|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.12.2006 20:11:56   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image           

.  Polona25
.  corfu
.  yudit
02. noka81
05. Teya 
05. Yvona
05. Rožica82
07. Jasnicaa
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana
09. zvesta
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje
14. Anja O. 
15. Teika
15. siskamiska
17. Kety99

17. Heya
19. Bety
21. simi27

23. Grizo
24. Ezica
25. pupa*
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
31. Pinkyca

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Jelenche -- 4.12.2006 20:12:43 >

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 601
4.12.2006 20:22:01   
Jelenche
Evo Kety, sem popravila, prej sem pa res spregledala, sorry. user posted image

Pupa* načeloma je rekla isto kot sestra na tečaju zgodnje nosečnosti. Prehitro se lahko predoziramo in potem trpijo jetra. Kao naj ne bi jemale te dodatke vsak dan. Mogoče na 3 dni. Ne vem, vprašaj svojo G, meni je moja tako rekla in bom res nehala jemati. Pila bom pa Tifol celo nosečnost.

ja ja te vetrovi so čudo. user posted image  Mislim za ****. najhuje pa je, da če se že pomatram in zadržim, me pa trebuh začne bolet. Pa glava me kar pogosto boli (no,. to ni zaradi vetrov user posted image ) .
Pa saj smo noseče no... okolica bo že preživela... user posted image   user posted image

LP

aja, pozabila sem napisati,da sem se naročila za NS v Dravljah. In to je 29.12. pri dr. Mujazinoviću! Bravo jaz!!!  user posted image

< Sporočilo je popravil Jelenche -- 4.12.2006 20:38:19 >

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 602
4.12.2006 20:56:11   
Anonimen
No punce, sem vas skozi brala ko mi je čas pa volja dopuščala, zdaj pa da se še jaz malo javim.

Se lahko samo pridružim vašem počutju. Ves čas mi je slabo in moram vedno nekaj pojest, da me mine...pol ure po tistem pa mi je spet slabo pa še v trebuhu me nenormalno tišči...se mi zdi, da sem napihnjena kot balon. Čeprav vso hrano izbruham pa se kr redim...3kg sem se že zredila...krizaaa...bom ja počla, če bo šlo tak dalje...ali je to mogoče pri nekaterih samo v prvih mescih? Pač da se telo privadi? Pa da ne omenjam mojih glavobolov in slabe volje...se mi zdi, da me moj še komaj prenašauser posted image  Bolj mi hoče ugodit, bolj sem sitna,...če kar spreminjam mišlenje iz sekunde v sekundo...pa da ne omenjam mojih izpadov...zadnič sem se kr začela dret na mojga dragega...bogi...se mi je kr smilu pol..sem mu rekla, naj mi nekaj pomaga pa je sam mal narobe prijel...jaz pa kar kričim...ne morem vrjet...kot da nisem to jaz...hormoni hormoni...upam, da me bo minlo...

In ve? že razmišljate kaj o NS? Ste se vse odločle zanjo? A se je že kera naročla? In kam, če smem vprašat? Pišite kaj o tem...

Se beremo kaj...in uživajte...upam, da se bomo vse kmalu boljše počutile..

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
4.12.2006 21:42:59   
Kristina_1
Tašonka tudi meni so hlače že preozke, pa so mi ble v 1. nosečnosti prav vsaj do konca decembra, imam pa 2 kg manj, kot v prvi nosečnosti v istem času.

Corfu, kako je z otrokom, je šel v bolnico?

Tudi meni je slabost čez dan ponehala, zvečer mi je pa še vedno slabo.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 604
5.12.2006 7:32:29   
malamisha
Dobro jutro!

Pri nas pa je bilo malo panike. user posted image

Včeraj zjutraj sem malo krvavela. Popoldan sem že imela pregled, kjer je G. ugotovila prisotnost GV, vendar zaenkrat še ni nič videti. Dobila tablete!
Sicer je res še veliko prezgodaj!
Kontrola čez teden dni, tako da držite pesti, da vidimo srček!

