|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
5.12.2006 23:41:41   
Anonimen
Dobrodosla lejca in čestitke!user posted image  A kar dvojčke imaš? V juliju jih bo pa očitno kar nekaj.user posted image  Tukaj tudi Afnica pričakuje dvojčke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
6.12.2006 8:32:30   
jasnicaa
Jutro user posted image ,

najprej čestitke vsem novim user posted image  user posted image .

Zadnje dneve mi res ne gre dobro, v službi me masirajo na polno in to kr neki, delam v tistem nižjem managementu ko so sami lačni psi pa se full grizejo. Ni mi čisto nič fajn v takem stanju. Poskušam se ne jeziti ampak je težko ne moreš iz svoje kože.

Sanje da ne govorim kar naprej more, danes ponoči sem sanjala, da sem krvavela in da sem šla na urgenco potem pa tam čakala večnost pa me niso hoteli pregledati user posted image . Tko, da sme se že zbudila depresivna in znervirana. Prav strah me je kako bo šlo to naprej user posted image  

Z slabostjo je bolje me pa najbolj daje napihnjejost in vetrovi. Danes sem še malico doma pozabila ponavadi si vzamem sadje da čez celi dan kaj malega jem. user posted image

Vsem  user posted image  želim kar se da lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
6.12.2006 9:10:38   
kety99
Kety99, ta je pa res dobra. Sem klicala na 051 321 224 in mi je sestra (ali karkoli je že) zatrdila, da za Pušenjaka še ne ve, katere dneve v januarju bo delal, zato še nima razporeda. Pa sem še rekla, da želim biti pravočasna, da ne bo že zasedeno.... A si tu klicala na isto številko in si rekla, da želiš Pušenjaka? Te ni slučajno naročila h komu drugemu? Joj, bom očitno mogla še enkrat zatežiti! Še dobro, da imamo tale forum, kjer vse izvemo .

Ja, vprašala sem jo, če me bo pregledal Pušenjak in je rekla, da ja....Zdej pa res ne vem kaj se grejo...

Nič punce jest imam ob pol desetih prvi UZ in sem fuuul živčna! Srčno upam, da bo vse vredu in da bom končno videla svojo pikico. Držite pesti....

Kar se pa sanj tiče, pa imam tudi jaz skoz neke more...nič lepega ne sanjam, pa vse je povezano z nosečnostjo...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 628
6.12.2006 9:27:08   
HEJA
Hojla!
Po dolgem času se spet javljam. Enostavno ne uspem. V službi bi radi, da delam 24 nur in ne 4, doma me pa moj 17 mesečnik čaka ves navihan in poln idej kaj bi rad počel. Seveda večino sploh ne sme, potem se pa celo popoldne dajeva kateri bo odnehal, on nagajat ali jaz težit, da ne sme.
kako se borite s slabostjo. Jaz se zjutraj komaj zvlečem iz postelje. Bruham sicer ne, mi je pa tako slabo, da se mi noge šibijo. Ko se najem je za par minutk boljše, potem pa spet in tako cel dan. Če bom do julija toliko jedla bom dobila 30 kg in ne slabih 10, kot prvič. Hlače mi pa tako niso več nobene prav. Bom mogla  kupit kake nosečniške na elastiko. Na tehtnici sem še kar na istem, na pogled sem pa že lepo okrogla. Kaj še bo.
Jaz bom rodila v Brežicah. Je še katera iz tega konca? Vam je poznano kako je z nuhalno v NM? Kdaj se moram pa naročiti na 3D? To je potem nekje v sredini nosečnosti, če se prav spomnem.
Pridno božajte svoje trebuščke in čim majn slabosti !user posted image

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 629
6.12.2006 10:17:32   
Anonimen
Ojla heja. Jaz nameravam roditi v Brežicah, čeprav pa nisem s tvojega konca, zato ti glede nuhalne v NM ne morem pomagat.

