|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
1.12.2006 19:53:31   
kapica
Punce, hotela sem vas vprasat kako je z zobozdravnikom v nosecnosti. Namrec naslednji teden imam spet pregled, ker sem imela luknjico in je sedaj v zobu zdravilo, potem pa bo verjetno zob  zaprl. Sem pa rekla da sem noseca in je takoj rekel, aha, potem pa ne smemo slikat, pa nobene inekcije proti bolecinam in te stvari. Mene samo zanima da ne bo prevec, ker mi gre na zivce, da morem se sedaj tja hodit. A mislite da lahko to zdravilo kaj skoduje? Saj drugace mi ga ne bi dal noter, a ne?

Sem pozabila prej povedati, da se mi je spremenil rok poroda, in sicer na 25.julij user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 576
1.12.2006 20:01:46   
kapica
Se to sem vas hotela vprasati. In sicer v katerem tednu vas ponavadi G, ce je vse v redu, naroci na drugi pregled? Jaz sem ga namrec imela danes, ker je to se spadalo k ivf centru, sem ga tam opravila. Sedaj se vracam spet nazaj k svoji G,kjer sem dobila termin ze drug teden. Pa se mi zdi nesmiselno tako hitro na nov Uz, saj se ne bo videlo veliko vec kot danes. A bi bilo v zacetku januarja prepozno?Takrat bo nekje 10-ti teden?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
1.12.2006 20:33:47   
corfu
Jaz sem imela prvi pregled 30.11. naslednjega imam 4.1.07, aha pa 3.1.07 imam še nuhalno.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 578
1.12.2006 21:51:56   
Kristina_1
Moj 'prvi' pregled 1.12., naslednji pregled 20.12.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 579
1.12.2006 22:19:19   
Anonimen
V šolo za starše jaz priporočam iti tam nekje 6. ali 7. mesec, ker potem že blazno težko zdržiš sedeti tam. Jaz sem šla v 6. mesecu, itak sem si delala zapiske, tako da tudi če sem kaj pozabila, sem lahko pogledala v zvezek, sem pa že v 6. mesecu težko zdržala tam sedeti 8 dni po 1,5 - 2 uri.

Za nuhalno bom jaz tokrat probala dobiti dr. Pušenjaka. Lani sem bila pri dr. Strahovi, letos bi pa raje šla k Pušenjaku.

Tale kitajska tabela za določanje spola je en lari fari. Da se ne bi katera kaj preveč zanašala nanjo. Čist za info, jaz bi morala imeti po tej tabeli doma fantka, pa imam punčko. Pa še enkrat sem nekje brala anketo o rezultatih po tej tabeli in je bil rezultat 49%:51%, samo ne vem v čigavo korist je bil tisti 1%. Drugače imam pa tudi zdaj občutek, da bo punčka, tako kot prvič, samo je bil prvič ta občutek veliko močnejši.

V vrtec jaz Špele ne bom dala. Razlogov je več in sicer, neumno se mi zdi plačevati vrtec, če bom doma. Sicer bom stalno doma samo tri mesece, potem grem na polovično porodniško, samo delam skoz zvečer, kar pomeni, da bi tamalo videla dvakrat na teden, kar je drugi razlog, tretji, ki bi mogoče celo moral biti prvi, je pa ta, da ne želim, da mi Špela k dojenčku nosi bolezni iz vrtca.

Trebuh imam pa že tak, da sem morala prešaltat na nosečniške hlače, tiste z elastičnim pasom, ker navadne so mi seveda še orto prevelike. Je pravo olajšanje, ker me nič ne tišči. V drugo res veliko hitreje zraste rebuh.

Rodila bom pa jaz v Brežicah. Tudi prvič sem tam in nameravam še drugič. Razen seveda, če me porod ne prehiti. Potem bo treba v Ljubljani ostat.