Bo potrebno počivati, kar je kar težko izvesti ob 9 mesečni princeski...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
5.12.2006 7:34:16   
malamisha
Slabosti še vedno nič, sem pa kar naprej lačnauser posted image

V prvi nosečnosti sem se zredila za 14 kg, kaj bo šele zdaj??? Bom pravi user posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 606
5.12.2006 8:33:22   
jasnicaa
Jutro user posted image ,

očitno vse zelo podobno preživljamo dneve, tudi meni niha razpoloženje, da o vetrovih ne govorim user posted image , pa še z stankami delam tako, da imam kr mal problem user posted image . Glede teže sem tudi jaz že pridobila 1,5 kg do 10 tedna, sem zasledila eno razpredelnico kjer piše da naj bi do 13 tedna dobile cca 1,2 kg tako, da jaz že prehitevam. Tudi z oblačili imam težave sem prej imela vse na tesno sedaj pa ima samo še trojne hlače ki jih lahko še nosim. Sem mislila, da mi bo uspelo zdržati do januarja  (razprodaje) pa očitno ne bo šlo.

Včeraj sem imela težek dan v službi so me nekaj živcirali pa sem enemu šefu povedala za nosečnost še enemu pa bom v četrtek k imamo sestanek, kaj me briga če bojo sitni bom šla na bolniško user posted image . Delam med samimi moškimi pa sej veste kakšni so pomoje itak  nebi opazili dokler nebi koga z trebuhom butnala user posted image .

Kdaj boste ve povedale v službi?

lep dan vsem

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 607
5.12.2006 9:56:38   
kapica
Jasnicaa, sedaj si me pa prav nasmejala user posted image . Ja moski so pac taksni kot so, nic ne mores user posted image .
Moji v sluzbi ze vsi vejo, ker ni slo drugace. Mogoce te bojo pa potem bolj pazli, pustili pri miru, saj sami verjetno ne vejo kako naj se obnasajo do nosece sodelavke user posted image .
Malamischa, upam, da je bila ta krvavitev le lazji preprlah in da bo v bodoce vse v redu. Drzim pestiuser posted image user posted image .
Jaz sem vceraj popoldan spala, danes celo noc in sedaj bi spet sla najraje spat. Drugace je pa pocutje nespremenjeno, zredila se se nisem, oziroma imam na vagi 200 dekic vec kot na dan testa. Tako da sem zadovoljna, ampak res pazim, da jem cimbolj zdravo, sladkarijam se cisto izogibam, pa se mi sploh ne lustajo. Upam da to ne bo prislo za mano user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 608
5.12.2006 10:51:55   
Freycha
dobro jutro bodoče mamice!!

danes teden imam pregled pri G - komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa se mi slabosti zmanjšujejo. Mi še zna biti slabo, samo veliko manj, kot včasih. Me pa lenoba daje..... vedno manj se mi kaj da početi in tudi prej sem zmatrana...... Se vidi, da doma samo počivam in več ali manj ležim.....

Kar me pa resnično daje, je pa moje menjavanje razpoloženja. Znam biti zelo dobre volje, potem pa se o čem začnem pogovarjati, pa pade tema na nekaj, kar me moti in potem je veliko joka itd...... res sem sama sebi tečna občasno..... bogi moj revež, ki me mora prenašati. Res ga imam rada, da me prenaša...

Sicer pa sem danes 9t in res že komaj čakam, da vidim spet mojo pikico.

Punce, ve veliko sanjate o nosečnosti, porodu, itd...?? meni se stalno nekaj v tej smeri sanja. Navadno bolj negativno kot pozitivno (ne, da bi se s tem preveč obremenjevala), ampak sanjam pa skoraj vsak dan nekaj v vezi z nosečnostjo..