Jaz pa že dva ali tri dni ful težje diham. Danes zjutraj je bilo še posebej izrazito, ker nikakor do zraka nisem prišla, zdaj je malenkost popustilo, samo dobro pa še vedno ni. Sploh ne štekam, kaj se dogaja.

Kety99, obvezno poročaj, kako je bilo na pregledu!

(odgovor članu HEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
6.12.2006 10:35:38   
climberka
Hojla punce, evo še mene. Tut jaz bom julijka (če bo vse po sreči), prvi pregled imam šele drug teden. Počutje comsi comsa. Se mi zdi da vzhajam kot krof. Res pa je, da kar naprej nekaj jem in da se gibljem manj (beri nič), čeprav sem športnica po duši in srcu. Me je pač strah, ker sem imela pred leti splav v 4. mesecu in rabila več kot 2 leti, da sem ponovno zanosila. Sem se odločila, da mi je vseeno, če se zredim kot pujs, samo da bo z otrokom vse ok.

Držim pesti za vse nas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
6.12.2006 10:39:20   
corfu
Nuhalno v NM delajo v ZD, ampak se kar kmalu naroči. Vsaj meni je bilo rečeno, da so zelo zasedeni.

Meni slabost počasi popušča in se kar dobro počutimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
6.12.2006 10:41:52   
corfu
Kar se tiče oblačil, zaenkrat lahko še oblečem klasične kavbojke, tako, da zredila se še nisem, najbrž se pozna, da sem večino hrane do nedavnega zbruhala. Sicer pa je pred mano še dolga pot!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 633
6.12.2006 11:00:21   
Anja O.
Hojla punce!
Tudi jst sem imela danes prvi pregled pri g. in da vam povem kaj sem videla na UZ-   DVOJČKAuser posted image . Sploh ne morem verjeti še zdej ne. Ker po nobeni strani nihče pri nas nima dvojčkov. Jelenche PDP mi je popravil na 8.julija ampak mi je že kar povedal da se dvojčki rodijo prej tako da upam pa da bo vse vredu. user posted image user posted image  Naročila sem se že na NS in jo imam 29.12 v Ljubljani pri Dr. Reš Primožu, a katera ve kako je z njim. Drugače imam pa kri in vodo zaenkrat o.k.
No se še slišimo lepo se imejte
user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 634
6.12.2006 11:13:26   
Freycha
Tudi meni se slabost izboljšuje...... vedno manj mi je slabo, kar me izredno veseli. Tudi počutje se mi počasi izboljšuje, edino spim še vedno po 10. ur na noč - kar pa tudi ni slabo hehehe

Sicer pa nosečniških oblek ne rabim še. Se mi zdi, da sem že dobila kako kilo gor, samo se mi zdi, da še ni kritično, pa tudi napihnjena sem precej.  Nimam pa še tehtnice doma, zato nimam pojma kje sem s kilam in tudi še ne bi rada vedela hehehehe

da ne pozabim - čestitke vsem novim user posted image  - pa čimprej pridite iz statusa anonimnih, da bomo lahko bolj "osebni" ;-)

Ker sem bila v 7. tednu v bolnici zaradi krvavitev pri meni v službi že vsi vedo. Prav tako familija, prijatelji in nasplošno vsi....... sem čisto preveč navdušena nad tem stanjem, da bi bila lahko tiho. No, še posebej pa, ker sem bila v bolnici.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 635
6.12.2006 11:41:59   
Kety
O, kolk ste pridne s pisanjem. Vam komaj sledim. Pa toliko novih nosečk, neverjetno!!! user posted image user posted image user posted image
Anja, bravo za user posted image user posted image !! Zdej imamo pa že 3 mamice z dvojčki. Lepo, lepo!

Ja, moje počutje je še vedno zelo slabo in brez energije. Nič se mi ne da, imam za zlikat goro perila, pa bi to lahko poštimala zdele ko mali spi, ampak vam povem, da me bolj vleče v posteljo. Ampak grem malo pomigat, mogoče bo tudi počutje boljše.

