tintara
|
Zivijo! Nasa Nadja je sla pridno panckat, se celo kupcka je ratalo podreti! In zdaj mislim, da bom imela ene 5 minut, da malo spesnim. NAjprej spet novice od Eme. Sva vceraj govorili, no, pa vmes, priznam sem dobila en sms, pa ga nisem uspela pretipkat gor. Torej, David je iz operacijske, baje se je zgodu cudez in je crevo postalo roznato (prej je bilo baje cisto crno), Se je pa malo skrcilo in zdaj upajo, da bo vseeno absorbiralo dovolj hranil, sicer bo moral par let dobivati hrano tudi v zilo. No, upajmo in drzimo pesti se naprej. Luka je pa se v topli posteljici, tako da je >Ema se v porodnisnici (tako ima tudi blizje do Davida in se Luka lahko da vmes sestram za pomerkat). Vilma, vse cestitke. Zelim ti veliko zdravja in veliko veselja za vasim mulcem. Zdaj pa koncno se malo k nasi Nadji. Ma noro, to so, punce tko lepi obcutki. Ma, jaz sem ze cist pozabila, da je bilo pri prvem enako. Pa vmes me je kdaj zasraufal, kako bom sprejela novo dete... Ampka, povem vam, vse se starta z nule. Vse potrpljenje, ki ga imas (pri prvem ga obcasno ze izgubim), vsa sreca, vsa ljubezen in vse, vse. Od nekod jemljes energijo in kljub neprespanim nocem cez dan niti ne mirujes, ampak kar zaljubljeno gledas dete... Ma, ja, mal sem cez les, ampak tolk mal za spodbudo. Ful sem vesela, da je nas prvi Gasper zelo lepo sprejel NAdjo. Vsak vecer, ko sta umita, jo moramo dati k njemu v posteljco, da jo objame, ji da enga lubcka in se slikat jih je treba vsakic. Malo morje slik je ze, ampak ni panike, zdaj ko so digitalci. Vceraj je ful jokala, ko je prisla tja, pa ji je dal prstek, ga je zagrabila (refleks pac) in se takoj umirila. Ma, seveda, se mu je zdelo noro dobro, nama pa tudi. Upam, da ljubezen med nijma ostane. To rabimo celo zivljenje. Sicer pa ne bodite jezne na Zenkico, ce se ne oglasi. Ne verjamem, da bi ji bile vase tezave smesne, ampak nekam neresnicne postanejo. Ne vem, kar cez noc (bolje receno cez poldne, ko sem rodila) me je nehal matrat trebuh, ni mi vec slabo ce lezim na hrbtu, in se mnogo takih... Zato pa se rece, da ste v drugem stanju. V vsakem primeru, uzivajte v preostalih nosecniskih dneh, tudi vam se pocasi iztekajo. Nadlezna vprasanja o tem, kdaj ze mislite it rodit, pac preslisite in bo. Pa da vidimo, katera bo naslednja. Ja, tudi jaz sem firbcna. Glede pogovorov na drugem forumu, pa jaz definitivno ostajam z vami, ce me le vzamete. MA, je ze res, da sem rodila novembra, ampak jaz sem vasa. Vsaj pocutim se tako. Tudi tu sem bila med prvimi (rok 1.12.) in je do zadnje kar mesec dni razlike, med dojencki bo pa pac se malo vec. Sicer pa, kdo bo pa pisal dolge poste, ce mene ne bo? Ha, saj ne boste mele kaj brat. Aja, slikice od nase Nadje pa najbrz nikoli ne bodo priromale v moj album. Me net tako zelo heca, da sem vesela, ce lahko pisem, nato pomoznosti to se objavim, da bi pa slikice uspela gor dat. Ma mocno dvomim. Ce bo, pa seveda, izveste. Fajn se mejte in do takrat, ko uspem naslednjic zajahat tale net, vas ene par podim rodit: frufru, shorty, manetka. Pa ce sem katero iz 1. 12. in tiste nekje do danes pozabila, naj se kar sama uvrsti na seznam in gre rodit. Vso sreco, Tina
|