Kapica, jaz sem imela v nosečnosti ful probleme z enim zobom. No, ko mi ga je slikal, še nisem vedela, da sem noseča, zvedela sem par dni kasneje, zato mi ga potem ni nič več slikal, čeprav naj bi ga še. Sem pa imela operacijo, ker so mi morali korenino ven porezat in sem imela kar ornk lokalno naestezijo, pa dolgo je trajalo, pa zdravila sem tudi imela... skratka, zoprno, ampak je s tamalo vse ok. Toliko, da te pomirim, zaradi zdravila, pa tudi če bo potrebna protibolečinska injekcija, nič ne bo narobe.
Drugače pa je mene G naročala nekako 1x na mesec v prejšnji nosečnosti. Ti imaš mogoče drugače in bolj pogosto zaradi IVF.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
2.12.2006 13:25:44   
corfu
Danes gre pa pri nas vse narobe. Že včeraj je imel sine drisko in ni hotel jest, to se je ponovilo tudi danes s tem, da je že dvekrat bruhal. ravnokar ga je mož peljal k zdravniku, ker sumim na rotavirus. Enkrat ga je že prebolel, zdaj pa me zanima a lahko meni kaj škodi v primeru, da ostane v bolnici in sem jaz ob njem? Po moje se ni za igrat, saj te tam dobesedno izolirajo? 

Kaj menite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
2.12.2006 15:38:19   
Kristina_1
Corfu če striktno paziš pri higieni rok, sploh pred hranjenjem, mislim da ni nevarnosti za okužbo, moraš pa tudi pazit, da ti otrok ne tlači prstov v tvoja usta.
Rotavirus se zelo prenaša pri malih otrocih, ker še niso sposobni skrbeti za primerno higieno.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 582
2.12.2006 18:43:05   
kapica
Hvala punce za odgovore, Tasonka ce mislis da je tako,sem res pomirjena. Ker nekako imam obcutek da bom mogla se veckrat tja, kot samo enkrat, ker to zdravilo ven vzame, pa potem spet drugo not in tako. No, saj bo tudi to minilo.
Glede drugega ultrazvoka pa vidim da ste kr hitro narocene, tako da mislim da bom kr obdrzala naslednji termin drug teden. Malo me samo skrbi da ne bo prevec Uz. Sicer pa grem samo na posvet, ce je bil UZ vceraj narejen in je bilo vse v redu, ni potrebe cez par dni se enkrat. Tko da sem bom samo pozanimala kako gre pri moji G naprej, da ne bo kaj narobe.

Hvala za nasvete. Corfu, tu ti zal ne morem pomagat, ker se sploh nimam izkusenj. Upam samo, da ni to kar predvidevas, temvec kaj lazjega, da ne bo treba v bolnici ostati.

Tasonka, to sem ze veckrat kje prebrala, da v drugo trebuscek hitreje zraste, pa je tudi pri tebi zgleda tako. Saj fajn, a ni? Jaz ze komaj cakam da se bo kaj poznalo user posted image .

Po tisti tabeli bi pa jaz naj dobila puncko. Sicer pa, saj ni dolgo vec dokler ne bomo 100%vedeli user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.12.2006 22:02:51   
kety99
Kepica, na Pušenjakovi strani sem prebrala, da inekcija proti bolečinam pri zobarju za plod ni škodljiva.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.12.2006 8:19:47   
Jelenche
hej punce

kako kaj slabosti? Meni se je kar poštimalo že. Zgaga me tudi občasno peče, posebej, ko ležim. Tako da se izogibam ležanju v čisto vodoravnem položaju. Pač malo višje si naštimam povšter. Mi je pa full smotan ker me vetrovi dajejo. Pa še spahuje se mi. Za znoreeeet!
Mož se mi samo smeji. Je rekel, da je mislil, da ne bo nikoli to od mene doživel. user posted image
No, pač nosečniške težave.

