe?

Jutri pa gremo še na cepljenje, tako da bo spet kriza ponoči. V petek pa imamo kontrolo v Ljubljani. Še kar ne bo miru, pa še na fizioterapije jo moram naročit.

Ajajaj

Neposredna povezava do sporočila: 739
5.12.2006 21:35:37   
Jančika_
Ojla, pupe, fotke so v obdelaviuser posted image . Verjetno mi jih ne bo uspelo danes prilepiti (odkar vstajamo ob petih, moram malo prej spat hodituser posted image ), jutri bojo pa ziher. Nekaj je bilo čisto neuporabnih, se pač še učimuser posted image . Lepo vas je bilo videt!

Klaja, a se naslednjič dobimo v vaših koncih, da vidimo Julijo? Upam, da boste dobro prestali luno (pa mi tudi).

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 740
5.12.2006 22:09:09   
Jančika_
No, nekaj jih pa vendarle moram nalepit, preden grem spat!

Sašaš, Ela, Anže in Alisa:

user posted image

Plenička in Žiga:

user posted image

Angie in (speči!!!) Mark:

user posted image

Pa še Kapesanta in Rok:

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.12.2006 23:02:07   
sašaš
Ja, kje pa ste zdaj vse? Vas je šoping zdelal, a? user posted image

Ne vem, kaj je bilo Eli danes - je frajerka spala do 15.15 kot top! Vmes sva šla z mojim user posted image  še jest pa malo v šoping, ona je vse prespala, jedla je šele ob 15.30 (prej pa ob 8.30 zjutraj). Potem sva šli še sami malo po štacuncah in sva prišli domov šele ob 18ih! user posted image

Je bilo kar luštno, a ne!? user posted image  Janči, fajn slikice! A boš še v album kaj dala? user posted image

Jutri pa končno šibam k frizerju! Moram vprašat, če se da kaj naredit proti izpadanju las, ker to pri meni je pa že prava norišnica! Zdaj še našo user posted image  verjetno premagam v količini las/dlak po stanovanju! user posted image

Nočko!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 742
6.12.2006 1:55:04   
Angellina
Jutrooo user posted image

Evo mene opet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mark je včeraj zaspal šele ob desetih zvečer. Oba z atijem, sva potem zvita v klopčič spala cele tri ure, do prve budnice. Kako bo zdaj, ne vem...upam, še na kako uro spanja.

Pa res oproste za včerajšnjo zmedo. Bilo je neumno, da sem tako zmozgana silila zraven.
Potem smo šle s Kapesanto v McDonaldsa kjer sem hudo grešila user posted image , pojedla sem namreč BigMacka user posted image user posted image user posted image user posted image . No ampak pred spancem sem naredila 100 trebušnjakov, pa še živcev mi je kar nekaj šlo, tko da sem odslužila ta grešni obrok user posted image .

Nočkoooo miške

Janček super fotke user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 743
6.12.2006 6:54:07   
Angellina
Pa je tu jutro...noč je prebedena, mami pobledena, Mark v ležalniku tečnari, toda vseeno so danes nekateri sladko spali in na glas smrčali. user posted image

Ah ja, le kaj me čaka danes? Bom zvečer mogoče prepevala: Ajmo da ludujemo ove noči...!!!!

Je pa nekaj ne...nikoli nisem doživljala takšnih čustev kot začnejo obhajat človeka, ko sediš na kavču in buliš v uro, pa gledaš kako se kazalec počasi premika od pol druge ... pa vse do šeste zjutraj, ko ateku končno zazvoni budilka...to pa je nekaj ja user posted image , pa niti malo ni blizu filingu, ko te preplavi adrenalin user posted image , ampak tu pa tam, pa vseeno slišiš sireno in vidiš lučke user posted image ...jaz sem dvakrat mislila, da me bodo odpeljali user posted image user posted image user posted image

No grem naprej v boj, vam pol sporočim, s čim mi je postregel Mark včeraj popoldne in zvečer. Šok je sledil šoku...

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 744
6.12.2006 7:04:37   
Alisa
Jutr,
jaz sem dons tud zgodna. Al pa ne saj ni tok mal urauser posted image .
Anže je včeraj zaspal ob7h in sem ga do 10h čakala potem pa me je zmanjkal in se je frajer zbudu ob 5.15 ( Jančika tako kot tvoj Kajči), zdaj je pa zaspal, jaz sem pa spet čist budna.

Joj, Angie upam da zdajle spiš kot polhek in da je Mark vsaj malo spal. Ne jaz sem vesela da si bila zraven na srečanju. Mark je pač žurerček in noče pančkat, bo tudi za njega prišel čas ko bo spančal.Saj bo!

Jančika, saj so super fotkice. Se kar hitro učišuser posted image . Pozabila sem te vprašat, koliko časa se bom še vozila od Celja do Rogaške. Da si približno izračunam koliko časa  prej moram od doma.

Zdaj si grem pa user posted image  skuhat, pol bom pa še videla kako in kaj.

