Strawberrie Cherrie
|
Dober večer srečke in pa vse novopečene mamice, ki še vztrajate zraven nas V glavnem jaz sem za , danes mi pa res NIČ ne paše in NIČ mi ne gre prav; toliko o tem, kako lepo je biti noseč, jap brez problema grem še enkrat do 8meseca, ampak tole kar se pa zdaj dogaja, je pa too much Pa še vsi me majo za norca??? - danes sem se uspela malo spričkat na Vzajemni (kura od ženske mi ni stola ni ponudla, pa sem šla trajnik delat zase in za svojga lubija), v glavnem sploh mi ni do tega, da bi povzela celoten dogodek, ker sem preutujena! Potem sem šla po bolniški list za november in zopet na Vzajemno, kajti še vedno niso porihtali dodatnega zvarovanja , prej sem bila pa študent - in že cev mesec nekaj mučkajo - sem dobila potrdilo, nazaj do zdravnice po bolniški list, potem pa mami v bolnico (jap, še mami je v bolnici, kajti tile naši veleumni zdravniki so ji zračunali 3kg premalo suhe teže - hodi na dializo, in je dobesedno dehidirala, fistula na roki za dializo je šla , potem so ji v četrtek - prejšni - pred dializo vstavili kateter med srcem in roko, potem kateter ni šel ven, bi mogla it danes na operacijo; pa so ji VELEUMNE sestre dale zjutraj hrano in NI BILA TEŠČA - nato je čakala 6ur na to, da so jo lahko operirali - hvala bogu, je bilo vse OK, kateter je zunaj, samo 3šivi in ena majhna luknjica...anyway, ima pa obe roki dobesedno razmesarjeni! in 3 nove fistule ) Mah, sem se mogla malo olajšat, kajti danšnji dan je res POLOMIJA in zgleda vpliva na vse tako!!! Manetka: no, če boš rodila v petek bo pa tvoj imel zelo pester RD ; tako veš kako je pri moških, ki 'rodijo' Shorty: niti nočem vedet, kako je če greš čez rok - jaz se bom 20 če kaj drugega ne, kar vsidrala pred bolnico - bom si nesla šotor in PROTESTIRALA r1ta: nisem našla med tole nemško kolobocijo ležalnika, vsega se mi pa tut ni dalo pregledat - ampak kolikor izgleda imajo ful cortih stvari Mi smo kupili kar Chicco, mešanico med oranžnim in sivim, bom ga jutri sliknala No, še vedno nimam posteljnine -> zdaj če rodim je niti mami ne more it kupit, tko da bom res mogla še malo počakat in naslednji teden zvznit v Avstrijo; pri nas mi srce ne da, da bi jo kupila za 16tisoč (prevleka za povšter, kovter in pa rjuha???) Aja pa da ne omenim, da po moji logiki potrebujem najmanj 2! Ikea je kr OK , pa xxxLutz tudi! Katere pleničke ste kupile - vse Pampers??? Jaz bom vzela en paketek Pampers newborn, potem grem pa še v Mullerja po njihove, menda so ful dobre in kar malo cenejše - tko, da bom imela na zalogi 2 paketka plenic nemške proizvodnje Grem zdaj aja tutaja, aja pa po A kanalu se bo začelo o tisti deklici, ki ima nogice skup zraščene - REVICA
|