Drugače sem pa danes šla dat kri za toksoplazmo in vse ostalo, naslednji teden pa imam že drugi pregled.

Še glede NS, včeraj je bila kolegica pri Pušenjaku in je rekla, da je bila fertik v 5 minutah in ji je bilo kar malo žal. Tudi jaz se spomnim, da sem na svoji prvi NS gledala svojega user posted image  kakih 10-15 minut. Pa bil je 3d UZ in je rekla, da je bz, ker otrok izgleda kot okostnjak. Se mi zdi da res 3d pride bolj v poštev pri morfologiji okrog 20t, ko je že malo bolj rejen in podoben dojenčku. Tako bom jaz šla kar na navaden UZ, po vsej verjetnosti tudi tja kot prvič, k Lomškovi za Bežigrad.

Zredila sem se pa tudi jaz, sicer ne vem za koliko, ker moja tehtnica vedno drugače kaže kot pri G. Vsi pa opazijo, da imam bolj polna lica in da mi pristoji, ker sem po naravi presuha. V prvi nosečnosti sem se zredila za 11kg in upam, da bo tudi tokrat tako. Res pa je, da sem se tudi v prvo v prvem tromesečju najhitreje redila, ker sem prav tako lajšala slabosti z hrano. Hvala bogu, da se to kasneje umiri.

Pri nas vejo oboji starši in eni stari starši in dve kolegici, drugim še nisva govorila, ker ni prišel trenutek za to. Sej se bo prej ali slej videlo, pa bo! Drugače pa tudi jaz zelo težko zadržim zase, ker se mi zdi to tako lepo, da bi povedala celemu svetu (če bi ga to zanimalo user posted image )!

No, grem kej narest.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 636
6.12.2006 12:59:00   
pikam
Pozdravček vsem,

tudi jaz se vpisujem pod julijke - PDP je 22.7. Tako kot večini je tudi meni slabo, noro slabo. Zjutraj se komaj spravim k sebi, ker sem tako lačna, da me kar želodec boli, ampak mi je tako slabo, da zelo težko pojem kakšen grižljaj. Sem si kupila ingverjeve bonobne in piškote in čez dan kar pomagajo, zjutraj je pa tud s piškoti kriza. Čez dan pa res pomaga kakšen gižljaj hrane, ko ti je slabo. Tako da tudi jaz jem, jem, jem. Mal se mi že pozna, vedar so mi hlače še prav. Se mi zdi,  da se mi najbolj pozna na trebuhu (čeprav je dete samo še čist mejčkeno), se počutim kot en balon.

Sicer sem pa tudi jaz ful utrujena, spim vsaj po 10h na dan, pa še več bi, če bi se dalo.

Za veseli dogodek sem povedala ožjim družinskim članom ter najboljšim prijatlom. Ostalim pa po novem letu, ko imam NS.

Lepo se imejte,
PikaM

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 637
6.12.2006 13:23:17   
kety99
No da se vam javim! Danes sem imela prvi UZ in moram povedat, da je z mojo pikico zaenkrat vse vredu...ima baje idealne mere user posted image  . Drugače pa sem bila tako ganjenje, da sem se sredi pregleda začela kar jokat, samo je zdravnica rekla, da je tega že navajena...kaj morem, nisem si mogla pomagat, če je bilo pa tako lepo gledat pikoco. Naredila mi je 4 slikce pa še na CD mi je posnela par posnetkov, da bo še moj dragi doma lahko gledu. Skratka, naslednji pregled imam šele 11.1. takoj po NS.
Kar se slabosti tiče, se tudi pri meni počasi, ampak zelo počasi umirja, sem pa non stop zasana za umret. Tako da vsak dan po službi grem za 2-3 urce spat, potem pa kmalu že spet spat, ker je že tok ura. Uglavnem, nič ni od mene. Aja me še nekaj zanima, ali ima katera probleme z zaprtostjo? Jest jih mam ful, pa mi je danes G dala recept za nek sirup. Ima še katera te težave?

