crci06
|
No, pa začnimo s kosilom... dober tek! ( spet jem zraven, ko tipkam )... A kaj jemo? Pire krompir, rdečo peso in piščančje krokete... Ja, ful zdravo, ane? Neslan krompir, da mi ne bo škodil, pol pa ocvti kroketi zraven... No, pač sem jih morala ponucat, ker so že več kot 1 mesec v zamrzovalniku odprti... Danes sem bila spet pozitivno jezna na mojega... Ta dec je včasih prav scrtan poba... Najprej je zjutraj vzel eno majico iz omare iz omare in pod njo je bila ena, k mu je bila neznana (črna majčka s kratkimi rokavi, kao podmajčka)... je rekel: ta pa ni moja in jo izločil... Ja, valda da je njegova! Jaz sem si pred 1 dobrim mesecem v navalu jeze kupila 2 para štunfkov in 3 spodnjice, ker to res rabim in ker je bila ravno razprodaja v trgovini... Kljub temu, da sva trenutno skoraj broke... Ko sem mu povedala, da majo fajn cene, je valda on tud rabu kej... Doma pa vrgel prat in pozabil... Zdaj pa pravi, da sploh ni njegovo... No, nč hudega. V sekundi sem jo oblekla in zdaj je moja! (pa ful je fajn:) ) Al pa včeraj, ko sva pekla palačinke - zame brez soli in sladkorja - maso za zadnje 3 pa sva zanj dodelala in jih spečene tudi ločila.... No, 2 je pojedel, ena je pa ostala, pa dobr ve, da se ji jaz težko odrečem... A je tolk težko zraven zajtrka pojest še eno majhno palačinko? A naj ga do petka čaka? A naj jo stran vržem... Ne, ker sem preveč skromna, sem jo pač pojedla, upam, da ne bo spet piz.. s soljo.... Da zaključim zgodbo.... vzela sem si 2 min časa in ugotovila, da ima polno pretečenih stvari, ki jih jaz ne maram al pa stvari, k se mu bodo do petka pokvarile, jaz jih pa ne smem (kuhan pršut, hrenovke, feta sir...). Prav slabo vest imam, ker sem tolk stvari zmetala... Pravilno smo ugotovile, da jamranje na RR pomaga :) No, enkrat ste že začenjale to temo, pa sem bila jaz slučajno tiho... Ja, punce, preskromne smo! Jaz bom po porodu tudi kupila škornje :) zdaj jih pa še ne upam, ker mam precejkrat otečene noge. Kdaj pa to sploh mine? Takoj? S frufru bonboni ste pa zadele terno... za zobke ven vlečt... sej kmalu jih bomo spet ponucal, še par let... :) Opa, nekdo iz protesta brca.... :) Ja, verjetno so klici nadležni, ampak ta soseda mi je pa tabol! Jaz pa čist priznam, da sem jaz tud vedno firbčna... Ornk. Za opravljanje ne, za dojenčke pa ja :) Torej, če nas je čez vikend metala polna luna, upam, da "vam bo ta teden polna luna dojenčke ven ""zmetala"" ". Tistim, ki ste na vrsti.... Jaz bom pa po naslednjem vikendu... To bo pa itak glih okrog datuma... Samo še majstri pridejo ene parkrat, pol pa, če se pa še moj kej premakne... :) Aja, Ženkico sem pa vidla na RR/dec , pa ni nč pokomentirala... Verjetno ji je zdaj zdijo naši problem(čk)i smešni.... Nam bodo tud čez 1 mesec :) hihihi, kar mamice bomo.... Srečno!
|