Anonimen
|
V šolo za starše jaz priporočam iti tam nekje 6. ali 7. mesec, ker potem že blazno težko zdržiš sedeti tam. Jaz sem šla v 6. mesecu, itak sem si delala zapiske, tako da tudi če sem kaj pozabila, sem lahko pogledala v zvezek, sem pa že v 6. mesecu težko zdržala tam sedeti 8 dni po 1,5 - 2 uri. Za nuhalno bom jaz tokrat probala dobiti dr. Pušenjaka. Lani sem bila pri dr. Strahovi, letos bi pa raje šla k Pušenjaku. Tale kitajska tabela za določanje spola je en lari fari. Da se ne bi katera kaj preveč zanašala nanjo. Čist za info, jaz bi morala imeti po tej tabeli doma fantka, pa imam punčko. Pa še enkrat sem nekje brala anketo o rezultatih po tej tabeli in je bil rezultat 49%:51%, samo ne vem v čigavo korist je bil tisti 1%. Drugače imam pa tudi zdaj občutek, da bo punčka, tako kot prvič, samo je bil prvič ta občutek veliko močnejši. V vrtec jaz Špele ne bom dala. Razlogov je več in sicer, neumno se mi zdi plačevati vrtec, če bom doma. Sicer bom stalno doma samo tri mesece, potem grem na polovično porodniško, samo delam skoz zvečer, kar pomeni, da bi tamalo videla dvakrat na teden, kar je drugi razlog, tretji, ki bi mogoče celo moral biti prvi, je pa ta, da ne želim, da mi Špela k dojenčku nosi bolezni iz vrtca. Trebuh imam pa že tak, da sem morala prešaltat na nosečniške hlače, tiste z elastičnim pasom, ker navadne so mi seveda še orto prevelike. Je pravo olajšanje, ker me nič ne tišči. V drugo res veliko hitreje zraste rebuh. Rodila bom pa jaz v Brežicah. Tudi prvič sem tam in nameravam še drugič. Razen seveda, če me porod ne prehiti. Potem bo treba v Ljubljani ostat. Kapica, jaz sem imela v nosečnosti ful probleme z enim zobom. No, ko mi ga je slikal, še nisem vedela, da sem noseča, zvedela sem par dni kasneje, zato mi ga potem ni nič več slikal, čeprav naj bi ga še. Sem pa imela operacijo, ker so mi morali korenino ven porezat in sem imela kar ornk lokalno naestezijo, pa dolgo je trajalo, pa zdravila sem tudi imela... skratka, zoprno, ampak je s tamalo vse ok. Toliko, da te pomirim, zaradi zdravila, pa tudi če bo potrebna protibolečinska injekcija, nič ne bo narobe. Drugače pa je mene G naročala nekako 1x na mesec v prejšnji nosečnosti. Ti imaš mogoče drugače in bolj pogosto zaradi IVF.
|