Kapica, jaz sem bila v prejšnji nosečnosti pri zobarju, saj me je full zabolel zob in mi ga je moral dati ven. In mi je tudi dal injekcijo proti bolečini, čeprav sem povedala da sem noseča, a je rekel, da to ne vpliva na plod. Da ni nobene razlike med nosečnico in ne -nosečnico, razen rentgena seveda.

simi27, dr. Finkova, je zelooo prijazna. Z njo se lahko res vse pogovoriš. Karkoli te teži, jo kar vprašaj. Men so kolegice govorile, češ zakaj grem k ženski, da so ženske G zelo grobe. Pa je ravno nasprotno, zelo nežna, zelo prijazna. Taka prav človeška. Jaz sem zelo zadovoljna da sem zdaj pri njej. Je pa kar gužva v ordinaciji. Tako da se kar čaka. Meni je na prvem pregledu naredila ultrazvok, me pregledala, se pogovorila z menoj. Svetovala naj jem tifol celo nosečnost. Naj ne jemljem elevit ali centramed mami, še posebej ne vsak dan. Malo smo se pogovarjale tudi o splavu, ki sem ga imela nedavno. Mi je poskušala razložiti zakaj do tega pride. In potem me je poslala dat kri, urin moram dat pa 1-2 dni pred naslednjim pregledom.
Skratka, jaz sem res zadovoljna z njo.

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 585
4.12.2006 8:23:28   
Jelenche

Julijke srečke nosečke:user posted image           

.  Polona25
.  corfu
.  yudit
02. noka81
05. Teya 
05. Yvona
05. Rožica82
07. Jasnicaa
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana
09. zvesta
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha
12. Kety
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje
14. Anja O. 
15. Teika
15. siskamiska
17. Kety99
17. Heya

19. Bety
21. simi27

23. Grizo
24. Ezica
25. pupa*
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
31. Pinkyca

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 586
4.12.2006 8:36:12   
simi27
Živjo vsem!

Upam, da so se slabosti polegle. Tudi jaz ugotavljam, da me nonstop napihuje in da iz mene prihajajo vsi nemogoči zvoki user posted image  Amapk bomo že preživele.

Jelenche - super, da ti je všeč. Tudi jaz sem dobila tak občutek, ko sem bila prvič pri njej - 3 mesece nazaj. Takrat mi je naredila ultrazvok (sploh prvi pri mojih 28 letih) in ker je mislila, da imam pregrado, me je poslala na nadaljni pregled k dr. Voglerju. Razložila mi je vse in me malo pomirila, čeprav me je doma kar črvičilo, saj nisem vedela, kaj si naj mislim, kaj bo z mojo zanositvijo itd. Pa tudi sestri sta ful prijazni. Še celo smejale smo se. po prvem stiku jih moram vse zelo pohvaliti. No, dr. Vogler je ugotovil, da nimam pregrade, ampak malce vbočeno maternico. Ampak kasneje sem ugotovila, da sem bila takrat že noseča. V levem jajčniku je namreč že bilo vidno rumeno telesce in čez 14 dni je bilo potrjeno s testom user posted image . Sploh nisem mogla verjeti, saj je bilo čakanje na UZ zelo stresno. Ampak je očitno prijelo. user posted image

Sicer pa vam želim lep dan in se kaj tipkamo!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 587
4.12.2006 8:56:53   
Anonimen
Se vam kar nekaj časa nisem javila. Pregled sem imela 24.novembra in takrat je G napisala 8 1/7.  Kaj je to pomenilo? Vem, da sem bila v 8.t, ampak a tiste sedmine so dnevi, ali kaj. Naslednji pregled imam 22.12., takrat naj bi mi naredila tudi NS. Kako zgleda ta test? Ali gre z iglo skozi trebuh, ali kaj? NA prvem pregledu sem bila tako zbegana, da sem jo bolj na pol poslušala. Tudi njen test NS naj ne bi bil 100%, ker se v to uvaja in mi je zato priporočila, da se naročim na Ginekološki kliniki. V katerem tednu se ponavadi naroča za ta test?

LP.