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 609
5.12.2006 11:11:14   
corfu
Pozdravljene!

Moj sine ni ostal v bolnišici. Dobil je prašek z elekroliti in to je to. Sicer ga imam še doma a je že pravi navihanec.

Z mano je za odtenek boljše, vsaj bruham ne več, glede kg, pa sem shujšala za 2 kg.

lep pozdrav

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 610
5.12.2006 11:14:41   
Pupa*
Jelenche, hvala za pojasnilo... meni je moja G. rekla naj jemljem tablete Elevit, vsak dan... mogoče tudi zato, ker sem bila prej že anemična in mi je dala pregledat kri že pred nosečnostjo in sem imela premalo hemoglobina in še nekatere vrednosti so bile prenizke... ne vem, samo sklepam... jo bom pa vprašala sedaj na pregledu kaj misli o tem...

Teika, glede NS... jaz sem se odločila, da bom šla k dr. Pušenjaku... naročila se bom pa po 18.12., ko imam pregled pri svoji G.

Jasnicaa, v službi bom jaz še nekaj časa tiho... če bo to seveda izvedljivo, da me kaj ne preseneti in bi mogla it v bolniško... upam, da ne... sicer imam namen povedat enkrat v januarju, pa se še nisem odločila točno kdaj... ker ravno planiram takrat 1 teden dopusta, pa bom videla, a bom povedala pred ali po dopustu... user posted image

Drugače sem imela pa jaz včeraj bolj mučen dan... takšna čudna slabost in neprijetno počutje... ampak je minilo in upam, da bo zdaj ok... zaspana in utrujena sem nenormalno, če bi lahko, bi bila v postelji kar cel dan... user posted image  Tehtnica je pokazala 2 kg več že pred nekaj časa in sedaj stoji na tem... sladkarije mi pašejo res izjemoma in zelo občasno, kar je zame zelo čudno...

Dobro se držite naprej in lep dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
5.12.2006 13:14:27   
rumba
Pozdravček vsem!

Ja, tudi meni tehtnica že kaže zobe, 2kg več. Pa ne jem več ali drugače kot prej, niti ne jem sladkarij user posted image  Popoldne hlače skoraj ne morem več zapeti, a to gre verjetno na račun ogromne količine plinov....

Glede NS: Jaz grem v Dravlje k Pušenjaku. Sem danes klicala in za januar še nimajo razporeda. Bo potrebno poklicati konec meseca.

Glede službe: Nisem še nič povedala in tudi ne nameravam do izvidov NS. Upam, da se bo še dalo vleči kakšen mesec.

user posted image  vsem!

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 612
5.12.2006 13:16:45   
Anonimen
V službi sem jaz povedala prejšnji teden. Smo imeli sestanek, eni šefici sem sicer že pred sestankom povedala, drugi pa nisem utegnila in je na sestanku izvedela. Sem se odločila kar povedat, ker smo zdaj že tri noseče (dve imava rok julija, ena ga ima že aprila), tako da bo cel šit najdet nadomeščanje, ker profili za moje delovno mesto ne hodijo kar tako po cesti, jih je težko priučiti, šola ne obstaja, pa tudi zanimanja ni ravno veliko, zato sem se odločila čimprej povedat.

O mojih koligramih ne vem kaj veliko. Mislim da sem kakšno kilo dobila gor, ampak se redko tehtam, najraje sploh ne, ker s tehtnico že od nekdaj nisva ravno prijateljici.user posted image

Slabosti skoraj nimam več, utrujena sem pa non stop nenormalno. Ampak ob mojem tempu niti ne rabim bit noseča za utrujenost, tako da sem zdaj res kot cota.

Mene pa tudi nekaj za nuhalno zanima. Najraje bi šla k Pušenjaku, pa tudi za Reševo sem veliko pohval slišala. A onadva obadva delata te preglede v Dravljah? Naj mi ena cifro napiše prosim, ne da se mi nazaj brskat za cifro, ker imam predpotopno počasen internet, pa kje v Dravljah pravzaprav je to. Ljubljančanka pa taka, da tega ne vem user posted image , ampak ne vem... Na splošno se v velikem loku izogibam dohtarjev in zdravstvenih ustanov.