Ayt

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 745
6.12.2006 7:30:18   
Alisa
Včeraj sem v trgovini hotela kupit rožico božična zvezda. Vendar imam vsako leto isti problem- crkne mi v treh dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako zdaj sem se pa odločla oz. včeraj sem šla v art štacuno in nabavla papir. Tko pa sm jo kar sama nardila, pa naj crkne če lohkauser posted image user posted image .
Sem pa vsak listek naredila v paus papir in napisala eno misel.
Sem imela glih čas ko je Anžek banžek spal.

user posted image

Pa še ena slika, se mal boljš vid.
user posted image

Na crkn rožca če lohkauser posted image user posted image user posted image user posted image . Joj grem stran, očitno je začela polna luna name sekat.user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 746
6.12.2006 8:26:54   
Angellina
Hahahahaha user posted image user posted image user posted image  si smešna Alisa user posted image user posted image user posted image
Lepo Božično zvezdo si izdelala user posted image . Prava,.. pa ti ne uspe zaradi tega, ker zna biti zelo muhasta, če ni vse po njenih merilih. In sicer:
- občutljiva je na temperatura nihanja,
- ne smeš je imeti poleg radiatorja ali kakega drugega vira toplote
-če jo dobi prepih, ji bodo takoj odpadli listi
-dovolj mora biti zalita, pa ne z hladno vodo, ker bodo drugač spet odpadli listi
-pa dovolj vlage mora bit v prostoru, saj ji suh zrak prav tako škodi in spet odvrže svojo oblekico

Jaz pa nič ne spim, pa mark tut ne. Babi mu je prnesla čokoladnega Božička, zdaj se pa joka, ker mu ga ne pustim v usta tlačit user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 747
6.12.2006 9:29:46   
Jančika_
Jaz pa vem, oj jaz pa veeeeem.....zakaj se moje dete zbuja okoli petihuser posted image ! Ker sosedu takrat zvoni budilka!!!!!!! Ne moreš verjet! In zgleda, da je danes imel nočno, ker mu je budilka začela zvonit ob 4.45, pa je ni nihče ugasnil, tako da mi je tisti pip-pip-pip kapljal na možgane, dokler nisem onemogla in padla dol nekje ob pol šestih. Hudič od ure je pol crknil zgleda, ker je mir: hvala bogu, da nima duracelkuser posted image .

Je bil pa Kajčič ULTRA priden ponočiuser posted image ! Zaspal okoli sedmih, duda ob pol dveh, joška ob 4.45, malo bunjenja (previjanje, hop v posteljo k atiju, mama se je obrnila z glavo dol, ker ne prenese, da ji kdo diha v uhouser posted image ), pa spanje do 7.45user posted image .

Angie, a s kruto metodo si že poskusila? Jaz bi že po moje. Ker pri vas je res huda štala, te občudujem, da se ti še ni zmešalo. Jaz sem bila zdaj po enem tednu čisto mrtva. In čisto prav, da si maznila bigmeka (tudi midve z Barbi sva si tam privoščili zdravo kosilo, jebi ga, nimamo vsa dan športnega dneuser posted image ).

Slike še bojo, predvidoma zvečer, zdajle dobim v varstvo nečaka (8m), se ful veselim.

Neposredna povezava do sporočila: 748
6.12.2006 10:14:40   
Jančika_
Aja, Alisa, tista tvoja roža me je tako iz tira vrglauser posted image , da sem ti pozabila odgovoriti glede Rogaške. No, natančno ti bom lahko povedala jutri, kolikor se pa spomnim od zadnjič, se pa voziš nekje dobre pol ure. Jutri si bom vzela slabo uro za vsak slučaj, peljal me bo prijatelj. Ti bom potem točno opisala pot in kje lahko parkiraš.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 749
6.12.2006 10:36:19   
Alisa
Prava,.. pa ti ne uspe zaradi tega, ker zna biti zelo muhasta, če ni vse po njenih merilih. In sicer:
- občutljiva je na temperatura nihanja,
- ne smeš je imeti poleg radiatorja ali kakega drugega vira toplote
-če jo dobi prepih, ji bodo takoj odpadli listi
-dovolj mora biti zalita, pa ne z hladno vodo, ker bodo drugač spet odpadli listi
-pa dovolj vlage mora bit v prostoru, saj ji suh zrak prav tako škodi in spet odvrže svojo oblekico
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

1. Temperatura pri nas niha skoz
2. edino kar je da jo nisem imela zraven radiatorja ( to je edini dejavnik, kater ji je očitno ustrezal)user posted image
3. Prepih delam skoz, ker je pri nas v bloku peklensko vroče ( al pa Anže kakšnega pihne user posted image )
4. zalivam rože 1x na teden pa še takrat jih skor utopim
5. z vlago se pa še sama borim, da bi jo bilo dovolj, kej nej še tuhtam da jo bo za rožo.
No evo od 5. navodil za uspešno in dolgo življenje božične zvezde imam samo en pogoj izpolnjen.
Mislim da je res boljš da sem si jo sama iz papirja naredila. Ups, upam da vsaj tukaj ne bodo listi odpadli.
Jojjjjjjjjjjjjjj kaj je z mano dons.
Nekaj se mi dogaja,
bežim dol,
Ayt

P.S; joj Angie brez zamere. Ampak jaz sem obupala nad svežo, al pa če grem eno iskatuser posted image , bom vidla kok časa bo zdržalauser posted image .

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.