(odgovor članu simi27)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
4.12.2006 9:22:42   
Pupa*
Pozdravljene punce,

jaz na svoj prvi pregled še čakam, imam ga danes čez dva tedna... takrat bom 8 5/7... moram rečt, da mi gre čas zelo hitro, čeprav sem pričakovala, da se bo do pregleda vleklo... tako da bo kar en, dva, tri tukaj...

Še vedno sem brez slabosti user posted image , močno upam, da tako tudi ostane... Počutim se fino, sem pa zelo utrujena in zaspana... če bi bilo po moje, bi prespala kar večino dneva... user posted image

Jelenche, zakaj ne bi smela jemat tablet Elevit ali Centramed mami vsak dan?

Želim vam lepe dni in upam, da kmalu dočakamo tudi sneg, da bo december res praznični. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.12.2006 9:36:18   
Anonimen
Pupa meni se pa tako vleče. imam prvi pregled 18.12. in sem že prav nervozna. stalno razmišljam, da bom prišla tja, pa mi bo rekel, da žal, pa ni utripa. ne morem si tega iz glave izbiti. pa prvič ni bilo nič narobe, nič se nisem obremenjevala. zdaj grem pa že sama sebi na živce. najraje bi šla spat in bi spala do osemnajstega.

(odgovor članu Pupa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
4.12.2006 10:27:54   
Pupa*
Ezica, pa ne tko razmišljat, no... user posted image  vse je v redu, boš videla... res je težje mislit pozitivno kot negativno, ko se misli kar same prikradejo v podzavest... pa vseeno poskusi, začni si govorit, da je vse v najlepšem redu, pa boš počasi izpodrinila tiste črne misli.
Ne vem, kako da gre meni tako hitro čas... verjetno zato, ker ni nič od mene, vse delam taaaakoooo počasi, da komaj kaj naredim popoldne doma in potem se dnevi tako hitro obračajo.
Do najinega pregleda - 18.12. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
4.12.2006 10:35:51   
jasnicaa
Tako vikend je mimo in spet gremo novim izivom nasproti.

Meni slabosti malce pojenjajo sem pa v začetku 10 tedna, če po pravici povem se sedaj počutim nekak manj nosečo kot prejšnje tede k sem imela težave z slabostjo user posted image .

Kje bom rodila ne vem še, živim v Celju ampak rada bi v Postojni tako, da če bo po roku bom verjetno v Postojni če me pa preseneti pa v Celju.

Sem pa v pričakovnanju drugega pregleda 22.12 user posted image .

Punce kdaj se lahko že določi spol?

Moram poiskati za 3D UZ kje se ga vse da delati in v katerem tednu, bova z mojim user posted image  šla našo user posted image  pikico pogledat.

Lep novi delovni teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
4.12.2006 11:29:10   
Anonimen
Anonimna, če si bila na pregledu noseča 8 1/7, pomeni, da si bila noseča 8 tednov in 1 dan. Ta 1/7 pomeni 1 dan od sedmih, kolikor jih ima teden. Si pa bila v 9. tednu, ne v 8. 8 si jih že dopolnila, potem ti začne teči  9. teden, dokler ga ne dopolniš.
Nuhalna svetlina ni pa nič groznega. Z nobeno iglo ti ne grejo skozi trebuh. To je UZ, ki ga naredijo preko trebuha, tako da nič ne boli in prav lepo je videti svojo pikico, saj se jo takrat najlepše vidi, kasneje se je več ne vidi tako lepo. Dela pa se nuhalna svetlina od 11. do 14. tedna. Fino je, da se že prej naročiš, da ti dajo pravočasno termin.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
4.12.2006 11:57:23   
Kety
Živjo punce!

Jaz sem bolj tako-tako. Celo noč mi je bilo ful slabo, tako da nisem skoraj nič spala. Vmes se je tudi Timon prebudil v joku in ni našel dude, zato sem mogla jaz vstat, mu dat dudo in ga poležat. Potem je takoj zaspal nazaj. Zjutraj sem pa takoj letela na wc bruhat. Potem mi ni bilo več slabo, ampak se pa počutim totalno izmozgano.