(odgovor članu Pupa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
5.12.2006 13:34:14   
kety99
Glede NS: Jaz grem v Dravlje k Pušenjaku. Sem danes klicala in za januar še nimajo razporeda. Bo potrebno poklicati konec meseca. 

Hmmm to ne bo držalo...Jest sem prejšni teden klicala in me je pri Pušenjaku naročila 6.1.07

Tašonka - telefonska št. za naročanje za NS pri Pušenjaku je: 051 321 224 Je pa ordinacija v Dravljah in sicer  Ul. Bratov Babnik 10. Če greš po obvoznici izvoz Podutik iz smeri Bežigrad, na izvozu zaviješ desno proti Podutiku, potem pa spet prva možna desno. Tam so hiše in bloki in kmalu ob cesti boš zagledala eno tako večjo stavbo, v kateri je več strari...vem da je tudi lekarna...če pa ne boš najšla, pa vprašaj, kje je lekarna, no v isti stavbi je tudi Pušenjak. Joj a sem čist zakompliciran napisala?

Kar se pa moje kilaže tiče, sem se pa tudi jaz že zredila za 1,5kg...samo če sem iskrena, se s tem prav nič ne obremenjujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
5.12.2006 13:42:39   
Anonimen
Julijke, še mene vzem'te medseuser posted image user posted image !
Se bom javila po prvem pregledu, ki ga imam naslednji teden, po domačih izračunih je PDP 23.07.2007.
Bom še malo brez imena, ker me v krogih RR nekatere kar dobro poznajo, pa novičko še malo ohranjamo zaseuser posted image ! Bo pa to naše drugo dete, jupi!!!

(odgovor članu kety99)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
5.12.2006 13:52:16   
Pupa*
Čestitke Anonimna user posted image user posted image user posted image

In seveda zdravo in veselo nosečnost!! user posted image

Kako pa kaj počutje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
5.12.2006 14:09:49   
Teya
rumba.....mi2 sva pa "punčko delala", zato se me dragi ni smel dotaknit med O dnevi user posted image  in zdaj ti meni poveš, da sem falila user posted image  in še prav imaš user posted image , sem šla še pušenjaka prebrat user posted image .....no ja, bomo preživeli user posted image user posted image user posted image  bomo imeli pa 2 divjaka pri hiši user posted image  

čestitke ta novi anonimni!

eno vprašanjce (upam, da o tem niste že govorile, saj vam ne uspem dnevno sledit user posted image ) ste že povedale "svetu" za svojo nosečnost?
naša vesela novička živi za1x le v ozkem krogu najbližjih....

pozdravček vsem!

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 617
5.12.2006 15:41:23   
Kristina_1
Malamisha držim pesti da bo drug teden vse vredu, ti pa čimveč počivaj.

Jasnica jaz sem morala  povedat že na začetku, ker sem mela krvave izcedke, tko da sem bla na bolniški, pa v službi, pa na bolniški, ...Sedaj mam bolniško do konec meseca, pol pa če bo dobro pa nazaj v službo.

Freycha, jaz še nisem sanjala nič o nosečnosti, ali o porodu. V moji prvi nosečnosti, pa je velikokrat o tem sanjal mož, pa tudi tast nekajkrat.

Corfu me veseli, da se sin počuti bolje.

Anonimna čestitke za user posted image !!!