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 638
6.12.2006 13:28:35   
Anonimen
čestitke vsem novim, še posebej pa tebi Anjauser posted image user posted image  dvojne skrbi, dvojno delo ampak vse dvoooojno poplačano. Držim pesti, da bo vse vredu.

(odgovor članu pikam)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
6.12.2006 13:29:28   
Kristina_1
Punce mogoč ma
pušenjak preglede samo '1. teden' v januarju, pol se pa še ne ve kako bo delal, zato so ene naročil, drugih pa niso hoteli, ker so imeli do takrat že zasedeno.

Čestitke zadnji anonimni in pa Lejca tudi tebi, če sem prav razumela bodo user posted image user posted image , user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
6.12.2006 13:32:06   
Freycha
Jaz sem bila izredno zaprta. Ker imam tudi sicer probleme s prebavo, potem si lahko predstavljaš, kako je bilo sedaj. Pa sem enkrat pojedla probiotični jogurt Mercatorjeve znamke Zdravo življenje in sem šla naslednji dan normalno na wc. Od takrat naprej redno jem jogurt, dva, tri na dan in od takrat naprej hodim vsako jutro normalno na wc. Ali resnično pomaga ta jogurt ali ne resnično ne vem. Vem pa le, da od takrat, ko jem ta jogurt, tudi normalno opravljam potrebo - in to mi je najbolj važno!!

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 641
6.12.2006 13:38:19   
Freycha
jaz imam pa zadnje čase bolj probleme s prsmi. Namreč sem že v osnovi bolj prsata in sedaj mi joškice samo še rastejo. Me pa tudi noro bolijo. Konstantno me nekaj špika po notranjosti, bradavice me izredno bolijo, prsi so težke in trde in jih je prav težko naokoli prenašati. Predvsem se mi pa čudno zdi, da me boli samo leva oz. več ali manj samo leva, ki je že tako malo večja od desne. Me je pa strah, ker sem že sedaj na večji C košarici, da ne bom prišla na D ali celo E, ker se mi zdi, da so večje vsakič, ko jih pogledam..... 

Upam, da ne bodo eksplodirale user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 642
6.12.2006 13:52:06   
Kristina_1
Tašonka pri nas razsaja virusni bronhitis, ga je ena prijateljica dobila in je rekla, da je par dni tudi zelo težko dihala. Ker je noseča in dela v vrtcu, je dobila kar cel mesec bolniške, ker je baje bolje, da se samo od sebe pozdravi, kot pa da dobi ventolin.

Cestitke tudi vama Climberka in PikaM!

Anja O. čestitke za user posted image user posted image . Že tretja z dvojčki, ki ima rok julija user posted image user posted image .

Kety99 lepo, da je vse vredu user posted image .

Freycha, prsi bodo še veliko zrasle, baje proti tiščanju in špikanju pomaga malo večji modrček, tako da te ne tišči v bradavice ampak maš še malo prostora. Pa naj ima široke naramnice, da ima boljšo oporo.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 643
6.12.2006 13:57:36   
Freycha
glede na to, da sem na bolniški in sem non stop doma, praktično ne nosim modrčka in me v bistvu bolijo ravno takrat, ko so čisto "frej".... mogoče me pa ravno to daje, da je zdej že taka teža, da me zaradi tega bolijo in ker je leva še večja in še težja, me še bolj boli user posted image  sam v modrčku mi pa res ni za bit doma...... user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 644
6.12.2006 14:22:06   
Yvona
Ojla,
Jaz imam rok 4.7., pa se še nisem najavila na NS.
Drugače sem pa zvečer tako utrujena, da ne morem niti živeti. Tam ob pol osmih zvečer me začne prav lomiti. Sicer slabosti niti nimam hudim, še nisem bruhala, upam da tudi ne bom. Vsake toliko časa se počutim omotična. Kavo moram obvezno zjutraj spiti, sicer bom na tleh, ker imam zelo nizek krvni tlak. Oblačila nosim še vedno normalna. Povejte mi, ali je kozarček penine dovoljen ali ne?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 645
6.12.2006 14:30:03   
Anonimen
Pozravček in čestitke vsem novim user posted image , lepo da ste se nam pridružile. iii...pa vidla sem, da imamo zdaj že tri, ki pričakujejo user posted image user posted image ...me res veseli..