Tašonka, lepo si odgovorila anonimni. Anonimna, zakaj pa taka panika?! Pa zakaj si še vedno anonimna? Čist tko me zanima, ker smo že vse tukaj čisto domače...Tisto z iglo je Amniocenteza in se dela v primeru, če je zelo velik sum, da ima otrok kako napako. Tega ne delajo kar vsepovprek. NS je super UZ preko trebuha, ko res kakih 15 min gledaš svojega user posted image , kako že plava po trebuščku in počne vse sorte vragolije. Moj je prvi user posted image  je na NS tako kolcal, da ga je razmetavalo povsod. Je komaj uspela izmerit svetlino user posted image .

Jelenche, si pozabila ali pa nisi opazila, da sem napisala, da bom jaz tudi tokrat rodila v LJ. Je res zakon. V porodni sobi sem bila 10 ur in pol in cel čas so me res cartali. So se zamenjale 3 babice in vse so bile tako super. Sicer je pa res, da te ful drugače obravnavajo, če gre za porod v medenični vstavi.

Tudi jaz že komaj čakam drugi pregled, ki ga imam 14.12. in bom spet videla svojo pikico. Tokrat bo pa verjetno uz že čez trebušček. Meni se že malo pozna. Veljavno je itak samo tisto zjutraj, ker zvečer sem itak taka kot bi bila v 6 mesecu (vsa napihnjena od celega dneva in od "žretja" ). Tudi jaz komaj čakam, da se bo bolj poznalo, ker sedaj izgleda, kot bi se samo malo zredila v trebuh.user posted image user posted image user posted image user posted image

No, si grem lase sušit, preden se mali zbudi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
4.12.2006 13:14:36   
Anonimen
hvala pupa.user posted image se bom potrudila biti malo bolj optimistična.
najbrž vse skupaj pripomore k splošnemu počutju-faks, ki zdaj kdo ve, kdaj ga bom končala. pa konec januarja se mi izteče pogodba, ki bi mi jo prej po vsej verjetnosti podaljšali, zdaj pa nisem več tako prepričana.
no, pa da ne bom samo jamrala. se dogajajo še hujše stvari.

(odgovor članu Pupa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
4.12.2006 13:40:05   
kety99
Ezica naj te potolažim, da tudi mene ful skrbi kaj bo na prvem pregledu. Sem celo nocoj sanjala, da sem bila na UZ in so ugotovili prazno gestacijsko vrečkouser posted image  in potem sem se od groze zbudila in nisem mogla več nazaj zaspat. Zgleda, da živčki delajo svoje, bolj ko se pribljižuje pregled, bolj me skrbi. No vseh dvomov bo konec v sredo, ko imam končno pregled. Upam, da bo vse vredu!! In tudi za vas držim pesti, da bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 596
4.12.2006 13:48:31   
Teya
hvala vsem za odgovore! o vrtcu vsak dan bolj intenzivno razmišljam, saj mi je vsak dan bolj slabo user posted image  danes, ko zunaj pada dež, bi ga najraje kar prijela in v vrtec peljala, saj nama je doma taaaaaaakoooooooo zeeeeloooooo dolgčas...on bi cel dan okrog skakal, jaz bi pa cel dan na školjki visela user posted image  tako, da je oboje neizvedljivo user posted image  user posted image  me pa tudi mene predvsem skrbijo vse bolezni, ki naj bi jih otroček prinesel z vrtca user posted image  drugače mislim, da bi nejcu družba kar pasala, saj je full družaben in navihan.....