Teya, mogoče pa vseeno rata deklica, držim pesti!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 618
5.12.2006 16:48:26   
rumba
Anonimna, čestitke in dobrodošla user posted image

Teya, ne obupat, mogoče je pa le ratala deklicauser posted image .
He-he, midva še nisva povedala nikomur, bova počakala do nuhalne, če se bo le dalo... Tudi moja mama še ni nič pogruntala, čeprav sem na zadnjem obisku skoraj ves čas preležala. Hja, je pač utrujena....user posted image . Mislim, da nihče ne pričakuje te novice, ker pač imamo doma že dva mladička. Šefica v službi se je pred kratkim pohvalila, kako fajn, da imam že dva... Me je že odpisala. To bo novica! user posted image

Kety99, ta je pa res dobra. Sem klicala na 051 321 224  in mi je sestra (ali karkoli je že) zatrdila, da za Pušenjaka še ne ve, katere dneve v januarju bo delal, zato še nima razporeda. Pa sem še rekla, da želim biti pravočasna, da ne bo že zasedeno.... A si tu klicala na isto številko in si rekla, da želiš Pušenjaka? Te ni slučajno naročila h komu drugemu? Joj, bom očitno mogla še enkrat zatežiti! Še dobro, da imamo tale forum, kjer vse izvemo user posted image .

user posted image  vsem!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.12.2006 19:30:08   
Anonimen
Kety99, najlepša hvala za info! Nisi nič zakomplicirala, bom že našla, so ok navodila.user posted image  Bom jutri poklicala.

Anonimna, seveda te vzamemo!user posted image  Me že firbec matra, kdo si.user posted image  Sicer pa čestitke in dobrodošla!user posted image

Teya, midva sva v službi in prijateljem že povedala, v nedeljo pride pa na vrsto še družina, ker se dobimo na kosilu. Je bila sicer danes moja mama na kratkem obisku in se je v enem momentu prav na hitro zabuljila v moj trebuh, ker ga še komaj skrivam, samo je bila tiho, ker je toliko vljudna, da počaka, da sam poveš. Ali je pa mislila, da sem se zredila ko pujs in je bila raje tiho, da me ne bi užalila.user posted image  Ma ne, saj itak vejo vsi, da planirava, samo čakajo, kdaj se bo prijelo in v nedeljo izvejo.

Aja, pa malamisha, upam, da bo vse ok! Držim pesti! Vem kako je ob tako malem "počivat". Imam 10-mesečnico doma. Poskusi vseeno čimbolj umirjeno vse počet.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
5.12.2006 19:56:07   
Anonimen
Evo še ena anonimna se javlja user posted image . Mi pričakujemo 11.7. bo pa to že naše četrto dete. Se pa razkrijem po 22.12. ko imam NS.
Moje počutje je ta teden veliko boljše kot je bilo prejšne tedne (vsaj slabo mi ni več tako zelo), sem pa utrujena za znoret. Najraje bi preležala ali pa še bolje prespala cele dneve in noči. No upam da se tudi to kaj kmalu popravi, da bom spet za kakšno rabo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
5.12.2006 20:15:40   
Anonimen
Ste pa navalile anonimne! No, čestitke tudi zadnji pridruženi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
5.12.2006 21:56:11   
simi27
Pozdravljene!

Vsem novim julijkam čestitke za veselo novico.

Imam eno vprašanje - prvi pregled imam komaj 21.12., ko bom noseča 9t 6/7. Zanima me, ali se naj že prej naročim za NS, da takrat ne bo prepozno. Rada bi namreč, da mi jo naredi Pušenjak ali Babnik Antoničeva. Kaj vi menite?

Mirno noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
5.12.2006 23:38:02   
lejca
Ciao dekleta ...se vam lahko pridruzim?..tudi jaz bom mamica  v juliju mojima dvema do sedaj se pikicama.
lp lejca

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 624
5.12.2006 23:39:55   
Anonimen
Ja lahko se že prej naročiš, zakaj pa ne. Mogoče celo pametno, ker pomoje ima Pušenjak kar gužvo. Moram jaz tudi jutri poklicat in se naročit, pa imam šele v četrtek prvi pregled.

(odgovor članu simi27)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?