Tašonka tud jaz mam probleme s tem, samo ne vedno...ko me prime..npr. zvečer ko ležim v postli...kr hlastam po zraku nekaj časa in ne morem normalno vdihnit...čez čas pa je spet redu.. Men je kolegica rekla, da mogoče malo živčki delajo to...vsaj upam, da ni nič resnega. Bolj me skrbi to, da sem ves čas utrujena..včasih se še komaj na nogah držim.

No danes sem bla na kontroli pri svoji G, zarad krvavitve in ko sem bla na urgenci...in me sploh ni pregledla, je rekla da ok če ni več izcedka in mi je sam dabroston predpisala dalje, vendar sam 2X na dan. Nažalost tud dans ni bla kaj bolj zgovorna je pa oblubla da bo 21.12., ko sem naročena in mi bo delala vse preiskave. Upam, da se bo držala tega.

Jutr bom pa poklicala in se probala naročit na NS...
A pozna katera dr. Ksenijo Pelkič v Mb??

Grem zdaj malo počivat..se še beremo kaj kasneje..

lp

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
6.12.2006 14:41:25   
Anja O.
Še en pozdravček,
najprej najlepša hvala vsem za vaše čestitke.

Kety99 glede zaprtosti, poskusi si vsako jutro nardit redko čokolino da ga lahko popiješ, če ti seveda paše pa boš videla da te požene. Tudi jst sem bila zaprta ko sem zjutraj jedla pretežke stvari (kruh, toat, kekse,..) potem pa sem poskusila z čokolinom vsako jutro, pol spijem pa na to še pomarančni sok ki si ga iztisnem iz svežih pomaranč in par kapljic limone, pa ti povem da rabim samo 15 min do wc.
Aja Jelenche dolžna sem ti še iz katerega kraja prihajam. Rojena v Celju, živim v Celju, rodila bom v Celju.

No lepo se imejte punce in pazite na svoje pikice.

Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
6.12.2006 15:23:20   
Afnica
Lejca in Anja Ouser posted image user posted image

Sem vesela, da nas je več z user posted image user posted image !! Super!user posted image
Jaz mam pdp 12.7. ampak so tudi meni rekli, da bodo prej.

Anja a ti si iz Celja? Morda se pa mi2 oziroma nas 6 user posted image  sreča v porodnišnici.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 648
6.12.2006 15:48:43   
Anja O.
Ja Afnica iz Celja sem. Pa še  PDP vidim da imava zelo skupaj. Meni je g. rekel da je PDP 8.7. ampak da se user posted image user posted image  ponavadi prej rodijo. Ej kako pa veš da sta dvojajčna. Jst sem bla tako šokirana pri g da ga takšne stvari sploh nisem vprašala, sem pozabla.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 649
6.12.2006 16:33:29   
Anonimen
Čestitke in dobrodošli climberka in pikam!user posted image user posted image Pa seveda čestitke Anji O. za user posted image user posted image  user posted image user posted image !!

Kety99, no vidiš, da je vse ok!user posted image Super! Ne, z zaprtostjo pa nimam težav. Sem jih imela celo življenje, pa se mi je pri prvi nosečnosti samo poštimalo in od takrat nimam problemov. Hecno, ker tega nisem pričakovala, niti ni običajno.

Yvona, pomoje da od kozarčka penine ne more bit kaj narobe. Sicer je bolje da ga ne, ampak od 1 deci tudi nima kej bit.

Aha, potem nisem edina z dihalnimi težavami. No, če še nekaj časa ne bo bolje, si bom že morala najti čas za k dohtarci.

(odgovor članu climberka)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?