Kety......te povsem razumem...ampak a si lahko predstavljaš, da boš imela doma, sama, cele dneve in Timona in novorojenčka??? jaz ne user posted image

Simi....dr. Finkova je speljala celo mojo 1. nosečnost in za povrh bila še pri porodu user posted image  če povzamem, sem bila z njo zelo zadovolja in bi je ne menjala, če se ne bi preselila na drug konec slovenije.....se mi pa zdi, da njeno razpoloženje full niha, na enem pregledu je bila full komunikativna, prijazna, nasmejana, kdaj drugič pa kar fajn zoprna in molčeča user posted image  v olajševalne okoliščine za taka razpoloženja, ji štejem, da ima doma dvojčka user posted image   no, načakala se pa tudi boš na full! drugače je pa res ona full strokovna in natačna, pa tudi sestri sta cool....upam, da boš zadovoljna!

jasnicaa, nekateri G si upajo napovedat spol pri nekaterih nosečnicah že na NS!

o spolu.....za nejca ta razpredelnica ne drži....po pušenjakovi metodi pa bi sedaj morali imeti punčko, saj smo "jo" delali 2 dni pred ovulacijo user posted image
za nejca pa so mi tja do 34 tedna G govorili, da bo pupca.....

pogumno naprej!

pozdravček z deževne primorske!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
4.12.2006 14:06:47   
Anonimen
kety99 držim pesti zate za v sredo. sem prepričana, da ne bo tako, kot v sanjah.

meni je drugače tale del nosečnosti najbolj mučen. ko komaj čakam, da se bo poznalo, pa se kar ne in ne.
no, jaz nosim že vse včasih preširoke hlače zdaj brez pasu. sem se že začela rediti. če bo šlo tako naprej....bom spet tja do 80 prilezlauser posted image

(odgovor članu kety99)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
4.12.2006 14:34:37   
rumba
Pozdravljene!
Jaz sem pa danes takooooooooo napihnjena, da imam občutek, da me bo kar razneslo. Prav težko diham, trebuh pa izgleda kot najmanj v 4 mesecu. Prvi pregled imam šele 21.12.. Se bom še načakalauser posted image
Teya  se mi zdi, da je po pušenjaku dva dni pred ovulacijo večja verjetnost, da bo fantek. Za deklice je najmanj tri ali celo več dni pred ovulacijo, potem pa nič. He-he-he me pa res zanima, ali deluje. Midva sve bila pridna dan pred ovulacijo, pa na ovulacijo, pa še kak dan.user posted image  Bi moral biti dečko user posted image . Sicer pa nama je čisto vseeno in se bova najverjetneje pustila presenetiti - če bom zdržala, seveda.
Glede starejšega otročka v vrtcu in dojenčka doma, pa bi rada povedala svojo izkušnjo. Najbolj kritičen je prvi mesec. Sva pristali na pediatrični, ker se novorejenčki zelo burno odzovejo na viruse. Še dobro, da bo pri nas to julij/avgust. Potlej ni tako hudo, čeprav bo dojenček verjetno kar pogosto bolan. Naša je bila nonstop, da smo celo šli na teste zaradi suma prenizke odpornosti, pa je pokazalo vse o.k. Zdravnica pravi, da je to pač usoda drugorojenca. Sedaj, ko je prvo leto v vrtcu, pa ni skoraj nič bolna za razliko vseh ostalih, saj se je že dosti prekužila. Se ti torej obrestuje, ko greš v službo.

Jasnicaa, meni je Pušenjak pri prejšnji nosečnosti napovedal spol že pri nuhalni, čeprav ni ravno zagovornik zgodnjega napovedovanja spola. V prvi pa mi je Reševa prav tako povedala že na nuhalni. Ja, kar kmalu bomo lahko že izvedele!

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.12.2006 15:12:27   
kapica
Haj punce!
Sem hotela malo pojamrat, pa vidim da vas ima kr nekaj podobne tezave. Mene tudi prebava tako muci, vetrovi, napihnjenost, cel cas se nekaj v zelodcu dogaja user posted image . Poleg tega opazam da se mi volja hitro spreminja, zadnje dni bi se kr zjokala za prazen nic. Glava me boli skoraj vsak dan, tecna sem, zunaj dezuje, tako da danes res ni moj dan. Pa se doli me veckrat spika, cuka, no, se vsaj kaj dogaja user posted image .

Ezica, vidim da sva enako dolgo nosecke user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?